Setari Cookie-uri

Sunt mama unei prostituate...ce sa fac?

In primul rând încearcã sa discuți cu ea, sa vezi ce a determinat-o sa aleagã aceasta cale! 80% dintre femeile care practica aceasta meserie au fost exploatate de cineva. Traficul de carne vie creste in fiecare an, sunt foarte multe fete naiva care Cad in mâinile traficantilor! Cel mai bine ar fi sa te apropii de ea cât mai mult posibil si sa o indepartezi de aceasta meserie prin înțelegere si buna voie... Încearcã sa-i fii cea mai buna prietena si sa-i aflii cauza. In cazul in care a fost manipulare pt aceasta meserie ai face bine sa contactezi poliția! Succes si Iti doresc tot binele tie si ficei tale!
Ayishah23
Postat pe 5 Iulie 2011 23:33
Multumesc pentru sfaturi,draga Ayshah! Din pacate,ea nu vrea sa-mi vorbeasca,a rupt orice legatura cu mine...
Ea a fost casatorita in Austria si dupa 4 ani si-a parasit sotul,a divortat si a plecat cu altul. Eu cred ca e manipulata de acel individ si o foloseste in interes propriu,dar nu am mijloace financiare sa merg dupa ea. E dificil si pentru ca are 27 de ani si mi-a spus clar,ultima data cand am vorbit cu ea,ca nu o obliga nimeni sa faca asta,ca nu am gresit cu nimic fata de ea dar nu poate sa renunte la ceea ce face.
Si eu am crezut si am sperat ca a facut-o din naivitate,insa mi-a replicat ca stie foarte bine ce face si nu are rost sa mai vorbim despre viitor sau despre trecut.
Traiesc un cosmar care nu se mai termina,durerea s-a cronicizat acum,dupa mai bine de un an de cand am aflat cumplita veste ca este Escorta de lux. Ea pare foarte mandra de conditia ei sociala,iar viitorul n-o preocupa deloc...
Cam asta e situatia,daca vrei sa stii mai multe ma poti contacta pe pagina mea din Kudika! Multa sanatate si noroc in viata!
kudika193305
Postat pe 6 Iulie 2011 20:00
AM INTELES BN CA FATA TA II PROSTITUATA SI UMBLA CU BAIETY DOAR DUPA BANI
AM UN SFAT PT TN SA COMUNICI CU EA FOARTE MULT SY SAY GASESTY UN BAIAT CU BANI MULTY SI SAI SP LA FATA TA CA BAIATU ALA ARE MULY BANI SI IA SE BAGA CU EL DA U II SP DACA VREA SA TE AJUTE VOI O MINTYTI PE FATA CA ARE BANI SI MINTE CASI PIERDE AVEREA DIN CAUZA EI SI EL SAI REPROSEZE FOARTE MULT SI IA ATUNCI NO SA MAI VREA BANI SI SA SP DE MULTE ORI CAI PROSTYTUATA SI ETC SI CRED CA NO SA MAI FIE ASA
kudika416887
Postat pe 4 August 2011 18:28
AM INTELES BN CA FATA TA II PROSTITUATA SI UMBLA CU BAIETY DOAR DUPA BANI
AM UN SFAT PT TN SA COMUNICI CU EA FOARTE MULT SY SAY GASESTY UN BAIAT CU BANI MULTY SI SAI SP LA FATA TA CA BAIATU ALA ARE MULY BANI SI IA SE BAGA CU EL CA O SA TRAIASCA BN CU EL
DA U II SP DACA VREA SA TE AJUTE VOI O MINTYTI PE FATA CA ARE BANI SI MINTE CASI PIERDE AVEREA DIN CAUZA EI SI EL SAI REPROSEZE FOARTE MULT SI IA ATUNCI NO SA MAI VREA BANI SI SA SP DE MULTE ORI CAI PROSTYTUATA SI ETC SI CRED CA NO SA MAI FIE ASA
kudika416887
Postat pe 4 August 2011 18:31
De la: kudika193305, la data 2011-07-06 20:00:39 Ea pare foarte mandra de conditia ei sociala,iar viitorul n-o preocupa deloc...!


Cunosc o fata/femeie ce se prostitua de la 14 ani (acum are vreo 30). Bulgaroaica tipa, frumoasa, fata de casa (foarte ordonata, gatea bine, etc. etc.). Nici pe ea nu o interesa viitorul, spunea ca vrea sa-si "traiasca bine" prezentul. Mai spunea si ca nu face acest lucru pentru bani (in 14 ani a pus bani deoparte din "activitatea ei"). Pentru ea era o obisnuinta sa iasa de la 22:00 pana pe la 2:00 (uneori chiar statea pana se "crapa de ziua") pe strada (da, "facea strada"!!). Pur si simplu ii intrase in sange aceasta "meserie". Parintii ei stiau (si probabil inca stiu) ca ea lucreaza ca vanzatoare, cu toate ca, nu-nteleg cum de nu-si dau seama ca dintr-un salariu de vanzatoare, nu poti trimite acasa 2-3-5 mii de euro pe luna (sau poate stiau dar ignorau adevarul).. In fine.
