Mai multe
De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. cruciade
|
||
|
yupz_ Postat pe 12 Februarie 2011 19:43 |
||
|---|---|---|
De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. si totusi de unde le scoateti ? va plictisiti eh ? |
||
|
BiuL Postat pe 12 Februarie 2011 20:08 |
||
De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. da e adevarat. nu stau sa'ti aduc argumente ca mi'e lene sa scriu si oricum restu' lumii de aici o sa aiba o reactie gen: . dar oricum, mai pe scurt, e adevarat, be proud of u're country!
|
||
|
|
||
|
RaLuK09 Postat pe 12 Februarie 2011 22:29 |
||
| Profetiile lui Sundar Singh le gasesti pe site-ul esoteric.ro . De fapt acolo gasesti si alte profetii despre Romania, cum ar fi cele ale Babei Vanda. E bine de vizitat daca te pasioneaza tot ce tine de spiritualitate. So... enjoy :) | ||
|
Dacii_Liberi Postat pe 12 Februarie 2011 23:47 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-30 20:35:14De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. sa fie totul frumos si bine.insa sti care este diferenta intre cel ce are credinta si cel care mai putin,ca este ocrotit protejat si ajutat de D-zeu la nevoie si salvat de cate ori este nevoie,deci este in mana lui doamne doamne si nimic nu il poate afecta ,doar este autoputernic D-zeu.si eu ma bucur sa fiu in mana domnului si sa fiu protejata si sustinuta ajutata sa mi se rezolve usor si repede problemele de oamenii potriviti la momentul potrivit,ingerei pazitori . |
||
|
ascris Postat pe 13 Februarie 2011 06:46 |
||
De la: crysis, la data 2011-02-12 09:12:32PS Multi de pe aici fac o legatura cu spusele acelui hindus( care pre multi dintre noi ne poate "hinduce" in eroareDe la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. )pe nume Singh si...logica celor scrise (vezi pomelnicul de o pagina ,semnata paula_19) , lasa de dorit !
|
||
|
crysis Postat pe 13 Februarie 2011 08:27 |
||
| SUNDAR SINGH a fost un crestin ortodox de origine indiana,care a trait in calugarie pana s-a stins,si care a avut previziuni despre viitor.Adevarat numai Cristos din cer stie ,si este constat geografic ca Israelul este asezat in mijlocul pamantului si documentele istorice atesta clar ca e tara ALEASA DE DOMNUL.Mama ne citea despre Sundar, cand aveam 10-11ani si era chiar ea contrariata de faptul ca Romania,va fi aleasa ca un adevarat Eden al pamantului.Biserica stie despre aceste scrieri,ca sa te elucidezi mergi la o manastire si vei afla mai multe. | ||
|
kudika098904 Postat pe 13 Februarie 2011 09:52 |
||
| O profetie este strict legata de raspunsul celor vizati de ea. Sunt numeroase exemple in Biblie. Asta e o profetie buna...eu zic sa alegi sa o crezi :) | ||
|
kudika085269 Postat pe 13 Februarie 2011 12:25 |
||
| ...'om trai si "om vedea....cert e ca Arcul Carpatic care inconjoara o anumita regiune a tarii e asemenea unei fortarete...se pare ca dupa ultima Glaciatiune e una din primele regiuni ce au iesit de sub ape...si se banuieste ca rasa "alba " s-a extins tot de aici, in restul lumii. | ||
|
kudika195501 Postat pe 13 Februarie 2011 12:46 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 12:46:00...'om trai si "om vedea....cert e ca Arcul Carpatic care inconjoara o anumita regiune a tarii e asemenea unei fortarete...se pare ca dupa ultima Glaciatiune e una din primele regiuni ce au iesit de sub ape...si se banuieste ca rasa "alba " s-a extins tot de aici, in restul lumii. aha! deci acolo au aterizat extraterestri!
