Setari Cookie-uri

Care este limita intre prieteni si nevasta?

Buna,
am mai multe prietene si 2 dintre ele divorteaza anul acesta.Daca ma puteti ajuta cu o parere, un sfat va multumesc
Problema uneia dintre ele:
un exemplu :il suna pe sotul ei de ziua lui o fosta colega de liceu.Il suna si a 2a zi,mai il sunase de cateva ori, mereu fara a comunica ceva doar discutii sa pierzi timpul generalitati si pisaceala ei.
Cand a sunat ultima data a intrecut masura a vorbit cu ea peste 20minute pana cand nu a inceput ea(nu a fost frumos dar nu a stiut ce altceva sa faca, el stand bine mersi si discutand si razand in bataie de joc fata de ea) sa faca comentarii cu voce tare sotul ei facea pe preotul iar fosta colega se pisicea si scheuna ca se plictiseste acasa cu 2 copii.Intr-un final sotul ei incheie conversatia si spune ca ar trebui sa-i dea tel sa-i ceara scuze ca a terminat asa repede cu ea.Ea ii spune care sunt bunele maniere si ca ea ar trebui sa ceara scuze unui barbat insurat care era cu nevasta lui si el trebuia sa stea sa o consoleze si inteleaga(ceea ce cu prietena mea nu facea).In fine spune ca da are drepatate , dar a2a zi trimite mesaj pe care apoi il sterge fostei colege.Cum sa mai creada in el?,la 2 luni de la nunta a facut acelasi lucru isi cerea scuze unei foste de pe site-urile de socializare,matrimoniale ca nu mai e singur de la nunta si ca nu poate vorbi cu ea cand nu e singur.....adica prietena mea ii incurca.
Si multe alte gesturi si cuvinte de care ea avea nevoie, i le spunea, dar spunea ca nu stia ca trebuie asa pentru ca nu a fost insurat, dar le facea usor si foarte frumos catre altele.E permis ca sa pui mainile pe umerii unei femei, prietena unui prieten?.......si multe multe altele
Ce i-am spus eu de la inceput lui :sotia ta nu e tipa gen club, are principii si tu cred ca nu agreezi genul acesta.A luptat mult pana a acceptat sa se casatoreasca cu el...nu stiu de ce a facut-o.Oare un barbat se poate casatori doar sa fie in randul lumii?si sa-si traiasca separat viata lui de burlac?
Dar de ce tocmai pe ea?E frumoasa ok, dar de ce nu si-a luat genul care ii place?sau sotia e femeia cu principii de casa si restul cate s=or prinde?de ce unbarbat inca dupa ce cere ceva ospatarului dupa aceea mai vrea parca si din farfuria vecinului?
kudika069968
Postat pe 11 Februarie 2011 18:19
Nu-s barbat, asa ca nu voi raspunde la intrebarile tale.
Te voi intreba altceva insa. De ce grija ta se indreapta catre el si nu catre ea?
De ce trebuie sa-ti pese tie daca un barbat poate avea nu stiu ce.. si sa nu iti pui intrebarea ce va face prietena ta sa remedieze situatia? Intelegi ce vreau sa-ti spun? Ai deschis un topic unde am crezut ca vei vorbi despre prietena ta si, cand colo, trebuie sa ne facem griji despre domnul in cauza.

Prietena ta ce zice? Cum vede lucrurile mai departe? Pe ea cum o sfatuiesti?
rashela
Postat pe 11 Februarie 2011 18:29
De la: rashela, la data 2011-02-11 18:29:40

Prietena ta ce zice? Cum vede lucrurile mai departe? Pe ea cum o sfatuiesti?

