Setari Cookie-uri

Minciuni...sau ce se intampla?

De la: pickard, la data 2011-03-02 20:57:45
De la: kudika369633, la data 2011-03-02 20:51:33Uitate la profilul meu sa vezi cine sunt.Si sunt ok.Sunt din aceasta lume ca si tine.

hei! m-am uitat, esti prietena cu mine dar nu scrie varsta, locatie, nume, nimic! fa un efort si completeaza profilul! e usoar.chiar si eu am completat!

D-asta nu ma uit eu la profilurile celor de pe kudika In fine...poate sa fie oricine atat timp cat tipa e ok
Barbie30_
Postat pe 2 Martie 2011 20:59
De la: kudika369633, la data 2011-03-02 20:58:31Hei unde va sunt cei 7 ani de acasa?

invata sa fi toleranta! poate eu m-am nascut la 42 de ani!
pickard
Postat pe 2 Martie 2011 21:03
Prefer anonimatul, nu am nimic de ascuns dar e mai bine asa.Ptr ca am avut probleme pe alte saituri.
kudika369633
Postat pe 2 Martie 2011 21:04
De la: kudika369633, la data 2011-03-02 21:04:09Prefer anonimatul, nu am nimic de ascuns dar e mai bine asa.Ptr ca am avut probleme pe alte saituri.

Dupa nume nu pot sa-mi dau seama daca esti femeie sau barbat,am presupus dupa avatar ca esti femeie.Sa te "strigam" 633 sau iti schimbi numele?
Barbie30_
Postat pe 2 Martie 2011 21:11
De la: kudika369633, la data 2011-03-02 20:25:09Eu cred ca intradevar te iubeste precum spune

Fitiu impreuna o vreme sa vezi ce ese.

Eu am doua nelamuriri.
Daca tot ai remarcat asta, ai putea sa ma lamuresti si pe mine, cum ai ajuns la concluzia ca o iubeste?

Si as mai vrea sa-mi spui si altceva, daca doresti. Cum poti fi impreuna cu cineva care nu te vrea? CE anume din povestea topicului te-a determinat sa afirmi ca suntem in fata unei povesti de iubire impartasite?
rashela
Postat pe 2 Martie 2011 21:56
Buna dimineata! Nu pot intelege cum te poate judeca cineva intr-un asa mod,ma refer la rashela,cand nu te cunoaste decat din ceea ce ai scris intr-un moment de durere.Crezi,rashela ,ca in iubire exista limite de varsta? De unde ai concluzionat tu ca nu am o viata deosebita in spatele a ceea ce mi s-a intamplat? Pot sa iti spun ca am am un copil...lucrez,sunt o persoana apreciata prin ceea ce fac...nimeni nu stie ce e in sufletul meu,de multe ori afisez o imagine de femeie fericita.Poate din aceasta cauza am scris,ca sa imi descarc sufletul nestiind ca exista si persoane care te judeca intr-o asemenea maniera.Macar putina decenta si respect.Eu nu as putea sa jignesc pe cineva...dar,fiecare face ce stie mai bine.O zi frumoasa va doresc!
avco
Postat pe 3 Martie 2011 09:02
De la: rashela, la data 2011-03-02 21:56:33
De la: kudika369633, la data 2011-03-02 20:25:09Eu cred ca intradevar te iubeste precum spune

Eu am doua nelamuriri.
Daca tot ai remarcat asta, ai putea sa ma lamuresti si pe mine, cum ai ajuns la concluzia ca o iubeste?

Si as mai vrea sa-mi spui si altceva, daca doresti. Cum poti fi impreuna cu cineva care nu te vrea? CE anume din povestea topicului te-a determinat sa afirmi ca suntem in fata unei povesti de iubire impartasite?

Si raspuns la ceea ce ai scris...ne-am iubit,dar in timp aceste sentimente poate s-au estompat.Acum,intr-o alta zi...gandesc mai limpede...pur si simplu totul s-a terminat.Iau lucrurile ca atare,fara sa mai caut explicatii.
avco
Postat pe 3 Martie 2011 09:05
De la: avco, la data 2011-03-03 09:05:44

Eu am doua nelamuriri.

Si raspuns la ceea ce ai scris...ne-am iubit,dar in timp aceste sentimente poate s-au estompat.Acum,intr-o alta zi...gandesc mai limpede...pur si simplu totul s-a terminat.Iau lucrurile ca atare,fara sa mai caut explicatii.

Asta-i cea mai sanatoasa atitudine!
Si nu dispera! Sunt ferm convinsa ca intr-o zi ai sa-ti gasesti linistea. Iar faptul ca ai un copil te poate ajuta enorm.
Lucia38
Postat pe 3 Martie 2011 09:12
De la: Lucia38, la data 2011-03-03 09:12:12

Eu am doua nelamuriri.

