Mai multe
| tu esti casatorita???ca sa imi dau seama de ce vorbesti asa??ai sa iti spun eu ceva poate sincer la 22 de ani nu am o mare experienta in viata dar ai sa iti spun ceva uite amantul meu imi vorbeste deschis despre familia lui,vorbeste foarte frumos de sotia lui dar exista un dar..intre ei a ajuns monotonia..intre ei doi de cand sa nascut fetita nu mai au timp de multe lucruri acum ma refer la "ca o sotie ii poate oferi multe" dar sotia lui nu mai este la fel...si el la mine gaseste ce la ea nu mai gaseste nu ii mai ofera aceleasi sarutari si maghieri ca la inceput..nu il mai asculta si nu mai ii da sfaturi legate de ceea ce face..iar stii vorba aia??o amanta poate asculta..ii poate da sfaturi..il poate face sa zambeasca chiar daca e suparat..amantele au acea energie care uneori nevasta nu o mai are...are acel ceva care isi poate face amantul sa fie fericit langa ea...si din cauza asta multi dintre barbati uita ce au acasa | ||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:07 |
||
|---|---|---|
De la: 4Life, la data 2010-11-06 00:59:22De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 00:54:53nu mai baga si tu venin plssss.....eu sper ca nu se v-a intampla ,,atata timp cat o sotie este un exemplu si face totul cum trebuie si stie cum sa fie si sa nu i lipseasca nik sotului nu cred ca v-a cauta cva in alta parte ok??????? punct !daca tu ai manca cateva zeci de ani aceeasi ciorba, nu te-ai satura ? mai tanjesti si dupa cate o fripturica cateodata !!! si oricum, ceea ce nu stii, nu-ti face rau....si inca un sfat: CREDE SI NU CERCETA !!!! asa e (m-am grabit cu cititul...scuze) |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:08 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 01:03:55amice, cand cutitul si furculita este la tine, siur ai uneltele necesare sa mananci frimpurica in conditii optime, cand cutitul si furculita stau la doamna, atunci te arzi, fiindca esti slab si nu ai uneltele necesare mancatului in conditii optime...este mult de dezbatut pe asta tema, parerile sunt impartite asa ca mai bine mergem la somn....o noapte buna sa aveti dragilor !De la: kudika195501, la data 2010-11-06 01:02:46De la: 4Life, la data 2010-11-06 00:59:22De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 00:54:53nu mai baga si tu venin plssss.....eu sper ca nu se v-a intampla ,,atata timp cat o sotie este un exemplu si face totul cum trebuie si stie cum sa fie si sa nu i lipseasca nik sotului nu cred ca v-a cauta cva in alta parte ok??????? punct !daca tu ai manca cateva zeci de ani aceeasi ciorba, nu te-ai satura ? mai tanjesti si dupa cate o fripturica cateodata !!! si oricum, ceea ce nu stii, nu-ti face rau....si inca un sfat: CREDE SI NU CERCETA !!!! |
||
|
|
||
|
4Life Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:08 |
||
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 01:07:16tu esti casatorita???ca sa imi dau seama de ce vorbesti asa??ai sa iti spun eu ceva poate sincer la 22 de ani nu am o mare experienta in viata dar ai sa iti spun ceva uite amantul meu imi vorbeste deschis despre familia lui,vorbeste foarte frumos de sotia lui dar exista un dar..intre ei a ajuns monotonia..intre ei doi de cand sa nascut fetita nu mai au timp de multe lucruri acum ma refer la "ca o sotie ii poate oferi multe" dar sotia lui nu mai este la fel...si el la mine gaseste ce la ea nu mai gaseste nu ii mai ofera aceleasi sarutari si maghieri ca la inceput..nu il mai asculta si nu mai ii da sfaturi legate de ceea ce face..iar stii vorba aia??o amanta poate asculta..ii poate da sfaturi..il poate face sa zambeasca chiar daca e suparat..amantele au acea energie care uneori nevasta nu o mai are...are acel ceva care isi poate face amantul sa fie fericit langa ea...si din cauza asta multi dintre barbati uita ce au acasa asa e(si-ti doresc sa fi cat mai repede sotie...si sa ai un barbat din acela) |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:10 |
