Setari Cookie-uri

Ce stiti despre profetiile lui Sundar Singh despre Romania

De la: rashela, la data 2011-02-02 00:16:23
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 00:10:56...dar stii cum e in razboi...si in iubire..........

nu stiu de-astea!

On topic.

Apropo de Romania crestina. De cate ori se vorbeste de credinta romanului in Dumnezeu, imi vin in minte cateva imagini sau intamplari. Una ar fi bataia babelor (si nu numai) pe bietele moaste, oricarui mort ar fi apartinut ele, calcarea in picioare si sudalmele folosite, in numele credintei, desigur. Apoi, aceleasi persoane, scuipand, injurand, ascultand manele in fata bisericii in noaptea de Inviere. Si nu in ultimul rand, un neam prin alianta care devenise evlavioasa peste noapte (femeie la vreo 60 de ani) si nimeni nu intelegea de ce. Pana a recunoscut ca-i place dascalul.

...caile sunt necunoscute noua...eu am un var...care a inceput sa creada dupa ce a vazut ceva pe cer(OZN...cica )...asa ca
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 00:20
am spus chestia cu capcana pentru faptul ca toti preotii sunt fix asa cum sunt si nu trebuie sa mai insir
tin minte ziua cand am fost sa ma spovedesc si era un preot care a inceput sa faca spume la gura , ca suntem toti niste PACATOSI,STRICATI, ca degeaba ne spovedim etc,etc...bine, k prima mea reactie a fost un soc total si apoi m-am pus pe ras . asa m-a soct ala ca nu m-am mai spovedit multi ani dupa.
cristi_nne
Postat pe 2 Februarie 2011 00:29
De la: cristi_nne, la data 2011-02-02 00:29:42am spus chestia cu capcana pentru faptul ca toti preotii sunt fix asa cum sunt si nu trebuie sa mai insir
tin minte ziua cand am fost sa ma spovedesc si era un preot care a inceput sa faca spume la gura , ca suntem toti niste PACATOSI,STRICATI, ca degeaba ne spovedim etc,etc...bine, k prima mea reactie a fost un soc total si apoi m-am pus pe ras . asa m-a soct ala ca nu m-am mai spovedit multi ani dupa.

...nu toti preotii sunt duhovnici ...asta oricum se simte...nu stiu cum sa-ti explic...am intalnit o maicuta...(asteptam pe cineva)...care de cate ori trecea pe langa mine...imi dadea o senzatie de liniste sufleteasca(si-ti zic era iadul in sufletul meu)...si asta fara sa zica nimic...fara sa ma priveasca...
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 00:35
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 00:35:56
De la: cristi_nne, la data 2011-02-02 00:29:42am spus chestia cu capcana pentru faptul ca toti preotii sunt fix asa cum sunt si nu trebuie sa mai insir

...nu toti preotii sunt duhovnici ...asta oricum se simte...nu stiu cum sa-ti explic...am intalnit o maicuta...(asteptam pe cineva)...care de cate ori trecea pe langa mine...imi dadea o senzatie de liniste sufleteasca(si-ti zic era iadul in sufletul meu)...si asta fara sa zica nimic...fara sa ma priveasca...

chestia cu linistea sufleteasca am simtit-o si eu,dar nu din partea unei maicute sau a vreunui preot. am fost la manastirea dintr-un lemn (daca nui idee pe unde este-la vlcea, in drum spre orasul valcea) si am stat pe o banca cred ca vreo 4 ore si nu imi mi venea sa ma ridic de acolo. m-am simtit atat de incarcat si linistita...am simtit pace cu adevarat in suflet.
cristi_nne
Postat pe 2 Februarie 2011 00:44

