Setari Cookie-uri

Castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus de la Plafar

[b]Kudika si Plafar te invita la concurs![/b]

Impartaseste-ne opinia ta pe forumul Kudika despre cum poti sa iti pastrezi sanatatea si frumusetea corpului in fiecare zi si poti castiga unul din cele 5 seturi Bema Bio Passion + Bema Breast Plus.

Concursul se desfasoara in perioada 1 – 14 februarie 2011, iar castigatoarea va fi anuntata in data de 15 februarie, in cadrul aceluiasi subiect.

Vom premia raspunsurile cele mai argumentate si mai simpatice. Premiile nu pot fi schimbate in bani.
concursKudika
Postat pe 1 Februarie 2011 13:12
cateva reguli pt sanatatea si frumusetea corpului:
-asigura-ti o hrana buna si sanatoasa;
-protejaza-te de soare;
-tenul are nevoie de masaj;
-mergi la salon;
-adapteaza creme, lotiuni si geluri la tipul tau de piele;
-ai grija de pielea ta, inca din tinerete;
-incearca sa te lasi de fumat;
-bea multa apa;
-odihneste-te suficient;
-NU TE STRESA....

cel mai mult "imi place" ultima regula: nu ai cum sa nu te stresezi cand te duci la munca si-ti face sefu capu' mare. Apoi vi acasa si fa mancare, curatenie, ai copil.....sotul e la bebe ................... OFF. te pui si dormi
kudika340890
Postat pe 1 Februarie 2011 14:01
Salutare!!Sanatatea si frumusetea corpului mi-o pastrez in fiece zi facand urmatoarele: un dus dis de dimineata, aplicarea unei lotiuni hidratante dupa, aplicarea unei creme de fata usoare, avand in vedere ca am 26 ani si un ten normal, utilizarea parfumului pe care il folosesc, machiaj de zi..seara cand ajung acasa, bineanteles dusul revitalizant, lotiunea hidratanta, demachierea si folosirea unei creme de fata hranitoare pe timpul noptii !!!Astfel imi pastrez zilnic pielea, pentru ca sanatatea incepe cu o piele frumoasa, si de aceea ma simt energica si increzatoare mereu, in fiecare zi!!!
ralucutzzaa
Postat pe 1 Februarie 2011 14:04
Da, este posibil sa am o piele tonica si tanara chiar si atunci cand spun ca nu am timp, chiar si atunci cand buzunarul nu imi permite sa apelez la cele mai scumpe cosmetice! Pentru fermitatea pielii folosesc un piure de avocado amestecat cu cateva picaturi de lamaie aplicat o data pe saptamana pe corp. Cand am timp imi prepar si un exfoliant natural pentru o piele catifelata astfel: doua lingurite de bicarbonat de sodiu le amestec cu 100 ml iaurt si o lingurita miere de albine. Nu uit de zona feselor care trebuie si ea foarte bine exfoliata pentru a se inlatura celulele moarte. In lupta cu celulita eu folosesc zatul de cafea amestecat cu miere de albine. Masez energic zonele cu probleme cateva minute si apoi ma impachetez in folie alimentara si astept 20 minute. La final fac un dus si ma bucur de pielea mea supla si catifelata. Pentru a scapa de problemele calcaielor aspre si a coatelor eu imi prepar o crema aromata din sase capsuni si doua linguri ulei de masline. Cu acest amestec ung zonele cu probleme cu miscari circulare. Dupa 15 minute clatesc cu apa calduta, iar la final ma ung cu un ulei de corp parfumat. Acest ulei mi-l prepar tot acasa, astfel: amestec in cantitati egale ulei de migdale, ulei de jojoba si ulei de samburi de piersica. Acest ulei imi catifeleaza pielea, iar parfumul sau ma insoteste de-a lungul intregii zile. Ridurile de pe gat pot fi prevenite cu ajutorul unui masaj efectuat zilnic, seara, dupa ce in prealabil am aplicat un strat subtire de ulei de migdale. Pentru zona sanilor aplic regulat un strat de lotiune hidratanta, avand grija sa acopar intreaga portiune a sanilor. Procedand astfel, toxinele acumulate la nivelul epidermei vor fi inlaturate, iar pielea devine mult mai ferma. O data pe luna am un ritual mai costisitor: umplu cada cu apa, adaug o sticla cu vin rosu si o cana cu miere. Acest ritual ma relaxeaza, imi tonifica si imi catifeleaza pielea. Pentru a-mi asigura hidratarea corpului meu de care are nevoie zilnic, inainte de culcare, dar si dimineata, la trezire, beau cate un pahar de 250 ml apa plata. Urmand cu "strictete" aceste trucuri naturale si ieftine, optand pentru produse de ingrijire a corpului de calitate si folosirea acestora cu regularitate reduc riscul ca pielea corpului sa imbatraneasca prematur.
popaveronicasimona
Postat pe 1 Februarie 2011 14:24
Cateva reguli pe care le respect in fiecare zi:ma trezesc mai devreme ca sa am timp sa imi ingrijesc tenul,apoi fac cateva exercitii de revigorare,manac un mic dejun sanatos si imi fac un dus fierbine.cand vin acasa am grija sa ma demachez, beau multa apa..seara imi fac un dus lung ma dau cu crema pe fata si ma bag in pat sa dorm in jur de 8 ore...si cand ma trezesc o i.au de la capat.
rainbowdots
Postat pe 1 Februarie 2011 15:01
pentru revigorare
exercitii pt ochi
aport de vit B
exercitii pt decolteu
exercitii antirid
antistress
nicossia
Postat pe 1 Februarie 2011 15:09
minim 2 L de APA pe zi!
Crinull
Postat pe 1 Februarie 2011 17:12
Pentru a-ti pastra sanatatea, dar in acelasi timp si frumusetea corpului trebuie sa urmezi cateva sfaturi foarte importante:

