Setari Cookie-uri

Sa-i spun ca-l iubesc sau mai bine termin?

De la: Barbie30, la data 2010-10-14 22:07:03
De la: mitura, la data 2010-10-14 22:05:50
De la: ioana19, la data 2010-10-14 22:01:15Daca domnul in cauza era casatorit puteam prea bine sa spun asta.Nimeni nu stie cine sunt si in plus chiar am nevoie de sfaturi de asta spun situatia mea reala.Domnul in cauza chiar e pers publica.E foarte greu.Nu va imaginati.Mai nou, am iesit in public si ne-a vazut lumea si deja au aparut replici din partea acelor femei care sunt indragostite de el(cred eu...dar e mai mult ca sigur).E foarte foarte greu.Sunt multe situatii peste care trebuie sa trec si increderea mea in el trebuie sa fie la cote maxime.In plus, trebuie sa fiu eu foarte tare.Si imi este greu deoarece nu stiu ce simte el...vad interes din partea lui si se comporta ca si cum ar fi indragostit dar nu vreau sa ma amagesc...Imi este greu...Si nu am curaj sa-i spun ce simt...mai ales acum cand am inceput ceva...mi-e frica sa nu-l sperii si sa nu par disperata...

fata,e ConecteR?

de ce razi,Barbii?
mitura
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:09
:)):))) de ce el??
nu~!!!!
are gagica
:)))
ioana19
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:14
E am fost in situatia opusa, doar ca nu cu o persoana publica. Il vedeam cum se uita dupa mine, cum vorbeste cu mine...ce mai, parea lulea! Si am asteptat, si am asteptat, si am asteptat...pana am inceput sa-mi pierd rabdarea. Pentru ca nici el nu facea nimic, ba chiar la un moment dat a inceput sa imi dea sperante, ba chiar sa imi spuna sa am rabdare. La un moment dat, nici asta nu a mai mers si il vedeam cum incepe sa ofteze si sa fie suparat cand ma vedea flirtand cu altcineva, dar tot nu facea nimic.
l-am intrebat direct intr-o zi si mi-a trantit-o de am ramas socata, spunand ca nu stie ce anume face de imi da impresia ca ma place. de inselat nu ma inselasem, doar ca exista si persoane care se tem pur si simplu sa intre intr-o relatie. apoi, daca e persoana publica poate se gandeste ca imaginea ii va fi sifonata, ca nu isi permite asta la momentul asta. cred ca de asta nu spune nimic. de atata timp, orice barbat daca era hotarat ar fi spus sau ar fi facut ceva, chiar si cel mai timid mai ales daca aveti ocazia de atatea ori sa fiti doar voi doi si el nimic, sau flirteaza dar se opreste . nu inseamna ca nu te place, ci ca probabil are alte prioritati.
cred ca loverwoman a spus pe un alt topic ca atunci cand un barbat te iubeste, te cauta si sub pamant. cred ca are dreptate si mai cred ca ar trebui sa nu iti pui prea multe sperante.
dar probabil cel mai bine e sa vorbesti cu el. ar putea fi un soc, dar macar ai sa te trezesti si iti vei vedea de viata ta in continuare. cred ca meriti mult mai mult de atat.
Amalia23
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:52
Multumesc Amalia...
Din pacate am avut o discutie aseara.Nu i-am spus ce simt,insa din tot ce am discutat am inteles ca sunt doar o buna prietena pentru el...si gata.Asta e sfarsitul...trist asa cum ma asteptam....
ioana19
Postat pe 15 Octombrie 2010 11:55
Am inteles ca ati vorbit aseara, dar cred ca totusi nu te ai inselat in privinta faptului ca te place, din moment ce va vedeti, si e posibil sa fii si mai mult pentru el, decat o prietena, prin urmare daca ti a spus astfel, si tu totusi simti ca ai fi mai mult de atat, schimba ti atitudinea fata de el, nu il mai baga in seama, reactioneaza ca si cum nu il cunosti si pe mess si asa mai departe, comporta te rece ca o prietena sau chiar distant ca o amica, nu mai fi disponibila pt el nici la intalniri, nici pt convorbiri telefonice, si vezi cum va reactiona, posibil sa iti fi simtit el slabiciunea ce o ai in privinta lui, si se joaca cu tine, intoarce cartile si joaca-te tu cu el si vezi ce face. S-ar putea sa te caute mai mult decat te-ai fi asteptat, pentru doar o prietena. Dar nu mai arata interes pt el. Am acelasi ID de mess ca aici pe cont, daca vrei sa imi spui mai in detaliu cum a reactionat si sa vb. Bafta
oana84onutza
Postat pe 15 Octombrie 2010 19:47
De la: ioana19, la data 2010-10-15 11:55:08Multumesc Amalia...
Din pacate am avut o discutie aseara.Nu i-am spus ce simt,insa din tot ce am discutat am inteles ca sunt doar o buna prietena pentru el...si gata.Asta e sfarsitul...trist asa cum ma asteptam....

