Setari Cookie-uri

Resuscitarea sperantei

Cum poti sa-ti mentii speranta in viata ??? cum poti sa speri ca oamul care te iubeste azi si iti spune lucruri frumoase, nu te jigneste maine, cum poti sa mai crezi in declaratii de dragoste, iubire vesnica si altele de genu cand ai mai trecut prin aceste lucruri si aceste declaratii s-au transformat in alceva, cum poti sa nu te gandesti ca mana care te mangaie azi, nu te loveste maine, cum poti sa mai speri, ca pentru omul pt care azi esti cea mai sexi , maine nu vei fi transparenta.Cum poti sa nu mai vezi in paralel, imaginea inceputului cu imaginea sfarsitului??
evelyne15
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:22
De la: evelyne15, la data 2010-11-01 22:22:54Cum poti sa-ti mentii speranta in viata ??? cum poti sa speri ca oamul care te iubeste azi si iti spune lucruri frumoase, nu te jigneste maine, cum poti sa mai crezi in declaratii de dragoste, iubire vesnica si altele de genu cand ai mai trecut prin aceste lucruri si aceste declaratii s-au transformat in alceva, cum poti sa nu te gandesti ca mana care te mangaie azi, nu te loveste maine, cum poti sa mai speri, ca pentru omul pt care azi esti cea mai sexi , maine nu vei fi transparenta.Cum poti sa nu mai vezi in paralel, imaginea inceputului cu imaginea sfarsitului??



incearca sa nu mai ii pesimista, daca e sa se intample ceva se intampla, poate se schimba in bine, de ce musai in rau ?
lover_woman
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:25
De la: evelyne15, la data 2010-11-01 22:22:54Cum poti sa-ti mentii speranta in viata ....Cum poti sa nu mai vezi in paralel, imaginea inceputului cu imaginea sfarsitului??


nimic nu e vesnic
dar asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti la "sfarsit",
ideal e sa te concentreazi la prezent, in felul asta si viitorul va fi promitator
battleofwits
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:28
"Roberta Anastase, o fiarã în devenire"
Corneliu Anastase, tatãl actualului preºedinte al Camerei Deputaþilor, Roberta Anastase, a rãmas în memoria colectivã a prahovenilor ca singurul apãrãtor al regimului ceauºist. Performanþa a fost omologatã în 22 decembrie 1989, când Anastase, aflat în funcþia de director al Uzinei "1 Mai" Ploieºti, a sudat porþile întreprinderii pentru a împiedica ieºirea la revoluþie a muncitorilor. Gestul a provocat furia oamenilor, care l-au alergat pe strãzi, hotãrâþi sã-l linºeze. Furia acestora nu era îndreptatã numai împotriva porþilor sudate, ci ºi împotriva omului Anastase, care se remarcase printr-o rãutate fãrã margini la adresa subalternilor. Directorul de la "1 Mai" s-a dovedit a fi în 22 decembrie un bun alergãtor, scãpând ca prin urechile acului de mulþimea dezlãnþuitã.

Mai cald la Moscova
O vreme apoi a dispãrut din vizorul opiniei publice, luând calea Moscovei, la CAER, unde a lucrat în echipa de asistenþã tehnicã pentru utilajele livrate la export de uzina "1 Mai". Dupã ce s-au liniºtit apele, prin 1994, pe timpul guvernului Vãcãroiu, Anastase a apãrut pe scena politicã ºi s-a lipit de scaunul de subprefect al Prahovei. A trecut apoi în privat, pentru scurtã vreme, ocupând funcþia de director al firmei INSERV Ploieºti. S-a întors repede în politicã, la ApR, condus atunci de Teodor Meleºcanu, devenind în scurt timp un apropiat al acestuia. Foºtii colegi de la ApR Prahova spun cã lui Corneliu Anastase îi plãcea sã adune bani de la tot felul de oameni de afaceri dubioºi ºi cã, dupã campania electoralã din 2000, a reuºit sã-i facã o casã în Valea Doftanei fiicei sale Roberta, în timp ce ApR, cotat foarte bine la ora aceea, n-a reuºit sã intre în Parlament.

Petrol ºi PD
Dupã alegerile din 2000, Corneliu Anastase s-a dus la PD, unde fiica sa, Roberta, era deja împlântatã. Dupã ce a ocupat o perioadã funcþia de consilier al lui Petre Petrescu, director general al Petrotrans, societate de distribuþie a petrolului, Anastase a devenit, în 2002, director comercial al acestei firme. În 2004, Petrotrans a fuzionat cu societatea Conpet, care se ocupa tot de transportul petrolului prin conducte, iar Corneliu Anastase a ajuns ºef al secþiei mecanice la compania nou-înfiinþatã. Aici îl gãsim ºi în prezent, ca ºef al consilierilor directorului
general al Conpet, director schimbat de trei ori pânã acum ºi despre care se spune cã are doar un rol de marionetã.

Roberta Anastase, folositã la tombolele PD
Motivatã mai mult sau mai puþin de ascensiunea tatãlui ei, Robertei i-a plãcut politica încã de pe bãncile liceului, când obiºnuia sã frecventeze sediul PD Prahova. Prin anii '90, aceasta era vedeta Partidului Democrat din judeþ, remarcându-se prin concursurile de miss ºi paradele de modã la care participa. „Am fãcut paradã de modã ºi tombole la partid ca sã strângem bani, iar Roberta defila pe podium. Venea fãrã lnjerie intimã, iar noi eram destul de ºocaþi atunci când vedeam aºa ceva, cã nu eram obiºnuiþi", ne spune Paula Ivãnescu, fost senator PD. În fapt, Paula Ivãnescu este autorul moral al ascensiunii curioase a Robertei Anastase, pentru cã aceasta a susþinut-o fervent în cariera sa politicã.

