Setari Cookie-uri

Femeie, e atat de greu sa-ti tii barbatul langa tine ? Sunt ei pretentiosi sau suntem noi vacutze mov cu pete albe?

De la: Dor_a, la data 2010-12-19 13:30:18 Cum aud vreo amica ca are probleme cu iubitu'/sotu' ii zic "Femeie, schimba oja sau parfumu' ca acolo si nu-n alta parte-i buba"

si sa fie intreprinzatoare...adica sa sara pe el, proaspat ojata si parfumata
miss_darine
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:36
Pai bine-nteles!! Sa il imobilizeze, mama lui! Pai el ce o crede? Mov cu pete?
Dor_a
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:40
Hahaha, da' vaza mi-a dat o idee: cum ajung acas' il intreb pe sotul care inca sta langa mine: "Ia sa-mi spui tu ce culoare am la oja de la pedichiura". Ma intreb daca a remarcat-o vreodata
Dor_a
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:43
De la: Dor_a, la data 2010-12-19 13:43:12Hahaha, da' vaza mi-a dat o idee: cum ajung acas' il intreb pe sotul care inca sta langa mine: "Ia sa-mi spui tu ce culoare am la oja de la pedichiura". Ma intreb daca a remarcat-o vreodata

daca e rosu purpuriu...n-are cum s-o rateze ...iar daca raspunsul e sub forma de fluturare din gene...fa si tu spagatul mai des prin casa
miss_darine
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:46
De la: miss_darine, la data 2010-12-19 13:46:19
De la: Dor_a, la data 2010-12-19 13:43:12Hahaha, da' vaza mi-a dat o idee: cum ajung acas' il intreb pe sotul care inca sta langa mine: "Ia sa-mi spui tu ce culoare am la oja de la pedichiura". Ma intreb daca a remarcat-o vreodata

daca e rosu purpuriu...n-are cum s-o rateze ...iar daca raspunsul e sub forma de fluturare din gene...fa si tu spagatul mai des prin casa

Daa, crezi? Pai rosu purpuriu e... si e mereu la fel, de fapt, deci macar o data tot o fi remarcat-o... Mai bine o schimb zilele astea cu alta si dupeee il intreb, sa-l pun in incurcatura Da' cu spagat nu se lasa, ca nu mai am douaj'da ani Las' ca merge si doar cu podu'
Dor_a
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:51
De la: dedeeea, la data 2010-12-01 12:02:44 Din cate stiu eu, acum ar trebui sa fie cam 12 in Romania si tot miezul zilei era si acum cateva zile, cand n-aveati ce face si stateati sa vanati orice replica. Ma rog, fiecare cu ce stie sa faca. Nu vad care era legatura topic-limbi . Profesoara de limbi nu sunt , imi pare rau sa va dezamagesc, sunt analist financiar. Din cate se vede, ori aveti prea mult timp la job , ori nu aveti job. Va atacati cam mult pt gusturile mele . Lipsa asta de ocupatie...
Si da, plantatie este pana unde pot sa gandeasca unii :) Eu am zis plaja si soare, evident nu in emisfera nordica, daca ne punem un pic mintea la contributie.

Hahaha! Si de aici tre' sa tragem concluziile urmatoare: Unu!
Domnisoara (pun pariu ca asta e si asta o sa ramana pentru muult timp - amarata nu vorbeste ca o femeie care are cativa care-i fac serenade sub balcon) nu sta in Romania. Moment in care ar trebui sa muriti de invidie (nu stiu exact de ce, dar asta era ideea)
Doi!
EA are job! A! Nu ati cazut pe spate inca?
Trei!
Una (sau mai multe) dintre voi i-a zgaltait usile internetului tzipand ca din gura de sarpe: "Mie sa imi spui cum sa-mi tin barbatul langa mine ca de nu, fac moarte de om!!"
Iar acum, ca ea - suflet milos - v-a dat raspunsul intrebarii care nu va lasa sa dormiti, voi o rasplatiti asa?

Rushinicaaa!