Ei bine, nu stiu daca a fost prima oara cand ma spovedeam, acum vreo 15 ani (da, sunt o pacatoasa), dar zic si eu, invatata de bunica mea, sa fiu corecta si cinstita sub patrafirul popii si sa-i zic adevarul. Naiba m-a pus. Mi-a zis individul ca nu ma poate impartasi ca am pacatuit. De parca m-as fi dus la el sa-i spun ca sunt Fecioara Maria.
Da?? Bine, naiba mai vine la voi vreodata sa va spuna ce am pe suflet! Si n-am mai fost. Nu-i suport, nu-i inghit, nu-i vreau in preajma.
Toata credinta mea este in Dumnezeu si oriunde in afara Bisericii.
Asta e! Unii chiar nu-s facuti sa fie preoti.
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 00:44
De la: rashela, la data 2011-02-02 00:44:38

Ei bine, nu stiu daca a fost prima oara cand ma spovedeam, acum vreo 15 ani (da, sunt o pacatoasa), dar zic si eu, invatata de bunica mea, sa fiu corecta si cinstita sub patrafirul popii si sa-i zic adevarul. Naiba m-a pus. Mi-a zis individul ca nu ma poate impartasi ca am pacatuit. De parca m-as fi dus la el sa-i spun ca sunt Fecioara Maria.
Da?? Bine, naiba mai vine la voi vreodata sa va spuna ce am pe suflet! Si n-am mai fost. Nu-i suport, nu-i inghit, nu-i vreau in preajma.

...daca te spovedesti pe forum... ...important e sa te spovedesti cuiva
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 00:48
In veci nu mi-as spune "intimitatile" pe un forum. Nici macar in privat.
Dar, cum bine stim, uneori nici nu-i nevoie sa vorbesti despre TINE ci doar sa vorbesti la modul general... (sa scrii, in cazul asta) pentru a fi citit.
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 00:53
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 00:48:20

pe kudika??? sub nici o forma nu m-as spovedii...nu ca nu mi-ar prinde bine niscaiva vb bune.....ca sunt foarte necajita
cristi_nne
Postat pe 2 Februarie 2011 00:56
De la: rashela, la data 2011-02-02 00:53:24In veci nu mi-as spune "intimitatile" pe un forum. Nici macar in privat.
Dar, cum bine stim, uneori nici nu-i nevoie sa vorbesti despre TINE ci doar sa vorbesti la modul general... (sa scrii, in cazul asta) pentru a fi citit.
...OK..problema e ca nu e bine sa tii in tine anumite chestii...stii se acumuleaza...am zis de forum...asa.... ...oricum e necesara o supapa de refulare...e foarte importanta
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 00:59
De la: cristi_nne, la data 2011-02-02 00:44:37
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 00:35:56

chestia cu linistea sufleteasca am simtit-o si eu,dar nu din partea unei maicute sau a vreunui preot. am fost la manastirea dintr-un lemn (daca nui idee pe unde este-la vlcea, in drum spre orasul valcea) si am stat pe o banca cred ca vreo 4 ore si nu imi mi venea sa ma ridic de acolo. m-am simtit atat de incarcat si linistita...am simtit pace cu adevarat in suflet.

...ok...eu ziceam de ce mi s-a intamplat ultima oara mie...a mai fost...dar a fost mai demult.......
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 01:01
De la: cristi_nne, la data 2011-02-02 00:56:07
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 00:48:20