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 13:40 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-13 13:40:44De la: kudika195501, la data 2011-02-13 12:46:00...'om trai si "om vedea....cert e ca Arcul Carpatic care inconjoara o anumita regiune a tarii e asemenea unei fortarete...se pare ca dupa ultima Glaciatiune e una din primele regiuni ce au iesit de sub ape...si se banuieste ca rasa "alba " s-a extins tot de aici, in restul lumii. ...au aterizat si pe aici ...eu i-am vazut...tu i-ai vazut?
|
||
|
kudika195501 Postat pe 13 Februarie 2011 13:46 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-13 13:40:44De la: kudika195501, la data 2011-02-13 12:46:00...'om trai si "om vedea....cert e ca Arcul Carpatic care inconjoara o anumita regiune a tarii e asemenea unei fortarete...se pare ca dupa ultima Glaciatiune e una din primele regiuni ce au iesit de sub ape...si se banuieste ca rasa "alba " s-a extins tot de aici, in restul lumii. pickard...tu ai dreptate cu extraterestii si dupa ultimile aparitii in presa chiar si Vaticanul a recunoscut existenta acestora...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 13 Februarie 2011 13:53 |
||
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-13 13:53:30De la: pickard, la data 2011-02-13 13:40:44De la: kudika195501, la data 2011-02-13 12:46:00...'om trai si "om vedea....cert e ca Arcul Carpatic care inconjoara o anumita regiune a tarii e asemenea unei fortarete...se pare ca dupa ultima Glaciatiune e una din primele regiuni ce au iesit de sub ape...si se banuieste ca rasa "alba " s-a extins tot de aici, in restul lumii. ideea e ca eu nu am nevoie de confirmarea vaticanului decat asa pentru ca unii pun mare baza pe spusele lor eu nu voi fi mai incantat de existenta lor mai mult decat de inexistenta lor.e clar ca nici un om actual nu are nevoie de ceva mai destept ca el.. e mai buna varianta de D-zeu pe care ne-au insuflat-o !
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 14:00 |
||
De la: kudika070812, la data 2011-02-12 23:47:31 Profetiile lui Sundar Singh le gasesti pe site-ul esoteric.ro . De fapt acolo gasesti si alte profetii despre Romania, cum ar fi cele ale Babei Vanda. E bine de vizitat daca te pasioneaza tot ce tine de spiritualitate. So... enjoy :) Da' baba Vanda cine mai e?! Nu deschide nimeni un topic s-aud si eu o parere..o-njuratura...un citat...
|
||
|
nicossia Postat pe 13 Februarie 2011 17:29 |
||
| citeste cartile scrise de Santul ARDEALULUI- PARINTELE ARSENIE BOCA si ai sa vezi ce e adevarat ,pana acum s-au intamplat destule din ce a spus Parintele si mai mult ca sigur or sa se intample si restul , MAICA SFANTA e clar ca ne iubeste , ca sa te covingi mergi la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti unde e una dintr-e icoanele SF . MARIA ( facatoare de minuni) si ai sa pleci de acolo alta persoana , DUMNEZEU sa ne ajute , sa auzim de bine PS e valabil pentru toata lumea care se indoieste | ||
|
AINOTNA Postat pe 13 Februarie 2011 17:46 |
||
De la: nicossia, la data 2011-02-13 17:29:18...Da' baba Vanda cine mai e?... a fost pe otv nu ai vazut-o???
