Setari Cookie-uri

Va rog, va implor...sunt extrem de speriata!!!

linisteste te, si mergi la dr cand ti-a spus. de cat timp ai nascut?
tin minte ca si verisoara mea dupa nastere avea probleme asemanatoare....nu mai retin exact ce a spus doctorul....si nu vreau sa vorbesc prostii. insa tn minte ca si ea tot din cauza laptelui si nu era cancerigen....trebuia doar operat. s-a operat si e ok, acum asteapta bebe nr 2
deci linisteste te...si nu te gandi la ce e mai rau...asteapta sa vezi ce spune doctorul. va fi ok!
bafta!
iza_aradeanca
Postat pe 22 Februarie 2011 17:39
stai ca mi-am reamintit....deci vara mea imediat dupa ce a nascut a avut problemele astea....nici macar nu a putut alapta din cauza asta, si laptele i -sa adunat nu stiu cum la san....( acum nu-s doctorita si nu cunosc eu termenii) asa....si din acest motiv i-a aparut un fel de tumoare la san.
ea in prima faza si-a sunat doctorul la care a nascut....si acel doctor a diagnosticat-o....si a trimis-o la operatie.
posibil sa fie si la tine acesta problema, daca spui ca ai alaptat putin.....
curaj sa ai! va fii ok!
iza_aradeanca
Postat pe 22 Februarie 2011 17:51
buna ziua...si eu am avut acum cca 1 sapt cv de genu dar dupa 5zile nu am mai simtit nimic,si problema a fost la numai cateva zile dupa CM,si nu m-am speriat prea tare
kudika275653
Postat pe 23 Februarie 2011 13:31
De la: dobrotaelena, la data 2011-02-22 12:16:43Buna ziua,Nu ai specificat in mesaj cati ani ai?Parerea mea este sa te duci sa fcai un ecograf la san -si cauta un medic buna in localitate de unde esti(eu am satat diagnosticat cu o mastoza in august 2009 pina in ianuarie 2010 cand am ajuns la IOB..........Nu trebuie sa te nelinistesti in "viata este o lupta" si de cele mai multe ori o batalit de care daca treci vei fi mai PUTERNICA.
Sa revin dupa ecografie te duci la un ginecolg care va citi si el ecografia te va palpa si va hotara daca este necesar sa faci si o momografie(pina in 35 de ani de obicei nu este recomandat)
ATENTIE....ECOGRAFIA este bine sa o faci in prima saptamana dupa ciclu .
Daca ajungi si la momografie si rezultatul nu este BUN ,atunci urmtorea faza este consultare medicului oncolog din orasul tau......Daca vrei sa vorbim poti sa-mi mesaj


....si pt dandenianca, m-ati intrebat cati ani am; 35 de ani, fetita mea are 5 ani; programarea la medic o am pe 1 martie, mi-a venit si ciclul intre timp, iar chestia aia vad ca nu ma mai doare ...; in fine, ideea e ca oricum merg la consult marti, si voi veni aici sa va spun parerea medicului; sper din toata inima sa fiu ok ; va multumesc tuturor din suflet....m-ati ajutat enorm, va doresc sanatate multa, e tot ce conteaza in lumea asta, restul....e poveste; va pup mult, mult si astept mesajele voastre in continuare, promit ca marti seara va voi da amanunte despre starea mea, de bine sper,poate ca va folosi si altor femei.
sanatate tuturor!!!
tina34
Postat pe 25 Februarie 2011 12:28
draguta mea sper ca ai rezolvat situatia ta medicala referitor la acel nodul daca nu chiar ca nu trebuie sa nelijezi sanatate si asteptam vesti
kudika371499
Postat pe 26 Februarie 2011 11:14
De la: Mara_38, la data 2011-02-19 17:24:33
De la: stem_29, la data 2011-02-19 13:04:03
De la: Mara_38, la data 2011-02-19 12:11:41Este foarte important sa faci toate investigatiile necesare si sa afli parerea mai multor medici. Faptul ca ai ajuns la Fundeni, e bine. Eu am mers la clinici private ai caror medici m-au linistit si mi-au prescris tratamente. Astfel, am pierdut timp pretios in tratarea cancerului pe care il aveam.


Mara, sanatate multa!
Imi pare rau .......


Multumesc frumos, am nevoie si de sanatate si de putere pentru a putea face fata tratamentelor si unui divort urat...