Dor_a
Postat pe 19 Decembrie 2010 14:16
Eu va las cu polemicile voastre....nu va mai deranjez ....si sa aveti succes la barbati.... eu unul, ca barbat nu imi doresc o femeie care sa stea toata ziua pe net, cu prietenele sau in fata oglinzii. Prefer o femeie grasa care sa miroasa a mancare, sa aiba multi copii si sa nu aiba migrene ca sa poat sa isi calareasca barbatul cat mai des. Ca de puicute fandosite e plina lumea.
calutul
Postat pe 19 Decembrie 2010 18:17
De la: calutul, la data 2010-12-19 18:17:25Eu va las cu polemicile voastre....nu va mai deranjez ....si sa aveti succes la barbati.... eu unul, ca barbat nu imi doresc o femeie care sa stea toata ziua pe net, cu prietenele sau in fata oglinzii. Prefer o femeie grasa care sa miroasa a mancare, sa aiba multi copii si sa nu aiba migrene ca sa poat sa isi calareasca barbatul cat mai des. Ca de puicute fandosite e plina lumea.

dragule asa sa-ti ajute d-zeu si dupa aia sa vii sa deschizi un topic nou p'aici...am o fumeieeeeeeeee, grasa da' frumoasa, imi gateste 10 feluri de mancare, mi-a nascut 15 copii, toate fete, ca daca erau baieti, eram si eu un mic becali cu dita'i echipa de fotbal...o singura problema am si pt asta va cer ajutorul...a facut histerectomie totala ca a zis ca s-a saturat sa nu treaca anul fara vreun plod si in acelasi timp nici numai are chef de mine, pt ca a intrat la menopauza
miss_darine
Postat pe 19 Decembrie 2010 19:14
De la: calutul, la data 2010-12-19 18:17:25Eu va las cu polemicile voastre....nu va mai deranjez ....si sa aveti succes la barbati.... eu unul, ca barbat nu imi doresc o femeie care sa stea toata ziua pe net, cu prietenele sau in fata oglinzii. Prefer o femeie grasa care sa miroasa a mancare, sa aiba multi copii si sa nu aiba migrene ca sa poat sa isi calareasca barbatul cat mai des. Ca de puicute fandosite e plina lumea.

hai ca esti tare!
pai chiar femeia ta o sa stea pe nett si o sa se dea fitzoasa cu babalacii de pe aici
pickard
Postat pe 19 Decembrie 2010 19:17
Asta este adevaru si nu numai odat bunica mi la repetat barbatu vrea mielusica dar vrea si leoaica asa ca dedeea da-i inainte.
kudika341302
Postat pe 20 Decembrie 2010 00:49
De la: calutul, la data 2010-12-17 21:37:28Eu vreau sa am bani mai multi ca si media. Si am, nu e o problema, sunt aici pt. ca fac comert online si in general fac bani pe net. Nu imi place sa pierd timpul, prefer sa fac bani in timp ce vorbesc. Si am si sotie si un copil pe viitor. Am cam tot ce imi trebuie, sanatate, bani, masina , casa prieteni, dar vreau bani nu povesti aiurea. Oare cum puteti trai voi cu 200-300euro/luna. Oare cand mai iesiti si voi intr-o vacanta? Deja am senzatia ca pierd timpul aiurea aici....dar m-ati provocat.

observ ca a ajuns pe undeva la nivel de programare sociala sa credem unii despre altii ca traim din 200-300 de euro pe luna. explica-mi si mie de ce atunci sunt terasele si barurile pline de trebuie sa ajungi in ele cu rezervare?
o alta intrebare... de ce vrei mai exact sa ai bani mai multi decat media si de ce trebuie sa imi spui mie asta? in plus iti spun eu din experienta mea ca daca ai intrat pe kudica pentru afaceri nu ai nimerit bine. crede-ma ca am vandut carti de arta seductiei pe un forum strain cu tema "animale de companie", mai repede decat as vinde sosete aici. kudica e un forum free for all in care multi isi pierd vremea, nu e target oriented. si inca ceva... experienta m-a invatat sa nu fac afaceri cu romanii, as avea grija la asta daca as fi in locul tau.
leo_
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:19
De la: pickard, la data 2010-12-19 19:17:43
pai chiar femeia ta o sa stea pe nett si o sa se dea fitzoasa cu babalacii de pe aici

si-mi trimite mie mesaje pe privat
battleofwits
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:21

No comment la preferintele tale. eu prefer si am langa mine o femeie capabila, nu o femeie care sa calce, spele, gateasca, curete. pentru asta imi pot plati o ingrijitoare daca am nevoie, dar niciodata nu mi-as lua o nevasta pentru asta, in primul rand din ratiuni economice (nevasta te costa oricand mai mult), in al doilea rand pentru ca daca pot face eu lucrurile astea de ce sa le transfer altei persoane care sa ma incurce?
mie imi place o femeie care se implica activ in bugetul familiei. curatenie putem face toti, bani, mai putini.
leo_
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:26

