Setari Cookie-uri

Un Topic Pacatos

De la: kagome_kudika, la data 2011-02-27 21:01:00apropo de muzica...urasc faptul ca avem putine trupe de rock.....iar rockul simfonic nu este deloc promovat.....urasc faptul k intr-un club de rock dj-ul n-a auzit in viata lui de nightwish de bullet for my valentine, within temptation sau after forever......ce dracu de dj e ala ?....vroiam sa-mi puna si mie o mel care s-o stiu si se uita la mine k curca in lemne..... nu stiu deastea....

stai relax, ca sunt localuri de rock/metal/death unde nu au anumite piese de la metalica, n au auzit de velvet revolver , etc.

rock simfonic iar nu bagi intr un club, iesi intr un club sa te simti bine, nu sa te scufunzi intr o anumita stare, esti acolo sa te simti bine, nu mai rau. aici n ai drepate. rock ul simfonic e personal.

oricum nightwish , epica, lacuna coil , within , sonata arc, etc chiar daca s frumoase, nu mi se par o idee f buna la un club afara, is goth metal simfonice, sau whatever, nu se compara cu rock ul pur din 80/90 la care ti vine sa te arunci de la inaltime atat de energetice si puternice sunt. repet cand e vb de club.

oricum putea sa ti puna purcelusul melodia, ca nu murea nimeni, si nu facea un efort extraordinar sa dea un click cu degetelele i finute.

si aici vroiam sa ajung. la noi cum e unul intr o "pozitie " de a putea sa nu face ceva, repede se comporta de parca ar fi sefu` si esti la discretia lui. Ca e portar, ca e dj, deja are aere.

si mi am amintit acum un an, eram intr un club cu un prieten, beam la bar, era club de din astia cu figuri in cap de 17 ani care vorbeau de ce tare e rock ul in anii 60 , da nici macar ma sa nu traia pe acolo, da nu cont, ei stiau. impresii de 2 bani. in fine, ii zice asta la barman, care semana ceva de speriat cu harry potter, ii zice asta, baga de la manson rpd the newsht, asta ca nu pot , ca vezi tu, ce sa vad, eu deja radeam, da siguuur ca poti , in fine, nu are haz asa da daca erai acolo mureai. asta se uita n jos, de complexat ce era, si a bagat piesa rpd. au disparut figurile..

si iar aici am vrut sa ajung. la noi, inca functioneaza chestia asta. oamenii s ca niste caini aici, daca i lasi, maraie, daca latra in spatele tau si te ntorci se face mic si fuge . si la noi foarte multi maraie, si f putini musca.

si mai urasc toti moronii care, rupti de beti, incearca sa se bage n seama. esti beat, esti prost, du te acasa ca nu i funny, e enervant, si bine rar iese.
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 06:27
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:49:29 dar mai rau ca orice urasc "mess " ul, facebook ul, twitter ul , hi5 si restu, chiar daca s nevoit sa le folosesc.

Si cine te obliga sa le folosesti?
_Cryssa_
Postat pe 28 Februarie 2011 08:37
Eu urasc persoanele care considera ca a avea telefon mobil inseamna a raspunde la el la orice ora din zi si din noapte...ca doar de aia se numeste mobil....doooohhh....e proprietatea mea si daca vreau il agat in salcam si raspund odata la trei zile...na!
_oktober_
Postat pe 28 Februarie 2011 12:41
hi,hi,hi..

voi nu urati de fapt, voi va stresati singuri....

contesina
Postat pe 28 Februarie 2011 13:08
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-28 08:37:19
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:49:29 dar mai rau ca orice urasc "mess " ul, facebook ul, twitter ul , hi5 si restu, chiar daca s nevoit sa le folosesc.

cu ceea ce ma ocup implica asta din pacate.
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 13:09
De la: contesina, la data 2011-02-28 13:08:17hi,hi,hi..

ba nu
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 13:10
De la: rockk, la data 2011-02-28 13:10:20
De la: contesina, la data 2011-02-28 13:08:17hi,hi,hi..

