Setari Cookie-uri

femeia berbec

cu tupeu astept pareri
carabincatalinmanuel
Postat pe 16 Octombrie 2010 17:01
eu sint berbec ,ce parere aveti ?:)))
kudika073411
Postat pe 28 Octombrie 2010 23:23
eu be
rbec si el rac ,ce parere aveti de asa o relatie?:)))
kudika073411
Postat pe 28 Octombrie 2010 23:24
Si eu sunt berbec, na!
stem_29
Postat pe 28 Octombrie 2010 23:24
eu berbec si el balanta ce parere aveti merge?
kudika073411
Postat pe 29 Octombrie 2010 16:34
asta-i un topic in care doar puneti intrebari??
loveactually
Postat pe 30 Octombrie 2010 09:16
De la: loveactually, la data 2010-10-30 09:16:18asta-i un topic in care doar puneti intrebari??

de ce?
BEL_AMY1
Postat pe 30 Octombrie 2010 09:36
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!

ce de berbecutze
yumy
Postat pe 30 Octombrie 2010 10:54


Se intampla rar ca un Berbec sa aiba o privire nervoasa. Daca o face, inseamna ca nu este interesat de conversatie. Altceva i-a atras atentia si, pentru moment, a uitat de interlocutorul plicticos. Dar acesta nu trebuie sa se simta jignit. Amintiti-va comparatia cu nou-nascutul.

Un Berbec va fi mereu primul in domeniul in care-si construieste cariera sau se va dedica unei afaceri proprii. In caz contrar, il vei gasi nemultumit de faptul ca trebuie sa se supuna unuia sau altuia. Se poate astepta de la el o atitudine liberala, progresista, o dorinta notabila de a fi un deschizator de drumuri. Dar nu trebuie sa va asteptati la subtilitate, tact sau modestie. Se va grabi sa critice intr-o cafenea chelnerul lent sau mancarea nu prea buna. In schimb, daca va fi servit bine, va lasa un bacsis exagerat de mare.

Berbecul este foarte direct. Naturaletei nativilor guvernati de Marte le sunt straine falsitatea si ipocrizia. Desi franchetea si onestitatea figureaza printre trasaturile acestui semn, nu este o idee buna sa le imprumuti bani. Unora dintre ei le lipseste stabilitatea si afiseaza o lipsa de responsabilitate infantila. Chiar si cei care au ajuns la maturitate pot ajunge sa uite de datorii daca o provocare noua ajunge sa le acapareze atentia. Vor plati in cele din urma, dar este posibil s-o faca in momentul in care creditorul va fi ajuns la limita rabadarii.

Chiar daca Berbecii sunt firi incendiare, care merg prin viata cu indrazneala, spirit de initiativa si curaj, in bravura lor exista o mica pata. Fara cea mai mica teama, il pot infrunta pe Frankenstein sau pe omul zapezilor, dar nu pot suporta durerea fizica. Nu sunt niste lasi, insa atunci cand ii doare ceva devin de-a dreptul infricosati. Dentistul nu se numara printre preferatii lor.

Toti Berbecii, intr-un moment al vietii lor, dau dovada unui comportament temerar care va atrage rani la cap sau la fata. Sunt pasibili de taieturi si arsuri, de dureri de cap atat de intense incat seamana cu migrenele si care isi pot avea sursa in infectii renale. Ar fi recomandabil ca Berbecul sa-si ia inima in dinti si sa mearga regulat la dentist, sa aiba grija de vedere, de dieta, sa acorde atentie durerilor de cap si sa se tina la distanta de alcool (nu numai din cauza problemelor cu rinichii, ci si pentru ca, alaturat influentei lui Marte, poate sa duca la efecte neplacute).

Durerile de genunchi si afectiunile stomacale sunt de asemenea frecvente la cei nascuti la sfarsitul lui martie si pe durata lunii aprilie. Au o constitutie robusta, daca nu abuzeaza de ea. Cand il vezi in pat, tacut, puteti fi siguri ca e bolnav cu adevarat. Chiar si-asa, pentru a-l mentine in stare de repaus, e nevoie de mai multe sotii sau mai multe mame. Poate supravietui unei febre care ar omori alte persoane. Multe dintre afectiuni le datoreaza incapatanarii sale de a continua anumite activitati in circumstante nepotrivite sau in momente neadecvate. Frustrarea colerica pe care un esec o genereaza este cauza reala a multor probleme de sanatate in cazul Berbecilor. Ei nu suporta intarzierile si vor face orice ca sa amane o vizita la medic. Pana cand nu vor mai avea alta solutie. Nu sunt in pericol sa devina dependenti de pastile. In mod normal, nu vor lua nici macar un somnifer. In mod clar, vor prefera sa ramana treji (poate si de teama ca vor pierde ceva, ca ceva se va intampla cat vor dormi ei).

Din cauza optimismului sau, se intampla rar ca Berbecul (lucrul este valabil si pentru celelalte doua semne de foc, Sagetator si Leu) sa fie victima bolilor cronice sau de durata care, asa cum a aratat dintotdeauna astrologia si acum o recunoaste si medicina, se intensifica daca se instaleaza si melancolia sau pesimismul. Semnele de foc sunt pasibile mai degraba de febra inalta, de infectii fulminante, atacuri, hipertensiune si de afectiuni acute. Impulsivi, nu prea ai sanse sa-i vezi tristi. Chiar daca semintele depresiei au fost semanate, ele mor repede pe solul Berbecilor. Dar Berbecii se agata cu putere de ideea ce nimeni nu poate face ceva la fel de bine ca ei si asta ii poate duce la dezastru. Berbecul isi va duce planurile la capat cu incrancenare si nu va constientiza faptul ca isi intrece limitele, ca fortele sale sunt depasite de situatie si va fi in pericol de a face ulcer sau de a cadea prada unui colaps nervos. Pe Berbec nu-l poate acuza nimeni de lene sau lipsa de implicare.