Concluzii:
1.Tu poate o mai poti scoate din "cercul asta vicios", fiind constienta cu ce se ocupa.
2.Poate ca si fata ta face aceasta meserie din obisnuinta.
3.Singurul lucru ar fi sa mergi la ea si sa-ti citeasca in ochi "rusinea" pe care o simti cand o privesti si sa-ti vada lacrimile de mama..
Nu stiu ce sa-ti spun altceva, nu am copii, (eu insumi sunt un copil) dar cred si sper ca orice "copil" ar da orice pentru a-si vedea mama fericita.
Iti doresc numa' bine
lusha_ubitik
Postat pe 7 August 2011 11:53
Este o consolare pentru mine sa vad ca mai sunt pe lume tineri constienti de valoarea lor. Ceea ce ai scris mi-a mers la suflet si-i felicit pe parintii care te-au crescut si educat!
Trebuie sa-ti spun ca am fost la ea,mi-a citit rusinea din privire,mi-a vazut lacrimile de durere si mi-a ascultat sfaturile...in tacere,fara sa-si argumenteze faptele si hotararea de a continua sa traiasca asa cum vrea.
M-a lasat sa sper ca suferinta mea a avut ecou in sufletul ei si,dupa o tacere de 8 luni,mi-a trimis o scrisoare in care imi reproseaza ca ,,ii impun,o oblig'' sa faca cum vreau eu,fara sa ma gandesc ca EA a hotarat altfel;ca are 28 de ani si e dreptul ei sa-si traiasca viata...
Da,s-ar putea sa ai dreptate si sa faca asta din obisnuinta si mai ales pentru ca s-a obisnuit sa nu duca grija banilor.
Mi-am pierdut orice speranta ca isi va da seama vreodata de faptul ca merge din greseala in greseala si ma doare sufletul ca isi va pierde mult prea repede sanatatea si poate chiar viata,traindu-si viata in promiscuitate si pericol.
Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc cuvintele tale pline de simtire si intelegere. Mult noroc in viata si multa sanatate!
kudika193305
Postat pe 8 August 2011 13:58
stii? de multe ori gresim si o luam pe cai gresite din cauza a ceea ce vedem in jurul nostu...anturajele pot face extrem de mult rau,mai ales unui om suficient de naiv incat sa creada ,acum totul depinde de noi ceea ce facem,ceea ce credem,ceea ce vrem sa vedem...nu toti au puterea de a realiza ca ceva ce ei vad bunn,in realitate este rau...lumea e asa de rea si mincinoasa incat uneori,nu vezi si asta e....nu imi place sa judec,insa una este sa o faci de frica,obligata,de foamete sau mai stiu eu ce,si alta de placere...e deplorabil....nu sunt de acord sub nicio forma cu prostitutia,insa asta mi se pare cel mai rau caz....oricum eu iti urez mult succes pe viitor si gandeste-te ca acolo sus exista cineva care te va proteja...iar fata ta la un moment dat va regreta...va trece ceva timp,insa cand isi va da cu capul de pragul de sus,va avea o cadere drastica....si inca ceva..nu-ti pierde niciodata sperantza!!!!
steffy91
Postat pe 8 August 2011 14:52
De cand era copila i-am spus ca in viata trebuie sa te feresti de necazuri care sa te aduca in fata Politiei, a judecatorului si a doctorului. I-am spus ca eu,ca mama,pot ierta multe,dar un lucru e de neiertat,sa te prostituezi. La fel ca tine,am spus ca nu judec pe nimeni,fiecare isi alege drumul in viata,sau poate nevoile sau necazurile le-au impins sa faca acest pas. Dar nu voi ierta nici macar propriul meu copil daca a facut alegerea constient si fara justificare.
Aveam o situatie mediocra,nu ne permiteam lux,dar nu am fost niciodata restanta la vreo datorie, nu ne-am imbracat cu haine de firma,dar nici de la S.H.;a facut-o din vanitate si egoism,nici macar nu a strans averi,in schimb si-a incarcat garderoba cu zeci de haine de firma,foloseste cosmetice de firma,ca,de,obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
Speranta mea...sa-si revina...e slaba,s-ar putea ca asta sa nu se intample in timpul vietii mele.
Si totusi...cine stie?!?
