Mai multe
De la: pwpushika, la data 2011-01-30 18:51:19Buna, nu as vrea sa te critic sau sa te acuz dece doresty sa faci avort..imi este cunoskut acest sentiment ..de spaima ce se simte in acest moment.. dar cred ca ar trebui sa te mai ghindesty inainte sa faci acest pas, ghindeste-te cum o sa traiesty toata viata cu acest sentiment.. Da e clar ca akum nu tii de un bebe si vrei sa-ti faci o cariera,dar asta e posibil daca vrei..Am fost si eu in aceasta situatie ..La 17 ani acelasi accident fericit:).... am fost la un pas sa fac avort,doar ca ma oprit mama. rughindu-se sa pastrez sarcina, iar daca in aceste 9 luni nu ma razghindesk si nu imi voi iubi copilul ea va fi de acord sa-l dau spre adoptie..sincer au fost 9 luni de cosmar atunci. mergeam la ore k nu doream sa pierd anul, eram criticata de toti vecinii , de toata lumea,inclusiv de tata.. si zilnik ma priveam in oglinda si imi spune-am cit de tare imi urask kopilul.. dar cind a venit momentul ,am naskut o fetita si tot eram cu ghindul ca o nask nici nu ma uit la ea si o dau.. dar kind mi-a dat-o moasa sa o tin putin in brate sa o vad..am inceput sa pling kind am vazut un pui de om mikutz ,firav,care plingea si cauta sa manince.. ceva m-a atins si i-am spus mamei k nu o mai dau.. e doar a mea..Si akum acest pui de om are 2 anishori.. e cea mai mare bukurie a bunicului , anume acelui care nu o dorea..acum nu-si imagineaza o zi fara sa o vada,sau fara sa se joace cu ea ... cit despre cariera am continuat scoala, am dat examenele sunt la facultate,dar cea mai mare bukurie a mea akum nu este cariera ci anume,papadia pe care o am si care imi spune "mama".. Iti doresc succes si numai bine:)))) Buna. Felicitari pentru fetita, sa-ti traiasca, sa te bucuri sanatoasa de ea. Vroiam sa te intreb daca tatal copilului si-a asumat raspunderea. Pt ca unii critica f dur persoana care a deschis topicul, dar e nevoie de doi pt a concepe un copil si nu mi se pare corect ca doar femeia sa fie invinuita |
||
|
noi3 Postat pe 31 Ianuarie 2011 01:27 |
||
|---|---|---|
De la: harie_vasile, la data 2011-01-31 00:46:41am tot citit pe forumul acesta si am vazut ca unele persoane nu au nici o frica de DUMNEZEU,apoi dau niste sfaturi care nu au nici un fel de mustrare de constiinta voi ati vazut ce trgedie este viata unei persoane dupa ce face avort cum puteti voi acele doamne sa indemnati acea copila la avort cel mai bine este pentru ea sa mearga la o biserica crestina neoprotestanta sa vorbeascasca cu presbiterul bisericii sa se roage biserica pentru ea si cred ca DUMNEZEU o va ajuta sigur sasi creasca copilasul si pentru tinara eu o sfatui sa pastreze copilasul ca o sa gaseasca un barbat care o accepta cu un copilas or mai fost cazuri .dar avortul este cel mai grav pacat orice femeie care comite acest pacat al avortului va fi pedepsita de DUMNEZEU si aici pe pamint si dincolo de mormint asa ca scumpa mea nu avorta ci mai bine cauta o biserica penticostala si vorbeste acolo cu presbiteru si DUMNEZEU te va ajuta sigur ,si citeste BIBLIA ca vei fi mai fericita daca vei pastra copilasul .eu iti doresc numai bine si ma ROG LA DUMNZEU SA TE AJUTE .sa treci cu bine . Du-te invartindu-te cu dumnezeul tau inainte. Nu sunt de acord cu avortul dar bati campii grav |
||
|
noi3 Postat pe 31 Ianuarie 2011 01:29 |
||
Tu nu ai citit ca s-au protejat numai ca s-a rupt prezervativul??? oricum sunt pilulele de 72 de ore?? putei sa iei dupa ce va-ti dat seama ca s-a rupt. Nu te judec, dar sa stii ca am cunostinte ,prietene care au nascut copii nedoriti, si i-au crescut si sunt bine, chiar daca erau nedoriti. Nu uita ca in orice caz, daca esti dintr-o familie normala, parintii tai te vor intelege. Bafta la orice v-a fi ;)
