Mai multe
De la: contesina, la data 2011-02-05 23:42:48De la: kudika195501, la data 2011-02-05 23:41:08De la: contesina, la data 2011-02-05 23:38:11pe la voi mai este zapada? azi am stat toata ziua in casa...iar acuma cand am iesit...cine s-a mai uitat in jur
|
||
|
kudika195501 Postat pe 5 Februarie 2011 23:45 |
||
|---|---|---|
De la: contesina, la data 2011-02-05 23:45:07hai, ca v-am salutat....somn usor, vise placute...noapte buna somn usor |
||
|
kudika195501 Postat pe 5 Februarie 2011 23:46 |
||
| nu la Agigea, ci la.........WASHINGTON DC !!!!!!!! | ||
|
|
||
|
Mircea63 Postat pe 6 Februarie 2011 02:35 |
||
| maica domnului si atat..........celalante nu au incaput in cadru..........bine sa spunem ca toti au intr-un fel dreptate...uni ca exista, uni ca nu exista, uni ca vine apocalipsa alti ca nu vine apocalipsa intrebarea mea pertinenta este:-ce are dumnezeu de castigat daca ne salveaza"sau mai bine zis visam noi sa stam cu pu...a dreapta sus in rai fara sa mai facem nimic...."plictisitor".......-ce are satan de castigat daca noi ne dam de partea lui"mult mai mult de munca daca ne dam de partea lui parjindune la infinit"acum ce face e somer?".....razboiul este si in cer si pe pamant.....finte supreme noua ...de ce?....dumnezeu mi-a dat suflare dumnezeu imi ia suflarea....de ce sa mai fiu liber albitru si un spirit"suflet"nenorocit de incercari si sub tunul permanent al lui satan daca el ma facut dupa chipul si asemanarea lui.....de ce sa nu am puterea sa lupt cu ceva cea ce vad, nu cea ce nu vad si mi-se spune sa ma feresc ca este,iubesteti aproapele....mmda!....cum poti iubi pe cineva care este incarcat de rautate "iertandul"....nu cred ca asta este iubire cand un om este posedat de rau si nu mai intelege binele....ci ajutandu-l dar cum cand dumnezeu nu mi-a dat puterea sa vedem raul palpabil ci doar pe cel filozofic.....nu stiu de ce am impresia ca traim intro lume condusa de minciuna si dezinformare condusa destul de meticulos de mai mairi lumi...fie ei ingeri fie ei demoni in care noi suntem doar niste marionete manipulate pentru scopul lorsi ca traim intr-o lume indoctrinata de telurile lor mult superioara noua ca oameni pusa mereu sub tema problemelor"razboi,crize financiare care ne intorc inevitabil catre razboi si etc"pentru a nu mai avea tinpul sa gandim ce se intampla in jurul nostru e ca si cum ne indobitocesc pe zi ce trece dundune chiar si jucari noi ex"leptopuri internet,tel.mobile jocuri etc" e ca si cum doua mari puteri "demoni si ingeri "joaca o partida de poker iar miza suntem noi"OAMENI cu sufletele lor" si intrebarea mea e:-ce au ei de castigat de pe urma sufletelor noastre?........si de ce nu ne dau o sansa sa luptam pentru salvarea noastra de la asa zisa pierire.....asa ca din punctul meu de vedere suntem pecetluiti daca nu ni se da dreptul sa vedem adevarata si palpabila fata a lumi nevazute"ingeri si demoni" | ||
|
kudika312403 Postat pe 6 Februarie 2011 10:59 |
||
| Fiecare cu parerea lui....oricum e un subiect tabu.....biserica nu vrea sa spuna adevarul,fiecare din noi isi da cu parerea....dar,ei stiu ce stiu si e bine sa nu se stie. | ||
|
kudika227120 Postat pe 6 Februarie 2011 11:00 |
||
| a si e posibil sa mai fie un raspuns......."ei nu exista" | ||
|
kudika312403 Postat pe 6 Februarie 2011 11:06 |
||
| si ma mai intreb eu- fara noi ei ce ar fi facut,ce fac......oare fara noi oameni ei mai exista acesti demoni si ingeri?????????? | ||
|
kudika312403 Postat pe 6 Februarie 2011 11:09 |
||
|
am citit explicatia ta la 666 e f interesanta. spune-mi si mie te rog unde pot gasi materiale pe aceasta tema merci |
||
|
kudika228172 Postat pe 6 Februarie 2011 14:31 |
||
De la: kudika228172, la data 2011-02-06 14:31:17am citit explicatia ta la 666 e f interesanta. spune-mi si mie te rog unde pot gasi materiale pe aceasta tema ...mai multe locuri...cauta despre spiritualitatea dacilor...Legile Belagine...rugaciuni geto-dace...pe acolo. |
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Februarie 2011 14:40 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-06 11:09:03si ma mai intreb eu- fara noi ei ce ar fi facut,ce fac......oare fara noi oameni ei mai exista acesti demoni si ingeri?????????? ...da...