De divort " UITI".........fara doar si poate il lasi sa decurga cum o vrea Dumnezeu, sa nu te enervezi, stresezi din cauza unui om!
Te rog sa te gandesti doar la sanatatea ta, asta-i cel mai important lucru acum.
Ai grija de tine!
stem_29
Postat pe 26 Februarie 2011 11:40
De la: stem_29, la data 2011-02-26 11:40:07
De la: Mara_38, la data 2011-02-19 17:24:33
De la: stem_29, la data 2011-02-19 13:04:03
De la: Mara_38, la data 2011-02-19 12:11:41Este foarte important sa faci toate investigatiile necesare si sa afli parerea mai multor medici. Faptul ca ai ajuns la Fundeni, e bine. Eu am mers la clinici private ai caror medici m-au linistit si mi-au prescris tratamente. Astfel, am pierdut timp pretios in tratarea cancerului pe care il aveam.


Mara, sanatate multa!
Imi pare rau .......


Multumesc frumos, am nevoie si de sanatate si de putere pentru a putea face fata tratamentelor si unui divort urat...



De divort " UITI".........fara doar si poate il lasi sa decurga cum o vrea Dumnezeu, sa nu te enervezi, stresezi din cauza unui om!
Te rog sa te gandesti doar la sanatatea ta, asta-i cel mai important lucru acum.
Ai grija de tine!



