Mai multe
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:12:32De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:07:50De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte poate! ca il iubiti?
|
||
|
kirk Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:21 |
||
|---|---|---|
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:12:32Cu mentalitatea asta nu ma mir ca te inseala...Incercasem sa-ti zic ceva mai in urma ... dar vad ca din pacate nu prea te obosesti cu cititul...ai placa ta si pe aia o tii.De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:07:50De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte
|
||
|
The_Exile Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:27 |
||
De la: Tharr, la data 2010-11-06 22:27:28De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:12:32Cu mentalitatea asta nu ma mir ca te inseala...Incercasem sa-ti zic ceva mai in urma ... dar vad ca din pacate nu prea te obosesti cu cititul...ai placa ta si pe aia o tii.De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:07:50De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte am dat raspunsuri la sex oral anal si tot asa dar nu ai citit tu |
||
|
|
||
|
dulcikaa Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:29 |
||
De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:19:23 si tu ai un mecanism la pat?
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:31 |
||
De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:29:48Corect raspunsesei si nu am citit eu.De la: Tharr, la data 2010-11-06 22:27:28De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 22:12:32Cu mentalitatea asta nu ma mir ca te inseala...Incercasem sa-ti zic ceva mai in urma ... dar vad ca din pacate nu prea te obosesti cu cititul...ai placa ta si pe aia o tii.De la: sexosu, la data 2010-11-06 22:07:50De la: dulcikaa, la data 2010-11-06 21:49:51sunt sotie pana acum un an si ceva am avut o casnicie frumoasa pana intr-o zi cand a cunoscut pe cineva o fata mult mai tanara decat mine si aceasta ia sucit mintile de tot..el nu stie ca eu am aflat de ea dar stiu..vorbeste ore in sir la telefon cu ea o cauta mereu si tot timpul cand vine acasa cand se pune in pat langa mine nu mai are timp si de mine cand il intreb ce are spune ca este obosit dar eu stiu ca el se gandeste la cealalta dar mai stiu un lucru ca el sa tine dupa ea nu ea..deci concluzia este ca nu pustoaicele astea sunt de vina de casnicia noastra si barbati nostri sau pur si simplu noi nevestele ca nu stim sa ii tinem langa noi.asa ca nu ii dau vina fetei ci mai mare vina are el.si daca ea spune ca ea nu il caut si o cauta numai el probabil el chiar ii place sau poate chiar tine la ea mai ales ca este blonda in general spunem este blonda dar o blonda are si atuuri probabil este o blonda ce ar putea avea orice barbat isi doreste de a putut ea sa ii suceasca mintile unuia insurat si cu un copil hai sa fim seriosi toti barbati sunt niste porci cu al meu in frunte In schimb sexul in 3 ca tu ai pomenit de asta mi se pare deplasat.Eu vorbeam de cuplu...si ce cuplu mai e ala daca intervine a 3 a persoana???
|
||
|
The_Exile Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:45 |
||
|
||
|
flory_blonda Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ***Probleme cu TENUL*** | 4 | De la: kudika196886 13 Martie 2012 16:18 |
| stop violenta | 2 | De la: kudika368551 21 Februarie 2011 21:59 |
| bolile copilariei | 3 | De la: DreamHunter 10 Octombrie 2010 23:26 |
|
|
||
| algele alimentul viitorului | 1 | De la: mony79 8 Mai 2011 22:43 |
| Test de sarcina | 1 | De la: crisoake 10 Aprilie 2014 18:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.