o fi una din cele doua prietene care divorteaza!
miss_darine
Postat pe 11 Februarie 2011 19:05
Daca esti femeie ai o parere, asta am cerut nu glumite ieftine pe seama durerii altor suflete.Ai o parere bine nu asta e..........inveti cu timpul
Poti sa spui ,tu necunoscandu-i, ti se pare normal ce a facut el.El nu vrea divort a spus ca o iubeste dar nu renunta la prieteni lui........e simplu nu?
Poti fi genul :poate sa se plimbe cat vrea daca se intoarce la mine e ok.....
Pareri despre locul pe care il ocupa nevasta vis-a -vis de prieteni
Multumesc pentru intelegere.
kudika069968
Postat pe 11 Februarie 2011 23:29
De la: kudika069968, la data 2011-02-11 23:29:57Daca esti femeie ai o parere, asta am cerut nu glumite ieftine pe seama durerii altor suflete.Ai o parere bine nu asta e..........inveti cu timpul
Poti sa spui ,tu necunoscandu-i, ti se pare normal ce a facut el.El nu vrea divort a spus ca o iubeste dar nu renunta la prieteni lui........e simplu nu?
Scuza-ma,dar ce glume a facut Rashela in leg.cu subiectul tau????
Eu cred ca tu nu citesti bine
Valy90
Postat pe 11 Februarie 2011 23:33
De la: valy90, la data 2011-02-11 23:33:03
De la: kudika069968, la data 2011-02-11 23:29:57Daca esti femeie ai o parere, asta am cerut nu glumite ieftine pe seama durerii altor suflete.Ai o parere bine nu asta e..........inveti cu timpul
astept,astept nu te grabi sa rasp
Valy90
Postat pe 12 Februarie 2011 00:15

N-am inteles nimic din postul asta, asa cum nici tu n-ai inteles nimic din primul meu post.
Revin si te intreb: ce spune prietena ta despre toate astea? Mie, straina fiind, putin imi pasa de el. Foarte curios cum iti pasa TIE de el. Toate intrebarile si framantarile tale se invart in jurul lui si nu al prietenei tale.

Intrucat nu am inteles nici macar acum ce vrei, mai incerci sa explici o data? Pentru ultima oara. Daca esti la fel de alambicata si tot la el te vei referi, atunci promit ca iti ocolesc topicul.
rashela
Postat pe 12 Februarie 2011 00:17
De la: valy90, la data 2011-02-12 00:15:03

Las-o (lasa-l) Valy, poate revine cu ceva coerent.
rashela
Postat pe 12 Februarie 2011 00:18
De la: rashela, la data 2011-02-12 00:18:56
De la: valy90, la data 2011-02-12 00:15:03

Las-o (lasa-l) Valy, poate revine cu ceva coerent.
Daca mai vine
Valy90
Postat pe 12 Februarie 2011 00:19
Buna dimineata,
am dat un raspuns general, nu am luat fiecare persoana in parte, pentru ca am vazut ca se poarta glumitele indiferent de cat este de serios subiectul.Pentru mine e chiar greu cand stii cat a umblat el dupa ea cand credeam ca e sincer.......barbatii sunt o enigma
Imi pare rau daca nu m-am facut inteleasa, reiau: daca va uitati la inceput am scris ca am 2 prietene care divorteaza anul acesta si apoi am prezentat problema uneia dintre ele.
Ce ma intereseaza este parerea voastra despre ceeea ce el a facut,daca vi se pare o fapta minora sau poate si ea are o vina.Afland de ce el a reactionat asa putem vedea daca se mai pot impaca.Eu am ajuns sa fiu omul de legatura, nu-si mai vorbesc.........eu sunt pentru divort, dar nu vreau sa gresesc , apoi ea sa regrete.
Chiar daca nu credeti sufar cu ei amandoi pentru ca sunt superbi impreuna.
Zile frumoase!
niki
kudika069968
Postat pe 12 Februarie 2011 10:59
Simplu. Problemele unei casnicii....bune, rele se dezbat intre cei doi soti. Cat timp implica " un sat" intreg, parerile prietenilor, prietenelor..........e praf si pulbere acea casnicie.
Ce treaba are o prietene/ prieten sa-ti dea sfaturi daca sa divortezi sau nu?
El/ ea e cu ei in casa sa simta sau sa vada discutii, tensiuni?!
Nici macar parintii nu se pot baga in treburile astea.
Deci.......pt. mine amicii sunt amici, prietenii sunt prieteni.....familia e FAMILIE.
niciodata n-am sa le incurc sau amestec.
Pareri la prietene, amici cer in legatura cu orice altceva.......dar niciodata despre ceva atat de serios.
Succes!
stem_29
Postat pe 12 Februarie 2011 12:24
mda...mai ales ca doar vorbitul la telefon n-ar fi motiv de divort.De-o cearta,da.Iti dai seama ca nu ti-au spus chiar tot ce se-ntampla...si-atunci ce sfat sa dai?Si cu ce drept?
nicossia
Postat pe 12 Februarie 2011 12:39
De la: kudika069968, la data 2011-02-12 10:59:14Buna dimineata,
am dat un raspuns general, nu am luat fiecare persoana in parte, pentru ca am vazut ca se poarta glumitele indiferent de cat este de serios subiectul.Pentru mine e chiar greu cand stii cat a umblat el dupa ea cand credeam ca e sincer.......barbatii sunt o enigma
Imi pare rau daca nu m-am facut inteleasa, reiau: daca va uitati la inceput am scris ca am 2 prietene care divorteaza anul acesta si apoi am prezentat problema uneia dintre ele.
Ce ma intereseaza este parerea voastra despre ceeea ce el a facut,daca vi se pare o fapta minora sau poate si ea are o vina.Afland de ce el a reactionat asa putem vedea daca se mai pot impaca.Eu am ajuns sa fiu omul de legatura, nu-si mai vorbesc.........eu sunt pentru divort, dar nu vreau sa gresesc , apoi ea sa regrete.
Chiar daca nu credeti sufar cu ei amandoi pentru ca sunt superbi impreuna.
Zile frumoase!
niki