Bine ca te-ai lamurit,acum poti sa-ti vezi de viata ta mai departe si sa lasi iluziile
Barbie30
Postat pe 15 Octombrie 2010 19:51
Asta e ! Iti e frica de raspunsul pe care ti-l va da el....sfatul meu e sa ai o discutie cu el....ce pierzi? poate cistigi....incearca!
kudika227120
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:03
Stiu ca e tare trist si greu de inteles, dar sunt sigura ca te placea. am trecut exact prin asta, si toata asteptarea facut totul mai rau. Dar chiar daca nu crezi acum, pentru ca si eu am auzit-o de la prietenii mei de nenumarate ori atunci, meriti si ar trebui sa gasesti pe cineva mult mai bun.
mai stiu ca am aplicat si eu tactica asta, ca oana84onutza are dreptate. Daca intorci cartile ar trebui sa mearga. am intors si eu cartile doar ca le-am intors de tot si chiar daca il vad cum se uita gelos, cum ar face orice ca sa imi castige simpatia, nu mai conteaza. A pierdut.
Asa ca daca il tratezi asa cum merita, cu raceala si fara sa ii dai atentie ai sa remarci o schimbare. Oricum, eu am suferit mult, dar am invatat o lectie foarte pretioasa datorita lui. Am invatat ca o lupta nu e niciodata pierduta decat daca asa vrei, doar ca uneori sunt lupte care nu merita castigate. Si cred ca prietenul tau e in aceeasi categorie.
Nu dezarma, sunt si oameni adevarati, care stiu sa aprecieze o femeie adevarata cum esti probabil si tu, si sa o trateze asa cum merita
Amalia23
Postat pe 15 Octombrie 2010 21:22
ce acida poti sa fii!!! in primul rand daca citesti cu atentie mesajul iti dadeai seama ca nu este vb nicidecum de obsesie....este vb de o iubire nespusa, nemarturisita!
Daca tot folosesti cuvintele aiurea ar fi bine sa pui mana si sa te informezi mai intai si apoi sa dai sfat util omului nu sa te apuci sa faci judecati de valoare pe forum-uri...
paula27
Postat pe 16 Octombrie 2010 09:49
mesajul era pt stem_29
paula27
Postat pe 16 Octombrie 2010 09:50
Draga mea,pina acum 3 luni si eu ma aflam intr-o situatie incerta cu un barbat de care eram si sunt indragostita. Si eu sunt foarte orgolioasa,si nu as fi suportat un raspuns negativ, dar am preferat sa discut deschis, asta pentru ca nu mai rezistam sa stau in preajma lui,noi colaboram intr-o afacere. I-am spus ce simt pentru el,si in acelasi timp ca am sa plec in alt oras pentru un job..eram hotarata sa plec , dar el ma placea de mult si mi-a marturisit cu timiditate ce se intampla cu el. asa ca ,daca as fi plecat fara sa-i spun adevarul as fi pierdut aceasta iubire de care acum ma bucur si imi umple sufletul .nu stiu exact varsta ta, dar din cate inteleg ai 22-23ani si poate nu ai avut timp suficient sa acumulezi experienta. Draga mea nu exista orgoliu atunci cand iubesti cu adevarat si nici bariere ,atunci cind iti doresti ceva. eu iti sugerez sa discuti cu sinceritate cu acest barbat, nu sa il lasi sa deduca din atitudinea ta cine stie ce. desi este greu de crezut unii barbati sunt timizi si nu indraznesc sa se exteriorizeze. ITI DORESC SUCCES!
kudika050806
Postat pe 16 Octombrie 2010 14:28
De la: marco918, la data 2010-10-03 02:01:10
De la: ioana19, la data 2010-10-03 01:44:38Situatia mea e putin mai complicata si cel mai important factor care o complica este faptul ca el este persoana publica,oarecum.Povestea mea e trista, in acelasi timp frumoasa dar lipsita de inteles...mai ales pentru mine, acum.Povestea dintre mine si el,ca despre asta este vorba, a inceput in urma cu multi ani.Pe atunci nu era nimic serios...o dragoste la prima vedere, o dragoste puerila a unei copile de 15 ani urmata de o puternica admiratie de fan pentru aceasta persoana care-mi tulbura nu gandurile ci mintile acum.Relatia de atunci de simpli amici s-a pierdut din cauza timpului,a distantei.Am inceput sa vorbim...dupa 7ani...de data asta la un alt nivel pentru ca nu mai eram copila de atunci........Problema mea de fapt ar fi urmatoarea: eu il iubesc cum n-am iubit vreodata, el....aici e problema...nu stiu ce simte pentru mine si ce vrea de la mine.O alta problema ar fi de asemenea faptul ca el nu stie ce simt eu,poate din contra i-am dat de inteles ca nu-l vreau ca iubit. Din cauza ca e persoana publica are programull foarte incarcat, ne vedem destul de rar,dar atunci se poarta minunat,perfect, dar nu spune nimic. Acum, eu consider ca am obosit.Sunt cateva luni de cand adorm numai plangand, luni in care am simtit ca o iau razna si tristetea era la cote maxime.Nu stiu daca e cea mai inteleapta alegere dar as vrea sa renunt, insa nu stiu daca sa renunt la ceva ce pentru mine e perfect intr-un mod lipsit de respect fata de el fara nicio explicatie (altfel nu as reusi) sau sa-i spun ce simt si apoi...raspunsul lui imi va oferi solutia. Sunt foarte orgolioasa si nu-mi pot exprima sentimentele cu usurinta...de fapt poate mi-e frica de raspunsul lui.
Va rog....da-ti un sfat.Ms si raman datoare:)

