Mai multe
De la: mihaelaghet, la data 2011-03-06 09:00:36De la: kudika370451, la data 2011-02-23 11:10:31Felicitari pentru cei care s-au straduit sa raspunda, unele raspunsuri sunt de admirat, in schimb altele lasa de dorit...( anumiti romani pana nu se "lauda" ( nu ca ar avea cu ce ) nu se simt bine fetelor.....de par ca hainele sint pe bani.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 6 Martie 2011 10:08 |
||
|---|---|---|
De la: battleofwits, la data 2011-02-22 20:50:31De la: mimi_ca29, la data 2011-02-22 20:45:30De la: battleofwits, la data 2011-02-22 20:41:18De la: mimi_ca29, la data 2011-02-22 20:37:00 ...Intotdeauna am avut noroc in dragoste..... Rautacios raspuns...dar punctat finutz pentru cei ce se cred mari si tari ca au parasit. Pana la urma...acel cineva parasit, a avut ceva de vreme ce accepti sa intri intr-o combinatie cu el/ea. Daca parasesti, nu e ceva de lauda. Iti recunosti practic deschis greseala si alegerea proasta sau te-ai schimbat si nu ne musai neapart in bine. Asta daca parasesti tu! Caici vine candva in viata mult mai tarziu asa...si vremea regretelor ptr fiecare relatie. Cand nu te astepti! Dar e arogant. Arogant tare... |
||
|
cristinarudi Postat pe 6 Martie 2011 11:35 |
||
| Revizuieste putin continuturile intrebarilor si...ATENTIE LA GRESELILE DE ORTOGRAFIE SI PUNCTUATIE! | ||
|
|
||
|
e_radu58 Postat pe 6 Martie 2011 11:50 |
||
|
CITESC SI MA UIMESC! DRAGII MEI INAINTE DE A JUDECA PE CINEVA UITATIVA BINE LA VOI IN OGRADA,TOT DIN POPOR E SI ASTA NU? DRAGA MEA CURAJ, NU LASA PE NIMENI SA TE JUDECE PENTRU SENTIMENTE SI NELINISTI...E GREU SA GASESTI SOLUTII IN JURUL TAU..EXPERIENTELE CHIAR DACA PAR SIMILE CU ALE ALTORA NU INSEAMNA CA SOLUTIILE LOR POT FI SI ALE TALE...DESCHIDE INIMA SI LASA SA DECIDA...DESCHIDE MINTEA SI LAS-O SA GINDEASCA..IMPREUNA VOR GASI ELE SOLUTII PENTRU CONFLICTELE TALE INTERIOARE...AI INCREDERE IN TINE...CHIAR DACA VEI GRESI...CHIAR DACA VEI SUFERI...TE VOR AJUTA SA CRESTI...SA TE DEZVOLTI...SA TE GASESTI PE TINE...IMPORTANT E SA FII SINCERA CU TINE...SA LUPTI PENTRU CEEA CE SIMTI...ASTA INSEAMNA ESTI VIU...DE RESTUL LUMII...LASA NU TE PREOCUPA PENTRU EI...FIECARE LA UN MOMENDAT...VA TREBUI SA GASEASCA DRUMUL SPRE LUMINA...OPRESTETE DIN CEEA CE FACI...CAUTA TIMP SA TE GINDESTI...VIATA E COMPLICATA DAR IN ACELASI TIMP E SIMPLA DACA DESCOPERIM CEEA CE DORIM CU ADEVARAT |
||
|
emillyhart Postat pe 6 Martie 2011 12:17 |
||
| eu cred ca timpul rezolva si vindeca toate rwnile provocate de suferintele in dragoste fie ca ai iubit pe cineva casatorit/a si ai aflat prea tarziu pt a nu te implica sentimental prea puternic, fie cel pe care il/o iubeai ti-a tradat sentimentele pe care i le purtai........... | ||
|
dolce4ever Postat pe 6 Martie 2011 13:05 |
||
decat sa dezvolti un subiect de topic aici,mai bine iti bagi un bat in ,,curte,, asta ca sa fiu in ton cu poporul
|
||
|
shehy Postat pe 6 Martie 2011 13:44 |
||
| buna! M-a atras tematica topicului tau pentru ca eu tocmai trec printr-o astfel de experienta. Din perspetiva prezentului meu , gasesc ca e usor sa dai verdicte atunci cand nu esti implicat in vreo poveste...Nu stiu cum am sa ies din povestea mea frumoasa de iubire, dar sunt dispusa ....sa ard pana la capat! intrebarile tale se potrivesc de minune cu probleme din viata mea...in sensul ca le am pe toate ...sot, parinti, un iubit casatorit..si pe deasupra ciresica de tort..o minune de fetita de 3 luni..si mai stau si cu socrii! | ||
