Setari Cookie-uri

14 de secrete pe care nicio femeie nu ti le spune

De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:05:34
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:02:35
si ce rezolvi cu intrebarile, spune tu care femeie va raspunde cinstit la intrebarea "cu cati barbati te-ai culcat inaintea mea" , avand in vedere ca pt voi barbatii si unul singur poate fi prea mult, sau cati barbati/femei ar recunoaste ca si-au inselat partenerii , hai sa fim un pic realisti, sunt persoane care pacalesc poligraful darmite sa raspunde la niste intrebari

din moment ce ma minte o data, de doua, de trei ori ...crezi ca mai sunt dobitoc sa o cred in continuare

no no no

dar daca e frumoasa ...o las sa ma minta frumos o perioada

daca femeia e desteapta, si asta se aplica si barbatilor, nu vei sti niciodata daca te-a mintit, dupa cum am spun si poligraful poate fi mintit, dar un simplu om
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:06
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:06:49
daca femeia e desteapta, si asta se aplica si barbatilor, nu vei sti niciodata daca te-a mintit, dupa cum am spun si poligraful poate fi mintit, dar un simplu om

tu poate crezi ca o minciuna se poate ascunde cu "inteligenta" ... eu iti spun ca NUUUUU
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:07
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 16:59:26
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 16:55:18
Problema`i ca unii(la fel cum sunt si unele) atat de naivi incat traiesc in lumea lor....si daca incerci sa`i cobori cu picioarele pe pamant,se scandalizeaza ca si`un copil cand il trezesti din somn....
Si asta nu`i singura problema...problema cea mai mare vine in momentul in care o mai si`ntalniti pe aia care sa`si bata joc de voi sau doar va dezamageste si`apoi cica va schimbati si deveniti niste porci...si ziceti ca`i vina femeilor ca ele`s nush cum....dar defapt e vina voastra ca sunteti idioti sa credeti povesti...

hai sa nu exageram, faptul ca am anumite asteptari de al o femeie, asta nu inseamna ca faca aceeasi greseala pe care o face o femeie cand intalneste un barbat ...sa-i atribuie din start acele calitati pe care le cauta

caut, testez, simulez, cercetez ....
fac orice sa verific nivelul de integritate ...
crezi ca intrebarile alea tampite pe care ti le pune cate unu (ca mine), ti le pune de pomana ...

si ce rezolvi cu intrebarile, spune tu care femeie va raspunde cinstit la intrebarea "cu cati barbati te-ai culcat inaintea mea" , avand in vedere ca pt voi barbatii si unul singur poate fi prea mult, sau cati barbati/femei ar recunoaste ca si-au inselat partenerii , hai sa fim un pic realisti, sunt persoane care pacalesc poligraful darmite sa raspunde la niste intrebari
Tigra iti zic eu o metoda simpla de pacalit poligraful...te intreaba babalaul ala de tester sa zicem...ti-ai inselat iubitul tu tre sa raspunzi Nu...in acelasi timp iti pui in mintea ta o alta intrebare la care raspunsul corect este nu(de genul am 100 de ani?) intelegi?
Stiu de fapt mai multe chestii pe tema asta...
The_Exile
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:08
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:07:55

tu poate crezi ca o minciuna se poate ascunde cu "inteligenta" ... eu iti spun ca NUUUUU

De geaba spui tu ca NU...nu ai nici cel mai mic argument...+ de asta cu totii avem o oarecare experienta de viata!

AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:10
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:07:55

eu iti spun clar ca da, nu cred ca ai avut experiente de genul asta cu un anumit tip de femei, care hoooooohoooo ce ascund in spatele privirii gingase si cum isi flutura genele lungi atunci cand mint, si iti dau un ex, sa zicem ca ai o prietena lucreaza intr-un domeniu care presupune deplasari in tara si strainatate, sa zicem ca ar fi insotitor bord , pilot etc, de unde sti tu ce face ea cand pleaca, ii pui GPS la fund, centura de castitate ce faci?
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:11
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:10:53
De geaba spui tu ca NU...nu ai nici cel mai mic argument...+ de asta cu totii avem o oarecare experienta de viata!

faptul ca am studiat psihologia se pune?
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:12
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:05:34

din moment ce ma minte o data, de doua, de trei ori ...crezi ca mai sunt dobitoc sa o cred in continuare

no no no

dar daca e frumoasa ...o las sa ma minta frumos o perioada

Hai sa-ti spun o metoda simpla sa inseli poligraful...iti pune testerul intrebarea ... ti-ai inselat iubitul? tu tre' sa raspunzi Nu,in acelasi timp iti pui in minte o intrebare la care raspunsul corect este Nu(ex....Am 100 de ani?)
The_Exile
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:12
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:12:00

de capacitatea de a disimula ai auzit, Freud spunea ca toti purtam masti , asta ar trebui sa iti dea de gandit
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:13

Idem...coincidenta si cu toate astea psihologia nu`ti raspunde...pt ca nu tine de minciuna in sine,ci de cel care este mintit!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:14