si eu sunt in pragul unui divort, dar....crede-ma, nu-mi sta gandul deloc la asta draga Mara, singurul lucru care ma preocupa cu adevarat este sanatatea mea si a copilului meu; stem are dreptate, trebuie sa ai grija de tine, un barbat care sa te iubeasca si sa te aprecieze este posibil sa apara in viata ta la un momentdat , sanatatea insa....nu ti-o mai da nimeni inapoi...; sanatate multa si s-auzim de bine!
tina34
Postat pe 26 Februarie 2011 13:15
IN PRIMUL ,RAND NUSTIU CATI ANI AI...NU E CAZUL SA TE SPERII DAR NICI SA TE LASI PE O URECHE,MERGI LA DOCTOR ,FA O ECOGRAFIE LA SAN,APOI MERGI LA UN MEDIC ONCOLOG .NU STIIU DIN CE ORAS ESTI ,DAR , EU AM AVUT PROBLEME SI LE-AM REZOLVAT ,URMEAZA CA TIMPUL SA-MI SPUNA DACA TOTUL S-A TERMINAT ,TRAIESC CU SPERANTA CA TOATE PROBLEMELE MELE S-AU REZOLVAT DAR MA DUC IN FIECARE AN LA CONTROL.M-AM TRATA LA CLUJ -INSTITUTUL DE ONCOLOGIE ,AM AVUT O TUMOARE BENIGNA CU MODIFICARI CELULARE .DAR TREBUIE SA STII CA AM DUS O COLEGA DE SERVICI CU O TUMOARE MALIGNA IN STADIUL DE INCEPUT SI DOCTORII DE ACOLO I-AU SALVAT VIATA SI SANUL ,LA EA ERA CEVA MAI COMPLICAT DAR S-A REZOLVAT ,A AVUT CINE SA O SUSTINA MORAL ,ACUM MERGE LA CONTROL O DATA LA 6 LUNI DAR E BINE , LUCREAZA SI IN CIUDA GREUTATILOR PRIN CARE A TRECUT ARATA SI FOARTE BINE .DECI NU E CAZUL SA INTRI IN PANICA DAR E CAZUL SA MERGI URGENT LA MEDIC,DE PREFERAT LA 2-3 MEDICI SA VEZI DACA SE POTRIVESC REZULTATELE.CAPUL SUS ,CONTEAZA FOARTE MULT SA AI UN MORAL BUN ,STRESUL AGREAVEAZA BOALA INDIFERENT DE NATURA SI LOCUL EI .ITI DORESC SANATATE SI CAPUL SUS CA NU E CAPATUL DRUMULUI .
garbo_dan
Postat pe 26 Februarie 2011 16:13
buna.. daca nu ai facut nimic pana acum .. contacteaza-ma la nr. 0732823755... cunosc un medic la spitalul Filantropia.. nu iti trebuie decat o trimitere catre acel spital .. acolo se fac si ecografii.. cu adeverinta de salariu daca vrei gratuit .. sau contra cost.. apoi vei merge la acel doctor .. cel mai bun din spital .. si-ti va citi ecografia.. si daca dar numai daca va fi mai grav dansul decide pentru o mamografie .. o faci si gata se rezolva.. eu m-am operat in 2004 si sunt bine ... te pup .. daca vrei sa stii mai multe suna-ma
daniella_rona
Postat pe 26 Februarie 2011 16:59
Draga mea....sunt mult mai batrina....am nascut acum 20 ani si foarte des medicii erau in greva...la alaptare cu probleme deoarece dupa 3 luni nu aveam lapte, am descoperit noduli la ambii sini....durerosi....lapte blocat...m-am muls...pompa nu era destul de puternica....si puneam repetat colilul la sinul cu probleme.....parca ardeau....Identifica problema cu curaj....su nu rata medicul...Multa sanatate!
carla43d
