Mai multe
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:14:48 normal ca sunt diferente, insa toti au plecat din acelasi punct |
||
|
yumy Postat pe 18 Octombrie 2010 13:17 |
||
|---|---|---|
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:17:34 daca poti intelege diferenta dintre "a iubi" si a "iubi definindu-ti in minte femeia" ...facem progrese
|
||
|
battleofwits Postat pe 18 Octombrie 2010 13:22 |
||
De la: battleofwits, la data 2010-10-18 13:22:09De la: yumy, la data 2010-10-18 13:17:34 mereu progresam, e loc si de mai bine |
||
|
|
||
|
yumy Postat pe 18 Octombrie 2010 13:25 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:25:23 asa e, trebuie doar vointa
|
||
|
battleofwits Postat pe 18 Octombrie 2010 13:34 |
||
| vointa exista, doar sa o cautam in interiorul nostru | ||
|
yumy Postat pe 18 Octombrie 2010 13:47 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:47:14vointa exista, doar sa o cautam in interiorul nostru
|
||
|
battleofwits Postat pe 18 Octombrie 2010 13:49 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-18 13:14:16De la: freakyyy, la data 2010-10-18 13:10:36osho?????????? sunã a racheta îmi bag p***** în el de osho...ce mã freacã pã mine grija de el?...io îmi vãd de ale mele
|
||
|
freakyyy Postat pe 18 Octombrie 2010 13:49 |
||
De la: freakyyy, la data 2010-10-18 13:49:21De la: yumy, la data 2010-10-18 13:14:16De la: freakyyy, la data 2010-10-18 13:10:36osho?????????? sunã a racheta noi doar il bagam in flacari dupa ce a iesti din apa'==
|
||
|
yumy Postat pe 18 Octombrie 2010 13:55 |
||
De la: freakyyy, la data 2010-10-18 13:49:21 si noua de-ale noastre
|
||
|
battleofwits Postat pe 18 Octombrie 2010 14:03 |
||
De la: DreamHunter, la data 2010-10-18 01:21:11 Pai stiu pt ca ma infioara cand vad asa ceva, si imi inchipui ca sunt posedati...alta explicatie nu am gasit. |
||
|
anutzzaa Postat pe 18 Octombrie 2010 18:15 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-18 09:55:16De la: leo_, la data 2010-10-18 09:53:08De la: battleofwits, la data 2010-10-18 06:03:03De la: leo_, la data 2010-10-18 02:14:02 ma intreb daca barbatul ideal trebuie sa inteleaga femeia descrisa de freud.... |
||
|
leo_ Postat pe 18 Octombrie 2010 23:57 |
||
De la: anutzzaa, la data 2010-10-18 18:15:29 m-ai spart cu dracii tai, parca ai fi copil de 5 ani De la: leo_, la data 2010-10-18 23:57:03 mai bine te-ai intreba daca un barbat citeste freud ..licean fiin merge de citit insa dupa o varsta ..deja ...
|
||
|
battleofwits Postat pe 19 Octombrie 2010 00:00 |
||
De la: battleofwits, la data 2010-10-19 00:00:37De la: anutzzaa, la data 2010-10-18 18:15:29 nu uita ca e parintele psihanalizei... daca nu il citesti cum faci paralele cu ce zic altii. uite eu il favorizez pe schopenhauer cu votul de incredere. mi se pare cel mai aproape de definirea femeii. |
||
|
leo_ Postat pe 19 Octombrie 2010 00:03 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-19 00:03:37 "parintele psihologiei"?!, mai degraba "donator de sperma" decat parinte in afara de "psihologia comportamentala" (behaviorism: erikson, skinner, pavlov) restul psihologiei e apa de ploaie iar despre filosofi, "numai de bine"
|
||
|
battleofwits Postat pe 19 Octombrie 2010 00:16 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-18 23:57:03 daca esti ideal trebuie sa intelegi tot acum eu ma intreb femeia ideala trebuie sa nasca prin cezariana sau pe cale naturala ?