|
||
|
|
||
|
poisongirl87 Postat pe 31 Ianuarie 2011 11:02 |
||
De la: poisongirl87, la data 2011-01-31 11:02:18Tu nu ai citit ca s-au protejat numai ca s-a rupt prezervativul??? Si cu pastila de a doua zi poti ramane insarcinata, cand bebele vrea sa traiasca...o face
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 31 Ianuarie 2011 11:10 |
||
De la: poisongirl87, la data 2011-01-31 11:02:18Tu nu ai citit ca s-au protejat numai ca s-a rupt prezervativul??? Se vede ca esti f. tanara. Nu te judec este parerea ta dar.La 17 ani, chiar daca te obsedeaza sexul sau esti super indragostita si asa considerati voi fetele ca daca esti virgina la 17 ani , esti::*o proasta*. Asta nu insemneaza ca esti pregatita sa-ti asumi raspunderea cresterii unui copil venit *accidental pe lume** cu tot ce implica asta, adica multa, multa dragoste, sacrificii chiar in cuplu, foarte mult timp dedicat nu numai cresterii. Educatie, joaca, plimbari , medicatie, psihologia cresterii/comportamental a copilului. Nu in ultimul rand posibilitati financiare suficint cat sa nu frustezi atat copilul cat si viata de familie. La 17 ani, nu ai o scoala terminata, un serviciu bine platit. Ori sa faci un copil si sa-l dai parintilor spre crestere, insemneaza lipsa de responsabilitate si sub nici o forma nu se incadreaza nici in iubire pentru copil. Pierzi multe lucruri din viata lui, nu poti face parte integrala din viata copilului. Dupa cum vorbiti voi pe forum ca, este o crima*,sa faci avortsau, ca un avort imbolnaveste organismul femeiei....** Avortul este intreruperea ciclului *ovul sau ou. nu este o crima>medicina nu mai este ca pe vremuri, clandestin si cu tot felul de otravurisau prostii. Este 100%, sub control medical. Boli**genitale= sunt hormonale, infectii netratate si nici decum de la intrerupere de sarcina. care este sub control medical si medicatie preventiva. Si daca tot il bagati pe d-zeu. la inaintare, tot atat de pacat este si faptul ca faci sex cu prietenul sau amicul sau accidental dupa o portie de coniac, se cheama tot pacat; *preacurvire*. Decizia ii apartine. Este o crima sa faci un copil care nu-l vei putea iubi din cauza ca trebuie sa-ti sacrifici viata. Copilul trebuie sa fie programat functie de venituri, capacitatea de a -ti sacrifica timpul, banii, tineretea care implica distractii, scoala, performante /cariera. Ex. care tu lai dat cu vecini , prieteni , cunostinte. Superficial pare Ok. dar fii sigura ca acel copil nu primeste tot ce-i trebuie si ma refer la timpul mamei dedicat numai lui , inclusiv f. f. multa dragoste. O mama frustata nu va avea ce sa daruiasca copilului. Copilul va creste , dar va avea multe lipsuri. Copii crescuti pur si simplu cunosc si eu, sunt copii suferinzi, nu sunt integrati100% in cuplu, sunt introvertiti, mofturosi si isterici tocmai ca cer atentie si nu multe mame stiu asta;**ce o avea copilul asta ii dau totul si uite ce-mi face***. Acel copil se comporta ne firesc tocmai ca nu ai sau nu poti sa-i ofri totul, care evident nu insemneaza numai material. Dupa cum spunti cu **pacatul**, se fac multi copii ne doriti si consecinta este care o stiti deja.Pana si un animal de casa sau curte, altfel creste daca il si iubesti, chiar daca ii dai de mancare si nu-l bati. Cel mai bine este sa nu ajungeti la avort, dar daca s-a intamplat si nu esti pregatita, atat tu cat si partenerul, acel copil va suferi sentimental , cuplul