Mai multe
|
Buna ziua, Incep prin a va scrie ca citesc acest forum aproape in fiecare zi, dar de postat postez mai rar. Am si eu o problema de suflet legata de o catelusa iubitoare si cuminte pe care a luat-o o cunostinta de a mea la curte, dar nu vrea sa o pastrez ca, cica " nu latra". Catelusa nu e de curte, e de apartament, rasa pechinez metis, are 1 an si e dulce si iubitoare. Mie mi-a furat inima din prima. I-am facut carnet de sanatate si am deparazitat-o. Nu o pot pastra pentru ca avem deja o pisica si spatiu restrans in apartament. Caut pentru ea o persoana sau familie iubitoare de animale sa o adopte si sa aiba grija de ea pentru ca este un caine extrordinar de iubitoare si a suferit cam mult pentru ca a fost inainte la o batrana care o cam batea. Va multumesc ca ati citit. Sper sa se gaseasca cineva iubitor de animale care sa o adopte si sa o iubeasaca. |
|
kudika196009 Postat pe 24 Februarie 2011 08:57 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sinceritate totala sau partiala? | 24 | De la: valita76 3 Iulie 2009 10:35 |
| Presentimente...credeti in ele? | 33 | De la: kudikaroxi 28 Mai 2009 17:31 |
| Coabitarea | 8 | De la: scorpio67 22 Ianuarie 2011 20:21 |
|
|
||
| dar ce se intampla | 6 | De la: kudika_971484 24 August 2014 16:38 |
| S-a �ndr�gostit de altcineva. | 5 | De la: kudika_979977 22 Noiembrie 2015 13:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.