.... sfisietorrrrrrr ... ... fa-ti macar niste poze cu persoana aia publica sa le arati nepotilor si sa ii dai la batrinetze in cap lu'barbati-tu cu texte de genul - mi-ai mincat tineretzea, prapaditule, uite pe cine am lasat pentru tine, coate goale ...

kudika226898
Postat pe 16 Octombrie 2010 15:42
De la: delicacy, la data 2010-10-14 17:43:48eu cred ca domnul in cauza e casatorit, nu ca e persoana publica si de aici nesiguranta ta, de aici retinerea lui in relatia cu tine. daca erati amandoi liberi si va cunosteati de atata vreme, nu as fi vazut nici o problema in a va face cunoscute sentimentele. ori ramaneati amici, ori evoluati spre o realtie adevarata. ai grija

kudika226898
Postat pe 16 Octombrie 2010 15:45
De la: ioana19, la data 2010-10-03 01:44:38Situatia mea e putin mai complicata si cel mai important factor care o complica este faptul ca el este persoana publica,oarecum.Povestea mea e trista, in acelasi timp frumoasa dar lipsita de inteles...mai ales pentru mine, acum.Povestea dintre mine si el,ca despre asta este vorba, a inceput in urma cu multi ani.Pe atunci nu era nimic serios...o dragoste la prima vedere, o dragoste puerila a unei copile de 15 ani urmata de o puternica admiratie de fan pentru aceasta persoana care-mi tulbura nu gandurile ci mintile acum.Relatia de atunci de simpli amici s-a pierdut din cauza timpului,a distantei.Am inceput sa vorbim...dupa 7ani...de data asta la un alt nivel pentru ca nu mai eram copila de atunci........Problema mea de fapt ar fi urmatoarea: eu il iubesc cum n-am iubit vreodata, el....aici e problema...nu stiu ce simte pentru mine si ce vrea de la mine.O alta problema ar fi de asemenea faptul ca el nu stie ce simt eu,poate din contra i-am dat de inteles ca nu-l vreau ca iubit. Din cauza ca e persoana publica are programull foarte incarcat, ne vedem destul de rar,dar atunci se poarta minunat,perfect, dar nu spune nimic. Acum, eu consider ca am obosit.Sunt cateva luni de cand adorm numai plangand, luni in care am simtit ca o iau razna si tristetea era la cote maxime.Nu stiu daca e cea mai inteleapta alegere dar as vrea sa renunt, insa nu stiu daca sa renunt la ceva ce pentru mine e perfect intr-un mod lipsit de respect fata de el fara nicio explicatie (altfel nu as reusi) sau sa-i spun ce simt si apoi...raspunsul lui imi va oferi solutia. Sunt foarte orgolioasa si nu-mi pot exprima sentimentele cu usurinta...de fapt poate mi-e frica de raspunsul lui.