Data fiind candoarea naturii sale, sunt persoane incapabile sa puna in practica si partile mai subtile ale unei strategii. De exemplu, un Berbec a gasit un investitor care s-a declarat dispus sa-i finanteze o idee de altfel stralucita. Cand contractul era pe cale sa fie incheiat, investitorul a sugerat sa apeleze la un expert cunoscut pentru a superviza operatiunea. Cum Berbecul era sigur ca nimeni nu putea face treaba mai bine decat el si cum se temea sa primeasca ordine, dispozitii, a raspuns in maniera "diplomata" pe care o stim cu totii: "In ce fel vreti sa va spun nu, lent sau rapid?". Bineinteles, investitorul si-a retras oferta.

Numai dupa multe esecuri, nativul acestei zodii va invata sa fie modest. Dar, odata ce va fi invatat, este in stare sa duca la capat proiecte din cele mai complexe, avand multe idei creative si facand cele mai profitabile miscari din instinct. Ajunge sa aiba succes doar daca incepe sa-i respecte pe cei care-i sunt superiori, care au experienta. Se intampla des, oricat de ciudat ar suna, ca Berbecii sa creeze mai multa bogatie pentru ceilalti decat pentru ei insisi. Sunt multi cei care platesc chirie toata viata, putini ajungand sa fie proprietari. Pe cei condusi de Marte, nu pare sa-i afecteze prea mult ca banii nu au ajuns la ei, poate pentru ca ceea ce-i intereseaza cu adevarat nu se afla neaparat la banca.

Chiar daca Berbecul se arata hotarat, neluand in considerare sentimentele altora si chiar daca atitudinea lui, mai ales cand e tanar, poate fi sintetizata in “mai intai de toate, eu”, poate fi de asemenea si cel mai cald si generos semn solar. Nu este crud, chiar crede cu sinceritate ca este cel mai bun in ceea ce face si este incapabil din punct de vedere psihologic sa stea linistit cand altii dau gres sau fac lucrurile de mantuiala. Daca i se da de ales intre bani si glorie, alege in mod clar gloria. Iubeste mai mult elogiul si faima decat banii.

Berbecul tinde sa ia hotarari instantaneu fara sa aiba aprobarea superiorilor sai. Discursul sau poate fi satiric si plin de insulte. Furia unui Berbec se declanseaza cu viteza sunetului, dar in general se calmeaza inainte ca victima sa afle ce a provocat-o si surasul nu intarzie sa apara. De exemplu, un incident de la Natiunile Unite a ramas celebru: Nikita Kruschev, un Berbec celebru, suparat de cum decurgeau dezbaterile, a lovit cu un pantof in masa, in timpul unei transmiteri televizate. In acel moment, nu i se acorda atentie, si ce Berbec da dovada de tact atunci cand nu este bagat in seama?
Fiii lui Marte sunt acuzati de multe ori de un caracter teribil... si il au. Dar au si o totala incapacitate de a mentine supararea mult timp si, dupa ce-au trecut, ofensele raman ingropate si uitate. Pe un Berbec il doare si il surprinde cand cineva ii aminteste lucrurile crude pe care le-a spus fara intentie. Daca are ocazia, isi va cere scuze si celui mai rau dusman, nu conteaza ce amenintare directa a proferat atunci cand era nervos. Vrea sa fie acceptat chiar daca, din lipsa de indemanare sau diplomatie, provoaca respingeri.

Berbecul poate incerca sa spuna vreo minciunica daca asa poate sa treaca in centrul atentiei sau poate sa-si apere vreuna din pretioasele sale idei, dar in majoritatea timpului nu va apela la minciuni... din fericire, pentru ca aproape intotdeauna este descoperit. Cum ceea ce-l intereseaza este sa treaca la subiect mereu, prefera sa spuna adevarul. La cat este de impulsiv, nu are timp de inventii sau de inflorituri, caci asta inseamna sa vorbeasca despre altii, iar Berbecul este prea interesat de propria lui persoana ca sa-si consume energia in discutii despre secrete, comportament sau motive ale altor persoane. De altfel, in mod normal, pentru el, lucrurile sunt albe sau negre, nuantele de gri nu-l atrag deloc. Ar fi gresit, totusi, sa credem ca asta e in dezavantajul sau. Daca in momentul nasterii exista influente planetare puternice, desconsiderarea impulsiva a Berbecilor poate lua forma cruzimii, dar nu se intampla decat foarte rar acest lucru.

Berbecul tipic se simte bine in pielea lui si se va simti in largul sau si la o masa de regi, si la una de cersetori. Daca are reputatia de crud, este din cauza tendintei lui de a imparti lumea in doua categorii- prieteni si dusmani- si, culmea, va astepta ca prietenii lui sa gandeasca la fel.

In ciuda dezinvolturii agresive, poate fi si intruparea gratiei sociale. Este capabil sa converseze trei ore intr-un mod fascinant despre lucruri in legatura cu care nu stie nimic.