deasemeni, chiar daca nu te plangi la capitolul material, desi te vei plange pentru ca nu ai inca educatie si un serviciu sau afacere din care sa rezulte ca tu personal poti sustine material toate cheltuielile ncesare cresterii copilului fara lipsuri. Copilul trebuie crescut in doi, mama si tata, totul impreuna. La 17 ani, ma indoiesc ca poti fi mama-tata. In schimb poti face sex, dar iata ca nici la acest capitol vad ca nu sunteti inca pregatite, altfel nu se intampla;**accidentul**. Fata tocmai a spus ca,; Nu este pregatita sa renunte la tinerete cu tot ce implica ea, incluiv educatie/profesie. Lucrul acesta o va macina toata viata, va fi frustata si se va comporta in consecinta. Nu de putine ori auzi mame care spun; **mi-am sacrificat viata, tineretea pentru tine si tu???*** Asta nu insemneaza dragoste,ajungi sa-i ceri cont copilului pentru viata ta nerealizata. sau copii care spun;*** de ce mai facut daca ai stiut ca este prea mult pentru tine**??. Asa ca reflectati. Nu estipregatita nu te baga, asumati rscul si dedicate 100**, daca nu poti stai cuminte. |
||
|
dorina27 Postat pe 31 Ianuarie 2011 12:26 |
||
De la: noi3, la data 2011-01-31 01:27:08De la: pwpushika, la data 2011-01-30 18:51:19Buna, nu as vrea sa te critic sau sa te acuz dece doresty sa faci avort..imi este cunoskut acest sentiment ..de spaima ce se simte in acest moment.. dar cred ca ar trebui sa te mai ghindesty inainte sa faci acest pas, ghindeste-te cum o sa traiesty toata viata cu acest sentiment.. Da e clar ca akum nu tii de un bebe si vrei sa-ti faci o cariera,dar asta e posibil daca vrei..Am fost si eu in aceasta situatie ..La 17 ani acelasi accident fericit:).... am fost la un pas sa fac avort,doar ca ma oprit mama. rughindu-se sa pastrez sarcina, iar daca in aceste 9 luni nu ma razghindesk si nu imi voi iubi copilul ea va fi de acord sa-l dau spre adoptie..sincer au fost 9 luni de cosmar atunci. mergeam la ore k nu doream sa pierd anul, eram criticata de toti vecinii , de toata lumea,inclusiv de tata.. si zilnik ma priveam in oglinda si imi spune-am cit de tare imi urask kopilul.. dar cind a venit momentul ,am naskut o fetita si tot eram cu ghindul ca o nask nici nu ma uit la ea si o dau.. dar kind mi-a dat-o moasa sa o tin putin in brate sa o vad..am inceput sa pling kind am vazut un pui de om mikutz ,firav,care plingea si cauta sa manince.. ceva m-a atins si i-am spus mamei k nu o mai dau.. e doar a mea..Si akum acest pui de om are 2 anishori.. e cea mai mare bukurie a bunicului , anume acelui care nu o dorea..acum nu-si imagineaza o zi fara sa o vada,sau fara sa se joace cu ea ... cit despre cariera am continuat scoala, am dat examenele sunt la facultate,dar cea mai mare bukurie a mea akum nu este cariera ci anume,papadia pe care o am si care imi spune "mama".. Iti doresc succes si numai bine:)))) Buna, da tatiku a fost alaturi din prima clipa cind a aflat de micul accident.. insa nu imi spunea nimic de ceea ce doream sa fac ptr ca eu il invinovate-am pe el de tot.. doar imi era alaturi in fiecare zi si imi spuneaa k o sa avem o fetita , in fiecare seara venea de la servici si vb cu burtika iar eu eram furioasa pe el :D de fapt cred ca eram geloasa si imi tot repeta o sa ma razghindesk .. nu o sa mai dau copilul.. si avea dreptate De aceea si am scris acest msg, poate d-soara se razghindeste si lasa sa traiasca acea particica din ea:))) |
||
|
pwpushika Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:29 |
||
