Mai multe
|
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-toc-12-cm-319-ron/ le-as face inaugurarea in pat prietenul meu e innebunit dupa genul asta de pantofi cand am unii noi isi imbunatateste vizibil comportamentul, e asa fericit si afectuos ca mi-as cumpara in fiecare zi o pereche daca mi-ar permite starea materiala
|
||
|
blondutza13 Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:46 |
||
|---|---|---|
|
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Pantof-decupat-toc-12-cm-319-RON2.jpg tre sa recunosc k pantofii astia sunt printre cei mai cool pe care i-am vazut ( cel putin in ultima vreme:))) sunt extraordinar de sexxy, elegantzi, impunatori! probabil k i-as purta cu o "little black dress" scurta si cu volanase, de revelion! asta e prima optiune, iar apoi vin restul:))) i-as purta ziua la vreun eveniment mai important, i-as purta doar pentru iubitul meu, si daca ma gandesc bine:))) i-as purta si in vis:X:X:X prea tari:- |
||
|
qu33n_in_darkness888 Postat pe 10 Noiembrie 2010 19:02 |
||
mi-au placut foarte mult pantofii decupati(rosii),iar dupa un "woow" am realizat ca s-ar potrivi perfect cu rochia mea pentru majorat ...ar fi ideali tinand cont de faptul ca inca nu mi-am gasit perechea care sa se potriveasca cu rochitza...
|
||
|
|
||
|
aleks_baby_blue Postat pe 10 Noiembrie 2010 20:15 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-11-03 09:55:27[b]Kudika si Pixie Shoes te invita la concurs! [/b] |
||
|
lolyta7 Postat pe 10 Noiembrie 2010 20:21 |
||
| Mi-ar placea pantofii cu toc contrastant,marimea 37-38,depinde de model.I-as purta cu o rochita "Little Black Dress",la aniversarea celor 25 ani de casnicie,sunt sigura ca o sa-l dau pe spate!Va fi o nebunie!!! | ||
|
kudika171582 Postat pe 10 Noiembrie 2010 20:23 |
||
| buna..imi place foarte mult perechea de pantofi rosii decupati..sunt extraordinari..rosu e culoarea mea preferata si cred ca as arata splendid in perechea asta de pantofi in noaptea magica de revelion..visez sa ii asortez la o rochita neagra simpla si cu un plic rosu simplu..deja ma vad in fata oglinzii pregatindu-ma pentru Revelion:)..ii vreau mult mult de tot..vreau sa ma simt ca o adevarata diva! | ||
|
lolyta7 Postat pe 10 Noiembrie 2010 20:25 |
||
| Cel mai mult mi-au placut cizmele inalte,gen muschetar,fireste ca le-as schimba culoarea si lor si aplicatiei cu dungi de sus in asa fel incat sa se asorteze cu personalitatea mea curcubeu si sa le pot purta la costumul meu surpriza,pentru balul mascat la care vreau sa merg in ianuarie.Sunt convinsa ca as face o impresie vie! | ||
|
adriana77 Postat pe 10 Noiembrie 2010 20:27 |
||
|
Buna! M-am hotarat sa particip la acest concurs, desi nu am incredere in asfel de concursi, dar acum imi incerc norocul. Pentru inceput pot sa va spun ca toate perechile de pantofi, cizme sunt frumoase, dar mine m-a atras atentia o singura pereche - pantofi decupati in valoare de 319 lei - cei de culoare rosie, cu tocul subtire si negru si care au o bentita de culoare mov in fata. Aceasta pereche mi-ar placea s-o port la nunta surori mele care se casatoreste in 4 iulie 20111, iar eu voi fi domnisoara de onoare. Mireasa vrea sa-mi fac o rochie rosie, iar acest concurs vine sa ma ajute sa ii indeplinesc visul surori, ca la nunta ei sa port o rochita rosie si pantofi asortati. Imi cer scuze, daca v-am plictisit. Va multumesc. Bafta la toata lumea.