1. Fa sport - miscarea permite corpului sa elibereze endorfine si hormoni care ne aduc... ce credeti? O stare de fericire!

2. Ai grija ce mananci - asigura-ti vitaminele prin alimentatie. Consuma multe fructe si legume. Ele te vor ajuta sa ai un organism sanatos si un corp de invidiat. Cine nu si-ar dori asa ceva?

3. Lasa-te de fumat - toata lumea stie ca fumatul este unul dintre cei mai nocivi factori care duc la imbatranirea tenului, dar si la diferite boli grave. Nu avem nevoie de asa ceva pentru a fi fericite!

4. Redu consumul de alcool- da este ok sa bei un pahar de vin seara inainte de culcare, sau un cocktail in club, dar nu foarte des. Nu vrem sa te vedem la alcoolicii anonimi cu cearcane negre pe la ochi. Chiar nu!

5. Consuma apa- De ce? Pentru ca apa este izvorul tineretii! Si daca mai adaugi si o feliuta de lamaie nu vei imbatrani niciodata.

6. Dormi - Fa-ti somnul de frumusete. Toti stim cum aratam dupa ce pierdem o noapte si nu ne odihnim asa cum trebuie: ochi umflati, cearcane, parul care nu vrea sa stea in nici un fel, piele mata si lipsita de suplete. Pentru cine doreste aceste lucruri, este ok, Pierde-ti noptile!

7. Demachiaza-te - oricat de tarziu ai ajuns acasa, sau oricat de obosita esti, trebuie neaparat sa te demachiezi. In timpul zilei praful, transpiratia, diversele impuritati acumulate de piele afecteaza iremediabil sanatatea tenului, iritandu-l si facandu-l sa-si piarda din stralucire.

