Setari Cookie-uri

Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes!

Se cere un mesaj argumentat si/sau nostim. Eu nu pot trimite decat un mesaj argumentat. As purta botinele care imi plac pentru a sarbatori faptul ca am castigat lupta cu cancerul. Dar e foarte greu sa spun ca le-as "expune" intr-un local pentru ca nu am pe cineva alaturi care ar putea sa ma insoteasca...cel care ar fi trebuit sa o faca, m-a parasit cand am primit acest crud diagnostic. In cazul in care le-as castiga, cred ca as putea merge la o prajitura cu fiica mea. Asa cum am sperat sa ma vindec si s-a intamplat....cine stie, poate.....
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/botine-felii-piele-349-ron/
Mara_38
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:02
BUNAAAA! IMI PLAC MULT DE TOT PANTOFII CU FUNDA.LA INCEPUTUL ANULUI VIITOR O SA FIU NASA SI MI-AS DORI SA II PORT.TINUTA SI PANTOFII ACESTIA,MA VOR FACE CU SIGURANTA FOARTE SEXOASA.TRAIASCA NASA!
FLORRY1982
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:16
Botinele felii de piele sunt superbe (insa nu stiu daca feliile crem mi se potrivesc)! Imi plac pentru ca au platforma ascunsa, sunt discreti si in plus iti fac un fundulet de diva!!! Cand vad aceste botine ma gandesc la fum de tigara intr-un loc public, parfum de barbati si ruj rosu. Eu le-as purta cu niste blugi skinny, blue navy, un maieu alb asemanator celor de barbati si un sacou verde cu o captuseala cu model, ca sa ii pot intoarce manecile.
Imi si imaginez deja toata scena: ma pregatesc sa ma intalnesc cu barbatul vietii mele, plecat de vreo 2 saptamani intr-un training. Ies pe usa, par blond, cret imi cade rebel pe umeri, parfum pe toata scara...Ajung la lift - e stricat. Decid sa cobor cele 4 etaje pe scari, desi sunt asteptata jos de 15 minute deja. Etajul 3, imi aranjez toata tinuta inca o data si decid sa ma grabesc...Doamne, ce comode sunt botinele astea! Etajul 2 - lucrurile incep sa se precipite. Suna telefonul in timpul in care imi reimprospatez rujul, sunt neatenta pentru cateva secunde si ma trezesc la etajul 1 in cateva clipe, cu botinele la verticala. Am uitat sa va spun ca nu se fac numarul 35, asa ca am luat 36, atat erau de superbe...Imi dau seama ca sunt mai sifonata decat daca as fi aparut la intalnire in pijamale! Data viitoare o sa port doar botinele...prin casa!
Succes tuturor!
simifru
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:02
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/
pantofii cu toc de 12 cm sunt preferatii mei, iar daca ar fi fost albi, i-as fi incaltat la nunta mea care va fi luna august, bineinteles ca anul viitor :)
totusi, pentru ca nu sunt albi, la o tinuta office cu o fusta creion neagra si o camasa crem, totul imbunatatit cu un sacou vernil si o poseta peticita cu toate culorile mai sus mentionate, ar fi piesa de rezistenta!
mirinuca
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:12
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron,imi plac acesti pantofi ENORM,iar ocaziile unde i-as purta ,cu siguranta,vor fi foarte multe,dar ptr 2 mi-i doresc in mod special;So...prima ocazie(si cea mai importanta) este nunta mea,nunta ce va avea loc la inceputul verii (2011)si chiar imi doresc o asemenea percehe de pantofi(imi doream ceva special,dar acestia depasesc orice imaginatie),iar a 2 a ocazie care mi se pare si f potrivita este reprezentata de petrecerea de Craciun-important este ceea ce porti in picioare,restul nu mai conteaza;cred ca daca as avea perechea aceasta de pantofi...mi-ar mai trebui,doar,o caciulita de Craciunitza...(sau poate este prea mult
kudika039432
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:31
As alege pentru seara de Revelion acesti pantofi electrizanti http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ care atrag privirile indiferent ca voi purta o rochie neagra discreta, fie ca vin cu copilul si sotul impreuna, fie ca nu am siluienta perfecta..Ideea este ca asa imi pot valorifica la maxim punctul meu forte cand vine vorba de aspectul fizic, adica picioarele...
gabbis2
Postat pe 9 Noiembrie 2010 23:28
De la: kudika327810, la data 2010-11-09 23:28:15As alege pentru seara de Revelion acesti pantofi electrizanti http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ care atrag privirile indiferent ca voi purta o rochie neagra discreta, fie ca vin cu copilul si sotul impreuna, fie ca nu am siluienta perfecta..Ideea este ca asa imi pot valorifica la maxim punctul meu forte cand vine vorba de aspectul fizic, adica picioarele...

