Setari Cookie-uri

Un Topic Pacatos

De la: anastasia_m, la data 2011-03-25 19:36:47Rockk, urasc ...da, urasc ca nu pot sa te pup pot sa te salut ???

Pupa-l mai Nasty ca nu musca...promit eu
_Cryssa_
Postat pe 25 Martie 2011 21:26
ce s e ntampla aici? am devenit o comiditate? maine poimaine ma trezesc imprumutat sau trimis prin posta
rockk
Postat pe 25 Martie 2011 23:04
raspunsu de mai sus era la alt topic urasc cand sunt cherchelit si postez pe forumuri
rockk
Postat pe 26 Martie 2011 07:08
Azi urasc asteptarea, urasc intrebarile fara raspuns, urasc... De fapt, ma enerveaza, dar nu urasc nimic pentru ca nu stiu cum e sa urasti si nici nu vreau sa invat.
Lucia_41
Postat pe 28 Iulie 2011 09:09
De la: Gina1989, la data 2011-07-28 09:09:52Azi urasc asteptarea, urasc intrebarile fara raspuns, urasc... De fapt, ma enerveaza, dar nu urasc nimic pentru ca nu stiu cum e sa urasti si nici nu vreau sa invat.

lasa ma sa ghicesc: esti in zodia fecioara, crezi in dragoste, in pacea mondiala, ca cerul e albastru, viata e roz, si totul va fi bine intr un final, pentru ca totul e sa vrei iar frumuestea interioara e cea care conteaza.

te invidiez. trebuie sa fie greu sa fii atat de naiva.
rockk
Postat pe 28 Iulie 2011 23:09
De la: rockk, la data 2011-07-28 23:09:31
De la: Gina1989, la data 2011-07-28 09:09:52Azi urasc asteptarea, urasc intrebarile fara raspuns, urasc... De fapt, ma enerveaza, dar nu urasc nimic pentru ca nu stiu cum e sa urasti si nici nu vreau sa invat.

lasa ma sa ghicesc: esti in zodia fecioara, crezi in dragoste, in pacea mondiala, ca cerul e albastru, viata e roz, si totul va fi bine intr un final, pentru ca totul e sa vrei iar frumuestea interioara e cea care conteaza.

Nu sunt fecioara, viata e mai albastra chiar si decat crezi tu, nu exista happy end-uri decat in povesti, iar frumusetea interioara nu intra momentan in discutie.
Eu nu am de ce sa te invidiez. Esti un cititor printre randuri tare slabut. Mai incearca.
Lucia_41
Postat pe 29 Iulie 2011 08:38
nu , multumesc. nu mi place sa citesc printre randuri, sinceritatea e o virtute, la fel e sa ai curajul sa spui lucrurilor pe nume, asadar, cei care scriu printre randuri sunt niste lasi
rockk
Postat pe 8 August 2011 22:24
cum zicea cineva, generatia de dupa 90 e ...degeaba
rockk
Postat pe 8 August 2011 22:24
De la: rockk, la data 2011-02-15 17:26:31Ok, aici puteti scrie orice , sa dati afara tot ce v a enervat, cine v a enervat, cat timp nu e cu: iubire, lacrimi, drame de doi bani, cu amanti/iubite/sore/ "prietenu prietenului care a scapat sapunul si i am prins in baie, oare ma mai iubeste"?, avorturi sau alte chestii lacrimogene e totul ok.

azi urasc toti functionarii publici , birocratia si mai ales pe toti umflatii care stau in fund toata ziua cu un aer de superioritate la ghiseu, si vorbesc la tel in timp ce e o coada de 1 hectar, dupa care iau pauza de masa si se misca ca melcii ( aici nu e vina lor, e vina naturii ), in timp ce tu te plimbi cu 10 tone de hartii CARE NU AU NICI UN ROST< sunt ILOGICE (cerere la cerere pt cerere, WHAT THE F!) si iei amenda ca ai parcat unde nu trebuia desi n aveai unde sa parchezi, ca data viitoare intru in cladire cu ea cu tot.

urasc "muzica" de doi bani care se aude peste tot, la tot pasul, toti manelistii au dat o n "dance" , de fapt sunt tot manele da cu "beat" uri. /emoticonverde.
urasc toti "rockerii" care se cred "rockeri" si si dau parul cu balsam sa le stea drept, invata nume de trupe pe de rost de pe net ca sa aibe ce povesti cand n au nimic de spus, adica mereu.
urasc femeile care beau bere fara alcool, sau bacardi , dupa care zambesc si zic ca le a ametit, crezand probabil ca sunt f simpatice. nu-s. in aceeasi ordine de idei, urasc fetele de la sala care vin doar sa defileze pe acolo, ba te mai si incurca de parca ar fi o chestie foarte adorabila sa te bagi in seama si sa stai acolo minute intregi. nu e.