„Petre Roman nici nu voia s-o vadã"
Paula Ivãnescu îºi aduce aminte, acum cu amãrãciune, cum a sprijinit-o pe Roberta ºi cât s-a luptat cu colegii de partid ca sã-i facã loc în politicã. „Pentru o femeie era foarte greu sã reuºeascã în politicã. Poate de aceea am ales sã susþin femeile care voiau sã intre în acest domeniu. A fost greu ºi pentru mine. Am dus-o la Bucureºti ºi i-am recomandat-o lui Traian Bãsescu ºi lui Petre Roman. Petre Roman nici nu voia sã audã de ea, cã n-o plãcea deloc ºi am fost nevoitã sã mã cert cu el pentru Roberta. În schimb, Bãsescu a plãcut-o, pentru cã-i plãceau femeile, ºi a susþinut-o pânã la capãt. Trebuie sã recunosc cã ºi pe mine m-a susþinut Bãsescu", ne spune Paula Ivãnescu.

„Bãrbaþii, în general, n-o plac"
Fostul senator PD Paula Ivãnescu susþine cã pe Roberta Anastase n-o plac bãrbaþii, chiar dacã a fost aleasã, în prima tinereþe, miss România. „A fost dintotdeauna o femeie rea, iar eu nu mi-am dat seama decât prea târziu. În ziua în care bunicul sãu era înmormântat, ea þinea conferinþã de presã la partid, iar asta spune foarte multe. În plus, este strigãtor la cer cum a putut sã ajungã în funcþia de preºedinte al Camerei Deputaþilor, când nu are capacitate de gândire ºi de coordonare", spune Paula Ivãnescu. Chiar dacã îi datora totul, în 2007, Roberta Anastase a executat-o din funcþia de vicepreºedinte al PD Prahova pe Paula Ivãnescu. „Eram ca un ghimpe acolo, pentru cã încercam sã-i împiedic pe Roberta ºi pe tatãl ei, Corneliu Anastase, sã stoarcã bani de la firme ºi instituþii", ne mãrturiseºte fostul senator PD.
Teroare la partid
Despre Corneliu Anastase, Paula Ivãnescu nu are nici un cuvânt bun ºi spune cã este „o fiarã, aºa cum fiica lui este o fiarã în devenire". „Tatãl lui Corneliu Anastase a fost ºef la Tipografia din Ploieºti pe vremea lui Ceauºescu, ceea ce însemna foarte mult pe vremea aceea. La final, s-a îmbolnãvit de Alzheimer, dar Corneliu Anastase l-a lãsat sã stea singur într-o cameãã pânã a murit, fãrã sã-i treacã prin cap sã-l ia la el ºi sã-l îngrijeascã. Mai mult de atât, Corneliu Anastase este un om foarte rãu, care dispreþuieºte pe toatã lumea. Chiar ºi dupã ce a suferit un infarct în 2007, a rãmas la fel de rãu. La partid se poartã îngrozitor cu oamenii, îi înjurã ºi îi ameninþã tot timpul, îi preseazã cu banii, e o atmosferã de teroare. Aproape cã nu mai intrã nimeni acolo, decât cei care au bani de adus. Iar la Conpet tot el conduce, pentru cã directorii puºi acolo sunt doar marionete", ne spune Paula Ivãnescu. Sã mai amintim, din biografia familiei Anastase, cum s-a enervat Roberta la sfârºitul anului trecut ºi i-a fãcut cadou tatãlui ei o parcare privatã pe domeniul public. ªi asta pentru ca muritorii de rând sã nu se mai amestece cu asemenea perle ale politicii româneºti.


BEL_AMY1
Postat pe 2 Noiembrie 2010 08:25
De la: evelyne15, la data 2010-11-01 22:22:54Cum poti sa-ti mentii speranta in viata ??? cum poti sa speri ca oamul care te iubeste azi si iti spune lucruri frumoase, nu te jigneste maine, cum poti sa mai crezi in declaratii de dragoste, iubire vesnica si altele de genu cand ai mai trecut prin aceste lucruri si aceste declaratii s-au transformat in alceva, cum poti sa nu te gandesti ca mana care te mangaie azi, nu te loveste maine, cum poti sa mai speri, ca pentru omul pt care azi esti cea mai sexi , maine nu vei fi transparenta.Cum poti sa nu mai vezi in paralel, imaginea inceputului cu imaginea sfarsitului??


