Setari Cookie-uri

caffe frape

De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 21:12:35multumesc frumos...patroana...si...sper ca si voi...sa aveti clipe frumoase...alaturi de cei dragi voua... ...la multi ani...cu bucurie...

Cu mare placere multumesc si eu pentru urari dragule te servesc fuguta cu o cafea ultima pe anul asta si cea mai gustoasa din an..cred eu! Si iti dau multii pupiciiii
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:19
La multi ani tuturor si din partea mea, un an mai bun si mai frumos, indeplinirea tuturor dorintelor, si fiti mai buni, nu costa nimic.
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:22
La multi ani !
sa fiti iubiti, sa fiti iubite si fericirea sa curga garla!
guru_ion
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:24
De la: Vipassana, la data 2011-12-31 21:22:31La multi ani tuturor si din partea mea, un an mai bun si mai frumos, indeplinirea tuturor dorintelor, si fiti mai buni, nu costa nimic.

La multi ani draga mea un an nou plin de fericire, iubire si realizari iti doresc te pup dulce!!!! si te servesc cu o cafea sa fi fresh in aceasta noapte!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:24
De la: guru_ion, la data 2011-12-31 21:24:09La multi ani !
sa fiti iubiti, sa fiti iubite si fericirea sa curga garla!

La multi ani Ionut multa iubire si fericire iti doresc si tie dragule! si pune ceva pe tine ca ai sa ingheti te servesc cu o cafea calda!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:26
De la: Flowers, la data 2011-12-31 21:24:46
De la: Vipassana, la data 2011-12-31 21:22:31La multi ani tuturor si din partea mea, un an mai bun si mai frumos, indeplinirea tuturor dorintelor, si fiti mai buni, nu costa nimic.

La multi ani draga mea un an nou plin de fericire, iubire si realizari iti doresc te pup dulce!!!! si te servesc cu o cafea sa fi fresh in aceasta noapte!
placere

Multumesc mult Flo...primesc cu drag cafeaua ta care este o placere de fiecare data cand ma servesti tu.
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:27
oameni buni...a fi bun...nu inseamna sa accepti prostia...in deplinatatea ei... ...zau asa...ce tot propovaduiti aici...prin vb...iar pe forum...sunteti...XENA...cu totii...
iar cat priveste...prostia...si ipocrizia...zau...afirm ca...nu poci deloc s-o tolerez!!!
asa ca...la multi ani...si...nu dati sfaturi...ci...fi-ti exeple...daca vrei sa fie asa!!
eu_ovidiu
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:30

La multi ani,Vipassana,un cu bucurii si impliniri!
RAINBOWLADY
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:31
De la: Vipassana, la data 2011-12-31 21:27:41
De la: Flowers, la data 2011-12-31 21:24:46

placere

Multumesc mult Flo...primesc cu drag cafeaua ta care este o placere de fiecare data cand ma servesti tu.

Am deosebita placere de a savura o cafea cu tine si ma bucur ca iti place cafeaua mea te astept in noul an sa ciocnim o sampanie impreuna si sa servim o cafea La multi scumpo si petrecere frumoasa in aceasta seara te pup dulce!!!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:31
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 21:30:10oameni buni...a fi bun...nu inseamna sa accepti prostia...in deplinatatea ei... ...zau asa...ce tot propovaduiti aici...prin vb...iar pe forum...sunteti...XENA...cu totii...
iar cat priveste...prostia...si ipocrizia...zau...afirm ca...nu poci deloc s-o tolerez!!!
asa ca...la multi ani...si...nu dati sfaturi...ci...fi-ti exeple...daca vrei sa fie asa!!