Si nu dispera! Sunt ferm convinsa ca intr-o zi ai sa-ti gasesti linistea. Iar faptul ca ai un copil te poate ajuta enorm.

mimi_ca29
Postat pe 3 Martie 2011 09:15
De la: mimi_ca29, la data 2011-03-03 09:15:23
De la: Lucia38, la data 2011-03-03 09:12:12

Eu am doua nelamuriri.

what? incerc sa-i ridic moralul, sa mearga mai departe...
Lucia38
Postat pe 3 Martie 2011 09:17
Mie imi da cu virgula...cum poti sa iubesti o persoana pe care o vezi de 3-4 ori pe an?
Barbie30_
Postat pe 3 Martie 2011 09:20

Eu am doua nelamuriri.

"Ne-am iubit" spui tu,nu ai cum sa stii ce a simtit el cu adevarat Daca ti-a spus in unele momente "te iubesc" asta nu inseamna ca a si simtit asta...
Barbie30_
Postat pe 3 Martie 2011 09:22
De la: Barbie30_, la data 2011-03-03 09:20:46Mie imi da cu virgula...cum poti sa iubesti o persoana pe care o vezi de 3-4 ori pe an?

Nu iubesti persoana, iubesti ceea ce reprezinta ea in creierul tau.
Lucia38
Postat pe 3 Martie 2011 09:25
De la: Lucia38, la data 2011-03-03 09:25:10
De la: Barbie30_, la data 2011-03-03 09:20:46Mie imi da cu virgula...cum poti sa iubesti o persoana pe care o vezi de 3-4 ori pe an?

Asta se intampla de regula in relatiiile virtuale,isi creioneaza in minte jumatatea ideala.
Barbie30_
Postat pe 3 Martie 2011 09:30

Chiar daca nu e fizic langa ea, vb la telefon, pe Mess. Cred ca poti iubi si fara sa te intalnesti cu EL( prea des). Dar de cele mai multe ori , cand se intalnesc, descopera ca "iubirea"nu-i chiar asa de mare si toata vraja se stinge!
mimi_ca29
Postat pe 3 Martie 2011 09:35
De la: Barbie30_, la data 2011-03-03 09:22:53

Eu am doua nelamuriri.

"Ne-am iubit" spui tu,nu ai cum sa stii ce a simtit el cu adevarat Daca ti-a spus in unele momente "te iubesc" asta nu inseamna ca a si simtit asta...
Nu doar imi spunea ca ma iubeste...arata asta,ce s-a intamplat,nu pot stii...daca as fi stiut,nu as fi avut atatea intrebari....
avco
Postat pe 3 Martie 2011 09:36
Iata...si acum ma suna,dar nu ii raspund,daca as face asta stiu ca as ceda la toate cuvintele lui...e un foarte bun manipulator...prin vorbe...dar s-a terminat.
avco
Postat pe 3 Martie 2011 09:38
De la: avco, la data 2011-03-03 09:36:08

Eu am doua nelamuriri.

Nu doar imi spunea ca ma iubeste...arata asta,ce s-a intamplat,nu pot stii...daca as fi stiut,nu as fi avut atatea intrebari....

Cand iti arata,in concedii?
Barbie30_
Postat pe 3 Martie 2011 09:43
De la: Barbie30_, la data 2011-03-03 09:43:35
De la: avco, la data 2011-03-03 09:36:08

Eu am doua nelamuriri.

Cand iti arata,in concedii?
Nu doar atunci cand ne intalneam,ci prin ceea ce facea pt mine.Daca partenerul tau de viata ar fi plecat o perioada mai lunga de timp de langa tine si sentimentele ar fi aratate doar printr-un simplu "te iubesc",ai crede ca nu simte acest lucru?
avco
Postat pe 3 Martie 2011 09:57
Tu incerci sa ma convingi pe mine de ceva de care nici macar tu nu esti sigura...In primul rand relatia voastra a fost una de la distanta tot timpul,e altceva cand ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului si partenerul e nevoit sa plece pentru o perioada.In al doilea rand cand accepti sa ai o relatie de genul asta in care va vedeti de 3-4 ori pe an,sa ai pretentia ca el sa se calugareasca...mi se pare mult prea mult.Atata timp cat tu nu esti langa el nu poti sa-i impui sa se calugareasca.Sincer,eu una cred ca si-a aratat asa zisa iubire doar atunci cand a avut un interes.Tu ai toate datele problemei si ar trebui sa vezi mai clar decat noi,dar e foarte greu sa dai sentimentele deoparte si sa gandesti la rece,nu?
Barbie30_
Postat pe 3 Martie 2011 10:09
De la: mimi_ca29, la data 2011-03-03 09:35:49

Chiar daca nu e fizic langa ea, vb la telefon, pe Mess. Cred ca poti iubi si fara sa te intalnesti cu EL( prea des). Dar de cele mai multe ori , cand se intalnesc, descopera ca "iubirea"nu-i chiar asa de mare si toata vraja se stinge!