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 17:47 |
||
pai..nu.Da-mi pun speranta-n kudika!
|
||
|
nicossia Postat pe 13 Februarie 2011 17:49 |
||
mda bine....asta cine mai e?
|
||
|
crystyna_crystynutza Postat pe 13 Februarie 2011 22:04 |
||
mda bine....asta cine mai e?
|
||
|
crystyna_crystynutza Postat pe 13 Februarie 2011 22:04 |
||
| te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot. | ||
|
baby_r Postat pe 13 Februarie 2011 22:18 |
||
De la: mysulica, la data 2011-01-30 20:14:28 Imi puteti spune cineva despre aceste previziuni daca tot ceea ce scrie despre Romania este adevarat caci ar fi noulierusalim a doua gradina a maici domnului si caci romania va inflori pe viitor , nu va mai fi ura , ne vom intoarce toti la credinta si dupa ce se va face catredala reitregiri neamurilor va incepe razboi in toata lumea dar romania nu va fi atinsa de acel razboi deoarece va duce un razboi al credintei. Astep comentarii. Fireste ca Romania va fi ferita de un razboi, indiferent de combatanti. Pai cine credeti voi ca ne-ar baga-n asa ceva? Daca ne includ in vreun razboi va trebui sa ne si hraneasca!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 14 Februarie 2011 10:51 |
||
|
iar te legi de oameni si de faptele lor. religia este in interior, nu in afara, iar o fapta buna dac ao faci sa n-o stii decat tu si Dumnezeu. nu te mai uita in jurul tau, ci uita-te in interiorul tau. acolo trebuie sa descoperi adevarul. si nu adevarul despre altii trebuie sa te preocupe, ci adevarul despre tine. lasa-i pe altii sa se descopere ei singuri. nu le duce tu grija. de aceea nu se infaptuieste numic, pentru ca se cauta barna din ochiul celuilalt si nu din ochiul propriu. intelept a fost Socrate cand a zis: "Cunoaste-te pe tine insuti". daca vei continua sa cauti greselile celorlalti, nu te vei descoperi niciodata pe tine. |
||
|
sgt10sg18 Postat pe 14 Februarie 2011 12:24 |
||
De la: sgt10sg18, la data 2011-02-14 12:24:44iar te legi de oameni si de faptele lor. religia este in interior, nu in afara, iar o fapta buna dac ao faci sa n-o stii decat tu si Dumnezeu. nu te mai uita in jurul tau, ci uita-te in interiorul tau. acolo trebuie sa descoperi adevarul. si nu adevarul despre altii trebuie sa te preocupe, ci adevarul despre tine. lasa-i pe altii sa se descopere ei singuri. nu le duce tu grija. m-am uitat, ma cunosc, m-am descoperit! Insa ptr ca un intreg teritoriu sa devina sfant, nu crezi c-ar trebui sa se spiritualizeze toti? Cat aia despre grija, stai linistita ca nu-mi fa cgriji! Imi fac griji ptr marii sfatuitori de pe site-uri, iar tu taman de asta dai dovada tot postand acelasi lucru cu alte cuvinte! Nu esti singura care a auzit de Socrate. WOW, cata profunzime in recomandarea de a-mi vedea propriile greseli! Nu cumva, taman prin replici de genul asta ar trebui sa-ti dai seama ca faci taman greseala de a arata paiul din ochiul semenelui tau? Mie asa mi se pare, dar, bineinteles, eu n-am ajuns la gradul tau d eiluminare, sunt doar o ingrata fata de adevaratele valori ale neamului romanesc!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 14 Februarie 2011 13:03 |
||
| Romania "Gradina Maicii Domnului " va fii noul centru religios - noul Ierusalim .Din ea se va ridica un mare barbat (radacina lui este din Romania ) pentru ca defapt acesta va venii dintr-o alta tara mult mai civilizata .Acest barbat va fii nascut sub semnul varsatorului sau cu acest ascendent ,asa cum este defapt si Romania si cum si toti oamenii acestei tarii au cate putin din varsator .Rebelitatea ,inteligenta ,egalitateasi credinta in Dumnezeu .Un barbat placut cu o prezenta impunatoare vorbitor a noua limbi straine . Legaturile lui de sange sunt din Basarabia sau Moldova . | ||
|
kudika161928 Postat pe 14 Februarie 2011 19:59 |
||
NU-MI VINE SA CRED CAT DE RAUTACIOSI SANTETI!DE CE VEDETI NUMAI PARTILE NASOALE? NICI EU NU MA OMOR DUPA SITUATIA DIN ROMANIA,DAR DACA AR FI ADEVARATE ACELE PREVIZIUNI ,NU V-ATI BUCURA CA TRAITI IN ROMANIA? SI EU AM AUZIT CEVA DE GENUL ASTA,NU RETIN PREA MULT,DOAR CA VA FI SALVATA O TARA MICUTA IN FORMA DE PESTE! ??? POATE VOM TRAI SI VOM VEDEA.....SAU POATE NU.....