De la: pwpushika, la data 2011-01-31 17:29:42De la: noi3, la data 2011-01-31 01:27:08De la: pwpushika, la data 2011-01-30 18:51:19Buna, nu as vrea sa te critic sau sa te acuz dece doresty sa faci avort..imi este cunoskut acest sentiment ..de spaima ce se simte in acest moment.. dar cred ca ar trebui sa te mai ghindesty inainte sa faci acest pas, ghindeste-te cum o sa traiesty toata viata cu acest sentiment.. Da e clar ca akum nu tii de un bebe si vrei sa-ti faci o cariera,dar asta e posibil daca vrei..Am fost si eu in aceasta situatie ..La 17 ani acelasi accident fericit:).... am fost la un pas sa fac avort,doar ca ma oprit mama. rughindu-se sa pastrez sarcina, iar daca in aceste 9 luni nu ma razghindesk si nu imi voi iubi copilul ea va fi de acord sa-l dau spre adoptie..sincer au fost 9 luni de cosmar atunci. mergeam la ore k nu doream sa pierd anul, eram criticata de toti vecinii , de toata lumea,inclusiv de tata.. si zilnik ma priveam in oglinda si imi spune-am cit de tare imi urask kopilul.. dar cind a venit momentul ,am naskut o fetita si tot eram cu ghindul ca o nask nici nu ma uit la ea si o dau.. dar kind mi-a dat-o moasa sa o tin putin in brate sa o vad..am inceput sa pling kind am vazut un pui de om mikutz ,firav,care plingea si cauta sa manince.. ceva m-a atins si i-am spus mamei k nu o mai dau.. e doar a mea..Si akum acest pui de om are 2 anishori.. e cea mai mare bukurie a bunicului , anume acelui care nu o dorea..acum nu-si imagineaza o zi fara sa o vada,sau fara sa se joace cu ea ... cit despre cariera am continuat scoala, am dat examenele sunt la facultate,dar cea mai mare bukurie a mea akum nu este cariera ci anume,papadia pe care o am si care imi spune "mama".. Iti doresc succes si numai bine:)))) |
||
|
noi3 Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:50 |
||
| tu bati campii habar nu ai ce inseamna avort si prin ce chinuri trece acele femei care safirsesc astfel de pacate asa ca vai de tine ca esti incostienta si trebuie sa te gindesti bine cind vorbesti da dute la preotul tau si intrebal si nu -mi spune tu mie ca bat campii si daca dati sfaturi la altii întîi gîndiþivã de ºapte ori ca o sã vã treziþi în viaþã cu regrete amare | ||
|
jean31 Postat pe 1 Februarie 2011 16:51 |
||
De la: harie_vasile, la data 2011-02-01 16:51:42tu bati campii habar nu ai ce inseamna avort si prin ce chinuri trece acele femei care safirsesc astfel de pacate asa ca vai de tine ca esti incostienta si trebuie sa te gindesti bine cind vorbesti da dute la preotul tau si intrebal si nu -mi spune tu mie ca bat campii si daca dati sfaturi la altii întîi gîndiþivã de ºapte ori ca o sã vã treziþi în viaþã cu regrete amare uite parerea mea e sa te iei de mana cu marco simai sunt vreo cativa care propovaduiesc pe aici chinurile iadului... dupa ce va luati de manute faceti voi o sedinta ceva si puneti de un partid poate va iese ceva mai bun decat sfaturi de genul celui pe care l-ai dat.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Februarie 2011 17:13 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-01-19 17:13:19Cred ca sunt insarcinata, nu stiu sigur, urmeaza sa imi fac testul peste o saptamana ca sa iasa un rezultat cat mai corect posibil. Am 17 ani si daca as fi insarcinata nu mi-as dori sa pastrez copilul, stiu ca e un pacat, dar cred ca ar fi si mai pacat sa imi distrug viata sau sa distrug viata unui copil care nu este dorit. Va rog mult, daca ma puteti ajuta, sa imi recomandati un cabinet in Bucuresti unde pot face avort fara a fi insotita de un parinte, ci de un adult(prietenul meu, o amica etc) si cam care ar fi preturile. daca esti minora nu cred ca exista vreun medic care sa-ti faca avort fara acordul unui parinte, sau a unei rude . cel putin asa e legea. cat despre cabinete ,nici atat .cel mai sigur ar fii te asiguri ca esti insarcinata,si pe urma sa-ti iei inima in dinti sa discuti cu un adult din familie care te poate ajuta si sfatui. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Februarie 2011 17:16 |
