Setari Cookie-uri

Imi place sa avortez

De la: kudika_pudika, la data 2011-01-25 01:16:47
De la: valy90, la data 2011-01-24 22:55:28
De la: kudika12787, la data 2011-01-24 22:31:03Imi place sa raman gravida si sa avortez fetusi unul dupa altul. Imi place ideea sa stiu ca unii chiar cred ca este o "crima", ma incita. Vreau sa fac si mai mult, daca nu ar durea si nu ar costa destul.

un fetus este ca un vierme in stomac, nu omorati nimic!
zi drept,tu vrei sa-l superi pe ,,rechin"?

si eu m-am gandit la asta, ca e topic sa-i tina anumita lume ocupata, e cu "directie" :p

*sa tina
kudika_pudika
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:19
De la: kudika12787, la data 2011-01-24 22:31:03Imi place sa raman gravida si sa avortez fetusi unul dupa altul. Imi place ideea sa stiu ca unii chiar cred ca este o "crima", ma incita. Vreau sa fac si mai mult, daca nu ar durea si nu ar costa destul.

si eu m-am gandit la asta, ca e topic sa-i tina anumita lume ocupata, e cu "directie" :p

... welcome ... 178 ... esti desteapta ... foc ... beahhhhh ... ai reusit sa stirnesti ''zimbete'' ...

marco918
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:20
...multumesc!
kudika195501
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:22
De la: kudika195501, la data 2011-01-25 01:16:58
De la: marco918, la data 2011-01-25 01:15:00... noapte buna, fratilor ... toate cele bune ... si sa auzim si de lucruri placute ... de o nunta ... un botez ... de exemplu ...

...noapte buna ,marco...ai dreptate ar fii mai placut sa auzim asemenea lucruri

... ar fi intradeavar placut ... sa auzi si sa vezi oameni normali intr-o lume normala ... discutind lucruri placute ... care sa nu isi puna televizorul si pe el insusi inainte propriei progenituri ...
marco918
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:23
...asa e
kudika195501
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:26
De la: marco918, la data 2011-01-25 01:20:11

... welcome ... 178 ... esti desteapta ... foc ... beahhhhh ... ai reusit sa stirnesti ''zimbete'' ...

... probabil ca tot asa gindeai/zimbeai si dupa ultima SCOBEALA ... sa faci putin misto ... de tine ... you do not deserve any mercy ... f''ing sh''t ...
marco918
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:30
De la: marco918, la data 2011-01-24 23:33:15
De la: kudika12787, la data 2011-01-24 23:31:51revenind la problema..va dau facebucu' meu sa vedeti cum am avortat? am poza la profil

... nu ne intereseaza ... KUDIKA_PUDIKA ... da ia spune ... cine se muleaza mai bine ... tu pe linguroi sau el pe tine ? ...

Ce prost esti doamne de-abia am venit de la munca
Doamne ce de nebuni pe site-ul asta
kudika_pudika
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:35
De la: marco918, la data 2011-01-25 00:42:44oricine are alta parere ... e invitat sa dispara sau jignit in orice fel

hm! suna cunoscut!
kudika_pudika
Postat pe 25 Ianuarie 2011 01:46
nici mie nu imi plac copiii, pt nimic in lume nu as face unul. cred ca mi'as taia venele daca m'as uita in oglinda si m'as vedea aratand ca o vaca. si da, de acord cu tine, un copil este un vierme in stomac in primele luni de sarcina, doar un embrion. dar de aici si pana la sa iti placa sa ramai gravida numai ca sa ai ce avorta..inseamna ca esti o mare lepra si cu siguranta nu ai toate tiglele pe casa!! daca nu iti plac copiii nu crezi ca e mai simplu sa nu ii faci? sa nu ramai gravida ca sa nu mai ai ce avorta dupaia? sau creezi ceva doar pt placerea de a-l distruge? esti distrusa tare! tu esti scursura societatii, nu copiii
viobarbu
Postat pe 25 Ianuarie 2011 02:09
Daca topicul asta e pe bune http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/46502/URGENT-Dubla-personalitate-tratament-doar-raspunsuri-de-la-medici-va-rog/1.html
asa se explica acest topic, de fata.