da cartile pe fata ,spune-i ce simti ..si atunci vei sti daca sa pleci sau sa ramai langa el ....
blaa
Postat pe 16 Octombrie 2010 15:49
Multumesc pentru mesaje fetelor...inca sunt foarte confuza...timpul sigur ma va lamuri, numai ca eu am o problema cu rabdarea.Rabdare am avut pana acum insa, cred ca am obosit...Oricum intr-o zi tot ii voi spune,chiar daca se termina totul...as vrea oarecum sa stie prin ce am trecut...sa-i mai arat inca o data ca exista fete cu capul pe umeri care il iubesc pe el nu pentru ceea ce este el,chiardaca probabil stie deja asta despre mine...
O ai minunata!
ioana19
Postat pe 17 Octombrie 2010 11:37
buna. sfatul meu de barbat. nu mai insista nu e o cauza din care sa castigi. doar ai de pierdut in final. da se lupta pt cineva dar nu in acest caz pe care l-ai descris tu. poate ai nevoie de ul alt tip de baiat sa te maturizeze mai mult.cred ca esti genul de pers care in acest timp se simte singura intre prieteni f multi. iti lipseste ceva si unde cauti tu acum la baiatul ala nu vei gasi. e bn sa eviti decat sa ajungi in imposibilitatea de a putea sa mai renunti la ideea de a fi cu el.daca nu e nimic de la inceput stai linistita in banca ta si..uita-l mai bine. poate esti putin atasata si de o stare materiala sau de un viitor de al lui care arata bine si te gandesti ca altii au fost f aiurea.o zi faina.pa
extravagant
Postat pe 17 Octombrie 2010 16:23
Asa este. nu mai sta. fugi, astfel ai sa ai enorm de suferit si nu merita. cu cat ai sa astepti mai mult cu atat ai sa suferi mai mult. Te rog, asculta pe cineva care a trecut prin asta si care a invatat lectia mult prea tarziu. Intr-adevar e o lupta care nu merita!
Nu vezi cat e de absurd? Atat timp cat o sa stie ca il astepti nu o sa vina la tine. Deci singura cale sa castigi e sa renunti oricum. Macar daca pleci acum nu ai sa pleci cu orgoliul sifonat. Pentru ca dupa atitudinea ta, e foarte probabil sa pierzi. Rau de tot. Si poate crezi ca suferi acum, dar nu ai idee cat poti suferi cand te va respinge iar...
Amalia23
Postat pe 17 Octombrie 2010 17:40
Multumesc pentru mesaje in continuare...Incep sa-mi dau seama ca aveti dreptate si ca ar trebui sa fug...sper sa reusesc...
O seara minunata!
ioana19
Postat pe 17 Octombrie 2010 21:34
fata da ConecteR avea gagik intr'un videoclip, crek mai este cu ea, faza e k intre voi inseamna k nu a fost nici o relatie k intre doi indragostiti daca nu i'ai zis de sentimentele tale nu?

