Setari Cookie-uri

Un Topic Pacatos

De la: rockk, la data 2011-03-06 20:11:55
De la: _oktober_, la data 2011-03-06 15:45:38rockk..treci aici

ca mi place cum dansezi

o dau pe kudika in judecata..nu trebuia sa vezi asta daca tot m-am demascat...eram desculta si dansam pe pantofii sotului
_oktober_
Postat pe 6 Martie 2011 21:04
De la: kudika356809, la data 2011-03-06 18:36:15ok , incep si eu
-urasc femeile si barbatii care stau toata ziua cu telecomanda in mana si in cealalta au un hot-dog si se vaita ca sunt obeze
-urasc oamenii care se vaita ca nu au bani si fumeaza doua pachete de tigari pe zi
-urasc oamenii care se vaita ca au fost inselati de parteneri, dar nu fac nimic si nu se ingrijesc si se mai mira ca au fost inselati
-urasc barbatii plini cu muschi, care nu se cultiva deloc, iar materia cenusie din creierul lor e aproape inexistente si mai au curajul sa se numeasca cuceritori
-urasc femeile care zambesc la orice tip, care le face un compliment de doi bani si ne mai miram ca suntem facute c.....
-urasc oamenii, care se casatoresc doar sa fie, si pe urma fac copii pe care uita sa-i educa sau ii abandoneaza. Rusine!!

rezumat: varzaaaaa
dark_eye
Postat pe 7 Martie 2011 00:04
ce i varza?
in afara de comentul tau?
vezi ca i topicu meu daca n ai nik de zis, du te la zodii acolo e la moda sa aberezi sute de ani despre nimic ca sa ajungi niciunde.

De la: _oktober_, la data 2011-03-06 21:04:12

ca mi place cum dansezi

o dau pe kudika in judecata..nu trebuia sa vezi asta daca tot m-am demascat...eram desculta si dansam pe pantofii sotului

te inalta macar putin
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 06:01
na si cum mi am inceput ziua "bine" ...

urasc cuvintele "nu se poate'.

urasc lenea oamenilor si incompetenta celor de aici. si daca i platesti, mai, azi nu pot, nu se poate ca i frig, nu se poate ca i zapada, de parca nu s ar putea acoperi locul unde se desfasoara activitatea. Pur si simplu nu le place sa lucreze pentru BANII CASTIGATI DE EI. eu nu inteleg, am incerc, nu are sens. oricat de greu ar fi, oricat de plictisitor ar fi, daca e vorba de castigul tau, banii tai, pai, da i bataie, sa faci un pas inainte. eu sunt in stare sa lucrez duminica, la naiba, chiar imi place, doar o fac pt mine. daca nu vreau, pai o zic din start, uite nu vreau, nu ma ntereseaza, trec mai departe. Dar fara lalaieli, si vaicareli.

SI la noi asa e mai nou. nimeni nu vrea sa faca nimic. sa nu mai zic de vanzatoarele de 2 bani de la noi din oras in special. PArca TU , clientul, le ai face un servici cumparand ceva. Ba nu au marimea, ba nu stiu cand vor avea, ba nu asa ba nu altfel. pai mai da o n ... de treaba. am ajusn sa mi iau mai toate din state, ca la noi ba nu e, ba sunt incompetenti. iar mallurile la noi, inclusiv cluj, timisoara sunt niste piete, nu mall uri. nu au nimic special, doar lucruri ieftine la preturi exagerate pentru a justifica cumva calitatea lor (desi lipsa).

urasc romania. urasc majoritatea oamenilor de aici. urasc ca am ajuns sa ne plimbam prin oras, si sa aud cum trec oameni pe langa mine care vorbesc ca in grajd, nu stiu vorbi, nu de parca as fi eu vreun geniu, nici vba, pur si simplu vbesc ca la tara, se mbraca ca la tara, stiu stiu gusturile nu se discuta, da mai da o n ... de curele albe, d&g isme ieftine, sprancene desenate si camasi roz. la fel si la fete, se gasesc numai haine de rahat scumpe la noi, in ceea ce ma priveste o femeie frumoasa intr un tricou, jeansi si pantofi normali, e de sute de ori mai sexy decat una acoperita de sute de mii de masti si rujuri , fustite de prost gust si 3 feluri de turcisme ieftine cumparate cu bani grei. da, gusturile nu se discuta, intr adevar...d&g, mi se face pielea de gaina.