Postat pe 26 Februarie 2011 23:45
nu trebuie sa intri in panica am avut si eu probleme la un san ceva asemanator ce te pot sfatui este sa ast ce iti spune medicul iar in cazul in care iti spune sa te operezi nu te grabi si mergi la mai multi medici se poate sa de a inapoi si prin tratament eu am luat mastodinon 90 picaturi pe zi ,vitamina A si vitamina E si niste pastile care sincer nu le mai stiu denumirea.Am si eu o fetita de 3 anisori dar am avut probleme inainte de a o naste si nu am alaptat nici eu prea mult timp este posibil la tine sa fie si din cauza ca nu ai alaptat macar 2 luni.nu stiu este doar o parere oricum nu te speria curaj si sa ne spui ce rezultat ai primit
kudika350916
Postat pe 27 Februarie 2011 00:02
nu trebuie sa te intrii in panica. si eu am pati-o, pe mine ma si dureau sanii...si sa nu faci prostia de a intra pe net si sa incepi sa citesti ce scrie pe acolo...poate sa fie ceva din cauza ca ai alaptat si chiar daca nu ai mai ajut lapte poti face i mica mastitacare se trateaza cu pastilute sau poate fi un nodul hormonal, care se trateaza tot cu medicamente si mai ales daca e in perioada de dinainte de menstruatie aparut poate fi si din cauza asta. vei merge la medic si va fi totul ok, nu te panica, mai ales ca ai un copil si el simte starea ta. mult succes si sanatate!
kudika322630
Postat pe 27 Februarie 2011 07:57
nu cred sa ai ceva grav. de obicei ,la toate femeile este diferenta intre sani. cel drept e un pic mai mare.
kudika343177
Postat pe 27 Februarie 2011 08:00
cred ca nu esti intreaga la minte! nici daca erai medic, prezicatoare sau vrajitoare nu aveai voie sa scrii si si enea tampenii! ai cumva intre de nu iti dai seama de ceea ce postezi?! helllo fetito, trezeste-te! imi pare rau caci ti-ai pirdut mama in felul asta, dar asta nu insemna ca orice nodul la san e si cancer, doamne fereste! mare-i gradina ta doamne, si multi prosti sar gardul!
kudika322630
Postat pe 27 Februarie 2011 08:04
draga tina, stai linistita, poate fi o mastita, daca ai nascut recent. multe femei ne-am confruntat cu asta. si eu am avut aceeasi poveste, m-am speriat, dar am mers la medic si a fost doar o mastita mai rebela
nu stiu de ce trebuie sa astepti ciclul! dute la medicul de familie si el iti va da trimitere unde este nevoie. nu mai astepta! se va retrage si vei scapa de teama asta! pana atunci gandeste pozitiv, spune-ti mereu ca nu ai nimic, si ca totul va fi ok. sa sti ca functioneaza! daca tu nu gandesti bine pentru/despre tine, cine vrei sa o faca!?
iti doresc multa sanatate, bucura-te de puiutul cel mic si nu-ti mai face probleme meri unde sunt mici! asa sper, si inca odata, sanatate, voiosie si rabdare

