Mai multe
De la: rashela, la data 2011-01-20 13:48:50De la: _pimkie_, la data 2011-01-20 13:40:08si eu am ramas insarcinata la 19 ani cei drept nui 17 da nici mare diferenta si ias descrie pe parinti mei chiar cei mai graoznici parinti dar knd au aflat dupa ce au trecut peste soc mau ajutat si mau sprijinit cum au putut iar daca nu o ajuta parinti poate prietenul ar trebui sa isi asume responsabilitatea....sau poate are o matusa verisoara bunici cnva sigur o sa o sprijine....scoala poate sa o termine poate merge si la fac sunt multe femei tinere cu mai multi copii p care trebuie s aii creasca singure si pt aia studiaza lucreaza si au grija si de copii....sa alegi avortul ii mult mai usor dar in ochii mei este o crima..... am mai scris si aici si pe alte topice....fiecare cum il duce capul...Unii nu ar putea sa faca asta ca ar ramane cu sechele...si nu e gluma...sunt "n" cazuri...poate altii trec mai usor.dar sa spui...."nu ucide" nu mi se pare absolut deloc ipocrizie.ipocrizie mi se pare sa spui ca mergi la doctor si stai la o tigara in timp ce iti astepti randul.si apoi mai si iesi zambind....ca a fost o nimica toata. |
||
|
dark_eye Postat pe 22 Ianuarie 2011 18:38 |
||
|---|---|---|
De la: kudika320324, la data 2011-01-22 18:32:22aici vorbim de o sarcina care exista deja in acest caz prezervativele nu mai folosesc la nimic.fata te intreaba ce sa faca cu sarcina iar tu ii raspunzi ce ar trebui sa faca sa nu ramana insarcinata.probabil esti un pusti de aceea gandesti atat de,,matur''.apropo,nu ai fost atent,fata a specificat ca a folosit prezervativ dar ca...acesta nu a fost de calitate,asa ca nu i-ai spus nimic nou [/quote |
||
|
kudika195501 Postat pe 22 Ianuarie 2011 18:43 |
||
De la: niko0blonde, la data 2011-01-19 19:40:30Am 17 ani si nu am de gand sa imi distrug viata pentru o astfel de intamplare neprevazuta. Asa e, prefer partea usoara si poate ca sunt egoista, insa un copil la aceasta varsta nu e de mine, vreau sa imi traiesc viata de adolescenta ca si pana acum. Si de ce sa il pastrez si sa il dau dupa aceea spre adoptie, nu exista atatia copiii abandonati pe lume? De ce sa aiba parte de o viata nefericita, cand il pot da afara inainte sa se fi format, in stadiul in care nu poate fi numit copil? Un gest ca acesta(avortul) lasa urme toata viata. Acum poate ti se pare cel mai bun lucru,dar nu este. Cunosc doua fete in situatia ta, care au avut curajul de a pastra copilul. Acum au niste fetite absolut superbe si nu cred ca regreta decizia luata. In schimb daca faci avort, o sa regreti toata viata. Gandeste-te bine. Sfatul meu e sa nu faci. Si repet: un avort lasa sechele pt toata viata. |
||
|
|
||
|
AmyLee92 Postat pe 22 Ianuarie 2011 18:58 |
||
|
Ai dreptate sa-ti traiesti viata de adolescenta si ce-a de domnisoara daca poti; un copil nu e ceea ce poti numi libertate. Si eu am ramas gravida la varsta ta si uite ca azi dupa 10 ani regret decizia luata acu 10 ani. Sa nu ma intelegi gresit nu regret ca am copilul azi regret decizia pe care am luat-o. Regret ca am imbatranit crescand un copil in loc sa inbatranesc intai si dupa aceea sa-l fac. Nu uita ca o femeie poate sa faca pana la varsta de 37 de ani copii. Eu traiesc in strainatate si aici femeile isi traiesc viata din plin si isi fac o cariera profesionala si dupa aceea fac copii. De acum e decizia ta. |
||
|
aranaus Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:14 |
||
|