Ca vad ca am ajuns sa incerc sa demonstrez ca nu sunt eu fata.
kudika_pudika
Postat pe 25 Ianuarie 2011 02:39
Si ca sa vedeti ca a mai avut "tentative" de genu' http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/46333/Vreau-sa-fac-avort.html

Si acum gata, ca e tarziu...
kudika_pudika
Postat pe 25 Ianuarie 2011 02:47
ce am putut sa ratez
ipahebirowtnod
Postat pe 25 Ianuarie 2011 18:53
De la: kudika12787, la data 2011-01-24 22:41:27Ce-am zis? E parerea mea. Copiii sunt scarbosi si cand cresc sunt oameni rai si egoisti si meschini si barfitori ca voi. Copiii trebuie ucisi!

fataaaa!! trezeste-te ...esti nebuna????
alte femei isi doresc atat de mult sa faca copii...fac tratamente de mii de euro!! si tu zici ca trebuiesc ucisi copii? pacat ca nu te-a ucis ma-ta pe tine!!!!
dedemary19
Postat pe 27 Februarie 2011 14:17
De la: viobarbu, la data 2011-01-25 02:09:04nici mie nu imi plac copiii, pt nimic in lume nu as face unul. cred ca mi'as taia venele daca m'as uita in oglinda si m'as vedea aratand ca o vaca. si da, de acord cu tine, un copil este un vierme in stomac in primele luni de sarcina, doar un embrion. dar de aici si pana la sa iti placa sa ramai gravida numai ca sa ai ce avorta..inseamna ca esti o mare lepra si cu siguranta nu ai toate tiglele pe casa!! daca nu iti plac copiii nu crezi ca e mai simplu sa nu ii faci? sa nu ramai gravida ca sa nu mai ai ce avorta dupaia? sau creezi ceva doar pt placerea de a-l distruge? esti distrusa tare! tu esti scursura societatii, nu copiii

da nu faceti copii daca nu va trebuiesc ..... din moment ce e in burta...si creste,clar e viatza ..are viata .. e copil...in devenire! o sa vedeti ca odata .. mai tarziu va doriti .. sper sa nu puteti sa aveti niciodata ..poate esti vaca si fara un bebelush in burta!
dedemary19
Postat pe 27 Februarie 2011 14:22
Poate si eu gandeam in adolescenta ca un embrion nu e de fapt ceva " cu viata", dar chiar si atunci, daca vedeam poza unui fetus mai marisor imi ziceam "nu as putea sa omor ceva ce are..degetele!" . Oricum, acum, cand am un copil, si ma gandesc ca as fi putut, constient sau nu sa o "ucid" pe cand era doar un viermus, ma ingrozesc ca un fata unei pruncucideri. Fetita mea e perfecta si fiecare embrion ar deveni, daca ar fi pastrat, un ingeras de copilas. Eu una as face poate multe, dar avort, niciodata. oi fi eu...sarita
muslim
Postat pe 24 Martie 2011 22:58

Da ce limbaj semi-dox si tendentios ai. te crezi inteligent tare? pai..surpiza.nu esti. nu faci decat sa amuzi sau sa provoci dezgust. uita-te in oglinda, dar ia-ti o punga langa tine pentru ca propria-ti imagine sigur o sa-ti cauzeze o indigestie grava urmata de varsaturi cronice in care o sa-ti scuipi tot veninul. Cica panarama pentru panarame. esti frustrat? ai fost abuzat de mic? du-te la psihiatru :)
winky_winky42
Postat pe 28 Martie 2011 22:11
in primul rand nu cred ca esti intreaga mintal...in al 2-lea rand copii sunt un dar de la Dumnezeu,copii iti da putere,tarie si iubire,ok asta e parerea ta suntem liberi la exprimare dar totusi fratilor sa avem o limita,este sub orice critica ce zici tu ,lumineaza-te la minte
zighy23
Postat pe 3 Aprilie 2011 20:31
De la: winky_winky42, la data 2011-03-28 22:11:39

Da ce limbaj semi-dox si tendentios ai. te crezi inteligent tare? pai..surpiza.nu esti. nu faci decat sa amuzi sau sa provoci dezgust. uita-te in oglinda, dar ia-ti o punga langa tine pentru ca propria-ti imagine sigur o sa-ti cauzeze o indigestie grava urmata de varsaturi cronice in care o sa-ti scuipi tot veninul. Cica panarama pentru panarame. esti frustrat? ai fost abuzat de mic? du-te la psihiatru :)