|
||
|
kudika096800 Postat pe 10 Noiembrie 2010 21:33 |
||
|
Uneori e greu sa te decizi cand vezi atatea perechi de pantofi si toate frumoase, insa in final m-am decis. Sunt o persoana care in mare parte a zilei ma imbrac office si tocmai de aceea am apreciat foarte mult acei pantofi bej cu toc de 12 cm si platforma , fiind si o impatimita a pantofilor cu platforma ( stiti voi ...inaltimea ma cam deranjeaza asa uneori :) ). Unde i-as purta? Pai tocmai se apropie un eveniment unde imi e foarte greu sa ma decid si cu ce sa ma imbrac...si anume avem o lansare a unui produs al companiei pentru care lucrez. Va fi o festivitate la un hotel mai cu pretentii si participantii vor fi la fel . Din experienta stiu cate relatii mi-am legat, fie datorita unui costum sau a unei perechi de pantofi doar pentru ca persoana cu care discutam era efectiv fascinata de costum sau pantofi si de aici plecau mult mai multe discutii si relatia ajungea la un alt pas. Tocmai de aceea, sunt convinsa ca ar fi o buna ocazie sa ma afisez cu acei pantofi :P , mie chiar imi plac si avand in vedere ca in proportie de 80% la eveniment vor fi doar femei cu siguranta vor fi destul de multe care sa ii admire. Acum ce sa zi,c eu sunt zodia leu si mie chiar imi place sa ies in evidenta, sa fiu admirata etc ar fi muuuuulte de zis. Va multumesc si sper sa si catsig. O seara buna va doresc Luciana |
||
|
lucianagl2006 Postat pe 10 Noiembrie 2010 21:51 |
||
| http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Botina-felii-de-piele-349-RON1.jpg as vrea cu tot sufletul meu sa ii am ... sincer cu criza asta si cu un baietel mic nu am cum sa imi permit asa ar fii mai mult decat un cadou de suflet ,, ar fii si primul meu castig,,,, niciodata nu am castigat nimic. M=as imbraca si eu cu o fustita din acelea in clos cum se poarta , culoare neagra , dressuri groase negre si in sus o helanca .... ce bine suna ptr mine ofofofffff :) sau :( nici eu nu stiu...... dacat sa visez si poate o sa le am ........ oricum bafta la toate si poate daca nu le merit eu atunci macar sa le primeasca cineva care are nevoie de ele mai mult decat mine ,,, dar cel putin sa imi spuna si mie cum se simte cu ele..:) | ||
|
kudika181573 Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:05 |
||
mi-as dori tare mult pantofii crem cu platforma de 3 cm si toc de 12 cm(319 RON)...sunt absolut fabulosi. ..daca i-as castiga i-as purta la castingul pentru emisiunea nexttopmodel by catalin botezatu...ar putea fi pantofii mei norocosi
|
||
|
kudika113448 Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:56 |
||
|
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-cu-siret-299-ron/ Pantofii reprezinta un aspect foarte important din viata unei femei, iar un lucru si mai important este sa ai grija de ei. In plus, daca reusesti sa lungesti viata pantofilor tai si nu trebuie sa cumperi altii asa de des, economisesti o suma considerabila de bani. Eu sunt innebunita dupa pantofi, mai ales dupa cei cu toc cui-de toate modele si culorile… prin "a purta" nu intelegem ceva pe care luam la o ocazie, la o discoteca.... ci prima incaltaminte care ne vine in minte cand vrem sa iesim sa luam...o sticla de suc de exemplu...sau cand mergem la shopping....prin toc inalt nu inteleg un toc de 6-7 cm (pe care unele fete il considera mare) ci de la10- cm in sus,eu una de la 17 ani aport tocuri de peste 10 cm...mereu..asta e stilul meu...Pantofii cu toc imi poarta noroc si ma fac sa ma simt unica. Aceasta pereche de pantofi as purta-o oriunde...la o iesire in oras, la facultate...desi cu tocul de 10 cm mi se pare extrem de comozi, elegant si uzor de asortat dorita biculorilor. Ador pantofii si mereu sunt bucuroasa sa-mi inmultesc colectia cu o pereche noi. |
||
|
anasoltan Postat pe 11 Noiembrie 2010 02:41 |
||
|