fara sa te judec...dar s-ar putea sa ai urmari neplacute,sau sa-ti cauti sanatatea cu bani.poate ca ar fi mai bine sa discuti cu parintii. s-au dus vremurile bunicii,si s-ar putea ca acest copil sa-ti aduca mai tarziu fericirea.mai gandeste-te. |
||
|
deea_geo72 Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:24 |
||
| Foarta bun raspunsul dumneavoastra dar aici nu e vorba de 50.000€ sau mai mult de platit pt sanatate aici e vorba ca daca pastrezi coplilul si regreti dupa aceea nici macar 1.000.000 € nu te mai scapa.Si cu technologia din ziua de azi avorturile au devenit foarte sigure si fara complicatii. | ||
|
aranaus Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:29 |
||
| Daca ai ramas insarcinata eu consider caci ar fi mai bine sa il pastrezi caci mai tarziu nu vreau sa fie un ghinion dar ai sa te casatoreti si ai vrea sa mai ai un copil si sa nu mai poti ramane insarcinata. Multe familii casatorite de ani de zile ar vrea sa aiba un bebe dar nu au. Gandestete la legea divina si reflecteaza. Eu tot ce iti doresc este ca tu sa nu fii insarcinata si multa bafta | ||
|
mysulica Postat pe 22 Ianuarie 2011 20:06 |
||
De la: aranaus, la data 2011-01-22 19:29:36Foarta bun raspunsul dumneavoastra dar aici nu e vorba de 50.000€ sau mai mult de platit pt sanatate aici e vorba ca daca pastrezi coplilul si regreti dupa aceea nici macar 1.000.000 € nu te mai scapa.Si cu technologia din ziua de azi avorturile au devenit foarte sigure si fara complicatii. ... cucoana ... AVORTUL ESTE O BARBARIE ... probabil esti o fufulina ahtiata al carui organism inca duce schilodirile pe care ti le aplici ... nu pot sa cred ca pui plimbatul prin baruri si munca de bivol in balanta cu viata unui copil ... propriul copil ... esti copil daca iti inchipui ca ''tehnologia'' iti poate face un avort sigur si fara complicatii ... esti pur si simplu spalata la creier ... nu ai nici cele mai mici notiuni de medicina, nici cele mai mici valori umane ... uite ce mai spun si doctorii ... Exista, din pacate, din ce in ce mai multe femei care renunta cu usurinta la prima sarcina, lipsindu-se, uneori pentru toata viata, de bucuria maternitatii. Intreruperea sarcinii nu este o interventie atat de simpla si lipsita de riscuri precum pare, si de aceea este bine sa cunoastem urmarile nefaste pe care le poate avea asupra sanatatii femeii inainte de a face un asemenea pas. Dupa cum se stie, graviditatea determina modificari hormonale si functionale in organismul femeii, iar un avort duce la o profunda perturbare a lor. Organismul nu mai este capabil sa se sadapteze la noile conditii care au survenit brusc prin efectuarea avortului si atunci apar dereglari in functionarea unor organe interne. Orice fel de avort poate fi urmat de accidente si complicatii imediate sau tardive; metodele intrauterine sunt cele care au platit in toate timpurile cel mai mare tribut de victime. Folosirea unor substante toxice pentru a actiona direct asupra sarcinii poate duce la intoxicatii grave ale organismului matern, prin patrunderea in sange a substantelor respective si la o serie de complicatii locale, cum ar fi necroza organelor genitale. Complicatiile cele mai frecvente dar si cele mai grave sunt procedeele instrumentale intrauterine; astfel intalnim perforarea, hemoragiile si infectiile. Uterul gravid este foarte intens irigat cu sange iar lezarea peretelui sau prin perforatii poate provoca hemoragii de o intensitate deosebita. Infectia insa este cea mai frecventa complicatie, mai ales in cazul avorturilor provocate clandestin.Sursa de infectie poate fi data de instrumentele sau mainile celui care