vitalite
Postat pe 27 Februarie 2011 09:18
draga mea si eu ma confrunt oarecum cu aceeasi problema....adica eu nu am nascut, dar am o mastoza. nu e nimic grav...o ecografie, o mamografie si un tub cu progestogel plus niste picaturi au rezolvat problema. Nu te speria pana nu ai un rezultat concret. Multa sanatate si sa auzim de bine :*
gabym
Postat pe 27 Februarie 2011 10:29
Buna,eu am un nodul de 5 ani la sanul stang.M-am panicat la fel ca si tine am fost la diversi medici si dupa ce am primit rezultatele m-am mai linistit.A aparut din pricina unor dereglari hormonale,este benign.Eu spun sa mergi la medic.Chiar daca Doamne fereste e malign abia l-ai descoperit si probabil stii si tu ca medicina a evoluat foarte mult si se poate rezolva..
Iti urez multa sanatate
pink_rain
Postat pe 27 Februarie 2011 11:26
INCERCA SA TE LINISTESTI...M-AM CONFRUNTAT SI EU CU ACEASI PROBLEMA EXACT CUM DESCRII TU 'O UMFLATURA IN PARTEA LATERALA A SANULUI STANG' ( ERA DESTUL DE MARE )LA VARSTA DE 18 ANI. AM MERS LA UN CONSULT SI MI SA SPUS K ESTE UN NODUL NEPERICULOS CARE VA TRECE CU PASTILE SI M-AM UMFLAT DE PASTILE VREO JUMATATE DE AN CAM ASA ( KND ZIC M-AM UFLAT DE PASTILE NU EXAGEREZ PT K LUAM CAM 10 PASTILE DIFERITE PE ZI). PANA INTR-O ZI CAND M-AM HOTARAT SA MERG LA UN MEDIC CHIRURG :d....CARE MI-A SPUS LA FEL K ESTE UN NODUL NEPERICULOS ... DAR CARE PESTE ANI SE POATE TRANSFORMA IN UNUL PERICULO... IAR CU PASTILE NU VA TRECE NICIODATA...ASA K CEA MAI BUNA SOLUTIE A FOST SA MA OPEREZ SI SA-L SCOT.....AU TRECUT 3 ANI DE ATUNCI CICATRICEA ABIA DAK SE MAI OBSERVA........:d SFATU MEU E SA TE DUCI DIRECT LA UN MEDIC CHIRURG... BAFTA:)
Ioana_7989
Postat pe 27 Februarie 2011 13:53
Buna! Nu te speria si nu incerca sa faci supozitii pana nu primesti raspunsul unui specialist. Si eu am o problema similara-noduli la sani, dar desi la inceput m-am speriat ca si tine, apoi mi s-a spus ca totul e de natura hormonala.
Mult noroc si multa sanatate!
Miss_Madalina
Postat pe 27 Februarie 2011 15:25
linistestete fii calma am intelles ca ai un bebelus cel mai frumos dar de la dumnezeu steapta cu rabdare sint multe remedii naturiste fara riscuri am 62 ani am fost bulversata cind am aflat ca am tumori pulmonare nu am spus la nimeni sa nu-mi necajesc copii dar eu sint consultant wellness am avut incredere in produsele pe care le recomandam la clientii meii dar cind afost vorba despre mine a fost un soc nu am spus nimanui ce ma framinta ca-mi dadeau peste nas tu cu produse si tu esti bolnava ? am tacut amavut incredere in dzeu si produse acum sint bine tumorile mele scad in cm nu au aflat nici copii meii sau surorile mele care ma iubesc dupa mine mai mult decit copii mei[asta este parereamea ] nu dispera ai incredere in univers si conyacteazama pt mai multe detelii nu amina de azi pe miine telef 0761695987
kudika323969rodica
Postat pe 27 Februarie 2011 15:36
sincer nimeni nu iti poate spune mai bine ca un doctor nici cele ce au facut copii...asa ca draga dute la un doctor cat de curand...sanatate
dyavolyta
Postat pe 27 Februarie 2011 16:38
draga mea nu fi speriata ca nu cred ca e nimic grav, decat exces de floiculina, eu am 53 de ani si in urma cu 2 ani , in urma stresului puternic(somaj,deces in familie), am facut un soc si au inceput sa ma doara toate dar mai tare partea stanga , brat,umar,san. cand ma palpam pe san simteam ca niste bilute mici si binenteles dureri mari. m-am dus la mine in oras,ploiesti, si mi-am facut mamografie si ecografie dar am dat peste un prapadit de doctor la policlinica privata care ma si vedea cu cancer intr-un an de zile daca nu ma operez de urgenta la fundeni.trecusem prin prea multe necazuri ca sa ma mai sperii asa de repede si m-am dus mai departe la bucuresti la clinica SANADOR unde m-am dus la primul doctor care l-am gasit liber si am repetat ecografia mamara plus ecografie generala.e drept ca m-a costat in jur de 10 milioane, dar m-am inprumutat si am rezolvat problema.dl. doctor mi-a zis clar. nu ai cancer dar din cauza sresului prin care ai trecut,din cauza ca ai plans mult si nu te-ai tratat in niciun fel , foliculina s-a eliminat in cantitate mai mare si ti-au aparut 5 noduli, 3 mai mici si 2 mai mari. nu se recomanda nici o operatie si trebuie sa ungi de trei ori pe zi cu PROGESTOGEL si sa incerci sa faci si un tratament pe baza de plante.norocul meu a fost ca viitoarea mea cuscra avea o prietene buna la buzau fitoterapeuta, care mi-a facut o evaluare ,s-a uitat la ecografii si mi-a dat tratament cu vre-o 5 feluri de pastile pe baza de plante timp de 3 luni,dupa acea m-am dus la control si doctorul mi-a zis zambind ca acum organismul s-a relaxat si nu se mai vad decat 2 noduli mai mici.deci de acum inainte sa ma ung macar odata pe zi cu PROGESTOGEL si urmez tratamentul pe baza de plante.si uite acum m-am revigorat si muncesc ca bona in franta de un an si jumatate, nu mai iau calmante si medicamentechimicale decat daca racesc (paracetamol) si ma mai ung seara cam la2,3,seri cu PROGESTOGEL, iar pe umar si pe brat ma dau cu o crema de farmacie pe baza de frunza de vita care se numeste IABA DRACULUI, foarte mult folosita la tratarea reumatismului.asa ca draga mea nu mai sta lasa vaitatul si dute la bucuresti si la o fitoterapeuta.curaj ca mai multe de tras in viata. te saruta cu drag Flori.
georgetaflori
Postat pe 28 Februarie 2011 00:35
De la: kudika172000, la data 2011-02-18 19:19:55nodulii cancerosi nu sunt durerosi.sanatate


