Setari Cookie-uri

vreau un sfat va rog:((

De la: miss_darine, la data 2010-11-06 21:17:06
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 00:44:49mi se facu sila de toata lumea acesta fara nici un principiu moral...mi-e sila...intelegi?

i-a un emetiral...si trece sila

sau sa faca niste gargara cu sirop de tuse!
geo_resuscitat
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:19
Si acum ce vrei ,sincer?Sa ne para rau de tine?
Aduna-ti orice urma de mandrie care ti-a mai ramas , si termino cu el.
Ignora-l cand te suna cauta,iar cand te gaseste refuza-l,spune-i ca-l spui sefului ca se da la tine(ca doar lucrati impreuna) sau sotiei...
The_Exile
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:22
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:18:44
De la: extravagant, la data 2010-11-06 21:09:41
De la: cel_cu_barba_sura, la data 2010-11-06 21:04:11
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:02:35EXTRAVAGANT...nu ai fost atent la discutii nu am sot

ai doar amant!

bravo buna asta buna:))..amantul nu se pune nu?doar daca ai sot?:)))da nu prea am fost atent dar chair daca nu ai crezi ca tot bine iesi?:)) ia gandeste-te si tu desteapto pentru ca vad ca ti se pare o joaca pentru tine si din cauza oamenilor imorali ca tine lumea se prosteste.gandeste-te un pic daca ai avea un barbat si il iubesti ba din contra esti moarta dupa el si mai dai si fraze de alea ca e aerul tau si fara el nu poti respira si el te asigura ca te iubeste si el si afli intr-o zi ca are amanta o pustoaica, ca asta esti cu gandirea ta, cum ai sa te simti atunci?

dupa cum am spus si mai sus sunt foarte costiienta de ceea ce fac..am mai spus si repet niciodata nu am crezut ca si eu voi ajunge vreodata in postura de amanta pentru k nu eram de acord..
dar niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul:(si eu am judecat in urma multe persoane care stiam ca au amanti/e..nu eram de acord si ii critikm ..si sincer am spus de "n ori" eu niciodata nu as face asta..dar am facut-o vrand nevrand s-a intamplat..

de asta sunt unele blonde asa de slabe la minte..sunt corupte imediat:D..fara ofensare la cele cu cap ..
pai da ..ce sa zic sa iti revii...aa ia vitamina C...mai bea lapte..poate te prinzi..fac eu rost de chisleag daca ai nevoie..stii ai dreptate..scuza-ma chiar nu am vrut sa fiu aspru si rau cu tine.esti doar o victima a vietii..ca na pana la urma viitorul ne rezerva si prostitutie..si drgoguri... si sinucideri... si caderi in groapa pe care o vezi in fata dar nu o eviti pt ca ai luat drogurile de mai sus si visai ca zbori....deci nu stim ce ne rezerva viitorul dar daca ne ies chestiile in fata pe care le-am zis..mai bn sa intram in ele nu?
ooops scuza-ma ti-am dat idei.sper sa nu le pui in aplicare prea curand..nu e asta dar ai fi prea tanara..
extravagant
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:24
De la: cel_cu_barba_sura, la data 2010-11-06 21:19:28
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 00:44:49mi se facu sila de toata lumea acesta fara nici un principiu moral...mi-e sila...intelegi?

mai bine ai face tu niste gargara cu "sirop" de la tata(poate ti se mai increteste barba, papiciulo)
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:24

..ia mai plimba potaia
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:25
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 21:24:06

mai bine ai face tu niste gargara cu "sirop" de la tata(poate ti se mai increteste barba, papiciulo)

...si mai iesi si tu din apa, ca ti se increteste si macaroana.
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:27
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 21:25:57