Fetelor daca urmam toate aceste sfaturi, cu siguranta vom fi mai sanatoase si mai frumoase pe zi ce trece! Multa bafta!
Doryana
Postat pe 1 Februarie 2011 17:41
pentru frumusete si sanatate
-ai grija de tine
-mananca sanatos
-bucurate de viata :)
- ceva sport
-razi ca un copil (te intinereste instantaneu precum un lifting facial)
si nu uita viata este prea scurta pentru a fi rau asa ca imparte zambete gratis si vor dura o vesnicie :)
kudika327826
Postat pe 1 Februarie 2011 19:35
Pentru un corp frumos si sanatos in fiecare zi trebuie sa adopti o atitudine pozitiva si optimista creste imunitatea si capacitatea organismului de a lupta cu bolile.
Sa iti asculti corpul.Esti unica si nimeni nu te cunoaste mai bine ca tine. Studiaza-ti organismul. Observa ce alimente si ce bauturi iti priesc si elimina tot ce-ti face rau.
Este necesar sa reduci treptat numarul de tigari si in final sa renunti la fumat !
Aromoterapia te poate ajuta sa te relaxezi, sa diminuezi stresul si insomniile. Cumpara-ti o lampa frumoasa pentru aromoterapie si foloseste numai ulei volatil natural. Pentru un tonus mai bun iti recomand uleiurile de lamiie si portocala. Pentru diminuarea stresului si insomnie foloseste uleiul de lavanda.
Este mai usor sa previi decit sa vindeci ! Este foarte bine sa faci o data pe an citeva analize medicale de rutina pentru a depista din timp orice problema de sanatate. Daca simti ca ceva nu este in regula nu te autotrata si apeleaza imediat la un medic specialist.
Loreda90
Postat pe 1 Februarie 2011 19:58
In primul rand este nevoie de un psihic sanatos, indiferent de incercarile vietii trebuie sa incercam sa vedem si partea buna a situatiei...intotdeauna exista si o parte buna, numai ca uneori nu suntem in stare sa o vedem, iese in evidenta mult prea mult partea cenusie.
In al doilea rand, sa incercam sa nu ne batem joc de ceea ce ne-a dat Mama -Natura, corpul cu care ne-am nascut. Tinand cont ca tot ceea ce se gaseste pe piata, incepand de la alimente si pana la cosmetice contin in mare masura substante chimice, macar noi sa incercam sa selectam si sa folosim ce ne este cat mai putin daunator.
Daca cele doua reguli de baza incercam sa le consideram principii de viata, restul lucrurilor vin de la sine.
Evident ca, o regula care tine mai mult de bun simt sau chiar respect fata de propriul corp, il reprezinta MASURA, chibzuinta in tot ceea ce facem si ce consumam. Ea reprezinta cheia longevitatii si sanatatii. Absolut tot trebuie facut cu masura, consumul de alimente, sportul, distractia si chiar dragostea Excesele, de orice fel ne fac sa ne simtim bine, poate, pe moment, insa in timp ne degradeaza "ambalajul", iar asa cum il purtam, cum avem grija de el, asa ne vom bucura de el pe parcursul vietii.
Toate actiunile noastre isi pun in timp amprenta asupra corpului, atat la interior, cat si la exterior.
albastreaua
Postat pe 1 Februarie 2011 20:18
in fiecare dimineata ma demachiez si imi aplic o crema antirid ,si seara procedez la fel.beau foarte multa apa consum multe legume si fructe,ca machiaj nu folosesc decit rujul,nu fumez si nici nu beau alcool
kudika144443
Postat pe 2 Februarie 2011 07:47