No comment la preferintele tale. eu prefer si am langa mine o femeie capabila, nu o femeie care sa calce, spele, gateasca, curete. pentru asta imi pot plati o ingrijitoare daca am nevoie, dar niciodata nu mi-as lua o nevasta pentru asta, in primul rand din ratiuni economice (nevasta te costa oricand mai mult), in al doilea rand pentru ca daca pot face eu lucrurile astea de ce sa le transfer altei persoane care sa ma incurce?
mie imi place o femeie care se implica activ in bugetul familiei. curatenie putem face toti, bani, mai putini. [/quote]

Leo , imi place cum gandesti
visan_georgiana
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:33
unu o vrea urata si grasa cu 5 copii langa ea si sa miroasa a cartofi prajiti.
altu vrea o corporatista care stranuta cand miroase aerul din masina fara aer conditionat.

eu vreau una sa ma spele pe picioare cu apa calda cand ajung acasa de la munca,
si bineinteles cand ma asteapta, trebuie sa aibe in mana pe tava si un pahar cu vin rosu demidulce (nu beau sec ca ma acresc )

ce dorinte mai au barbatii ...ca tot vine craciunul si nu se stie pe unde "intra" mosul
battleofwits
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:37
De la: battleofwits, la data 2010-12-20 15:37:36unu o vrea urata si grasa cu 5 copii langa ea si sa miroasa a cartofi prajiti.
altu vrea o corporatista care stranuta cand miroase aerul din masina fara aer conditionat.

eu vreau una sa ma spele pe picioare cu apa calda cand ajung acasa de la munca,
si bineinteles cand ma asteapta, trebuie sa aibe in mana pe tava si un pahar cu vin rosu demidulce (nu beau sec ca ma acresc )

ce dorinte mai au barbatii ...ca tot vine craciunul si nu se stie pe unde "intra" mosul

partea cu spalatul pe picioare nu imi place, dar pt ca il iubesc i-as cumpara o cadita cu hidromasaj speciala pt picioare si as umple-o cu apa si cu ceva sare de baie parfumata (ia sa il intreb daca ar vrea asa ceva) dar aia cu vinul rosu da , nu ai mai fost pe aci, nu am mai avut cu cine sa ma contrazic si nu mai era distractiv
visan_georgiana
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:44
De la: TIGRA, la data 2010-12-20 15:44:44
partea cu spalatul pe picioare nu imi place, dar pt ca il iubesc i-as cumpara o cadita cu hidromasaj speciala pt picioare si as umple-o cu apa si cu ceva sare de baie parfumata (ia sa il intreb daca ar vrea asa ceva) dar aia cu vinul rosu da , nu ai mai fost pe aci, nu am mai avut cu cine sa ma contrazic si nu mai era distractiv

de ce nu-ti place sa-l speli pe picioare? daca-l iubesti o vei face ca doar nu te pune sa-l "speli" pe altu strain

eu am fost, insa nu ai avut tu ochi pentru mine
battleofwits
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:48
De la: battleofwits, la data 2010-12-20 15:37:36

io stiu asa...ori intra prin fata...ori prin spate, da' cere voie
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:51
De la: miss_darine, la data 2010-12-20 15:51:33

si daca nu cere voie te superi?
battleofwits
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:52

de ce nu-ti place sa-l speli pe picioare? daca-l iubesti o vei face ca doar nu te pune sa-l "speli" pe altu strain

eu am fost, insa nu ai avut tu ochi pentru mine [/quote]

nu te-am mai vazut , bine eu intru mai des de la munca acasa nu prea am timp, si de la munca nici nu vad toate topic-urile, It-u blocheaza tot. O zi frumoasa sa ai
visan_georgiana
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:53
De la: battleofwits, la data 2010-12-20 15:52:40

nu prea
miss_darine
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:55
De la: miss_darine, la data 2010-12-20 15:55:54
De la: battleofwits, la data 2010-12-20 15:52:40

nu prea

nebunatic-o

battleofwits
Postat pe 20 Decembrie 2010 15:58
De la: TIGRA, la data 2010-12-20 15:33:50

mie imi place o femeie care se implica activ in bugetul familiei. curatenie putem face toti, bani, mai putini.

