Mai multe
am si eu nevoie de un sfat.sau poate chiar mai multe dak ma puteti ajuta.sunt fff indragostita dar baiatul de care imi place are prietena,knd intr-o zi ma suna si o da in diverse cu mn.atunci am inceput sa-mi fac sperante si credeam k intr-adevar poate fi cv intre noi,dar el este impreuna cu prietena mea de 2 ani si cateva luni.plus k ea arata mult mai bn k mn,iar el punand pret pe felul cum arati,nu prea cred k as avea sanse sa fiu cu el,dar nici k alti baieti sa se uite la mn.am mare nev de un sfat dak ma puteti ajuta va rog.cum sa fac sa slabesc?c trucuri imi puteti dezvalui pt a i atrage?
|
|
kudika058778 Postat pe 16 Noiembrie 2010 08:28 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Devine foarte agresit si incearca sa ma omoare??? | 38 | De la: alyna38 4 Ianuarie 2011 14:01 |
| ce faci cand afli ca de sotul tau s-a indragostit colega lui de serviciu? | 48 | De la: kudika102120 19 Ianuarie 2010 08:33 |
| Amanta sau prietena? Mare dilema!!! | 109 | De la: alexia30 29 Octombrie 2010 20:02 |
|
|
||
| Mie imi plce de un baiat de 2 ani, e in clasa cu mine :(( | 11 | De la: alinutza_260488 30 Martie 2010 15:04 |
| Sa zic Da sau sa ma �ntorc si sa fug | 73 | De la: Titanika 25 Septembrie 2013 19:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.