Setari Cookie-uri

14 de secrete pe care nicio femeie nu ti le spune

De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:33:08
limbajul trupului si restul sunt extrem de usor de controlat in mom in care ai ceva cunostiinte in domeniu, pt ca f frumos adopti o pozitie deschisa ( ar trebui sa sti ce reprezinta pozitiile inchise si deschise), o atitudine relaxata si torni o frumoasa minciuna privind baietul fix in ochi, tinand mana lui in mana ta, pastrand acea calda tonalitate a vocii si controland respiratia si transpiratia mainilor. Bine eu am si experienta 2 ani la rand am pacalit lumea ca produsele bancii unde lucram inainte erau cele mai bune

tu nu vrei sa intelegi ca orice gand care iti trece prin cap ...are un corespondent in corp? e greu de inteles asta?
nu-mi compara pe "gheorghe si vasile" care si-au luat credite pe care acum nu le mai pot platii ... eu vorbesc despre mine si despre faptul ca o femeie nu ma poate minti

din cauza asta mie nu-mi ia mai mult de 5 miute sa "inteleg" o persoana
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:36
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:35:03
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:33:13
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:30:52Cat de aproape sta de tine persoana respectiva,daca te priveste in ochi , sau in pamant, pe langa tine...daca are ticuri cand vorbeste(scarpinari repetate,isi ascunde gura) etc...sunt multe si "grele" bre'

asa sunt femeile ...nu le place cand noi facem mai bine, ceea ce ele cred ca doar ele stiu sa faca

este bine, voi baieti credeti asta in continuare si veti avea multe succesuri

hai mai oamenii buni stiti la feld e bine ca si barbatii si femeile se pricep la una alta, mai ales daca tii la cel de langa tine, il simti si iti dai seama imediat cand ceva este neregula ce mai atata in sus ca barbatii sau femeile sunt mai buni
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:37
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:36:38

si din mine ce ai inteles?
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:39
limbajul trupului si restul sunt extrem de usor de controlat in mom in care ai ceva cunostiinte in domeniu, pt ca f frumos adopti o pozitie deschisa ( ar trebui sa sti ce reprezinta pozitiile inchise si deschise), o atitudine relaxata si torni o frumoasa minciuna privind baietul fix in ochi, tinand mana lui in mana ta, pastrand acea calda tonalitate a vocii si controland respiratia si transpiratia mainilor. Bine eu am si experienta 2 ani la rand am pacalit lumea ca produsele bancii unde lucram inainte erau cele mai bune

tu nu vrei sa intelegi ca orice gand care iti trece prin cap ...are un corespondent in corp? e greu de inteles asta?
nu-mi compara pe "gheorghe si vasile" care si-au luat credite pe care acum nu le mai pot platii ... eu vorbesc despre mine si despre faptul ca o femeie nu ma poate minti

sorry eu am dat credite clientilor VIP cu venituri de multe mii de euro , nu stateam la tejghea sa vand credite lu nea Gica, deci pe astia nu prea ai cum sa ii prostesti, ca s-ar putea sa aibe cunostiinte mai mari ca tine; deci mai la mic cu aprecierile ca nu ma cunosti, apoi dear eu personal la compania tatalui meu ma ocupam de cei ce veneau in control (primarie garda financiara, garda de mediu) si hooooho ce mai minteam si cu argumente nu asa ; deci ar trebuii sa te mai gandesti , depinde cu ce femei ai umblat, ca fraierestene sunt cu duiumul. Bine tu o sti doar pe a ta si o ti langa, asa ca iti doresc succesuri, si ai grija sa nu te dea vreuna cu fundul de pamant atotcunoscatorule
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:41
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:33:47
Si discutand despre oamenii de rand,n`ai avea nici cel mai mic motiv sa aberezi atat....
Niciodata cand te`am rugat sa vi cu un argument,n`ai facut`o....iti e mai usor sa raspunzi prin intrebari,dar crede`ma ca nu asa stau lucrurile,in psihologie cu`atat mai putin!

- ce argument vrei sa-ti dau? vrei bibliografie? fii mai explicita ce vrei?
- despre lucrare de diploma, reciteste ceea ce am scris mai devreme

nu stiu ce parerea ai tu despre psihologie, insa nu am spus ca ma bazez exclusiv pe asta, ci doar ca la inceput mi-ai cerut un argument pentru care afirm ca imi dau seama cand sunt mintit, si eu ti-am spus doar unu ...psihologia. vrei sa facem lectii de psihologie online, imi este mai usor sa-ti dau bibliografie

in rest, poate ca vrei sa crezi ca esti o maesta in a minti, insa te asigur ca ... te pot da de gol foarte usor
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:42

E absoltut clar ca vorbesti dintr`o oarecare experienta...nimic altceva...Tu n`ai facut psihologie cat n`am facut eu ocolul Pamantului!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:43
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:39:01

nu dau consultatii online

eu vorbesc despre situatiile "fata in fata"
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:43
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:43:37

E absoltut clar ca vorbesti dintr`o oarecare experienta...nimic altceva...Tu n`ai facut psihologie cat n`am facut eu ocolul Pamantului!