urasc ca inainte de alegeri saracia oamenilor si prostia acestora datorata chiar saraciei e exploata pana la pragul de dezgust. urasc sa vad la televizor cum unii dau o paine la oameni din vreo comuna/colonie din sutele de la noi din tara pe care lumea tinde sa le uite, doar ca sa le cumpere votul. zeci de oameni ingramaditi langa unu care imparte un carnat, ca la oi, iar ei se bat pe acea paine, pt ca au devenit saraci CHIAR DIN CAUZA CELOR CARE acum ii impart o paine ca se le cumpere votul.

urasc ca interesul parazilitor numiti politicieni, la noi e vadita pe fata, sa i tina pe oameni cat mai saraci ca acestia sa fie mai usor , muult mai usor de manipulat. nu degeaba 50% dintre "copiii de 16" ani is analfabeti , prosti, sa nu ne mai invartim in juru cozii. urasc ca politicienii nici nu se mai sinchisesc la noi sa si ascunda furtaciunile, GAINARIILE de 2 bani, pentru ca , sa fim sinceri, sunt imbecili, nici macar nu au inteligenta minima de a fi in stare sa ascunda o teapa, o fac pe fata, de ce? pentru ca, ce sa li se ntample? n au teama de oamenii de aici, si au dreptate. in state , daca s -ar fi aflat doar ca fratele presedintelui are vreo tangenta cu traficu de arme, nu, ca are o femeie de servici caruia varu fratelui se ocupa cu asa ceva, mergeau peste congres la propriu, cum s a mai intamplat.

urasc ca oamenii de aici au uitat ca tara le apartine lor.

urasc ca nimanui nu i pasa si s inconjurat de oameni, in aceasta tara, in genera/majoritatea, carora cuvantul de baza sunt "nu pot". guess what, nu exista "nu se poate".
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 06:46
urasc gafele si impulsivitatea ...... urasc politica din tara asta...de parca ar fi ceva de facut?
Fulg-de-nea
Postat pe 7 Martie 2011 08:45
"urasc ca interesul parazilitor numiti politicieni, la noi e vadita pe fata, sa i tina pe oameni cat mai saraci ca acestia sa fie mai usor , muult mai usor de manipulat. nu degeaba 50% dintre "copiii de 16" ani is analfabeti , prosti, sa nu ne mai invartim in juru cozii. urasc ca politicienii nici nu se mai sinchisesc la noi sa si ascunda furtaciunile, GAINARIILE de 2 bani, pentru ca , sa fim sinceri, sunt imbecili, nici macar nu au inteligenta minima de a fi in stare sa ascunda o teapa, o fac pe fata, de ce? pentru ca, ce sa li se ntample? n au teama de oamenii de aici, si au dreptate. in state , daca s -ar fi aflat doar ca fratele presedintelui are vreo tangenta cu traficu de arme, nu, ca are o femeie de servici caruia varu fratelui se ocupa cu asa ceva, mergeau peste congres la propriu, cum s a mai intamplat."

Eu sustin k ar trebui o revolutie cum a fost acum in Libia ...bine nu ma refer k noi poporu s intram peste oameni nevinovati in casa si sa-i nimicim...ci sa mergem peste politicieni la parlament peste tot, cu totii politisti, aviatori...tuturor carora li s-a taiat din salariu....ce s mai k in 89 k altfel astia nu iau nimik in serios....arzai-ar focu sa-i arza ....macel...asta e solutia...s ne recuperam taraaaa....banditiiiilor...politicieni nenorociti...dati inapoi ce a-ti furat nemernicilor s vedeti k nu mai trebuie facut nici un imprumut...faceti camine pt oamenii strazii , faceti cantine, dati drumu la fabrici sa munceasca oamenii fara carte si s sporim productivitatea tarii.. sa nu mai importam ,nenorocitilor, sa dam atatia bani pe mancare si toate alea....asaaaaaa se iese din criza incompetentii dracului investind in tara asta plina de hoti si de banditi......nu se poate s faci bani din nimik....a-ti vandut tara cu imprumuturile voastre si n-ati investit in nimik productiv.......nenorocitilor.....pfaaaa.....sa zicem k mi-am varsat nervii momentan.....simteam k le scriu chiar lor.....tare topicu rock..crek o s ajungi la 1000 de pagini ....record..

