Setari Cookie-uri

Femeie, e atat de greu sa-ti tii barbatul langa tine ? Sunt ei pretentiosi sau suntem noi vacutze mov cu pete albe?

De la: battleofwits, la data 2010-12-14 06:40:20
De la: kudika042291, la data 2010-12-13 23:34:11.... la nivel anatomic dragostea este rezultatul unor endomorfine, pe care daca stii sa le produci in partener poti sa te bazezi pe sentimentele lui/ei....

ori esti barbat ori ti-ai facut schimbare de sex ... numai la barbati am auzit bazaconia asta in care atractia sexuala este confundata cu iubirea ... in rest

aa.... si unde spuneam eu ceva de iubire? avea dreptate cineva ca in poporul asta trebuie sa te exprimi rudimentar pentru ca altfel pe cei mai multi ii copleseste amalgamul de sensuri ale cuvintelor utilizate.... o sa mai auzi bazaconia asta si pe viitor, o sa o citesti si in tratatele medical daca vei avea curiozitatea.
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 09:55
De la: leo_, la data 2010-12-14 09:55:44
aa.... si unde spuneam eu ceva de iubire? avea dreptate cineva ca in poporul asta trebuie sa te exprimi rudimentar pentru ca altfel pe cei mai multi ii copleseste amalgamul de sensuri ale cuvintelor utilizate.... o sa mai auzi bazaconia asta si pe viitor, o sa o citesti si in tratatele medical daca vei avea curiozitatea.

omule, stiu despre ce vorbesc cand vorbesc ... o continuare a bazaconiei cum ca "iubirea e acelasi lucru cu atractia sexuala" duce in mintea altora la anomalii de genul (si e reala faza): "iubirea unui caine fata de propriul pui este aceasi cu cea a unui parine fata de copilul sau" sau "iubirea e o reactie chimica si poate fi reprodusa in laborator" (referitor la endorfine si alte chimicale care ne inunda corpul cand suntem excitati)
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:04
De la: size_back, la data 2010-12-14 09:51:48..vrei una care sa stea asa cum o pui!..

iar mi-ai citit gandurile
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:05
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 10:05:16
De la: size_back, la data 2010-12-14 09:51:48..vrei una care sa stea asa cum o pui!..

size_back
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:06

si cand dai de una te duci si te asezi precum maimuta la colt!
vitamina_c
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:11
De la: vitamina_c, la data 2010-12-14 10:11:13

si asteapta sa treaca ...ca doar nu o tine o vesnicie!
size_back
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:13
De la: vitamina_c, la data 2010-12-14 10:11:13

normal frei sa ne "iubim" in vazul lumii...o facem si noi mai discret ..iar coltul e cel mai potrivit
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:13
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 10:04:01
De la: leo_, la data 2010-12-14 09:55:44

omule, stiu despre ce vorbesc cand vorbesc ... o continuare a bazaconiei cum ca "iubirea e acelasi lucru cu atractia sexuala" duce in mintea altora la anomalii de genul (si e reala faza): "iubirea unui caine fata de propriul pui este aceasi cu cea a unui parine fata de copilul sau" sau "iubirea e o reactie chimica si poate fi reprodusa in laborator" (referitor la endorfine si alte chimicale care ne inunda corpul cand suntem excitati)

iubirea este o reactie logica a scoartei cerebrale mult superioara endomorfinelor care creaza atractia sexuala dar se bazeaza destul de mult pe ele la nivel fiziologic. la nivel psihic as putea spune ca in iubire actioneaza si sufletul omului si nu doar corpul.

da, iubirea unui caine fata de propriul pui este asemenatoare comparativ cu iubirea unui parinte fata de copil, depinde intensitatea sentimentelor datorita alchimiei interioare a celor doua specii

dragostea este o formula chimica si poate fi creata in laborator => heroina.

