Setari Cookie-uri

Un Topic Pacatos

De la: pickard, la data 2011-02-23 15:01:16
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-23 14:58:39
De la: pickard, la data 2011-02-23 14:56:22
De la: TIGRA, la data 2011-02-23 14:44:45
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-23 08:53:00Urasc faptul ca trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7 fara 10
Urasc frigul, ninsoarea si ploaia
Urasc machiajul si urasc dependenta mea de el
Urasc hainele office si urasc faptul ca trebuie calcate (ce fain ar fi sa poti veni cu camasa si fusta necalcate la lucru)
Urasc gustul de cafea fara tigara

subscriu

eu nu urasc astea!

sunt convinsa ca iti place tare mult sa calci camasi si pantaloni la dunga si sunt convinsa ca nu iesi afara din casa nemachiat

din contra! nu-mi calc nimic si nu se cere costum la serviciul meu!

Dar daca iti place sa te machiezi...atunci e grav Pickard
_Cryssa_
Postat pe 23 Februarie 2011 17:16
urasc fun clubul Bãrbie30

[img]http://img141.imageshack.us/img141/8344/crysig.jpg[/img]
rockk
Postat pe 23 Februarie 2011 17:33
De la: pickard, la data 2011-02-23 14:07:55
De la: Ame_ly, la data 2011-02-23 14:07:04
De la: pickard, la data 2011-02-23 14:05:21
De la: Ame_ly, la data 2011-02-23 14:02:47
De la: pickard, la data 2011-02-23 13:59:32
De la: contesina, la data 2011-02-23 11:14:23
De la: pickard, la data 2011-02-23 09:23:14
eu va urasc pentru transformatzi si topicul asta intr-un sondaj de opinie!
NU SE DAU PREMII!!
E un topic pacatos in care putem spune ce vrem si cand vrem! poate maine ma voi contrazice dar daca maine va iubesc pentru vreun motiv, nu o sa am retineri s-o scriu aici!

nu poti sa ne iubesti din momentul asta ???

in momentul asta nu!

raule ! fa un efort

eu nu stiu sa iubesc! sau nu stiu ce inseamna DUPE ultimele cercetari!

da-le naibii cercetari ,iubeste in felul tau si e ok
de remarcat ca azi sunt foarte pasnica

eu remarc ca sunt absent si nu prea vesel!

contesina
Postat pe 23 Februarie 2011 18:36
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-23 17:16:40
De la: pickard, la data 2011-02-23 15:01:16
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-23 14:58:39
De la: pickard, la data 2011-02-23 14:56:22
De la: TIGRA, la data 2011-02-23 14:44:45
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-23 08:53:00Urasc faptul ca trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7 fara 10
Urasc frigul, ninsoarea si ploaia
Urasc machiajul si urasc dependenta mea de el
Urasc hainele office si urasc faptul ca trebuie calcate (ce fain ar fi sa poti veni cu camasa si fusta necalcate la lucru)
Urasc gustul de cafea fara tigara

subscriu

eu nu urasc astea!

sunt convinsa ca iti place tare mult sa calci camasi si pantaloni la dunga si sunt convinsa ca nu iesi afara din casa nemachiat

din contra! nu-mi calc nimic si nu se cere costum la serviciul meu!

Dar daca iti place sa te machiezi...atunci e grav Pickard

Pickard rimelat, pudrat si rujat ....hi,hi,hi...draguta imagine.... Pickard, atunci ti-as cere un autograf si m-as poza cu tine ...
contesina
Postat pe 24 Februarie 2011 09:25
De la: rockk, la data 2011-02-23 13:49:20
De la: dark_eye, la data 2011-02-23 12:07:42eu urasc ca sticla de tequilla din dulap are numa' 750 ml.deseara vreau sa dau iama prin "ograda"

si probabil o lingi de 2 ani. ma lasi. nu bei tu nici 500 ml de tequila fara sa ajungi coma. sau e tequila made in ro, 99% h20 2% apa cu rugina...

pun pariu ca te mbeeti de la fanta.

in fine sunt cu nervii. gata. am sa dau foc la orasu asta, daca as putea la toate. nu mai rezist. primaria de rahat birocratia de rahat.