Eu spun mai degrabã cu ce i-aº purta ºi despre cum ei m-ar face sã port ceva. Pentru o rochie de mãtase roz pal cu un imprimeu în arabescuri nu am gãsit încã pantofii perfecþi. útia http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-cu-funda-299-ron/ ar cam fi acei pantofi perfecþi, care chiar ºi din pozã te fac sã vrei sã þi-i pui în picioare ºi sã simþi cã ceva face "click" ºi se potriveºte. Genul de pantofi care te fac sã regreþi cã nu porþi acelaºi numãr ca cea mai bunã prietenã, singura cãreia ai vrea sã-i împrumuþi ca sã vadã cât de "prietenoºi" sunt. Nu port aproape niciodatã tocuri înalte. Motivul pentru care îmi doresc pantofii ãºtia e tocmai ãsta, deºi pare ciudat. Cred cã eu, ei ºi rochia de care ziceam am dezvolta o frumoasã prietenie, din care ei deocamdatã lipsesc. |
||
|
petronia1 Postat pe 11 Noiembrie 2010 04:41 |
||
|
Buna dimineata:) Frumos concurs si frumosi pantofii care imi plac la nebunie http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-cu-siret-299-ron/ As fi o mamica foarte sexy daca ar fi sa ies cu niste pantofi deosebiti ca acestia si o costumatie pe masura. Altefel nu mi-i permit. Multumesc ...si succes castigatoarei |
||
|
NykoM Postat pe 11 Noiembrie 2010 08:22 |
||
|
mi-as dori tare mult sa am cizmele plate peste genunchi pentru ca mi se par super feminine,comode si mai ales pentru ca se apropie cvu pasi repezi Sf.Nicolae si ar fi suuper bune sa mi le pun la intrare pentru ca mosul sa nu ma sara si sa aiba loc mai mult pentru cadourile pe care stiu sigur ca le are puse deoparte pentru mine,iar daca ma insel si nu mi-a pregatit nimic,stiu sigur ca macar nuielusele ar sta super confortabil fara sa se indoaie in "cizmoacele"astea inalte. :) asa ca mosule nu ma sari anul acesta pentru ca sigur voi avea o pereche noua de cizmoace :D va pop:* |
||
|
infidela17 Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:05 |
||
| Eu as alege modelul de pantofi: Pantofi piele nude cu detaliu si funda antilopa neagra. Acesti pantofi i-as purta de ziua mea ( peste o luna), la un restaurant , la o cina romantica alaturi de iubitul meu. Vreau sa fiu perfecta pentru acea zi speciala, in care eu sper ca iubitul meu imi va face o surpriza si va face pasul cel mare, adica sa ma ceara sa fiu alaturi de el toata viata. | ||
|
sweety86 Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:13 |
||
|
As purta aceasta superba pereche de pantofi la o cina romantica cu iubitul meu pentru a sarbatori cei doi ani de relatie, ce in curand se vor implini! |
||
|
andrada1791 Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:04 |
||
|
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/ eu pe astia ii vreau, pur si simplu, mi s-a pus pata pe ei. Daca ar fi sa-i castig si sa nu-i cumpar ar fi fain de tot!!!!!!!!!!!!! |
||
|
ema_corneanu Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:15 |
||
vreau pantofii sunt suprerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
||
|
eromanga Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:19 |
||
m-am indragostit de pasntofii felii... absolut superbi i'as folosi in oras la agatzat... si nici nu vreau sa imi imaginez ce klumea as dansa in ei |
||
|
raluk_gabriela_89 Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:26 |
||
| eu as alege Pantofi decupati – masura 39 sunt exact marimea mea si se potrivesc de minune cu rochita mea rosie si mai als ca iubesc foarte mult culoarea rosii,iar acum in preajma sarbatorilor de iarna ...........sunt superbi, mi-as dori sa castig | ||
|
floryflo Postat pe 11 Noiembrie 2010 11:25 |
||
| vaiiii ce pantofi frumosi :X:X:X i-as purta la balul bobocilor de la facultate 8-> sunt de vis 8-> :X | ||
|
kudika062533 Postat pe 11 Noiembrie 2010 11:26 |
||
|
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-cu-funda-299-ron/ Pe data de 28 noiembrie va fi ziua de nastere a sotului meu. Dupa ce am nascut a o fetita in aceasta primavara am reusit sa slabesc 26 de Kg....acum pot sa ma imbrac cu o fusta sexi si eleganta la care ar fi perfect acest pantof. Multumesc. |
||
|
terbete Postat pe 11 Noiembrie 2010 11:36 |
||
|