|
penelopa33 Postat pe 6 Martie 2011 14:18 |
||
| Am sa-ti raspund la faza in care te imdragostesti de cineva casatorit fiind si tu cu altcineva. Oamenii, intotdeauna se vor indragosti de cea ce nu pot avea, iar noi ne plictisim de partenerii/partenerele noastre pt ca nu suntem creativi si asteptam tot timpul inovatii din partea celuilalt. Daca am fi inventivi cu partenerii nostri nu ne-am uita dupa ai altcuiva . In cazul in care suntem singuri sau singure si ne-am indragostit de cineva vasatorit (ceea ce am patiti si eu o data, fiind ceva platonic si m-am trezit la realitate) si aceea persoana ne raspunde sentimenteleo, trebuie sa gandim in felul urmator: persoana casatorita isi bate joc de 2 oameni, in primul rand se sot/sotie si pe urma de persoana care apare in viata lui, plictisit/a de partener de care s-a folosit ani de zile apeleaza la alte persoane pt a le folosii, eu cred ca sunt persoane egoiste persoanele casatorite care se folosesc de femeile si barbatii naivi. Cum v-ati simti sa fiti sotii sau sotiile cuiava care are pe altcineva pe langa, eu una , m-as simti uzata , drept o servitoare pt a-i face menajul si mancare care si-a irosit cei mai frumosi ani pe un nemernic. Deci nu va lasati prinsi de vraja, of doamne il iubesc si ma iubeste dar este casatorit si cat sufera saracul sau saraca!!! ce mila mi-e ! sincer! astea sunt basme, in viata nimeni nu e de vina ca el sau ea s-a casatorit prost, inainte de a ne casatorii trebuie sa ne gandim bine caci pe drum apar fel si fel de tentatii. Ar fi bine ca fiecare sa se concentreze asupra propiei relatii pt a o face palpitanta si astfel toti ne-am vedea de treaba | ||
|
kudika356809 Postat pe 6 Martie 2011 14:20 |
||
De la: contesina, la data 2011-03-01 09:14:16De la: kudika370451, la data 2011-02-23 11:10:31Felicitari pentru cei care s-au straduit sa raspunda, unele raspunsuri sunt de admirat, in schimb altele lasa de dorit...( anumiti romani pana nu se "lauda" ( nu ca ar avea cu ce ) nu se simt bine |
||
|
contesina Postat pe 6 Martie 2011 15:01 |
||
De la: contesina, la data 2011-03-06 15:01:49De la: contesina, la data 2011-03-01 09:14:16De la: kudika370451, la data 2011-02-23 11:10:31Felicitari pentru cei care s-au straduit sa raspunda, unele raspunsuri sunt de admirat, in schimb altele lasa de dorit...( anumiti romani pana nu se "lauda" ( nu ca ar avea cu ce ) nu se simt bine |
||
|
contesina Postat pe 6 Martie 2011 15:39 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-02-23 12:13:06De la: kudika370451, la data 2011-02-23 11:50:55In fine, sa ne ascundem dupa deget...Nu am deschis subiectul pentru mine, nu e cazul... Mai intai mai invata si tu niste gramatica de clasa a II-a si dupa aceea vino sa postezi aici. Pana te pui la punct, afla ca "da-ti" se scrie "dati" in absolut orice situatie, adica intr-un cuvant. Prin urmare: "sa da-ti niste" ar fi trebuit scris "sa dati niste". Grea mai e gramatica asta! |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 15:49 |
||
De la: luchianramona, la data 2011-02-23 13:23:42Cand am citit prima data titlul topicului, m-am gandit ca este vorba despre "sulutii din popor" referitoare la: cum se scot petele, care-i secretu' unui cozonac delicios, ma rog, chestii d'astea casnice.... Imi pare rau ca ai fost dezamagita :) |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 15:52 |