pe kudika??? sub nici o forma nu m-as spovedii...nu ca nu mi-ar prinde bine niscaiva vb bune.....ca sunt foarte necajita
(sopteste-mi)
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 01:04
Stiti (voi doi ca, altii nu mai vad pe aici la ora asta), tot timpul m-a amuzat cum incepeau la o coada, fie ea si la un cabinet medical sa zicem, discutiile intre x si y, oameni care nu se vazusera niciodata si care, probabil, nu se vor mai vedea vreodata. Incepeau de la motivul venirii si terminau cu retete culinare, povesti despre cuscru de cumatru vitreg, lucruri intime. Omul chiar simte nevoia sa fie ascultat. Sunt prostii, dar sunt prostiile fiecaruia dintre noi. Numai ca, nu stiu de ce, parca-i specific romanului. E foarte posibil sa ma insel, dar aici eu nu am intalnit oameni dispusi sa povesteasca mai mult decat e necesar cu persoane straine (nu ma refer la nationalitate ci strain de casa lui).
Asa cum e specific romanului sa dea sfat in orice domeniu. :)
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 01:05
De la: rashela, la data 2011-02-02 01:05:58Stiti (voi doi ca, altii nu mai vad pe aici la ora asta), tot timpul m-a amuzat cum incepeau la o coada, fie ea si la un cabinet medical sa zicem, discutiile intre x si y, oameni care nu se vazusera niciodata si care, probabil, nu se vor mai vedea vreodata. Incepeau de la motivul venirii si terminau cu retete culinare, povesti despre cuscru de cumatru vitreg, lucruri intime. Omul chiar simte nevoia sa fie ascultat. Sunt prostii, dar sunt prostiile fiecaruia dintre noi. Numai ca, nu stiu de ce, parca-i specific romanului. E foarte posibil sa ma insel, dar aici eu nu am intalnit oameni dispusi sa povesteasca mai mult decat e necesar cu persoane straine (nu ma refer la nationalitate ci strain de casa lui).
...romanul e celebrul "carpaci"...omul bun la toate...oricum sa nu ne renegam natia...pentru ca suntem.....fooooarte speciali ...oricum aici e ingemanarea estului cu vestul din timpuri stravechi...asta explica multe...si marea diversitate a noastra
kudika195501
Postat pe 2 Februarie 2011 01:09
De la: kudika195501, la data 2011-02-02 01:09:55
De la: rashela, la data 2011-02-02 01:05:58Stiti (voi doi ca, altii nu mai vad pe aici la ora asta), tot timpul m-a amuzat cum incepeau la o coada, fie ea si la un cabinet medical sa zicem, discutiile intre x si y, oameni care nu se vazusera niciodata si care, probabil, nu se vor mai vedea vreodata. Incepeau de la motivul venirii si terminau cu retete culinare, povesti despre cuscru de cumatru vitreg, lucruri intime. Omul chiar simte nevoia sa fie ascultat. Sunt prostii, dar sunt prostiile fiecaruia dintre noi. Numai ca, nu stiu de ce, parca-i specific romanului. E foarte posibil sa ma insel, dar aici eu nu am intalnit oameni dispusi sa povesteasca mai mult decat e necesar cu persoane straine (nu ma refer la nationalitate ci strain de casa lui).
...romanul e celebrul "carpaci"...omul bun la toate...oricum sa nu ne renegam natia...pentru ca suntem.....fooooarte speciali ...oricum aici e ingemanarea estului cu vestul din timpuri stravechi...asta explica multe...si marea diversitate a noastra