Mai bine stai in banca ta si lasa-i pe ei sa hotarasca ce vor face in continuare.Prietena ta nu e destul de mare sa hotarasca singurica ce e mai bine pentru ea?Daca da atunci o sa stie ce e mai bine sa aleaga in situatia de fata.Tu cunosti doar adevarul prietenei tale nu si al sotului ei asa ca mai bine stai in banca ta.
Barbie30_
Postat pe 12 Februarie 2011 13:02
Da, fiecare are adevarul lui.Dar ce e evident este ca el a mintit-o stergand sms-ul, iar el spune ca nu( nu a vrut s-o supere) pentru ca atunci cand i-a aratat factura i-a spus cui a trimis.Deci stabileste cu sotia si pana la urma o prefera pe prietena , sotiei ii trece dar prietena cum sa se supere!? ....NU se mai inteleg , ea se supara ca el minte el se supara ca de ce sa-i interzica sa vorbeasca ore cu alte femei in casa cu ea!e corect?
Este un tip dependent de parerile prietenilor si vede lumea cu alti ochi decat ea.
Eu m-am gandit ca daca i-as arata parerile mai multor persoane, care sunt straine de ei , care ar spune clar omule trezeste-te a evita un adevar inseamna a minti si ca asa ceva nu se face mai ales sotiei pe care se presupune ca o respecti si o pui pe primul loc , sa-l fac macar sa recunoasca ca a gresit.Iar eu as vrea sa-i ajut cumva, chiar ei doreau sa se duca si la psiholog, dar ea e prea suparata ca minte cu atata nerusinare in legatura cu fapte evidente.
Multumesc
kudika069968
Postat pe 12 Februarie 2011 16:10
Daca unul din prietenii mei ar veni intre patru ochi si mi-ar atrage atentia ca nu e tocmai normal cum ma comport cu sotul meu, l-as asculta si, eventual, as medita asupra criticilor. Daca insa ar face asta de fata cu sotul meu, singura reactie pe care as avea-o ar fi: ce te bagi, cine ti-a cerut parerea?
In general, zic eu, cand intr-o casnicie unul dintre ei e nemultumit, este o persona slaba cu ceva deficiente la capitolul comunicare. Este absolut normal sa te plangi celor apropiati tie, despre necauzile pe care le ai, dar sa vorbesti despre cum isi bate joc partenerul de tine DOAR cu altii, fara sa iei atitudine tocmai in fata partenerului, nu mi se pare ok.
Poate ca noua nu ni se pare in regula ceea ce face el, lui da. Luat la intrebari ar spune: dar ce e atat de grav? Ei bine, eu ca straina nu pot sa zic decat.. "paiiii, ahhhh, paiiii.. nu-i grav, ai dreptate." Numai sotia lui poate spune cat e de grav, pentru ca doar ea este direct afectata. Si nu tie, mie sau lui x ci numai sotului ei.
rashela
Postat pe 12 Februarie 2011 16:20
I-a spus, de aceea baga divort.El ramane cu alui ca ea ii interzice sa vorbeasca cu prietenii ceea ce e fals.
E una sa vorbesti cu prietenii si alta sa minti in favoarea lor.
Zile frumoase!
kudika069968
Postat pe 13 Februarie 2011 09:13
Tu i-ai spus tipului care e parerea ta?Asta apropo de auzit mai multe pareri legat de ce face el...
1.Daca are sotie nu inseamna ca trebuie sa renunte la toti prietenii si sa comunice doar cu ea.
2.Daca isi petrece foarte mult timp cu prietenii atunci e o problema.
3.Daca "prietenii" sunt femei e cu atat mai grav.