Imi plac enorm de mult pantofiorii rosii cu toc de 12 cm (nu va imaginati acum ca sunt o pitica, si vreau sa par mai inalta .... sau ca sunt un butoias si vreau sa par mai supla :D). Ma gandeam ca o ocazie deosebita la care as putea sa port aceste "bijuterii" ar fi in cadrul unui concurs national de muzica la care am de gand sa ma duc la anu'. Va dati seama ca nimeni nu m-ar mai asculta .... ar fi cu totii concentrati pe acesti papucei :x ..... treeeeebuie sa-i am!!!;;):D |
||
|
kudika329473 Postat pe 11 Noiembrie 2010 12:21 |
||
Buna! Imi plac ffffff mult botinele felii de piele de culoare maro, cred ca mi s-ar potrivi foarte bine , mai ales ca se pot asorta atat cu fustite, rochite, ce merg cu un dres de culoarea piciorului, cat si cu blugi, le-as purta oriunde, la o iesire cu prieteni, la o petrecere, la job,... cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cred ca as fi foarte norocoasa daca le-as castiga. O zi buna! |
||
|
kudika310262 Postat pe 11 Noiembrie 2010 12:36 |
||
| Eu i-as purta pe cei crem din piele intoarsa la intrunirile de la servici, (dar si de ziua mea pe 21 nov)..pentru ca se asorteaza cu orice tinuta office, pantoful nud find un must - have sezonul acesta.Mi-as dori acesti pantofi pentru a-i face "vedeta" tinutelor mele!...si pentru a evidentia cata eleganta poate aduce pantoful nud unei tinute sobre de servici..Bye-bye!! | ||
|
pitycool Postat pe 11 Noiembrie 2010 12:48 |
||
|
Am dat intamplator peste acest articol pe net.La inceput credem ca este un concurs obisnuit,ulterior m-am gandit ca ar fi un exercitiu interessant de imaginatie si creativitate.Sa vedem ce o sa iasa. http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Pantof-decupat-cu-siret-299-RON1.jpg modelul negru/crem I-as purta cu o rochie gen little black dress, cu un umar gol si linii drepte, usor mulata Deasupra o geaca de piele, crem , scurta (cu 2-3 cm mai jos de nivelul taliei) Esarfa cu motive geometrice - negru/crem Poseta plic – de marimea unei foi A4,din piele, neagra Ar fi o tinuta perfecta pentru o iesire la un cocktail cu prietenele |
||
|
maya_ayam Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:00 |
||
| http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantofi-decupati-cu-funda-299-ron/ i-as purta chiar in acest weekend ca se prezic zile superbe de toamna, la o rochie crem cu negru gen babydoll la un eveniment - party. | ||
|
georgi_alina Postat pe 11 Noiembrie 2010 14:03 |
||
http://pixieshoes.ro/colectii/echinox-toamna-iarna-1011/pantof-toc-12-cm-319-ron/ pantofii acestia mi i'as doriiiiiii mullt sunt dansatoare si ar arata perfekt la tinutele mele si pe langa asta sunt sigura ca m-as simti si bine in ei:X si nu in ultimul rand i-as asorta cu o rochitza sexy asa k de Revelion:X:X:x iubitul meu ar fi impresionat:X Deciii ii vreauuuu:x sunt pantofii perfekti care pun in valoare feminitatea va puuuup:*
|
||
|
bwobo Postat pe 11 Noiembrie 2010 14:05 |
||
|
http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Botina-felii-de-piele-349-RON1.jpg....botinele negre sunt absolut superbe...am o jacheta noua, din fasii de piele si insertii de blana...iaraceste botine ar definitiva tinuta eleganta... abia astept sa ninga sa port hainuta...iar botinele acestea sunt exact ce lipsea tinutei elegante. Au toc dar nu foarte mare ceea ce le face purtabile. Par sa fie, deopotriva, sexy, elegante si comode, ....merg purtate oriunde si oricand.... ./...este http://pixieshoes.ro/wp-content/uploads/2010/09/Botina-felii-de-piele-349-RON1.jpgminunata combinatia de felii de piele |
||
|
darnautu Postat pe 11 Noiembrie 2010 14:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Incaltamintea preferata! | 1874 | De la: concursKudika 25 August 2009 17:54 |
| Castiga bestsellerul Cartea Pierduta a Vrajitoarelor oferit de editura Litera! | 124 | De la: concursKudika 16 Iunie 2013 09:10 |
| Sanador si Kudika te invita la concurs! | 346 | De la: concursKudika 26 Noiembrie 2013 14:27 |
|
|
||
| Concurs Pantene saptamana 4 | 335 | De la: concursKudika 18 Octombrie 2010 11:46 |
| Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes! | 753 | De la: concursKudika 19 Noiembrie 2010 11:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.