Mi-e draga Romania pana in firul ierbii. Asta e. Cine nu ma place ca-s roman, are un loc special unde sa pupe.
rashela
Postat pe 2 Februarie 2011 01:19
All power is within you. You can do anything and everything. Believe in that - Swami Vivekananda
kudika006119
Postat pe 12 Februarie 2011 05:16
Eu cred in profetiile lui Sundar Singh. Am citit o carte scrisa de el "La picioarele Mantuitorului" in care am vazut ca a fost un om care a cunoscut pe Dumnezeu. A spus multe idei logice si advevarate despre neamul romanesc. A spus ca Dumnezeu a ales romanii poate fiindca a fost un neam oropsit care a suferit mult, a spus ca omenia si generozitatea romanilor pot fi exemplu pentru intreaga omenire. si altele, nu-mi amintesc exact, dar am gasit ca are dreptate. De romani putem spune de rau si de bine si avem toti dreptate, fiindca suntem un neam neomogen, avand tigani, hoti,i prostituate, dar si oameni de mare calitate. Eu cred ca Sundar s-a referit la procentul de romani, care au ramas cu Dumnezeu suferindu-i pe cei care s-au departat, Stiu oameni care nu s-au inghesuit sa fie faimosi, au ramas in modestie desi sunt plini de calitati. Stiu oameni care nu au vrut sa devina bogati desi puteau, dar nu au vrut sa plateasca "micul pret" al coruptiei si ilegalitatilor. Cunosc oameni plini de dragoste de oameni, a caror caldura si omenie nu se pot descrie in cuvinte. Exista in Romania oameni care pot fi un model pentru intreaga omenire si desigur ca la ei s-a referit Sundar, nu la incarcatura de corupti si oportunisti, de hoti si prostituate, politicieni mincinosi sau toti egoistii care-si construiesc vile imense in timp de rudele lor sau fosti vecini si prieteni din blocurile comuniste nu-si pot plati intretinerea si mor de frig in casa.
GeorgetaMay
Postat pe 12 Februarie 2011 05:54
Dacã românii se trezesc ºi renunþã la religia idolatrã oficialã, s-ar putea ca profeþiile sã se împlineascã. Totul depinde de ei! Mântuirea e-n ei!
ileanaadrianastan
Postat pe 12 Februarie 2011 05:54
De la: ileanastan, la data 2011-02-12 05:54:34Dacã românii se trezesc ºi renunþã la religia idolatrã oficialã, s-ar putea ca profeþiile sã se împlineascã. Totul depinde de ei! Mântuirea e-n ei! [/quote

Vrei sa spui ca religia ortodoxa e idolatra? De ce?
kudika115017
Postat pe 12 Februarie 2011 07:05
n-am auzit de sundar singh, dar spuneti-mi si mie va rog de unde a iesitvorba asta romaneasca: "sa faci ce zice popa si nu ce face el?'' ,ca mie mi se pare ca-i cam aiurea.
elevic
Postat pe 12 Februarie 2011 07:20
majoritatea care ati comentat pe aici...ati facut-o din lipsa de ocupatie...mai bine luati o carte in mana si mai cititi, lasati tampeniile...asta sa fie ultima noastra problema...daca Romania e o tara privilegiata sau nu. orice s-ar intampla...noi trebuie sa aruncam o privire in sufletele noastre, sa ne cunoastem pe noi insine....si apoi sa abordam subiecte mai complexe cum e asta...insa din cate vad pe aici...numai 'iluminati' au comentat...care mai de care mai bagat in problema...imi cer scuze pentru atitudinea critica...dar zau ca e asa cum spun eu!
zingara2006
Postat pe 12 Februarie 2011 07:45
Unde gasesc aceste profetii ?
kudika313069
Postat pe 12 Februarie 2011 08:21
fiecare crede ca el are dreptate ,e foarte greu sa fi judecator,un preot ar trebui sa fie un exemplu bun ...si prin vorbe dar si prin fapte,o zi buna va doresc
kudika083965fericita
Postat pe 12 Februarie 2011 08:21
nu stiu nimic///astept sa ma lamuriti voi....
doncostica
Postat pe 12 Februarie 2011 08:29
De la: kudika313069, la data 2011-02-12 08:21:32Unde gasesc aceste profetii ?

S-au tot publicat "profetiile lui ss pentru Romania" si e ok.Mi-amintesc c-am citit cu placere,ca m-a luat valul... Stii cum e,sa conduca Isus din RO,din Casa Poporului -care corespunde cu descrierea cladirii de " comandamentul lumii",descrisa in Apocalipsa,inclusiv bulevardu-far-de-pomi al lui Ceasca....Si Ceasca,nu degeaba ne-a chinuit....trebuia sa construiasca...Da' si poporu'...nimic n-a fost degeaba,nici o lacrima...totul are rost... dacii...Valhala si Valahia...
Eram prin liceu cand am citit.Chiar un profet indian sa tina atat la noi....Da' tot te pune pe ganduri .Si cea mai tare din toate,nu numai ca Dumnezeu exista,da' (chiar de-o iau pe jos) intr-o ora sa ajung pana la sediul central si sa-i zic Saru'mana !Sa-ti dea Dzeu misto!.....eeeeeeeee!
nicossia
Postat pe 12 Februarie 2011 08:44
De la: nicossia, la data 2011-02-12 08:44:27...un profet indian sa tina atat la noi....