..ia mai plimba potaia

n-am decat un motan la purtator
miss_darine
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:28
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 21:27:02

mai 501, vad ca ai invatat sa te quote-sti!
da' io ce ti-am facut?
geo_resuscitat
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:30
hmm da multumesc unora pt jignirii..sau vb spuse...si hai sa fim sinceri nimeni nu este cruce de biserica va place doar sa criticati lumea si sa jigniti pe alti si knd colo la fel suntem toti/e fara scrupule doar k unora nu ne place sa aratam si ne ascundem..purtam o masca falsa doar de aparente dar toti au gresit cel putin odata in viata dar daca nu..niciodata nu este prea tarziu..asa k nu o mai faceti pe sfiinti k eu nu as face k eu nu am facut..
flory_blonda
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:32
De la: cel_cu_barba_sura, la data 2010-11-06 21:30:56
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 21:27:02

mai 501, vad ca ai invatat sa te quote-sti!
da' io ce ti-am facut?

pai daca ma iei cu gargariceli din alea...si-s frustrat rau iara...nu stiu ce am...da mai bine ies ca o sa vb iar aiurea...scuze...pa
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:35
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:32:25hmm da multumesc unora pt jignirii..sau vb spuse...si hai sa fim sinceri nimeni nu este cruce de biserica va place doar sa criticati lumea si sa jigniti pe alti si knd colo la fel suntem toti/e fara scrupule doar k unora nu ne place sa aratam si ne ascundem..purtam o masca falsa doar de aparente dar toti au gresit cel putin odata in viata dar daca nu..niciodata nu este prea tarziu..asa k nu o mai faceti pe sfiinti k eu nu as face k eu nu am facut..

Ai si tu dreptate in felul tau, dar asuma-ti faptele, ai postat problemele tale, utilizatorii reactioneaza.
Summer_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:35
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 21:32:25hmm da multumesc unora pt jignirii..sau vb spuse...si hai sa fim sinceri nimeni nu este cruce de biserica va place doar sa criticati lumea si sa jigniti pe alti si knd colo la fel suntem toti/e fara scrupule doar k unora nu ne place sa aratam si ne ascundem..purtam o masca falsa doar de aparente dar toti au gresit cel putin odata in viata dar daca nu..niciodata nu este prea tarziu..asa k nu o mai faceti pe sfiinti k eu nu as face k eu nu am facut..

...se zice usa de biserica...da, fiecare dintre noi isi are crucea pe care o poarta...si nu suntem toti fara scrupule, draguto...poate asa te-au invatat unii si ne faci ghiveci in aceeasi oala.
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:40

tu chiar crezi ca cineva cu totul la vedere va recunoaste ceva? aici si cei mai mari perversi se dau usi de biserica
pickard
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:41

tu chiar crezi ca cineva cu totul la vedere va recunoaste ceva? aici si cei mai mari perversi se dau usi de biserica
pickard
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:41
De la: pickard, la data 2010-11-06 21:41:46

kudika = patriarhia romana
miss_darine
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:45
De la: miss_darine, la data 2010-11-06 21:45:17

taci tu moscuterista tatuata!
pickard
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:46
De la: pickard, la data 2010-11-06 21:46:36
De la: miss_darine, la data 2010-11-06 21:45:17

taci tu moscuterista tatuata!

motoscuterista, pardon!
tu esti fereastra de biserica
pickard
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:48
sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte
dulcikaa
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:49
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte

ai doua variante:1. esti blonda pe alt cont...sau....varianta intai
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:55
De la: flory_blonda, la data 2010-11-06 00:01:03va rog ajutati-ma sh pe mine sunt amanta:((il iubesc mult dar stiu ca nu fac bine ceea ce fac:((vreau sa renunt la el dar ceva nu ma lasa..nu il kut eu el ma kuta mereu..este prima data cand pot spune ca iubesc cu adevarat..dar mi am dat seama ca aceasta iubire mai mult imi face rau..la 22 de ani ai mei sincera sa fiu nu am cunoscut iubirea si fericirea adevarata dar cunascandu-l pe el am invatat sa iubesc cu adevarat..am invatat sa fiu fericita..am invatat sa plang sh sa rad..dar nu este bine sunt costienta de familia lui de fetita lui sh nu este bine ce le fac lor ca sincer ma pun in locul sarmanei neveste sh nu as vrea sa mi se intample mine una ca asta dar nu stiu cum sa renunt la el nu stiu cum sa il uit pentru ca de csnd sunt cu el am invatat multe am trecut prin multe alaturi de el si imi este greu sa dau la o parte si sa uit toate cele petrecute cu el si ce as putea face incontinuare cu el..suntem fericiti impreuna si abia asteptam sa ne vedem sa fim din nou unul in bratele celuilalt:X
ACUM VREAU SA CITEZ CEVA CARE DE FIECARE DATA CAND CINTESC INCEP SA PLANG DAR TOT NU MA FACE SA RENUNT LA IUBIREA MEA PT EL
odata in viata mi-sa intamplat sa iubesc si eu cu adevarat..la inima mea el ma secat ca este insurat..eu nu vreau sa iti lasi nevasta pentru ochii mei nici copii tai viata merge inainte orice s-ar intampla as vrea sa imi vad de viata mea..cate chinuri grele eu am tras numai ca sa nu te las eu m-am certat cu toata lumea din cauza ta...
vreau sa ma ajutati sa ma sfatuiti ce sa fac vreau sa renunt dar nu stiu cum..nu stiu ce sa fac mentionez inca odata ca eu pe el nu l-am cautat niciodata si nici nu o sa il caut numai el ma cautat si ma cauta incontinuare...sfatuiti-ma va rog frumos

Te pui in locul nevestei lui?
D-soara amanta, acea femeie e implinita.......
Are sot ( ce-i drept curvarel, insa cu siguranta are minte cat sa nu-si lase nevasta si doar sa te tina pe tine " incurcata" pana faci riduri, si nu ai sa mai ai de unde alege baieti, ii lua si tu fecior batran).....
Are copil, pe care-l creste si se bucura de el.
Tu ai un mare fass:))
Succes in a face versuri.......fa multe, vine Craciunul, o sa ai ce citi cand el a fi langa brad cu familia si tu cu amintirile:)
stem_29
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:00
Amantele! Femeile situate mereu de locul doi. Acele femei rele, foarte rele, care ne fura barbatii si fericirea si ne destrama familia. Fiinte fara scrupule si fara caracter care sunt in stare sa calce peste orice numai pentru a-si indeplini scopurile. Ele sunt femeile responsabile pentru tot raul nostru, pentru toata nefericirea noastra si pentru faptul ca sotii nostri nu ne mai iubesc cam asa ar suna cuvintele din gura unei neveste inselate de partenerul de viata..CE ESTE O AMANTA?amanta este in primul rand genul de femeie care ofera orice dar este indeajuns de sireata pt a nu isi incalca pe orgoliusi pe demintate..pe de o partea are mare grija sa ceara dar si sa primeasca ceva in schimb iar de multe ori barbati nostri le satisface aceste dorinte..pe langa faptul ca are un look mereu pus la punct este deschise la oricefel de escapade nebunii ale barbatilor ceea ce noi sotiile nu acceptam..are si calitati de comunicare fiind in general foarte buna prietena cu partenerul ei confesoare in momentul in care acesta ii povesteste cat de greu a dus-o acasa..
Din punct de vedere sexual, sunt adevarate taifunuri in pat. Sunt in stare sa mearga pana la extrem pentru a-i satisface toate placerile barbatului iubit. Pe langa sexul monoton si banal de acasa, facut pentru ca trebuie facut, amantele ofera partide incendiare, pasionale.

Bineinteles ca aceste femei nu fac toate aceste lucruri in mod absolut dezinteresat. Insa faptul ca sunt mereu atente la nevoile lor, ca sunt surprinzatoare, spontane, pline de umor, inteligente, uneori chiar foarte bune gospodine, le da castig de cauza. Este evident intr-un fel sau altul ca ele vor sa il sustraga pe barbat din patul conjugal pentru a-l aduce in al lor. Si fiti sigure ca isi vor pune toate calitatile la bataie!