Dragele mele, eu cu timpul am invatat sa am grija de corpul meu si de sanatatea mea, infruntandu-ma cu problemele de sanatate, cosmetice am invatat ce este bine pentru mine si ce imi prieste, ca nu orice e scump e si bun. Poate o sa radeti ca am numai leacuri babesti in a-mi intretine corpul si mintea, dar eu totusi vi le impartasesc: dimineata, pentru sanatate: iau o lingura de miere de albine amestecata cu o lingura de ulei de masline, intre timp ma spal, ma machiez, si apoi mananc un iaurt cu cereale, ma imbrac si plec la servici, cu o atitudine pozitiva, ca toate se vor rezolva, si mie nu mi se poate intampla nimic...Inainte de masa de pranz, indiferent unde sunt, la servici sau acasa..iau iar o lingura de miere de albine si ulei de masline, dupa care mananc, si imi continui munca ori acasa ori la servici, seara ma ocup mai mult de corpul si sanatatea mea: fac un dus si un peeling cu faina de porumb, dupa care aplic tot corpul o crema anticelulitica sau hidratanta. pe fata si gat seara doar ulei de masline extravirgin. Intre timp incerc sa mananc cat mai natural, fara prajeli, nu fumez, decat f.rar la o petrecere, mai beau doar sambata si duminica un pahar de vin negru la masa de pranz si o cafeluta, deci regula este fara exagerari, dar sa nu scoatem din alimentatie nimic din ce ne place, daca e cu masura, pentru ca fiecare aliment are rolul lui in dezvoltarea optima a organismului. In timpul liber, practic patinaj, ma dau cu sania, si merg mult pe jos, chiar daca am masina, mersul pe jos imi face bine, ma uit la oameni, merg prin magazine, imi relaxez mintea..pana sa ajung din nou acasa..si sa ma gandesc la problemele de zi cu zi...mult succes tuturor
Lily40
Postat pe 2 Februarie 2011 08:20
Cred ca intrebarea are caracter personal si trebuiie raspuns in consecinta,nu la modul general.Eu imi pastrez sanatatea si frumusetea din 3 perspective: a alimentatiei :(3 mese/zi si 2 gustari) din care nu lipsesc fructele si legumele,a miscarii( mers la sala,Pilates Nouveau si Beam Fit) de 2,3 ori/saptamana,si a intretinerii si infrumusetarii pielii: masaj/1 data pe saptamana,impachetari anticelelulitice,1 data la 2 saptamani , curatarea pielii,demachierea,hidratarea acesteia ,aplicarea cremei....etape zilnice cu efect pe termen lung. Rezultatul?Unul de invidiat:tonus perfect,ten de asemenea si mai ales o stare de spirit care ma ajuta in activitatea de zi cu zi!
lumi_ni_ta
Postat pe 2 Februarie 2011 08:24
Ingrijirea corpului este foarte importanta, atat din punct de vedere al pielii, cat si al sanatatii. Iarna ne afecteza de obicei corpul, asa ca in timp am invatat cum sa ma ingrijesc, pentru o infatisare sanatoasa, frumoasa si o stare de spirit buna.
Fiecare anotimp este diferit, iar pielea are nevoie de ingrijire adaptata acestuia, conditiilor de afara.
- pentru ca pielea poate fi afectata de frig si vant, imi fac un tratament cu aburi o data pe saptamana. Aerul cald va ajuta porii sa se deschida, sa elimini toxinele din organism, nemipunand textura fina pe care o produce pielii
- exfoliez pielea o data pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte; in felul acesta celulele se vor regenera mai usor si pielea va avea un aspect mai fin, mai frumos
- dupa fiecare exfoliere este necesar sa imi hidratez pielea; o crema hidratanta pastreaza aspectul pielii sanatos, o ajuta sa-si recapete elasticitatea; frigul poate face pielea sa se usuce si irite, asa ca folosesc crema dupa fiecare dus
- incearc sa beau cat pot de multe lichide, pentru ca acestea ajuta pielea din interior sa fie sanatoasa si sa nu-si piarda elasticitatea;
- protejez pielea acoperind-o cu cosmetice; cele mai bune sunt crema si primerele, fiind baza ideala pentru machiaj si protejeaza cel mai bine pielea de efectele nocive ale vantului si frigului
Indiferent de anotimp, pielea poate fi afectata de factorii nocivi din exterior. Incearc sa stabilesc printre prioritati, pentru ca nimic nu imi ofera mai multa siguranta si frumusete decat daca ma simt bine in pielea mea!