Bravo, bn i-ai zis! sa-si bage mintile in cap si sa nu mai dezguste pe altii cu prostiile lor! Sunt de-a dresptul scarbosi cu comentariile lor de 2 bani si lipsite de noima...una morala!
Donna24
Postat pe 7 Aprilie 2011 12:43
De la: kudika12787, la data 2011-01-24 23:48:25nu marco.. chiar e la panarama. CHIAR nu te-ai prins?

ce va place sa va mai inventati povesti.. OTV scrie pe voi :)))
Frate asta "da" gluma buna...Da eu de ce nu am ras de loc? Nu ai facut altceva decat sa-i agiti pe altii ca sa le vorbesti urat.Probabil ca asta te incita pe tine sa jignesti si sa fii jignita.
The_Exile
Postat pe 7 Aprilie 2011 13:08
Maiii!!! cum sa gandesti asa de criminal!
Oh ce urat !ce rece!
zi macar ca n-ai cu ce sa-i hranesti,ca nu esti pregatita sa devii mama,ca nu il vrei! si alte ganduri care vin ca menstruatzia,, "oh :"> ma duc pana la wc un pic brbrb ce s-au udat chilotzii :"> sa schimb allwaysu "..si asa te pui de acord sa faci avort,,dar nu CA ITI PLACE! :(( sa faci asa ceva :(
ne faci de ras...
Mihaela214
Postat pe 18 Aprilie 2011 04:26
Esti nebuna,ai nevoie de un control.
Elyaa
Postat pe 16 Iulie 2011 21:46
A da si ai sa infunzi iadul daca e adevarat ce faci.
Elyaa
Postat pe 16 Iulie 2011 21:47

Doamne mare tu e gradina si multi prosti ai in ea
steffy91
Postat pe 16 Iulie 2011 22:20
gabrielle_new
Postat pe 16 Iulie 2011 22:49
Dmne nu'mi vine sa cred ce oameni ce femeie esti tu ? iti place sa te fti si sa omori niste sufleteee nu ai nimik in cap tu si obsedatii sexuali e plina lumea numai de voi:-j si sa stiti si voi ca sfarsitul lumii o sa fie din cauza persoanelor ca voi care omoara niste suflete nevinovata si isi bat jok de lume nu aveti nimik in cap nu avem cu ce sa ne mandrim.............tara e plina de nimicuri
dede1818
Postat pe 17 Iulie 2011 02:44
Thoamne....si se mai mira lumea asta dc vine sfarsitu .....la ce oameni traiesc pe planeta asta care le place sexul,avortul,drogurile,violurile si toate minunatziile ....D-zeu ne-a creat sa iubim sa simtzim dragostea nu sa ne f**tem ca chiori ....pana si minori au inceput sa gandeasca mai mult ca adulti adika mai sunt cativa care nu vor sa isi bata jok de trupurile lor ...trupul ar trebui sa fie o comoara nu o zdreantza cu care se sterg toti pe pikioare cand vor....niki eu nu sunt o sfanta ,nimeni nu e, dar atzi ajuns sa va laudatzi cu ce va faceti de ras....vaide viatza noastra o sa se aleag prafu de tot.....uni se chinuie sa aiba copii si altzi ii avorteaza ...e pakat ....imi cer scuze dar nu am incercat sa jiknesc pe nimeni dar pakat de trupul si mintea unora:|
dianadiddy
Postat pe 17 Iulie 2011 02:55
sunt un kopil ka toti altzi ...nu barfesc...nu ma droghez ...nu am intretzinut relatzi sexuale cu nimeni ..drakui recunosc ...injur dar totusi nu e un pakat mai mare ca ce fac uni....copii sunt niste suflete nu viermi nu rame ...si pana si un copil ar gandi mai bn....chear daca nu trece prin ce trecetzi voi:|
dianadiddy
Postat pe 17 Iulie 2011 03:00
tu fetitza ...uitate bine la poza mea .. copila fara cap !!! tu nu stii ce e aia feiricre sa dai viata la un copil care sa iti caute mangaierea si care sa rada la glasul tau cand il aude !!!! daca nu era mama ta nu erai acuma debilo da iti place sa avorttezi si sa omori dc mai traiesti ?????? cred ca ai sarita vreo piulitza din capu ala sec bine era pe vremea lui ceausescu inkisoarea e scrisa pe fruntea voastra da defapt o sa te judece Dumnezeu pt ceea ce spui si ceea ce faci !!!!! gandeste bine
kudika429883
Postat pe 3 Septembrie 2011 19:06
Jurnalul unui copil nenascut !