Acum gandind la rece! Daca in locul tuturor nevestelor (sotiilor) ursuze, plictisite, neingrijite, cu haine mirosind a mancare, vesnic nemultumite, geloase, s-ar afla numai femei cu calitatile de mai sus probabil ca amantele nici nu ar mai exista pe acest pamant!

Bineinteles ca nu toti barbatii care insala o fac pentru ca au acasa un asemenea exemplar. Insa, de multe ori, acestea sunt motivele. Mai ales, atunci cand pe lume vine un copil, iar barbatul este dat la o parte in mod absolut vizibil.

Sotiile se vor simti intotdeauna cele mai oprimate. In viziunea lor, ele sunt cele nevinovate! Credincioase, mamele copiilor, gospodine... chiar daca nu au mai avut timp pentru saloane, coafura, manichiura, solar si alte preocupari de genul. Poate ca da, hainele lor miroseau a mancare, insa mancare facuta cu foarte multa dragoste pentru iubitii lor soti. Care bineinteles niciodata nu au stiut sa aprecieze!

Insa exista si cazuri in care barbatii si-au dat seama ca sotiile lor valoreaza mult mai mult decat amantele. Si astfel constientizeaza ca iubirea pentru partenera de viata exista inca. Si asta tot datorita amantelor care, pana la urma, ii fac pe barbati sa se intoarca pe drumul cel bun, asta dupa ce le-au oferit momente de neuitat.

In viziunea nevestelor de pretutindeni, amantele au o imagine asociata cu cea a vrajitoarelor din trecut. Si din punctul acestora de vedere, ar fi de preferat ca ele sa aiba aceeasi soarta. Acestea devin aproape paranoice la gandul ca o alta femeie le-ar "fura" barbatul.

Insa sa nu uitam, ca aceste femei, amantele, sunt totusi nefericite in esenta lor. Sau fericite "de suprafata". Pentru ca, pana la urma iubesc un barbat interzis si pentru ca oricate clipe frumoase ar petrece impreuna, ele sunt numarate. Mai devreme sau mai tarziu, indiferent ca isi iubesc sau nu sotiile, ei tot acasa se vor intoarce.Nu vor fi langa ele cand vor avea nevoie si vor fi condamnate sa traiasca in singuratate asteptand un semn fara ca sa poata cere niciodata prea mult.

Josnicia apartine insa barbatilor, care pe langa faptul ce joaca un dublu rol, manipuleaza doua destine sau chiar mai multe. Uneori explicatiile lor sunt cele legate de copii. Nu isi pot parasi caminul pentru acestia, punandu-i in fata nefericirii lor. Din nou, o alta lipsa de bun simt. In realitate, obisnuinta este cea care primeaza, comoditatea si lasitate. Este mult mai bine sa primesti de toate, din toate partile, fara ca tu sa ai vreo obligatie.

Trecand peste prejudecatile sociale, amantele vor ramane mereu acele personaje misterioase. Ele vor fi mereu femeile ce stiu sa iubeasca pe ascuns, mai bine ca oricare altele si sa fie rezervate. Femeile care, de dragul barbatului iubit, si la nevoie vor deveni prietenele sotiilor. Poate ca nu vor purta niciodata copiii iubitilor, nu le vor strange sosetele si nu vor pune intrebari stanjenitoare. Insa vor fi mereu acolo, gata sa ierte orice si sa ofere iubire neconditionata...