|
||
|
yumy Postat pe 19 Octombrie 2010 09:21 |
||
| Anutzaa : Foarte multi nu inteleg ce inseamna Trinitate, nu l-au citit pe Dumnezeu,daramite sa-L cunoasca,cat despre Iisus Hristos ,majoritatea fac foarte mari confuzii,imi pare rau ca vin sa-i combat pe Osho sau pe alti Maestri ,dar spre deosebire de Buddha, si alte spirite inalte care se afla in al 9-lea cer, adica in Orasul de Aur, Iisus Hristos este in Imparatia Cerurilor, si este Fiul lui Dumnezeu,este trinitatea Tatal,FIul Si Duhul Sfant.va rog cautati sa intelegeti ce inseamna Trinitatea si nu mai faceti confuzii, Tatal este Gandirea, Duhul Sfant -Iubirea si Hristos este Actiunea, toti 3 sunt UNA,si Dumnezeu in trinitatea Lui se regaseste in fiecare dintre noi, tocmai de aceea se si spune ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui, la fel ca si Dumnezeu fiind si noi compusi din aceeasi Trinitate la nivel microcosmic si anume: Spirit,Suflet,Trup, unde sufletul face posibila legatura dintre spirit si trup,la nivel macrocosmic Spiritul fiind Dumnezeu Tatal, Sufletul Duhul Sfant iar partea materiala trupul, Hristos. NU mai confundati si nu mai asemanati pe nici un maestru cu Hristos si pe nici un Sfant ptr ca Hristos(CUvantul) a fost inainte de toate si prin El toate s-au facut. Toti acesti maestri spirituali precum Buddha, Mohamed, au fost spirite inalte Anutzza ,si au fost trimise sa le arate oamenilor de atunci calea spre Lumina si Adevar, nu asa cum afirmi tu ca au fost trimisi de diavol, ci au fost trimisi cu misiuni spirituale de insusi Parintele Luminilor,Dumnezeu Tatal. Ei au fost si intemeietorii de religii,care binenteles au fost in fel si chip interpretate; in drumul lor de evolutie au trecut si ei prin aceleasi etape ca si Iisus ,ultima etapa fiind ispitirea de catre Satan si implicit nelepadarea de Dumnezeu,prin care trec toti pe calea evolutiei(ex. Iov, Moise, Avraam,Yogananda,Buddha si altii). Sunt foarte multe de spus si ma tem ca nu este destula coala alba sa scriu, si implicit sa intelegeti prin nivelul vostru de constiinta ceea ce vreau eu sa astern pe ea. Ptr ca Adevarul tine implicit de nivelul fiecaruia de Constiinta. Daca tu esti un fanatic ingamfat,sau vreun musulman, toata viata o sa te bati pe niste idei tinand mortis pe niste fraze ,citite in Coran , afirmand ca ala este adevarul,dar tu in nivelul tau josnic nu intelegi ce au vrut acele cuvinte sa spuna. Fratilor ,Adevarul este mai presus de toate religiile si de toti maestrii, Hristos este Calea,Adevarul si Viata. Voi nu sunteti constienti de Harul Mantuirii pe care ni l-a daruit Hristos,pe care nici un maestru nu avea cum sa ni-l dea si nu poate ,harul prin care daca iL recunoastem pe Iisus ca Mantuitor ,ni se iarta tot . Iisus nu a venit cu nici o religie, el a venit cu Legea Iubirii,care este mai presus de toate si anume: Iubeste-l pe Domnul Dumnezeul tau mai presus decat orice, iar pe aproapele tau ca pe tine insati. Nu mai faceti confuzii, unul este Hristos,alta sunt Maestrii. Acesti maestri spirituali ,au venit cu misiuni sa ne arate cum sa atingem acea stare de Iluminare,de Adevar, numita Constiinta Hristica,constiinta lui UNU, constiinta lui Hristos,deci pana si ei trebuiau sa atinga aceasta Constiinta Hristica -cel mai inalt nivel prin care te nasti in Adevar,in Iubire si in Lumina. Deci nu ii mai comparati aiurea pe Maestri cu Hristos ca este diferenta MAREEEE. NU mai faceti confuzii ,ptr ca Hristos nu este un Maestru, ci este Divinitate. Asa ca ,revenind la Osho, si la aceia pe care ii considera multimea maestri ,ca sa atingi constiita Hristica si sa devii maestru ,trebuie sa te