iuliaiulia
Postat pe 2 Februarie 2011 08:34
Pentru a-ti pastra sanatatea, frumusetea corpului consider ca cele mai importante sunt:

-multa miscarea
-ingrijirea tenului- demacherea corecta sera si dimineata, folosirea de creme specifice fiecarui tip de ten , creme de corp , maini si pt.picioare
- pt.un organism sanatos un consum ridicat de fructe si legume, respectarea meselor fara exces de grasimi de grasimi.
- consuma apa max.2litri/zi
- odihna-cel putin7-8 ore de somn n/noapte
- evitarea consumului de bauturi alcoolice
- fumatul interzis
kudika029115
Postat pe 2 Februarie 2011 08:55
Eu pt a mi pastra sanatatea si frumusetea corpului in primul rand beau multa apa si ceai verde care ma ajuta sa elimin toxinele din organizm, fac sport si am trei mese pe zi si doua gustari lucru care pt mine este foarte important si bineinteles sa nu uitam de demachiere si folosirea cremelor pt hidratarea tenului si evitarea ridurilor.
ladyKudika
Postat pe 2 Februarie 2011 09:49
NO STRESS!!!
lilee08
Postat pe 2 Februarie 2011 10:13
Pentru a fi frumoasa si sanatoasa in fiecare zi, in primul rand trebuie sa te bucuri de fiecare moment, sa vezi intotdeauna partea plina a paharului, indiferent cat de rea ar fi situatia.De ce? Pentru ca asa iti mentii spiritul tanar si il revigorezi permanent si in plus, rasul face minuni, atat pentru silueta cat si pentru ten.Cum? Pai in primul rand rasul slabeste deci vei fi pe zi ce trece mai slabuta si deci mai frumoasa, iar in al doilea rand, cui nu ii place o mina zambitoare, cu niste ochi vii, stralucitori care sa arate bucuria interioara!
Un alt truc pentru frumusete este odihna.Nimanui nu ii place un chip incercanat,tras si palid. Somnul inlatura toate aceste probleme.Asadar, dormiti cand trebuie, lasati gatitul pentru toata strada si facutul curat la 4 dimineata! Are saracul somn si frumusetea lui. Mai ales daca mai si visezi ceva frumos, gata doza de stralucire pe o zi. Mare grija si la dieta. Renuntati la shaorma, kebab si alte traznai din astea. Cel mai bine, daca vi se face foame, luati un fruct ( vitaminele din el intineresc pielea, dau stralucire parului si ajuta si interiorul organismului cu un boost de energie).Feriti-va de stress(nu-l lasati pe sef sa va faca zile fripte, zambiti-i in continuu, ptr ca va renunta sa va mai stea pe cap, realizand ca nu poate sa va stearga zambetul cu nimic),inconjurati-va cu iubire (cand si cand cate o noapte de amor romantic, nu face rau nimanui, pentru ca iar consumati niste calorii si gata silueta) si nu va panicati ptr ca ceva merge cum nu se poate mai prost, asa a fost sa fie;nu merita efortul de a va enerva. Oricum, Murphy avea o lege destul de haioasa, dar care are aplicabilitate si in viata reala:"Daca un lucru nu se rezolva de la sine in 30 de zile, dupa aceasta perioada, sigur nu va mai fi nevoie de acest lucru"! Deci, fiti fericite si bucurati-va de viata pentru ca e numai una si orice ati face nu se mai intoarce!
Boogie
Postat pe 2 Februarie 2011 10:51
despre produsele de sanatate.
cele oferite de plafar si mai ales cele din plante medicinale au fost din mosi stramosi cele mai bune pt corp si sanatate
frumusetea corporala si sanatatea se mentin cu creme pe baza de plante ,cu uleiuri de corp hranitoare cu creme pe baza de argila si chiar masca bunicii cu tarite de grau si malai este f buna pentru a curata impuritatile.azi cind piata este invadata de multe produse straine eu cred in puterea namolului romanesc sapropelic,in cremele dnei Aslan si produsel de la farmec cluj care cred eu concureaza cu multe firme din exterior- vezi l'oreal printr-o exceptionala calitate,pacart ca nu stim sa le valorificam prin reclame cit mai convingatoare.
kudika027543
Postat pe 2 Februarie 2011 12:05
Cum poti sa iti pastrezi zilnic sanatatea si frumusetea corpului?In primul rand o atitudine pozitiva,cu toate ca in zilele de azi e destul de greu sa ne metinem optimismul si zambetul pe buze,trebuie isncercat iar acest lucru nu va da gresi.Un zambet si o gandire pozitiva ne face mult mai frumoase.In al doilea rand cred ca iubirea ne mentine in forma si ne face sa ne dorim sa aratam mereu frumoase si pentru iubire facem multe sacrificii.Eu imi iubesc mult iubitul si pentru ca el e cel mai frumos lucru din viata mea ,vreau sa fim impreuna mereu si pentru asta ma mentin in forma incercand sa mananc sanatos,facand in fiecare zi cel putin 30 de minute de sport(nu merg la sala pentru ca nu imi permit,insa fac in casa pilates,aerobic sau vara alerg in jurul blocului),folosesc creme anticelulita si in fiecare seara un lapte de corp.Conteaza foarte mult atitudinea pe care o ai nu neaparat felul in care arati.Eu am admirat mereu acele persoane grasute care zambesc si glumesc mereu,mi se par cele mai simpatice persoane din jur,iar cand vad o grasuta bosumflata nu imi place deloc de ea,de la acesti oameni am invatat ca indiferent cum arati(nu sunt o persoana grasa ,dar nici manechin),conteaza foarte mult starea de spirit si asa cum spune zicala "Mens sana in corpore sano":)
andreea_3
Postat pe 2 Februarie 2011 12:09
Salutare

