Setari Cookie-uri

Care este limita intre prieteni si nevasta?

De la: dandanaua_reloaded, la data 2011-02-14 13:17:47
nu vad de ce fosta trebuia sa-si ceara scuze, greseala doamnei a fost ca n-a fost in stare sa gestioneze cu tact o situatie de genul asta, putea sa o invite prin intermediul sotului desigur pe "cucoana" la o cafea sau la orice altceva sa ii spuna cu tact ca o deranjeaza faptul ca vorbeste lucruri cam deocheata cu sotul ei etc, lucrurile de genul asta se trateaza cu mult tact, barbatii sunt precum bebelusii, trebuie educati si "dresati" astfel incat sa nu te enervezi degeaba ori de cate ori fac cate o prostie.
in plus acel SMS minune, cum sa nu-l stearga omul cand a vazut ce criza i-a facut sotia pt conversatie...
faptul ca minte sau nu.... sa fim seriosi, chiar daca prietena ta iti este ca o sora, poate sa fie chiar sora ta, nu te bagi intr-o casnicie oricat de urata ar fii, decizia doamnei de a se muta de la el nu face decat sa-mi accentueze mie personal impresia ca era foarte posesiva,genul de om care cere luna de pe cer si are niste principii carora trebuie sa li se supuna toti cei din jurul ei , fara a sti sa comunice cu adevarat ceea ce vrea. cand nu obtine ce vrea, se plange tuturor si lasa totul balta.
poate ca asta ii va servi drept experienta viitoare ,sau va invata sa isi aleaga un partener "carpa de sters pe jos" care sa fieasa cum isi doreste.
cum spuneam eu una nu i-as permite sotului sa-si distruga prieteniile pentru ca asa mi s-a pus mie pata.

cine stie cunoaste

battleofwits
Postat pe 14 Februarie 2011 13:21
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 12:53:39Parerile sunt impartite, dar cred ca doamnele casatorite stiu cel mai bine si inteleg situatia
prietenei mele.
Repet problema cu cat a vorbit la telefon fusese rezolvata de comun acord ca fosta trebuia sa ceara scuze avnd in vedere ca era o zi speciala (ziua lui de nastere-e sagetator) si ea doar se pisicea fara a comunica nimic.Problema a aparut cand el dupa ce stabilise ceva cu sotia a trimis sms si apoi la sters.Deci a mintit si nu era prima oara cand pentru o alta nu conteaza ce face sotia.Nu e gelozie cat punerea pe primul loc a unei foste colege fata de sotie cu care stabilise altceva.Acestea toate se intampla si pe fondul unei rutine si plictiseli de 2 ani de casnicie(el don juan ), asa a spus el.
Da, prietena mea imi este ca o sora si ii impartasesc durerea.Nu i-am spus parerea mea decat dupa ce ea deja se mutase de la el.
Zi minunata !tuturor