MULTI BARBATI INSEALA PENTRU CA NOI SOTIILE UITAM SA FIM CEEA CE ESTE O AMANTA
dulcikaa
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:01
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte

Nu o invinuieste nimeni de nimic.......
Femeile incearca sa-i deschida ochii si la lase barbatii insurati in pace, sa-si traiasca tineretea cu tineri de seama ei!
Sa zburde.......
Nu sa stea de sarbatori singura, sa astepte un rahat de barbat care nu-i in stare sa aleaga din doua pe una!
Ei, barbatii " prostesc" daca au pe cine!
Iar tie iti zic sa-i tragi doua picioare in dos sotului tau.....sau sa-i spui d-soarei care-i cu el, sa-l ia acasa. ....daca stii ca face asa si-l accepti sa stea dumnealui cu dosul in doua luntrii...nu e el de vina, ci tu ca-i accepti!
stem_29
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:05

buongioerno! poate unele femei sunt sortite sa fie inselate!credeti ca daca trantiti un copil repede gata , barbatul va sta linistit si loial
kirk
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:07

Auzi mandro te-ai gandit ca daca primea ce voia acasa nici macar nu-i trecea prin cap sa caute la alta?
Incep sa ma plictisesc de aceleasi refrenuri rasuflate.
Barbatii in esenta sunt f simplii.Da-i ce-si doreste(dac il iubesti cu adevarat) si o sa fie al tau pe veci.Daca vrea oral,anal,sa te costumezi in Xena sau mai stiu eu ce nastrusnicie...ce mare branza?Fa-l fericit si de asemeni spune-i fara jena ce te face fericita.
Fa-l sa fie innebunit dupa tine...sa vezi cum o sa vina in limba de la serviciu si nu o sa se opreasca nici macar pentru o bere.

The_Exile
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:08
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:01:20Amantele! Femeile situate mereu de locul doi. Acele femei rele, foarte rele, care ne fura barbatii si fericirea si ne destrama familia. Fiinte fara scrupule si fara caracter care sunt in stare sa calce peste orice numai pentru a-si indeplini scopurile. Ele sunt femeile responsabile pentru tot raul nostru, pentru toata nefericirea noastra si pentru faptul ca sotii nostri nu ne mai iubesc cam asa ar suna cuvintele din gura unei neveste inselate de partenerul de viata..CE ESTE O AMANTA?amanta este in primul rand genul de femeie care ofera orice dar este indeajuns de sireata pt a nu isi incalca pe orgoliusi pe demintate..pe de o partea are mare grija sa ceara dar si sa primeasca ceva in schimb iar de multe ori barbati nostri le satisface aceste dorinte..pe langa faptul ca are un look mereu pus la punct este deschise la oricefel de escapade nebunii ale barbatilor ceea ce noi sotiile nu acceptam..are si calitati de comunicare fiind in general foarte buna prietena cu partenerul ei confesoare in momentul in care acesta ii povesteste cat de greu a dus-o acasa..
Din punct de vedere sexual, sunt adevarate taifunuri in pat. Sunt in stare sa mearga pana la extrem pentru a-i satisface toate placerile barbatului iubit. Pe langa sexul monoton si banal de acasa, facut pentru ca trebuie facut, amantele ofera partide incendiare, pasionale.

Bineinteles ca aceste femei nu fac toate aceste lucruri in mod absolut dezinteresat. Insa faptul ca sunt mereu atente la nevoile lor, ca sunt surprinzatoare, spontane, pline de umor, inteligente, uneori chiar foarte bune gospodine, le da castig de cauza. Este evident intr-un fel sau altul ca ele vor sa il sustraga pe barbat din patul conjugal pentru a-l aduce in al lor. Si fiti sigure ca isi vor pune toate calitatile la bataie!

Acum gandind la rece! Daca in locul tuturor nevestelor (sotiilor) ursuze, plictisite, neingrijite, cu haine mirosind a mancare, vesnic nemultumite, geloase, s-ar afla numai femei cu calitatile de mai sus probabil ca amantele nici nu ar mai exista pe acest pamant!

Bineinteles ca nu toti barbatii care insala o fac pentru ca au acasa un asemenea exemplar. Insa, de multe ori, acestea sunt motivele. Mai ales, atunci cand pe lume vine un copil, iar barbatul este dat la o parte in mod absolut vizibil.