Ingrijirea corpului este foarte importanta, atat din punct de vedere al pielii, cat si al sanatatii.Indiferent de anotimp pielea noastra este afectata de factori nocivi din exterior. Iata cateva ponturi din persepctiva mea despre cum poti sa iti pastrezi sanatatea si frumusetea corpului in fiecare zi:
- exfoliaza-ti pielea o data pe saptamana pentru regenerarea celulelor si pentru un aspect al pieii mai fin, mai frumos
- dupa exfoliere este necesar sa iti hidratezi pielea; o crema hidratanta pentrua aspectul pielii sanatos si elasticitatea acesteia
- sa bei cat poti de multe lichide, in felul acesta ajuti organismul sa elimine toxinele,nu degeaba e recomandat sa bei 2 litri de apa pe zi
- protejeaza-ti pielea acoperind-o cu cosmetice; cele mai bune sunt crema si primerele
- faceti miscare: sala, alergati sau pur si simplu plimbati-va pentru a pune sangele in miscare si a creste nivelul de energie
- dormiti suficient
- consumati produse sanatoase (fructe, legume, lactate )
ionela11
Postat pe 2 Februarie 2011 12:15
Sanatatea si frumusetea corpului e o grija zilnica mai ales pentru mine ca femeie, de aceea am notat in agenda mea cu prioritati ca trebuie sa-mi acord orice rasfat si orice ingrijire necesara pentru a zambi mereu atunci cand ma uit in oglinda.
In fiecare zi folosesc cosmetice din plante, din tot ceea ce are natura mai bun:
- dimineata imi curat tenul cu lotiune micelara apoi aplic o crema de zi mai emolienta iarna cu SPF15, apoi aplic fond de ten pentru a proteja tenul de vant si frig;
- o data pe saptamana seara, aplic pentru tenul meu gras o masca din argila, tarate, rosii, mere, piersici pasate, albus de ou, drojdie, zeama de lamaie.
- seara ma demachiez intotdeauna cu un demachiant pentru piele sensibila, si separat cu demachiant pentru ochi, daca machiajul a fost mai proeminent in aceasta zona.
- dupa demachiere curat tenul cu gel de curatare si apoi aplic o crema de noapte hidratanta.
- mainile sunt cartea de vizita a unei femei, de aceea, am grija sa folosesc o crema emolienta de maini cu vitamina A si glicerina;
- la fiecare doua zile ingrijesc unghiile cu un ulei special cu polyglonum dar si zilnic prin folosirea unei creme
emoliente care hraneste deopotriva si unghia.
- saptamanal fac un scrub din tarate de malai sau zat de cafea pentru exfolierea tenului, pielii mainilor si pe restul corpului;
- in fiecare zi dupa dus, folosesc crema hidratanta pentru corp sau o lotiune hidratanta pentru corp
- parul este o parte a corpului care nu trebuie neglijata, prin urmare am grija sa folosesc cele mai bune sampoane si balsamuri, si pentru a imblanzi parul care tinde sa-si arate personalitatea puternica, folosesc un ulei de par usor aromatic;
- o masca pentru par din galbenus de ou, ulei de ricin si zeama de lamaie folosesc saptamanal pentru a-i reda stralucirea si frumusetea sa naturala si pentru a-l proteja de factorii nocivi: poluare, vant, frig, etc;
- dupa fiecare spalare a parului il limpezesc cu ceai din coaja de nuci sau frunze de nuci, ajutand parul sa se hraneasca cu cantitatea necesara de iod, fiind totodata si un nuantator natural al parului meu castaniu;
- in fiecare saptamana ma rasfat cu o baie regeasca cu spuma multa, sare de baie cu aroma de cirese, lumanarele parfumate si picur in apa ulei esential de menta si levantica;
- regimul de viata echilibrat completeaza cu brio ingrijirea zilnica a corpului: aerobic in fiecare zi pentru mentinerea unui tonus muscular armonios, in fiecare dimineata consum suc de morcovi, avocado pentru vitaminele si acidul folic, consum cel putin 2.5 l apa zilnic, fructe si legume din belsug, somnul suficient si regulat...si nu uit sa zambesc in fiecare zi , nu uit sa spun TE IUBESC , nu uit sa fac o surpriza placuta sotului meu de Valentine's Day!