Rabdarea pentru detalii nu este punctul sau forte, prefera sa-i lase pe altii sa se ocupe de aspectele secundare si marunte ale statisticii si aceasta este o alegere corecta, ceilalti se vor ocupa mai bine de ele. Ceea ce s-a intamplat in trecut nu-l intereseaza, iar ziua de maine i se pare prea indepartata pentru a se ingrijora. Timpul lui predilect este cel prezent. Berbecul se consuma in totalitate pentru ceea ce este actual.

Fiind realist, fara sa-i lipseasca insa idealismul, este greu sa faci o descriere emotionala Berbecului. Nimeni nu poate avea un comportament atat de energic si violent si sa fie, in acelasi timp, capabil de sentimentalism, inocenta avida si credinta in miracole. Fiii lui Marte sunt incapabili sa accepte invingerea, nici macar n-o recunosc, chiar cand ea este cat se poate de vizibila. In ceea ce priveste, rezultatele finale ale oricarui lucru, fie ca e vorba de dragoste sau de o partida de fotbal, sunt optimisti incurabili.
Foarte abili in lupta corp la corp, Berbecii se apara cel mai bine cu capul, adica cu mintea. Opozitia ii incanta pentru ca reprezinta o provocare, sunt capabili sa se indeparteze de la calea batatorita pentru ca doresc sa intalneasca un obstacol si sa-l depaseasca inainte ca acesta sa-si faca aparitia singur. Nici nu asteapta ca lucrurile bune sa se intample de la sine; urmaresc succesul cu obstinatie.

Majoritatea oamenilor sunt epuizati numai cand se gandesc la energia Berbecului. Dar acesta este capabil sa fie si calm, serios si prudent atunci cand se decide sa fie astfel. Ceea se este lamentabil este faptul ca se hotarasc abia cand tineretea a trecut si doar maturitatea le mai indulceste putin idealismul si firea impulsiva.
Nu le este greu sa castige simpatia maselor, desi nu sunt in mod necesar politicieni buni. Thomas Jefferson si Eugene McCarthy sunt putinele exceptii. Majoritatea Berbecilor care s-au lansat in politica, au avut parte de-o cariera scurta si tumultuoasa. In Statele Unite nu a fost niciun presedinte Berbec de la John Tyler in 1840. Pentru un Berbec obisnuit, politica este un domeniu dificil. In primul rand, nu sunt cei mai buni economisti. In al doilea rand, faptul ca vorbesc fara ocolisuri si condusi de impuls constituie un impediment major. Cei mai multi politicieni asteapta sa vada care este dorinta maselor inainte de a-si exprima propria lor pozitie. Berbecul tine la ideile sale, el crede ca stie mai bine ce nevoi are poporul si nu prea il intereseaza ce are el insusi de spus.

Cei mai multi Berbeci au mai mult succes in afaceri sau in artele creative. Unii se pot face remarcati in desfasurarea unei strategii. Cei care au ajuns la o stare mentala senina si la o mentalitate mai practica pot ii pot organiza eficient pe altii.

Se poate sa intalnim un Berbec timid, dar aproape niciodata nu vom intalni unul care sa nu stie clar ce vrea. Berbecul este cel mai fericit cand vorbeste despre sine sau despre proiectele sale decat despre orice altceva sau altcineva. O exceptie ar fi fiinta iubita, atunci cand este foarte indragostit. Odata ce cineva i-a captat interesul, Berbecul il va asculta cu atentie, mai ales daca ideile interlocutorului sunt progresiste si interesante. Va fi incantat de un astfel de partener si ii va darui tot timpul, simpatia, banii si loialitatea. Daca un prieten se afla in spital, poate va uita sa-i trimita o urare de insanatosire, dar il va cauta, il va transporta la spital cu masina proprie si ii va recomanda un medic (care, normal, va fi mai bun decat Pasteur insusi). Cand se decide sa ajute pe cineva aflat intr-o situatie dificila, Berbecul nu va ezita in fata niciunui efort, oricat de mare. Dar trebuie sa i se arate recunostinta, asta sigur. Se va arata profund ranit, asta daca nu se supara foc, daca nu ii sunt apreciate eforturile epuizante, care de multe ori sunt mai mult decat i s-a cerut sau decat era nevoie.

El se bucura sa faca favoruri si cu cat este mai important gestul caritabil, cu atat mai bine pentru el. Dar cere sa se recunoasca ceea ce a facut. Totusi, este probabil ca desi nu i se aduc multumiri, sa nu refuze sa ajute si a doua oara. Marea incredere in sine nu gaseste comparatie decat in increderea in ceilalti si din aceasta cauza de multe ori va suferi dezamagiri si se va plange constant de tradare. Bineinteles, nu va fi afectat pentru mult timp. Se ridica, se scutura de praf si se arata dispus sa se arda din nou, dupa o depresie de scurta durata, dar puternica.

Berbecul da o asemenea impresie de sinceritate incat pare surprinzatoare hotararea cu care apara ceva ce e neadevarat. Acuza-l de lipsa de onestitate si va ramane ca traznit, te va privi cu ochii plini de groaza inspirata de faptul ca ai putut sa te indoiesti ce el. Este capabil sa-si acopere ochii si urechile pentru a exclude lucruri in care nu vrea sa creada. Chiar cand pozitia sa este total precara, va continua sa lupte pentru o cauza pierduta. Dar este capabil si sa-si schimbe parerea. Graba lui de a arunca trecutul la cosul de gunoi il face sa se adapteze usor la locuri si oameni noi. Dar il face si sa creada ca cei care incearca sa discute cu el, sa-l faca sa se gandeasca mai bine intervin in calea evolutiei lui. In astfel de situatii, isi pierde orice urma de tact. Ultraconservatorii, care cantaresc fiecare cuvant si fiecare decizie, ii scot din minti pe Berbeci. Astfel se intelege de ce isi fac atat de multi dusmani printre oamenii adulti sau mai prudenti.

