Setari Cookie-uri

Infectie vaginala

De la: Manu_M, la data 2010-10-05 08:55:26Daca unghiile tale naturale nu cresc suficient, se exfoliaza sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila si care sa dureze mult timp atunci te vei indragosti de unghiile cu gel .

Avantajul acestor unghii e ca poti avea french permanent sau diverse alte aplicatii fara ca tu sa depui vreun efort pentru intretinere.

Intretinerea unghiilor cu gel uv trebuie efectuata in medie la 3 saptamani, in functie de ritmul de crestere al unghiei naturale.

PRETURI:
70 RON- aplicare tips natural + gel
50 RON- aplicare gel pe unghia naturala (protectie unghie naturala)
50 RON- intretinere ( se realizeaza la 2-3 saptamani)
MENTIUNI:
In pret este inclus: french simplu sau permanent si modele
Daca ti-ai rupt/distrus o unghie, inlocuirea ei este GRATUITA.
Unghiile sunt aplicate la domiciliul meu – Dristor.
Pentru informatii suplimentare si programari va stau la dispozitie la telefon: 0721.367.384.
Manu

citisem primele cuvinte si nu intelegeam care-i faza cu unghiile =))
BluOndA
Postat pe 10 Octombrie 2010 11:57
De la: kudika_mandarina, la data 2010-09-21 23:05:30Multumesc mult de sfaturi, sunteti niste dragute!

nu e vorba de rautate,dar e clar ca trebuie sa te duci ;la un ginecolog

degeaba ceri sfaturi aici useri nu sunt ginecologi..nu au de unda sa stie sau poate au trecut prin asta dar difera de la organism la organism...deci fa o programare la gine si scapi de indoieli
_PrInTzEs_
Postat pe 10 Octombrie 2010 12:01
mai nebunilornu puteti daun sfat calumea.in fine...si eu am infectie de vreo 2-3 ani...momentan ma tratez cu ampicilina,no-spa injectabile si pastile am incercat si cu ceaiuri da nu's chiar asa bune...eu am capatat infectia de la o raceala mai veche.atunci am stat internata cu rinichii si trebuia sa imi faca injectii dar nu mia facut.mi-a dat pastile si nici reteta nu mi-a dat,am facut analize dupa un timp,si ca nu gaseau fisa cu rezutatul,ca sa scape de mn mi-au zis k sunt bune.acum mi-am facut iar si in sfarsit...m-am internat miercuri,dar ma duc numai la injectie.deci asta nu are treaba cu menstruatia..e normal inaintea menstruastie sa ai o scurgere alba dar aia nu e infectie.si ai dreptate infectia are un miros corespunzator....foloseste protej-slip sau cv de genu si spalate cat mai des,pana te hotarasti sa mergi la un doctor.sanatate!
narcisyk
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:01
spalaturi cu otet ,vorbesc serios
lita_andreea_georgeta
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:31
dupa cum vezi fiecare dintre noi iti recomanda cate altceva...eu zic sa mergi la doctor..iti va face consult iar dupa in functie de ce diagnostic ai iti va da si reteta potrivita organismului tau.Ca poate ce mi-a solutoinat mie probl ptr tine nu va fi ok.....rasp nu se cauta aici ci la Domn Doctor....Bafta
jeanpierre
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:55
incearca monofemina 1 ovule. se poate cumpara de la magazinele naturiste si contine galbenele, catina si musetel. total inofensif si face minuni
kudika105637
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:57
De la: kudika_mandarina, la data 2010-09-21 23:05:30Multumesc mult de sfaturi, sunteti niste dragute!

mai trebuie sa mergi la ginecolog ptr ca aici nu sunt persoane competente sa iti dea un sfat. ptr ca...ai infectie vaginala si daca te mai si doare si miroase nu e de bine. deci la doctor!
kudika021451
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:10
Momentan pana ajungi la ginecolog poti sa iti faci niste spalaturi seara cu pliculeze dizolvate in apa calda tantum rosa sau flamexim timp de 3-4 zile sau ovule de curatare una singura inainte de culcare ... se poate sa fie o mica infectie daca ai luat mai multe pastile, antibiotice sau pur si simplu de la diverite wc-uri folosite ..daca intr-o saptamana nu trece totusi consulta un medic. O zi buna !
kudika079646
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:16
Ai o infectie cu Candida Albicans probabil sau te miri ce ciuperca, trebuie sa mergi neaparat la gineco ptr o lama cito-bacteriologica si eventual PAP.
Nu poti lua tratament dupa ureche ca poate iti pica jos:)))))
kudika316991
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:06
De la: kudika226898, la data 2010-10-08 08:00:39
De la: kudika028076, la data 2010-10-07 12:38:56
De la: kudika226898, la data 2010-10-05 22:37:37Nici acum nu le-ai vandut?

