Setari Cookie-uri

Ori is eu nebuna ori este el

De la: Barbie30, la data 2010-10-26 20:14:09
De la: kudika113063, la data 2010-10-26 13:47:41Buna ...cer si eu putin ajutor :)

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu omul asta cu care sunt ...zici ca e nebun.Vb cu el de vreo 5 luni de la inceput se cearta cu mine ...ba ca eu ies cu prietenele mele si cu el nu ...ba ca nu nu face sex destul ...ba ca nu iesim destul ...un om foarte nemultumit de mine zic eu. Dupa toate certurile astea saptamanale se taraste pe jos ca nu mai poate de dragul meu ...ca se simte asa fericit cu mine si ca el chiar ma iubeste.

Nush daca ati intalnit vreodata un om de asta care sa se contrazica cu tine din orice ...mereu el sa vrea dreptate niciodata sa`si ceara scuze si chiar daca o face ...isi cere scuze dar daca eu nu stiu sa vb cu el ...ce sa faca.E atat de ciudat acum vine in casa la mine si urla in gura mare ca isi baga BEEP in ea relatie ca destinul lui este sa dea numai peste femei rele ...si dupa 10 min sa`mi zica ca el ma iubeste enorm si ma cere de sotie si sa facem copii ETC.

Va zic ma aduce in pragul nebuniei ...are grija de mine ,face mancare spala toate de ale casei si deodata se schimba total si mai ca incepe sa sparga farfurii.Au inceput si geloziile ...cat pe ce sa se ia cu unul la bataie in club ca m`a atins pe mana , zice ca nu e problema sa ies cu amice amici dar cand afla se face negru la fata.Mai nou imi zice sa nu`i povestesc mamei mele ca noi ne certam ...pt ca trebuie sa`si zica si el partea de poveste.

Sunt o groaza simt cum se joaca cu mintea mea ...si imi tot repeta din senin ca el nu trage in femei
Nu stiu daca sunt coerenta dar credeti`ma e grele :) Multumesc

pai sa vedem
1.e clar ca tipul are tulburari de personalitate,acum e inger in secunda doi e drac
2.si tu esti putin "nebuna" pentru ca accepti tot ce face el si te imbeti cu apa rece probabil.Daca acum (dupa 5 luni) sparge farfurii si face crize de isterie,ce crezi ca o sa faca dupa cativa ani?
Vezi tu,multe femei accepta genul asta de relatii pentru "firimiturile" alea care vin dupa,cand el te cere de sotie,iti spune cat de mult te iubeste bla..bla ...bla

Iti multumesc pt seriozitatea cu care ai tratat problema mea ...si ai dreptate .Imi pare rau ca am apelat la acest forum
kudika113063
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:44
063,nu trebuie sa te superi pe cei care nu au raspuns pe placul tau,mai facem si caterinca pe aici dar nu cred ca are nimeni nimic personal cu tine.Iti dau un sfat:invata sa te bazezi pe tine si pe datele pe care le ai atunci cand ai o problema,doar tu poti sa ai raspunsurile.
Barbie30
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:58
De la: kudika113063, la data 2010-10-26 13:47:41Buna ...cer si eu putin ajutor :)

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu omul asta cu care sunt ...zici ca e nebun.Vb cu el de vreo 5 luni de la inceput se cearta cu mine ...ba ca eu ies cu prietenele mele si cu el nu ...ba ca nu nu face sex destul ...ba ca nu iesim destul ...un om foarte nemultumit de mine zic eu. Dupa toate certurile astea saptamanale se taraste pe jos ca nu mai poate de dragul meu ...ca se simte asa fericit cu mine si ca el chiar ma iubeste.

Nush daca ati intalnit vreodata un om de asta care sa se contrazica cu tine din orice ...mereu el sa vrea dreptate niciodata sa`si ceara scuze si chiar daca o face ...isi cere scuze dar daca eu nu stiu sa vb cu el ...ce sa faca.E atat de ciudat acum vine in casa la mine si urla in gura mare ca isi baga BEEP in ea relatie ca destinul lui este sa dea numai peste femei rele ...si dupa 10 min sa`mi zica ca el ma iubeste enorm si ma cere de sotie si sa facem copii ETC.

Va zic ma aduce in pragul nebuniei ...are grija de mine ,face mancare spala toate de ale casei si deodata se schimba total si mai ca incepe sa sparga farfurii.Au inceput si geloziile ...cat pe ce sa se ia cu unul la bataie in club ca m`a atins pe mana , zice ca nu e problema sa ies cu amice amici dar cand afla se face negru la fata.Mai nou imi zice sa nu`i povestesc mamei mele ca noi ne certam ...pt ca trebuie sa`si zica si el partea de poveste.

Sunt o groaza simt cum se joaca cu mintea mea ...si imi tot repeta din senin ca el nu trage in femei
Nu stiu daca sunt coerenta dar credeti`ma e grele :) Multumesc

Pai el e nebun ca e cu dubla personalitate iar tu esti nebuna ca nu-l arunci pe geam!
the_O
Postat pe 27 Octombrie 2010 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
experienta 7 De la: rehab20 15 Iunie 2009 19:02
ce sa aleg? 19 De la: ralu_michael 25 Iunie 2009 22:24
Dilema mareeeeee..Ajutoooooooorrrr !! 26 De la: just_heaven 27 Aprilie 2009 11:59
fostul... 6 De la: larisa_s_x 15 Noiembrie 2009 14:09
Eternitatea nu este un timp foarte lung! 14 De la: Ame_ly 31 Ianuarie 2011 15:28