iubirea nu are nimic in comun cu dragostea
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 15:17
De la: kudika042291, la data 2010-12-13 23:34:11
da, sunt de acord cu tine. si desi am fost si eu feminista la un moment dat (recunosc, si acum pot avea reactii feministe knd aud exprimandu-se misoginii, altfel am pareri destul de echilibrate, cred eu, nush ce cred altii), pot spune ca indiferent de cat de puternica este o femeie, ea este mai vulnerabila, are nevoie sa fie protejata de barbatul de langa ea. si este foarte drept, reactia unuia o determina pe a celuilalt, chiar daca vine din frustrare un tip de comportament, in incercarea de a atrage atentia. se pare ca pana la urma, statul de vorba, comunicarea, sunt cea mai buna solutie ca sa iti rezolvi o problema de cuplu.
ma gandesc la ultima parte a postarii tale. nush ce sa zic, eu cunosc destule personaje care nici macar nu se aranjeaza ca sa atraga, nush, sincer, crescand intre baieti, niciodata nu am inteles prea bine fetele, iar mai tarziu femeile... nu inteleg nici faza cu sa faci figuri, numai ca sa vina masculul inapoi la tine sa te gadile in talpa, ma rog este un fel de a spune. mi se pare asa de obositor... nu e mai simplu sa te joci frumos, fara sa ii vina omului sa dispere? nu inteleg nici faza cu durerea de cap atunci cand partenerul isi doreste sa faca dragoste. care-i faza, k nu m-am prins never ever...adik omul te doreste si tu acuzi o durere de cap? paai...si atunci dc sa ma mai mir ca va cauta pe altcineva, fara durere de cap. dar, lucru ciudat, am constatat ca sunt destui barbati carora le place stilul asta de femei cu fitze, ba chiar se si insoara cu ele si apoi o trag ani de zile, unii chiar o viata. eu il apreciez pe sotul meu ca desi are o sotie care are un caracter puternic si este un pic cam traznita, stie f bine cum sa ma echilibreze si cum sa imi dea aripi, sa ma faca sa simt ca pot muta muntii langa el si nu il sperie sinceritatea mea si uite, dupa 9 ani, inca ma iubeste.

Da, din fericire comunicarea rezolva orice problema in cuplu, din nefericire in zilele noastre sunt prea multe traininguri pe tema asta, ceea ce denota ca oamenii nu stiu sa comunice sau incurca tipul de comunicare. un exemplu: sar in pat inainte de a comunica la nivele inferioare.
Nici eu nu am inteles prea bine barbatii niciodata, dar nici nu pot spune ca am fost prea interesat, de multe ori mi-au fost competitori, asa ca trebuia sa inteleg mai bine femeile.

"nu inteleg nici faza cu sa faci figuri, numai ca sa vina masculul inapoi la tine sa te gadile in talpa, ma rog este un fel de a spune. mi se pare asa de obositor... nu e mai simplu sa te joci frumos..."

am ajuns sa inteleg asta. o femeie e in general asaltata de barbati care vor sex de la ea, de obicei foarte multi comparabil cu timpul ei de a cunoaste pe fiecare. in felul asta se dezvolta niste instincte care au ca scop testarea tuturor pentru a-l identifica pe cel mai bun. lucrurile astea continua si dupa ce l-a gasit. un barbat este testat pentru eficienta toata viata, iar o femeie nici macar nu e constienta ca o face.

"nu inteleg nici faza cu durerea de cap atunci cand partenerul isi doreste sa faca dragoste. care-i faza, k nu m-am prins never ever..."

nici eu dar nu mi-a scapat niciuna cu durerile de cap pana acum :) de obicei endomorfinele secretate in timpul sexului opresc durerile de cap, asa ca durerea de cap e un motiv ca sa faci sex :))