Sotiile se vor simti intotdeauna cele mai oprimate. In viziunea lor, ele sunt cele nevinovate! Credincioase, mamele copiilor, gospodine... chiar daca nu au mai avut timp pentru saloane, coafura, manichiura, solar si alte preocupari de genul. Poate ca da, hainele lor miroseau a mancare, insa mancare facuta cu foarte multa dragoste pentru iubitii lor soti. Care bineinteles niciodata nu au stiut sa aprecieze!

Insa exista si cazuri in care barbatii si-au dat seama ca sotiile lor valoreaza mult mai mult decat amantele. Si astfel constientizeaza ca iubirea pentru partenera de viata exista inca. Si asta tot datorita amantelor care, pana la urma, ii fac pe barbati sa se intoarca pe drumul cel bun, asta dupa ce le-au oferit momente de neuitat.

In viziunea nevestelor de pretutindeni, amantele au o imagine asociata cu cea a vrajitoarelor din trecut. Si din punctul acestora de vedere, ar fi de preferat ca ele sa aiba aceeasi soarta. Acestea devin aproape paranoice la gandul ca o alta femeie le-ar "fura" barbatul.

Insa sa nu uitam, ca aceste femei, amantele, sunt totusi nefericite in esenta lor. Sau fericite "de suprafata". Pentru ca, pana la urma iubesc un barbat interzis si pentru ca oricate clipe frumoase ar petrece impreuna, ele sunt numarate. Mai devreme sau mai tarziu, indiferent ca isi iubesc sau nu sotiile, ei tot acasa se vor intoarce.Nu vor fi langa ele cand vor avea nevoie si vor fi condamnate sa traiasca in singuratate asteptand un semn fara ca sa poata cere niciodata prea mult.

Josnicia apartine insa barbatilor, care pe langa faptul ce joaca un dublu rol, manipuleaza doua destine sau chiar mai multe. Uneori explicatiile lor sunt cele legate de copii. Nu isi pot parasi caminul pentru acestia, punandu-i in fata nefericirii lor. Din nou, o alta lipsa de bun simt. In realitate, obisnuinta este cea care primeaza, comoditatea si lasitate. Este mult mai bine sa primesti de toate, din toate partile, fara ca tu sa ai vreo obligatie.

Trecand peste prejudecatile sociale, amantele vor ramane mereu acele personaje misterioase. Ele vor fi mereu femeile ce stiu sa iubeasca pe ascuns, mai bine ca oricare altele si sa fie rezervate. Femeile care, de dragul barbatului iubit, si la nevoie vor deveni prietenele sotiilor. Poate ca nu vor purta niciodata copiii iubitilor, nu le vor strange sosetele si nu vor pune intrebari stanjenitoare. Insa vor fi mereu acolo, gata sa ierte orice si sa ofere iubire neconditionata...

fals!...eu nu mai sunt cu sotia de 9 luni...si sincer tot pe ea o vreau...si mai vreau sa-ti zic ca suntem de 19 ani impreuna(si nu am avut amanta...am facut eu alte greseli)
kudika195501
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:09
De la: kudika195501, la data 2010-11-06 22:09:08
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:01:20Amantele! Femeile situate mereu de locul doi. Acele femei rele, foarte rele, care ne fura barbatii si fericirea si ne destrama familia. Fiinte fara scrupule si fara caracter care sunt in stare sa calce peste orice numai pentru a-si indeplini scopurile. Ele sunt femeile responsabile pentru tot raul nostru, pentru toata nefericirea noastra si pentru faptul ca sotii nostri nu ne mai iubesc cam asa ar suna cuvintele din gura unei neveste inselate de partenerul de viata..CE ESTE O AMANTA?amanta este in primul rand genul de femeie care ofera orice dar este indeajuns de sireata pt a nu isi incalca pe orgoliusi pe demintate..pe de o partea are mare grija sa ceara dar si sa primeasca ceva in schimb iar de multe ori barbati nostri le satisface aceste dorinte..pe langa faptul ca are un look mereu pus la punct este deschise la oricefel de escapade nebunii ale barbatilor ceea ce noi sotiile nu acceptam..are si calitati de comunicare fiind in general foarte buna prietena cu partenerul ei confesoare in momentul in care acesta ii povesteste cat de greu a dus-o acasa..