lapezi de ce-i material si sa te lepezi de lume ca sa te unesti cu Hristos. Asa cum i-a spus Iisus Hristos tanarului care l-a intrebat ce trebuie sa faca ca sa atinga Imparatia Cerurilor,unde Iisus i-a spus: Daca vrei sa fii desavarsit ,vinde-ti bogatiile si impartele la saraci, si apoi vino si urmeaza-mi. Pe cand Osho si-a materializat 70 de Rolls Royce-uri,de unde trag concluzia ca nu era tocmai usa de biserica. De aici vad 2 posibilitati si anume : 1. Era un fals maestru si se afundase cu totul in material ,sau 2. A vrut sa demonstreze ce nivel are ,ca poate sa materializeze si ca poate sa faca minuni,dar ca si Maestru ,daca ai atins acel nivel ,nu mai demonstrezi nimic nimanui ,ptr ca nu ai ce demonstra ,mai ales ca trebuie sa fii smerit altfel cazi in mandrie si adio Har si Duh Sfant,doar daca vrei sa-ti demonstrezi tie ce poti ,asta insemnand un ditamai EGO-ul. Iar in ceea ce priveste Meditatia Dinamica, ca mi se paru ca vorbeati de ea, va spun sa va mai informati, ca nu Osho e cel care a "inventat-o" ci doar cel care a preluat-o. | ||
|
turcbazat Postat pe 19 Octombrie 2010 09:47 |
||
De la: turcbazat, la data 2010-10-19 09:47:57NU mai confundati si nu mai asemanati pe nici un maestru cu Hristos esti ultras? cei din echipata ta, sunt cei mai buni? eu zic sa mai urmaresti si alte echipe poate, o sa-ti placa cum joaca ...cine stie poate faci chiar transfer |
||
|
battleofwits Postat pe 19 Octombrie 2010 10:22 |
||
| O intamplare in familia mea ,prin anul 2003 : tanar de 17 ani citise o oarecare scriere din OSHO si din acel moment a zis ca nu mai crede in Dumnezeu,nu mai dorea sa-si dea examenul de bacalaureat,A aderat la Yoga printr-o tipa de la Brasov care i-a recomandat citirea cartilor scrise de OSHO.A facut un curs de yoga in Italia,Din Italia a venit oarecum VINDECAT ,cu credinta in Dumnezeu , a renuntat la yoghini,si-a dat examenul de BAC dupa vreo 4 ani de la terminarea liceului . A plecat in Geramania unde este student . Lucreaza in domeniul calculatoarelor si este foarte apreciat.Deci atentie la Teoriile lui OSHO !!! | ||
|
kudika080816 Postat pe 19 Octombrie 2010 12:52 |
||
De la: kudika080816, la data 2010-10-19 12:52:13O intamplare in familia mea ,prin anul 2003 : tanar de 17 ani citise o oarecare scriere din OSHO si din acel moment a zis ca nu mai crede in Dumnezeu,nu mai dorea sa-si dea examenul de bacalaureat,A aderat la Yoga printr-o tipa de la Brasov care i-a recomandat citirea cartilor scrise de OSHO.A facut un curs de yoga in Italia,Din Italia a venit oarecum VINDECAT ,cu credinta in Dumnezeu , a renuntat la yoghini,si-a dat examenul de BAC dupa vreo 4 ani de la terminarea liceului . A plecat in Geramania unde este student . Lucreaza in domeniul calculatoarelor si este foarte apreciat.Deci atentie la Teoriile lui OSHO !!! multumim pentru parabolo, data viitoare cand mai scrii povesti ia in considerare si acuratetea informatiilor ...osho se bazeaza sistemul tantra (sistem non-dualist), pe cand yoga se bazeaza pe dualism PS. la cati retardati sunt pe lumea asta, nu exclud posibilitatea sa fie reala povestea ta, dar tot e amuzanta |
||
|
battleofwits Postat pe 19 Octombrie 2010 12:57 |
||
De la: yumy, la data 2010-10-19 09:21:08De la: leo_, la data 2010-10-18 23:57:03 mai bine sa nu se nasca. tot ce e ideal e plictisitor... si aduce si conflicte. |
||
|
leo_ Postat pe 19 Octombrie 2010 15:42 |
||