|
||
|
thally Postat pe 15 Februarie 2011 01:26 |
||
De la: kudika327894, la data 2011-02-13 20:09:11 si acum ce ati vrea sa-i vedeti pe popi desculti si cersind un ban ? Da. :) |
||
|
rashela Postat pe 15 Februarie 2011 03:02 |
||
EXCELENTA VESTE, IMI DORESC ASA. ROMANIA ORICUM A AVUT O EXISTENTA GREA CU MULTE SACRIFICII PENTRU POPORUL ROMAN, ESTE TIMPUL SA FIE PROTEJATA !
|
||
|
kudika166339 Postat pe 15 Februarie 2011 09:14 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-02 00:44:38Rashela nu este obligatorie vizita la duhovnic sa-i spui pacatele , faci cum iti spune connstiinta dar pacatele care le spui la spovedanie nu le spui preotului ci le spui lui dumnezeu caci a spus asa apostolilor ; cate veti lega aici pe pamant legate vor fi si in cer iar cate veti dezlega pe pamant dezlegate vor fi si in cer. Deci fii si tu mai credincioasa .De la: cristi_nne, la data 2011-02-02 00:29:42am spus chestia cu capcana pentru faptul ca toti preotii sunt fix asa cum sunt si nu trebuie sa mai insir |
||
|
mysulica Postat pe 15 Februarie 2011 19:28 |
||
| am citit cartea si nu spune nimic despre asa ceva . EL ERA UN OM CREDINCIOS SI F. serios al interesa credinta si nimic altceva acestea sunt scrneli va recomand sa cititi cartea e. f intersanta daca e vorba despre acel SUNDAR CARE L-AM CITIT CAUTATI CARTEA AUTORUL E ;ALICE van BERCHEM LA EDITURA stephanus | ||
|
kudika016454 Postat pe 15 Februarie 2011 19:56 |
||
De la: kudika016454, la data 2011-02-15 19:56:29am citit cartea si nu spune nimic despre asa ceva . EL ERA UN OM CREDINCIOS SI F. serios al interesa credinta si nimic altceva acestea sunt scrneli va recomand sa cititi cartea e. f intersanta daca e vorba despre acel SUNDAR CARE L-AM CITIT CAUTATI CARTEA AUTORUL E ;ALICE van BERCHEM LA EDITURA stephanusScuze in cartea pe care ai descriso scrie despre viata sa de la nastere pana ce a disparut in tibet in anul 1929. spune de vizitele sale in europa si cateva vizite in tibet precum si de convertirea tatalui sau la crestinism.
|
||
|
mysulica Postat pe 15 Februarie 2011 20:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| colanti leopard | 9 | De la: Al3xutzaa 16 Martie 2011 13:07 |
| ...In postura de amanta..e bine sau nu sa duci la capat o astfel de relatie?!ufff..:(( | 165 | De la: Christinne 5 Iunie 2012 21:13 |
| EU leu, EL berbec | 27 | De la: sirghea 1 Octombrie 2010 22:34 |
|
|
||
| Carpe Diem my love. EL 32, eu...minora | 9 | De la: heaven2007 10 Decembrie 2009 06:21 |
| BLESTEMUL IUBIRII | 23 | De la: stem_29 15 August 2010 23:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.