SA SCHIMB UN NENOROCIT de nr de inmatriculare m a costa peste 3 mil , taxe la texe pentru taxe, la xerox NU AU REST frate, nu are rest nici la 5 lei, te plimba la 5 usi, cu schimba. ACELEASI 2 usi, mergi de 3 ori la fiecare.

AM AJUNS SA AM UN DOSAR de 50 de coli. La propriu. CE MM MS se ntampla in tara asta de rahat? peste tot te fura inteleg, da ...imi fura si 4 ore din viata pentru ce?

dzeule. deci sper , din suflet, sa arda pana n temelii. imbecilitatea din sistemul asta nu poate fi salvat. deci nu se poate. e... impotriva naturii ce se ntampla aici.

pai nu e vb de 500...ca e cam mult...dar cine o zis ca beau singura? ....doar nu's bolunda....si nici betiva
dark_eye
Postat pe 24 Februarie 2011 13:08
m am speriat

urasc ca nu pot face nimic din ce as vrea de timpul asta.

si urasc ca la noi , zapada ne ia mereu prin surprindere cand vine vorba de a curata strazile.
- "nu ne asteptam"...
- pai da i iarna, decembrie, ianuarie..vb aia...
-"eh, da nu credeam ca si anu asta va fi iarna"

daca romania ar fi mai in nord, cum e scandinavia, probabil n am iesi din casa decat 3 zile din 365, ca n am putea iesi afara, la cum lucreaza astia cu dezapezirea...
rockk
Postat pe 25 Februarie 2011 21:37
De la: rockk, la data 2011-02-25 21:37:28

.... la cum lucreaza astia cu dezapezirea...

La voi lucreaza?

mimi_ca29
Postat pe 25 Februarie 2011 21:42
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-25 21:42:36
De la: rockk, la data 2011-02-25 21:37:28

.... la cum lucreaza astia cu dezapezirea...

La voi lucreaza?

cica da, alaltaieri seara am vazut utilajele ruginite pe marginile drumurile acoperite de zapada... probabil se uita pe geam asteptand zilele insorite cu sticluta de rachiu in buzunar , clisee, ca inca nici acum nu si au dat seama ca vor fi rauri pe strazi dupa...

e complicat cu zapada ... vorba aia... nu stim de astea...tre sa ai 7 facultati...

partea buna e ca strazile sunt pustii , parc ar fi gol orasu`(probabil cadavrele s sub zapada), aproape ca era liniste azi dimineata. daca nu inghetam pe drum, era chiar frumos.
rockk
Postat pe 25 Februarie 2011 21:47
Aici e de mine!

Urasc apartamentul in care stau,vecini care vin cu caruciorul din aldi pana acasa numai pt ca nu au masina.
urasc ambasada romana din München si mandrele de la chiseele lor.
urasc ideea de-a ma intoarce acasa(Ro)
urasc oamneii care si-au uiatat originea
urasc mancarea desfacuta si aruncata asa in voia sortii in frigider
urasc copii prosti si obranici care n-au nici o limita si cresc precum buruienile
urasc ideea de-a manca tot,chiar si daca nu mai pot numai " ca-i pacat s-o arunc"
urasc rola de la hartia igienica care este vesnic langa wc pt ca al meu uita s-o arunce in cos.
urasc patura lui care o are decand era mic si nu vreau sa stiu cum arata pe dinauntru
urasc ori ce vorba sau lucru frumos pe care trebuie sa il fac la socrela
sa parchez foarte departe(atunci nu platesc niciodata parcarea,risc mai bine amanda)

Ma multe lucruri care le urasca dar revin,promit!
julia25
Postat pe 26 Februarie 2011 14:51
barbie30 sunt de acord cu tine........la fel gandesc si eu, sunt cam noua pe aici,sper ca ma primiti si pe me...
miss_kitty
Postat pe 26 Februarie 2011 14:58
ai gresit topicul. aici nimeni nu i de acord cu barbie30. e imposibil dpdv psihic.
rockk
Postat pe 26 Februarie 2011 15:33
De la: rockk, la data 2011-02-26 15:33:02ai gresit topicul. aici nimeni nu i de acord cu barbie30. e imposibil dpdv psihic.