Care a fost lucrarea ta de diploma?
The_Exile
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:11:08
eu iti spun clar ca da, nu cred ca ai avut experiente de genul asta cu un anumit tip de femei, care hoooooohoooo ce ascund in spatele privirii gingase si cum isi flutura genele lungi atunci cand mint, si iti dau un ex, sa zicem ca ai o prietena lucreaza intr-un domeniu care presupune deplasari in tara si strainatate, sa zicem ca ar fi insotitor bord , pilot etc, de unde sti tu ce face ea cand pleaca, ii pui GPS la fund, centura de castitate ce faci?

da normal ...pana la varsta asta am tot intalnit care mai de care mai ciudata dintre femei ...si iti spun ca o minciuna e foarte usor de, descoperit .. va place voua sa credeti ca sunte-ti experte in asta...dar din pacate ...
battleofwits
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:13:30

de capacitatea de a disimula ai auzit, Freud spunea ca toti purtam masti , asta ar trebui sa iti dea de gandit

Asa este...si sa nu mai vb de manipulare...capitol la care femeile in general se pricep mai bine decat barbatii!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:16

f#ck freud si mastile ...fata, ochii, limbajul trupului, respiratia, tonalitatea ....stii cat de usor te dau de gol
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:16
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:14:33cu toate astea psihologia nu`ti raspunde...pt ca nu tine de minciuna in sine,ci de cel care este mintit!

ai vrea tu
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:17
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:14:47

din pacate nu am terminat-o ...
stii cum e viata ...
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:18
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:16:17
Asa este...si sa nu mai vb de manipulare...capitol la care femeile in general se pricep mai bine decat barbatii!

iti place sa crezi asta? desi e adevarat ca unei femei ii vine mult mai natural sa manipuleze decat unui barbat ... dar nu stiu daca asta e un lucru cu care sa te mandesti
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:20
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:14:56
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:11:08

da normal ...pana la varsta asta am tot intalnit care mai de care mai ciudata dintre femei ...si iti spun ca o minciuna e foarte usor de, descoperit .. va place voua sa credeti ca sunte-ti experte in asta...dar din pacate ...

O descoperi inconstient daca e...asadar nu`ti dai seama cand trebuie...si mai tarziu......
N`are rost sa mai fabulezi,pt ca in general te lovesti de "erorile de rationare"...Daca ai facut psihologie ar trebui sa sti ce inseamna asta si ca n`are nici un fundament ceea ce spui...
+ ca in momentul in care faci anumite afirmatii (pareri) trebuie sa si argumentezi!
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:21
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:20:15
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:16:17

iti place sa crezi asta? desi e adevarat ca unei femei ii vine mult mai natural sa manipuleze decat unui barbat ... dar nu stiu daca asta e un lucru cu care sa te mandesti

Nu s`a mandrit nimeni...am spus un simplu adevar (realitatea)
AdrianaR
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:23
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:16:34

f#ck freud si mastile ...fata, ochii, limbajul trupului, respiratia, tonalitatea ....stii cat de usor te dau de gol

mai baiatule tu stii ce este un poligraf, ala masoara pulsul, frecventa batailor inimii etc, deci daca al apoate fi pacalit imi spui tu mie ca vai saraca fata nu poate sa te priveasca in ochi cand te minte (cand un om ascunde ceva are tendinta de a evita privirea sau de a se uita in partea dreapta, sau de a acoperii gura, nasul, de a se juca cu lobul urechii; etc- lucrarea mea de licenta la prim facultate se intitula "negocierea in relatiile economice internationale " si avea cateva capitole dedicate limbajului trupului, proxemicii, uzului de alcool on negocieti etc) asa ca ceea ce spui tu este un mare bullshit, bine daca umblii cu pustoaice da te poti prinde usor cand mint, dar daca dai peste o "sulfa" batrana , e mai greu
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:23
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:18:14
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:14:47

din pacate nu am terminat-o ...
stii cum e viata ...
Baga mare....nu te lasa pagubas.....e pacat daca tot ai inceput-o...
Si eu in liceu intre psiho si marinarie oscilam ca si cale de urmat...a 2 a a avut mai multa greutate in balanta mea(posibilitatea de a calatori peste tot,castiguri substantiale)
The_Exile
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:24
De la: TIGRA, la data 2010-11-09 17:23:48

mai baiatule tu stii ce este un poligraf, ala masoara pulsul, frecventa batailor inimii etc, deci daca al apoate fi pacalit imi spui tu mie ca vai saraca fata nu poate sa te priveasca in ochi cand te minte (cand un om ascunde ceva are tendinta de a evita privirea sau de a se uita in partea dreapta, sau de a acoperii gura, nasul, de a se juca cu lobul urechii; etc- lucrarea mea de licenta la prim facultate se intitula "negocierea in relatiile economice internationale " si avea cateva capitole dedicate limbajului trupului, proxemicii, uzului de alcool on negocieti etc) asa ca ceea ce spui tu este un mare bullshit, bine daca umblii cu pustoaice da te poti prinde usor cand mint, dar daca dai peste o "sulfa" batrana , e mai greu
Narcisistii sunt cei mai mari maestrii in mintit...ei/ele trec cu brio orice poligraf ...
The_Exile
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:25
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:25:37