Exact la asta ma refeream si eu.
Lucia38
Postat pe 3 Martie 2011 10:11
De la: avco, la data 2011-03-03 09:02:09Buna dimineata! Nu pot intelege cum te poate judeca cineva intr-un asa mod,ma refer la rashela,cand nu te cunoaste decat din ceea ce ai scris intr-un moment de durere.Crezi,rashela ,ca in iubire exista limite de varsta? De unde ai concluzionat tu ca nu am o viata deosebita in spatele a ceea ce mi s-a intamplat? Pot sa iti spun ca am am un copil...lucrez,sunt o persoana apreciata prin ceea ce fac...nimeni nu stie ce e in sufletul meu,de multe ori afisez o imagine de femeie fericita.Poate din aceasta cauza am scris,ca sa imi descarc sufletul nestiind ca exista si persoane care te judeca intr-o asemenea maniera.Macar putina decenta si respect.Eu nu as putea sa jignesc pe cineva...dar,fiecare face ce stie mai bine.O zi frumoasa va doresc!

Ia incearca sa de detasezi de poveste si s-o citetsi cu ochii unui simplu forumist. Ca tot esti obisnuita sa ai sentimente virtuale.
Si ia vezi cam ce impresie face postul tau? A unei femei mature, cu un copil acasa de care trebuie sa se ingrijeasca sau, iti place sau nu, a unei pustoaice disperate, aflata in deriva ca, nu stiu cine cunoscut pe net, cu care are, dar n-are o relatie serioasa, n-o mai baga in seama?

Ia incearca sa te pui in situatia unei persoane agasate de o alta, terorizata cu telefoane, cu un du-te- vino de te doare capul, cu lacrimi si smulgeri de par din cap, alea-alea si vezi, iti place?

Si daca TU nu te regasesti in ce am scris, apoi nu-i vina mea. Asta-i postul tau, nu al meu. Si asta-i impresia pe care ai creat-o.

Imi spui "De unde ai concluzionat tu ca nu am o viata deosebita in spatele a ceea ce mi s-a intamplat?" Wow! Dar ce ti s-a intamplat asa deosebit? Ca nu mai vrea un mascul sa te bage in seama? Din nou WOW!!!

Ma intrebi "Crezi,rashela ,ca in iubire exista limite de varsta?" Dar unde am spus eu ca n-ai voie sa iubesti un om mai in varsta ca tine cu 20 - 50 de ani? Era vorba de a te comporta ca un adult, specific varstei tale.
Tocmai pentru ca esti adult, in momente de suferinta (si iar imi vine sa intreb: ASTA-i suferinta????) se aduna, cugeta, vede ce e de facut, nu intra pe un forum si intreaba: "incotro s-o apuc ca-s pierduta?" Ce-ai pierdut? Iubirea lui? Pai, n-ai avut-o cu adevarat niciodata.

Probabil ca nici acum nu intelegi ce vreau eu sa spun.