La multi ani Ovidiu...sper ca nu te referi la mine...eu prin natura mea nu pot fi rea...prefer sa-mi plec capul nu sa epatez...toate cele bune.
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:36
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 21:30:10oameni buni...a fi bun...nu inseamna sa accepti prostia...in deplinatatea ei... ...zau asa...ce tot propovaduiti aici...prin vb...iar pe forum...sunteti...XENA...cu totii...

relax dragule cine te-a supi?pupici sa treaca serveste cafeluta in seara asta nu avem voie sa fim...suparati..nici Xena nici 007 http://www.youtube.com/watch?v=zNkmYRlsXrQ&feature=related
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:37
De la: RAINBOWLADY, la data 2011-12-31 21:31:08

La multi ani 339, distractie cat mai placuta, iar noul an sa fie asa cum iti doresti tu
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:38
De la: Vipassana, la data 2011-12-31 21:38:09
De la: RAINBOWLADY, la data 2011-12-31 21:31:08

La multi ani 339, distractie cat mai placuta, iar noul an sa fie asa cum iti doresti tu

Asemenea,draga mea!
RAINBOWLADY
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:40
nici tratamentul nu mai da rezultate in privinta ta...nu mai ai sanse de vindecare din ce spui...si ce mai vezi cand te uiti in oglinda retrovizoare,bibilistrocule ?
MONSENIORUL
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:47
Va las un platou mare cu prajituri pe masuta si sucuri, cafele sa aveti pofta dragi mei si ... .am fugit ne revedem in noul la o cupa de sampanie va pupppppppppppppp ...bye!!! http://www.trilulilu.ro/marcelo64/ccc63ad7d86d58
LA MULTI ANI TUTUROR!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:50
vipass...

stai relax...mai...ca nu de tine vorbeam...si...is convins ca...nu ti-ai imaginat asta...
is prea ruginit p`aci...sa cred asa...orice...
poate...n-ai sesizat asta...sau...ma rog...dar...sincer...nu despre tine...si...inca multi...care au simtzul masurii!!!
cu toate astea...is destui...care-si varsa...efectele bolii de care sufera...pe aici...si...incerca sa-i faca pe altii sa creada ca boala lor...e ...sanatate curata...
hai ca...deja...scriu mai mult decat trebe...si...nu multa lume e obisnuita sa citesca ...atat de mult...
un an nou...cu bucurie si...impliniri...si pentru tine...ca pemtru toata lumea...normala...de altfel!!!
eu_ovidiu
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:51
Va doresc tuturor un an nou fericit si plin de impliniri - sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos de la viata...iar sentimentele placute impreuna cu personalitatile si caracterele voastre sa se imbie intr-o atmosfera de gingasie facand din voi oameni de valoare si de o calitate inestimabila in aceasta societate pentru a putea ajunge in sfarsit cu toti in locul mult dorit cerul....La multi ani spre vesnici...
kudika_nikole
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:58
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 21:51:51vipass...

stai relax...mai...ca nu de tine vorbeam...si...is convins ca...nu ti-ai imaginat asta...
is prea ruginit p`aci...sa cred asa...orice...
poate...n-ai sesizat asta...sau...ma rog...dar...sincer...nu despre tine...si...inca multi...care au simtzul masurii!!!
cu toate astea...is destui...care-si varsa...efectele bolii de care sufera...pe aici...si...incerca sa-i faca pe altii sa creada ca boala lor...e ...sanatate curata...
hai ca...deja...scriu mai mult decat trebe...si...nu multa lume e obisnuita sa citesca ...atat de mult...
un an nou...cu bucurie si...impliniri...si pentru tine...ca pemtru toata lumea...normala...de altfel!!!

Multumesc dragule ...tot ce-ti doresti sa ti se implineasca in noul an.
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 21:59
ovidiuleeeeeeeeeeeeee,nu mai bea,ma,cand esti la volan,ca uite ce patesti...deja te-ai dat cu capul de oglinda retrovizoare...si aberezi iar despre viata ta anterioara...de parca nu te cunoastem cine esti si ce faci...trebuie sa te repeti tot timpul...on-topic: ALUPIGUS...ca tot suntem in latrina...vezi ca ti-am lasat si tie un ban in pisoar...ca m-ai lasat sa te sorcovesc anticipat la inceput de an in bot si in kur...fraere...
MONSENIORUL
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:04
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-31 21:58:04Va doresc tuturor un an nou fericit si plin de impliniri - sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos de la viata...iar sentimentele placute impreuna cu personalitatile si caracterele voastre sa se imbie intr-o atmosfera de gingasie facand din voi oameni de valoare si de o calitate inestimabila in aceasta societate pentru a putea ajunge in sfarsit cu toti in locul mult dorit cerul....La multi ani spre vesnici...