Vezi imaginea sfarsitului datorita experientelor prin care ai trecut si care se pare ca pe tine te-au marcat.Traieste prezentul,deschide mai bine ochii pentru lucrurile care trebuiesc vazute si nu-ti mai bate capul cu tot felul de scenarii legate de viitor.De ce sa te macini inutil?Le gasesti rezolvare pe moment la cele care or sa vina.
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 09:41
am picat din nou atat de tare, si nu inteleg de ce...datele problemei sunt aceleasi in principiu...am fost asa sigura ca starea de bine se va mentine..dar parca aceleasi intrebari imi vin din nou in minte....de ce si cum a fost posibil...viata mea trebuia sa aiba o alta traiectorie...viata copilului meu...cum se poate sa ingropi pe cineva atat de usor...
am mai acordat o sansa relatiei actuale...la nenumarate insistente... m-am deschis mai mult si bineinteles ca increderea mi-a fost inselata...in loc de bere cu baietii s-a dus intr-un club....nu i-am verificat telu niciodata nici nu mi-a dat prinn cap sa fac asa ceva...dar cand telu e pe silentios si suna si nu rasp dupa care sterge apelu si dupa care eu verific apelurile primite vad apeluri la ore tarzii catre 2 domnisoare...urmate de niste minciuni strufate....si atunci am zis " out"... si am ramas nervoasa pe mine si frustrata ca m-am deschis... ca am crezut ca poate fi altfel..deci concluzie "barbatii este porci" cum naiba sa-l cred pe urmatorul... si din pacate va fi si alt urmatorul si alt urmatorull si oare pana cand? cand va intra viata mea in normal..si copilul meu trebuia sa-i tot vada pe urmatorii astia??/ va creste copilul meu si va zice" mama e la intalnire, iara la intalnire, si ma tot lasa pe mine cu bunica sau bona ca ea tot incearca, ca poate poate..........nu asa vroiam sa fie viata mea si a copilului meu mai ales....pe cine s ainvinovatesc? pe el, pe mine??
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:06
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 11:06:44am picat din nou atat de tare, si nu inteleg de ce...

eu sunt de parere ca e bine sa fi deschis insa nu cu oricine, atata timp cat respecta anumite "standarde" din partea mea are totul. insa in momentul in care a incalcat un "standard" ... OUT.

integritatea e un lucru rar intalnit in ziua de azi ...
battleofwits
Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:10
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 11:06:44am picat din nou atat de tare, si nu inteleg de ce...datele problemei sunt aceleasi in principiu...am fost asa sigura ca starea de bine se va mentine..dar parca aceleasi intrebari imi vin din nou in minte....de ce si cum a fost posibil...viata mea trebuia sa aiba o alta traiectorie...viata copilului meu...cum se poate sa ingropi pe cineva atat de usor...
am mai acordat o sansa relatiei actuale...la nenumarate insistente... m-am deschis mai mult si bineinteles ca increderea mi-a fost inselata...in loc de bere cu baietii s-a dus intr-un club....nu i-am verificat telu niciodata nici nu mi-a dat prinn cap sa fac asa ceva...dar cand telu e pe silentios si suna si nu rasp dupa care sterge apelu si dupa care eu verific apelurile primite vad apeluri la ore tarzii catre 2 domnisoare...urmate de niste minciuni strufate....si atunci am zis " out"... si am ramas nervoasa pe mine si frustrata ca m-am deschis... ca am crezut ca poate fi altfel..deci concluzie "barbatii este porci" cum naiba sa-l cred pe urmatorul... si din pacate va fi si alt urmatorul si alt urmatorull si oare pana cand? cand va intra viata mea in normal..si copilul meu trebuia sa-i tot vada pe urmatorii astia??/ va creste copilul meu si va zice" mama e la intalnire, iara la intalnire, si ma tot lasa pe mine cu bunica sau bona ca ea tot incearca, ca poate poate..........nu asa vroiam sa fie viata mea si a copilului meu mai ales....pe cine s ainvinovatesc? pe el, pe mine??


In mod sigur si tu ai avut partea ta de vina.Te-ai gandit vreodata ca ceva iti scapa,ca repeti aceeasi greseala?Te inteleg ca este cu atat mai greu sa ai o relatie atunci cand ai un copil dar nu e imposibil.Analizeaza unde ai gresit in relatiile pe care le-ai avut si ai grija sa nu mai repeti greselile.Nu mai face comparatii intre barbatii pe care i-ai avut si actualul,fiecare barbat e unic si trebuie tratat pentru ceea ce este el si nu prin prisma a ceea ce au facut ceilalti.Cred ca esti destul de matura ca sa selectezi relatiile in care se merita sa te bagi si cele in care nu are rost sa te arunci.
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:20
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 11:20:05
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 11:06:44am picat din nou atat de tare, si nu inteleg de ce...datele problemei sunt aceleasi in principiu...am fost asa sigura ca starea de bine se va mentine..dar parca aceleasi intrebari imi vin din nou in minte....de ce si cum a fost posibil...viata mea trebuia sa aiba o alta traiectorie...viata copilului meu...cum se poate sa ingropi pe cineva atat de usor...
am mai acordat o sansa relatiei actuale...la nenumarate insistente... m-am deschis mai mult si bineinteles ca increderea mi-a fost inselata...in loc de bere cu baietii s-a dus intr-un club....nu i-am verificat telu niciodata nici nu mi-a dat prinn cap sa fac asa ceva...dar cand telu e pe silentios si suna si nu rasp dupa care sterge apelu si dupa care eu verific apelurile primite vad apeluri la ore tarzii catre 2 domnisoare...urmate de niste minciuni strufate....si atunci am zis " out"... si am ramas nervoasa pe mine si frustrata ca m-am deschis... ca am crezut ca poate fi altfel..deci concluzie "barbatii este porci" cum naiba sa-l cred pe urmatorul... si din pacate va fi si alt urmatorul si alt urmatorull si oare pana cand? cand va intra viata mea in normal..si copilul meu trebuia sa-i tot vada pe urmatorii astia??/ va creste copilul meu si va zice" mama e la intalnire, iara la intalnire, si ma tot lasa pe mine cu bunica sau bona ca ea tot incearca, ca poate poate..........nu asa vroiam sa fie viata mea si a copilului meu mai ales....pe cine s ainvinovatesc? pe el, pe mine??