Narcisistii sunt cei mai mari maestrii in mintit...ei/ele trec cu brio orice poligraf ...

nu neaparat depinde cat de bine te poti controla
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:27
De la: AdrianaR, la data 2010-11-09 17:21:43
O descoperi inconstient daca e...asadar nu`ti dai seama cand trebuie...si mai tarziu......
N`are rost sa mai fabulezi,pt ca in general te lovesti de "erorile de rationare"...Daca ai facut psihologie ar trebui sa sti ce inseamna asta si ca n`are nici un fundament ceea ce spui...
+ ca in momentul in care faci anumite afirmatii (pareri) trebuie sa si argumentezi!

vrei sa-ti dau bibliografie despre cum poti citi muschii fetei, despre cum se pot citii reactiile globilor oculari sau vrei sa afli mai multe despre tonalitatea vocii, ori preferi sa aflii ce inseamna respiratia rapida si in piept

si apoi daca eu iti spun ca asa e, de ce nu rei sa ma crezi? crezi ca te mint?
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:27

eu doar iti spun cum sta treaba, iar tu crezi ce doresti, nu vreau sa te conving de nimic
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:28
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:27:16

vrei sa-ti dau bibliografie despre cum poti citi muschii fetei, despre cum se pot citii reactiile globilor oculari sau vrei sa afli mai multe despre tonalitatea vocii, ori preferi sa aflii ce inseamna respiratia rapida si in piept

Cat de aproape sta de tine persoana respectiva,daca te priveste in ochi , sau in pamant, pe langa tine...daca are ticuri cand vorbeste(scarpinari repetate,isi ascunde gura) etc...sunt multe si "grele" bre'
The_Exile
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:30
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:24:21Baga mare....nu te lasa pagubas.....e pacat daca tot ai inceput-o...

m-a pasionat insa ...
am un alt mod de a-mi castiga existenta ...
psihologia a devenit doar un hobby
battleofwits
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:31
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:28:42

eu doar iti spun cum sta treaba, iar tu crezi ce doresti, nu vreau sa te conving de nimic

limbajul trupului si restul sunt extrem de usor de controlat in mom in care ai ceva cunostiinte in domeniu, pt ca f frumos adopti o pozitie deschisa ( ar trebui sa sti ce reprezinta pozitiile inchise si deschise), o atitudine relaxata si torni o frumoasa minciuna privind baietul fix in ochi, tinand mana lui in mana ta, pastrand acea calda tonalitate a vocii si controland respiratia si transpiratia mainilor. Bine eu am si experienta 2 ani la rand am pacalit lumea ca produsele bancii unde lucram inainte erau cele mai bune
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:33
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:30:52Cat de aproape sta de tine persoana respectiva,daca te priveste in ochi , sau in pamant, pe langa tine...daca are ticuri cand vorbeste(scarpinari repetate,isi ascunde gura) etc...sunt multe si "grele" bre'

asa sunt femeile ...nu le place cand noi facem mai bine, ceea ce ele cred ca doar ele stiu sa faca
battleofwits
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:27:16

Eu sincer nu`mi dau seama ce psihologie ai facut tu (nici despre lucrarea de diploma nu ne`ai vorbit desi te`a rugat Thar sa ne spui care a fost),poate cea din liceu...altfel nu ti`ai mai da atata importanta pt ca nu despre tine de discuta aici,ci in general!
Si discutand despre oamenii de rand,n`ai avea nici cel mai mic motiv sa aberezi atat....
Niciodata cand te`am rugat sa vi cu un argument,n`ai facut`o....iti e mai usor sa raspunzi prin intrebari,dar crede`ma ca nu asa stau lucrurile,in psihologie cu`atat mai putin!
AdrianaR
De la: battleofwits, la data 2010-11-09 17:33:13
De la: Tharr, la data 2010-11-09 17:30:52Cat de aproape sta de tine persoana respectiva,daca te priveste in ochi , sau in pamant, pe langa tine...daca are ticuri cand vorbeste(scarpinari repetate,isi ascunde gura) etc...sunt multe si "grele" bre'

asa sunt femeile ...nu le place cand noi facem mai bine, ceea ce ele cred ca doar ele stiu sa faca

este bine, voi baieti credeti asta in continuare si veti avea multe succesuri
visan_georgiana
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un banc bun? 452 De la: KNIGHT_31 10 Decembrie 2010 19:37
need an advice...... 32 De la: capriciosa 5 Septembrie 2009 20:05
Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii 329 De la: _oktober_ 19 Ianuarie 2011 16:25
Oare ma mai iubeste? 22 De la: MrsSunshine 28 Iunie 2012 22:51
cum omori idila sotului 19 De la: balanta65 9 Iulie 2010 19:28