||
De la: 4Life, la data 2010-11-06 01:08:55De la: kudika195501, la data 2010-11-06 01:03:55amice, cand cutitul si furculita este la tine, siur ai uneltele necesare sa mananci frimpurica in conditii optime, cand cutitul si furculita stau la doamna, atunci te arzi, fiindca esti slab si nu ai uneltele necesare mancatului in conditii optime...este mult de dezbatut pe asta tema, parerile sunt impartite asa ca mai bine mergem la somn....o noapte buna sa aveti dragilor !De la: kudika195501, la data 2010-11-06 01:02:46De la: 4Life, la data 2010-11-06 00:59:22De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 00:54:53nu mai baga si tu venin plssss.....eu sper ca nu se v-a intampla ,,atata timp cat o sotie este un exemplu si face totul cum trebuie si stie cum sa fie si sa nu i lipseasca nik sotului nu cred ca v-a cauta cva in alta parte ok??????? punct !daca tu ai manca cateva zeci de ani aceeasi ciorba, nu te-ai satura ? mai tanjesti si dupa cate o fripturica cateodata !!! si oricum, ceea ce nu stii, nu-ti face rau....si inca un sfat: CREDE SI NU CERCETA !!!! mi-am cerut scuze, am inteles gresit(in fuga) |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:11 |
||
| cui ii doresti asta 501? | ||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:12 |
||
De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 01:12:07cui ii doresti asta 501? blondei...amanta |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:14 |
||
mda...dar oricum oarba este si ea inselata daca stam mai bn sa ne gandim
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:16 |
||
dar nu vad ce conteaza daca sunt sau nu casatorita sincer....sunt femeie si de aceea vb asa ...atunci cand vei avea un barbat doar al tau iti vei da seama dc vorbesc asa
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:18 |
||
De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 01:16:35mda...dar oricum oarba este si ea inselata daca stam mai bn sa ne gandim nu e oarba, dupa cate scrie, vede foarte bine, e blonda |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:18 |
||
| gata...noapte buna. | ||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:20 |
||
cum se face ca amante majoritatea sunt blonde
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:21 |
||
nb
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:21 |
||
|
eu sincer nu ma consider eu cea inselata pt k el mi a spus ca este casatorit..dak nu imi spunea asta si aflam mai tarziu era cu totu altceva.. traind experienta asta consider un mare avantaj atunci knd o sa fiu casatorita..de ce spun asta???poate cei kre nu au avut amanti/e nu stie la ce ma refer dar cei kre au avut si are stiu destul de bine si imi va da dreptate..atunci knd voi fii sotie voi sti cu adevarat de ce are nevoie sotul meu k sa nu fie nevoit sa kute in alta parte ce nu gaseste acasa..poate multi/e ve-ti spune k stiiti asta sh fara sa va puneti in locul amantulu/ei..dar nuu nu este asa..am invatat multe prin experienta asta si consider k in viitor imi va fii de folos tot ce am invatat alaturi de amantul meu oricum multumesc pt sfaturi sh jigniri:) |
||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:30 |
||
deci vei renunta nu?asta miai dat de inteles faci ce este cel mai bn ,sincer..si nu ti doresc sa ti se intample ceea ce faceti voi acum.....nu doresc nimanui....