va pup...
kagome_kudika
Postat pe 7 Martie 2011 10:07
Nu exista domne in tara asta vreun sniperist nebun sa-i ucida pe rand asa??
kagome_kudika
Postat pe 7 Martie 2011 10:10
Sunt de 2 ani in Iasi si urasc cu desavarsire modul de administrare la nivel de oras
Nu e bulevard,alee,strada, straduta fara gropi!!! Si mergi cu autobuzul dimineata ca nah....sa nu rupi masina in gropile de aici...da ai cu ce merge??? AStepti in statie vreo 30-40 minute pana vine un autobuz in care ai loc,adica sa stai in picioare vreo 4-5 km sau depinde cat mergi,inghesuit ca intr'o conserva si dati'va seama cam cum stam cand autobuzul iese dintr'o groapa si intra in alta
Concetateni actuali!!! Nu aveti nimic de cerut de la primarie la cate taxe platiti? Nu se compara Suceava ca marime cu Iasi, dar primarul de acolo face in fiecare an ceva vizibil pentru ochii locatarilor in ceea ce priveste infrastructura!
Sa ma descarc si pentru logodnicul meu:D
a_rebecca
Postat pe 7 Martie 2011 10:37
De la: kagome_kudika, la data 2011-03-07 10:07:43"urasc ca interesul parazilitor numiti politicieni, la noi e vadita pe fata, sa i tina pe oameni cat mai saraci ca acestia sa fie mai usor , muult mai usor de manipulat. nu degeaba 50% dintre "copiii de 16" ani is analfabeti , prosti, sa nu ne mai invartim in juru cozii. urasc ca politicienii nici nu se mai sinchisesc la noi sa si ascunda furtaciunile, GAINARIILE de 2 bani, pentru ca , sa fim sinceri, sunt imbecili, nici macar nu au inteligenta minima de a fi in stare sa ascunda o teapa, o fac pe fata, de ce? pentru ca, ce sa li se ntample? n au teama de oamenii de aici, si au dreptate. in state , daca s -ar fi aflat doar ca fratele presedintelui are vreo tangenta cu traficu de arme, nu, ca are o femeie de servici caruia varu fratelui se ocupa cu asa ceva, mergeau peste congres la propriu, cum s a mai intamplat."

Eu sustin k ar trebui o revolutie cum a fost acum in Libia ...bine nu ma refer k noi poporu s intram peste oameni nevinovati in casa si sa-i nimicim...ci sa mergem peste politicieni la parlament peste tot, cu totii politisti, aviatori...tuturor carora li s-a taiat din salariu....ce s mai k in 89 k altfel astia nu iau nimik in serios....arzai-ar focu sa-i arza ....macel...asta e solutia...s ne recuperam taraaaa....banditiiiilor...politicieni nenorociti...dati inapoi ce a-ti furat nemernicilor s vedeti k nu mai trebuie facut nici un imprumut...faceti camine pt oamenii strazii , faceti cantine, dati drumu la fabrici sa munceasca oamenii fara carte si s sporim productivitatea tarii.. sa nu mai importam ,nenorocitilor, sa dam atatia bani pe mancare si toate alea....asaaaaaa se iese din criza incompetentii dracului investind in tara asta plina de hoti si de banditi......nu se poate s faci bani din nimik....a-ti vandut tara cu imprumuturile voastre si n-ati investit in nimik productiv.......nenorocitilor.....pfaaaa.....sa zicem k mi-am varsat nervii momentan.....simteam k le scriu chiar lor.....tare topicu rock..crek o s ajungi la 1000 de pagini ....record..

va pup...