ma refeream la ideea ca ceea ce uraste ea,sa zic asa...gen oameni mototoli sau cei care nu stie sa lege doua cuvinte etc...nu pot sa zic ca urasc neaparat,ci doar nu imi plac..putem scrie ce dorim cred eu nu?asta fara sa supar pe cineva,deh parerile sunt impartite
miss_kitty
Postat pe 26 Februarie 2011 16:30
De la: miss_kitty, la data 2011-02-26 16:30:36
De la: rockk, la data 2011-02-26 15:33:02ai gresit topicul. aici nimeni nu i de acord cu barbie30. e imposibil dpdv psihic.

ma refeream la ideea ca ceea ce uraste ea,sa zic asa...gen oameni mototoli sau cei care nu stie sa lege doua cuvinte etc...nu pot sa zic ca urasc neaparat,ci doar nu imi plac..putem scrie ce dorim cred eu nu?asta fara sa supar pe cineva,deh parerile sunt impartite

daca si superi pe cineva, imi faci ziua !
rockk
Postat pe 26 Februarie 2011 16:40
aici oricine poate spune orice,in limitele bunului simt ,neinteresant daca cuiva nu-i place,asa ca cine vrea citeste cine nu vrea nu citeste.lacrimogene sau nu problemele fiecaruia au o importanta pt persoana care scrie si daca cere un sfat e f bine,daca -l primeste bine daca nu macar stie ca s-a mai eliberat un pic de ceea ce-o apasa pe suflet.cat despre vinul care s-a terminat...nu-i bai:poti sa bei un ceai fierbinte cu lamaie ca e f bun cand afara este frig.
mimishor957
Postat pe 26 Februarie 2011 22:42
De la: julia25, la data 2011-02-26 14:51:22Aici e de mine!

Urasc apartamentul in care stau,vecini care vin cu caruciorul din aldi pana acasa numai pt ca nu au masina.
urasc copii prosti si obranici care n-au nici o limita si cresc precum buruienile
urasc ideea de-a manca tot,chiar si daca nu mai pot numai " ca-i pacat s-o arunc"
urasc rola de la hartia igienica care este vesnic langa wc pt ca al meu uita s-o arunce in cos.
urasc patura lui care o are decand era mic si nu vreau sa stiu cum arata pe dinauntru
sa parchez foarte departe(atunci nu platesc niciodata parcarea,risc mai bine amanda)

da da! mai revino sa ne zici ca urasti si barbatul, copiii, viata in general si poate te sinucizi in direct
pickard
Postat pe 26 Februarie 2011 22:47
De la: rockk, la data 2011-02-26 16:40:27
De la: miss_kitty, la data 2011-02-26 16:30:36

daca si superi pe cineva, imi faci ziua !

nu vreau sa supar pe nimeni....totusi urasc cand ploua afara si urasc tradarea cat si pe tradator
miss_kitty
Postat pe 27 Februarie 2011 12:00
De la: rockk, la data 2011-02-26 16:40:27ai gresit topicul. aici nimeni nu i de acord cu barbie30. e imposibil dpdv psihic.

... pei ce faci mai rocultez ? ... nu mai ''iubesti'' varietatea ? ... ai dat-o in minte ingusta ? ...
marco918
Postat pe 27 Februarie 2011 12:04
De la: pickard, la data 2011-02-26 22:47:57

da da! mai revino sa ne zici ca urasti si barbatul, copiii, viata in general si poate te sinucizi in direct

... si ... posteaza ... filmul pe ... you tube ...

marco918
Postat pe 27 Februarie 2011 12:06
De la: marco918, la data 2011-02-27 12:06:08
De la: pickard, la data 2011-02-26 22:47:57

... si ... posteaza ... filmul pe ... you tube ...

da da!sa ne amuzam si noi!
pickard
Postat pe 27 Februarie 2011 12:09
De la: _oktober_, la data 2011-02-15 18:51:07
De la: battleofwits, la data 2011-02-15 18:30:37ma bag si eu langa bisexuale la pupacit ...