rashela
Postat pe 3 Martie 2011 15:57
De la: avco, la data 2011-03-02 09:23:50Buna! Ma numesc Alina si am 35 de ani,acum 3 ani am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului.Toate bune si frumoase,ne-am cunoscut si in realitate,doar ca intre noi era o distanta considerabila,aprox 400 km.Ne vedeam destul de rar,ne petreceam concediile impreuna,cred ca ne vedeam de 3-4 ori pe an,in rest vb foarte mult timp,la telefon.Totul a mers bine,ne iubeam...dar in toamna trecuta i-am gasit unele mesaje,in telefon intre el si fosta prietena...de atunci mi-am pierdut increderea in el si am devenit suspicioasa .El vroia libertate, imi spunea ca ma iubeste,ne-am petrecut craciunul impreuna,mi-a spus ca o sa fim impreuna pana la urma .Imi spunea cuvinte frumoase ca,mai apoi sa imi spuna ca nu stie ce simte pt mine,ca ceea ce imi promitea la un moment dat era pt ca asa simtea atunci cand spunea.Tot acest comportament ma bulversa.Am vrut de foarte multe ori sa o termin cu el...dar el ma intorcea,imi spunea ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna.Ultima mea decizie de a ma desparti de el a fost intr-o joi,acum 2 saptamani...m-a sunat sa imi spuna ca ma iubeste si ca vrea sa gasim o solutie ca sa fim impreuna...m-am intors,din nou...il iubesc.....Dar...totul s-a terminat lunea trecuta cand m-a anuntat ca totul s-a terminat,ca nu ma iubeste si nu mai vrea nimic de la mine.Nu imi venea sa cred...am vrut sa nu ii mai raspund la telefon...dar cedez tot timpul.Duminica l-am sunat si,atunci a inceput sa tipe la mine,sa imi spuna sa nu ma mai bag in viata lui,ca nu ma iubeste,nu vrea nimic de la mine si ca acel cuvint..."te iubesc",din ultimul timp mi l-a spus din mila.M-a durut enorm de mult toate acele cuvine,chiar daca...m-ai tarziu si-a cerut iertare si le-a retras,spunand ca nu vroia sa spuna asta,ca s-a exprimat gresit.Nu imi vine sa cred ca in tot acest timp am trait intr-o mare minciuna,nu mai stiu ce sa cred...ma doare tot ceea ce mi-a spus...nu mai stiu ce sa cred.Ma mai cauta....dar vocea lui,care e atat de indiferenta imi produce ulta suferinta.Nu inteleg ce s-a intamplat....Oare ce e de fapt? Cei apropiati imi spune-au ca aceasta relatie imi face rau...dar il iubesc...sau iubeam...nici nu mai stiu ce simt.Dar cand il aud,la telefon as vrea sa imi spuna ca ma iubeste si sa se intoarca la mine...sunt tare ciudata.Ce se intampla oare?

Simplu. (...sau nu)
A mers cu doua relatii in paralel ori de la inceput, ori de la un moment dat si a ales-o pe cealalta.

Stiu ca e dureros ceea ce am zis si ca nu vrei sa crezi, dar mai sunt si astfel de persoane. Totusi, avand in vedere varsta ta, eu n-as fi permis un asemenea de joc de-a soarecele si pisica. Asta pentru ca eu, cand ating o anumita varsta, nu mai am chef de jocuri, ori esti cu mine, ori nu esti. Ca nu mai suntem copii si se presupune ca stim deja ce vrem.

PS: varsta mea de la profil nu e reala, in caz ca te roade curiozitatea
kudika_pudika
Postat pe 3 Martie 2011 17:07

asta-i buna! adica dupa ce te insori incepe declinul!
MIMI! reformuleaza ca altfel o sa cred ca ma pot da la tine cu tupeu odata ce nu mai exista vraja intre tine si sot , ma pot baga fara probleme
pickard
Postat pe 3 Martie 2011 17:12
De la: rashela, la data 2011-03-02 09:33:02"Si-asa-mi vine cateodata,
sa dau cu cutitu'n piatra!"

Adica asa-mi vine sa trag o injuratura din aia romaneasca (oricum nu m-ar intelege vecinii)....
Mai fato, femeie, ai 35 de ani. Adica un picut mai tinerica decat mine. Si cand vad ce scrii pe aici, cum te comporti cu un barbat, imi vine sa urlu la luna. CUM E POSIBIL? Nici 16 ani daca aveai, nu-ti gaseam o scuza, dar 35??? WTF? Maine, poimaine, intri la menopauza si te asezi frumusel in fata televizorului la telenovele ca, altceva mai bun nu mai ai de facut. Cei mai frumosi ani i-ai pierdut deja. Inca doua, trei telefoane de la amaratul asta de om (ca el saracu', nu-i vinovat cu nimic, el spune si tu nu pricepi), inca doua, trei impacari si gata. Impletesti ciorapi pentru nepotii altuia.

Chiar asa, maritata ai fost vreodata? Iti spune cineva mama?

Adevarul e ca n-am mare lucru de spus unei femei adulte care se comporta precum o pitipoanca.

Adevarul e ca postul tau e cam dur si o jignesti pe femeie fara alt temei decat suferinta ei in iubire descrisa mai sus.
Asa, si? e mai naiva, naiva poti fi si la 60 de ani.
Cum e posibil? Ii lipseste experienta de viata propriu-zisa, o fi fost tinuta intr-un castel de parinti si apoi de fostul sot (sau partener). Se mai intampla, nu e nevoie sa punem astfel de oameni la zid doar pentu ca nu sunt asa cum vrem noi.