Sanatate ca-i mai buna decat toate! Asta ne dorim si ne uram de fiecare data cand ciocnim un pahar
georgi_alina
Postat pe 2 Februarie 2011 12:22
Sanatatea inseamna in primul rand frumusete. Tocmai de aceea orice sfat pentru intretinerea corporala are la baza ponturi utile pentru un organism sanatos. Exista cateva principii generale care stau la baza frumusetii, pe care orice persoana va trebui sa le stie.
Sunt ponturi fulger, dar pe care te poti baza atunci cand va fi nevoie. Somnul este esential pentru fiecare. Opt ore de somn pe zi sunt absolut necesare unui organism pentru a se reface si a fi in forma, informeaza home-remedies-for-you.com.
Miscarea nu va lipsi din programul tau. Poti face alergari usoare, alternate cu mersul pe jos si alergarile, cinci minute de trei ori pe zi.
Saritul coardei este un bun exercitiu atunci cand ai dureri musculare. Yoga, pilates, aerobic, dans sportiv sau inot sunt variante foarte bune pentru a face miscare intr-un cadru organizat, la sfarsit de saptamana.
Exercitiile de respiratie maresc capacitatea pulmonara si imbunatatesc circulatia sangelui, deci aseaza-te dimineata in fata ferestrei si lucreaza cateva minute pentru a-ti imbunatati tonusul.
Redu grasimile din alimentatie prin inlocuirea lor cu produse sanatoase. Uleiul de masline va fi folosit atat la gatit cat si la salate. Incearca sa strecori o masa de salata si pastai in meniul tau zilnic, cel mai recomandat moment este seara, inainte de culcare.
Renunta la masa de la miezul noptii. Vei avea un alt tonus in fiecare dimineata, iar digestia va fi considerabil imbunatatita. Nu manca in fuga, in fata televizorului sau calculatorului pentru a evita balonarile. Ceapa si usturoiul nu iti vor lipsi de la masa in nici un sezon pentru ca ele te vor feri de raceli, viroze si infectii.
Bea o cana de ceai verde in fiecare zi, pentru a-ti regla digestia. Merele sunt cel mai bun desert, la fel citricele in sezonul rece. Incearca sa consumi intre mese fructe uscate, migdale sau arahide, pentru continutul lor caloric ridicat.
Branza slaba, iaurtul si laptele vor fi si ele consumate pe tot parcusul zilei. Ai nevoie de calciu pentru satatatea dintilor si intregului sistem osos, deci nu iti refuza iaurtul de fiecare zi. Mai mult, produsele lactate sunt esentiale pentru orice cura de slabire.
Inlocuieste semipreparatele si fast food-urile, cu un continut ridicat de grasimi periculoase, cu fructe si legume proaspete. Sucurile acidulate si apa minerala vor fi inlcuite cu cea plata, pentru o hidratare corespunzatoare.
Ingrjire, frumusete, sanatate
Curata fata pe tot parcursul zilei cu un tonic natural pentru indepartarea sebumului, prafului si impuritatilor. Hidrateaza-te cu o masca naturala de banana si miere seara, inainte de culcare, pentru ingrijirea delicata a tenului tau.
Uleiul de ricin este ideal pentru ingrijirea parului, aplicat dupa baie, la radacina. Foloseste pentru mastile tale naturale de corp si fata tarate, sare sau alune, pentru a obtine un produs abraziv excelent cu care indepartezi celulele moarte de la nivelul pielii.
Pentru tenul uscat, laptele si iaurtul vor fi folosite si drept masti faciale. Poti opta chiar pentru adaugarea laptelui in apa ta de baie, pentru a avea o piele matasoasa.
Castravetele este tonicul perfect. Foloseste-l dimineata si seara dar si pe parcursul zilei, de cate ori simti ca ai fata imbacsita, plina de impuritati. Lamaia, trandafirii si salata pot fi ingredientele perfecte pentru o masca de ingrijire, necesara in sezonul cald, pentru eliminarea excesului de sebum.
Vara, pentru un bronz perfect, hidrateaza-te dupa ce ai venit de la plaja cu o crema naturala obtinuta din ulei de masline si putin otet. Camforul si uleiul de nuca de cocos au acelasi efect, deci poti varia produsele de ingrijire pentru un bronz uniform.
Cand ochii tai sunt obositi, aplica o compresa naturala din cartof pana cand toti nutrientii sunt absorbiti in piele, pentru a trata ochii inrositi si obositi, care lacrimeaza in permanenta.
Rosiile sunt perfecte pentru indepartarea cearcanelor. La fel ca si cartoful, se aseaza pe zonele cu probleme seara, inainte de culcare si in cateva zile, cearcanele suparatoare nu iti vor mai trada starea de oboseala resimtita.
Uleiul de nuca de cocos este tratamentul ideal pentru orice alergie a pielii. Vitaminele E si C sunt mici secrete ale pielii sanaoase, deci consuma cat mai multe alimente bogate in aceste vitamine. Nu uita de igiena orala. Perie dantura in fiecare dimineata si seara, fara sa uiti zona limbii.
Ca tratament natural de albire, poti opta pentru sucul unei lamai in care ai adaugat un praf de sare. Nu uita ca produsele naturale de ingrijire actioneaza asupra intregului organism si nu numai pentru a trata punctual problema. Deci ele pot fi cea mai potrivita alegere pentru tine.
Ingrijirea este cea mai importanta modalitate de a fi sanatos si frumos. Acorda importanta corpului si organismului tau in fiecare moment al zilei, tinand cond de aceste ponturi simple, la-ndemana si deloc costisitoare.
tisha934
Postat pe 2 Februarie 2011 13:05
Pentru a-mi pastra sanatatea si frumusetea corpului apelez la natura. Sanatatea mi-o pastrez in primul rand gandind pozitiv si bucurandu-ma de lucrurile frumoase in fiecare zi, imi hidratez organismul consumand lichide, ceaiuri,fructe, legume, mancare sanatoasa si cat mai putine grasimi si dulciuri. In fiecare zi imi respect programul facand miscare de cel putin 30 de min. pe zi, ies la plimbare, iar seara ma relaxez facand o baie cu multa spuma si aromaterapie. Frumusetea corpului mi-o pastrez aplicandu-mi masti exfoliante si hidratante apeland la natura care ne inconjoara. Parului ii acord o atentie deosebita aplicandu-i o masca regeneranta o data pe saptamana si din canad in cand il clatesc cu ceai. Tenului ii acord o atentie deosebita deoarece este foarte sensibil si ii aplic o data la 2 zile o masca detoxifianta si revitalizanta, folosesc gel pentru spalarea tenului cu ph neutru, iar dupa ii aplic o lotiune tonica pentru iluminare, apoi o crema dermato-cosmetica pentru fata, iar pentru ochi o crema hidratanta. Imi mentin fermitatea pielii folosind pentru masaj o masca preparata in casa care imi inlatura celulele moarte si imi lasa pielea fina si catifelata, apoi dupa baie ma rasfat cu o crema hidratanta de corp cu extracte din plante. Astfel ma simt mult mai increzatoare in mine si cu un corp de invidiat...
kudika149528
Postat pe 2 Februarie 2011 13:23
Cum sa iti pastrezi sanatatea si frumusetea corpului
-prin sport- sa depui cat mai multa miscare zilnic care consta in practicarea unui sport care te pasioneaza sau pur si simplu o plimbare prin parc este sanatoasa Atunci cand vrei sa ajungi undeva sa renunti la mijloacele de transport in favoarea mersului pe jos (binenteles daca este vorba de o distanta limitata)