ba nu

contesina
Postat pe 28 Februarie 2011 14:57
De la: rockk, la data 2011-02-28 13:09:40

Job care sa implice statul toata ziua de hi5, facebook si twitter hmm...asa job mi-as dori si eu
_Cryssa_
Postat pe 28 Februarie 2011 15:03
asa deci!?vreti sinucideri live............cautati alta victima,eu sunt inca stabila psihic,dar cine stie,poate intr-o zi............?oricum e la moda.
julia25
Postat pe 28 Februarie 2011 15:36
De la: julia25, la data 2011-02-28 15:36:31asa deci!?vreti sinucideri live............cautati alta victima,eu sunt inca stabila psihic,dar cine stie,poate intr-o zi............?oricum e la moda.

Ame_ly
Postat pe 28 Februarie 2011 15:41
urasc ca totul se scumpeste, ca nu poti gasi un job normal, ca toti is cu pile si se uita de sus la tine!!
urasc pupincuristii!!!!!!!!!
ufff:D
Yolka
Postat pe 28 Februarie 2011 16:54
...eu ,trebuie sa ma gandesc bine ...ce urasc... ..
Sibel_16
Postat pe 28 Februarie 2011 19:39
NU STIU DE CE URASTI TOT!SCZAMA DACA NU AM INTELES LA CE TEAI REFERIT ,DAR STIU UN LUCRU CAND AM AVUT NEVOIE DE UN SFAT LAM PRIMIT DELA TINE SI MA EMOTIONAT ATAT DE MULT K NU MA MAI OPREAM DIN PLANS .POATE NU CONTEZA PENTRU TINE DAR PENTRU MINE A CONTAT MULT SI ITI MULTUMESC
kudika361175
Postat pe 28 Februarie 2011 23:00
NU STIU DE CE URASTI TOT!SCZAMA DACA NU AM INTELES LA CE TEAI REFERIT ,DAR STIU UN LUCRU CAND AM AVUT NEVOIE DE UN SFAT LAM PRIMIT DELA TINE SI MA EMOTIONAT ATAT DE MULT K NU MA MAI OPREAM DIN PLANS .POATE NU CONTEZA PENTRU TINE DAR PENTRU MINE A CONTAT MULT SI ITI MULTUMESC
kudika361175
Postat pe 28 Februarie 2011 23:00
De la: kudika362808, la data 2011-02-28 16:54:45urasc ca totul se scumpeste....

dar poti sa le spui "scumpele mele" !!! mai este varianta cu "scumputele mele".....
contesina
Postat pe 1 Martie 2011 08:18
De la: _Cryssa_, la data 2011-02-28 15:03:53

Job care sa implice statul toata ziua de hi5, facebook si twitter hmm...asa job mi-as dori si eu

eh lol. nu cred ca ti ai dori sa trebuiasca sa fii mereu disponibil, 24/7, 365/365 in timp ce tre sa te gandesti/sa ti vina idei, sa calculezi, sa ti faci planuri, sa scrii mii de linii de cod, etc.

si aici vroiam sa ajung
, URASC CALCULATOARELE> toate. tre s te comporti cu ele ca si cu niste femei cu fitze, cand ai mai multa nevoie de ele atunci te F2T. sry de expresie dar asa e.

si totodata urasc calculatoarele pentru ca au depersonalizat importanta contactului uman. si acum tin minte cand ne adunam toata gasca in fata blocului, etc, acum e gol.

copiii din ziua de azi traiesc pe facebook si pe mess. nicidoata o discutie pe net nu va fi la fel de intensa, placuta ca una reala. ever. asa ca mintiti-va frums in continurea.

ah, si urasc "da mi adresa de mess" sau "ai profil pe " . rad si am plecat.
rockk
Postat pe 1 Martie 2011 09:40
De la: rockk, la data 2011-03-01 09:40:56 eh lol. nu cred ca ti ai dori sa trebuiasca sa fii mereu disponibil, 24/7, 365/365 in timp ce tre sa te gandesti/sa ti vina idei, sa calculezi, sa ti faci planuri, sa scrii mii de linii de cod, etc.

si aici vroiam sa ajung
, URASC CALCULATOARELE> toate. tre s te comporti cu ele ca si cu niste femei cu fitze, cand ai mai multa nevoie de ele atunci te F2T. sry de expresie dar asa e.

si totodata urasc calculatoarele pentru ca au depersonalizat importanta contactului uman. si acum tin minte cand ne adunam toata gasca in fata blocului, etc, acum e gol.

copiii din ziua de azi traiesc pe facebook si pe mess. nicidoata o discutie pe net nu va fi la fel de intensa, placuta ca una reala. ever. asa ca mintiti-va frums in continurea.