||
De la: harie_vasile, la data 2011-02-01 16:51:42tu bati campii habar nu ai ce inseamna avort si prin ce chinuri trece acele femei care safirsesc astfel de pacate asa ca vai de tine ca esti incostienta si trebuie sa te gindesti bine cind vorbesti da dute la preotul tau si intrebal si nu -mi spune tu mie ca bat campii si daca dati sfaturi la altii întîi gîndiþivã de ºapte ori ca o sã vã treziþi în viaþã cu regrete amare Mi se pare mie sau asa este ? Esti genul de om indoctrinat si care nu face nimic din ce nu aproba "preotul" sau . Tu habar nu ai ce insemna ptr o suferinta provocata de o sarcina timpurie la o varsta frageda , cu decizia de a creste copilul in situatii grele sau un avort in care daca totul decurge bine cum de fapt ar trebui daca iti alegi medicul potrivit , suferinta e pe o perioada relativ scurta . Oamenii care gandesc ca tine imi amintesc de anii de comunism in care toti au pupat in fund partidul , dupa revolutie insa toti erau mari crestini . Mereu am fost inconjurat de femei , asa ca am vazut unde au dus deciziile lor . Si a celora care au acceptat o sarcina la varsta frageda si a celora care nu erau inca pregatite ptr sarcina . Asa ca voi sustine avortul oricui indiferent de cauze . |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 1 Februarie 2011 19:05 |
||
De la: harie_vasile, la data 2011-02-01 16:51:42tu bati campii habar nu ai ce inseamna avort si prin ce chinuri trece acele femei care safirsesc astfel de pacate asa ca vai de tine ca esti incostienta si trebuie sa te gindesti bine cind vorbesti da dute la preotul tau si intrebal si nu -mi spune tu mie ca bat campii si daca dati sfaturi la altii întîi gîndiþivã de ºapte ori ca o sã vã treziþi în viaþã cu regrete amare Lasa ca stie(!!) tu si presbiteru tau ce inseamna un avort. Nu-i asa "doamna" ca stiti foarte bine cum e sa ramaneti insarcinat, sa fiti abandonat de tatal copilului si sa fiti alungat de acasa de parinti? Ghinion ca acele femei care trece (!!!!) prin asa ceva nu-l cunosc pe presbiteru. (Who the hell is that? )
|
||
|
rashela Postat pe 1 Februarie 2011 19:32 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-01-19 17:13:19Cred ca sunt insarcinata, nu stiu sigur, urmeaza sa imi fac testul peste o saptamana ca sa iasa un rezultat cat mai corect posibil. Am 17 ani si daca as fi insarcinata nu mi-as dori sa pastrez copilul, stiu ca e un pacat, dar cred ca ar fi si mai pacat sa imi distrug viata sau sa distrug viata unui copil care nu este dorit. Va rog mult, daca ma puteti ajuta, sa imi recomandati un cabinet in Bucuresti unde pot face avort fara a fi insotita de un parinte, ci de un adult(prietenul meu, o amica etc) si cam care ar fi preturile. vrei doctor?il cheama andrei sencovici(gasesti detalii p google).nu te intreaba nici cati ani ai, nici cu cine ai venit!o sa-ti blestemi zilele cand pleci d acolo.am patit-o si eu.tot 17 ani aveam.inca imi mai plang de mila...dar te inteleg.e greu sa renunti la copilarie.mai bine renunti la prezervativ.ia anticonceptionale! |
||
|
kudika314809 Postat pe 2 Februarie 2011 17:20 |
||