Concluzie:ori ceva la indepartat de ea ori ea nu a stiut sa spuna stop atunci cand a trebuit.In mod sigur el nu a inceput sa vorbeasca la telefon din prima cateva ore.
Barbie30_
Postat pe 13 Februarie 2011 10:19
Buna,
i-am spus si prietena mea a fost prima care s-a revoltat.A fost prima data cand vorbea cu acea femeie si atat de mult..
El e un Don Juan are prietene femei , barbati mai putini.A tinut in casa in primul an si poze cu
fostele.De iesit doar cu prietenii din cate stiu nu iesea decat cand ea era la job si el o putea pacali(el poate ajunge la ora 12.30 acsa, uneori mai devreme), odata l-a prins.
Nu il pot intelege umbla dupa ea sa se impace acum , dar e pe site-uri .....i-a propus sa mearga la psiholog tocmai pentru ca el spune ca nu face nimic rau, ca nu poate sa renunte la prieteni, ea nu a cerut decat sa impuna limite prietenilor si sa n-o minta, el spune ca e bolnava e geloasa........
De aceea spuneam ca daca as reusi sa strang mai multe pareri ar vedea ca eu si prietena mea si marea majoritate vad altfel decat cum vrea el sa minta si isi minte prietenii(ea e mereu nemultumita si geloasa).El cred ca ar vrea ca in orele libere sa-si traiasca viata de burlac, iar cand sotia vine de la job sa fie barbatul cu statut de sot, unde lasa de dorit, fiind epuizat de prietene.Cum poti iubi cand tu cauti altceva?.Cred ca e defect si ca nu merita efortul, mai bine ca scapa de el.Dar ea prietena mea merita sa fac ceva...ea nu poate sa-i arate ca minte ca nu are dreptate....
E ca hotul neprins e negustor cinstit si asta nu mi se pare corect fata de pritena mea care inca il iubeste.
multumesc pentru rabdare.
kudika069968
Postat pe 13 Februarie 2011 23:48
"A tinut in casa in primul an si poze cu fostele."
Se vede ca si tu esti o persoana geloasa,probabil esti genul care atunci cand intra intr-o relatie cere:
-sa arunce toate pozele cu fostele.
-sa le stearga numerele din agenda telefonului.
-sa le stearga din lista de mess.
Referitor la relatia prietenei tale tind sa cred ca mai pui si tu paie pe foc prin felul in care vezi lucrurile.Asa cum ti-am mai spus cel mai bine e sa te dai deoparte si sa o lasi sa aleaga singura.Doar ei stiu exact cum stau lucrurile intre ei,tu din exterior vezi doar ce vrei tu sa vezi(asta din cate vad eu..).
Barbie30_
Postat pe 14 Februarie 2011 10:19
Buna,
nu e vorba de orice relatie e vorba de casatorie.De ce sa mai ai fotografii cu alte femei daca tu iubesti una,acum?
Prietenii mei asa gandesc si ei ca un barbat lasa trecutul si se concentreaza la casatorie.
Daca ar fi asa ca spui ca e gelozie atunci sotul prietenei mele nu a facut nimic rau, e chiar normal sa stai 20 minute sa vorbesti la telefon( si mai stateau mult si bine) si nevasta sa stea cuminete sa astepte finalul.
Da mai sunt si alte aspecte dar asta a pus capac, nu e vorba ca a stat foarte mult si o intelegea ca un preot pe fosta , dar a mintit-o pe prietena trimitand sms-ul dupa ce au stabilit ca fosta ar trebui sa ceara scuze.
multumesc pentru comentarii
kudika069968
Postat pe 14 Februarie 2011 11:23
Na! Ca ma bag si eu pe aici

