Mai multe
De la: miss_darine, la data 2010-10-02 15:34:41 sper ca ii poti'' citi '' pup fata desteapta si dulcica!!! |
||
|
anastasia_m Postat pe 2 Octombrie 2010 15:36 |
||
|---|---|---|
buna fetele eu zic asa ca tata stie ce stie, in general parintii stiu ei ce stiu
|
||
|
yumy Postat pe 2 Octombrie 2010 15:37 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-02 15:37:11buna fetele asa e mai Yumylica....ca vazusi astazi ce lectii de ''viata'' iti da tata Calin glumesc
|
||
|
|
||
|
anastasia_m Postat pe 2 Octombrie 2010 15:39 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-10-02 15:39:05De la: yumy, la data 2010-10-02 15:37:11buna fetele le stiam el ma pregateste dinainte, aici face training doar ca sa atraga atentia
|
||
|
yumy Postat pe 2 Octombrie 2010 15:41 |
||
|
ne e persoana publica. nu e roman, e austriac tata si fratele meu sunt singura mea familie, tot ce am pana acum si tot timpul am tinut cont de sfatul tatei si l-am ascultat si atunci cad a trebuit sa iau o decizie mai importanta m-am consultat cu tatal meu. chestia e ca are 36 de ani iar asta nu-i convine tatei si mai sunt si alte chesti (cum ar fi faptul ca lui F i-au cam placut femeile si de aceea nu sa insurat pana acum, si mai are si o cariera militara- e destul de sus si tata se teme pt mine mai ales pt ca F e cadru militar) il iubesc fff mult, F e sincer cu mine, ma respecta mult, avem fff multa incredere unul in altul si ne cam potrivim in toate nu stiu cum sa fac sa fie mai bine |
||
|
izaellene Postat pe 2 Octombrie 2010 20:54 |
||
De la: izaellene, la data 2010-10-02 20:54:11ne e persoana publica. "doar pt ca are bani si ca e o persoana publica, " asta ai scris...asta am inteles....daca nu e asa,invata sa te exprimi ca sa te`ntelegem si noi... Cat despre ce`ai spus mai sus,e limpede de ce are tatal tau aceasta atitudine...Binea zis cine`a zis p`aici ca tatal tau cu singuranta "vede" mai bine ca si tine! Asculta un lucru...ca si acasa,nu`i nicaieri...si nu ma refer la locuinta in sine...ci la tara ta!E complicata povestea,asa ca iti sugerez sa stai cuminte acasa...ai 23 de ani...habar n`ai ce frumoasa`i viata... Ce vrei?Sa te iei cu omul ala si s`ajungi ca nici nu stii pe ce lume traiesti? U decizi!Bafta!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 2 Octombrie 2010 21:00 |
||
De la: izaellene, la data 2010-10-02 20:54:11ne e persoana publica. ma scuzati cand am specificat aici ca nu e persoana publica ma refeream la faptul ca nu e dinacela ce apare la tv sau chestii dinastea mai ales ca faceati glume de genu cu poponetz sau funar :P e cunoscut in austria si nu numai, pt ca familia lui are un nume important in industria lemnului, imobiliare, constructii, arhitectura si chestii dinastea |
||
|
izaellene Postat pe 2 Octombrie 2010 21:16 |
||
| cunosc fff bine austria, sunt sasoiaca la origini iar la mine in familie se vb germana, si am facut facultatea in berlin asa ca nu ar fi o problema faptul ca ma trezesc intr-o tara straina. ii cunosc familia lui si sunt niste oameni extraordinari, dar cred ca tata se teme de faptul ca sunt tanara iar el mai invarsta si acum sunt incantata de maturitatea lui si mai incolo o sa imi para rau ca m-am maritat si ca o sa sufar fff mult | ||
|
izaellene Postat pe 2 Octombrie 2010 21:19 |
||
De la: izaellene, la data 2010-10-02 21:19:27cunosc fff bine austria, sunt sasoiaca la origini iar la mine in familie se vb germana, si am facut facultatea in berlin asa ca nu ar fi o problema faptul ca ma trezesc intr-o tara straina. ii cunosc familia lui si sunt niste oameni extraordinari, dar cred ca tata se teme de faptul ca sunt tanara iar el mai invarsta si acum sunt incantata de maturitatea lui si mai incolo o sa imi para rau ca m-am maritat si ca o sa sufar fff mult esti tanara...lasa`l in...natia lui si vezi`ti de viata ta
|
||
|
AdrianaR Postat pe 2 Octombrie 2010 21:23 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-10-02 21:23:32De la: izaellene, la data 2010-10-02 21:19:27cunosc fff bine austria, sunt sasoiaca la origini iar la mine in familie se vb germana, si am facut facultatea in berlin asa ca nu ar fi o problema faptul ca ma trezesc intr-o tara straina. ii cunosc familia lui si sunt niste oameni extraordinari, dar cred ca tata se teme de faptul ca sunt tanara iar el mai invarsta si acum sunt incantata de maturitatea lui si mai incolo o sa imi para rau ca m-am maritat si ca o sa sufar fff mult si cu ceea ce simt ce fac? am vrut sa ma despart de el, ba chiar am incercat amandoi sa stam departe unul de altul dar viata ne adus iar impreuna si am lucrat alaturi de el (eram studenta in anul 3 de facultate-arhitectura - design interior si am fost repartiza sa imi fac practica de 2 luni la o firma ce se ocupa cu consolidarea aeroportului din viena-unde lucra el) si dragostea sa aprins parca mai puternic |
||
|
izaellene Postat pe 2 Octombrie 2010 21:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Renuntare la fumat si alcool prin metode naturiste | 13 | De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:49 |
| prietena mea este nervoasa f rau............... | 21 | De la: _dulcik_ 5 Mai 2009 23:14 |
| Buna | 3 | De la: kudika_1020447 7 Decembrie 2016 11:43 |
|
|
||
| Eu "fecioara" iar El "gemeni" | 3 | De la: lavyniya 2 Martie 2009 18:42 |
| Ori is eu nebuna ori este el | 33 | De la: the_O 27 Octombrie 2010 13:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.