De la: kudika314809, la data 2011-02-02 17:20:17dar intai gandeste-te bine!orice ai face o sa regreti....De la: niko0blonde, la data 2011-01-19 17:13:19Cred ca sunt insarcinata, nu stiu sigur, urmeaza sa imi fac testul peste o saptamana ca sa iasa un rezultat cat mai corect posibil. Am 17 ani si daca as fi insarcinata nu mi-as dori sa pastrez copilul, stiu ca e un pacat, dar cred ca ar fi si mai pacat sa imi distrug viata sau sa distrug viata unui copil care nu este dorit. Va rog mult, daca ma puteti ajuta, sa imi recomandati un cabinet in Bucuresti unde pot face avort fara a fi insotita de un parinte, ci de un adult(prietenul meu, o amica etc) si cam care ar fi preturile. |
||
|
kudika314809 Postat pe 2 Februarie 2011 17:22 |
||
|
Am revenit pentru a va anunta ca, din fericire, lucrul de care ma temeam nu s-a intamplat. Am facut un test de sarcina acum o saptamana, a iesit negativ, acum 2 zile am facut un alt test pentru a fi sigura, a iesit si el negativ. Le multumesc celor care mi-au dat sfaturi, nu critici. In orice caz, daca era sa fie vreo problema, cu siguranta as fi ajuns la avort, ba chiar fara sa am nicio urma de regret; si nu spun asta pentru ca sunt imatura, din contra, sunt destul de matura pentru cei 17 ani ai mei si sunt sigura ca asta ar fi fost cea mai buna solutie. Am observat ca sunt destule persoane care m-au criticat, spunandu-mi lucruri de genul "aa dar sa te distrezi facand sex nu ti-a fost frica" - sa inteleg ca voi la varsta de 17 ani erati puri si neprihaniti? E ceva normal ca la varsta asta sa iti incepi viata sexuala, deja e destul de tarziu avand in vedere ca in ziua de azi toate o fac de la 13 ani, deci daca v-ati luat de chestia asta in loc sa ma ajutati cu un sfat, acesta fiind motivul pentru care am si postat pe acest site, inseamna ca sunteti suficient de ipocriti incat sa uitati cum ati fost si voi in adolescenta. Vorba cuiva de mai sus, la ce varsta ar trebui sa fac sex, la 30 de ani dupa ce ma casatoresc, sau la menopauza? Altii mi-au recomandat sa ma duc la preot; multumesc pentru sugestie, insa nu sunt credincioasa iar un preot nu ar fi avut puterea de a lua hotararea in privinta posibilei mele sarcini, eu impreuna cu prietenul meu am fi fost cei care hotaram ce vom face. Eu nu am cerut parerea nimanui despre avort si sunt convinsa ca multi considera asta un mare pacat, eu nu ma numar printre ei, depinde de mentalitatea fiecaruia. Celor care m-au sfatuit sa pastrez copilul nu pot sa le spun decat ca ar trebui sa se gandeasca de doua ori, sau sa se puna in situatia mea, ca de vorbit e simplu. |
||
|
niko0blonde Postat pe 10 Februarie 2011 22:19 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:19:57Am revenit pentru a va anunta ca, din fericire, lucrul de care ma temeam nu s-a intamplat. Am facut un test de sarcina acum o saptamana, a iesit negativ, acum 2 zile am facut un alt test pentru a fi sigura, a iesit si el negativ. Le multumesc celor care mi-au dat sfaturi, nu critici. ... tot un jeg ramii ... cei din jurul tau se mai pot schimba ... iar faptul ca ai 17 ani nu iti da nici o scuza ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:22 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-10 22:22:57De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:19:57Am revenit pentru a va anunta ca, din fericire, lucrul de care ma temeam nu s-a intamplat. Am facut un test de sarcina acum o saptamana, a iesit negativ, acum 2 zile am facut un alt test pentru a fi sigura, a iesit si el negativ. Le multumesc celor care mi-au dat sfaturi, nu critici. Marco She's a lady!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 10 Februarie 2011 22:26 |
||