Asa este..te sustin....o noua revolutie ar trebui...
Fulg-de-nea
Postat pe 7 Martie 2011 10:39
Ma enerveaza ca-s saraca.Cea mai crunta forma de saracie e aia cand n-ai cum sa-ti ajuti prietenii,cand nu ai ce sa faci si stai ca bou'.
nicossia
Postat pe 7 Martie 2011 13:59
De la: nicossia, la data 2011-03-07 13:59:49Ma enerveaza ca-s saraca.Cea mai crunta forma de saracie e aia cand n-ai cum sa-ti ajuti prietenii,cand nu ai ce sa faci si stai ca bou'.

hai nu plange...ca o sa treaca si vremurile astea urate....
ad__83
Postat pe 7 Martie 2011 14:06
Nicosiia..ce spui tu acolo e o forma de "neputinta".... asta o urasc si eu din suflet...daca mai apare si "dezamagirea' ma declar invinsa
_oktober_
Postat pe 7 Martie 2011 15:21
De la: nicossia, la data 2011-03-07 13:59:49Ma enerveaza ca-s saraca.Cea mai crunta forma de saracie e aia cand n-ai cum sa-ti ajuti prietenii,cand nu ai ce sa faci si stai ca bou'.

cand esti cel mai jos, de obicei se ntampla, apare ceva, care te propulseaza mai sus decat credeai ca vei ajunge vreodata. fii cu ochii deschis , cauta pe cat posibil, fii deschisa la aproape orice, si sunt sigur ca va aparea ceva pe strada ta. stiu ca suna a cliseu acum, insa cand lucrurile vor merge din ce in ce mai bine, poate ti vai aminti de asta si vei zambi usor.
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 16:52
na, azi va iubesc pe toti :*

(cred ca e prima si ultima data )
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 16:54
De la: rockk, la data 2011-03-07 16:54:52na, azi va iubesc pe toti :*

Na, ca te-a "stricat"kudika Urai dulcegariile si te-am vazut punand emoticoane cu pupicei ; acum zici ca iubesti.. Clar! Esti pierdut!

P.S Nu numai ca esti un baiat frumusel dar esti si de treaba. Bravo tie!
mimi_ca29
Postat pe 7 Martie 2011 17:06
De la: rockk, la data 2011-03-07 06:01:02ce i varza?
vezi ca i topicu meu daca n ai nik de zis, du te la zodii acolo e la moda sa aberezi sute de ani despre nimic ca sa ajungi niciunde.

ca mi place cum dansezi

te inalta macar putin

na iote ca mai raman si eu pe aci...probleme?
dark_eye
Postat pe 7 Martie 2011 18:38
De la: dark_eye, la data 2011-03-07 18:38:13

ca mi place cum dansezi

te inalta macar putin

ai trecut testul, urmeaza partea a 2-a. probleme, mereu.

ai ceva de spus? fii barbata si spune .
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 18:43
De la: mimi_ca29, la data 2011-03-07 17:06:16

Na, ca te-a "stricat"kudika Urai dulcegariile si te-am vazut punand emoticoane cu pupicei ; acum zici ca iubesti.. Clar! Esti pierdut!

gata, mi a trecut :p
rockk
Postat pe 7 Martie 2011 18:43
De la: rockk, la data 2011-03-07 18:43:54

mai bine asa! lumea nu vrea galbenituri!
pickard
Postat pe 7 Martie 2011 19:30
De la: pickard, la data 2011-03-07 19:30:29

ador culoarea mov
miss_darine
Postat pe 7 Martie 2011 19:33
De la: miss_darine, la data 2011-03-07 19:33:17
De la: pickard, la data 2011-03-07 19:30:29

ador culoarea mov

foarte bine! daca nu poseda motociclistu gasesti la mine!
pickard
Postat pe 7 Martie 2011 19:34
De la: pickard, la data 2011-03-07 19:34:48