si in final genul asta de femei este cam des, din cate vad eu 90% din femei sunt asa. un barbat are urmatorul tablou de bord (o sa il dau pe al meu pentru ca pe altii nu ii cunosc destul de bine ca sa ma exprim):
- din 100 de femei cu care am initiat primul contact pot scoate la prima intalnire 20;
- din 20 de femei pot scoate la urmatoarele intalniri 10;
- din 10 femei pot ajunge in pat cu 5;
- din 5 as convinge efectiv 3 sa si faca sex.
- din 3 cred ca as putea convinge una sa se casatoreasca cu mine dupa ce am parcurs etapele unei relatii sanatoase.
pai sa vedem statistica: sansa mea ca sa gasesc o femeie altfel decat tipul de baza existent in societate este de una la zece mii de femei. daca nu sunt star rock nu cred sa am sansa sa cunosc 10000 de femei in viata asta. si nici banii respectivi (norocul meu ca am gasit-o deja...norocul prostului, sau cum zicea cineva mai sus al boului). insa e doar un noroc. restul barbatilor poate ca nu cunosc mai mult de 40 de femei in viata lor. e adevarata loterie femeia de care zici tu. la nivelul orasului meu de exemplu sunt maxim 30 de astfel de femei. care sa le ia primul?

leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 15:56
De la: leo_, la data 2010-12-14 15:17:07
iubirea este o reactie logica a scoartei cerebrale mult superioara endomorfinelor care creaza atractia sexuala dar se bazeaza destul de mult pe ele la nivel fiziologic. la nivel psihic as putea spune ca in iubire actioneaza si sufletul omului si nu doar corpul.

da, iubirea unui caine fata de propriul pui este asemenatoare comparativ cu iubirea unui parinte fata de copil, depinde intensitatea sentimentelor datorita alchimiei interioare a celor doua specii

pun pariu ca esti ateu! ...pentru ca la ei am mai intalnit "genul" asta de logica
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 16:22
Daca am intrat in hora tre sa joc.... Vreau sa va spun ca cel mai fain e sa te dai la o tipa care sa inteleaga ca vrei o relatie si apoi sa o lasi sa saliveze ca un caine( ca tot vorbeam de dragoastea de caine). O duci in culmeanebuniei si iti va zice ca ori esti homo orui esti impotent. E super distractiv. Ca in final dupa vreo 10-20 de ani sde relatie oricum nu mai faci diferenta in timpul actului sexual intre dragoste si masturbare... Tot ce ramane daca mai ramane ceva e prietenia. Ca intre persoanele de acelasi sex.
calutul
Postat pe 14 Decembrie 2010 16:50
aici ai foarte foarte mare dreptate,sunt de acord cu tine
healthy017173
Postat pe 14 Decembrie 2010 18:40
De la: calutul, la data 2010-12-14 16:50:49Daca am intrat in hora tre sa joc.... Vreau sa va spun ca cel mai fain e sa te dai la o tipa care sa inteleaga ca vrei o relatie si apoi sa o lasi sa saliveze ca un caine( ca tot vorbeam de dragoastea de caine). O duci in culmeanebuniei si iti va zice ca ori esti homo orui esti impotent. E super distractiv. Ca in final dupa vreo 10-20 de ani sde relatie oricum nu mai faci diferenta in timpul actului sexual intre dragoste si masturbare... Tot ce ramane daca mai ramane ceva e prietenia. Ca intre persoanele de acelasi sex.

ciudat mod de viata
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 18:53
De la: calutul, la data 2010-12-14 16:50:49Daca am intrat in hora tre sa joc.... Vreau sa va spun ca cel mai fain e sa te dai la o tipa care sa inteleaga ca vrei o relatie si apoi sa o lasi sa saliveze ca un caine( ca tot vorbeam de dragoastea de caine). O duci in culmeanebuniei si iti va zice ca ori esti homo orui esti impotent. E super distractiv. Ca in final dupa vreo 10-20 de ani sde relatie oricum nu mai faci diferenta in timpul actului sexual intre dragoste si masturbare... Tot ce ramane daca mai ramane ceva e prietenia. Ca intre persoanele de acelasi sex.