Oare de ce procedeaza asa daca prietena ta (sotia lui) i-a oferit tot ce a avut nevoie? Cred ca de prea multa fericire face asa si daca n-ar fi fost fosta sigur aparea in peisaj o alta femeie.Daca tot te macina atat de ce nu te duci sa-i ceri explicatii pentru ce a facut?Ai grija ca s-ar putea sa auzi lucruri care nu o sa-ti placa.
Barbie30_
Postat pe 14 Februarie 2011 16:12
Nu pot sa povestec viata lor, dar ce am supus discutiei este ceea ce a umplut paharul, prietena mea l-a mai iertat odata, cand el a recunoscut si si-a cerut iertare.Eu vad altfel lucrurile:el a vazut cat de mult este iubit si nu-l mai intersa sotia pentru ca isi imagina ca orice face il va ierta pentru ca il iubeste, spera sa nu fie prins si atunci erau fericiti amandoi.
Iar daca o femeie considera sa dea liber barbatului ca vine singur inapoi , nu e valabila mereu varianta -vezi Adrian Enache.Daca o femeie se multumeste sa vada poze cand sotul pupa alte foste, treba ei.
Problema e ce stabilesc cei doi si cum unul dintre ei nu respecta.Cum sa mai crezi pe cel ce minte?
Care e greseala ei?ca trebuia sa fie diplomata ?pai au stabilit impreuna ceva.
El spune ca ea e geloasa si nici macar nu recunoaste ca a mintit-o de data asta.
Unii barbati poate doresc o viata de burlac dar cu sotie ca sa dea bine in societate.Exista si cuplurile cu casatorie deschisa, treaba lor, eu vorbeam strict de minciuna si de a avea incredere in celalalt.
kudika069968
Postat pe 14 Februarie 2011 18:13
Eu vorbeam de altceva dar tu esti prea prinsa ca sa vezi si din alt unghi.
Barbie30_
Postat pe 14 Februarie 2011 18:53
De la: kudika069968, la data 2011-02-14 18:13:08Nu pot sa povestec viata lor, dar ce am supus discutiei este ceea ce a umplut paharul, prietena mea l-a mai iertat odata, cand el a recunoscut si si-a cerut iertare.Eu vad altfel lucrurile:el a vazut cat de mult este iubit si nu-l mai intersa sotia pentru ca isi imagina ca orice face il va ierta pentru ca il iubeste, spera sa nu fie prins si atunci erau fericiti amandoi.
Iar daca o femeie considera sa dea liber barbatului ca vine singur inapoi , nu e valabila mereu varianta -vezi Adrian Enache.Daca o femeie se multumeste sa vada poze cand sotul pupa alte foste, treba ei.
Problema e ce stabilesc cei doi si cum unul dintre ei nu respecta.Cum sa mai crezi pe cel ce minte?
Care e greseala ei?ca trebuia sa fie diplomata ?pai au stabilit impreuna ceva.
El spune ca ea e geloasa si nici macar nu recunoaste ca a mintit-o de data asta.
Unii barbati poate doresc o viata de burlac dar cu sotie ca sa dea bine in societate.Exista si cuplurile cu casatorie deschisa, treaba lor, eu vorbeam strict de minciuna si de a avea incredere in celalalt.

O casatorie si-o astfel de relatie presupune multe alte lucruri.Nu vrei sa vezi ca exista nemultumiri si amaraciuni din ambele parti.Si neintelegere.
Ai citit raspunsurile care ti s-au dat?De ce te fixezi pe ideea cu "biata inocenta"?Tu ai suporta ca omul cu care traiesti sa-ti impuna restrictii,sa-ti faca scene,fara sa incerce sa te-nteleaga ?Ca de,mi-am pus un inel,nu o lesa...!
Nu cred ca citesti raspunsurile care nu te-aproba.Dar nu pot sa nu-ti spun ca prietena care m-a ajutat la divort de mult nu-mi mai este prietena.Si uneori ma-ntreb daca mi-a fost vreodata.Oricum nu conteaza acum,dupa multi ani,ce-a vrut,ce-a gandit acea bagacioasa.
nicossia
Postat pe 16 Februarie 2011 09:36
Buna,
citesc cu interes toate mesajele , multumesc.
Daca va spun ca e sagetator si are toate defectele acestei zodii poate veti intelege
ca nu e singura fapta urata a lui.Ea nu i-a impus niciodata nimic au discutat impreuna si au stabilit cum ar fi bine, dar era bine cand discutau, iar el incalca tot ce stabileau sau chiar se lauda ca nu face intr-un anume fel daca e bine doar ca sa nu faca cum spune ea.La o saptamana dupa a ce a plecat de la el , sta pe site-uri cauta femei, dar vrea sa se impace cu ea.Pentru o tema mereu are mai multe variante depinzand de ziua cand discuti cu el.Cand dorm nu o atinge sau tine in brate,e distant si rece cu ea, mai atent cu orice amica decat cu ea parca i-ar face in ciuda, si totusi spune ca o iubeste.
Prietena mea il iubeste si a spus ca il lasa liber tocmai ca sa poata sa faca ce vrea cu cine vrea sa nu se mai ascunda, nu vrea ca ea sa fie perdeaua frumoasa a vietii lui sociale.
Nu e simplu ca in teorie nu e facut ea nu a facut el...e vorba sa castigi increderea cuiva, sa fi corect, sincer cu tine si cu celalalt sa respecti.
Iar el nu respecta femeia.
Zile senine pline de iubire adevarata!
kudika069968
Postat pe 16 Februarie 2011 18:13
Buna Nicossia,
imi pare rau ca ai avut si tu o poveste urata.Dar acum macar stii ce ar fi trebuit sa faci?unde ai gresit?
Prietena mea tocmai aici are o problema, ii e frica sa nu regrete, pentru ca il iubeste,dar nu poate accepta minciuna,raceala, iar eu nu stiu cum sa ajut, ii vreau impreuna fericiti cu toate ca nu cred in el ca se poate schimba in bine.Imi cere parerea dar ii spun sa aleaga ce simte....asa ne invartim , speram ca fiind mai multe pareri sa le prezint amandurora si sa traga concluziile.....dar cine poate stii ce este in inimile lor?
kudika069968
Postat pe 16 Februarie 2011 18:24
De la: kudika069968, la data 2011-02-16 18:13:37Buna,
citesc cu interes toate mesajele , multumesc.
Daca va spun ca e sagetator si are toate defectele acestei zodii poate veti intelege
ca nu e singura fapta urata a lui.Ea nu i-a impus niciodata nimic au discutat impreuna si au stabilit cum ar fi bine, dar era bine cand discutau, iar el incalca tot ce stabileau sau chiar se lauda ca nu face intr-un anume fel daca e bine doar ca sa nu faca cum spune ea.La o saptamana dupa a ce a plecat de la el , sta pe site-uri cauta femei, dar vrea sa se impace cu ea.Pentru o tema mereu are mai multe variante depinzand de ziua cand discuti cu el.Cand dorm nu o atinge sau tine in brate,e distant si rece cu ea, mai atent cu orice amica decat cu ea parca i-ar face in ciuda, si totusi spune ca o iubeste.
Prietena mea il iubeste si a spus ca il lasa liber tocmai ca sa poata sa faca ce vrea cu cine vrea sa nu se mai ascunda, nu vrea ca ea sa fie perdeaua frumoasa a vietii lui sociale.
Nu e simplu ca in teorie nu e facut ea nu a facut el...e vorba sa castigi increderea cuiva, sa fi corect, sincer cu tine si cu celalalt sa respecti.
Iar el nu respecta femeia.
Zile senine pline de iubire adevarata!