De la: kudika080816, la data 2010-10-19 12:52:13O intamplare in familia mea ,prin anul 2003 : tanar de 17 ani citise o oarecare scriere din OSHO si din acel moment a zis ca nu mai crede in Dumnezeu,nu mai dorea sa-si dea examenul de bacalaureat,A aderat la Yoga printr-o tipa de la Brasov care i-a recomandat citirea cartilor scrise de OSHO.A facut un curs de yoga in Italia,Din Italia a venit oarecum VINDECAT ,cu credinta in Dumnezeu , a renuntat la yoghini,si-a dat examenul de BAC dupa vreo 4 ani de la terminarea liceului . A plecat in Geramania unde este student . Lucreaza in domeniul calculatoarelor si este foarte apreciat.Deci atentie la Teoriile lui OSHO !!! pai de asta spuneam mai sus ca literatura asta nu e distractie si nu e pentru cei neavizati sau pentru cei care nu au citit macar 1000 de carti din care macar 150 sa fie de psihologie. |
||
|
leo_ Postat pe 19 Octombrie 2010 16:05 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-06 09:27:24De la: crysa_tm, la data 2010-10-06 09:20:47De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-06 09:17:50traisca gugle!! Despre el nu sti nimic, dar sti ca sint multzi ca si el ? despre care tot nimic nu sti bravo Si mai afirmi si ca " el ", cel despre care nu sti nimic, ar fi un autor, care s-a "straduit sa aduca pe hartie tipografica o filozofie transmisa oral de 2000 de ani." 1. El nu s-a straduit sa puna absolut nimic pe hartie pt. ca toate cartzile lui sint scrise de admiratorii lui. El doar a dat interviuri. 2. Punctul care-l face pe OSHO deosebit , este ca el, este foarte actual, modern, si filozofia lui, urmareste sa spele mentalitatea veche si imbaxita, pe care cei ce o transmit de 2000 de ani , au adus lumea la inconstientza de care tu dai dovada... Dar, iti multzumesc ca m-ai facut sa ma distrez
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 20 Octombrie 2010 02:33 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-20 02:33:35 1. faci confuzie intre interviu si oratorie, daca nu stapanesti sensul cuvintelor poti consulta un dictionar 2. cand spui filosofie, inseamna ca deja ai ratat sensul celor spuse de osho; cat despre a "spala mentalitati", "inconstienti" ...sunt vorbe relative, pana si "Scufita rosie" poate fi interpretata asa.
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Octombrie 2010 05:11 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-10-20 02:33:35De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-06 09:27:24De la: crysa_tm, la data 2010-10-06 09:20:47De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-06 09:17:50traisca gugle!! cu placere denis! sa stii ca nici nu m-am straduit! e o placere pentru mine cand stiu ca scrierile mele provoaca rasul. da' acu', sa te contrez, spun ca tot n-am citit nimic de osho si nici n-am de gand. nu e chiar asa greu sa-ti dai seama ca diferentele de la un spiritual indian la altu', sunt foarte mici. interpretarea este insa cea care da tonu'. ce-l face pe osho mai deosebit decat altu', sta doar in puterea ta de intelegere. citind p-aci despre ce transmite osho, as zice ca multi dintre noi ne incadram inconstient in ceea ce predica el: traieste acum! acu' sa te intreb io, ai citit mersu' trenurilor? daca nu, asta te face un pic inconstient pentru timpurile actuale. pentru ca este o carte in continuua miscare, alerta si cu mult haz. |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 20 Octombrie 2010 08:04 |
||
De la: anutzzaa, la data 2010-10-18 18:15:29De la: DreamHunter, la data 2010-10-18 01:21:11 te-ai gandit cum esti tu vazuta din exterior? iti dau un exemplu: cauta despre secta invartitorilor! inca stau in prostatie si ma gandesc asa: care este, sau cine stabileste forma de adoratie corecta a lui dumnezeu???? astept un raspuns din partea ta, anuzzto! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 20 Octombrie 2010 08:10 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-20 08:04:11ceea ce predica el: traieste acum! simplu insa foarte dificil de realizat |