... pai daca le tii in sus ... crezi ca mai observa cineva ... pantofii ? ...
marco918
Postat pe 9 Noiembrie 2010 23:31
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Pantof-decupat-toc-12-cm-319-RON1.jpg deci pe acestia ii aleg dDEFINITIIIV SI IREVOCABIIIIL !!! numai uitati-va cat sunt de ADORABIIILI !!! gata! deja stiu ce vor purta piciorusele mele in seara de craciun..nu mai spun de reveliooon :D:D ;)):X:X:X pe langa faptul ca acea combinatie de culori si acel model,croi de pantof MA REPEZINTAAAAA :x, pantofii respectivi imi vor completa cu brio tinuta de sarbatori:X:X , pregatita mai ales pt persoana mea:>b-) dearece tin la imag mea, dar mai ales pregatita cu fooarte mare dragoste si o imensa dorinta de a impresiona pers draga si extraordinar de afectiva de langa mn :X:X 8-> (ps: cred ca voi purta acei pantofiosri la o rochita mai scurtutza , deoarece sunt scunda si am nevoie de efectul de picioare lungi unde ma vor ajuta pantofiorii inalti:X:X si rochita tip cea rosie din dreapta imag a 2 a http://www.lyla.ro/moda/showArticol.php?articol=Cum-sa-iti-alegi-rochia-de-vara ....avad parul lung si ondulat voi adopta ca coafura niste onduleuri bogate si legere,cats e poate de naturale ..tinuta va avea parte de acesoriile cuvenite gen cercei candelabru ,o bratara groasa,ineresanta, un inel proeminent ...toate sofisticate dar si finutze...nu exagerate [-(....machiajul va parea cat mai natural...ochii vor fi accentuati gen ochi de pisica plus ca-i mai am si vrzi ;)) si pe buze un rosu sters corai si poate si un plic aolo arunat in mana de marime medie rosu intens lacuit.... Asata afost doar o idee poate ,defapt sigur nu cea mai fooarteee potrivita ;)) dra macar am incercat:D daca nu este bineajteeept nerabdatoare si ff dornica sfaturi ;) :D:d in inceiere VREAU SA CASTIIG CONSURSULLLL VREAU ACEI PANTOOFI!!!!:x:x:x ca as vedeti cat de subiectiva pot fi si cat de moooolt tin cu mn ;)) :">:D:D PUP!>:D
kudika025301
Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:02
ACEI PANTOFI SUNT EFERVESCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTI!:x:x:x:x:x:x:x8-> pe langa sexi ,provocatori,suuper feminini,electiiizanti :X:X::X.... daca ejti o femeie fatala trebuie sa i ai:X:X=P~
kudika025301
Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:10
Mi-ar prinde bine o pereche de pantofi pentru ca am nevoie si sincer, imi plac mai multe, dar as ramane la cei negri cu toc crem pe care i-as purta la servici. Multumesc
clio
Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:18
Ma numesc Anamaria, si sunt in Iasi.Am o poveste mai simpla, dar pt mine inseamna mult.Am 3 ani de cand sunt cu prietenul meu,si mereu il intreb cand facem urmatorul pas ? pentru ca eu asa as avea acel sentiment de siguranta (stiti cum e, apare o pustoaica mai indrazneata si se cam duce relatia, sau cel putin interesul fata de persoana langa care ai stat atat) .Deci nu vreau sa-l pierd, cum am pierdut si o sarcina cu el.Profit de faptul ca ma inteleg cu parintii lui, si mereu ma intreaba acelasi lucru, care ma macina si pe mine.Si ne-am gandit, ca pe 28 noiembrie cand facem 3 ani, sa facem o petrecere surpriza in care sa ii fac eu o cerere.Totul este pus la punct, bineinteles cu ajutorul parintilor, doar atat trebuie sa am grija sa arat spectaculos.Tinand cont ca el este mereu plin de critici.Am nevoie sa fiu cea mai frumoasa, sa ma simt bine in pielea mea, si cum o rochie fara un pantof finut, nu poate fi in valoare, m-am gandit sa particip si eu.Nu imi permit sa mi-i cumpar, si imi este si f dificil sa gasesc ceva care sa ma incante, sau sa imi vina pe picioar,plus ca port 41 si se gasesc foarte greu.
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/