|
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Februarie 2011 14:42 |
||
De la: Mircea63, la data 2011-02-06 02:35:36nu la Agigea, ci la.........WASHINGTON DC !!!!!!!! salutare domnu Mircea!
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 16:03 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-05 21:50:46mm ... stim ce se spune despre sfinti... dar pana acolo - deoarece nu poti verifica - cand eram copii e de presupus ca eram curati la suflet si stim ca, macar ca eu eram cam nepotolit, sint o multime de copii foarte cuminti... dar nici unul de pe pamant nu admite ca ar fi "perceput" prezenta lui. si printre adulti sint asemenea.. iar semnalele... intrebarea este.. de ce nu-l PERCEPEM. de ce ? ...... ...interesant...fiecare dintre noi are un inger pazitor...mai bun...sau mai putin bun...depinde de caracterul fiecarei persoane...gandirea pozitiva si negativa influenteaza...teoria gindirii noastre..cat despre divinitate.............parerea mea...e ca undeva acolo sus...toti avem o stea norocoasa....in functie de faptele de zi cu zi si acel inger exista.....subt diferite forme......o forta DIVINA! ,pura.........TREBUIE DOAR SA CREZI IN EA.......acea forta exista...religia ortodoxa.....care demonstreaza existenta divinitatii........
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 6 Februarie 2011 17:17 |
||
|
Dracula este personajul romanului scris de Bram Stoker in sec. 19. Irlandez, nu american. Ca s-au facut ecranizari in SUA, e altceva, dar nu americanii l-au inventat. Legatura cu Vlad Tepes este fortata (tatal lui Tepes era cavaler al ordinului Dragonului, si de aici i se spunea Vlad Dracul). Vampirii lui Bram Stoker nu au corespondent identic in mitologia romaneasca. cel mult, contesa Bathory (care a trait pe la 1700 si ceva, deci MULT dupa Vlad Tepes) poate f apropiata de descrierea unui vampir (despre ea se spunea ca omora tinerele si se scalda in sangele lor pentru a se mentine tanara).Oricum, a trait in Transilvania, nuin Tara Romaneasca Deci, mai usor cu importul de modele :) |
||
|
lys Postat pe 6 Februarie 2011 17:56 |
||
| Personajul Nicolae Carpathia, despre care s-a scris si intr-un post anterior, cred ca a fost inspirat de Nicolae Ceausescu, iar o singura carte nu reprezinta ce cred toti americanii | ||
|
lys Postat pe 6 Februarie 2011 17:57 |
||
De la: lys, la data 2011-02-06 17:57:50Personajul Nicolae Carpathia, despre care s-a scris si intr-un post anterior, cred ca a fost inspirat de Nicolae Ceausescu, iar o singura carte nu reprezinta ce cred toti americanii cartea se numeste "supravietuitorii" si este scrisa de doi preoti...este o fictiune si trebuie citita ca atare...cat despre personajul mai sus amintit, daca citeai iti dadeai seama ca nu are nicio legatura cu fostul dictator...este un nume, care li s-a parut celor doi potrivit antichristului
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Februarie 2011 18:09 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-06 11:09:03si ma mai intreb eu- fara noi ei ce ar fi facut,ce fac......oare fara noi oameni ei mai exista acesti demoni si ingeri?????????? ingerii au fost creati de Dumnezeu inainte ca omul sa apara in peisaj.Ingerii sunt fiinte de lumina.O treime din ei au cazut in pacat si au fost alungati de Dumnezeu, au cazut din cer, in frunte cu Lucifer |
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 18:34 |
||
De la: kudika141011, la data 2011-02-06 17:17:41De la: pickard, la data 2011-02-05 21:50:46mm ... stim ce se spune despre sfinti... dar pana acolo - deoarece nu poti verifica - cand eram copii e de presupus ca eram curati la suflet si stim ca, macar ca eu eram cam nepotolit, sint o multime de copii foarte cuminti... dar nici unul de pe pamant nu admite ca ar fi "perceput" prezenta lui. si printre adulti sint asemenea.. iar semnalele... intrebarea este.. de ce nu-l PERCEPEM. de ce ? nu exista "stea norocoasa".... Ingerii sunt cei buni, diavolii sunt cei rai. Ingerul pazitor ne este dat inca de la nastere si ne este tovaras toata viata.Este adevarat ca il indepartam atunci cand facem fapte, pe care si noi stim ca n-ar trebui sa le facem.Acest inger ne va fi tovaras si dupa moarte, cand trecem prin vamile cerului si da socoteala pentru noi in fata lui Dumnezeu. In volumele "Ne vorbeste Parintele Cleopa", vol.I sau II, nu mai stiu exact sunt explicate foarte frumos si pe inteles aceste lucruri. |