In ziua de azi, nici bolile nu mai sunt cum erau demult....
Prietena mea s-a trezit acum cateva luni cu o chestie mare si dureroasa la san, in lateral.... A FOST COPLESITA, S-A SPERIAT, S-A PANICAT....Intr-o luna a facut doua operatii (la ambii sani, cu tot cu ganglioni). Are SARCOM gradul III, o chestie incredibila. Acum face radioterapie, dupa o saptamana incepe chimioterapia ! Si culmea, acum este mai optimista ca niciodata, hotarata sa treaca cu bine peste aceasta "incercare".

Draga mea, respinge ideea cu cancerul. Nu face ca ea....Tot ce se intampla in organismul nostru este controlat de creier si nu lasa aceasta boala parshiva sa puna stapanire pe mintea si corpul tau, asa cum a lasat ea.....Nu te lasa coplesita de ganduri negre, oricare va fi diagnosticul, tu trebuie sa iubesti viata si pe tine si sa nu lasi boala sa te "ocupe". Prin autosugestie ne putem vindeca, ne putem ameliora bolile, sau le putem DECLANSA chiar si atunci cand inca nu exista nimic concret.
Fugi la doctor si nu te teme !
FelixTomescu
Postat pe 28 Februarie 2011 00:37
draga mea nu te panica acest lucru il simt si eu uneori este doar o lovitura sau un disconfort al mameleonului sau cum se numest edin interior sau chiar o durere inainte de menstruatie.nu te agit apana nu sti sigur poup si insanatosire grabnica.
big_girls_don_t_cry
Postat pe 28 Februarie 2011 08:57
Buna Tina,
In primul rand trebuie sa te linistesti.Aceste umflaturi poate sa apara din mai multe motive, deci, sa nu te gandesti imediat la ceva rau. Poate sa fie o dereglare endocrinologica din cauze hormonale. Uite, eu sunt operata la ambele sani, dupa prima operatie diagnosticul era melanom malign. 5 ani am facut tratament cu citostatice, dar intre timp am mai fost operata si la celalalt san. Acum sunt bine, lucrez, imi vad de viata. Nu te panica, pentru ca iti faci mult rau. Conteaza credinta si gandirea pozitiva.
simonevacska
Postat pe 28 Februarie 2011 11:39
De la: tina34, la data 2011-02-18 10:06:41Buna ziua, sunt noua aici si......foarte speriata!!! sunt circa 4 zile de cand am descoperit la sanul drept o oarece anormalitate, o umflatura, nici nu stiu sa o descriu pt ca imi este teama sa o pipai prea mult, sa o descopar...; este pe partea laterala a sanului ca sa zic asa, inspre subbrat, offffff, este cineva care se confrunta cu asta??? va rog ajutati-ma cu o vorba , cu o experienta asemanatoare traita de voi; am sunat deja la un cabinet pt consultatie, dar mi s-a spus sa astept sa vina ciclul si apoi sa merg la consult; astept ziua de 21 cand ar trebui sa-mi vina, apoi.....ma voi duce la medic.....; am uitat sa mentionez ca nu ma doare foarte tare, dar simt o oarece jena locala nu stiu cum sa ma explic...; am nascut un copil dar nu am alaptat decat o saptamana,pt ca desi "furia laptelui" arata promitator, in scurt timp am ramas fara lapte..
va rooooooog, va implor, nu treceti fara sa-mi scrieti 2 vorbe , sunt cu nervii facuti praf....
danuta_6953
Postat pe 1 Martie 2011 09:03
te rog nu mai fi speriata si te linisteste pt. ca stresul nu face bine la nimic. Poate sa fie un nodul format pe baza hormonala sau de la altceva . Iti doresc multa sanatate si mult succes la medic. Sunt alaturi de tine .
danuta_6953
Postat pe 1 Martie 2011 09:05
Salut! vreau sa-ti spun sa nu te alarmezi asa de tare,pana nu vezi despre ce e vorba.Daca medicul ti-a spus asa,inseamna ca nu considera ca este o urgenta maxima!Conteaza si ce varsta ai, iti spun asta din experienta proprie, si eu am avut (si inca am)dureri de sani si sub brat, si am fost acum cativa ani ( 3-4 )la o mamografie si medicul s-a uitat la mine zambind, si mi-a zis ca nu am nimic,erau doar dereglari hormonale-aveam atunci 35 de ani, -si se pare ca sant firesti ,deci nu e neaparat ceva fatal.
sper ca te-am ajutat putin...astept sa-mi spui ca e totul ok!
Corina-Baia Mare
kudika051519
Postat pe 1 Martie 2011 13:44
...tina...e 1 martie...si asteptam rezultatul testelor...sigur a fost alarma falsa.... ..parerea mea...
...in alta ordine de idei...citind pe aici...doresc sa va informez din studiile si experienta mea.....
....as dorii sa atrag atentia ca sunt si forme atipice de tumori cancerigene dureroase inca din stadiu encipient fara legatura cu ciclul...
.....tumora canceroasa din sanul meu m-a durut chiar inainte de a-l simti la palpare...si vizibil numai la ecografie ...
....testul " marcari tumorali" nu este concludent....
....alte semne specifice sunt scurgeri din mamelon cu s-au fara miros, retractarea sfarcului mamelonului...
....unele motive de producere a cancerului la san (si in general)ar fi ...loviri, stres ,imunitate slaba, soc emotional si daca ai noduli hormonali pe acest fond se pot transforma....
.....m-am operat la IOV Fundeni in 2006, Dr Aldea Brandusa, urmat de 6 sedinte de chimioterapie si 24 de radioterapie la Dr. Gheorghiev
......este fals , ca daca te-ai operat ...nu mai ai cancer...s-a inlaturat doar locul sensibil unde a gasit mediu de dezvoltare si tratamentul nu inlatura total cauza...important e schimbarea factorilor ce determina cauza( stil de viata, alimentatie , stare psihica)...
....raspund cu placere oricaror intrebari ce eventual mi le adresati ....
vyoryca
Postat pe 1 Martie 2011 19:45
mergi la un medic, e cel mai bine. multa sanatate!
laurapostel
Postat pe 1 Martie 2011 20:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog, va implor...sunt extrem de speriata!!! 67 De la: tina34 5 Februarie 2013 16:36
ma pisca sanul stang 1 De la: bianca19 1 Februarie 2011 19:32
usturime sfarc 8 De la: Titanika 9 Ianuarie 2012 22:31
sprijin pentru persoanele diagnosticate cu cancer 1 De la: kudika504382 8 Februarie 2012 15:32
cancer de san 10 De la: dr_tudose 19 Octombrie 2010 19:42