provoaca avortul; pot apare infectii ale peretelui uterin, ale trompelor uterine si ovarelor, sau infectii extinse pana in cavitatea abdominala ce pot duce la septicemii. O forma periculoasa a infectiei, mai ales in cazul avorturilor provocate clandestin, este septicemia gangrenoasa. Daca aceasta ramane localizata in cavitatea uterina vindecarea este posibila, insa daca este cuprins si peretele uterin, poate surveni decesul. Prin avortul provocat clandestin se mai pot declansa si infectia tetanica, embolia gazoasa si intoxicatia generala, cazuri in care decesul poate surveni in cateva minute. O parte din infectiile provocate de avort nu se vindeca radical, ci se cronicizeaza. Inflamatiile genitale sunt foarte dureroase, micsoreaza puterea de munca a femeii, necesita numeroase tratamente si produc perturbari ale vietii sexuale. De asemenea exista cazuri in care singura solutie pentru salvarea vietii este operatia mutilanta de scoatere a uterului, ceea ce face ca femeia sa devina inapta pentru sarcina toata viata. O alta urmare a avortului o constituie tulburarile glandulare; ovarele, facand parte din marele complex cu secretie interna, pot determina dereglarea intregului organism. Cele mai frecvente sunt tulburarile menstruale. De multe ori, dupa avort, prima menstruatie intarzie cu 2-3 saptamani; refacerea mucoasei uterine devine mai dificila si poate apare hipomenoreea ( scurtarea duratei menstruatiei si scaderea cantitatii de sange menstrual ) sau oligomenoreea ( aparitia menstruatiei la 2-3 luni). Se poate intampla de asemenea ca, dupa un numar de avorturi,de multe ori chiar si dupa prima intrerupere de sarcina, atunci cand cei doi soti se hotarasc sa aiba un copil, femeia sa constate cu nemultumire ca acest lucru nu mai este posibil. Sterilitatea care se instaleaza pentru o perioada de timp sau definitiv se datoreste fie unor tulburari neuro-hormonale, fie sinechiilor uterine. Sterilitatea, adica incapacitatea unor femei de a mai ramane insarcinate, este o adevarata infirmitate pentru cea care isi doreste un copil si nu il poate avea. Lipsa unui copil mult dorit poate zdruncina insasi familia si nu putine sunt cazurile in care aceasta stare a dus la divort. In unele situatii, dupa un numar de avorturi, cand o femeie se decide sa aiba un copil, aceasta poate avorta spontan si nu o data, ci de mai multe ori. Avortul spontan se adauga la suferinta femeii care nu mai poate sa pastreze o sarcina, oricate tratamente ar face. Practic avorturile spontane repetate si nasterile inainte de termen sunt urmari, mai indepartate dar grave, ale avorturilor provocate. Tot o consecinta grava o reprezinta si infectiile trompelor si ovarelor care pot duce la sarcini extrauterine. Unele femei reusesc sa duca sarcina pana aproape de termen dar fatul are pozitii anormale in uter, cu riscuri atat pentru mama, cat si pentru copil. Exista din pacate si situatii cand, in apropierea termenului pentru nastere, fatul moare din cauza insuficientei placentare, tot o urmare a avorturilor repetate. Este clar ca fericirea unei mame este in mare masura datorata sanatatii copilului ei, dar ea trebuie sa fie constienta ca propria-i sanatate este conditia de baza pentru a naste un copil sanatos si normal. Iar pentru asta trebuie evitate avorturile |
||
|
marco918 Postat pe 22 Ianuarie 2011 20:34 |
||