| OK, tu esti de parere ca sunt un jeg, iar eu sunt de parere ca tu ai ceva probleme la mansarda si ca ar trebui sa faci o vizita unui psihiatru, mai mult de atat nu am ce sa iti spun :) Bafta. | ||
|
niko0blonde Postat pe 10 Februarie 2011 22:26 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 22:26:37De la: marco918, la data 2011-02-10 22:22:57De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:19:57Am revenit pentru a va anunta ca, din fericire, lucrul de care ma temeam nu s-a intamplat. Am facut un test de sarcina acum o saptamana, a iesit negativ, acum 2 zile am facut un alt test pentru a fi sigura, a iesit si el negativ. Le multumesc celor care mi-au dat sfaturi, nu critici. ... poftiiiimm !!! ... atunci eu sint obama ... barack obama ... daca orice gioarsa rascracita e denumita ''lady'' inseamna ca pauperizam si cuvintul asta ... e o mucoasa ieftina ... foarte ieftina ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:29 |
||
marco918, ma amuzi! e fascinant sa vad cum o persoana frustrata ca tine sa in fata unui monitor si isi da cu parerea despre persoana mea, desi habar nu ai cine si cum sunt eu in realitate :)) asta inseamna ori sa fii nebun, ori sa duci lipsa de o viata, deci ceea ce iti recomand eu, care da, sunt o lady, e sa iti cumperi una, daca ai cu ce! :*
|
||
|
niko0blonde Postat pe 10 Februarie 2011 22:33 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:26:55OK, tu esti de parere ca sunt un jeg, iar eu sunt de parere ca tu ai ceva probleme la mansarda si ca ar trebui sa faci o vizita unui psihiatru, mai mult de atat nu am ce sa iti spun :) Bafta. ... probleme la mansarda ai tu mai guritza ... azi ai ''scapat'' ... ''miine'' o sa o patesti mai rau ... complet altfel decit iti inchipui ... gindesti ca o curvistina nemincata de pe centura ... care n-ar timp sa gindeasca asupra actiunilor ei si nici a corectitudinii in gindire ... bafta ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:34 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:33:38marco918, ma amuzi! ... curculitza lu'tata ... nu crezi ca te-ai prezentat suficent de bine ... ti-ai prezentat dorintele, aspiratiile, visele, parerile, convingerile, valorile ... nici nu iti dai seama dar ai facut toate astea ... trebuie sa citesti putin printre rinduri ca sa te cunoasca oricine ... de ce crezi ca trebuie sa te vad ? ... crezi ca m-ar bloca ''prestantza'' ta ? ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:37 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-10 22:34:18... probleme la mansarda ai tu mai guritza ... azi ai ''scapat'' ... ''miine'' o sa o patesti mai rau ... complet altfel decit iti inchipui ... gindesti ca o curvistina nemincata de pe centura ... care n-ar timp sa gindeasca asupra actiunilor ei si nici a corectitudinii in gindire ... bafta ... Haha, n-ai nimerit-o. De fapt, gandesc ca o persoana normala, in deplinatatea facultatilor mintale, care traieste in secolul 21, care nu face parte din nicio secta si care nu critica necunoscutii din spatele unui monitor. :) |
||
|
niko0blonde Postat pe 10 Februarie 2011 22:38 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:38:47De la: marco918, la data 2011-02-10 22:34:18... probleme la mansarda ai tu mai guritza ... azi ai ''scapat'' ... ''miine'' o sa o patesti mai rau ... complet altfel decit iti inchipui ... gindesti ca o curvistina nemincata de pe centura ... care n-ar timp sa gindeasca asupra actiunilor ei si nici a corectitudinii in gindire ... bafta ... ... ... visezi ... mai ... muc mic ... tu chiar esti clatita rau la creier ...