||
De la: kudika355965, la data 2011-03-06 08:12:04eu sunt in situatia de a iubii un batbat insurat. Este foarte greu. Tot timpul trebuie sa faci sacrificii, sa-i asculti problemele lui (tu nu trebuie sa ai nici o problema). Singura solutie este sa-l parasesti sau sa fii indiferenta si sa-ti satisfaci dorintele tale. Este foarte greu. Eu reusesc cu greu. Daca ti-a trebuit barbat insurat... acum suporti consecintele. Asta este! Chiar nu le inteleg pe femeile astea. De ce ar alege o femeie sanatoasa la cap un barbat insurat, atata vreme cat exista alte mii de barbati disponibili necasatoriti? |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 16:16 |
||
De la: enna_grace, la data 2011-03-06 09:43:58De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:17:18De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:16:49De la: kudika370451, la data 2011-02-22 20:30:01Deschid acest topic pentru toata lumea, vreau ca fiecare sa isi spuna parerea in diferite situatii: Imi pare rau pentru tine emma_grace, dar sa stii ca felul in care scrii spune foarte mult despre persoana in cauza. Ar fi trebuit sa stii asta. |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 16:37 |
||
De la: enna_grace, la data 2011-03-06 09:43:58De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:17:18De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:16:49De la: kudika370451, la data 2011-02-22 20:30:01Deschid acest topic pentru toata lumea, vreau ca fiecare sa isi spuna parerea in diferite situatii: Plus ca nu era vorba despre felul in care s-a exprimat acea persoana, ci era vorba despre felul in care scrie. Sa zicem ca exprimarea... mai treaca-maerga, dar sa nu fii capabil sa scrii romaneste in propria ta limba? Asta e de neacceptat! |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 16:40 |
||
De la: kudika355503, la data 2011-03-06 10:02:36De la: battleofwits, la data 2011-03-06 07:34:30De la: kudika120276, la data 2011-03-06 07:12:23Dragii mei am eu o solutie buna la toate: cititi 'osho', dar cu mintea si inima 'open' si veti gasi raspunsuri la problemele si framantarile voastre. Va va schimba viata cu adevarat ! Alta analfabeta care nu stie ca "mio inprumuti" se scrie, de fapt, "mi-o imprumuti?". Mare mai e gradina ta, Doamne! |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 16:43 |
||
De la: emillyhart, la data 2011-03-06 12:17:30CITESC SI MA UIMESC! DRAGII MEI INAINTE DE A JUDECA PE CINEVA UITATIVA BINE LA VOI IN OGRADA,TOT DIN POPOR E SI ASTA NU? Si eu citesc si ma uimesc de cat analfabetism puteti sa dati dovada. Sa va fie rusine. Ar trebui sa va abtineti sa mai postati pe aici si pe alte site-uri pana nu va puneti la punct cu reguli elementare ce tin de gramatica clasei a II-a. |
||
|
GreenEyes78 Postat pe 6 Martie 2011 16:48 |
||
|
Nu ne mai mira nimic in ziua de azi.Olume de nebuni.Nu fac referire la toti.Ci doar al aia sau alea fara minte. |
||
|
kudika369633 Postat pe 6 Martie 2011 16:51 |
||
| E adevarat ce spui tu,dar de cele mai multe ori relatiile extraconjugale,sau cel putin simpatiile apar pe fondul delasarii sentimentale a partenerului,care odata ce are confort si siguranta in relatie nu mai face nimic pentru a arata bine,pentru a oferi celuilalt tot atata atentie ca la inceput.Devenim lenesi . si dam vina pe celalt,desi avem si noi o parte de vina.. | ||