si nu n ultimul rand, urasc ca nu mai am vin si afara iar e gri

Inspira,expira,inspira,expira...gata? te simtzi mai bn? Iar in ceea ce priveshte vinul,fac eu cinste cu o bere cu alcool
Arutzu28
Postat pe 11 August 2011 16:08
da ms, de parca ar exista bere fara alcool...

e doar suc cu iz de bere inventata de organizatia malefica a feministelor pentru a subjuga si mai mult spiritul barbatesc si a l induce in oroare "metrosexualitatii".. arza i focu de ghei cu ochelari cu rama alba si pantaloni mulati de pinguini....
rockk
Postat pe 23 August 2011 15:50
De la: rockk, la data 2011-08-23 15:50:02da ms, de parca ar exista bere fara alcool...

e doar suc cu iz de bere inventata de organizatia malefica a feministelor pentru a subjuga si mai mult spiritul barbatesc si a l induce in oroare "metrosexualitatii".. arza i focu de ghei cu ochelari cu rama alba si pantaloni mulati de pinguini....

esti bine rockule?
Ame_ly
Postat pe 23 August 2011 15:53
De la: rockk, la data 2011-08-23 15:50:02da ms, de parca ar exista bere fara alcool...

PUIA_40
Postat pe 23 August 2011 16:11
De la: rockk, la data 2011-08-08 22:24:53cum zicea cineva, generatia de dupa 90 e ...degeaba

PRALEA_
Postat pe 23 August 2011 18:07
De la: rockk, la data 2011-03-25 23:04:15ce s e ntampla aici? am devenit o comiditate? maine poimaine ma trezesc imprumutat sau trimis prin posta

daca te trimite cu cargusu platesc eu coletul
PUIA_40
Postat pe 23 August 2011 18:31
De la: dia_dis2010, la data 2011-08-23 18:31:38
De la: rockk, la data 2011-03-25 23:04:15ce s e ntampla aici? am devenit o comiditate? maine poimaine ma trezesc imprumutat sau trimis prin posta

la cat de bine sunt organizati astia de la cargus as ajunge prin thailanda
rockk
Postat pe 26 August 2011 20:13
De la: rockk, la data 2011-08-26 20:13:12
De la: dia_dis2010, la data 2011-08-23 18:31:38

la cat de bine sunt organizati astia de la cargus as ajunge prin thailanda

macar sa ajungi intreg oriunde ai ajunge
PUIA_40
Postat pe 26 August 2011 20:15
As vrea sa-l vad pe William Levy,sa-i spun de dragostea mea neimpartasita ce-mi distruge sufletul zilnic si nu ma lasa sa dorm noptile..ce sa fac??
broscoiu
Postat pe 26 August 2011 20:18
De la: rockk, la data 2011-02-15 17:26:31Ok, aici puteti scrie orice , sa dati afara tot ce v a enervat, cine v a enervat, cat timp nu e cu: iubire, lacrimi, drame de doi bani, cu amanti/iubite/sore/ "prietenu prietenului care a scapat sapunul si i am prins in baie, oare ma mai iubeste"?, avorturi sau alte chestii lacrimogene e totul ok.

azi urasc toti functionarii publici , birocratia si mai ales pe toti umflatii care stau in fund toata ziua cu un aer de superioritate la ghiseu, si vorbesc la tel in timp ce e o coada de 1 hectar, dupa care iau pauza de masa si se misca ca melcii ( aici nu e vina lor, e vina naturii ), in timp ce tu te plimbi cu 10 tone de hartii CARE NU AU NICI UN ROST< sunt ILOGICE (cerere la cerere pt cerere, WHAT THE F!) si iei amenda ca ai parcat unde nu trebuia desi n aveai unde sa parchezi, ca data viitoare intru in cladire cu ea cu tot.

urasc "muzica" de doi bani care se aude peste tot, la tot pasul, toti manelistii au dat o n "dance" , de fapt sunt tot manele da cu "beat" uri. /emoticonverde.
urasc toti "rockerii" care se cred "rockeri" si si dau parul cu balsam sa le stea drept, invata nume de trupe pe de rost de pe net ca sa aibe ce povesti cand n au nimic de spus, adica mereu.
urasc femeile care beau bere fara alcool, sau bacardi , dupa care zambesc si zic ca le a ametit, crezand probabil ca sunt f simpatice. nu-s. in aceeasi ordine de idei, urasc fetele de la sala care vin doar sa defileze pe acolo, ba te mai si incurca de parca ar fi o chestie foarte adorabila sa te bagi in seama si sa stai acolo minute intregi. nu e.