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:34 |
||
| Inca ceva, tot ce dai, vei primi inapoi, sa nu te indoiesti de asta, atat bine, cat si rau...poate am zis prea multe....sa ai si tu o noapte buna(si nu te mai dezvinovati, clar ca esti vinovata) | ||
|
kudika195501 Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:34 |
||
|
dar nu a spus nimeni ca nu sunt vinovata si eu sunt de vina ca am acceptat asta dar stii vorba aia nimeni nu isi cunoate viitorul si nimeni nu planuieste nimik inainte pur si simplu sa intamplat ne am placut si am continuat..si da vreau sa renunt o sa incerc sa renunt pt ca eu nu am fost educata asa de ai mei..nu m-au invatat sa distrug o casnicie mau invatat sa o respect chiar daca am gresit si am klkt stramb acceptand rolul de amanta dar nimeni nu este in masura sa judece asa aspru pe cineva k oricui ii se poate intampla ce mi sa intamplat mie..sh hai sa mai fim si sinceri/e multi/e gresesc chiar dk nu recunoaste.. orikrui ii se poate intampla... |
||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:41 |
||
da ai dreptate aici nu te contrazic incearca sa faci asta ..de fericire nu o sa ai parte,,,si daca stai asa in continuare v-a pune el stop si vei suferii inzecit bafta !!!!
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 01:59 |
||
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 00:01:03va rog ajutati-ma sh pe mine sunt amanta:((il iubesc mult dar stiu ca nu fac bine ceea ce fac:((vreau sa renunt la el dar ceva nu ma lasa..nu il kut eu el ma kuta mereu..este prima data cand pot spune ca iubesc cu adevarat..dar mi am dat seama ca aceasta iubire mai mult imi face rau..la 22 de ani ai mei sincera sa fiu nu am cunoscut iubirea si fericirea adevarata dar cunascandu-l pe el am invatat sa iubesc cu adevarat..am invatat sa fiu fericita..am invatat sa plang sh sa rad..dar nu este bine sunt costienta de familia lui de fetita lui sh nu este bine ce le fac lor ca sincer ma pun in locul sarmanei neveste sh nu as vrea sa mi se intample mine una ca asta dar nu stiu cum sa renunt la el nu stiu cum sa il uit pentru ca de csnd sunt cu el am invatat multe am trecut prin multe alaturi de el si imi este greu sa dau la o parte si sa uit toate cele petrecute cu el si ce as putea face incontinuare cu el..suntem fericiti impreuna si abia asteptam sa ne vedem sa fim din nou unul in bratele celuilalt:Xcred ca nici tu nu prea iti doresti sa o termini cu el,daca iti doreai asta cu adevarat nu ai fi scris aici ce e asa de greu sa pui punct unei relatii?
|
||
|
Valy90 Postat pe 6 Noiembrie 2010 12:16 |
||
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 00:01:03va rog ajutati-ma sh pe mine sunt amanta:((il iubesc mult dar stiu ca nu fac bine ceea ce fac:((vreau sa renunt la el dar ceva nu ma lasa..nu il kut eu el ma kuta mereu..este prima data cand pot spune ca iubesc cu adevarat..dar mi am dat seama ca aceasta iubire mai mult imi face rau..la 22 de ani ai mei sincera sa fiu nu am cunoscut iubirea si fericirea adevarata dar cunascandu-l pe el am invatat sa iubesc cu adevarat..am invatat sa fiu fericita..am invatat sa plang sh sa rad..dar nu este bine sunt costienta de familia lui de fetita lui sh nu este bine ce le fac lor ca sincer ma pun in locul sarmanei neveste sh nu as vrea sa mi se intample mine una ca asta dar nu stiu cum sa renunt la el nu stiu cum sa il uit pentru ca de csnd sunt cu el am invatat multe am trecut prin multe alaturi de el si imi este greu sa dau la o parte si sa uit toate cele petrecute cu el si ce as putea face incontinuare cu el..suntem fericiti impreuna si abia asteptam sa ne vedem sa fim din nou unul in bratele celuilalt:X Urasc femeile de genul tau...sincer Nu ai pic de demnitate? Nu iti doresti si tu pe cineva numai al tau?