a avea o relatie cu cineva este cand chiar esti cu el, knd iei o cina romantik, seara in pat , etc dar daca voi pana akum nu a'ti stabilit si nu v'ati spus sentimentele inseamna k e doar o relatie de prietenie nu si de iubiti.

asta e pana knd vrei sa te chinui sa ii zici, sa nu ii zici, zi fata si gata .... ca la doctor faci injectia si vz daca doare ce tot atata sa amani

fa-ti curaj si zii ce simti altfel u suferi. eu am avut surpriza knd eram adolescenta s ma indragostesc de cel mai bun prieten al iubitului meu si dupa ce m'am despartit de iubitul meu, vorbind cu acel baiat ce simteam la vremea respectiva mi'a zis k si el ar fi vrut dar era la mijloc iubitul meu si cel mai bun prieten al lui asa k.....ziii
nu se stie niciodata
vyrtual
Postat pe 17 Octombrie 2010 23:12

Stii,uneori e suficient sa fi sincera cu tine in primul rand si apoi .doar prin comunicarea cu celalalt sa obtii rezultate!Noi ,aici ,nu putem sa-ti dam un raspuns ,tu esti singura care poate face ceva in sensul asta ,Uneori trebuie sa lasi orgoliul la o parte daca vrei sa castigi ceva ,capul plecat sabia nu-l taie ,asa ca du-te si vorbestei fara retineri ,ce se poate intampla? sau iti e frica de raspuns?mai bine adevarul decat nesiguranta,incertitudinea!!
kmykmy_grace
Postat pe 18 Octombrie 2010 10:20
Multumesc pt mesaje.
Da ConecteR e cu aia din clip.Dar nu are el nicio legatura cu mine:)).Era gluma cuiva.
Cat despre cine romantice...tot am iesit la cina,nush daca romantic.De dormit tot am dormit impreuna si seara in pat e minunat.Am dansat,am iesit...la petrecere,in oras cu prietenii lui,dar.....Nu-mi dau seama.
O zi minunata
ioana19
Postat pe 18 Octombrie 2010 11:32
ma draga eu credeam ca tu chiar vrei sfaturi dar esti dupa cum vad eu un strop de putulica mica din orasul ploilor care tinde sa devina o furtuna.ce va mai deranjati cu prostiile astea cand voi va dati sexualitatea pe cateva vorbe frumoase si apoi va plangeti ce am facut?daca esti fraiera o meriti poate asa inveti.pa pa si mergi cu domnul..ala cu care ai dormit in pat seara si acum ti-a zis doar..stii suntem doar amici:))
extravagant
Postat pe 18 Octombrie 2010 22:42
eu te sfatuiesc sa-i spui ca-l iubesti,sa-i spui tot ceea ce simti pentru el si dupa aceea vei stii daca nutreste aceleasi sentimente ptr.tine.e bine ca atunci cand iubim pe cineva sa spunem lucrul acesta ca persoana sa stie ceea ce de fapt simti ptr.ea.ar fi mai rau daca nu i-ai spune si ptr. tine si ptr.el.o problema nerezolvata ramane intotdeauna o problema nerezolvata.de aceea e bine sa rezolvam problema si sa aflam solutia.e ca in matematica.
kudika127260
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:29

:) Adevarata faza cu matimatica.Chiar m-a facut sa zambesc.Multumesc pt mesaj.
O zi faina
ioana19
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:35
putulica mica?Crezi ca iti permiti sa mi te adresezi asa?Da...chiar aveam nevoie de sfaturi nu de comentarii de 2 lei....Si nu stii tu pe ce vorbe frumoase "imi dau sexualitatea"...Daca habar nu ai mai bine taci...Nu ma cunosti si indiferent cine as fi si cine ai fi tu niciodata nu trebui sa-ti permiti sa-i critici pe altii.Nu ma face sa cred ca esti un frustrat...tine-ti parerile pentru tine.La urma urmei eu da sunt "o putulica" si imi permit sa ma preocup de astfel de situatii...tu la varsta ta ar trebui sa faci ceva util.