Adi si chiar daca ar fi facut, nu a gasit pe vreuna sa ii dea perversa, sa il dea cu curu de pamant, lui ii plac pustoaicele usor de fraierit, si pe care sa le poata controla
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:45
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:41:52
sorry eu am dat credite clientilor VIP cu venituri de multe mii de euro , nu stateam la tejghea sa vand credite lu nea Gica, deci pe astia nu prea ai cum sa ii prostesti, ca s-ar putea sa aibe cunostiinte mai mari ca tine; deci mai la mic cu aprecierile ca nu ma cunosti, apoi dear eu personal la compania tatalui meu ma ocupam de cei ce veneau in control (primarie garda financiara, garda de mediu) si hooooho ce mai minteam si cu argumente nu asa ; deci ar trebuii sa te mai gandesti , depinde cu ce femei ai umblat, ca fraierestene sunt cu duiumul. Bine tu o sti doar pe a ta si o ti langa, asa ca iti doresc succesuri, si ai grija sa nu te dea vreuna cu fundul de pamant atotcunoscatorule

de ce iti vine greu sa crezi ca, iti pot detecta usor o minciuna? poate ca nu prima nu a doau insa a treia cu siguranta ca t-ai prins-o, iar dupa ce ti-am citit "sistemul" (toti avem un sistem dupa care mintim) ...esti ca o carte cu basme
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:45
ma car, am racit groaznic, o seara frumoasa va doresc
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:46

normal ca vorbesc din experienta ... psihologie nu am facut decat 2 ani
dar asta nu inseamna nimic ...
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:46
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:42:33
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:33:47
Si discutand despre oamenii de rand,n`ai avea nici cel mai mic motiv sa aberezi atat....
Niciodata cand te`am rugat sa vi cu un argument,n`ai facut`o....iti e mai usor sa raspunzi prin intrebari,dar crede`ma ca nu asa stau lucrurile,in psihologie cu`atat mai putin!

- ce argument vrei sa-ti dau? vrei bibliografie? fii mai explicita ce vrei?
- despre lucrare de diploma, reciteste ceea ce am scris mai devreme

nu stiu ce parerea ai tu despre psihologie, insa nu am spus ca ma bazez exclusiv pe asta, ci doar ca la inceput mi-ai cerut un argument pentru care afirm ca imi dau seama cand sunt mintit, si eu ti-am spus doar unu ...psihologia. vrei sa facem lectii de psihologie online, imi este mai usor sa-ti dau bibliografie

in rest, poate ca vrei sa crezi ca esti o maesta in a minti, insa te asigur ca ... te pot da de gol foarte usor

Esti plin de sine...ai facut foarte bine (daca intradevar ai facut psihologie) ca a devenit doar un hobby...altfel,chiar ii compatimeam pe cei cu care aveai de`a face.....
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:47
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:43:41

AHA, si imi facusme sperante sa ma citeasc careva , macar online ca real no chance
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:48
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:45:20
Adi si chiar daca ar fi facut, nu a gasit pe vreuna sa ii dea perversa, sa il dea cu curu de pamant, lui ii plac pustoaicele usor de fraierit, si pe care sa le poata controla

cum spui tu , eu doar am incercat sa-ti expun un fapt, nu sa-ti demonstrez ceva

battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:49
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:47:24
Esti plin de sine...ai facut foarte bine (daca intradevar ai facut psihologie) ca a devenit doar un hobby...altfel,chiar ii compatimeam pe cei cu care aveai de`a face.....

da siti cume la el cu cat invata ceva crede ca stie totul, insa ce va urma va fii mai periculos
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:50
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:47:24
Esti plin de sine...

multumesc
battleofwits
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:45:42
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:41:52

de ce iti vine greu sa crezi ca, iti pot detecta usor o minciuna? poate ca nu prima nu a doau insa a treia cu siguranta ca t-ai prins-o, iar dupa ce ti-am citit "sistemul" (toti avem un sistem dupa care mintim) ...esti ca o carte cu basme

Carte cu basme, auzi eu de cand esti tu pe aci nu te-am auzit sa dai vreun sfat plauzibil numai intepaturi, figuri de buftea, ai impresia ca le sti pe toate , pai bai baiatule daca esti asa capabil de ce nu ai ajuns presedintele , nu al US, al lumii, si stai toata ziua pe Kudika la barfa cu femeile, macar de ai fi simpatic cum sunt altii si macar de am avea ceva de invatat de la tine, dar din pacate in ochii tai "tristi si goi" nu percep nici o urma de adevarata inteligenta, si oricum nu as putea sta cu un agarici de barbat pe care sa il joc eu pe degete cum vreau, m-as plictisii groaznic daca nu ar exista provocare
visan_georgiana
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:48:30
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:43:41