|
adinamov Postat pe 6 Martie 2011 16:55 |
||
| Mai citeste odata ce ai scris,o sa vezi ca ai inversat niste litere,si te-ai repetat,si limba romana si materna,or fi diferite?Ori ai emotii?Nu e bine sa critici pe altii,nici tu nu esti perfect. | ||
|
adinamov Postat pe 6 Martie 2011 16:57 |
||
| deci sa vedem ce as face eu daca as iubi pe altcineva in afara de sot.....siplu as divorta,daca nu-l iubesc de ce l-am mai luat de sot sau daca pers iubita e casatorita?asta este ceva tare grav si trist cred ca ma-s spanzura ca alta solutie nu vad sau m-as lua gatul cu un topor din popor hai mai acu serios tu esti tare plictisita de ai postat aceste intrebari stupide | ||
|
love_eyes Postat pe 6 Martie 2011 17:12 |
||
|
||
|
contesina Postat pe 6 Martie 2011 18:09 |
||
| Fara sa te superi, dar pana la pareri despre iubire mai bine ceri pareri despre cum sa scrii corect! | ||
|
Missteek Postat pe 6 Martie 2011 18:32 |
||
|
Cred ca pot numi noroc faptul ca nu am fost in posturile pe care le descrii.Dar am prietena draga care are o relatie cu un barbat insurat.Sunt alaturi de ea...chiar daca nu inteleg in totalitate acest tip de relatie.O vad cum sufera si nu o pot ajuta decat ascultand-o.Inca nu are putere suficienta de a spune gata...mi-a ajuns!Poate intr-o zi va reusi sa se rupa si sa nu mai sufere atat de mult.De sarbatori singura...atunci cand a fost bolnava...ca si singura..desi toti prietenii au fost alaturi de ea ...nu a fost el... Orice alt cuvant este de prisos,sper ca intr-o zi sa o vad total fericita...nu doar un strop... |
||
|
ralucaparvuceanu Postat pe 6 Martie 2011 19:05 |
||
|
Cum ati proceda daca ati suferii in dragoste? De obicei am foarte multa rabdare si las timpul sa vindece totul. Atunci cand nu se mai poate, renunt. Nu o sa fortez niciodata pe cineva sa ma iubeasca daca el nu simte asta pentru mine. Daca ati iubi alta persoana care sa nu fie sotul / sotia?? As face in asa fel incat sa nu ajung in astfel de situatii pentru ca o ratacire de moment poate distruge relatia cu sotul. Si nu se merita. Atunci cand te logodesti, respectiv casatoresti esti trup si suflet doar pentru persoana iubita. Tentatiile le lasi trecutului. Cum procedati daca parinti nu iti accepta sotul / sotia??? Nu parintii sunt cei care traiesc cu sotul meu, ci eu. Parintii m-au crescut pana la o anumita varsta, insa vine momentul cand copilul trebuie sa isi ia aripi si sa isi creeze propria lui viata, cu propria lui familie. Daca ei nu inteleg acest lucru si nu il vor langa mine, o sa incerc sa fac in asa fel incat ei sa nu aibe contact direct, insa eu sa imi pastrez relatia cu ei, in masura in care se poate. Viata mea persoanala nu intereseaza pe nimeni si nu este treaba lor pe cine aleg ca sot. Sau daca persoana iubita este casatorita??? Iarasi nu ma vad in astfel de situatii, dar daca as fi cu siguranta cand o sa realizez cat de mult sufar cu el, o sa ii pun capat relatiei. De ce? Pentru ca orice ar fi tot la sotia lui se va intoarce, eu as fi doar de distractie. Ce metode folosim pentru al uita sau ce idei aveti pentru a reduce durerea?? Nu e vorba de metode, durerea nu poti sa ti-o impui sau nu prin metode. Asta tine de psihic. Cu cat incerci sa intelegi ca nu va renunta la familia lui niciodata pentru tine, cu cat realizezi mai mult ca esti doar sex pentru el si atat si cu cat incepi sa pui in primul rand mandria ta si reputatia ta de femeie, cu atat mai repede il vei uita, pentru ca nu merita. Sper ca ti-am fost de folos si daca tu esti in vreuna dintre situatiile de mai sus, sper sa ai puterea sa treci peste! |