Pt. sotul prietenei tale

Draga domnule, mai lasa gagicile acum ca te-ai casatorit. Nu cred ca ai nevoie de zeci de femei prin jur ca sa te simti barbat. Dragostea si atentia sotiei tale nu sunt suficiente????? Parca esti un pustan de liceu care doreste sa colectioneze cat mai multe trofee pt a se simti macho. Da! Sotia ta are dreptate; nu poti sta sa cochetezi cu alte femei atata timp cat esti casatorit si zici ca-ti iubesti sotia. Hotaraste-te odata ce iti doresti in viata asta, sau mai bine zis....maturizeaza-te!

Te saluta, o doamna casatorita care nu ar accepta in veci ca sotul ei sa vorbeasca cu alte femei zeci de minute..... mai ales in prezenta mea!
mimi_ca29
Postat pe 14 Februarie 2011 11:40
"De ce sa mai ai fotografii cu alte femei daca tu iubesti una,acum?".

Ar fi o idee buna sa-i stergi memoria,sa uite ca le-a cunoscut vreodata pentru ca daca "stergi" doar pozele nu te ajuta cu prea mult.Incearca sa lucrezi putin la stima de sine si nu o sa mai vezi pericole in toate...

Barbie30_
Postat pe 14 Februarie 2011 11:53
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-14 11:40:52...Te saluta, o doamna casatorita care nu ar accepta in veci ca sotul ei sa vorbeasca cu alte femei zeci de minute.....

ti-e frica sa nu te lase pentru alta?
battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 11:58
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 11:23:12Buna,
nu e vorba de orice relatie e vorba de casatorie.De ce sa mai ai fotografii cu alte femei daca tu iubesti una,acum?
Prietenii mei asa gandesc si ei ca un barbat lasa trecutul si se concentreaza la casatorie.
Daca ar fi asa ca spui ca e gelozie atunci sotul prietenei mele nu a facut nimic rau, e chiar normal sa stai 20 minute sa vorbesti la telefon( si mai stateau mult si bine) si nevasta sa stea cuminete sa astepte finalul.
Da mai sunt si alte aspecte dar asta a pus capac, nu e vorba ca a stat foarte mult si o intelegea ca un preot pe fosta , dar a mintit-o pe prietena trimitand sms-ul dupa ce au stabilit ca fosta ar trebui sa ceara scuze.
multumesc pentru comentarii

fata draga eu una trag concluzia ca e mai mult vorba de tine decat de prietena ta, daca ar fii fost doar prietena ta ti-ai fi dat seama ca lucrurile iti scapa de sub control, ca vorbesti prea afectat despre chestiuni care ii privesc pe alti oameni si ca una peste alta te agiti ca un pepsi expirat pentru casnicia altora,

am sa-ti spun cateva chestiuni foarte importante despre casnicia mea, nu i-am interzis sotului meu sa vorbeasca cu absolut nimeni ,poate sa stea la telefon ore in sir cu cine vrea, sotul meu are prietene destul de apropiate care ii sunt si colege de munca printre altele, discuta lucruri pe care apoi le discutam impreuna,sau nu le discutam deloc.
si eu personal sunt extrem de geloasa, dar niciodata nu ii reprosez ceva fara a analiza si a discuta inainte de toate cu el lucrurile astea. cand exista lucruri pe care el le face si eu nu sunt de acord cu ele, ma enervez ,ma ratoiesc la el ,(atentie am spus la EL ) si ii expun argumentele mele, el o tine pe a lui pana nu mai poate si apoi singur cedeaza pt ca vede ca nu o scoate la cap cu mine.