I se intampla des sa vada rosu in fata ochilor, dar, de indata ce scanteile furiei se risipesc, va zambi si va fi la fel de prietenos ca o margareta.

Metalul sau este fierul si forta acestuia ii da viata si multe ocazii de castiga bataliile pe care le duce.

Este cel care deschide drumuri, care-i conduce pe ceilalti spre o tinta imposibila. Credinta sa este frumoasa si pura, fara cea mai mica urma de ipocrizie sau de lasitate. Se intampla rar sa faca averi. Si daca le-ar strange, nu ar avea timp sa le si numere. Puteti conta pe banii, hainele sau timpul sau. Oricand are ceva ce-i prisoseste, oricat de sarac sau de stramtorat ar fi in acel moment. El nu stie numai ca ceea ce daruieste se intoarce inmultit, dar si ca sa faca pe cineva fericit este o placere pentru el. Pentru Berbeci, miracolele sunt pe toate drumurile si daca se termina, el va mai provoca cateva, invelite in vise frumoase de culoare purpurie.

SURSA: . FLU.RO
alba_julia2002
Postat pe 30 Octombrie 2010 11:32
De la: alba_julia2002, la data 2010-10-30 11:32:10

Se intampla rar ca un Berbec sa aiba o privire nervoasa. Daca o face, inseamna ca nu este interesat de conversatie. Altceva i-a atras atentia si, pentru moment, a uitat de interlocutorul plicticos. Dar acesta nu trebuie sa se simta jignit. Amintiti-va comparatia cu nou-nascutul.

Un Berbec va fi mereu primul in domeniul in care-si construieste cariera sau se va dedica unei afaceri proprii. In caz contrar, il vei gasi nemultumit de faptul ca trebuie sa se supuna unuia sau altuia. Se poate astepta de la el o atitudine liberala, progresista, o dorinta notabila de a fi un deschizator de drumuri. Dar nu trebuie sa va asteptati la subtilitate, tact sau modestie. Se va grabi sa critice intr-o cafenea chelnerul lent sau mancarea nu prea buna. In schimb, daca va fi servit bine, va lasa un bacsis exagerat de mare.

Berbecul este foarte direct. Naturaletei nativilor guvernati de Marte le sunt straine falsitatea si ipocrizia. Desi franchetea si onestitatea figureaza printre trasaturile acestui semn, nu este o idee buna sa le imprumuti bani. Unora dintre ei le lipseste stabilitatea si afiseaza o lipsa de responsabilitate infantila. Chiar si cei care au ajuns la maturitate pot ajunge sa uite de datorii daca o provocare noua ajunge sa le acapareze atentia. Vor plati in cele din urma, dar este posibil s-o faca in momentul in care creditorul va fi ajuns la limita rabadarii.

Chiar daca Berbecii sunt firi incendiare, care merg prin viata cu indrazneala, spirit de initiativa si curaj, in bravura lor exista o mica pata. Fara cea mai mica teama, il pot infrunta pe Frankenstein sau pe omul zapezilor, dar nu pot suporta durerea fizica. Nu sunt niste lasi, insa atunci cand ii doare ceva devin de-a dreptul infricosati. Dentistul nu se numara printre preferatii lor.

Toti Berbecii, intr-un moment al vietii lor, dau dovada unui comportament temerar care va atrage rani la cap sau la fata. Sunt pasibili de taieturi si arsuri, de dureri de cap atat de intense incat seamana cu migrenele si care isi pot avea sursa in infectii renale. Ar fi recomandabil ca Berbecul sa-si ia inima in dinti si sa mearga regulat la dentist, sa aiba grija de vedere, de dieta, sa acorde atentie durerilor de cap si sa se tina la distanta de alcool (nu numai din cauza problemelor cu rinichii, ci si pentru ca, alaturat influentei lui Marte, poate sa duca la efecte neplacute).

Durerile de genunchi si afectiunile stomacale sunt de asemenea frecvente la cei nascuti la sfarsitul lui martie si pe durata lunii aprilie. Au o constitutie robusta, daca nu abuzeaza de ea. Cand il vezi in pat, tacut, puteti fi siguri ca e bolnav cu adevarat. Chiar si-asa, pentru a-l mentine in stare de repaus, e nevoie de mai multe sotii sau mai multe mame. Poate supravietui unei febre care ar omori alte persoane. Multe dintre afectiuni le datoreaza incapatanarii sale de a continua anumite activitati in circumstante nepotrivite sau in momente neadecvate. Frustrarea colerica pe care un esec o genereaza este cauza reala a multor probleme de sanatate in cazul Berbecilor. Ei nu suporta intarzierile si vor face orice ca sa amane o vizita la medic. Pana cand nu vor mai avea alta solutie. Nu sunt in pericol sa devina dependenti de pastile. In mod normal, nu vor lua nici macar un somnifer. In mod clar, vor prefera sa ramana treji (poate si de teama ca vor pierde ceva, ca ceva se va intampla cat vor dormi ei).