Multumesc pentru incurajare!
kudika193305
Postat pe 8 August 2011 16:35
De la: kudika193305, la data 2011-08-08 16:35:26De cand era copila i-am spus ca in viata trebuie sa te feresti de necazuri care sa te aduca in fata Politiei, a judecatorului si a doctorului. I-am spus ca eu,ca mama,pot ierta multe,dar un lucru e de neiertat,sa te prostituezi. La fel ca tine,am spus ca nu judec pe nimeni,fiecare isi alege drumul in viata,sau poate nevoile sau necazurile le-au impins sa faca acest pas. Dar nu voi ierta nici macar propriul meu copil daca a facut alegerea constient si fara justificare.
Aveam o situatie mediocra,nu ne permiteam lux,dar nu am fost niciodata restanta la vreo datorie, nu ne-am imbracat cu haine de firma,dar nici de la S.H.;a facut-o din vanitate si egoism,nici macar nu a strans averi,in schimb si-a incarcat garderoba cu zeci de haine de firma,foloseste cosmetice de firma,ca,de,obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
Speranta mea...sa-si revina...e slaba,s-ar putea ca asta sa nu se intample in timpul vietii mele.
Si totusi...cine stie?!?
Multumesc pentru incurajare!

nu pun la indoiala faptul ca tu i-ai oferit o educatie impecabila....insa eu cred ca pana la urma toti facem greselile constient,dar refuzam de fapt sa le vedem...sa fii sarac,sau mediocrunu e o rusine,ci o rusine este ceea ce face ea...si de asemenea comportamnetul ei vizavi de tine...toti banii din lumea asta nu fac cat o mama!!!!!!!!! eu sunt o perssoana simplu..nu pot sa spun,am cam avut tot ce mi-am dorit de mica,insa crede-ma k eu prefer sa primesc cadou o imbratisare sau un sarut,decat orice lucru valoros....in sufletul meu,sunt un om simplu,desi uneori foarte greu de inteles....nu isi va strange bani ci ii va cheltui ca sa arate ca are si ca o duce bine....o sa-si revina la un moment dat,trebuie sa o faca...prostitutia nu tine pre mult,barbatii vor prospaturi...doar ca eu sper sa nu fie prea tarziu....multa bafta!!!!
steffy91
Postat pe 8 August 2011 17:12
De la: kudika193305, la data 2011-08-08 13:58:03Este o consolare pentru mine sa vad ca mai sunt pe lume tineri constienti de valoarea lor. Ceea ce ai scris mi-a mers la suflet si-i felicit pe parintii care te-au crescut si educat!
Trebuie sa-ti spun ca am fost la ea,mi-a citit rusinea din privire,mi-a vazut lacrimile de durere si mi-a ascultat sfaturile...in tacere,fara sa-si argumenteze faptele si hotararea de a continua sa traiasca asa cum vrea.
M-a lasat sa sper ca suferinta mea a avut ecou in sufletul ei si,dupa o tacere de 8 luni,mi-a trimis o scrisoare in care imi reproseaza ca ,,ii impun,o oblig'' sa faca cum vreau eu,fara sa ma gandesc ca EA a hotarat altfel;ca are 28 de ani si e dreptul ei sa-si traiasca viata...
Da,s-ar putea sa ai dreptate si sa faca asta din obisnuinta si mai ales pentru ca s-a obisnuit sa nu duca grija banilor.
Mi-am pierdut orice speranta ca isi va da seama vreodata de faptul ca merge din greseala in greseala si ma doare sufletul ca isi va pierde mult prea repede sanatatea si poate chiar viata,traindu-si viata in promiscuitate si pericol.
Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc cuvintele tale pline de simtire si intelegere. Mult noroc in viata si multa sanatate!



Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Ca fata pe care ai crescut-o nu o mai recunosti si ca ea insusi a ales o strada gresita, doar pentru a-si permite sa traiasca in lux, iar cel mai rau imi pare pentru ea.. pentru ca nu-si vrea binele si nu se gandeste la tine.
Singurul lucru pe care-l poti face e sa o lasi in pace, sa tii capul sus si sa mergi mai departe. Poate isi va da seama peste ani, ca greseste si va deveni o femeie cu valori si moralitate ca si tine.