5 octombrie: De astazi începe viata mea. Parintii mei nu stiu înca acest lucru, sunt mai micuta decât semintele unui mar, dar totusi traiesc. Voi fi o fetita cu parul blond si cu ochii albastri. În mine sunt deja înscrise trasaturile de mai târziu, chiar si faptul ca o sa-mi placa florile.
19 octombrie: Sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala, ca doar mama mea exista. Dar sunt o persoana reala, asa cum o farâmitura de pâine este tot pâine. Eu si mamica suntem doua persoane reale.
23 octombrie: Astazi am deschis pentru prima oara gurita. Ei bine, cam peste un an pe fata mea se va asterne zâmbetul. Si mai târziu voi putea sa vorbesc... Si stiu ca primul meu cuvânt va fi: MAMA.
25 octombrie: Inima mea a început sa bata de astazi. Pâna la sfârsitul vietii, în orice clipa se va auzi usor ritmul ei. Dupa multi ani ea va obosi, se va opri si voi muri.
2 noiembrie: Cresc în fiecare zi câte putin. Mânutele si piciorusele mele au început sa se contureze. Dar va trebui sa mai astept mult timp pâna când ma vor ajuta sa ajung în bratele mamei, pâna când voi putea sa vin cu buchetelul de flori în mânute sa-l îmbratisez pe tata.
12 noiembrie: La mâini au început sa-mi apara degetele grasute. Sunt grozav de caraghioase asa mici! O s-o trag pe mama de par cu ele!
20 noiembrie: De-abia astazi medicul i-a spus mamei ca va avea un copil. Ce fericita trebuie sa fie! Te bucuri, mamico?
25 noiembrie: Cred ca mama si tata îmi cauta acum un nume. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. As vrea sa ma cheme Maria. Sunt deja maricica acum.
10 decembrie: Mi-au aparut primele firisoare de par, moi si aurii. Ma întreb ce fel de par are mamica mea.
13 decembrie: Vad! Este totul întunecat în jurul meu, dar când mama ma va aduce pe lume vor fi numai raze de soare si flori, dar mai mult decât orice as vrea s-o vad pe mamica... Cum arati, mamico?
24 decembrie: Oare mamica aude soapta inimii mele? Unii copii se nasc putin bolnavi. Dar inimioara mea este puternica si sanatoasa. Bate mereu: tam-tam, tam-tam. O sa ai o fetita sanatoasa, mamico!
28 decembrie: Astazi parintii mei m-au ucis.

rondina
Postat pe 3 Septembrie 2011 19:39
La viata mea cred ca am tecut prin marea majoritate a ceea ce se pot numi tendintele curentului muzical rock. Am intalnit oameni cu tot felul de conceptii asupra vietii, dinte cele mai desuchiate, apocaliptice si ciudate. Nimic insa nu mi s-a parut mai revoltator si mai plin de ticalosie umana decat ce se poate intelege din primul post al acestui thread.

Daca threadul este o gluma, atuncea este o gluma de cea mai proasta factura. Nu vad scopul unei astfel de glume si nu inteleg carui om intreg la minte i s-ar putea parea amuzant asa ceva.

Daca threadul nu este o gluma atunci, persoana care a deschis threadul, intra in categoria rebut uman. Un cadavru viu care numai din virtutea inertiei mai merge pe doua picioare, incapatanandu-se a-si spune ca face parte dintre cei vii. Exista un miliard de motive, religioase, medicale, morale, culturale, umane etc. pentru care nu ar trebui sa simti nici un fel de satisfactie facand asa ceva, ba dimpotriva.

Daca maica-ta ar fi gandit la fel, oare ai mai fi agitat spiritele cu astfel de ineptii ?
Gelico
Postat pe 3 Septembrie 2011 19:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pacat de moarte si multa durere.... 230 De la: Sad_soul 31 Mai 2012 19:19
Despre avort, " SILENT SCREAM" 111 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25
avortul - crima? 463 De la: Josie 18 Iulie 2013 09:48
avortoni pentru supa..da.. e adevarat! din pacate! 12 De la: 29 Februarie 2012 22:11
Love Moon - absorbante terapeutice 1 De la: kudika028076 30 Iunie 2009 19:56