mesaj doar pt mine nu a putut posta pe forum.baii inteligento acum ce vrei sa faci sa te dai la mine?nu vrei critici?pai ce vrei sa iti zic daca e sa te dai cu capul in fantana sa te trimit?ti-am spus-o mai dur sa iti revii mandro.mai recreaza putin hormonii tai cu vreun deget de papagal..si nu ma mai freca la melodii nu te vezi ?intri si poestezi tampeniile astea pe forum ca si altii?ai nevoie de sfaturi sau iti ai propriul caracter incat sa cantaresti si sa decizi singura? si scuza-ma pe bune cine e ala conect r cum a zis altcineva? ce sfaturi sa ti se dea? un sfat implica si critici daca e contrar filosofiei talle de fata tinerica:)) in fine raman la sfatul ala..taci si sufera in tacera ..fara vre-un strop de mangaiere. o sa iti revii tu in cativa ani..cam vreo 4-5 cam atunci itidai seama ce vrei de la viata si ajungi sa iti spui: ''ce proasta am fost odata' :) nb si ai grija de conect d..sau scuze r sau cum il cheama dar nu ma int.pa pa
extravagant
Postat pe 19 Octombrie 2010 22:21
Mdea.....esti dussss........Fa ceva util!Crede-ma!Ar fi minunat!Daca faci ceva util supravietuiesti,daca nu ramai un dobitoc...Imi pare rau ca vorbesc asa dar tu mi-ai cerut asta.Si nu spun ca nu-mi sta in fire sa fac asta, pentru ca pot mult mai mult:)."O putulica" care poate sa faca multe;).Faza cu ConecteR era o gluma...dar e greu cu cititul,nu?Am vazut asta din cat de corect scrii:)).
Chiar ma gandeam...oare nu se gaseste niciunul care sa comenteze tampit?Si Iata!S-a gasit!Da nu ma asteptam sa fie un barbat in toata firea...
Lasa-ma pe mine sa trag concluzia ca am fost o proasta...Numai frustratii ii comenteaza pe cei din jur,stiai?
Du-te si tu la munca,fa-ti o familie, fa ceva frumos!Fa ceva real!E foarte diferita lumea reala de cea virtuala.Si cand nu ti se cere parerea nu te mai baga in seama pentru ca e stupid.Sincer.
Am vrut sa fiu draguta cu mesajul privat dar vad ca esti genul care se porcaieste in public.Ma asteptam la asta.
Sau ce?Ca nu inteleg?Ti pare proasta o fata care simte ceva pentru un baiat poate pentru ca tu nu ai avut parte de sentimente reale niciodata?Sincer nu ma intereseaza aspectul asta....esti inca un parazit insignifiant...atat.
ioana19
Postat pe 20 Octombrie 2010 13:49
cf traditiei sa inceapa circul si cearta
visan_georgiana
Postat pe 20 Octombrie 2010 13:59
De la: ioana19, la data 2010-10-15 11:55:08Multumesc Amalia...

si eu care credeam ca se lasa cu lacrimi...cu rugaminti...sfisietoare...eram pregatit sa intervin .acum ce ma fac...a luat sfrirsit ..ceva ce nici nu a existat...
BEL_AMY1
Postat pe 20 Octombrie 2010 14:04
Mai bine terminã.
anda1979
Postat pe 20 Octombrie 2010 17:03
il iubesc si-mi pare rau pentru ce-am facut
kudika183384
Postat pe 21 Octombrie 2010 02:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat please 45 De la: dolcik1 3 Iulie 2009 19:10
relatii 11 De la: AdrianaR 2 Octombrie 2010 18:10