|
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:43 |
||
Ma bag si eu intre voi, sper sa nu iau vreun glont, ceva.. Cami, nu te mai certa cu Marco, e periculos ( am dansat odata cu el si m-a calcat pe degetele) Acum vorbesc serios...esti in dezavantaj in fata lui din cauza problemei tale afisate aici.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 10 Februarie 2011 22:43 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 22:43:57Ma bag si eu intre voi, sper sa nu iau vreun glont, ceva.. ... nu ''problema'' e dezavantajul ei ... aia nu era o problema ... in nici un caz ... modul in care gindeste ... e grotesc si de un prost gust (ca sa fiu mai finutz) incredibil ... e grav cind mucoase din astea sint atit de uscate si veninoase la virste atit de mici ... de fapt doar forma fizica o recomanda ca fiind femeie ... ... ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 22:49 |
||
|
mimi_ca29 nu inteleg ce vrei sa spui prin a fi in dezavantaj din cauza problemei expuse. Daca tie ti se pare ceva rusinos, scandalos, te priveste. Siiii oricum eu nu ma cert, ar insemna sa nu fiu sanatoasa, asa ca "domnul" de mai sus, ca sa pornesc certuri pe forumuri, cu oameni pe care nu ii cunosc, certurile le las pentru viata reala, ca macar eu am asa ceva. Va pup si noapte buna! :* |
||
|
niko0blonde Postat pe 10 Februarie 2011 22:51 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:38:47De la: marco918, la data 2011-02-10 22:34:18... probleme la mansarda ai tu mai guritza ... azi ai ''scapat'' ... ''miine'' o sa o patesti mai rau ... complet altfel decit iti inchipui ... gindesti ca o curvistina nemincata de pe centura ... care n-ar timp sa gindeasca asupra actiunilor ei si nici a corectitudinii in gindire ... bafta ...
|
||
|
kudika195501 Postat pe 10 Februarie 2011 22:54 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:51:08mimi_ca29 nu inteleg ce vrei sa spui prin a fi in dezavantaj din cauza problemei expuse. Daca tie ti se pare ceva rusinos, scandalos, te priveste. ... da gaina de gostat ... E RUSINOS ... si ... SCANDALOS ... esti o maimutza MINORA de 17 ani care ar fi trebuit sa invete ... iar daca s-a indragostit trebuia sa stie ce vrea de la rodul iubirii ei ... dorintza morbida de avort e scandaloasa si din punct de vedere moral dar si din punct de vedere al sentimentelor de curvistina pe care le dezvolti fatza de oricine care te plimba cu masina ... scuze de cuvinte si comparatii ... ... pupate singura ... sau pe ''iubitul'' tau ... ati scapat ... puteti folosi boschetii din nou ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 23:03 |
||
|
marko laso cã la va ajunge odatã la necaz ºi va foarte greu atunci nu mai ramîne decît o mînã de lut din toatã frumuseþea ei mie unu îmi pare rãu de aemenea fetiºcane .va fi vai ºi amar pentru toate femeile care au comis aceastã crimã oribilã .unele femei nu vor sa accepte ca dupa moarte existã viatã copilaºu chiar cînd se formeazã în pîtecele femeiei deja bebeluºul are sufletul adica partea spiritualã .aºa cã marko lasãi cã o sã dea cu capul de pragul de sus. |
||
|
jean31 Postat pe 11 Februarie 2011 18:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am pierdut pe cineva drag | 30 | De la: e_lory_bebelusa 3 Aprilie 2012 22:36 |
| offf | 8 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:36 |
| revenirea ciclului menstrual dupa sarcina | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:52 |
|
|
||
| Pacat de moarte si multa durere.... | 230 | De la: Sad_soul 31 Mai 2012 19:19 |
| AJUTATI-MA, chiar am nevoie ... | 30 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.