sper sa nu traiesc niciodata realitatea asta trista. dar sunt sigur ca nu o sa o traiesc.
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:13
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 16:22:18
De la: leo_, la data 2010-12-14 15:17:07

pun pariu ca esti ateu! ...pentru ca la ei am mai intalnit "genul" asta de logica

nu nu sunt dar nici nu ma chinuiesc dupa religie, iar asta nu este logica ci fiziologie.
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:16
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:16:15

nu nu sunt dar nici nu ma chinuiesc dupa religie, iar asta nu este logica ci fiziologie.

stii de ce am spus ca esti ateu? pentru ca numai ateii nu pot sa inteleaga iubirea si o confunda cu orgasmul.

sa iubesti, sa te iubesti in primul rand pe tine, presupune mult mai mult decat un simplu orgasm
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:19
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:19:06
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:16:15

stii de ce am spus ca esti ateu? pentru ca numai ateii nu pot sa inteleaga iubirea si o confunda cu orgasmul.

sa iubesti, sa te iubesti in primul rand pe tine, presupune mult mai mult decat un simplu orgasm

cred ca esti un pic ametit de definitii orgasmul e un punct culminant, iubirea e un sentiment, dragostea efectul instinctului de reproducere. chiar nu stiu ce vrei sa spui.
apropo... fiecare om trebuie sa aiba o doza de narcisism. cum sa tin eu chiar si ca amic/a la cineva care nu tine el/ea la propria persoana? daca nu te iubesti pe tine ce motiv are altul sa o faca, tu singur iti recunosti faptul ca nu ai nimic de oferit, dar aici intram in chestiuni complicate...
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:26
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:19:06

oau...for the first time...I am unspechless
miss_darine
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:28
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:26:34
cred ca esti un pic ametit de definitii orgasmul e un punct culminant, iubirea e un sentiment, dragostea efectul instinctului de reproducere. chiar nu stiu ce vrei sa spui.
apropo... fiecare om trebuie sa aiba o doza de narcisism. cum sa tin eu chiar si ca amic/a la cineva care nu tine el/ea la propria persoana? daca nu te iubesti pe tine ce motiv are altul sa o faca, tu singur iti recunosti faptul ca nu ai nimic de oferit, dar aici intram in chestiuni complicate...

nu vreau sa spun nimic,
unui ateu, de fapt unui om exclusiv logic, ii poti explica doar fenomene logice - iar iubirea este ilogica fara forma si fara materie, deci nu poate fi inteleasa (ca si in cazul divinitatii)

respectul de sine e una
sa te iubesti cu adevarat asa cum esti, fara nici-o urma de resentiment, e cu totul altceva
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:32
De la: miss_darine, la data 2010-12-14 22:28:39oau...for the first time...I am unspechless

nu mai manca la ora asta
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:33
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:33:14
De la: miss_darine, la data 2010-12-14 22:28:39oau...for the first time...I am unspechless

nu mai manca la ora asta

nici macar un a mititel?...hai ca nu cade greu la stomac
miss_darine
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:35
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:32:18
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:26:34

nu vreau sa spun nimic,
unui ateu, de fapt unui om exclusiv logic, ii poti explica doar fenomene logice - iar iubirea este ilogica fara forma si fara materie, deci nu poate fi inteleasa (ca si in cazul divinitatii)

respectul de sine e una
sa te iubesti cu adevarat asa cum esti, fara nici-o urma de resentiment, e cu totul altceva

de ce tot timpul oamenii ignoranti spun ca lumea este complicata si ei nu sunt intelesi? lucrurile sunt simple, lumea e simpla, iubirea este o emotie insa este un fenomen foarte logic in sensul ca e explicabila. eu iti spun un lucru, daca nu vei putea sa iti explici iubirea s-ar putea sa nu iti poti explica multe. cum sa faci pe cineva sa te iubeasca daca tu nu stii sa iti explici sentimentul? cum urci intr-un automobil daca tu nu iti explici cum se deschide usa? cum altoiesti un copac daca tu nu iti explici cum functioneaza altoiul?
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:37
De la: miss_darine, la data 2010-12-14 22:35:50nici macar un a mititel?...hai ca nu cade greu la stomac