In mod sigur si tu ai avut partea ta de vina.Te-ai gandit vreodata ca ceva iti scapa,ca repeti aceeasi greseala?Te inteleg ca este cu atat mai greu sa ai o relatie atunci cand ai un copil dar nu e imposibil.Analizeaza unde ai gresit in relatiile pe care le-ai avut si ai grija sa nu mai repeti greselile.Nu mai face comparatii intre barbatii pe care i-ai avut si actualul,fiecare barbat e unic si trebuie tratat pentru ceea ce este el si nu prin prisma a ceea ce au facut ceilalti.Cred ca esti destul de matura ca sa selectezi relatiile in care se merita sa te bagi si cele in care nu are rost sa te arunci.


am stat si am analizat cine am fost eu in aceste 2 rel, si am incercat sa-mi dau seama unde gresesc...nu spun ca am fost perfecta, dar am incercat sa fiu cum ar trebui sa fi intr-o rel... nu am fost cicalitoare, am iubit..i-am respectat, i-am tratat corect..nu am facut figuri,,,, nu am facut pe rasfatata si pe mofturoasa....dpdv sexual eu zic ca am fost deschisa...oricum daca e sa te iubesca se multumeste si cu o partenera de nota 7-8, daca nu, poti fi si de nota 12 ca tot degeaba....eu tind sa cred cred ca ei si-au luat-o in cap...pur si simplu, au ajuns sa fie siguri pe mine si atunci si-au permis ei sa fie rasfatati si ex sotul mofturos, ce chestie, dac ii lauzi si ii iubesti si-o iau in cap si incep sa faca figuri....ce ar fi trebuit sa fac ??/ sa fiu rea si a dracului??/sa fie mai palpitant.....ex sotul a zis " mi-ai dat totul" in fine domnul prieten, l-am intrebat ce are sa-mi reproseze in aceste 5 luni... sta sta se tot gandeste si zice" da da eu am observat ca eu te iubesc mai mult decat o faci tu" eu am zis da' ceva trasaturi de caracter care sa nu-ti placa, m-am purtat aiurea cu tine vre-o data raspuns nu...Deci si-o iau ei in cap sau ce sa inteleg???
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:07
Eu nu am inteles nimic, scuza-ma:)
Eventual niste plangoceli de femeie care-i aproape perfecta si toti in jurul ei, adica barbatii...neseriosi:)
Scuza-ma, eu sunt mai rautacioasa, asta ca sa nu zic ca-s realista:) ..........asta se poarta sa zic asa acum, sinonim: rautacios= realist:)
Parerea mea e sa cauti raspunsul si vinovatia la tine, nu la barbatii din viata ta:)
Eu zic ca prea repede te aprizi si spui ca iubesti.....cand de fapt e un foc de paie care se stinge la fel de repede cum se aprinde:)
Sentimentele unei femei care mai ales ......ca are un copil trebuie altfel dozate, iar cand ceva nu merge nu " aruncam" responsabilitatea in " carca" celuilalt:) ci ne -o asumam:)
Succes........si poate am reusit sa transmit ceva chiar si asa subtil...cum am scris.
stem_29
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:43
De la: stem_29, la data 2010-11-02 21:43:22Eu nu am inteles nimic, scuza-ma:)
Eventual niste plangoceli de femeie care-i aproape perfecta si toti in jurul ei, adica barbatii...neseriosi:)
Scuza-ma, eu sunt mai rautacioasa, asta ca sa nu zic ca-s realista:) ..........asta se poarta sa zic asa acum, sinonim: rautacios= realist:)
Parerea mea e sa cauti raspunsul si vinovatia la tine, nu la barbatii din viata ta:)
Eu zic ca prea repede te aprizi si spui ca iubesti.....cand de fapt e un foc de paie care se stinge la fel de repede cum se aprinde:)
Sentimentele unei femei care mai ales ......ca are un copil trebuie altfel dozate, iar cand ceva nu merge nu " aruncam" responsabilitatea in " carca" celuilalt:) ci ne -o asumam:)
Succes........si poate am reusit sa transmit ceva chiar si asa subtil...cum am scris.