Leo , imi place cum gandesti [/quote]

e o gandire logica tigra, eu am evoluat de ani de zile de la nivelul la care e el, ma refer la cel psihologic, privitor la femei. nu am nevoie sa imi arat barbatia controland o femeie ca sa nu evolueze de la muncile casnice sau interzicandu-i unele lucruri, cum ar fi de pilda socializarea (de asta calutul nu isi accepta nevasta pe internet, frica de faptul ca va da peste ceva mai bun - se pare ca nivelul financiar nu i-a adus increderea in el si nici nu o va face pentru ca intelege prost dinamica monedei in viata personala).
leo_
Postat pe 20 Decembrie 2010 18:41
Nu ma pot abtine sa va spun ca mi-am cunoscut nevasta pe net. Iar in al doilea rand mai bine ai o nevasta care sa faca detoate decat o corporatista care face bani pentru ea nu pentru tine. Statistic timpul petrecut pentru a face dragoste e mai scurt decat cel in care faci treaba in casa
calutul
Postat pe 21 Decembrie 2010 22:57
De la: calutul, la data 2010-12-21 22:57:40Nu ma pot abtine sa va spun ca mi-am cunoscut nevasta pe net. Iar in al doilea rand mai bine ai o nevasta care sa faca detoate decat o corporatista care face bani pentru ea nu pentru tine. Statistic timpul petrecut pentru a face dragoste e mai scurt decat cel in care faci treaba in casa

ai cunoscut-o pe nett? si mai faci si treaba in casa?
pickard
Postat pe 21 Decembrie 2010 23:12
De la: leo_, la data 2010-12-20 18:41:33
De la: TIGRA, la data 2010-12-20 15:33:50

Leo , imi place cum gandesti

e o gandire logica tigra, eu am evoluat de ani de zile de la nivelul la care e el, ma refer la cel psihologic, privitor la femei. nu am nevoie sa imi arat barbatia controland o femeie ca sa nu evolueze de la muncile casnice sau interzicandu-i unele lucruri, cum ar fi de pilda socializarea (de asta calutul nu isi accepta nevasta pe internet, frica de faptul ca va da peste ceva mai bun - se pare ca nivelul financiar nu i-a adus increderea in el si nici nu o va face pentru ca intelege prost dinamica monedei in viata personala).[/quote]femeia ideala e c u r v a in pat doamna pe strada si gospodina cand vrea ea...
kudika029282
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:15
De la: calutul, la data 2010-12-21 22:57:40Nu ma pot abtine sa va spun ca mi-am cunoscut nevasta pe net. Iar in al doilea rand mai bine ai o nevasta care sa faca detoate decat o corporatista care face bani pentru ea nu pentru tine. Statistic timpul petrecut pentru a face dragoste e mai scurt decat cel in care faci treaba in casa

si de unde ti-ai luat menajera? ca am si eu nevoie, mai ales in perioada asta cand trebuie sa-mi fac curatenie
battleofwits
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:18
De la: battleofwits, la data 2010-12-22 18:18:16

si de unde ti-ai luat menajera? ca am si eu nevoie, mai ales in perioada asta cand trebuie sa-mi fac curatenie

de pe net ..ce n-ai priceput
Ame_ly
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:34
De la: Ame_ly, la data 2010-12-22 18:34:02
de pe net ..ce n-ai priceput

netul e mare...sau tu bati vreun apropo?
battleofwits
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:41

eu sunt o corporatista, si nu fac bani numai pt mine, dar cu banii pe care ii fac imi permit sa arat intr+un anumit fel, sa ma imbrac cu ce vreau etc, si apropos gatesc si inca f bine, fac si curat, si am grija ca celui de langa mine sa nu ii lipseasca nimic, asa ca daca vrei poti face orice; in viata trebuie sa incercam sa ne depasim conditia, nu sa ne plafonam
visan_georgiana
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
probleme in casnicie 37 De la: keep_shining 6 Mai 2011 14:04
probleme cu sexul... 119 De la: sQmPiK_dUlCik 10 Octombrie 2011 12:57
Fetelor.. ce parte a corpului la barbati va place cel mai mult? De exemplu.. abdomenul la baiat este foarte important:D ca ma excita rau d tot.. ma inmoaie.. la voi cum este?:D:D 41 De la: mkdisk 8 Iulie 2009 15:05
fericirea unei femei 71 De la: bebe_Cristina 25 Aprilie 2009 08:33
Job'uri de vara 2 De la: desi_desiree 9 Iulie 2010 04:00