Din cauza optimismului sau, se intampla rar ca Berbecul (lucrul este valabil si pentru celelalte doua semne de foc, Sagetator si Leu) sa fie victima bolilor cronice sau de durata care, asa cum a aratat dintotdeauna astrologia si acum o recunoaste si medicina, se intensifica daca se instaleaza si melancolia sau pesimismul. Semnele de foc sunt pasibile mai degraba de febra inalta, de infectii fulminante, atacuri, hipertensiune si de afectiuni acute. Impulsivi, nu prea ai sanse sa-i vezi tristi. Chiar daca semintele depresiei au fost semanate, ele mor repede pe solul Berbecilor. Dar Berbecii se agata cu putere de ideea ce nimeni nu poate face ceva la fel de bine ca ei si asta ii poate duce la dezastru. Berbecul isi va duce planurile la capat cu incrancenare si nu va constientiza faptul ca isi intrece limitele, ca fortele sale sunt depasite de situatie si va fi in pericol de a face ulcer sau de a cadea prada unui colaps nervos. Pe Berbec nu-l poate acuza nimeni de lene sau lipsa de implicare.

Data fiind candoarea naturii sale, sunt persoane incapabile sa puna in practica si partile mai subtile ale unei strategii. De exemplu, un Berbec a gasit un investitor care s-a declarat dispus sa-i finanteze o idee de altfel stralucita. Cand contractul era pe cale sa fie incheiat, investitorul a sugerat sa apeleze la un expert cunoscut pentru a superviza operatiunea. Cum Berbecul era sigur ca nimeni nu putea face treaba mai bine decat el si cum se temea sa primeasca ordine, dispozitii, a raspuns in maniera "diplomata" pe care o stim cu totii: "In ce fel vreti sa va spun nu, lent sau rapid?". Bineinteles, investitorul si-a retras oferta.

Numai dupa multe esecuri, nativul acestei zodii va invata sa fie modest. Dar, odata ce va fi invatat, este in stare sa duca la capat proiecte din cele mai complexe, avand multe idei creative si facand cele mai profitabile miscari din instinct. Ajunge sa aiba succes doar daca incepe sa-i respecte pe cei care-i sunt superiori, care au experienta. Se intampla des, oricat de ciudat ar suna, ca Berbecii sa creeze mai multa bogatie pentru ceilalti decat pentru ei insisi. Sunt multi cei care platesc chirie toata viata, putini ajungand sa fie proprietari. Pe cei condusi de Marte, nu pare sa-i afecteze prea mult ca banii nu au ajuns la ei, poate pentru ca ceea ce-i intereseaza cu adevarat nu se afla neaparat la banca.

Chiar daca Berbecul se arata hotarat, neluand in considerare sentimentele altora si chiar daca atitudinea lui, mai ales cand e tanar, poate fi sintetizata in “mai intai de toate, eu”, poate fi de asemenea si cel mai cald si generos semn solar. Nu este crud, chiar crede cu sinceritate ca este cel mai bun in ceea ce face si este incapabil din punct de vedere psihologic sa stea linistit cand altii dau gres sau fac lucrurile de mantuiala. Daca i se da de ales intre bani si glorie, alege in mod clar gloria. Iubeste mai mult elogiul si faima decat banii.

Berbecul tinde sa ia hotarari instantaneu fara sa aiba aprobarea superiorilor sai. Discursul sau poate fi satiric si plin de insulte. Furia unui Berbec se declanseaza cu viteza sunetului, dar in general se calmeaza inainte ca victima sa afle ce a provocat-o si surasul nu intarzie sa apara. De exemplu, un incident de la Natiunile Unite a ramas celebru: Nikita Kruschev, un Berbec celebru, suparat de cum decurgeau dezbaterile, a lovit cu un pantof in masa, in timpul unei transmiteri televizate. In acel moment, nu i se acorda atentie, si ce Berbec da dovada de tact atunci cand nu este bagat in seama?
Fiii lui Marte sunt acuzati de multe ori de un caracter teribil... si il au. Dar au si o totala incapacitate de a mentine supararea mult timp si, dupa ce-au trecut, ofensele raman ingropate si uitate. Pe un Berbec il doare si il surprinde cand cineva ii aminteste lucrurile crude pe care le-a spus fara intentie. Daca are ocazia, isi va cere scuze si celui mai rau dusman, nu conteaza ce amenintare directa a proferat atunci cand era nervos. Vrea sa fie acceptat chiar daca, din lipsa de indemanare sau diplomatie, provoaca respingeri.

Berbecul poate incerca sa spuna vreo minciunica daca asa poate sa treaca in centrul atentiei sau poate sa-si apere vreuna din pretioasele sale idei, dar in majoritatea timpului nu va apela la minciuni... din fericire, pentru ca aproape intotdeauna este descoperit. Cum ceea ce-l intereseaza este sa treaca la subiect mereu, prefera sa spuna adevarul. La cat este de impulsiv, nu are timp de inventii sau de inflorituri, caci asta inseamna sa vorbeasca despre altii, iar Berbecul este prea interesat de propria lui persoana ca sa-si consume energia in discutii despre secrete, comportament sau motive ale altor persoane. De altfel, in mod normal, pentru el, lucrurile sunt albe sau negre, nuantele de gri nu-l atrag deloc. Ar fi gresit, totusi, sa credem ca asta e in dezavantajul sau. Daca in momentul nasterii exista influente planetare puternice, desconsiderarea impulsiva a Berbecilor poate lua forma cruzimii, dar nu se intampla decat foarte rar acest lucru.