Nu e nici o problema daca esti rautacioasa sau realista , nu l-as aprecia ca si rautacios mesajul tau......in aceste 10 luni nu am facut alceva decat sa ma invinovatesc pt sit in care sunt...CE NU AM FACUT BINE??? am analizat din fir a par...greseli majore nu am facut...eu m-am apreciat ca si sotie de nivel mediu...altii au zis ca am fost in parametrii performati....eu raman la opinia mea nivel mediu....se pare ca nivelul mediu la un mom nu mai ajunge....De aprins nu m-am aprins, as fi vrut sa ma aprind, mi-ar fi fost mai bine pentru moment sa ma aprind....dar cred ca totusi ratiunea era prea treaza, si nu a putut sa ignore similitudinile dintre cei doi... ca s anu spun ca-i cheama la fel si sunt din aceeasi zodie...... nu conteaza....rel. ar fi mers....daca nu as fi fost eu asa patita si as fi sarit rapid in starea de indragostita si nu as mai fi vazut anumite lucruri...dupa straea de indragostita nu mi s-ar mai fi parut atat de grave, as fi trecut peste... as fi zis" no las ca vad eu ce va fi in viitor... no fi dracu chiar atat de negru"...el este cine este... il apreciez pentru o mare parte din ceea ce este.... el va fi minunat, perfect pt alcineva dar nu pt mine... deci nu consider ca el e vinovat ca este cine este ci doar pt ca nu a fost corect in totalitate.In ceea ce priveste copilul meu si modul cum o va afecta pe ea incercariule astea ale mele.... cred ca pur si simplu am nevoie sa ma invete cineva ce e corect sa fac sa fie bine... cum ar trebui sa impac...tocmai trebuie sa ma gandesc pentru amandoua cine este potrivit, nu doar pt mine....totusi vreau sa- ofer o familie normala cu mama si cu " tata" un camin normal... normaliate....
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:21
Eveline,cred ca esti perfect constienta ca nimeni nu o sa te scoata din situatia asta,doar tu poti sa faci asta.Poate ca alegi acelasi tip de barbat,poate ca ar trebui sa schimbi criteriile de selectie,habar nu am de ce nu merge....Tu stii mult mai bine decat noi ce trebuie sa schimbi la tine,la modul in care ii selectezi,la modul in care ii tratezi,la ceea ce accepti prea usor.....
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:53
stii ca de mullteri ce credem cai bine pentru noi defapt nuti face bine?asculta cateodata si sfatul unui prieten(prespun ca ia) sau a mamei,nu sunt asa de invechite cum credem noi,pentruga ei privesc la rece totul si vor binele tau,sau daca nu stai aici si plangeti de mila toata ziua,toata viata ca doar asta iti place dace nu cunva vrei sa schimbi situatia
geana24
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:59
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 22:21:39
De la: stem_29, la data 2010-11-02 21:43:22Eu nu am inteles nimic, scuza-ma:)
Eventual niste plangoceli de femeie care-i aproape perfecta si toti in jurul ei, adica barbatii...neseriosi:)
Scuza-ma, eu sunt mai rautacioasa, asta ca sa nu zic ca-s realista:) ..........asta se poarta sa zic asa acum, sinonim: rautacios= realist:)
Parerea mea e sa cauti raspunsul si vinovatia la tine, nu la barbatii din viata ta:)
Eu zic ca prea repede te aprizi si spui ca iubesti.....cand de fapt e un foc de paie care se stinge la fel de repede cum se aprinde:)
Sentimentele unei femei care mai ales ......ca are un copil trebuie altfel dozate, iar cand ceva nu merge nu " aruncam" responsabilitatea in " carca" celuilalt:) ci ne -o asumam:)
Succes........si poate am reusit sa transmit ceva chiar si asa subtil...cum am scris.





Nu e nici o problema daca esti rautacioasa sau realista , nu l-as aprecia ca si rautacios mesajul tau......in aceste 10 luni nu am facut alceva decat sa ma invinovatesc pt sit in care sunt...CE NU AM FACUT BINE??? am analizat din fir a par...greseli majore nu am facut...eu m-am apreciat ca si sotie de nivel mediu...altii au zis ca am fost in parametrii performati....eu raman la opinia mea nivel mediu....se pare ca nivelul mediu la un mom nu mai ajunge....De aprins nu m-am aprins, as fi vrut sa ma aprind, mi-ar fi fost mai bine pentru moment sa ma aprind....dar cred ca totusi ratiunea era prea treaza, si nu a putut sa ignore similitudinile dintre cei doi... ca s anu spun ca-i cheama la fel si sunt din aceeasi zodie...... nu conteaza....rel. ar fi mers....daca nu as fi fost eu asa patita si as fi sarit rapid in starea de indragostita si nu as mai fi vazut anumite lucruri...dupa straea de indragostita nu mi s-ar mai fi parut atat de grave, as fi trecut peste... as fi zis" no las ca vad eu ce va fi in viitor... no fi dracu chiar atat de negru"...el este cine este... il apreciez pentru o mare parte din ceea ce este.... el va fi minunat, perfect pt alcineva dar nu pt mine... deci nu consider ca el e vinovat ca este cine este ci doar pt ca nu a fost corect in totalitate.In ceea ce priveste copilul meu si modul cum o va afecta pe ea incercariule astea ale mele.... cred ca pur si simplu am nevoie sa ma invete cineva ce e corect sa fac sa fie bine... cum ar trebui sa impac...tocmai trebuie sa ma gandesc pentru amandoua cine este potrivit, nu doar pt mine....totusi vreau sa- ofer o familie normala cu mama si cu " tata" un camin normal... normaliate....