dintr-un miliard de indieni, s-a gasit unu sa ne bage in seama
iar din 23 milioane de romani s-au gasit cativa "batuti in cap" sa buna botu la "profetii"

battleofwits
Postat pe 12 Februarie 2011 08:51
De la: battleofwits, la data 2011-02-12 08:51:38
De la: nicossia, la data 2011-02-12 08:44:27...un profet indian sa tina atat la noi....

dintr-un miliard de indieni, s-a gasit unu sa ne bage in seama
iar din 23 milioane de romani s-au gasit cativa "batuti in cap" sa buna botu la "profetii"

E si tu acuma!Sa-mi dai cu citatu'...te spun rechinului!
nicossia
Postat pe 12 Februarie 2011 08:58
De la: battleofwits, la data 2011-01-30 21:06:51a zis ca o sa castig eu la loto, dar cica trebuie sa joc mia intai ..phuaa, iar acum sunt in dilema [/quote
Daca e sa joci ,si trebuie, facem o sirba impreuna ,ca nici eu n-am jucat demult
kudika312524
Postat pe 12 Februarie 2011 08:59
De la: zingara2006, la data 2011-02-12 07:45:15majoritatea care ati comentat pe aici...ati facut-o din lipsa de ocupatie...mai bine luati o carte in mana si mai cititi, lasati tampeniile...asta sa fie ultima noastra problema...daca Romania e o tara privilegiata sau nu. orice s-ar intampla...noi trebuie sa aruncam o privire in sufletele noastre, sa ne cunoastem pe noi insine....si apoi sa abordam subiecte mai complexe cum e asta...insa din cate vad pe aici...numai 'iluminati' au comentat...care mai de care mai bagat in problema...imi cer scuze pentru atitudinea critica...dar zau ca e asa cum spun eu!

Mã uimeºti câtã filozofealã ai în capul ãla mic unde creieru stã lejer.dacã mai creºti puþin Einºtein e minciunã
kudika312524
Postat pe 12 Februarie 2011 09:07
De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii.
Sundar Singh asta o fi urmasul zeilor indieni si a facut predictii despre Romania ca a doua patrie a indienilor (tiganilor) de aici ! Asa ca intelegeti-l !.. Doreste sa indeparteze "spiritele rele " de pe teritoriul lor de adoptie si sa-i "binecuvanteze" pe urmasii "MAMEI INDIA" ...asa cum a facut BASE ( nepromulgand legea Prigoana )si "frumoasa si lui fiica-EBA- prin Parlamentul Europei!...
crysis
Postat pe 12 Februarie 2011 09:12
asa va fi draga,noi vom fi mai feriti,dar la noi se va sfarsi si va fi mai rau decat in restul lumii."va merge calul in sange pana la piept"asta e un citat de acolo,toti cei care vor muri vor fi martiri.va conta taria in credinta.ca sa intelegi mai bine ar trebui ca mai citesti,dar daca crezi ca nu poti rezista la ce vei afla,mai bine nu mai cauta.te poti uita la un film,se cheama endgame,il gasesti sa il iei gratis pe net.vizionare placuta.
adnanaioana
Postat pe 12 Februarie 2011 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce pot face? 61 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:43
intre vis si realitate 30 De la: alex_dede 10 Aprilie 2012 04:48
Se poate transforma o relatie bazata pe sex intr-o relatie serioasa? 49 De la: Adela_Mihnea_1 30 Mai 2014 00:27
Eu romanca ... el arab 258 De la: tordana 28 Iulie 2018 20:47
ref.sagetator cu taur 6 De la: angelsss 23 Februarie 2011 17:05