De la: aranaus, la data 2011-01-22 19:14:35Ai dreptate sa-ti traiesti viata de adolescenta si ce-a de domnisoara daca poti; un copil nu e ceea ce poti numi libertate. Si eu am ramas gravida la varsta ta si uite ca azi dupa 10 ani regret decizia luata acu 10 ani. ... cucoana ... mai astepta putin ... generatia acelor femei care isi ''traiesc'' viata din plin se apropie de apogeu ... sa vedem CITE din ele se mai pot recupera pentru a putea face un copil ... macar un copil ... vor deveni un lest social de care viitoarele generatii se vor cam plictisi ... te incinta sa umbli brambura acum si sa muncesti strict pentru a cheltui aiurea ... sa vedem cit iti vei mai permite ... is a matter of time ... life fast, die fast ... ... imi pare rau de copilul ala pe care il ai ... cit de fericita ai fi fost daca nu l-ai fi avut ? ... cit de bogata ai fi devenit ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Ianuarie 2011 20:50 |
||
De la: aranaus, la data 2011-01-22 19:29:36Foarta bun raspunsul dumneavoastra dar aici nu e vorba de 50.000€ sau mai mult de platit pt sanatate aici e vorba ca daca pastrezi coplilul si regreti dupa aceea nici macar 1.000.000 € nu te mai scapa.Si cu technologia din ziua de azi avorturile au devenit foarte sigure si fara complicatii. Mai,nu inteleg!!Cum naiba sa regreti decizia luata daca pastrezi copilul???Ti-am citit si postul anterior si sincer,nu pot sa cred ca tu regreti decizia de acum 10 ani de a pastra copilul.Sunt 10 ani,timp in care nu poti decat sa-ti iubesti si mai mult copilul pe zi ce trece.Ce a putut face copilul ala ca tu sa gandesti asa?Vorba lui Marco ..Doamne, proasta esti!!!
|
||
|
kudika176534 Postat pe 22 Ianuarie 2011 21:02 |
||
|
Decizia avortului este una cat se poate de personala in care nu ar trebui sa intervina nimeni !!! nici macar barbatul cu care a conceput copilul nu are dreptul s ao forteze, ci doar sa-si spuna pozitia!(daca o sprijina sau nu) Nimeni nu te poate obliga sa ai un copil pe care nu-l doresti si nimeni nu te poate obliga sa renunti la un copil pe care il doresti din punctul meu de vedere. Care este problema voastra cu alegerea ei? sau a lui x? CATE FEMEI CUNOASTETI CARE AU AVUT COPILUL LA 16-17 ANI SI CUM A FOST VIATA LOR DUPA? Eu am cunoscut cateva ... FATA NU A VENIT SA FIE JUDECATA CI AJUTATA SI VOI II DATI CU PARUL! Cine si ce anume v-a numit instanta suprema in domeniul moralitatii? @ Cat despre intrerupere, se poate face la orice spital, sau policlinica, important e sa ai incredere in personalul de acolo.Eu am fost la Municipal. |
||
|
kudika109051 Postat pe 23 Ianuarie 2011 06:21 |
||
|
Am citit 10 pagini si zeci de pareri.Vorbe goale ,polemici.Nu ati observat ca ea a hotarat?Nu dorea decat sa-i sugerati un loc in care sa poata face avortul fara a fi insotita de parinti. Despre ce vorbim aici?Consumati energie inutil.In ultima postare a primit si un soi de raspuns... |
||
|
Coco_2 Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:51 |
||
De la: aranaus, la data 2011-01-22 19:14:35Ai dreptate sa-ti traiesti viata de adolescenta si ce-a de domnisoara daca poti; un copil nu e ceea ce poti numi libertate. Si eu am ramas gravida la varsta ta si uite ca azi dupa 10 ani regret decizia luata acu 10 ani. Femeie,esti normala cand spui ca regreti ca ai dat nastere unui copil????!!!!!Nici nu vreau sa ma gandesc la ,,dragostea materna,,pe care i-ai oferit-o....Mergi la psiholog,la preot ,la ce vrei tu .Ai mare nevoie.Esti doar o tacanita frustrata.Nu inteleg cum poti regreta ca ai dat viata? Apara-l Doamne pe bietul copil,si da-i putere sa treaca peste lipsa afectiunii si a iubirii de mama.Si da,pe undeva ai dreptate...Decat o mama denaturata mai bine lipsa.