Vai, dar ce a patit fatuca ta de te-ai invinetit asa? Cred ca daca foloseai absorbantele mele te-ai fi simtit mult mai bineeeeee. Cand „pasarica“ este sanatoasa iti functioneaza si creierul mai bine.....E mai „aerisit“. Asta inseamna: 1. ca accepta noul si 2. nu te mai invinetesti pentru ca incepi sa ai habar despre ce vorbesti.
Pa si ai grija de tine... ai un mental usor agresiv.... si nu face bine...

Vaaaaiiii, tzatzico, zau asa....nu-ti iesi pasienta si devenisi nevricoasa....

Daaaa, sunt nevricoasa rau cand vad „istetzele“ asa ca tine... care, cand nu au ce face, se iau de aia care au ... ce face, desigur...
...bobocule, apãi cum le ºtii dumneata toate, mai rar cineva! rar, rar de tot...
kudika028076
Postat pe 11 Octombrie 2010 18:40
Cred ca ti-e tare greu cand te vezi vorbind in pustiu...
kudika226898
Postat pe 11 Octombrie 2010 23:02
medic iti trebuie femeie
cred ca ai polipi s-au ceva de genul asta
iti cresc in uter s-au col nu stiu exact dar trebuie sa mergi la medic de urgenta
pt a face analize
daca este asa v-a trebuii sa faci operatie de extirpare pt ca cresc mari
si vei singera mereu

multa sanatate
LOPY_71
Postat pe 12 Octombrie 2010 01:17
de fapt tu nu tre sa te iei dupa nimeni.ai vrut sfaturi acum le ai.nu e cum zic altii asa grav,majoritatea femeior au parte de asa cv.deci pana la urma daca te speli des,si nu mai umbli prin frig s-ar putea sa treaca de la sine.oricum daca vezi k nu trece fa-ti niste analize din urina ori complete cum vrei si atunci doctorul de familia iti va spune doar daca tre sa te internezi ori iti va prescrie cv si gata.apoi vei decide singura.sper sa mai intri si dupa ce te hotarasti sa mergi la spital sa ne spui si noua ce ai facut.dar...banuiesc k si contacul sexual are leg uneori,nah.depinde de igiena fiecaruia...nush cesa zic.ai grija de u.app cati ani ai???:D
narcisyk
Postat pe 12 Octombrie 2010 14:35
De la: kudika226898, la data 2010-10-11 23:02:35Cred ca ti-e tare greu cand te vezi vorbind in pustiu...

Corect.... am crezut ca reusesc sa te lamuresc sa nu mai cazi ca musca in ciorba altuia... dar vad ca nu am reusit. Si stii vorba aia romaneasca „cel mai destep cedeaza“... asa ca pa isteatzo!.. cand o sa mai bazai si in ciorba altora te-or da aia afara... :
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 12 Octombrie 2010 19:30
Hai, pa!
kudika226898
Postat pe 13 Octombrie 2010 00:03
Ai candida,,,,,,,,mergi la farmacie si iei pastile pentru candida,nu-ti face probleme nu este ceva foarte grav,,,,,,,dar este avansata tre sa mergi neaparat la farmacie
reea_deea86
Postat pe 13 Octombrie 2010 16:13
eu am luat pentru asa ceva niste ovule prescrise de medic numite CERVUGID se introduce una pe seara in vagin,dar ininte se fac sapalturi si chiar mi-a trecut
kudika179667
Postat pe 14 Octombrie 2010 16:27
De la: kudika_mandarina, la data 2010-09-21 16:58:57Buna fetelor, in urma menstruatiei am ramas cu o scurgere apoasa, albicioasa si fff urat mirositoare, am si ceva dureri pelvine, momentan nu pot apela la niciun fel de ajutor profesional, cu ce as putea sa ma tratez, macar temporar,sau despre ce ar putea fii vorba?