Bine, eu iti zic parerea mea.
Da-i astuia doua picioare in fund si scapa-te de el....nu-i de seama daca dupa cateva luni are convorbiri telefonice noaptea......mute-se la ma-sa si ficiorasca acolo, sa-l spele ea, nu tu!
Asta ca sa nu te tina pe tine de fraiera.....
Bun, cu el am incheiat.....
Tu pana iesi din ceata in care te afli, ocupa-te DOAR de copilasul tau......si atat si asa o sa-l linistesti si pe el....nu o sa-si puna intrebari.....
Cu timpul o sa iesi din ceata, o sa vezi ca asa, doar tu cu copilul o sa fiti linistiti.....si altfel o sa alegi, o sa alegi cu capul, nu doar cu sufletul......o sa alegi ce o sa-ti fie si tie SI copilului bun.
E doar parerea mea......

stem_29
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:02
De la: geana24, la data 2010-11-02 22:59:58stii ca de mullteri ce credem cai bine pentru noi defapt nuti face bine?asculta cateodata si sfatul unui prieten(prespun ca ia) sau a mamei,nu sunt asa de invechite cum credem noi,pentruga ei privesc la rece totul si vor binele tau,sau daca nu stai aici si plangeti de mila toata ziua,toata viata ca doar asta iti place dace nu cunva vrei sa schimbi situatia


Ne bagi si traducerea?
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:03
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:03:51
De la: geana24, la data 2010-11-02 22:59:58stii ca de mullteri ce credem cai bine pentru noi defapt nuti face bine?asculta cateodata si sfatul unui prieten(prespun ca ia) sau a mamei,nu sunt asa de invechite cum credem noi,pentruga ei privesc la rece totul si vor binele tau,sau daca nu stai aici si plangeti de mila toata ziua,toata viata ca doar asta iti place dace nu cunva vrei sa schimbi situatia


Ne bagi si traducerea?

evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:09
De la: stem_29, la data 2010-11-02 23:02:58
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 22:21:39
De la: stem_29, la data 2010-11-02 21:43:22Eu nu am inteles nimic, scuza-ma:)
Eventual niste plangoceli de femeie care-i aproape perfecta si toti in jurul ei, adica barbatii...neseriosi:)
Scuza-ma, eu sunt mai rautacioasa, asta ca sa nu zic ca-s realista:) ..........asta se poarta sa zic asa acum, sinonim: rautacios= realist:)
Parerea mea e sa cauti raspunsul si vinovatia la tine, nu la barbatii din viata ta:)
Eu zic ca prea repede te aprizi si spui ca iubesti.....cand de fapt e un foc de paie care se stinge la fel de repede cum se aprinde:)
Sentimentele unei femei care mai ales ......ca are un copil trebuie altfel dozate, iar cand ceva nu merge nu " aruncam" responsabilitatea in " carca" celuilalt:) ci ne -o asumam:)
Succes........si poate am reusit sa transmit ceva chiar si asa subtil...cum am scris.





Nu e nici o problema daca esti rautacioasa sau realista , nu l-as aprecia ca si rautacios mesajul tau......in aceste 10 luni nu am facut alceva decat sa ma invinovatesc pt sit in care sunt...CE NU AM FACUT BINE??? am analizat din fir a par...greseli majore nu am facut...eu m-am apreciat ca si sotie de nivel mediu...altii au zis ca am fost in parametrii performati....eu raman la opinia mea nivel mediu....se pare ca nivelul mediu la un mom nu mai ajunge....De aprins nu m-am aprins, as fi vrut sa ma aprind, mi-ar fi fost mai bine pentru moment sa ma aprind....dar cred ca totusi ratiunea era prea treaza, si nu a putut sa ignore similitudinile dintre cei doi... ca s anu spun ca-i cheama la fel si sunt din aceeasi zodie...... nu conteaza....rel. ar fi mers....daca nu as fi fost eu asa patita si as fi sarit rapid in starea de indragostita si nu as mai fi vazut anumite lucruri...dupa straea de indragostita nu mi s-ar mai fi parut atat de grave, as fi trecut peste... as fi zis" no las ca vad eu ce va fi in viitor... no fi dracu chiar atat de negru"...el este cine este... il apreciez pentru o mare parte din ceea ce este.... el va fi minunat, perfect pt alcineva dar nu pt mine... deci nu consider ca el e vinovat ca este cine este ci doar pt ca nu a fost corect in totalitate.In ceea ce priveste copilul meu si modul cum o va afecta pe ea incercariule astea ale mele.... cred ca pur si simplu am nevoie sa ma invete cineva ce e corect sa fac sa fie bine... cum ar trebui sa impac...tocmai trebuie sa ma gandesc pentru amandoua cine este potrivit, nu doar pt mine....totusi vreau sa- ofer o familie normala cu mama si cu " tata" un camin normal... normaliate....


Bine, eu iti zic parerea mea.
Da-i astuia doua picioare in fund si scapa-te de el....nu-i de seama daca dupa cateva luni are convorbiri telefonice noaptea......mute-se la ma-sa si ficiorasca acolo, sa-l spele ea, nu tu!
Asta ca sa nu te tina pe tine de fraiera.....
Bun, cu el am incheiat.....
Tu pana iesi din ceata in care te afli, ocupa-te DOAR de copilasul tau......si atat si asa o sa-l linistesti si pe el....nu o sa-si puna intrebari.....
Cu timpul o sa iesi din ceata, o sa vezi ca asa, doar tu cu copilul o sa fiti linistiti.....si altfel o sa alegi, o sa alegi cu capul, nu doar cu sufletul......o sa alegi ce o sa-ti fie si tie SI copilului bun.
E doar parerea mea......