|
||
|
Coco_2 Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:59 |
||
cauta pe internet sau in pagini aurii sau intrebati prin cunostinte de un cabinet particular sunati acolo si va va raspunde la toate intrebarile voastre.vorbesc la plural pt ca in acesat problema trebuia sa se implice si iubitul tau nu?asa ar fi corect imi pare rau de ce ti s-a intamplat dar cu tot pacatul `pe care il vei face,zic eu ca ,decat sa distrugi doua vieti sau chiar mai multe daca ar afla parintii vostri...mai bine renunti la sarcina si pe viitor foloseste in perioada critica si un anticonceptional,pe langa prezervativ!bafta si ai grija de tine!
|
||
|
mimishor957 Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:33 |
||
Pana la urma a fost insarcinata? Ca eu am pierdut firul
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:44 |
||
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-25 10:44:36Pana la urma a fost insarcinata? Iti pot raspunde eu Inca nu a "venit"sa ne spuna rezultatul. Mai asteptam
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:47 |
||
De la: kudika135154, la data 2011-01-25 10:33:38 dar cu tot pacatul `pe care il vei face,zic eu ca ,decat sa distrugi doua vieti sau chiar mai multe daca ar afla parintii vostri...mai bine renunti la sarcina parca daca ar da nastere unui copil zici ca moare sau vine sfarsitul lumii pt toata familia! imi place cum o incurajezi! in loc sa ii sugerezi sa vb cu parintii si vada ce decizie pot lua impreuna...tu trimite-o direct la avort! si daca moare pe masa ginecologului? |
||
|
ironia Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:53 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-01-22 14:14:59De la: Creata24, la data 2011-01-22 13:41:40In primul rand e o greseala care nu se iarta ,e greseala ei si a lui,...cand se ''simteau'' bine nu s-au gandit la ce urmeaza???? nu cred ca nu stiau de metodele de contraceptie cand toata lumea vorbeste despre ele!!!asa ca sa faca bine si sa ia, impreuna cu partenerul pe care la avut, o decizie in cazul in care e insarcinata! Poate m-am exprimat gresit ...nu e o greseala ...insa e o consecinta a unor decizii luate gresit !! Ei stiau foarte bine ce inseamna sa faca sex neprotejat... sorry dar sunt niste copii indiferenti care acum vad ce inseamna sa ''te joci cu viitorul tau''!!! Asa ca cel mai corect ar fi sa pastreze copilul si sa se bucure de el ,daca e insarcinata, si bineinteles sa invete ceva din aceasta intamplare... iar daca se hotareste sa faca intrerupere de sarcina atunci e o inconstienta,si ii va parea foarte rau ...mai mult de atat nu stiu ce sa ii spun... |
||
|
Creata24 Postat pe 25 Ianuarie 2011 12:07 |
||
De la: noisette, la data 2011-01-22 14:28:53Eu una sincer te respectC ca esti foarta hotarata si sper sa nu ramai cu "sechele". Morale sau fizice. Si eu daca as fi in locul tau,oricat de frica mi-ar fi de mustrarile de constiinta de dupa, tot as facepentru ca la o asemenea varsta nu poti fi capabila sa ii ofericopilului o situatie foarte buna. Iubire putemoferi cu totii,nu e vorba de asta;dar multi nu se gandesc si la aspectele economice si sociale. Cum vei fi privita de ceilalti (pentru ca normal ca vei fi judecata.asa sunt oamenii); din cebani il cresti,il imbraci..?Asteasunt doar doua din probl ce au sa apara.Tu esti constienta de ele, si probabil de-aceea esti foarte hotarata. Mai ai nevoie de timp sa te maturizezi.Traieste-ti tineretea;ca nu dureaaz o vesnicie.Copiii vor veni la timpullor,doriti ;atunci cand tu vei fi mai capabila.Succes. Nu pot sa cred ce spui...nu stiu cati ani ai dar nu prea dai dovada de o gandire matura... sper ca macar tu folosesti metode de contraceptie ....in cazul in care ti-ai inceput viata sexuala .. ce sa mai spun ..ai grija de tine sa nu ajungi in astfel de situatii |
