Mai multe
|
Tu Jean care esti atat de catolic macar nu vorbi despre ce nu stii. Femeile au facut un razboi pentru a se autoriza avortul. Au suferit enorm si unele chiar au murit din cauza prostilor care spun exact ceea ce spui tu. Si uite ca azi umanitatea a avansat si tu tot innapoiat ai ramas. Poate nu esti la curent ca in ziua de azi un avort poate sa fie mai putin dureros decat o masea infectata. Si daca tot esti asa de religios intreaba-l pe POPA ala al tau " de ce a dat DUMNEZEU minte oamenilor sa progreseze si sa ajunga in ziua de azi sa Practice avortul fara consecinte in cazul in care se practica intr-o policlinica sau un spital autorizat. |
||
|
aranaus Postat pe 13 Februarie 2011 04:32 |
||
|---|---|---|
Bravo ALEX_BODEA bine raspuns
|
||
|
aranaus Postat pe 13 Februarie 2011 04:35 |
||
|
Ma bucur pt. tine ca testul a iesit negativ. Sper sa nu mai ajungi la asa ceva caci cred ca au fost lungi cele 2 saptamani petrecute in asteptare. Ai grija de tine si Protejati-va la maxim amandoi ca sa nu mai trebuiasca sa treci prin ce-ai trecut. Si pt. cei ce ti-au spus ca faci prea mult sex eu iti doresc ca de azi innaite sa faci si mai mult ca e bun pt. sanatatea ta doar nu uita ca pt. sanatatea lui nu e bun prea mult sex pt. ca inbatraneste mai repede. BAFTA |
||
|
|
||
|
aranaus Postat pe 13 Februarie 2011 04:44 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-10 23:03:52De la: niko0blonde, la data 2011-02-10 22:51:08mimi_ca29 nu inteleg ce vrei sa spui prin a fi in dezavantaj din cauza problemei expuse. Daca tie ti se pare ceva rusinos, scandalos, te priveste. cum indraznesti tu, in viata ta mica, patetica si jalnica sa IMPUI Cuiva ce ar fi trebuit sau ce n ar fi trebuit sa faca cu viata lui, ba mai mult cu o alta viata? ce face ea , unde face , cu cine, daca are chef sa o faca agatata de candelabru, e absolut nUMAI si numai treaba ei si sincer, ma bucur pt ea. Fa o cu cine vrei unde vrei, fa o asa incat sa fie amuzant, sa te gandesti dupa ani de zile cu un zambet pe fata la cate nebunii ai facut. Mie asa mi se ntampla si de asta si zambesc cand trec prin centru si mi amintesc de toate "nimicurile " astea. in opinia mea, toti astia cu aere pudice, care nu va sarutati pe strada , ca vai doamne NIMENI pe drum va vede, sau sunteti prea ipocriti si va e mult prea frica sa va exprimati in societate, sunteti niste copii, trebuie sa va maturizati. cum sa i spui tu unui necunoscut, sau oricui, ce sa faca cu copilul EI nenascut? mi s a facut atata scarba de ce am citit, incat nici picioare n gura nu ti as da sa nu te ating nici macar cu talpa, un fel de ai calcat in rahat si nu stii daca sa arunci gheata sau s o arzi mai bine... si in ultima instanta sunt si f dezamagit. parca ati trai pe luna, crezi ca e usor sa cresti un copil singur? crezi ca narodul ala de iubit al ei ar fi stat cu ea? crezi ca e singura la 17 ani care se afla in situatia asta? cum sa creasca ea SINGURA un alt copil? chiar esti moron sau nu te gandesti. cel mai mare bun pe care l ar fi putu face PENTRU ACEL copil a fost avortul in sine. si pentru ea, la fel, mai putin cu 2 vieti distruse de acest sistem de 2 bani in care traim cu totii. PS: Pun pariu ca inca traiesti cu parintii de gandesti ca un retard de 10 ani. |
||
|
rockk Postat pe 13 Februarie 2011 05:20 |
||
|
tu habar nu ai despre ce vorbesti nu stii ce te asteaptã dincolo de moarte tu nul cunoºti pe DUMNZEU ºi dacã te intereseazã de ce a dat DUMNEZEU minte la oameni lea dat sã creascã ºi sã înmulþeascã nu sã omoare copilaºii nevinovaþi ai înþeles acu mai vreau sã-þi mai spun un singur lucru numai unele femei omoarã pruncii dar priveºte animalele din jurul tãu cum îºi îngrijesc puii lor deci cine comite pãcatul avortului este cel mai grav pãcat ai înteles ºi eu nu am nevoie sã-l întreb pe popa .asa ca mai citeste cartile sfinte mai CITESTE BIBLIA ºi cauta cartea graiul martirilor ca sã vezi creºtinii cum mergeau la moarte bucuroºi pentru CREDINÞA LOR în IISUS HRISTOS . aºa cã dacã nu ai cunoºtinþe teologige taci din gurã . cã DUMNEZEU A dat poruncã sã nu ucizi, ai înþeles .DUMNEZEU te lasã sã faci ce vrei tu sã faci .astã care ai scris din baia mare |
||
|
jean31 Postat pe 14 Februarie 2011 01:36 |
||