Multumesc frumoasa urare..ingeras Noul an sa te gaseasca cu bine, multa fericire si numai bine iti doresc!La multi ani!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:05
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-31 21:58:04Va doresc tuturor un an nou fericit si plin de impliniri - sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos de la viata...iar sentimentele placute impreuna cu personalitatile si caracterele voastre sa se imbie intr-o atmosfera de gingasie facand din voi oameni de valoare si de o calitate inestimabila in aceasta societate pentru a putea ajunge in sfarsit cu toti in locul mult dorit cerul....La multi ani spre vesnici...

La multi ani,Nikole!Anul nou sa te gaseasca cu zambetul pe buze si cu lumini jucause in priviri!Sa fii fericita!
RAINBOWLADY
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:10

La multi ani iubita si tie si tot ce-ti doresti.
Vipassana
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:16
De la: MONSENIORUL, la data 2011-12-31 22:12:05cred ca deja ai adormit la volan,bibilistrocule...vise placute...si prapastie adanca...

nu ma supara acum godzilo! stiu ca vrei sa provoci oamenii!
lasa-l in pace pe ovidiu ca-i strici bunadispozitie!
PICCKARD
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:16
De la: MONSENIORUL, la data 2011-12-31 22:12:05cred ca deja ai adormit la volan,bibilistrocule...vise placute...si prapastie adanca...

Ai uitat,amice?M-am saturat sa tot astept,no! Mai aproape doua ore timp de gandire!
RAINBOWLADY
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:19
Ovidiu i-a sezi tu la masuta sa savuram cafeaua hai repejor ca trece anul dragule
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:20
sar`na patroana...is aci...si...stati relax ca...lighioane d`astea...nu ma scot pe mine din ritm... ...va urez si eu...tuturor...seara magnifica...si...plina de bucurii!!!
iar...retardatii...inca mai au vreme sa se trateze...
eu_ovidiu
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:26
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 22:26:27sar`na patroana...is aci...si...stati relax ca...lighioane d`astea...nu ma scot pe mine din ritm... ...va urez si eu...tuturor...seara magnifica...si...plina de bucurii!!!
iar...retardatii...inca mai au vreme sa se trateze...

aici erai. . mno bine ca nu m-am impiedicat de tine cum de nu te-am vazut apai distractie frumoasa sa fie si ignora-l de cate ori sa iti spun nu se merita sa iti bati capul cu astfel de ..bye te astept la o cupa de sampanie la anul La multi sa fi iubit de cine vrei tu si fericit!
Fulg-de-nea
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:32
gata...curcubeule...promit...pana dupa ora zero...ca ...nu pot sa-l tin flamand...mi-am asumat responsabilitati...zau... ...dupa ora zero...trebe sa-l hranesc...dar pana atunci...is mut...sa stii!!!
eu_ovidiu
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:32
De la: eu_ovidiu, la data 2011-12-31 22:32:30gata...curcubeule...promit...pana dupa ora zero...ca ...nu pot sa-l tin flamand...mi-am asumat responsabilitati...zau... ...dupa ora zero...trebe sa-l hranesc...dar pana atunci...is mut...sa stii!!!

Multumesc,stiam eu ce stiam!
RAINBOWLADY
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:33
LA MULTI ANI FERICITISA TRAITI IMPLINITI ...... !!!!!
cristinxxx
Postat pe 31 Decembrie 2011 22:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre o Marie cu o alta palarie... 57 De la: Marryzza 2 Februarie 2012 14:08
sunt o amanta? 397 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:55
m-am indragostit si nu stiu ce vreau sunt total dezorie1sotul meu este o persoana rea de gura si un tp afemeiatntata 57 De la: yummy_lerka 4 August 2009 14:08
Cum reactionati cand alte femei de pe strada/baruri/etc. se uita insistent la partenerul vostru ? 88 De la: kudika315664 9 Septembrie 2010 00:31
Sondaj! 6 De la: cocancl 2 August 2011 00:28