Mai, mai, mai.. cunsoti atatea intimitati incat .... nu esti tu EA? Cum poate sti o prietena ca el, desi locuieste singur, sta pe site-uri si agata femei, cum poate sti o prietena ca el nu o atinge, nu o tine in brate noaptea pe sotie (astea-s exagerari, mai ales de la un barbat care isi iubeste sotia, cum sustii), cum poti cunoaste tu atatea detalii intime? Atata inversunare impotriva uni barbat nu poate veni decat de la sotie.

Si daca asa gandeste (prin gura ta) nu-i de mirare ca unii chiar isi iau lumea'n cap. Ca esti chiar tu sotia, ca nu esti, ma intreb ce se intampla cand intra in gura voastra...

rashela
Postat pe 16 Februarie 2011 18:55
De la: kudika069968, la data 2011-02-16 18:24:24 speram ca fiind mai multe pareri sa le prezint amandurora si sa traga concluziile.....dar cine poate stii ce este in inimile lor?

Isi mai scrisesem un mesaj, dar mi-a dat eroare.. In fine, te intrebam daca nu stie nimeni ce este in inimile lor, prin asta intelegand inclusiv tu, de ce te bagi? Sau, de ce ne ceri noua, unor persoane la fel de.... nimeni sa spunem despre el ca-i un nenorocit, cand habar nu avem cine e?

Facand abstractie de povestea lor, daca as sti ca undeva in afara casei mele, casnicia mea e pusa pe tapet, comentata, judecata, luata in ras.. m-as lua cu mainile de cap. Si nici nu stiu daca as putea numi pe cea care a facut-o publica "prietena mea".
rashela
Postat pe 16 Februarie 2011 19:04
Vai,, Rahela..mi se pare mie sau ii tii partea sotului??? Ai o casnicie stabila si multumitoare, nu? Nu cred ca o femeie asa de temperamentala cum esti tu, ar permite sotului atatea "libertati". Ai ani de casnicie si stii ca nu e o gluma sau o joca de copii. El e nemernicul in aceasta poveste, indiferent cine e sotia. Nu poti sa faci "casa" cu asemenea om
mimi_ca29
Postat pe 16 Februarie 2011 19:05
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-16 19:05:14Vai,, Rahela..mi se pare mie sau ii tii partea sotului??? Ai o casnicie stabila si multumitoare, nu? Nu cred ca o femeie asa de temperamentala cum esti tu, ar permite sotului atatea "libertati". Ai ani de casnicie si stii ca nu e o gluma sau o joca de copii. El e nemernicul in aceasta poveste, indiferent cine e sotia. Nu poti sa faci "casa" cu asemenea om

Hmm, nu prea era vorba de asta... Am scris un al doilea mesaj in care explicam foarte bine ce gandesc. Nu ma pot pronunta, nu doar in situatia asta ci in nicio situatie unde nu cunosc oamenii ca, ala e javra si ala e sfant. Presupunand ca ar veni sotul si ar scrie varianta lui, oare nu am pune-o pe ea cu fata la perete?