Si daca ti s-a facut lehamite de citit aceleasi povesti pe aici..... stii ce ai de facut

Cu scuzele de rigoare ca m-am bagat si eu ca nuca-n perete
kudika_pudika
Postat pe 3 Martie 2011 17:13
De la: kudika_pudika, la data 2011-03-03 17:13:28
De la: rashela, la data 2011-03-02 09:33:02"Si-asa-mi vine cateodata,
sa dau cu cutitu'n piatra!"

Adica asa-mi vine sa trag o injuratura din aia romaneasca (oricum nu m-ar intelege vecinii)....
Mai fato, femeie, ai 35 de ani. Adica un picut mai tinerica decat mine. Si cand vad ce scrii pe aici, cum te comporti cu un barbat, imi vine sa urlu la luna. CUM E POSIBIL? Nici 16 ani daca aveai, nu-ti gaseam o scuza, dar 35??? WTF? Maine, poimaine, intri la menopauza si te asezi frumusel in fata televizorului la telenovele ca, altceva mai bun nu mai ai de facut. Cei mai frumosi ani i-ai pierdut deja. Inca doua, trei telefoane de la amaratul asta de om (ca el saracu', nu-i vinovat cu nimic, el spune si tu nu pricepi), inca doua, trei impacari si gata. Impletesti ciorapi pentru nepotii altuia.

Chiar asa, maritata ai fost vreodata? Iti spune cineva mama?

Adevarul e ca n-am mare lucru de spus unei femei adulte care se comporta precum o pitipoanca.

Adevarul e ca postul tau e cam dur si o jignesti pe femeie fara alt temei decat suferinta ei in iubire descrisa mai sus.
Asa, si? e mai naiva, naiva poti fi si la 60 de ani.
Cum e posibil? Ii lipseste experienta de viata propriu-zisa, o fi fost tinuta intr-un castel de parinti si apoi de fostul sot (sau partener). Se mai intampla, nu e nevoie sa punem astfel de oameni la zid doar pentu ca nu sunt asa cum vrem noi.

Si daca ti s-a facut lehamite de citit aceleasi povesti pe aici..... stii ce ai de facut

Cu scuzele de rigoare ca m-am bagat si eu ca nuca-n perete

Mimi, nu-i nevoie sa-ti ceri scuze, nu mi-ai gresit cu nimic.
Si nici eu nu consider ca a fi dur cu cineva, cand eu asa simt, asa gandesc, ar fi o jignire. Nu consider ca a peria pe cineva ii aduce un avantaj. Nu consider ca un adult trebuie menajat in situatii de genul asta.
Si daca exista un alt mod de a spune cuiva ca e naiv in afara de acela de a-i spune ESTI NAIV, eu nu l-am descoperit.
Vi se pare dur termenul de pitipoanca? Ca altceva nu vad sa fi fost "dur" in postul meu.

Si da, mi-e lehamite si da, stiu ce am de facut. :)
rashela
Postat pe 3 Martie 2011 17:22
Ah, nu stiu de ce am vorbit cu MImi in postul de mai sus. Evident, ma adresam altcuiva. Scuze.
rashela
Postat pe 3 Martie 2011 17:28
De la: rashela, la data 2011-03-03 17:28:42Ah, nu stiu de ce am vorbit cu MImi in postul de mai sus. Evident, ma adresam altcuiva. Scuze.

kudika_pudika
Postat pe 3 Martie 2011 17:30
De la: rashela, la data 2011-03-03 17:28:42Ah, nu stiu de ce am vorbit cu MImi in postul de mai sus. Evident, ma adresam altcuiva. Scuze.

Am sughitat!
mimi_ca29
Postat pe 3 Martie 2011 17:35
De la: pickard, la data 2011-03-03 17:12:58

asta-i buna! adica dupa ce te insori incepe declinul!
MIMI! reformuleaza ca altfel o sa cred ca ma pot da la tine cu tupeu odata ce nu mai exista vraja intre tine si sot , ma pot baga fara probleme

Dragul meu Piki, nu stiu daca sa-ti fac jocul sau sa te lamuresc. Gata! M-am hotarat: prima oara te lamuresc apoi iti fac jocul. Vorbeam despre relatiile virtuale . Acum ..partea a doua: Nu te poti baga pt ca esti "to BIG" pt mine
mimi_ca29
Postat pe 3 Martie 2011 17:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EU ,CRISTINA 14 De la: scorpio67 8 Mai 2011 19:33
cum pot sa renunt la cineva care ma face fericita? 33 De la: kudika082955 15 Noiembrie 2009 18:58
Speranta sau Uitare? 130 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:46
salutare 3 De la: no_money 26 Aprilie 2009 00:02
ce sa fac sa-l fac sa se apropie mai mult de mine? 66 De la: kudika475109 28 Iulie 2013 12:18