||
|
Creata24 Postat pe 25 Ianuarie 2011 12:18 |
||
De la: Creata24, la data 2011-01-25 12:07:12De la: kudika195501, la data 2011-01-22 14:14:59De la: Creata24, la data 2011-01-22 13:41:40In primul rand e o greseala care nu se iarta ,e greseala ei si a lui,...cand se ''simteau'' bine nu s-au gandit la ce urmeaza???? nu cred ca nu stiau de metodele de contraceptie cand toata lumea vorbeste despre ele!!!asa ca sa faca bine si sa ia, impreuna cu partenerul pe care la avut, o decizie in cazul in care e insarcinata! Buna, Creata.Vreau sa-ti clarific ceva, poate ai omis cand ai citit. Domnisoara a folosit ca metoda de contraceptie un prezervativ( cica Durex) dar s-a rupt.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 25 Ianuarie 2011 12:22 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-25 12:22:04De la: Creata24, la data 2011-01-25 12:07:12De la: kudika195501, la data 2011-01-22 14:14:59De la: Creata24, la data 2011-01-22 13:41:40In primul rand e o greseala care nu se iarta ,e greseala ei si a lui,...cand se ''simteau'' bine nu s-au gandit la ce urmeaza???? nu cred ca nu stiau de metodele de contraceptie cand toata lumea vorbeste despre ele!!!asa ca sa faca bine si sa ia, impreuna cu partenerul pe care la avut, o decizie in cazul in care e insarcinata! in cazul acesta imi retrag cuvintele.. sper sa ia o decizie cat mai buna .. Multumesc Mimi pentru mesaj ,nu am fost atenta ..
|
||
|
Creata24 Postat pe 25 Ianuarie 2011 13:16 |
||
De la: Dor_a, la data 2011-01-20 20:15:13De la: mimi_ca29, la data 2011-01-20 20:09:17 Karla, Karina, Isabelle/Isabela,Selena,Sabina,Antonia,Maia,Daria,Erica..... Si eu tot fetita am.... Eu nu gaseam nume de baieti...nu e 100% bineinteles, la mine a fost prima data Cand l-am vazut, vedem Si la urmatorul control. Multa sanatate bebizului Si tie! Eu mi-am propus Kiana Alexia pt bebitza mea. |
||
|
madyas Postat pe 27 Ianuarie 2011 09:55 |
||
| Mie sincer toatã viața mi a plãcut sa ies in lume sa spun asa...mi am fãcut si casa si cariera apoi am nãscut o fetița si am realizat ca tot ceea ce facusem înainte nu avea nici o valuare...dupã ce mi am vãzut Copila in brate am înțeles rostul vieții mele...mamelor...cum e cin ochisorii aia mici si nevinovati se uita la voi? Cum va simtiti atunci cind știți ca sinteti iubite necondiționat ?minutele întinde cãtre voi. Cine s ar mai gindi la discoteci,fuste mini,machiaj ....acum e mare are 9 anisori ....cu ea îmi fac programul,mergem la cumpãrãturi ,la film,ne spunem tot,e cea mai buna prietena a mea...dar e si inversul...am o prietena ...fetița ei are 6ani între ele nu e nimic...copia creste singura sa spun asa...ii pune mincare in fata si apoi doamne ajuta...nu le am vãzut sa se dragaleasca sau sa si povesteasca ceva...Copila o striga si ea își da mesaje cu te miri cine...seara o pune la culcare dar dupã ora 12...tu fatuca gindestete din care categorie faci parte..insa mai gindestete ca ce faci acum poți face si peste 10 ani si mã refer la distractii si prieteni... | ||