Berbecul tipic se simte bine in pielea lui si se va simti in largul sau si la o masa de regi, si la una de cersetori. Daca are reputatia de crud, este din cauza tendintei lui de a imparti lumea in doua categorii- prieteni si dusmani- si, culmea, va astepta ca prietenii lui sa gandeasca la fel.

In ciuda dezinvolturii agresive, poate fi si intruparea gratiei sociale. Este capabil sa converseze trei ore intr-un mod fascinant despre lucruri in legatura cu care nu stie nimic.

Rabdarea pentru detalii nu este punctul sau forte, prefera sa-i lase pe altii sa se ocupe de aspectele secundare si marunte ale statisticii si aceasta este o alegere corecta, ceilalti se vor ocupa mai bine de ele. Ceea ce s-a intamplat in trecut nu-l intereseaza, iar ziua de maine i se pare prea indepartata pentru a se ingrijora. Timpul lui predilect este cel prezent. Berbecul se consuma in totalitate pentru ceea ce este actual.

Fiind realist, fara sa-i lipseasca insa idealismul, este greu sa faci o descriere emotionala Berbecului. Nimeni nu poate avea un comportament atat de energic si violent si sa fie, in acelasi timp, capabil de sentimentalism, inocenta avida si credinta in miracole. Fiii lui Marte sunt incapabili sa accepte invingerea, nici macar n-o recunosc, chiar cand ea este cat se poate de vizibila. In ceea ce priveste, rezultatele finale ale oricarui lucru, fie ca e vorba de dragoste sau de o partida de fotbal, sunt optimisti incurabili.
Foarte abili in lupta corp la corp, Berbecii se apara cel mai bine cu capul, adica cu mintea. Opozitia ii incanta pentru ca reprezinta o provocare, sunt capabili sa se indeparteze de la calea batatorita pentru ca doresc sa intalneasca un obstacol si sa-l depaseasca inainte ca acesta sa-si faca aparitia singur. Nici nu asteapta ca lucrurile bune sa se intample de la sine; urmaresc succesul cu obstinatie.

Majoritatea oamenilor sunt epuizati numai cand se gandesc la energia Berbecului. Dar acesta este capabil sa fie si calm, serios si prudent atunci cand se decide sa fie astfel. Ceea se este lamentabil este faptul ca se hotarasc abia cand tineretea a trecut si doar maturitatea le mai indulceste putin idealismul si firea impulsiva.
Nu le este greu sa castige simpatia maselor, desi nu sunt in mod necesar politicieni buni. Thomas Jefferson si Eugene McCarthy sunt putinele exceptii. Majoritatea Berbecilor care s-au lansat in politica, au avut parte de-o cariera scurta si tumultuoasa. In Statele Unite nu a fost niciun presedinte Berbec de la John Tyler in 1840. Pentru un Berbec obisnuit, politica este un domeniu dificil. In primul rand, nu sunt cei mai buni economisti. In al doilea rand, faptul ca vorbesc fara ocolisuri si condusi de impuls constituie un impediment major. Cei mai multi politicieni asteapta sa vada care este dorinta maselor inainte de a-si exprima propria lor pozitie. Berbecul tine la ideile sale, el crede ca stie mai bine ce nevoi are poporul si nu prea il intereseaza ce are el insusi de spus.

Cei mai multi Berbeci au mai mult succes in afaceri sau in artele creative. Unii se pot face remarcati in desfasurarea unei strategii. Cei care au ajuns la o stare mentala senina si la o mentalitate mai practica pot ii pot organiza eficient pe altii.

Se poate sa intalnim un Berbec timid, dar aproape niciodata nu vom intalni unul care sa nu stie clar ce vrea. Berbecul este cel mai fericit cand vorbeste despre sine sau despre proiectele sale decat despre orice altceva sau altcineva. O exceptie ar fi fiinta iubita, atunci cand este foarte indragostit. Odata ce cineva i-a captat interesul, Berbecul il va asculta cu atentie, mai ales daca ideile interlocutorului sunt progresiste si interesante. Va fi incantat de un astfel de partener si ii va darui tot timpul, simpatia, banii si loialitatea. Daca un prieten se afla in spital, poate va uita sa-i trimita o urare de insanatosire, dar il va cauta, il va transporta la spital cu masina proprie si ii va recomanda un medic (care, normal, va fi mai bun decat Pasteur insusi). Cand se decide sa ajute pe cineva aflat intr-o situatie dificila, Berbecul nu va ezita in fata niciunui efort, oricat de mare. Dar trebuie sa i se arate recunostinta, asta sigur. Se va arata profund ranit, asta daca nu se supara foc, daca nu ii sunt apreciate eforturile epuizante, care de multe ori sunt mai mult decat i s-a cerut sau decat era nevoie.

El se bucura sa faca favoruri si cu cat este mai important gestul caritabil, cu atat mai bine pentru el. Dar cere sa se recunoasca ceea ce a facut. Totusi, este probabil ca desi nu i se aduc multumiri, sa nu refuze sa ajute si a doua oara. Marea incredere in sine nu gaseste comparatie decat in increderea in ceilalti si din aceasta cauza de multe ori va suferi dezamagiri si se va plange constant de tradare. Bineinteles, nu va fi afectat pentru mult timp. Se ridica, se scutura de praf si se arata dispus sa se arda din nou, dupa o depresie de scurta durata, dar puternica.