||
|
MonikStefn Postat pe 6 Martie 2011 19:46 |
||
iubirea e cel mai complex sentiment, un amestec fin de endorfina si gandire deziderativa , rezultatul fiind o imagine a unei lumi aparent perfecte. alegem pe cine iubim , modul in care o facem , dar nu intotdeauna persoana catre care se indreapra acest sentiment e si cea mai potrivita pentru fiecare din noi, atunci da fiecare de greu si isi pune intrebari care isi au raspunsul in ratiunea fiecaruia dintre noi. cel mai important e ca atunci cand suntem cuprinsi de indragosteala sa ne autoanalizam, sa vedem daca este sau nu bine atat din punct de vedere sentimental cat si material. e adevarat ca banii nu aduc fericirea , dar cu siguranta o intretin! raspunsul la orice problema este discutia onesta si deschisa , luate in considerare argumentele atat pro cat si contra . fiecare stie ce urmareste si cat de departe e pregatit sa mearga pentru a reusi. ramane la latitudinea fiecaruia, dincolo de limba care o vorbim , educatie , sex sau religie........ |
||
|
nicoleta_nikky Postat pe 6 Martie 2011 20:16 |
||
ma plictisiti
|
||
|
rockk Postat pe 6 Martie 2011 20:27 |
||
De la: GreenEyes78, la data 2011-03-06 16:43:45De la: kudika355503, la data 2011-03-06 10:02:36De la: battleofwits, la data 2011-03-06 07:34:30De la: kudika120276, la data 2011-03-06 07:12:23Dragii mei am eu o solutie buna la toate: cititi 'osho', dar cu mintea si inima 'open' si veti gasi raspunsuri la problemele si framantarile voastre. Va va schimba viata cu adevarat ! analfabet esti tu ma .....boule inteligent...daca e sa ma iau dupa poza. ....sau esti femela
|
||
|
lilu_67 Postat pe 6 Martie 2011 20:41 |
||
De la: GreenEyes78, la data 2011-03-06 16:48:39De la: emillyhart, la data 2011-03-06 12:17:30CITESC SI MA UIMESC! DRAGII MEI INAINTE DE A JUDECA PE CINEVA UITATIVA BINE LA VOI IN OGRADA,TOT DIN POPOR E SI ASTA NU? si de ce nu deschizi tu un topic numai pt. inteligenti ca tine. maimuta inteligenta ce esti.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 6 Martie 2011 20:48 |
||
De la: GreenEyes78, la data 2011-03-06 16:40:00De la: enna_grace, la data 2011-03-06 09:43:58De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:17:18De la: tematoare, la data 2011-02-23 00:16:49De la: kudika370451, la data 2011-02-22 20:30:01Deschid acest topic pentru toata lumea, vreau ca fiecare sa isi spuna parerea in diferite situatii: si ai venit tu sa faci gramatica pe forum.fiecare mai greseste,poate si din cauza vitezei.chiar si tu ai gresit ....tarane,...scuze ...inteligentule.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 6 Martie 2011 21:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma lamureste si pe mine cineva? | 15 | De la: catalina69 29 Octombrie 2009 09:37 |
| Vreau o fata capabila! | 145 | De la: Shhh 15 Aprilie 2010 11:14 |
| O palma cu iubire :)) | 104 | De la: bumbu83 5 Decembrie 2010 17:20 |
|
|
||
| o intamplare :( | 3 | De la: oktober 19 Ianuarie 2009 14:52 |
| merita o a doua sansa? | 5 | De la: lion_heart 19 Martie 2011 16:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.