Probabil ca asta ar fi mai bine sa stau doar eu cu bubulina mea o vreme dar imi e frica ca o sa cad in vre-o depresie naibii si apai cand vine taicaso sa o vada arunc cu cratite si cu tigai dupa el.. ca de ce e viata mea asa.
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:14
Evelyne,cred ca tipa s-a gandit ca prinzi mai repede mesajul daca tasteaza cu degetele de la picioare Sper ca iei in considerare si sfatul ei
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:15
de ce nu lasi fericirea sa vine la tine?nu o cauta tu.fii independenta,renunta la tot ce te face nefericita.lasal pe el sa te cate si sa ingenuncheze in fata ta si atunci nu ceda,intoarcei spatele.fii perversa si sireata si inabordabila,greu de atins,sa vada cea pierdut
geana24
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:16
"Probabil ca asta ar fi mai bine sa stau doar eu cu bubulina mea o vreme dar imi e frica ca o sa cad in vre-o depresie naibii si apai cand vine taicaso sa o vada arunc cu cratite si cu tigai dupa el.. ca de ce e viata mea asa"

Cum sa arunci cu cratite dupa el? Copilul sper ca nu vede si nu aude certurile voastre si mai sper ca esti o femeie inteligenta si ca nu ii spui lucruri urate despre tatal ei.
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:18
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:15:44Evelyne,cred ca tipa s-a gandit ca prinzi mai repede mesajul daca tasteaza cu degetele de la picioare Sper ca iei in considerare si sfatul ei


Cand vine traducerea, o sa ma straduiesc
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:19
De la: geana24, la data 2010-11-02 23:16:02de ce nu lasi fericirea sa vine la tine?nu o cauta tu.fii independenta,renunta la tot ce te face nefericita.lasal pe el sa te cate si sa ingenuncheze in fata ta si atunci nu ceda,intoarcei spatele.fii perversa si sireata si inabordabila,greu de atins,sa vada cea pierdut


Scuza-ma ca te trezesc din povestea pe care o visezi da ai citit topicul?
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:20
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:20:02
De la: geana24, la data 2010-11-02 23:16:02de ce nu lasi fericirea sa vine la tine?nu o cauta tu.fii independenta,renunta la tot ce te face nefericita.lasal pe el sa te cate si sa ingenuncheze in fata ta si atunci nu ceda,intoarcei spatele.fii perversa si sireata si inabordabila,greu de atins,sa vada cea pierdut


Scuza-ma ca te trezesc din povestea pe care o visezi da ai citit topicul?

cre`ca a gresit topicul
AdrianaR
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:24
De la: AdrianaR, la data 2010-11-02 23:24:49
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:20:02
De la: geana24, la data 2010-11-02 23:16:02de ce nu lasi fericirea sa vine la tine?nu o cauta tu.fii independenta,renunta la tot ce te face nefericita.lasal pe el sa te cate si sa ingenuncheze in fata ta si atunci nu ceda,intoarcei spatele.fii perversa si sireata si inabordabila,greu de atins,sa vada cea pierdut


Scuza-ma ca te trezesc din povestea pe care o visezi da ai citit topicul?

cre`ca a gresit topicul


A gresit topicul...a gresit dejtele si scrie cu alea de la picioare....da E SEXY SI REA ce pana mea
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:25
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:18:50"Probabil ca asta ar fi mai bine sa stau doar eu cu bubulina mea o vreme dar imi e frica ca o sa cad in vre-o depresie naibii si apai cand vine taicaso sa o vada arunc cu cratite si cu tigai dupa el.. ca de ce e viata mea asa"

Cum sa arunci cu cratite dupa el? Copilul sper ca nu vede si nu aude certurile voastre si mai sper ca esti o femeie inteligenta si ca nu ii spui lucruri urate despre tatal ei.


Noo deloc, nu ne-am certat niciodata in prezenta ei, defapt nu ne-am certat din martie cred...poate ca mai bagam un apropo...da ma enervasem... ca intrase in casa asta pe la mjl lui sept... si direct m-a intrebat, unde-mi sunt sandalele, pantalonii scurti, slipiii ohhhh... si atunci l-am intrebat da unde mergi draga in concediu??" rasp " unde vreau eu" am fost nervoasa 10 min dar imi trecuse dupa aia...am avut grija in tot acest timp sa creez o atmosfera frumoas cand vevea" ii ziceam mereu fetitei uite iubita el e taticu tau si bla bla bla" ultima data zici ca eram familia ideala, fugeam prin casa ca bezmetici, ne jucam cu copilul cu mingea, toata lumea radea in hohote...ca sa se simta bine domnul....dar tot ca pixu e si tot nu vine la 2-3 sapt asta e tata??? nu o sa am de gand sa-i spun copilului nimic rau despre el... poate ca doar o sa-i spun lui sa nu se mai deranjeze nci la 2-3 sapt ca e cam zero cred eu.Eventualele discutiile contradictorii le-am avut prin mailuri
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:27
opinam si eu cate ceva,se pare ca nu se intelege nimic.vb in contiuare nu luati in seama ce nu intelegeti,sunt multe lucruri ce nu se inteleg,cate odata e bine nici sa nu luam inseama cei nou si de neinteles ptr. ne sperie si fugim la mama,nu suntem cappabili sa facem fata,dar stim sa fim rautaciosi cand cineva ne transmite ceva ce near putea interesa.e doar o ghiscitoare ca si starea ta de spirit si motivul pentru care ati inceput aceasta discutie,faceti fata?
geana24
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:28
De la: geana24, la data 2010-11-02 23:28:41opinam si eu cate ceva,se pare ca nu se intelege nimic.vb in contiuare nu luati in seama ce nu intelegeti,sunt multe lucruri ce nu se inteleg,cate odata e bine nici sa nu luam inseama cei nou si de neinteles ptr. ne sperie si fugim la mama,nu suntem cappabili sa facem fata,dar stim sa fim rautaciosi cand cineva ne transmite ceva ce near putea interesa.e doar o ghiscitoare ca si starea ta de spirit si motivul pentru care ati inceput aceasta discutie,faceti fata?