Era o afirmatie ironica evident. Si eu prefer iesirile in oras cu prietenii, mersul la Cinema (merg cel putin o data /2 ori pe luna), chiar si agatatul pe strada il prefer in fata celui de pe facebook.
Insa nu condamn oamenii care isi petrec timp in fata calculatorului. E un mod de a-ti petrece timpul si eu consider ca fiecare merita sa faca ce-si doreste atata timp cat nu fac rau celor din jurul lor.
Btw..am jucat si eu Lineage acum cativa ani
_Cryssa_
Postat pe 1 Martie 2011 09:52
De la: rockk, la data 2011-03-01 09:40:56

eh lol. nu cred ca ti ai dori sa trebuiasca sa fii mereu disponibil, 24/7, 365/365 in timp ce tre sa te gandesti/sa ti vina idei, sa calculezi, sa ti faci planuri, sa scrii mii de linii de cod, etc.

si aici vroiam sa ajung

ma bucur ca mai si razi, dupa atata ura....eram ingrijorata....
contesina
Postat pe 1 Martie 2011 10:02
De la: rockk, la data 2011-03-01 09:40:56

si aici vroiam sa ajung

apropo ,imi dai adresa ta de mess ?

dau o cafa
Ame_ly
Postat pe 1 Martie 2011 10:03
am si io cateva lucruri pe care le urasc poate daca le scriu vor disparea din viata mea :
-urasc sa muncesc ca fraiera pe un salariu de minica la mine in tara pt straini
-urasc faptul ca cei dragi nu snt langa mine (din cauza banilor)
-urasc ca suntem atat de rai unii cu ceilalti
-inevitabil dimi spre munca ma uit la oameni in metrou si citesc pe fetele unora stresul,viata grea pe care o duc snt atat de tristi si urasc asta
-urasc ca unii oameni au bani iar altii nu au ce pune pe masa
-urasc persoanele care zic ca se sinucid ca au fost parasite de iubiti/te cnd altii ar da oricesa mai traiasca o zi
- urasc doctorii nepriceputi care in loc sa te faca bine te pot nenoroci pe viata
-urasc ca urasc
fiammetta
Postat pe 2 Martie 2011 21:04
De la: fiammetta, la data 2011-03-02 21:04:28am si io cateva lucruri pe care le urasc poate daca le scriu vor disparea din viata mea :
-urasc sa muncesc ca fraiera pe un salariu de minica la mine in tara pt straini
-urasc faptul ca cei dragi nu snt langa mine (din cauza banilor)
-urasc ca suntem atat de rai unii cu ceilalti
-inevitabil dimi spre munca ma uit la oameni in metrou si citesc pe fetele unora stresul,viata grea pe care o duc snt atat de tristi si urasc asta
-urasc ca unii oameni au bani iar altii nu au ce pune pe masa
-urasc persoanele care zic ca se sinucid ca au fost parasite de iubiti/te cnd altii ar da oricesa mai traiasca o zi
- urasc doctorii nepriceputi care in loc sa te faca bine te pot nenoroci pe viata
-urasc ca urasc

Ai punctat foarte bine imi place .. sunt de acord cu tine
Cryna2011
Postat pe 2 Martie 2011 21:08
neatza all....
ia s vedem ce urasc eu azi .....