Eu stiu un lucru. L-am mai spus si pe alte topice unde stanga se cearta cu dreapta. Cand o relatie nu merge, vina se imparte intre cei doi. Niciodata unul nu este perfect si celalalt este piaza rea. Nu tin cu nimeni, nu ma intereseaza, nu-i cunosc pe niciunul pentru a-i pune palma in fund vreunuia. Nici macar nu am dreptul sa trec de-o parte sau de alta. DAR, fiindca s-a facut publica o asemenea poveste... spun doar ca ea este la fel de vinovata ca si el. Nu cunosc decat un personaj , adica pe el care, de la bun inceput ne este prezentat ca fiind diavolul pe pamant. Mai sa fie!
rashela
Postat pe 16 Februarie 2011 19:12
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-16 19:05:14Nu poti sa faci "casa" cu asemenea om

Mimi scumpo, nu poti sa faci casa cu un asemeena om, divortezi si pa, la revedere. Sunt milioane care o fac zilnic si habar nu avem de asta. Dar stim ca exista, nu?

Femeia asta, sotia din povestea de mai sus, e suparata foc ca a fost parasita. Si atunci cauta pe un forum motive sa-si alimenteze ura si sa-si justifice neputinta de a-si rezolva problemele dincolo de ochii lumii.
rashela
Postat pe 16 Februarie 2011 19:15
De la: rashela, la data 2011-02-16 19:15:45
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-16 19:05:14Nu poti sa faci "casa" cu asemenea om

Mimi scumpo, nu poti sa faci casa cu un asemeena om, divortezi si pa, la revedere. Sunt milioane care o fac zilnic si habar nu avem de asta. Dar stim ca exista, nu?

Femeia asta, sotia din povestea de mai sus, e suparata foc ca a fost parasita. Si atunci cauta pe un forum motive sa-si alimenteze ura si sa-si justifice neputinta de a-si rezolva problemele dincolo de ochii lumii.

Pai din cate am inteles eu, ei sunt deja separati si vor sa divorteze. Nedumerirea prietenei era ca..el nu recunoaste ca ar fi vinovat si ca i se pare absolut normal compotamentul lui de macho
mimi_ca29
Postat pe 16 Februarie 2011 20:29
Nu pun pe tapet durerea unor oameni, el face asta pe siteurile pe care sta si une sta de o viata,
plangandu-se femeilor cu care vorbeste ca fosta e o rasfatata-asta spune tuturor-ascunzandu-si de fapt lipsa de maturitate si interes pentru casnicie..
Stiu pentru ca sunt prietena ei, eu ii gaseam lui scuze ca sunt la inceput ca nu stie........
Nu voi mai scrie despre acest subiect pentru ca unele persoane incep deja sa faca glume despre un lucru serios.De aceea am si spus la inceput ca vreau pareri sincere, putem invata toti dezbatand cu bun simt si suflet , zic eu.Pana la urma e vorba de capacitatea fiecareia de a vedea viata, si de a se pune in locul lor.
Multumesc tuturor pentru mesaje.
kudika069968
Postat pe 17 Februarie 2011 09:29
va rog sa cititi cu atentie cand va dati o parere si toate mesajele pentru a fi corect informati, pe viitor.
AM SPUS CA EU SUNT DE ACORD CU DIVORTUL,ca nu inteleg un barbat care iubeste , o cauta sa se impace cauta in acelasi timp pe site-uri-el a recunoscut.Acesta e stilul lui de viata.
Da nu mai conteaza o despartire in plus?pentru mine conteaza.......iubirea adevarata nu e pe toate strazile si fiecare o intelege cum vrea si cat de mult se respecta pe sine.Dragostea înseamnã a lucra permanent la ea, ºi ea se transformã, ce a fost ieri nu poate fi la fel azi sau mâine. Noi ne adaptãm ei, ea nouã. Adaptabilitate, transformare, dezvoltare. ªi peste toate Încredee, deci Stabilitate. Variaþia este bunã - Paler scria cã doi oameni acre se ceartã se iubesc, însã faptul cã doi oameni care nu se ceartã nu înseamnã cã nu se iubesc. Variaþie nu de a cãuta alte aventuri, variaþie ca stãri de cuplu, inventivitate etc.
Doar o parere.
Multumesc
kudika069968
Postat pe 17 Februarie 2011 09:34
De la: kudika069968, la data 2011-02-17 09:34:27va rog sa cititi cu atentie cand va dati o parere si toate mesajele pentru a fi corect informati, pe viitor.
AM SPUS CA EU SUNT DE ACORD CU DIVORTUL,ca nu inteleg un barbat care iubeste , o cauta sa se impace cauta in acelasi timp pe site-uri-el a recunoscut.Acesta e stilul lui de viata.
Da nu mai conteaza o despartire in plus?pentru mine conteaza.......iubirea adevarata nu e pe toate strazile si fiecare o intelege cum vrea si cat de mult se respecta pe sine.Dragostea înseamnã a lucra permanent la ea, ºi ea se transformã, ce a fost ieri nu poate fi la fel azi sau mâine. Noi ne adaptãm ei, ea nouã. Adaptabilitate, transformare, dezvoltare. ªi peste toate Încredee, deci Stabilitate. Variaþia este bunã - Paler scria cã doi oameni acre se ceartã se iubesc, însã faptul cã doi oameni care nu se ceartã nu înseamnã cã nu se iubesc. Variaþie nu de a cãuta alte aventuri, variaþie ca stãri de cuplu, inventivitate etc.
Doar o parere.
Multumesc