De la: aranaus, la data 2011-02-13 04:44:04Ma bucur pt. tine ca testul a iesit negativ. Sper sa nu mai ajungi la asa ceva caci cred ca au fost lungi cele 2 saptamani petrecute in asteptare. Ai grija de tine si Protejati-va la maxim amandoi ca sa nu mai trebuiasca sa treci prin ce-ai trecut. Si pt. cei ce ti-au spus ca faci prea mult sex eu iti doresc ca de azi innaite sa faci si mai mult ca e bun pt. sanatatea ta doar nu uita ca pt. sanatatea lui nu e bun prea mult sex pt. ca inbatraneste mai repede. Frumoaso, vreau sa-ti zic ca esti varza! stii ce e aia, nu? pe semne k nu esti mama, iar dak esti...te dovedesti jalnik! Ce tot te trezesti tu sa dai sfaturi? oar' esti vreun invatat al lumii si vrei sa-i luminezi pe altii? din tot ce am citit...numai comentariile tale mi-au facut scarba. Ai idee ce inseamna sa porti un copil in pantec? sa-l astepti? sa-l nasti? sa-l privesti intaia oara? sa-l atingi? sa-l mirosi? sa-l hranesti?...etc? se pare k esti rupta de realitate! poti sa nu-ti doresti sa fii mama...dar cand ai devenit, iti doresti NUMAI sa fii MAMA! altceva nu mai conteaza!!! poti sa mananci din strachini cu porcii, fara a regreta k ESTI mama. Poti sa simti toata mania din lume, toate frustrarile...dar niciodata nu-ti pare rau ca ai un copil! ..doar sa fii vreo retardata! Tu draga mea, ssst, nu mai divulga nimanui din convingerile tale deplorabile! Adik iti poti ucite copilul nenascut, dar te tavalesti in chinuri cand iti moare unul nascut, crescut! vai de capul tau...ti-ai esuat menirea in viata! |
||
|
Donna24 Postat pe 17 Februarie 2011 17:39 |
||
De la: jean31, la data 2011-02-11 18:24:15marko laso cã la va ajunge odatã la necaz ºi va foarte greu atunci nu mai ramîne decît o mînã de lut din toatã frumuseþea ei mie unu îmi pare rãu de aemenea fetiºcane .va fi vai ºi amar pentru toate femeile care au comis aceastã crimã oribilã .unele femei nu vor sa accepte ca dupa moarte existã viatã copilaºu chiar cînd se formeazã în pîtecele femeiei deja bebeluºul are sufletul adica partea spiritualã .aºa cã marko lasãi cã o sã dea cu capul de pragul de sus. Ce atitudine crestineasca! Voi erati buni in Arabia Saudita, va vad lapidand femei si feta pentru ca au fost violate! |
||
|
Spanish_Dancer Postat pe 17 Februarie 2011 18:22 |
||
asa va trebuie va place sa stati cracanate dar apoi nu va asumati responsabilitatile pentru ceea ce faceti un embrion o celula e tot un suflet e o viata ar fi trebuit sa gandesti de 10 ori inainte de a te juca dea mama si dea tata ...dar in fine voi tot ce vreti faceti va considerati mature si cand va loviti de o asemenea situatie cereti sfaturi pe tot felul de site-uri .... e fine gandestete bine ca e totusi un suftel si nu un embrion cum zici tu discuta cu iubitu si cu parintii doar mama iti poate da un sfat si iti poate zice ce e mai bine....si data viitoare gandeste te mai bine
|
||
|
s_anamaria Postat pe 26 Februarie 2011 16:02 |
||
|
@kudika087589 Daca ai sti sa citesti, ti-ai da seama ca eu nu am cerut nimanui niciun sfat pe acest forum, am cerut informatii despre un anumit lucru, ceea ce e total diferit. @dedemary19 Am 17 ani, nu 13 ani, deci nu mi se pare ca sunt prea mica sa fac sex, in schimb mi se pare ca esti tu dusa cu pluta. Bafta. |
||
|
niko0blonde Postat pe 28 Februarie 2011 17:44 |
||
De la: AmyLee92, la data 2011-01-30 16:18:03De la: mihaelaghet, la data 2011-01-30 10:42:31De la: paoola90, la data 2011-01-29 14:29:22fa avort si poate chiar cand o sa-ti doresti un bebelus nu o sa mai poti face...multe femei au patit asa....dar cine s-a distrat?...cine a facut sex? daca faci sex cu capu pe umeri..nu ramai gravida :) eu cum nu am ramas atatia ani...? am avut grija si eu ..si prietenul meu o face...cu capul pe umeri ... daca isi tin capul intre picioare ... :| n'au decat sa isi asume responsabilitatile si sa traga consecintele :) |
||
|
dedemary19 Postat pe 1 Martie 2011 17:36 |
||
| Sunteti o adunatura de ignoranti! va mai pasa de altceva decat de voi insiva? defapt..dak v-ar pasa de voi, v-ar pasa si de copiii vostri...Faceti specia umana de ras, mai ales voi, care sunteti femei! sex, sex, sex...mai stiti si altceva? pai bn...fa-o de 10 ori pe zi..cu oricine, oriunde, dar asuma-ti fato responsabilitatile! Mai stie cineva care e motivatia sexului pt orice specie? Ati auzit de perpetuare??? ...bine...placerea..vine dupa, dar la voi e invers! vai de capul vostru, nu va doriti si/sau va urati proprii copiii! Macar tineti prostiile astea numai pt voi sa nu va mai auda si altii! habar n-aveti de voi!!!!! | ||
|
Donna24 Postat pe 4 Martie 2011 11:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre avort, " SILENT SCREAM" | 111 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| botezarea unui copil ..... | 11 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58 |
| URGENT!!! Mi-a intarziat mentruatia 5 zile.... | 14 | De la: kudika013892 20 Noiembrie 2012 12:45 |
|
|
||
| ma descurc singura sau întrerupere de sarcina | 118 | De la: kudika_36817 19 Iunie 2013 21:50 |
| Please help! Ce stiti despre cursurile pentru gravide? | 40 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.