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 18:44 |
||
|
nu exista "stea norocoasa".... Ingerii sunt cei buni, diavolii sunt cei rai. Ingerul pazitor ne este dat inca de la nastere si ne este tovaras toata viata.Este adevarat ca il indepartam atunci cand facem fapte, pe care si noi stim ca n-ar trebui sa le facem.Acest inger ne va fi tovaras si dupa moarte, cand trecem prin vamile cerului si da socoteala pentru noi in fata lui Dumnezeu. In volumele "Ne vorbeste Parintele Cleopa", vol.I sau II, nu mai stiu exact sunt explicate foarte frumos si pe inteles aceste lucruri. hai bai lasa-ma cu explicatiile nu stiu carui parinte...fantezii d-astea pot sa ma apuc si eu sa scriu acum! |
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 18:51 |
||
ma uitam acum pe antena trei si vazui o inregistrare din egipt in care apare un calaret fantoma care zburda prin multime! astia ii ziceau ingerul apocalipsei
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 18:53 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-06 18:51:46...fantezii d-astea pot sa ma apuc si eu sa scriu acum! parinte picard...nu vrei sa scrii cateva scripturi?
|
||
|
battleofwits Postat pe 6 Februarie 2011 18:58 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-06 10:59:00maica domnului si atat..........celalante nu au incaput in cadru..........bine sa spunem ca toti au intr-un fel dreptate...uni ca exista, uni ca nu exista, uni ca vine apocalipsa alti ca nu vine apocalipsa intrebarea mea pertinenta este:-ce are dumnezeu de castigat daca ne salveaza"sau mai bine zis visam noi sa stam cu pu...a dreapta sus in rai fara sa mai facem nimic...."plictisitor".......-ce are satan de castigat daca noi ne dam de partea lui"mult mai mult de munca daca ne dam de partea lui parjindune la infinit"acum ce face e somer?".....razboiul este si in cer si pe pamant.....finte supreme noua ...de ce?....dumnezeu mi-a dat suflare dumnezeu imi ia suflarea....de ce sa mai fiu liber albitru si un spirit"suflet"nenorocit de incercari si sub tunul permanent al lui satan daca el ma facut dupa chipul si asemanarea lui.....de ce sa nu am puterea sa lupt cu ceva cea ce vad, nu cea ce nu vad si mi-se spune sa ma feresc ca este,iubesteti aproapele....mmda!....cum poti iubi pe cineva care este incarcat de rautate "iertandul"....nu cred ca asta este iubire cand un om este posedat de rau si nu mai intelege binele....ci ajutandu-l dar cum cand dumnezeu nu mi-a dat puterea sa vedem raul palpabil ci doar pe cel filozofic.....nu stiu de ce am impresia ca traim intro lume condusa de minciuna si dezinformare condusa destul de meticulos de mai mairi lumi...fie ei ingeri fie ei demoni in care noi suntem doar niste marionete manipulate pentru scopul lorsi ca traim intr-o lume indoctrinata de telurile lor mult superioara noua ca oameni pusa mereu sub tema problemelor"razboi,crize financiare care ne intorc inevitabil catre razboi si etc"pentru a nu mai avea tinpul sa gandim ce se intampla in jurul nostru e ca si cum ne indobitocesc pe zi ce trece dundune chiar si jucari noi ex"leptopuri internet,tel.mobile jocuri etc" e ca si cum doua mari puteri "demoni si ingeri "joaca o partida de poker iar miza suntem noi"OAMENI cu sufletele lor" si intrebarea mea e:-ce au ei de castigat de pe urma sufletelor noastre?........si de ce nu ne dau o sansa sa luptam pentru salvarea noastra de la asa zisa pierire.....asa ca din punctul meu de vedere suntem pecetluiti daca