Ca sa continui in acelasi ton iti spun ca "Trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta,daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar,pierzi bucuria de a trai si sensul vietii."-Paulo Coelho
Barbie30_
Postat pe 17 Februarie 2011 10:27
Am citit aproape toate mesajele si uite parerea mea de "doamna casatorita". Sa interzici sotului sa vorbeasca cu alte femei doar pentru ca tu ai impresia (vorbesc la general) ca un barbat trebuie sa aiba numai prieteni de gen masculin este gresit din partea ta. Sa-i spui sotului sa-si stearga cu buretele trecutul, este iarasi exagerat ( si aici se includ fotografiile cu fostele).
Problema apare cand el incepe sa se intalneasca cu acele amice fara sa spuna sotiei, sa-si ignore sotia in favoarea lor, sa vorbeasca cu ele pe la 11 noaptea.... d-astea. Si problema apare cand el are conturi pe site-uri de socializare special pentru a agata (ca poate sa aiba cont ca orice alt om normal pentru a tine legatura cu prietenii si colegii).

Ca si multi altii pe kudika, vad ca ai deschis acest topic special pentru a primi acelasi pareri cu ale tale (ai si recunoscut) si daca cineva nu e de acord cu tine, spui ca fac misto; ceea ce nu e adevarat, toata lumea ti-a raspuns asa cum stie mai bine.

Dupa cum a spus si Rashela, nu te astepta de la noi sa aratam cu degetul pe cineva cand nu cunoastem persoanele si mai vine si o terta persoana sa ne povesteasca. Mai mult de ce am scris in primul paragraf, eu nu pot sa spun. Tu (si ei) stiti mai bine ce se intampla. Voi stiti mai bine cat de investit este el in aceasta casnicie si cat de stricta si din scurt il tine ea. Pentru ca, daca divorteaza, o fac din vina amandorura. Pentru ca asa e intr-o casnicie, tot ce se intampla se intampla din interactiunea a doi oameni, nu numai a unuia.

Si ca sfat pentru tine: NU TE MAI BAGA in oalele lor. Am o prietena care si mie imi este ca o sora, care a trecut prin ceva foarte asemanator cu ce ai spus tu; n-as fi indraznit sa ma bag atunci si nu ma bag nici acum in casnicia lor, desi eu cred cu tarie ca ei i-ar fi mai bine fara el. I-am spus asta si atat. Ce face ea, e treaba ei si eu nu pot decat sa-i fiu prietena in continuare. Crede-ma, daca iti asumi pozitia de mediator, vei avea numai de tras.

kudika_pudika
Postat pe 17 Februarie 2011 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutati-ma 2 De la: Valentina90 9 Iulie 2011 00:03
Tradarea... 33 De la: crysa_tm 1 Octombrie 2010 15:49
e rau sa iubim? 36 De la: TiaDalma 11 Aprilie 2008 15:32
5 ani 40 De la: one_size 2 Noiembrie 2009 16:30
boala sufleteasca+stres+depresie= ... !! ajutor!! 57 De la: human 31 Martie 2011 09:37