insa nu vad unde este problema cu vorbitul la telefon cu o alta .
apropo si eu vorbesc la telefon cu barbati, prin prisma meseriei sau de ce nu a faptului ca am colegi de facultate, ce ar fii sa imi faca o criza de nervi barbatul ca vorbesc nu stiu ce la telefon cu un coleg de facultate sau cu un alt barbat.
cum ti-am explicat sunt chestiuni pe care ei trebuie sa le fii stiut de la bun inceput ,o relatie nu se bazeaza pe parerea prietenilor,sau aparintilor sau a rudelor sau a strainilor. o casnicie mai ales se bazeaza pe comunicare si incredere.
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Februarie 2011 12:02
De la: battleofwits, la data 2011-02-14 11:58:10
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-14 11:40:52...Te saluta, o doamna casatorita care nu ar accepta in veci ca sotul ei sa vorbeasca cu alte femei zeci de minute.....

ti-e frica sa nu te lase pentru alta?

Ha! Frica, mie? Sunt cu sotul de vreo 13 ani si am fost si fidela. Iti imaginezi ca abia astept sa ma insele sa merg si eu la vanatoare Sta linistit, nu ma lasa el...nu ti-am spus ca sunt sotia perfecta???
mimi_ca29
Postat pe 14 Februarie 2011 12:03
aaah si apropo de fotografii, cum poti sa ii stergi trecutul unui om??? asa tam nesam te rezesti ca nevasta vrea sa iti arunce toate amintirile??? sau sotul, eu una am facut o criza cand a vrut sa-mi arunce niste "papusoi" din aceia de plus ca i-am zis ca ii arunc toate sculele la cosul de gunoi daca indrazneste macar sa se atinga de acei maimutoi, s-a potolit instant, ca sa nu mai spun ca fotografii i-am interzis eu personal sa le rupa sau sa le arunce , mie nu mi-ar place sa-mi ceara sa fac acelasi lucru pana una alta sunt amintirile mele la fel le respect pe ale lui.
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Februarie 2011 12:05
Parerile sunt impartite, dar cred ca doamnele casatorite stiu cel mai bine si inteleg situatia
prietenei mele.
Repet problema cu cat a vorbit la telefon fusese rezolvata de comun acord ca fosta trebuia sa ceara scuze avnd in vedere ca era o zi speciala (ziua lui de nastere-e sagetator) si ea doar se pisicea fara a comunica nimic.Problema a aparut cand el dupa ce stabilise ceva cu sotia a trimis sms si apoi la sters.Deci a mintit si nu era prima oara cand pentru o alta nu conteaza ce face sotia.Nu e gelozie cat punerea pe primul loc a unei foste colege fata de sotie cu care stabilise altceva.Acestea toate se intampla si pe fondul unei rutine si plictiseli de 2 ani de casnicie(el don juan ), asa a spus el.
Da, prietena mea imi este ca o sora si ii impartasesc durerea.Nu i-am spus parerea mea decat dupa ce ea deja se mutase de la el.
Zi minunata !tuturor
kudika069968
Postat pe 14 Februarie 2011 12:53
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 12:53:39...Problema a aparut cand el dupa ce stabilise ceva cu sotia a trimis sms si apoi la sters.Deci a mintit si nu era prima oara cand pentru o alta nu conteaza ce face sotia.Nu e gelozie cat punerea pe primul loc a unei foste colege fata de sotie cu care stabilise altceva.Acestea toate se intampla si pe fondul unei rutine si plictiseli de 2 ani de casnicie...

normal ca e mai convenabil sa spui ca "el" e de vina,
dar oare prietena ta cu ce a gresit?

daca vrea sa-si imbunatateasca viata pe viitor ar fi bine sa-si caute propriile greseli (si nu ma refer la gresala aia "am iubit prea mult" )... altfel data viitoare nu va face decat sa le repete

battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 12:58
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 12:53:39Parerile sunt impartite, dar cred ca doamnele casatorite stiu cel mai bine si inteleg situatia
prietenei mele.
Repet problema cu cat a vorbit la telefon fusese rezolvata de comun acord ca fosta trebuia sa ceara scuze avnd in vedere ca era o zi speciala (ziua lui de nastere-e sagetator) si ea doar se pisicea fara a comunica nimic.Problema a aparut cand el dupa ce stabilise ceva cu sotia a trimis sms si apoi la sters.Deci a mintit si nu era prima oara cand pentru o alta nu conteaza ce face sotia.Nu e gelozie cat punerea pe primul loc a unei foste colege fata de sotie cu care stabilise altceva.Acestea toate se intampla si pe fondul unei rutine si plictiseli de 2 ani de casnicie(el don juan ), asa a spus el.
Da, prietena mea imi este ca o sora si ii impartasesc durerea.Nu i-am spus parerea mea decat dupa ce ea deja se mutase de la el.
Zi minunata !tuturor

nu vad de ce fosta trebuia sa-si ceara scuze, greseala doamnei a fost ca n-a fost in stare sa gestioneze cu tact o situatie de genul asta, putea sa o invite prin intermediul sotului desigur pe "cucoana" la o cafea sau la orice altceva sa ii spuna cu tact ca o deranjeaza faptul ca vorbeste lucruri cam deocheata cu sotul ei etc, lucrurile de genul asta se trateaza cu mult tact, barbatii sunt precum bebelusii, trebuie educati si "dresati" astfel incat sa nu te enervezi degeaba ori de cate ori fac cate o prostie.
in plus acel SMS minune, cum sa nu-l stearga omul cand a vazut ce criza i-a facut sotia pt conversatie...
faptul ca minte sau nu.... sa fim seriosi, chiar daca prietena ta iti este ca o sora, poate sa fie chiar sora ta, nu te bagi intr-o casnicie oricat de urata ar fii, decizia doamnei de a se muta de la el nu face decat sa-mi accentueze mie personal impresia ca era foarte posesiva,genul de om care cere luna de pe cer si are niste principii carora trebuie sa li se supuna toti cei din jurul ei , fara a sti sa comunice cu adevarat ceea ce vrea. cand nu obtine ce vrea, se plange tuturor si lasa totul balta.
poate ca asta ii va servi drept experienta viitoare ,sau va invata sa isi aleaga un partener "carpa de sters pe jos" care sa fieasa cum isi doreste.
cum spuneam eu una nu i-as permite sotului sa-si distruga prieteniile pentru ca asa mi s-a pus mie pata.
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Februarie 2011 13:17
De la: battleofwits, la data 2011-02-14 12:58:50
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 12:53:39...Problema a aparut cand el dupa ce stabilise ceva cu sotia a trimis sms si apoi la sters.Deci a mintit si nu era prima oara cand pentru o alta nu conteaza ce face sotia.Nu e gelozie cat punerea pe primul loc a unei foste colege fata de sotie cu care stabilise altceva.Acestea toate se intampla si pe fondul unei rutine si plictiseli de 2 ani de casnicie...

normal ca e mai convenabil sa spui ca "el" e de vina,
dar oare prietena ta cu ce a gresit?

daca vrea sa-si imbunatateasca viata pe viitor ar fi bine sa-si caute propriile greseli (si nu ma refer la gresala aia "am iubit prea mult" )... altfel data viitoare nu va face decat sa le repete

pai deh, cred ca e genul ala de femeie flatata ca a prins in plasa un "don juan" si apoi s-a trezit ca in casnicie lucrurile nu merg exact asa cum isi inchipuise ea, sa-l tina sub papuc pe bietul om, ...
parerea mea e ca daca ii dai libertate unui barbat sigur isi da seama ca nu are nevoiede ea.
vine singur singurel la "papucel", mai ales daca ai incerede in el si sti sa il faci sa aiba incredere in tine.
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Februarie 2011 13:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii extraconjugale...cu finalizare 371 De la: Silverstar_Bijuterii_Argint_Rodiat 8 Noiembrie 2013 10:58
Make-up .•Frumusetea este promisiunea fericirii 2 De la: kudika_nikole 10 Ianuarie 2012 19:33
Sunt tare confuza...HELP! 35 De la: johanita09 22 Octombrie 2010 22:13
nu mai pot 12 De la: aleera 2 Octombrie 2008 18:41
Prietena mea a fost inselata si a aflat 9 De la: LOPY_71 18 Aprilie 2010 22:30