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 6 Noiembrie 2010 12:26 |
||
De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 00:37:55dc draga nu ai vrea sa te pui in locul nevestei ? e cam aceeasi chestie ca te insala si pe tn practic ,cu nevasta ...voi chiar credeti ca un barbat si ar lasa nevasta pt amanta? indiferent cat de frumoasa ar fi ea...o data ce tu ai fost de acord sa i fi amanta nu si ar face casa cu tn ,probabil ai accepta sa fii la un momentdat amanta altuia si tot asa ...renunta o sa ai de suferit si mai mlt mai trz...e in joc si o fetita ..oare ce ai in cap tu fato??...gasesteti un barbat doar al tau ..chiar iti place sa papi resturile altora ? oare ai si tu orgoliu?oare cum poti sta cu el stiind ca se duce apoi acasa la o alata femeie .imparte acelasi pat aceeasi masa aceeasi viata?oare tu nu vezi k esti pe locul doi? te minte grav barbatul asta este?iti promite mlte ca te duce ca te face ca divorteaza ca te iubeste bla bla bla si daca este exact invers ? stiti vorba aceea : ,, cel ce rade atunci cand lucrurile ies prost , stie deja pe cine sa dea vina " . din pacate , in mult prea marea majoritate a cazurilor , amanta nu este decat acel ,,cineva" pe care dam vina , atunci cand suntem mult prea lase si trufase sa recunoastem ca in realitate casnicia ne-am distrus-o noi insine ( adica sotul si sotia deopotriva ) , iar ea nu este decat un simplu catalizator care doar determina cresterea vitezei de reactie . |
||
|
perce_neige Postat pe 6 Noiembrie 2010 12:54 |
||
De la: Al3xutzaa, la data 2010-11-06 00:54:53nu mai baga si tu venin plssss.....eu sper ca nu se v-a intampla ,,atata timp cat o sotie este un exemplu si face totul cum trebuie si stie cum sa fie si sa nu i lipseasca nik sotului nu cred ca v-a cauta cva in alta parte ok??????? punct ! sa nu-i lipseasca nimic din ceea ce crezi tu ca isi doreste sau din CEEA CE ISI DORESTE ? e o mica deosebire de forma si fond .; pentru ca , in al doilea caz , el isi exprima dorintele si atunci ce te vei face daca Doamne fereste s-ar intampla vreodata sa-si exprime o dorinta de genul : ,, nevasta , imi doresc sa vad cum e sa ma culc si cu alta " ? |
||
|
perce_neige Postat pe 6 Noiembrie 2010 13:00 |
||
| intre ei a ajuns monotonia..intre ei doi de cand sa nascut fetita nu mai au timp de multe lucruri acum ma refer la "ca o sotie ii poate oferi multe" dar sotia lui nu mai este la fel...si el la mine gaseste ce la ea nu mai gaseste nu ii mai ofera aceleasi sarutari si maghieri ca la inceput..nu il mai asculta si nu mai ii da sfaturi legate de ceea ce face..iar stii vorba aia??o amanta poate asculta..ii poate da sfaturi..il poate face sa zambeasca chiar daca e suparat..amantele au acea energie care uneori nevasta nu o mai are...are acel ceva care isi poate face amantul sa fie fericit langa ea...si din cauza asta multi dintre barbati uita ce au acasa ceea ce a zs si amanta aici ...la asta ma refer ....ce sa faci ca sotie, tot ce o amanta poate ..ceea ce i-ar lipsii sotului si l ar indemmna sa caute in alta parte | ||
|
Al3xutzaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:57 |
||
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 00:01:03va rog ajutati-ma sh pe mine sunt amanta:((il iubesc mult dar stiu ca nu fac bine ceea ce fac:((vreau sa renunt la el dar ceva nu ma lasa..nu il kut eu el ma kuta mereu..este prima data cand pot spune ca iubesc cu adevarat..dar mi am dat seama ca aceasta iubire mai mult imi face rau..la 22 de ani ai mei sincera sa fiu nu am cunoscut iubirea si fericirea adevarata dar cunascandu-l pe el am invatat sa iubesc cu adevarat..am invatat sa fiu fericita..am invatat sa plang sh sa rad..dar nu este bine sunt costienta de familia lui de fetita lui sh nu este bine ce le fac lor ca sincer ma pun in locul sarmanei neveste sh nu as vrea sa mi se intample mine una ca asta dar nu stiu cum sa renunt la el nu stiu cum sa il uit pentru ca de csnd sunt cu el am invatat multe