Pana atunci, iti doresc numai bine!
lusha_ubitik
Postat pe 8 August 2011 19:20
Buna dimineata. E usor a critica, e usor a da cu pietre in cel de langa noi.Voi vedeti azi cat este de stricata lumea??!! Voi o intrebati,,,,unde a fost ,pana fiica ei a ajuns cum este?? Oare, poti clipa de clipa, sa fii in spatele copilului, mai ales cand si muncesti??!! Stiu sa minta frumos ,sa se influienteze unii pe altii, tinerii de azi!Am avut o discutie cu o tanara diabia majora, care merge in cluburi de la vreo 16 ani, care doreste sa plece la facultate intr un mare centru universitar, nu in orasul ei ,unde sunt facultati ,intreband o ,,,,de ce????!!! -Mi a raspuns simplu,,,, vrea libertate!! Nu mai vrea sa aiba parte de
sirsof
Postat pe 12 Octombrie 2011 07:14
De la: sirsof, la data 2011-10-12 07:14:04Buna dimineata. E usor a critica, e usor a da cu pietre in cel de langa noi.Voi vedeti azi cat este de stricata lumea??!! Voi o intrebati,,,,unde a fost ,pana fiica ei a ajuns cum este?? Oare, poti clipa de clipa, sa fii in spatele copilului, mai ales cand si muncesti??!! Stiu sa minta frumos ,sa se influienteze unii pe altii, tinerii de azi!Am avut o discutie cu o tanara diabia majora, care merge in cluburi de la vreo 16 ani, care doreste sa plece la facultate intr un mare centru universitar, nu in orasul ei ,unde sunt facultati ,intreband o ,,,,de ce????!!! -Mi a raspuns simplu,,,, vrea libertate!! Nu mai vrea sa aiba parte de
????????????????????????? Ce nu mi ati postat tot????!!!
Am scris ca, nu dorea sa mai aiba parte de ,cicaleala mamei, ca tatal este fff. tolerant!!
N am intrat de mult pe forum!Se pare ca iar incepeti sa ma nervati!Prin a nu mi posta tot ceea ce scriu**decent**!!! Intru sa ma relaxez,,,, NU SA MA INERVEZ....!!!!!!!!
sirsof
Postat pe 12 Octombrie 2011 07:19
ACUM INTELEG DE CE AI SCRIS URMATORUL TOPIK SI
DACA AM GRESIT TE ROG SA MA IERTI PT CA NU STIAM DEFAPT CE DURERE TE MACINA!
sPER CA SI COLEGII SI PRIETENII MEI SA INTELEAGA SI SA CITEASCA SI ACEST TOPIK S-AU MACAR SA-L FRUNZAREASCA!!!
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2012 16:29
Cum ai crescuto asa o ai.Acum e in zadar sa mai faci ceva.Doar sa-ti plingi de mila.
kudika369633
Postat pe 13 Iunie 2012 16:50
In privinta rusinii pe care o simti fata de tine, am un singur sfat : renunta la ideea asta! Ai crescut-o cum ai putut mai bine. Sunt convinsa ca a primit, in limita posibilitatilor, tot ce si-a dorit. Ai iubit-o si o iubesti. Ai fost alaturi cu un sfat. Ai trimis-o la scoala.
Pt ea a devenit un drog, meseria asta. Un drog care ii aduce beneficii mult mai usor si mai simplu. Spune-i unui drogat sa renunte la droguri. E munca-n zadar. Tot ca el face, pt ca stie mai bine.
Ma repet, trist este faptul ca iti distrugi propria viata, si suferi degeaba. Pt ca asta este adevarul. Suferinta ta este in zadar! In momentul in care va realiza ca a pierdut ce era mai frumos in viata, atunci va pune punct si o va lua de la capat cu o viata normala. Pana atunci...degeaba...
dana_21
Postat pe 24 August 2012 01:13
Secret diary of a call girl - un serial care m-a si socat, m-a si impresionat.
dana_21
Postat pe 24 August 2012 01:17
Doamna explicati-i ficei d-voastra ca este posibil sa moara inainte de vreme si sa nu apuce 60 de ani daca mai practica aceasta asa zisa meserie.
Dupa parerea mea prostitutia este foarte riscanta pentru ca fata care practica aceasta meserie poate fi violata, batuta sau chiar ucisa de cine stie ce sadic.
Bolile venerice sunt o mare problema pentru ca este nevoita sa aibe multi parteneri si dintre toate ITS, cele mai periculoase boli fiind HPV si HIV.
kudika_34938
Postat pe 4 Februarie 2015 15:11
Înțeleg dezamãgirea femeii, dar multe fete din Romania fac acum toate prostituatele sunt o http://www.torchemada.net/annunci-escort-prato-1/care trãiește într-un pic italian și un pic în București
Martinahot
Postat pe 22 Decembrie 2016 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog votati 4 De la: one_size 17 Mai 2010 14:02
sunt casatorita dar iubesc pe altul 98 De la: kudika465880 15 Iulie 2013 19:56
sint derutata ce sa fac vreau un sfat 15 De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08
Buna....... 7 De la: GODZILA 15 Noiembrie 2011 19:49
cum imi dau seama daca intradevar il plac? 6 De la: pickard 10 Octombrie 2010 21:20