- prin alimentatie- trebuie sa invatam sa facem diferenta intre verbul "a manca" si "a(te) hrani" - "a manca" inseamna sa consumi tot ceea ce doresti pentru a ti satisface placerile culinare fara sa te gandesti daca este sanatos sau nu si "a te hrani " inseamna sa ti stabilesti unele limite inainte sa consumi un produs, adica sa te interesezi ce contine, daca afecteaza cu ceva sanatatea ta. De preferabil este sa alegi a doua varianta pentru a avea un corp sanatos si frumos.Un lucru esential il reprezinta si hidratarea adica sa consumam cat mai multe lichide in special apa ,cel putin 2 l/zi.

eterna
Postat pe 2 Februarie 2011 13:32
ingrijirea corpului: 1. Exfoliere sau gomaj
2. Hidratare
3. Epilare
4. Tonifiere
onutta21
Postat pe 2 Februarie 2011 13:39
meritam mult mai mult!se poate daca iti doresti!
ai grija ca hrana ta sa fie una cat mai sanatoasa si bogata in proteine si vitamine!nu te uita la eticheta si la calitate produsului(consuma cat mai mukte fructe si legume fara sa le prepari prea mult)
-ai grija de corpul tau cu ajutorul ceaiurilor;vei vedea imediat efectele pe corpul tau, fara prea multe creme si alte solutii, si inca ceva,este mult mai ieftin;)
-ai grija ca pielea ta sa fie protejata mai ales in mediile expuse la bacterii si soare!cine vrea sa mai impartaseasca cu mine secrete de ingrijire ale corpului si nu numai add diana.vernica!succes!
kudika099835
Postat pe 2 Februarie 2011 15:31
Ingrijirea tine in primul rand de o atentie pe care o acorzi corpului fizic dar si o atentie pentru corpul imaterial. Eu urmez in mare parte aceleasi etape ca si celelalte femei - dus zilnic, hidratarea pielii, exfoliere, pentru ten - un tratament mai special, pentru sani masaj zilnic cu un gel din plante, masti preparate de mine pentru fata; in privinta hranei am inceput de cativa ani sa fiu mult mai atenta si sa consum cat mai multe produse naturale (fructe proaspete, seminte, legume, sucuri preparate in casa, fructe uscate, peste) si cred ca rezultatele deja se vad (eram intr-un magazin sa probez o rochie si vanzatoarea ma intreba daca am intrat la facultate iar eu am 30 de ani impliniti de ceva timp). In privinta sufletului e mai greu pentru ca depinzi si de altii iar eu am prostul obicei de a ma consuma sufleteste din cauza multor lucruri si mai ales, a comportamentului celor din jur si nu imi face deloc bine. Am incercat sa ma autocontrolez sa fiu mai detasata si e foarte greu dar am reusit..Ma gandesc mereu ca implicandu-ma prea mult in prostiile altora imi stric sanatatea si ma fortez sa trec peste gandindu-ma la altceva. In principiu toate acestea sunt necesare si in plus, putin sport zilnic (eu merg pe jos/ dansez), sex (si asta ajuta la multe), ras care e f bun si pt inima iar epilat/machiaj/parfumuri etc in functie de fiecare.
Sper sa va placa reteta mea de frumusete!
Orissa
Postat pe 3 Februarie 2011 10:18
in primul rand...pentru a-ti pastra frumusetea ai nevoie de:
. 1 pilula de ras in fiecare dimineata- un zambet in fiecare dimineata te ajuta sa ai mai multa incredere in tine,sa gandesti pozitiv,sa fii fericita(aici dispare stresul) si sa iti incepi ziua cu dreptul...plus ca e bun si pt ten...si previne imbatranirea
. urmeaza dusuletul...apoi un lapte de corp, o crema de fata...spalatul dintisorilor..pt ca si ei sunt importanti in frumusete..
.apoi un mic dejun sanatos...este important sa nu sarim peste micul dejun..
. seara...cand veniti acasa de la munca...un dusulet relaxant..si daca se poate...chiar o baie cu saruri minerale..si betisoare parfumate..eu o fac odata pe saptamana..(baia cu sareuri minerale) si ma simt minunat
. urmeaza laptele de corp,rema pt fata.....este foarte important sa te demachiezi corect
. de asemenea...sa bei lichide si sa faci putina miscare din cand in cand...eu cand am timp...alerg prin parc...si decat sa ma duc cu masina pana la scoala...prefer mersul pe jos. stiti cum se spune...mersul pe jos face piciorul frumos
. nu uitati sa va faceti un pelling,odata p saptamana...
. iar pt ten...eu recomand mierea si uleiul de masline..ungeti-va tenul ce una din ele...stati cateva min si apoi clatiti cu apa calduta..veti avea un ten matasos,hraNIT SI CURAT
kudika190608
Postat pe 3 Februarie 2011 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga bijuterii marca Pilgrim! 323 De la: wienablackdiamond 15 Mai 2011 02:17
Fii frumoasa de Dragobete! Castiga unul dintre cele 3 vouchere Silhouette! 164 De la: stelanegut 23 Februarie 2012 22:57
Oxette da ora exacta in moda! 401 De la: concursKudika 20 Iunie 2011 17:15
Concurs: Eu cine sunt? 121 De la: concursKudika 22 Iunie 2009 11:27
Castiga unul dintre cele 10 seturi de ingrijire a parului oferite de Dove! 70 De la: ruxmax 27 Iunie 2014 18:32