esti bi?
Voyager
Postat pe 27 Februarie 2011 12:18
De la: kudika323460, la data 2011-02-15 18:41:59Cred ca pot sa -mi exprim parerea macar aici fara sa vad o figura de cucuana plictisita si zeflemista ,ce se uita la tine ca la un extraterestru , fara sa constientizeze ca de fapt tu contribui cu bani sa stea ea-n scaun. Urasc bestiile care fura din banii tarii ,care sunt de fapt banii nostri si apoi cate o tuta din televiziune spune ca acestia fac parte din lumea buna.Nu sant decat niste care profita de uter.Urasc jagardelele politice care se dau patrioti si stau ca niste saci impaiati pe scaune si se scobesc in nas mai scarbos decat boschetarii.Nu suport cand vad cum multi romani se calca-n picioare s-o vada pe Elena Udrea. Ce-aveti fratilor v-ati tembelit? Santeti masochisti? Ea vine si iar ei . Dupa ce pleaca Elena din Troia asta face iar ei raman Urata natie de oameni santem, si prosti ca noaptea. Urasc faptul ca s-antamplat sa fiu romanca.

Da, politrucii astia care au dus hotia la perfectiune...ies bani din tzara in conturi din paradisuri fiscale intr-o veselie si noi stam ca oile la taiere!A, Si Udrea, care se ranjeste acolo cu pantofi Chanel sau Loubutin in picioare si geanta Luis Vuitton si e perfect de acord sa strangem noi cureaua pana crapam!Minte de stinge ca turismul e ok cand statistic e clar ca s-a dus rau la vale...Iar litoralul e o ruina(Nu vb de Mamaia ca ma ia cu draci numai cand ma gandesc la fitzele de acolo!Da, i-am urat o vreme!Acum insa ma doare-n paispe de ei, eu raman cu ura si ei cu banii!Prefer sa-mi vad de viata mea decat sa-mi mai pierd timpul si energia urandu-i pe ei...Da, stiu ca asa fac mai toti romanii ca sa supravietuiasca insa stiu foarte bine ca in felul asta politrucii isi vad de furat in liniste...CEL MAI RAU E CA NU-I URAM DESTUL!!!!A, si urasc stilul de a vorbi la nesfarsit, aratand coltii gata sa muste , dar numai clantanesc la nesfarsit din gura,vezi toate posturile tv, se stropsesc de numai-numai, noi ne zgaim la ei si ei isi fac rating...Urasc cu adevarat sa-mi irosesc viata uitandu-ma la show-uri tv...am ajuns sa urasc si reclamele(din pauza de la filme, evident, ca altceva n-am ce vedea) aceleasi porcarii iar si iar...
Pot sa spun ca urasc fitzele , manelismul, arogantza imbibata de prostie a cocalarilor si manelistilor, stilul superior-agresiv a celor care isi imagineaza ca sunt bogati pt ca abia au dat un tun-doua sau are mama-tata bani!
A, si nici nu-mi inchipui Vama Veche fara corturi asa cum vrea dl primar din Limanu, daca chiar face asta il urasc...

I LOVE THIS TOPIC!!!!!
Voyager
Postat pe 27 Februarie 2011 12:53
"A, si nici nu-mi inchipui Vama Veche fara corturi asa cum vrea dl primar din Limanu, daca chiar face asta il urasc" ... ia stai k acum am obs...ce s facaaaaaaaa..cum fara corturi...vai de capu meu mergem peste el si ne punem corturile in fata primariei son of a bitch....si asta vor s ne ia mai nene .....ce vor sa ne mai ia mai nene k deja nu-i mai suport... ....totul e scump..totul e impozabil ..totul e o bataie de joc pe fata ...kill the mother fuckers...kill them aaaallll....ce revolutie facuram bre cand ..acum cateva luni...pai aia a fost revolutie.......romani lasi ..cate massuri am dat unu n-a vrut s mearga..k e pierdere de timp auzi....eu ma simteam bine numai sa stau acolo s urlu si sa-i injur pe basescieni...Uuuuuaaa ...hai va pup ....
kagome_kudika
Postat pe 27 Februarie 2011 19:53
urasc ca nu dorm bine si visez doar prostii,
urasc ca dupa 4 ore pe noapte ma trezesc
urasc ca iar o sa am f mult de lucru si chiar n am chef
urasc ca mi e lene sa ies seara pe timpul asta si ca s racit pasiv
urasc ca ma plictisesc repede de orice si oricine
vreau sa ma prajesc la soare, astept serile de vara , vreau actiune!
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 20:32
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:32:07urasc ca nu dorm bine si visez doar prostii,