fals!...eu nu mai sunt cu sotia de 9 luni...si sincer tot pe ea o vreau...si mai vreau sa-ti zic ca suntem de 19 ani impreuna(si nu am avut amanta...am facut eu alte greseli)

la cate blonde sunt? tu te gandesti tot la fosta sotie? probabil la mancarea facuta de ea
kirk
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:12
De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:07:50

buongioerno! poate unele femei sunt sortite sa fie inselate!credeti ca daca trantiti un copil repede gata , barbatul va sta linistit si loial

tocmai asta am spus ca barbati orice ar avea la use tot inseala si eu nu consider vinovate amantele ci pe ei pentru ca daca le ar cauta doar o seara ar fii altceva dar de la o seara sa se ajunga deja la ceva mai mult este cu totul altceva..dar barbatul ramneste la orice bucatica..

si noi sotiile nu renuntam la ei din cauza copiilor sau a obijnuintei dar poate ca si ii iubim si nu vrem sa ii pierdem

dar mai stiu si cazuri cand nevasta a fost inlocuita cu amanta asadar tin sa mentionez ca un barbat isi poate lasa nevasta pentru amanta daca aceasta are ce poate nevasta nu are sau nu a descoperit ca are
dulcikaa
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:12
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:01:20

exista si reversul medaliei pt unii dintre ei...amanta ajunsa nevasta...miros de prajeala,dureri de cap si pozitia misionarului
miss_darine
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:13
De la: miss_darine, la data 2010-11-06 22:13:55
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:01:20

exista si reversul medaliei pt unii dintre ei...amanta ajunsa nevasta...miros de prajeala,dureri de cap si pozitia misionarului

amanta mea nu va vedea pozitia misionarului
kirk
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:19
De la: Tharr, la data 2010-11-06 22:08:39

Auzi mandro te-ai gandit ca daca primea ce voia acasa nici macar nu-i trecea prin cap sa caute la alta?
Incep sa ma plictisesc de aceleasi refrenuri rasuflate.
Barbatii in esenta sunt f simplii.Da-i ce-si doreste(dac il iubesti cu adevarat) si o sa fie al tau pe veci.Daca vrea oral,anal,sa te costumezi in Xena sau mai stiu eu ce nastrusnicie...ce mare branza?Fa-l fericit si de asemeni spune-i fara jena ce te face fericita.
Fa-l sa fie innebunit dupa tine...sa vezi cum o sa vina in limba de la serviciu si nu o sa se opreasca nici macar pentru o bere.

da aici este vina noastra ca noi nu aceptam toate astea pentru ca noi nu am fii de acord probabil niciodata sa i auzim sti ceva nevasta as vrea sa incercam sex in 3 sau as vrea sa imi faci un oral ceva de genul poate cealalta ii ofera toate astea fara a fii nevoit sa ii ceara noua de generatie mai veche ni se par niste lucruri anormale dar aceste lucruri intr o relatie valoreaza mult prea mult..
dulcikaa
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parul fetelor 21 De la: Barbie30 12 Iulie 2010 22:39
MIELOMUL MULTIPLU 2 De la: anairam_1964_yahoo_com 17 August 2015 09:04
Sex anal 3 De la: kudika_1012147 14 Iunie 2016 07:07
Despre bijuterii 1 De la: Alutza86 21 Octombrie 2015 16:29
stop violenta 2 De la: kudika368551 21 Februarie 2011 21:59