si nu n ultimul rand, urasc ca nu mai am vin si afara iar e gri

hmmmm......... ce topicuri mai rasar peste noapte .........eu as da afara o presiune ...mi se permite ?
Celia_I
Postat pe 26 August 2011 20:19
care detesi cu" nimicirea in masa"...?
PRALEA_
Postat pe 27 August 2011 10:07
buna
suzika0987
Postat pe 27 August 2011 10:24
De la: suzika0987, la data 2011-08-27 10:24:00buna

cine care ?
PRALEA_
Postat pe 27 August 2011 10:27
De la: PRALEA_, la data 2011-08-27 10:27:37

cine care ?

unde?ce?
piscolino
Postat pe 27 August 2011 10:30
De la: piscolino, la data 2011-08-27 10:30:07
De la: PRALEA_, la data 2011-08-27 10:27:37

cine care ?

unde?ce?

oriunde si oricand domne...doar e democratzie..

Arutzu28
Postat pe 27 August 2011 19:26
astept un pachet din state.

ma suna unu si una din timisoara de la vama, ce cauta acolo nu stiu, cum ca pachetul e la ei, si sa le trimit copia dupa act de identitate, DESI PE PACHET SCRIE CLAR numele si adresa, nu nu, au nevoie de copia de buletin ca n au de unde sa stie cine sunt.

"Buna ziua,

Din pacate nu stim cine sunteti...

Formalitatile vamale pot fi efectuate numai pe baza unei copii a actului de identiatate, nu este suficient sa ne comunicati CNP-ul, aceasta este cerinta vamii.
Speram sa ne transmiteti cat mai repede posibil via fax sau mail o copie a bi-ului d-voastra.

Cu respect,"

Romania... nu degeaba toata lumea se fereste de tara asta de rahat, si la un pachet in tranzit apar 100 de probleme, birocratii de 2 bani , de parca cand iti primesti pachetul nu tre sa prezinti cartea de identitate.

gg romania.
rockk
Postat pe 29 August 2011 13:57
De la: rockk, la data 2011-08-29 13:57:49astept un pachet din state.

ma suna unu si una din timisoara de la vama, ce cauta acolo nu stiu, cum ca pachetul e la ei, si sa le trimit copia dupa act de identitate, DESI PE PACHET SCRIE CLAR numele si adresa, nu nu, au nevoie de copia de buletin ca n au de unde sa stie cine sunt.

"Buna ziua,

Formalitatile vamale pot fi efectuate numai pe baza unei copii a actului de identiatate, nu este suficient sa ne comunicati CNP-ul, aceasta este cerinta vamii.
Speram sa ne transmiteti cat mai repede posibil via fax sau mail o copie a bi-ului d-voastra.

Cu respect,"

Romania... nu degeaba toata lumea se fereste de tara asta de rahat, si la un pachet in tranzit apar 100 de probleme, birocratii de 2 bani , de parca cand iti primesti pachetul nu tre sa prezinti cartea de identitate.

gg romania.

Da mai,dar macar e ''cu respect''...
Arutzu28
Postat pe 30 August 2011 04:16
De la: Gina1989, la data 2011-07-29 08:38:38
De la: rockk, la data 2011-07-28 23:09:31

Nu sunt fecioara, viata e mai albastra chiar si decat crezi tu, nu exista happy end-uri decat in povesti, iar frumusetea interioara nu intra momentan in discutie.
Eu nu am de ce sa te invidiez. Esti un cititor printre randuri tare slabut. Mai incearca.

"rockk" = D'O'B'I'T'O'C ,de asta il urasc pe "rockk"
kudika132368
Postat pe 1 Septembrie 2011 15:37
De la: rockk, la data 2011-08-29 13:57:49astept un pachet din state.

"Buna ziua,

Cu respect,"

gg romania.

Ca sa vezi si sa nu crezi! cu ce teme de cerecetare se ocupa asta ! nu stia cum sa se laude ca are relatii cu AMERICANII >>>!
E o CAPRA RAIOASA care tine coada sus !De aia PUTE dupa el! Da'se da cizelat si FRIZAT,ca cica e baiat de oras !
O Z>G
kudika132368
Postat pe 2 Septembrie 2011 15:11
Chiar pacatos e topicul asta...
Lucia_41
Postat pe 16 Septembrie 2011 11:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bacul o cretinitate 22 De la: Indiana_Jones 23 Octombrie 2011 02:13
Joc online 2 De la: rockk 15 Februarie 2011 05:27
Un Topic Pacatos 498 De la: Gina1989 16 Septembrie 2011 11:06
Joc browser Tamagochi 3 De la: kudika485698 14 Decembrie 2011 23:57
Echitatie in Brasov , Relaxare de week-end 1 De la: porumbeidenunta 28 Martie 2012 14:52