am trecut prin multe alaturi de el si imi este greu sa dau la o parte si sa uit toate cele petrecute cu el si ce as putea face incontinuare cu el..suntem fericiti impreuna si abia asteptam sa ne vedem sa fim din nou unul in bratele celuilalt:X tie ti-ar trebui o lectie de viata cum am avut-o toti.cred ca sotul tau ar trebui sa afle tot si el sa decida.dar din cate imi dau eu seama va decide cu un divort mare cat capul tau nu prea ganditor.una la mana cine te-a pus sa ai amant?intai iti pui aceasta problema ca macar in viitor sa nu mai faci aceeasi greseala.chestia cu indragostitul se poate intampla oricui insa tu de ce ai acceptat prima intalnire pirmul flirt?sau macar sa stai la vorba daca ai vazut ca face ochi dulci? in fine.ideea e ca ai facut asuma-ti greseala.nu e un sfat e o chestie logica de care si creierul tau poate beneficia.daca esti un om cu caracter tare stii foarte bine ca in momentul cand gresesti si platesti , mai tarziu sau mai devreme.si gandeste-te daca scapi de povestea asta tot vei plati in viata mai tarziu chiar cand te vei simti mai bn. stiai de la bun inceput ca faci un rau insa...l-ai facut .si din cate am inteles tu vii acum si cauti o metoda de scapare fara sa iti asumi nimic ?cred ca ai probleme cu capusorul fara suparare.. |
||
|
extravagant Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:47 |
||
EXTRAVAGANT...nu ai fost atent la discutii nu am sot
|
||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:02 |
||
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:02:35EXTRAVAGANT...nu ai fost atent la discutii nu am sot ai doar amant! |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:04 |
||
| da | ||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:08 |
||
De la: cel_cu_barba_sura, la data 2010-11-06 21:04:11De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:02:35EXTRAVAGANT...nu ai fost atent la discutii nu am sot bravo buna asta buna:))..amantul nu se pune nu?doar daca ai sot?:)))da nu prea am fost atent dar chair daca nu ai crezi ca tot bine iesi?:)) ia gandeste-te si tu desteapto pentru ca vad ca ti se pare o joaca pentru tine si din cauza oamenilor imorali ca tine lumea se prosteste.gandeste-te un pic daca ai avea un barbat si il iubesti ba din contra esti moarta dupa el si mai dai si fraze de alea ca e aerul tau si fara el nu poti respira si el te asigura ca te iubeste si el si afli intr-o zi ca are amanta o pustoaica, ca asta esti cu gandirea ta, cum ai sa te simti atunci? |
||
|
extravagant Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:09 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 00:44:49mi se facu sila de toata lumea acesta fara nici un principiu moral...mi-e sila...intelegi? i-a un emetiral...si trece sila
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:17 |
||
De la: extravagant, la data 2010-11-06 21:09:41De la: cel_cu_barba_sura, la data 2010-11-06 21:04:11De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:02:35EXTRAVAGANT...nu ai fost atent la discutii nu am sot dupa cum am spus si mai sus sunt foarte costiienta de ceea ce fac..am mai spus si repet niciodata nu am crezut ca si eu voi ajunge vreodata in postura de amanta pentru k nu eram de acord.. dar niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul:(si eu am judecat in urma multe persoane care stiam ca au amanti/e..nu eram de acord si ii critikm ..si sincer am spus de "n ori" eu niciodata nu as face asta..dar am facut-o vrand nevrand s-a intamplat.. |
||
|
flory_blonda Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna fetelor | 2 | De la: puiut_77 22 Februarie 2011 11:19 |
| HEEELP! | 4 | De la: geo_refinantat 12 Mai 2011 17:15 |
| buna | 10 | De la: kudika513632 31 Martie 2012 23:34 |
|
|
||
| În atenția celor tentați de oferte | 4 | De la: nicoletaionita 2 Martie 2012 11:41 |
| Cum gasesc o veche prietena?! | 5 | De la: elisa26 25 Noiembrie 2010 00:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.