Succes fetelor !!
DolceCris
Postat pe 10 Noiembrie 2010 01:44
botinele felii d piele is zuper;))) exact ce mi-as dorii;) stilul meu
blondy_s
Postat pe 10 Noiembrie 2010 06:57
,ce bn mi-ar sta pe picioare ,dar nu am eu norocul asta
lia44_2008
Postat pe 10 Noiembrie 2010 07:03
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-felii-299-ron/
imi plac acesti pantofi, sunt foarte eleganti si se potrivesc de minune pentru o ocazie speciala, cu persoana iubita, sampanie, cum ar fi petrecerea dintre ani sau o surpriza sotului. singurul inconvenient este ca tocurile sunt cam inalte, daca se pot modifica in tocuri de 5cm este minunat, daca nu sa-i primeasca cine are nevoie de tocuri inalte. succes
gratidan
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:04
Eu imi doresc o pereche de cizme cu toc. Realizez spectacole de teatru de papusi pentru copii si as incalta asemenea cizmulite la iesirile mele in lume( la intalniri de afaceri, cluburi, la expozitia de pictura pe care o pregatesc...) Tare bine mi-ar prinde o pereche noua de cizmulite elegante si speciale...
irinaidiceanu
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:07
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/
Acestia sunt cu siguranta pantofii pe care i-as purta la prima intalnire cu tipul care mi-a sucit mintile si imi imaginez ce privire seducatoare va avea in momentul in care ma va vedea imbracata, in rochita mea neagra cu cordon rosu,completandu-mi tinuta cu acesti minunati pantofi. Pantofii rosii dupa parerea mea sunt o creatie de arta....
yoanna
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:26
De la: concursKudika, la data 2010-11-03 09:55:27[b]Kudika si Pixie Shoes te invita la concurs! [/b]

Daca iti doresti o pereche de pantofi personalizati de la Pixie Shoes, intra pe http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/, alege-ti perechea favorita din colectia Echinox si povesteste-ne pe forum: cu ce ocazie ti-ai dori sa o porti? Posteaza raspunsul tau si poti fi fericita castigatoare a unei perechi de pantofi Pixie Shoes facuti special pentru tine.

Concursul se desfasoara in perioada [b]3 – 17 noiembrie 2010[/b], iar castigatoarea va fi anuntata in data de 19 noiembrie, in cadrul aceluiasi subiect.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

[b]Vom premia raspunsul cel mai argumentat si mai simpatic.[/b]

Mult succes!
cryss_adinutza
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:27
Imi plac la nebunie pantofiori rosii si recunosc ca desi nu prea port tocuri, as incalta cu mare placere acesti pantofi intr-o zi la munca alaturi de o rochie draguta, doar din curiozitate: sa vad daca seful isi intoarce capul si dupa mine
seful e un mos care intoarce capul dupa fiecare fund
imr_oana
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:34
salut!o sunt super , toate sunt frumoase si pe toate le-as vrea , dar as prefera bontinele felii de pile marimea 38 , cu mare drag le-as purta la serviciu in fiecare zi , si atunci as putea sa le arunc pe astea vechi de 2 ani , cumparate de la second-hand , ......mmm nu am purtat niciodata incaltari atat de scumpe sincer ....
Bafta tuturor !!!!!!
avi_ramonica
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:34
ola...imi doresc maxim pantofii rosii cu tocul de 12...de ce?...pt ca imi doresc un bebe nr. 2 si ma atrage imaginea unei fetite cochete..asadar in viziunea mea reteata ar fi:lenjerie sexy rosie,perechea aceea superba de PANTOFI ROSII DECUPATI...un vin rafinat...una buncata sot si .............sper sa-mi iasa domnisorica dupa cele 9 luni corespunzaroare! va pupacesc si va iubesc ...maxim!tineti-o tot asa si la cat mai multe concursuri reusite!
sonia_mystyk
Postat pe 10 Noiembrie 2010 08:35
De cateva saptamani port o geanta dupa mine. Toata lumea s-a plictisit de ea. Si sotul meu mi-a zis in cateva randuri ,,Mai schimba si tu geanta asta! I-am replicat: ,,Daca schimb geanta, imi trebuie si pantofi,,. A tacut inciudat. Poate acum am ocazia.
teoana
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:01
Pt. Mara_38. Cred ca tu meriti sa primesti premiul. Bravo. Esti o luptatoare. Succes!
teoana
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:08
Hai ca publicitari mai buni nici ca veti mai gasi pentru Pixie. Mai mai sa cred ca lumea umbla desculta pana in acest moment.
Sunt pantofi frumosi , ce-i drept, dar scumpi pentru ...sa zicem, nu stiu...asa...la intamplare, loto-prono...o studenta...ca mine! Karma!
Fir-ar ale naibii de espadrile, caci incaltata cum ma incalt eu nici autobuzul nu mai opreste in statie, nici vantul nu mai bate si nici musca nu mai zboara!