AHA, si imi facusme sperante sa ma citeasc careva , macar online ca real no chance

eu as zice ca esti o persoana care (cel putin ti-ai dori) sa fii foarte deschisa. e bine ? :)
Histria
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:50:05
insa ce va urma va fii mai periculos

normal
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:51
De la: hystria1, la data 2010-11-09 17:50:57
eu as zice ca esti o persoana care (cel putin ti-ai dori) sa fii foarte deschisa. e bine ? :)

deschisa la ce ? la minte?
nu stiu eu de astea
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:53
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:51:58
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:50:05
insa ce va urma va fii mai periculos

normal

adrenalina
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:53
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:46:48

normal ca vorbesc din experienta ... psihologie nu am facut decat 2 ani
dar asta nu inseamna nimic ...

Pai mai baiatule....dupa ce vei face facultatea,iti vei da licenta,masterul si poate si doctoratul atunci mai discutam!Pana atunci nu`mi veni mie cu chestiune generale de psihologie pe care le stie orice tamp...Ma faci sa rad....faci 2 ani de psihologie si te`apuci sa te bati cu,caramida`n piept!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:55
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:53:02

nu stiu eu de astea
vriau sa-mi fac un prietien da nu gasiesc...toti baietii sa aplieleze la mini
bombonik_babardik
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:56
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:50:26
Carte cu basme, auzi eu de cand esti tu pe aci nu te-am auzit sa dai vreun sfat plauzibil numai intepaturi, figuri de buftea, ai impresia ca le sti pe toate , pai bai baiatule daca esti asa capabil de ce nu ai ajuns presedintele , nu al US, al lumii, si stai toata ziua pe Kudika la barfa cu femeile, macar de ai fi simpatic cum sunt altii si macar de am avea ceva de invatat de la tine, dar din pacate in ochii tai "tristi si goi" nu percep nici o urma de adevarata inteligenta, si oricum nu as putea sta cu un agarici de barbat pe care sa il joc eu pe degete cum vreau, m-as plictisii groaznic daca nu ar exista provocare

pentru unii exista lucruri mai importante in viata decat sa "acumuleze" !

parca nu tu te plangeai pe aici ca barbatetu e "molau" ?

referitor la plictiseala ta, sa stii ca nu se va termina niciodata daca te invarti in acelasi cerc, asta e un sfat gratuit

battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:56
De la: babyboomboom, la data 2010-11-09 17:56:04

nu stiu eu de astea

eu sunt ocupata
ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:57
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:55:47
Pai mai baiatule....dupa ce vei face facultatea,iti vei da licenta,masterul si poate si doctoratul atunci mai discutam!Pana atunci nu`mi veni mie cu chestiune generale de psihologie pe care le stie orice tamp...Ma faci sa rad....faci 2 ani de psihologie si te`apuci sa te bati cu,caramida`n piept!

dominsoar darga ... mi-ai cerut sa-ti dau un argument, cand am zis ca eu stiu cand minte o femeia ...si ti-am spus ca am studiat psihologia esti cu capu ce ma iei cu doctorate, si apoi asta era doar un argument ...insa continua sa razi face bine la detensionarea
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:59
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:53:35
adrenalina

glumeam si eu, doar suntem oameni si avem o constiinta
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:00
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 18:00:24
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:53:35
adrenalina

glumeam si eu, doar suntem oameni si avem o constiinta

ipahebirowtnod
Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:01
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-09 17:57:28
De la: babyboomboom, la data 2010-11-09 17:56:04

nu stiu eu de astea

eu sunt ocupata

cu cine cu cine...?
BEL_AMY1
Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:02

nu stiu eu de astea

deschisa adica comunicativa, extrovertita
Histria
Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum raspundeti avansurilor nedorite ? 36 De la: darksukkubus69 7 Martie 2010 21:19
BARBATUL TREBUIE SA TE SPRIJINE FINANCIAR? 47 De la: darksukkubus69 4 August 2009 21:34
conteaza daca partenerul este cu mult mai inalt decat tine? 33 De la: love_is_precious 14 Iunie 2010 09:18
Ce se ascunde in spatele afirmatiei : ''Ar fi bine sa nu ne vedem zilnic, pentru ca vom deveni dependenti unul de altul.Dar totusi nici prea rar."? 55 De la: GABYTA13 29 Noiembrie 2009 18:42
Femeie crestina , barbat musulman credeti ca este o problema? 52 De la: c807 18 Iunie 2010 22:47