tu imi citesti gandurile?
_oktober_
Postat pe 27 Februarie 2011 20:34
si urasc ca primesc dulciuri si ma trezesc dand tarcoale acum prin buc gandindu ma ca e doar o sg metoda de a scapa de ele oricum... dar macar nu seara
urasc sa fac cumparaturi pt ca mereu uit sa fac dracu o lista, si ma trezesc cumparand prostii
mi e lene sa ma tot gandesc ce sa gatesc
urasc oamenii trasi la xerox
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 20:38
De la: _oktober_, la data 2011-02-27 20:34:48
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:32:07urasc ca nu dorm bine si visez doar prostii,

doar in weekend
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 20:40
De la: rockk, la data 2011-02-25 21:37:28m am speriat

urasc ca nu pot face nimic din ce as vrea de timpul asta.

si urasc ca la noi , zapada ne ia mereu prin surprindere cand vine vorba de a curata strazile.
- "nu ne asteptam"...
- pai da i iarna, decembrie, ianuarie..vb aia...
-"eh, da nu credeam ca si anu asta va fi iarna"

daca romania ar fi mai in nord, cum e scandinavia, probabil n am iesi din casa decat 3 zile din 365, ca n am putea iesi afara, la cum lucreaza astia cu dezapezirea...

Fulg-de-nea
Postat pe 27 Februarie 2011 20:44
sfarsit... de ce?

ah, si urasc lumea ,muzica (majoritatea) filmele din 2000+ .anii 90 erau bestiali. acum e full de emo, metrosexuali, oameni falsi, cluburi patetice umplute cu figuri ieftine, baieti imbracati cu pantaloni de fete, ingusti jos si cu fulare, botezatu si ceilalati libidinosi...etc

noi il aveam pe arnold, van damme, stallone, acum e dude ala din transporter .> WTF. nu mi inspira deloc senzatia de cool, da ... in fine. era bon jovi, aerosmith, def leppard, metallica, chiar si backstreet boys si toate porcariile si housesismele acum cand ma gandesc erau super, aveau macar ritm si te binedispuneau. acum e ladygaga, bieberisme, si alte rahaturi ieftine.

si urasc sa aud peste tot ca fumatul e banned din locurile publice. daca vreau sa mi fac rau, lasa ma dracu sa mi fac rau, e treaba mea. ma enerveaza oamenii prea draguti, care parca tot timpul iti vreau binele. ma sperie.

ma enerveaza ca nu ma pot decide ce tatuaj sa mi fac, pt ca ma cunosc prea bine.

dar mai rau ca orice urasc "mess " ul, facebook ul, twitter ul , hi5 si restu, chiar daca s nevoit sa le folosesc.
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 20:49
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:40:01
De la: _oktober_, la data 2011-02-27 20:34:48

doar in weekend

..si doar ziua...sper
_oktober_
Postat pe 27 Februarie 2011 20:55
apropo de muzica...urasc faptul ca avem putine trupe de rock.....iar rockul simfonic nu este deloc promovat.....urasc faptul k intr-un club de rock dj-ul n-a auzit in viata lui de nightwish de bullet for my valentine, within temptation sau after forever......ce dracu de dj e ala ?....vroiam sa-mi puna si mie o mel care s-o stiu si se uita la mine k curca in lemne..... nu stiu deastea....
kagome_kudika
Postat pe 27 Februarie 2011 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Versuri 6 De la: Herra8 3 Decembrie 2012 10:51
SA:MP 2 De la: kudika_9070 3 Iunie 2012 15:54
Concert Snoop Dog! 4 De la: O_Breda 4 Septembrie 2008 10:11
Lista ramane deschisa...ce s-ar mai putea adauga ?!!! 34 De la: rondina 17 Decembrie 2012 19:46
Un Topic Pacatos 498 De la: Gina1989 16 Septembrie 2011 11:06