io's pata de culoare...el e man in black ...apropos, nu suport movul sau rozul la barbati
miss_darine
Postat pe 7 Martie 2011 19:38
De la: miss_darine, la data 2011-03-07 19:38:05
De la: pickard, la data 2011-03-07 19:34:48

io's pata de culoare...el e man in black ...apropos, nu suport movul sau rozul la barbati

ok! ce pot sa mai zic?!
pickard
Postat pe 7 Martie 2011 20:45
De la: rockk, la data 2011-03-07 18:43:54

am ajuns prea tarziu
noh,merg sa ma uit la reclama dujardin....are niste maini tipul ala off...offf.....si ridurile alea...adorabil
_oktober_
Postat pe 7 Martie 2011 21:38
e f ga y .

urasc 8 martie , urasc ca trebuie sa fac ceva ce nu simt/vreau neaparat. nu vad rostul, nu o SIMT. urasc sa prim telef sa nu uiti, ce sa uit, ca i 8 martie, asa si? wtf.

sincer, nu vad rostul, sarbatoresc ce? ziua femeii...ca ce? ok ok iubesc femeile, din instinct, n am incotro, n a fost alegerea mea sa ma nasc barbat sau femeie (normal, ca as fi ales barbat oricum, dar in fine).

nu vad, nu simt, nu mi place sa ma prefac, m am saturat pana peste cap de sarbatori care nu au nici un rost, oameni falsi care fac cadouri false de mantuiala fara sa le simta, doar pentru ca asa "se face" .

am sa le dau doar la 2 femei azi cadouri, dar nu pt ca e 8 martie, ci pt ca asa am chef azi.

e mai rau ca valentines, macar acolo stiu de ce tre sa ne prefacem, acum habar n am. plus cei cu 1 martie? in fine.
rockk
Postat pe 8 Martie 2011 07:51
De la: rockk, la data 2011-03-08 07:51:33e f ga y .

urasc 8 martie , urasc ca trebuie sa fac ceva ce nu simt/vreau neaparat. nu vad rostul, nu o SIMT. urasc sa prim telef sa nu uiti, ce sa uit, ca i 8 martie, asa si? wtf.

sincer, nu vad rostul, sarbatoresc ce? ziua femeii...ca ce? ok ok iubesc femeile, din instinct, n am incotro, n a fost alegerea mea sa ma nasc barbat sau femeie (normal, ca as fi ales barbat oricum, dar in fine).

nu vad, nu simt, nu mi place sa ma prefac, m am saturat pana peste cap de sarbatori care nu au nici un rost, oameni falsi care fac cadouri false de mantuiala fara sa le simta, doar pentru ca asa "se face" .

am sa le dau doar la 2 femei azi cadouri, dar nu pt ca e 8 martie, ci pt ca asa am chef azi.

e mai rau ca valentines, macar acolo stiu de ce tre sa ne prefacem, acum habar n am. plus cei cu 1 martie? in fine. [/quote

azi nu ne mai iubesti
hai macar un pic ca eu n-am fost ieri p'aici si nu mi-am luat portia
Ame_ly
Postat pe 8 Martie 2011 08:37
De la: rockk, la data 2011-03-08 07:51:33e f ga y .

e mai rau ca valentines, macar acolo stiu de ce tre sa ne prefacem, acum habar n am. plus cei cu 1 martie? in fine.

.....paaaai 1 martie este ziua femeii iar 8 martie e ziua mamei..cel putin asa stiu eu... eu nu prea primesc daruri decat de ziua mea....de 1 martie am primit 2 martisoare..atat ..si ce...pfff..era misto in liceu cand mergeam cu punga de martisoare si faceam schimb......in schimb mie imi place s dau cadouri si cand am bani gasesc orice pretext.....stai chill k acuma vine ziua barbatului sa vezi ce-ti mai place ..stii cum e de ziua noastra ne faceti cadouri iar de ziua voastra dati de baut.... .....
kagome_kudika
Postat pe 8 Martie 2011 08:39
De la: rockk, la data 2011-03-07 18:43:09