urasc faprtul k n-am fost deloc la munte iarna asta....offf si cat imi place mie s ma dau cu placa ....poate ajung luna asta da s mai fie zapada pe partie..... ...in rest nik...nu sunt asa de ofticata azi..... ....
kagome_kudika
Postat pe 4 Martie 2011 10:35
eu il urasc pe rockk azi
_Cryssa_
Postat pe 4 Martie 2011 11:02
urasc persoanele "credinciose" care imi baga pe gat pe dumnezeu si pe isus si toti sfintii....si nu inteleg ca eu am alta mentalitate...si mai mult decat atat nu concep ca o persoana au alta gandire si alte valori in viata.....asa cum eu nu vreau sa ii conving de nimic...asa sa ma lase si ei pe mine in pace....in ................pacatele mele
dark_eye
Postat pe 5 Martie 2011 14:48
are*
dark_eye
Postat pe 5 Martie 2011 14:49
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-04 11:02:56eu il urasc pe rockk azi

nu stiam de ce sughit
rockk
Postat pe 5 Martie 2011 21:16
urasc sa vad oameni cersind, sa stiu ca orice as face nu pot schimba nimic, urasc ca, cu timpul inveti sa treci pe langa ei cu o privire goala, de parca nici n ar exista, urasc oamenii care te iau de prost daca ii ajuti cu ceva, de parca ei si ar face vile din acei maruntei, ma ntreb ei pentru cati bani ar sta afara cersind, urasc cand aud comentarii de genu de ce nu si cauta ceva de lucru, de parca cineva i ar angaja cand i ar vedea cum arata.
urasc ipocrizia oamenilor, urasc ca oamenii nu vad cum din cauza sistemului in care traim victime se nasc zilnic , fara speranta de mai bine, urasc sa vad, peste tot, cum unii arunca cu de toate, in timp ce altii mor de foame, in fiecare minut si chiar de sete, pe o planeta care e 70% apa, oamenii mor de sete pentru ca o tara nu permite sa cumpere cu 100 Dollari un aparat de distilat apa care ar ajunge pentru un satuc de 100-200 de oameni in timp ce altii cumpara diamante de sute de mii de dolari pe putin . urasc ca toata chestia de mai sus e luat a devenit un cliseu, urasc ca la noi oamenii se complac, in loc sa faca ceva, urasc ca traiesc intr o tara in care toata lumea
urasc pe cei care nu pot aprecia un lucru, indiferent de valoarea ei, oricat de mic ar fi sau mare ar fi
urasc complezenta unora, frica de a incerca, de a risca, de a trai.

urasc ca n am chef sa plec niciunde dar cam trebuie :/
rockk
Postat pe 6 Martie 2011 15:23
rockk..treci aici
_oktober_
Postat pe 6 Martie 2011 15:45
ok , incep si eu
-urasc femeile si barbatii care stau toata ziua cu telecomanda in mana si in cealalta au un hot-dog si se vaita ca sunt obeze
-urasc oamenii care se vaita ca nu au bani si fumeaza doua pachete de tigari pe zi
-urasc oamenii care se vaita ca au fost inselati de parteneri, dar nu fac nimic si nu se ingrijesc si se mai mira ca au fost inselati
-urasc barbatii plini cu muschi, care nu se cultiva deloc, iar materia cenusie din creierul lor e aproape inexistente si mai au curajul sa se numeasca cuceritori
-urasc femeile care zambesc la orice tip, care le face un compliment de doi bani si ne mai miram ca suntem facute c.....
-urasc oamenii, care se casatoresc doar sa fie, si pe urma fac copii pe care uita sa-i educa sau ii abandoneaza. Rusine!!
kudika356809
Postat pe 6 Martie 2011 18:36
De la: _oktober_, la data 2011-03-06 15:45:38rockk..treci aici

ca mi place cum dansezi
rockk
Postat pe 6 Martie 2011 20:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SA:MP 2 De la: kudika_9070 3 Iunie 2012 15:54
Un joc interesant 54 De la: Armain 4 Decembrie 2011 20:52
:)) 72 De la: _oktober_ 28 Februarie 2011 20:15
niste concursuri sau distractii pt cei mici nu se fac? 4 De la: red_griphon 6 Martie 2010 03:34
Ce incape intr-o valiza 120 De la: mimy18_bv 30 Ianuarie 2014 16:30