||
|
battleofwits Postat pe 20 Octombrie 2010 08:31 |
||
| ....daca l-ai citit pe OSHO.........incearca si Esther and Jerry Hicks...nu au nici o legatura ...dar ideeile sunt superrrrr.... | ||
|
healthy004952 Postat pe 20 Octombrie 2010 09:57 |
||
De la: healthy004952, la data 2010-10-20 09:57:18....daca l-ai citit pe OSHO.........incearca si Esther and Jerry Hicks...nu au nici o legatura ...dar ideeile sunt superrrrr.... momentan flirtez cu hawkins, insa o sa ma documentez si despre cei doi, sa vad "ce si cum"
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Octombrie 2010 11:53 |
||
| La 22 ani am citit Profetul de Kahlil Gibran si mi-a placut f mult.Asa ca am cumparat tot ce-am gasit despre cartea asta.Si asa am dat de Osho.M-a socat.DAr a fost un soc de care poate ca am avut nevoie.Initial la Osho te captiveaza ritmul cartii si daca iti place rock-ul,te bucuri de fiecare injuratura pe care o scoate pe gura.Gagiul se leaga de toate lucrurile importante din viata unui om si le batjocoreste.Dar ritmul si limbajul sunt atat de colorate incat ajungi sa-i citesti toate cartile.Pentru un tanar e atragator pentru ca sustine latura revolutionara nihilista si o duce la extrem De-aia poate-ar fi mai bine sa nu cititi Osho.Oricum cartea Profetul de Kahlil Gibran comentata de Osho e socanta.E ca un accident auto vazut de aproape.Deci,Osho e culoare nu consistenta.Un soi de manea occidentala. | ||
|
Aidan Postat pe 20 Octombrie 2010 19:36 |
||
De la: Aidan, la data 2010-10-20 19:36:27 La 22 ani am citit Profetul de Kahlil Gibran si mi-a placut f mult.Asa ca am cumparat tot ce-am gasit despre cartea asta.Si asa am dat de Osho.M-a socat.DAr a fost un soc de care poate ca am avut nevoie.Initial la Osho te captiveaza ritmul cartii si daca iti place rock-ul,te bucuri de fiecare injuratura pe care o scoate pe gura.Gagiul se leaga de toate lucrurile importante din viata unui om si le batjocoreste.Dar ritmul si limbajul sunt atat de colorate incat ajungi sa-i citesti toate cartile.Pentru un tanar e atragator pentru ca sustine latura revolutionara nihilista si o duce la extrem De-aia poate-ar fi mai bine sa nu cititi Osho.Oricum cartea Profetul de Kahlil Gibran comentata de Osho e socanta.E ca un accident auto vazut de aproape.Deci,Osho e culoare nu consistenta.Un soi de manea occidentala. nu stiu ce sa cred despre comentariul tau, insa daca asa crezi tu, asa o fii insa: 1. omul are destul de multe carti, zici ca le-ai citit pe toate? ...mmmm 2. sustine latura nihilista revolutionara? ... fi mai explicita, ca ma duci cu gandul la nietzsche si che guevara 3. e adevarat ca are un mod mai liber de a vorbi, insa in afara de o loc unde exemplifica nemarginirea cuvantului F#CK in limajul modern, eu nu prea am observat prea multe injuraturi ...dar daca spui tu, poate avem tolerante diferite la "cuvinte explicite" 4. "osho e manea occidentala"... da, ce sa zic....poate ca ai dreptate, avand in vedere ca este hindus, si a studiat cultura hindusa
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Octombrie 2010 19:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vote request | 1 | De la: paulrs 28 Ianuarie 2010 17:34 |
| Premii | 4 | De la: rashela 13 Octombrie 2011 00:34 |
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
|
|
||
| Concurs | 2 | De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12 |
| Intamplari penibile din viata noastra | 16 | De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.