nu ni se da dreptul sa vedem adevarata si palpabila fata a lumi nevazute"ingeri si demoni" Deci sa fie clar, cu cei care nu cred, nu are rost sa se discute, nu din mandrie, Doamne fereste, ci pentru ca pur si simplu nu-si are logica discutia in sine.Sfarsitul din Apocalipsa lui Ioan, spune clar Iisus ca nimeni nu stie cand va fi, decat Domnul. Ce vom face acolo in rai, asta e taina lui Dumnezeu...Cu siguranta sunt acolo lucruri ce mintea omului nu poate imagina. Daca n-am fi liber arbitru, atunci cand vom fi judecati pentru pacatele noastre, cum vom putea da seama, cum sa poata cineva sa poarte raspunderea daca a fost silit sa faca ceva rau? Asa stim ce trebuie, ce nu trebuie.Diavolul nu ne obliga, ne ispiteste, noi cadem sau nu; cu siguranta daca ai teama de Dumnezeu atunci nu te duci sa ucizi, sau sa furi, sau, sau, sau....stim noi ce... E adevarat ca ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui, nici lucrurile nu erau in forma de acum, dar prin pacatul stramosesc, omul a fost alungat din rai si a pierdut o parte din cele ce primise initial. Gandeste-te, ca sufletele care se mantuiesc nu ajung in rai, ci intr-o parte a raiului, numita sanul lui Avram si abia dupa Judecata de Apoi, vor ajunge in rai.Iti dai seama ce cadere si decadere a suferit omul prin pacatul lui Adam?Ce sansa a irosit? Satan are mare castig, si ca si Dumnezeu lupta pentru orice suflet. Mereu m-am intrebat de ce? De ce atata lupta inversunata ? Am gasit raspunsul in vol.I-II "Ne vorbeste Parintele Cleopa". Suntem ispititi dar niciodata mai mult decat putem duce si intotdeauna cu acordul si stinta lui Dumnezeu. Aminteste-ti de pilda lui Iov si ai sa intelegi o particica din intelepciunea Domnului. In ceea ce priveste restul celor afirmate de tine vei intelege si vei primi explicatiile corecte in volumele mai sus amintite, si chiar in cartea despre viata Parintelui Cleopa, "Problemele vietii" a Sfantului Ioan Gura de Aur si mai sunt .... Singurul lucru pe care pot sa ti-l spun e ca putem sa vedem diavolul, dar cine isi doreste asa ceva ! si mai ales sa simtim inspitele lui si sa il dovedim de fiecare data.Dar trebuie un pic de staruinta, de stradanie in a-l gasi pe Dumnezeu si atunci El ii descopera omului tot ce trebuie sa stie, sa faca, etc.Si nu este decat o singura cale, sunt pasi clari de urmat, asa si nu altfel, nu dupa cum ne-ar place sau convine noua, cum trebuie. Verifica, nu ma crede pe mine.Documenteaza-te, ca ai de unde! Da cauta cartile potrivite subiectului, asa cum facem cand vrem sa fim informati despre un subiect, cautam cartile domeniului respectiv, precum si autorii cei mai avizati, nu? Nu te lua dupa subiecte asa din afara, dupa parerile unora.Aici nu e pe pareri. |
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 19:22 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-06 18:51:46nu exista "stea norocoasa".... e usor sa zicem "fantezii"...Afla cine e acest parinte.Ce a facut.Traieste si tu cum a trait el si apoi da verdicte. Eu nu-mi pot permite sa spun, de exemplu, de nu stiu care alpinist, e, ce mare scofala a mai facut si asta.Eu care habar n-am, care n-am facut asta in viata mea... Informeaza-te inainte sa respingi ceva ! E doar o parere ! |
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 19:26 |
||
| interesanta chestie...:) | ||
|
mihasefa Postat pe 6 Februarie 2011 20:14 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-06 19:26:02De la: pickard, la data 2011-02-06 18:51:46nu exista "stea norocoasa".... eu nu am respins si nu resping dar eu nu ma cred mai prejos decat vreun calugar , popa , savant, etc... am doar am rezerve cu privire la discernamantul si capacitatea acestor oameni
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 21:03 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-06 21:03:53De la: contesina, la data 2011-02-06 19:26:02De la: pickard, la data 2011-02-06 18:51:46nu exista "stea norocoasa"....