cum sa te culci cu stomacul plin? vrei sa nu mai dorimi bine la noapte?
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:37
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:37:21
de ce tot timpul oamenii ignoranti spun ca lumea este complicata si ei nu sunt intelesi? lucrurile sunt simple, lumea e simpla, iubirea este o emotie insa este un fenomen foarte logic in sensul ca e explicabila. eu iti spun un lucru, daca nu vei putea sa iti explici iubirea s-ar putea sa nu iti poti explica multe. cum sa faci pe cineva sa te iubeasca daca tu nu stii sa iti explici sentimentul? cum urci intr-un automobil daca tu nu iti explici cum se deschide usa? cum altoiesti un copac daca tu nu iti explici cum functioneaza altoiul?

in ignoranta mea eu nu vad lumea complicata, insa nu-mi cere sa-ti explic in cuvinte ceea ce traiesc eu ... imi este imposibil, sau poate ot incerca insa nu cred ca ma vei intelege

e ca si cand daca nu ai gustat niciodata o banana, sa ma apuc eu sa-ti explic ca banana are gust de ceva dulce insa necacios... crezi ca descrierea mea are vreo relevanta in ceea ce priveste gustul bananei?
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:40
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:37:22

cum sa te culci cu stomacul plin? vrei sa nu mai dorimi bine la noapte?

cum ai tu dreptate ca un om mare ...somn usor si vise placute, io ma retrag
miss_darine
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:40
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:40:30
in ignoranta mea eu nu vad lumea complicata, insa nu-mi cere sa-ti explic in cuvinte ceea ce traiesc eu ... imi este imposibil, sau poate ot incerca insa nu cred ca ma vei intelege

e ca si cand daca nu ai gustat niciodata o banana, sa ma apuc eu sa-ti explic ca banana are gust de ceva dulce insa necacios... crezi ca descrierea mea are vreo relevanta in ceea ce priveste gustul bananei?

cat de sigur esti ca poti face diferenta intre dragoste si iubire doar cu ce simti?
leo_
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:42
De la: miss_darine, la data 2010-12-14 22:40:50...somn usor si vise placute, io ma ..trag

succesuri
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:45
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:42:40
cat de sigur esti ca poti face diferenta intre dragoste si iubire doar cu ce simti?

daca prin dragoste vezi partea sexuala dintr-o relatie ... pai e simplu, daca gagica e frumoasa vreau sa i-o trag
insa de iubit o poti iubii si fara sa i-o tragi, la fel cum poti iubi si un caine o melodie sau divinitatea...iubesti pur si simplu
battleofwits
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:48
De la: battleofwits, la data 2010-12-14 22:48:35
De la: leo_, la data 2010-12-14 22:42:40

daca prin dragoste vezi partea sexuala dintr-o relatie ... pai e simplu, daca gagica e frumoasa vreau sa i-o trag
insa de iubit o poti iubii si fara sa i-o tragi, la fel cum poti iubi si un caine o melodie sau divinitatea...iubesti pur si simplu
(dar sa nu negam nici partea sexuala)
kudika195501
Postat pe 14 Decembrie 2010 23:42
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 12:56:08 Deschideti-va mintea, nu mai traiti in umbra !

Dar tu de fapt cu cine te certi??? Am asa un sentiment ciudat si anume: colega de munca nu stie sa-si tina barbatu acasa si s-a cam dat la unghiutele tale date cu oja de 3 lei.....offf offf ,mai mai, ce doamna esti tu si cum le sti tu pe toate.
mihaela255
Postat pe 15 Decembrie 2010 04:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help, ceva idei 2 De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 18:30
nu stiu ce trebuie sa fac acum...oare sunt eu de vina? 19 De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 17:11
Relatie 64 De la: Ioana_pisica 14 Noiembrie 2012 13:18
ce decizie sa iau eu pana la urma 7 De la: roz5blue6lila7 27 Iulie 2010 18:43
Ce parere aveti despre barbatii misogini? 4 De la: kudika414141 15 August 2011 16:47