Berbecul da o asemenea impresie de sinceritate incat pare surprinzatoare hotararea cu care apara ceva ce e neadevarat. Acuza-l de lipsa de onestitate si va ramane ca traznit, te va privi cu ochii plini de groaza inspirata de faptul ca ai putut sa te indoiesti ce el. Este capabil sa-si acopere ochii si urechile pentru a exclude lucruri in care nu vrea sa creada. Chiar cand pozitia sa este total precara, va continua sa lupte pentru o cauza pierduta. Dar este capabil si sa-si schimbe parerea. Graba lui de a arunca trecutul la cosul de gunoi il face sa se adapteze usor la locuri si oameni noi. Dar il face si sa creada ca cei care incearca sa discute cu el, sa-l faca sa se gandeasca mai bine intervin in calea evolutiei lui. In astfel de situatii, isi pierde orice urma de tact. Ultraconservatorii, care cantaresc fiecare cuvant si fiecare decizie, ii scot din minti pe Berbeci. Astfel se intelege de ce isi fac atat de multi dusmani printre oamenii adulti sau mai prudenti.

I se intampla des sa vada rosu in fata ochilor, dar, de indata ce scanteile furiei se risipesc, va zambi si va fi la fel de prietenos ca o margareta.

Metalul sau este fierul si forta acestuia ii da viata si multe ocazii de castiga bataliile pe care le duce.

Este cel care deschide drumuri, care-i conduce pe ceilalti spre o tinta imposibila. Credinta sa este frumoasa si pura, fara cea mai mica urma de ipocrizie sau de lasitate. Se intampla rar sa faca averi. Si daca le-ar strange, nu ar avea timp sa le si numere. Puteti conta pe banii, hainele sau timpul sau. Oricand are ceva ce-i prisoseste, oricat de sarac sau de stramtorat ar fi in acel moment. El nu stie numai ca ceea ce daruieste se intoarce inmultit, dar si ca sa faca pe cineva fericit este o placere pentru el. Pentru Berbeci, miracolele sunt pe toate drumurile si daca se termina, el va mai provoca cateva, invelite in vise frumoase de culoare purpurie.

SURSA: . FLU.RO

o descriere mai falsa nu se putea cand o sa am timp va fac eu una a la yumy pt toate zodiile, dar temp sa fie vam lsat dragilor sa aveti un week-end minunat
yumy
Postat pe 30 Octombrie 2010 11:38
Am avut ceea mai buna relatie cu un brebec.a fost de viz.
kudika183470
Postat pe 30 Octombrie 2010 14:28
Avand in vedere ca si eu sunt berbecutza, trebuia sa raspund, nu?
Trasaturi generale- lucruri pe care nu le afli de la nimeni.

Simbol: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta. Capos. Animalului astuia ii place sa faca amor repede, furios si des.

Element: Focul. Berbecul este dragonul care distruge un tinut intreg dupa care adoarme fericit ca a ars cateva orasele. Daca nu suporti caldura, nu te apropia.

Calitate: Cardinal. Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.

Guvernator: Marte, zeul razboiului si al batailor din baruri. Zeul pasiunii dezlantuite, a razboaielor nesfarsite si al urmaririlor neobosite.

Activitate preferata: Trage intai si pune intrebari dupa aia

Carte preferata: „Jurnalul Intelepciunii Sinelui“, carte publicata de el

Erou: Yosemite San

Idol romantic: Masca

Slujba viselor: Terapeut sexual

Prima intalnire ideala: Sa jucati rugbi goi in parc la ora pranzului

Fraza: „Tu vorbesti cu mine???“

Replica de agatat: „La mine sau la tine??“

Parte a corpului: Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.

Zona erogena: Capul...si nu doar ala de pe umeri. Cu care sa se izbeasca de sef, tabla sau tabela de scor.

Stil romantic: Vrea, poate si devine si mai rau dupa aia

Ciudatenie sexuala: Intreaba „Tare, nu??“. Urla, te indruma si scoate sunete de animal
- Gura bogata cu accese de sefie, la fel de egoist ca un copil de doi ani si cu un ego cat China

- Temperamental, vanitos si impulsiv

- Trece prin viata gata oricand de un conflict, provocand pe oricine ii sta in cale. Impiedica-l sa faca ceva si o sa ai de-a face cu o scena cu urlete si tipete, eventual si batut din picioare

- Cel mai rau lucru pe care i-l poti face unui Berbec este sa il ignori, in felul in care ignori un copil nervos care are nevoie de un pui de somn.

- Reactiv, nu rational. De obicei actioneaza inainte sa gandeasca si face presupuneri fanteziste inainte sa aiba toate datele unei probleme.

- Daca te certi cu el, o sa ai de-a face cu un baraj de urlete nervoase si irationale. Demonstreaza-i ca a gresit si o sa reactioneze ca un pusti care spune „Ba NU!!” inainte sa iti tranteasca usa in nas.

P.S.: e un horoscop amuzant si trebuie luat ca atare...
Suzanna
Postat pe 30 Octombrie 2010 14:42
Relatia cu nativii din Berbec

Cum il depistezi: Arunca-i niste alune. Daca la prinde cu gura, probabil ca e Berbec. Daca dupa aia incepe sa se bata cu pumnii in piept si incepe sa iti culeaga scamele de pe haine, e cu siguranta Berbec.

Unde il depistezi: Atacand o pestera. Miscandu-si buzele cand citeste Scufita Rosie.... in gand. Sau la marsul de protest al Barbatilor Adevarati Impotriva Dreptului Femeilor de a Riposta. Daca ajunge in bucatarie, e pierdut.