de obicei o secretie urat mirositoare implica o infectie sau chiar BTS, sfatul meu este sa nu iei antibiotice dupa ureche sau sa recurgi la cine stie ce spalaturi sau alte chestii, mergi urgent la un ginecolog , nu se stie ce ai si cat de grava poate fi problema, iar asteptarea si tratamentele "dupa ureche" uneori pot agrava problema.
visan_georgiana
Postat pe 14 Octombrie 2010 16:46
De la: reea_deea86, la data 2010-10-13 16:13:24Ai candida,,,,,,,,mergi la farmacie si iei pastile pentru candida,nu-ti face probleme nu este ceva foarte grav,,,,,,,dar este avansata tre sa mergi neaparat la farmacie

dar tu de unde stii exact ce are , sunt o multitudine de BTS care pot da aceste simptome, numai un medic ginecolog poate da un diagnostic clar
visan_georgiana
Postat pe 14 Octombrie 2010 16:49
si eu am ceva asemanator ...doar ca fara dureri!de doua saptamani am o scurgere care pe chilot e incolora dar daca pun un absorbant de zi ...(pe alb )ii galbena. si nu e lipicioasa sau cum e cea normala. miroase ingrozitor si nu stiu ce sa ma mai fac ...
Alexandra04
Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:12
Cata rautate si nerusinare ... si de necazul omului faceti haz !! vaide steaua voastra !! mai bine ati zc "doamne fereste" caci de obicei cine rade la urma rade mai bine !! unu care face pe doctorul si da tratamente , alta care il intreaba pe asta dc are capra sau vaca sau ce dracu vrea ea sa stie :))) alta care si pune anunturi de facut unghiile unde pagina asta de forum este dedicata prob serioase de sanatate !!! ce dracu au in minte unele persoane eu nu stiu !!! Mai multa seriozitate si voie buna nu ar face rau la nimeni ca de tampenii si rautati suntem toti satui !!! dute la un doctor si fa ti un control ca sa fii mai linistita si sa fii sigura pe tine . numai bine la toata lumea
diamanta__
Postat pe 28 Noiembrie 2010 16:54
buna ovule sigur am avt si eu aceeasi probl :D
victoria22
Postat pe 13 Decembrie 2010 08:23
Dupa simtome cred ca ai o Bacterial Vaginitis.Mergi la medic ca sa te tratezi sa te scapi de probleme.
Carmina0525
Postat pe 16 Decembrie 2010 15:12
AUALEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DE CATE ORI E UN MESJ E LA MODA SA CITEZI SA CITEZI SA CITEZI DE 10 ORI?????????? E AIUREA PE BUNE ..................DUTE FATO LA MEDIC CU BIJBA NU E DE JOACA ............................
crifeli
Postat pe 7 Ianuarie 2011 20:09
ceaiul de musetel e cel mai periculos in cazul unei infectii,ceea ce ar putea avea ea...Ceaiul de musetel "hraneste" orice infectie fie ea in zone mai intime sau doar una simpla la un ochi de exemplu...deci daca ai o infectie urinara,ceea ce e foarte posibil,nu-ti face spalaturi cu ceai de musetel,no way!
Fly2Freedom
Postat pe 17 Ianuarie 2011 15:18
Dupa cum descrii tu se numeste Baterial Vaginosis. vaginita in limba romana. Sa nu iti faci probleme ptr ca este usor de tratat. Eu as recomanda sa mergi la medic ptr ca e bine sa tratezi din timp orice afectiune ar fi, daca nu vei regreta mai tarziu
Carmina0525
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:09
Eu am auzit ca spalaturile vaginale cu ceai de galbenele sunt bune in cazul unei infectii.
Carmina0525
Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:12
EU am citit undeva ca iaurtul ar fi bun..si sa il mananci si sa te speli cu el...si baile/spalaturile cu bicarbonat de sodiu sau metronidazol daca vrei medicamente...dar mai bine fa o vizita la un medic...
joy_18
Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
spasmofilie 3 De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 17:29
Marirea sanilor dupa 20 de ani 17 De la: Pucca 31 Ianuarie 2010 17:34
neurologie 10 De la: tudor_tan 31 Martie 2010 21:16
NODUL FOBROMATOS 4 De la: healthy007347 20 Mai 2010 09:07
Am facut testul papanicolau 4 De la: Spanish_Dancer 27 Februarie 2011 21:47