|
||
|
contesina Postat pe 6 Februarie 2011 21:18 |
||
Contesina..scumpa pe forum sunt mii si mii de subiecte care mai de care...ce se intampla cu tine?..ce problema grava ai?...de ce esti atat de traumatizata sufleteste???.....raspunzi daca consideri ca ai de ce...
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 6 Februarie 2011 21:41 |
||
De la: Sibel_16, la data 2011-02-06 21:41:16Contesina..scumpa pe forum sunt mii si mii de subiecte care mai de care...ce se intampla cu tine?..ce problema grava ai?...de ce esti atat de traumatizata sufleteste???.....raspunzi daca consideri ca ai de ce... las-o mai in pace sa-mi raspunda intai mie nu e asa cum zici tu.e ea mai sensibila
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 21:43 |
||
De la: Sibel_16, la data 2011-02-06 21:41:16Contesina..scumpa pe forum sunt mii si mii de subiecte care mai de care...ce se intampla cu tine?..ce problema grava ai?...de ce esti atat de traumatizata sufleteste???.....raspunzi daca consideri ca ai de ce... ...Contesina stie lucruri pe care altii nici nu le banuiesc...cu acordul tau, permite-mi sa o...
|
||
|
kudika195501 Postat pe 6 Februarie 2011 21:52 |
||
|
multumesc din suflet, dar nu merit o astfel de comparatie ! pana nu demult am gandit si eu ca tine, daca ai sti cati ani au stat pe raftul bibliotecii cartile Parintelui Cleopa si nu le-am atins, ai muri de ras ! Il amintesc mereu , caci cu el am inceput.Dar sunt departe rau de ceea ce ar trebui.Abia deschid asa ochii, sunt la inceputul inceputului...Dar eu sunt chinuita de intrebarea "de ce ?" si asta ma impinge sa cercetez.Am primit raspunsul din carti, la altii poate functioneaza altfel. Si am mai primit si cate un sut zdravan in dos de la viata, ma rog nu-i tocmai exprimarea corecta. Nici nu stiu ce mi-a venit sa tot comentez pe aici...Nu stiu daca am facut bine. Oricum imi sunteti toti simpatici, in frunte cu tine "capitane"...Chiar daca ne mai contrazicem. mersi pentru explicatii dar nu mi-ai raspuns cu ce te ocupi si DE CE te cramponezi de aceste scrieri religioase. si mai ales de ce crezi ca cineva care nu respecta aceste dogme si precepte religioase nu ar putea accede in asazisul rai? uite eu care cred ca am incalcat mai mult decat cele 10 porunci , in sinea mea sunt convins ca nu am facut nimic impotriva lui D-zeu si as putea intra in rai fara probleme pentru ca asa cred eu eu cred in mine si daca fac ceva cred ca e cu voia Domnului
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 21:52 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-02-06 21:52:03De la: Sibel_16, la data 2011-02-06 21:41:16Contesina..scumpa pe forum sunt mii si mii de subiecte care mai de care...ce se intampla cu tine?..ce problema grava ai?...de ce esti atat de traumatizata sufleteste???.....raspunzi daca consideri ca ai de ce... ungure stai la coada! eu vreau s-o pup primul si pe sibel tot primul!si pe toate fetele tot primul si pe urma pe tine tot primul
|
||
|
pickard Postat pe 6 Februarie 2011 21:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu capricorn....el fecioara | 3 | De la: Elyaa 29 Aprilie 2011 11:47 |
| va rog sa ma ajutatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | 40 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:36 |
| eUniversum | 1 | De la: gabriel32 23 Martie 2012 21:08 |
|
|
||
| Dragostea | 12 | De la: justforfun84 25 Martie 2011 13:10 |
| am probleme cu iubitul meu | 8 | De la: yka_tyna11 20 Aprilie 2012 17:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.