ca mi place cum dansezi

te inalta macar putin

nici sa vreau nu pot fi barbata...am ceva lipsa
dark_eye
Postat pe 8 Martie 2011 13:41
De la: rockk, la data 2011-03-08 13:33:50eu is f chill, nu ma deranjeaza, doar m a pus pe ganduri... oricum, ziua barbatului , sincer sper sa nu ... eu m as simti prost, sincer imi place sa fac cadouri , cel mai mult fara o ocazie speciala, pt ca iubesc surprizele, sa le fac, sa mise faca, , dar nu sunt foarte bun in a le primi.

mai serios, sper ca nu exista si nu va exista ziua barbatului, si suna chiar destul de ga y. mai lipseste sa mai vad inca cativa idioti cu sprancele desenate si cu genele facute, si asa e full la sala de ti se face rau nu alta.

sa sarbatoresti un gen , mi se pare o sarb goala, nu vad ce sarbatoresti, mai exact motivele.

de ex de ziua femeii sarbatorim ca , ce? cat de frumoase, superbe, inteligente ni se par femeile? sa fim seriosi, nu toate sunt, sa fim si mai seriois, MAJORITATEA nu-s. valabil pt ambele sexe. daca as fi femeie, m as simti putin insultata. e ca si cum, ei, superiori noua sarbatoresc ca femeiele, saracele, gingasele, fragilele exista pe lumea asta ca sa le satsifaca nevoile. eu am avut norocul de a avea o mama extrem de puternica, pe care am admirat o mereu, a fost frumoasa, desteapta, descurcareata, si acuma e. de asta aiurelile astea de 2 bani mi se pare stupizenii.

deci, ce sarbatorim? venirea primaverii? ok! asta pot sa nteleg. ar fi superb ca in loc de niste martisoare , majoritatea urate, sa fie intr-adevar o sarbatoare, seara, mii de lumini care-si iau zborul in centrul orasului asa cum serbeaza in asia de ex, popoare care o duc mai rau decat noi.

si am ajuns la concluzie, mai pe romaneste, nu avem sarbatori frumoase, sau mai simplu nu avem traditii frumoase, comparativ cu altele, nu serbam frumos nimic.

. la noi, cel putin in orasul meu, cand e vreun festival, inghilimele, toamna oradeana probabil in toate orasele e toaman xxx, pai se vinde mancare, bautura, niste chiciuri, ies in strada mestecatorii de seminte, si e un concert de 2 bani cu niste ratati/ratate.

imi pare rau, dar nu vad nimic frumos in felul in care sarbatorim sarbatorile noastre. sa dai o floare, sa cumperi un cadou, nu inseamna sa serbezi ceva, sa te bucuri impreuna cu o comunitate de oameni , cu toti cei care serbeaza acea zi. e o superficiliate, mai mult, in maj cazurilor e o OBLIGATIE. mi se pare chiar urat.

la tzara traditiile sunt mult mai frumoase oricum decat la oras.....

cu durere in suflet trebuie sa-ti spun ceva nu ma pot abtine.....in cazul in care nu stiai exista ziua barbatului....si este pe 5 mai
kagome_kudika
Postat pe 8 Martie 2011 15:39
e bine de stiut 5 mai, inca o scuza de a bea.

De la: dark_eye, la data 2011-03-08 13:41:38
De la: rockk, la data 2011-03-07 18:43:09

ca mi place cum dansezi

te inalta macar putin

nici sa vreau nu pot fi barbata...am ceva lipsa

par pe piept?
rockk
Postat pe 8 Martie 2011 19:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SA:MP 2 De la: kudika_9070 3 Iunie 2012 15:54
shopping 35 De la: romulus 15 Aprilie 2010 10:17
bichon de vanzare 1 De la: oana_20 2 Martie 2011 21:17
Jurnalul unei neveste ...!!!! 11 De la: ioaname 30 Septembrie 2011 15:19
Otawwa, London Beat si 2Unlimeted 3 De la: vranceanu_dana 2 Septembrie 2008 18:35