Ei, daca eu as fi Dorothy si voi ati fi Vrajitoarea buna cu puteri necunoscute, mi-ati darui pantofii rosii( decupati , inaltati ) cu care m-as plimba tanga-langa prin Oz...caci sunt de poveste.

Lasati pantofii sa vina la mine!
kudika052871
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:17
Mie imi plac foiarte tare pantofii cu toc contrastant(Pantofi cu toc imbracat – diverse combinatii
Pret: 299 RON Platforma 1,5 cm, toc 10 cm), mi se par desttul de simpli si as putea sa-i port chiar si la serviciu imbracata intr-un costum negru. Totodata ii port purta si in seara de revelion, imbracata intr-o rochita neagra cu putin maron( nu am acea rochie dar o are nasa mea si e foarte frumoasa si am sa io cer- binenteles daca voi castiga acei pantosi) Mersi
crinela85
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:18
Acestia sunt preferatii mei! I-as purta cu o rochita draguta in carouri...la job, sau cu ceva sexi seara in oras.;)
irynaiuliana
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:25
Buna!!!!! Imi plac la nebunie pantofiorii rosi,decupati.Îi consider ca fiind piesa care ar completa tinuta pe care vreau sa o adopt cu ocazia petrecerii zilei de nastere care se apropie.
Pantofiorii de-as avea,
Inima mi-ar incanta
Privirile le-ar capta
E cadoul ce de ziua mea m-ar superrrrr bucuraaa!!!
healthy010953
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:34
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-felii-299-ron/
Imi plac enorm , se potrivesc perfect cu o tinuta office de zi cu zi....
bafta multa tuturor!
simot
Postat pe 10 Noiembrie 2010 09:45
Acestia sunt de departe preferatii mei, mi-ar placea sa-i port de Revelion, mai ales ca nu am pantofi pentru o ocazie speciala si ma gandeam sa-mi cumpar, dar as fi asa de fericita daca i-as castiga pe acestia pentru ca m-as incalta cu ei, cu siguranta.
valentinai
Postat pe 10 Noiembrie 2010 10:27
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/balerini-funda-249-ron/
sunt adeptat balerinilor.iar acestia imi place enorm. cu siguranta ias purta oriunde am nevoie de ceva albastu care sa-mi poarte noroc, cum ar fi la examene, la intalniri petreceri, revelion,eventuale interviuri. sunt atat de draguti incat mi-ar transfera energie pozitiva tot timpul. ii ador si ii vrea.........
alexakinder
Postat pe 10 Noiembrie 2010 10:36
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/brogues-249-ron/, acestia sunt pantofii care imi plac si pe care mi -i doresc tare mult. Cred ca i as purta in fiecare zi, sunt prea frumosi....plus ca eu sunt inalta si tocuri mai mari de 7 cm , port mai rar... da ,in fiecare zi, cu ei in picioare as avea aceiasi inaltime cu iubitul meu . :D faceti -i si lui un bine!
may
Postat pe 10 Noiembrie 2010 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Ivyshop.ro si Kudika.ro: castiga acum 2 vouchere de 500 RON oferite de IvyShop.ro! 762 De la: kudika379879 28 Octombrie 2013 06:23
Castiga un joc de Laser Tag de 12 minute pentru tine si inca 4 prieteni! 67 De la: florydogaru 28 Aprilie 2011 14:39
Castiga stickere decorative CreativeStore! 157 De la: concursKudika 9 Martie 2011 13:18
Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de ArtaCeaiului.ro: ceainice si ceaiuri delicioase, perfecte in zilele reci de iarna! 362 De la: concursKudika 9 Ianuarie 2016 00:26
Castiga pantofi de 1000 lei! 1866 De la: concursKudika 2 August 2010 15:37