Cum sa il intrigi: E cu schepsis. Fi in acelasi timp cu gura mare si nesuferita ca sa aiba impresia ca si-a gasit sufletul pereche, dar in acelasi timp feminina si suava ca sa nu ii ameninti masculinitatea. Ceva de genul scuipatului pe strada, dar sa ai grija sa nu dai pe rochia de la Versace.

Prima intalnire: Ori te duce la zoo sa ii intalnesti familia, ori te duce la Noaptea Doamnelor Foarte Privilegiate a Lojei Masonice. Acolo o sa iti zica ce sa mananci, cat vrei sa bei si o sa fie absolut socat daca deschizi gura pentru orice alt motiv decat mancarea.

Cand sa o faci: Oricand. Daca nu are intentii onorabile cu tine, o sa te considere ultima taratura dar tot o sa ti-o traga. Daca te place, asteapta-te la o propunere in casatorie a doua zi dimineata.

Cand sa ii pui intrebarea: Nu face asa ceva. E o treaba de barbat. Bucura-te de independenta cat mai ai timp. O sa ai suficient timp sa regreti ca ai pierdut-o dupa aia.

Daca iti da papucii: Uita-l. Pentru ca e incapabil sa admita ca a gresit, mai ales in fata unei femei, e foarte putin probabil ca o sa se intoarca la tine si sa spuna ca a gresit. Daca se intoarce, totusi, e din cauza ca nici o alta femeie nu l-a vrut.

Daca ii dai papucii: O sa alerge dupa tine. Nu o sa ii treaca prin cap ca poti sa rezisti magnetismului animal pe care (crede el) il degaja. Nu te intoarce. La un moment dat o sa se impiedice in copite.

Cum te descurci cu Berbecii

Au nevoie de multa atentie si de multe laude

Aminteste- ti ca egoul lor e la fel de fragil ca al unui copil si poarta-te ca atare

Psihologia inversa e cheia pentru a obtine ce vrei

Sportul sub orice forma e bun pentru a le calma spiritele

Iau foc daca ii ignori sau faci pe seful cu ei.

Cum se inteleg cu alte zodii

Pariaza pe: Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator

Doar prieteni: Berbec, Capricorn, Taur

Trage-ti un glont in cap acum: Rac, Balanta, Fecioara

Oaia neagra: Pesti, Scorpion.

(sursa: horoscop.rol.ro )
Suzanna
Postat pe 30 Octombrie 2010 15:01
Cel mai fain este cu un berbec
kudika183470
Postat pe 30 Octombrie 2010 17:39
Femeia berbec --- e dilie si zaluda in general
oana84onutza
Postat pe 30 Octombrie 2010 19:50
eu sunt berbeaca,si sunt mandra de astanici nas vrea sa fiu altceva!
kudika325372
Postat pe 30 Octombrie 2010 22:25
de ce draga ? tu ce esti
eu sint mindra ca sint berbec.
kudika073411
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:17
mai bine dilie si vesela decit o constiupata ca tine:))))
kudika073411
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:20
mersii draga ,stii ce vrei de la viata .
kudika073411
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:23
De la: yumy, la data 2010-10-30 10:54:39
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!

ce de berbecutze


te place berbecutul ?
Histria
Postat pe 31 Octombrie 2010 07:56
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!


na!
Histria
Postat pe 31 Octombrie 2010 07:59
De la: kudika073411, la data 2010-10-31 01:17:27de ce draga ? tu ce esti
eu sint mindra ca sint berbec.


imi faci bine imi faci bine imi vine sa te pe tine
Histria
Postat pe 31 Octombrie 2010 08:00
De la: kudika073411, la data 2010-10-31 01:20:39mai bine dilie si vesela decit o constiupata ca tine:))))


Histria
Postat pe 31 Octombrie 2010 08:07
De la: hystria1, la data 2010-10-31 07:56:15
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!



te place berbecutul ?

si eu sunt berbec, na!
yumy
Postat pe 31 Octombrie 2010 09:38
Si eu sint berbec (din 19 aprilie) ........
Cea mai super zodie.
kudika321455
Postat pe 31 Octombrie 2010 19:47
kudika073411
Postat pe 31 Octombrie 2010 20:14
De la: yumy, la data 2010-10-31 09:38:56
De la: hystria1, la data 2010-10-31 07:56:15
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!



te place berbecutul ?

si eu sunt berbec, na!



na!

Histria
Postat pe 31 Octombrie 2010 20:14
De la: yumy, la data 2010-10-30 10:54:39
De la: stem_29, la data 2010-10-28 23:24:43Si eu sunt berbec, na!

ce de berbecutze

aiure se dau mielusele...da ele sunt capre toata noaptea...iti spun eu...
BEL_AMY1
Postat pe 31 Octombrie 2010 20:22
si eu is berbeaca
maria-ioana
Postat pe 31 Octombrie 2010 20:43
foarte bine ,bravo lor.ti-e ciuda ca nu ai si tu una sa i calaresti
kudika073411
Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu taur...el scorpion 35 De la: kudika145728 23 Mai 2010 13:11
buna 7 De la: kudika016488 21 Mai 2009 12:34
dilema 1 De la: eulalia 7 Martie 2009 18:23
sagetatoare- pesti 2 De la: racyne 18 Iulie 2010 22:23
OaRe Ma PlAce? 24 De la: marmuzel__x 26 Iunie 2011 00:50