Cand mai multe persoane iti spun ca esti beata,te duci si te culci.Daca nu faci fata poate iti iese sa faci spate
Barbie30
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:31
De la: geana24, la data 2010-11-02 23:28:41opinam si eu cate ceva,se pare ca nu se intelege nimic.vb in contiuare nu luati in seama ce nu intelegeti,sunt multe lucruri ce nu se inteleg,cate odata e bine nici sa nu luam inseama cei nou si de neinteles ptr. ne sperie si fugim la mama,nu suntem cappabili sa facem fata,dar stim sa fim rautaciosi cand cineva ne transmite ceva ce near putea interesa.e doar o ghiscitoare ca si starea ta de spirit si motivul pentru care ati inceput aceasta discutie,faceti fata?


Iti multumesc pentru sfaturi.apreciez interesul
evelyne15
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:36
sunt o groaza de femei care au copii din casatorii anterioare si cu toate astea si au gasit barbati ...dar la fel de multe care nu si au mai gasit ...probabil devin prea pretentioase sau naiba stie...nu stiu ce e mai bine sa stai cu o persoana pe care o iubesti chit ca ti face cateva figuri, te inseala , etc da stii ca tot la tine vine sau....sa te desparti, sa ai mandria ta si sa intri intr o depresie din asta frumoasa din care nu te mai scoate nici naiba ...deci nu inteleg , te desparti bun...te desparti ca sa scapi de tot raul, si iti spui mai bine acum decat mai tarziu dar...nu vad rostul depresiei daca ai vrut sa scapi de ceva rau , si daca te tine cativa ani si te schimba definitiv??? inseamna ca mai mult rau ti ai facut nu?? adica mai bine stateai cu ala chit ca ti facea ce ti facea , poate era putin mai bine decat depresia prin care treci ... ....
bella28
Postat pe 3 Noiembrie 2010 09:27
De la: evelyne15, la data 2010-11-02 23:27:58
De la: Barbie30, la data 2010-11-02 23:18:50"Probabil ca asta ar fi mai bine sa stau doar eu cu bubulina mea o vreme dar imi e frica ca o sa cad in vre-o depresie naibii si apai cand vine taicaso sa o vada arunc cu cratite si cu tigai dupa el.. ca de ce e viata mea asa"

Cum sa arunci cu cratite dupa el? Copilul sper ca nu vede si nu aude certurile voastre si mai sper ca esti o femeie inteligenta si ca nu ii spui lucruri urate despre tatal ei.


Noo deloc, nu ne-am certat niciodata in prezenta ei, defapt nu ne-am certat din martie cred...poate ca mai bagam un apropo...da ma enervasem... ca intrase in casa asta pe la mjl lui sept... si direct m-a intrebat, unde-mi sunt sandalele, pantalonii scurti, slipiii ohhhh... si atunci l-am intrebat da unde mergi draga in concediu??" rasp " unde vreau eu" am fost nervoasa 10 min dar imi trecuse dupa aia...am avut grija in tot acest timp sa creez o atmosfera frumoas cand vevea" ii ziceam mereu fetitei uite iubita el e taticu tau si bla bla bla" ultima data zici ca eram familia ideala, fugeam prin casa ca bezmetici, ne jucam cu copilul cu mingea, toata lumea radea in hohote...ca sa se simta bine domnul....dar tot ca pixu e si tot nu vine la 2-3 sapt asta e tata??? nu o sa am de gand sa-i spun copilului nimic rau despre el... poate ca doar o sa-i spun lui sa nu se mai deranjeze nci la 2-3 sapt ca e cam zero cred eu.Eventualele discutiile contradictorii le-am avut prin mailuri


Inteleg ca intre tine si sotul tau sunt datorii neplatite,cel putin din partea ta,DAR sa nu-l lasi sa-si mai vada copilul mi se pare mult prea mult.Cand e vorba de copil incearca sa lasi razbunarea deoparte si sa te gandesti ce e mai bine pentru ea.Un copil are nevoie si de mama si de tata asa ca nu lasa sa creasca fara tata doar din razbunare(asa cum fac majoritatea femeilor).Poate ca nu a fost un sot bun pentru tine dar poate o sa fie un tata bun pentru ea.
Barbie30
Postat pe 3 Noiembrie 2010 09:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mama si vecinul 50 De la: kitty_krieger 11 August 2010 20:00
need your opinion... 24 De la: r_girl 20 Mai 2009 16:57
HELLO 8 De la: blaa 19 Februarie 2010 19:29
Ti s-a-ntamplat...? 11 De la: MiaMz 6 Septembrie 2009 19:54
Amintiri din copilarie 9 De la: _dulcik_ 25 Aprilie 2009 12:08