|
kudika330764 Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:27 |
||
|
Nu a trecut nici o saptamana de cand a trebuit sa avortez ... Chiar daca am avut o echipa de medici care a avut o grija deosebita tot timpul ( poate mai mult decat in alte cazuri), asta nu schimba cu nimic lucrurile. Oricum va fi greu, orice decizie ai lua. |
||
|
Kamitzu_15 Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:10 |
||
|
Eu am renuntat la prima sarcina.. au trecut 13 ani de atunci si-mi trag palme si-n ziua de azi.. |
||
|
Kavasaki Postat pe 28 Ianuarie 2011 12:38 |
||
| Cand se intampla accidente de genul asta , rupt de prezervative ... de obicei recomand pastila de a doua zi , voi nu ati auzit de ea ? ma mir ca nu vati interesat ptr saa ceva , ati stat cuminti cu inimia la gurita si asteptati sa vedeti ce se intampla . Am mai avut o fazadegenul cu prietenul meu cel mai bun , era cam de 19 ani si a patit la fel , disperat tot , noroc ca m-a sunat si i-am amintit de pastila . dar acum deja ar fi prea tarziu , si totusi esti insarcinata sau nu ? Acum deja devin curios ... daca da , ai reusit sa gasesti cabinetul acela ? Iubitul te-a sustinut ? e alaturi de tine ? | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:24 |
||
| AAAAAAAAAAAAAA acum nu stiu cat de realizabil e . Am o prietena foarte buna , s-a dus sa isi insoteasca o amica la un control ginecologic , a simtit ceva miros pe acolo si i s-a facut rau , ginecologul a consultat-o si i-a spus ca e insarcinata in cateva saptamani (putine la numar ) , fata era distrusa , avea o cariera de modeling promitatoare si nu vroia sa afle parintii despre asta , m-a rugat sa vin eu cu ea ca iubitul nu era curios ... m-am dat unchiul ei , am incercat sa vorbesc cu ginecologul , acesta in cele din urma a venit cu o propunere ptr ea , ea spus sa nu manance , sa slabeasca organismul si astfel sa se produca un avort spontan fara o interventie din partea lui , si intradevar , prietena mea s-a pus pe regim drastic , ca deabia manca un mar sau un iaurt pe zi ... | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:33 |
||
De la: madyas, la data 2011-01-27 09:55:15De la: Dor_a, la data 2011-01-20 20:15:13De la: mimi_ca29, la data 2011-01-20 20:09:17 ...hmmmm...frumoase amintiri...uite noi am hotarat cu sotia...daca e baiat ii punem numele ales de mine...daca e fata numele ales de ea ...si...a venit baiat
|
||
|
kudika195501 Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:41 |
||
...daca era fetita...ar fi fost Rebecca...dar cred ca nu va mai fi niciodata...desi mi-am dorit-o foarrrrte mult (asta e)
|
||
|
kudika195501 Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:43 |
||
...daca era fetita...ar fi fost Rebecca...dar cred ca nu va mai fi niciodata...desi mi-am dorit-o foarrrrte mult (asta e)
|
||
|
kudika195501 Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
| avortul este o crima groaznica | 680 | De la: lourdess 18 Aprilie 2012 11:02 |
| CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? | 13 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14 |
|
|
||
| Am iubit pe cine nu trebuia | 79 | De la: kudika_26099 11 Mai 2013 03:41 |
| AJUTATI-MA, chiar am nevoie ... | 30 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.