Setari Cookie-uri

Castiga de la Plafar produse ColonHelp pentru o cura completa de detoxifiere!

Atat eu cat si sotul meu avem o problema majora cu care ne confruntam:obezitatea.Sunt convinsa ca Colon Help ne-ar ajuta enorm in aceasta problema .
mihaela_nectaria
Postat pe 15 Martie 2011 21:24
Colon Help este solutia pentru sanatate si frumusete !
mihaela_nectaria
Postat pe 15 Martie 2011 21:27
De la: concursKudika, la data 2011-03-03 11:21:55[b]Kudika si Plafar te invita la concurs![/b]

Impartaseste-ne pe forumul Kudika opinia ta despre sanatate si frumusete – cum sa le dobandesti, dar mai ales, cum sa le pastrezi si poti castiga necesarul de produse ColonHelp pentru o cura completa de 3 luni!

Concursul se desfasoara in perioada 03-17 martie 2011 iar castigatoarea va fi anuntata in data de de 19 martie.

Vom premia raspunsurile cele mai argumentate si mai simpatice!

Mult succes!
anca_lazin
Postat pe 16 Martie 2011 08:04
Poate suna a cliseu dar.... oameni buni stim cu totii ca frumusetea vine din interior. Vrem sa fim sanatosi , frumosi, voiosi! Atunci ce mai asteptam , trebuie sa luam atitudine.
Incepem cu sufletul, pentru ca fiti siguri are si el MARE nevoie de detoxifiere.... ne rugam, ne relexam, meditam....incercam sa ne umplem fiinta de bucurie fiecare cum putem.
Pe parcurs incercam sa ne hranim sanatos... hrana noastra sa fie medicamentatia noastra. Daca nu reusim doar prin alimentatie, sunt o multime de produse naturiste care ne pot ajuta. Eu una sunt o mare fana a produselor de acest gen... Bineinteles ca am folosit si renumitul ColonHelp. Eu una ma simt excelent, iar cei apropiati mie au incceput de ceva timp si ei cura cu acest produs. Aici cred putin si in felul meu convingator de a ma purta cu oamenii, asta sunt n-am ce sa fac!!!
Frumusetea exterioara, caci sa fim seriosi vrem cu totii sa ajungem si aici...dragii mei este relativa. Eu,una, ma consider o femeie draguta care stie sa-si puna in evidenta ceea ce are mai placut, dar inainte de toate ma consider o femeie cu atitudine. Nu ma las usor doborata si nici nu o voi face vreodata.
Viata este o aventura poate sa fie una plina de bucurie sau poate sa fie si altfel! Eu nu vreau sa aleg sa fie altfel, vreau sa ma bucur de tot ce imi ofera aceasta viata...
Sa fim veseli, sa fim frumosi, sa fim SANATOSI!
anca_lazin
Postat pe 16 Martie 2011 08:25
Sanatate, inseamna o dieta echilibrata, miscare si in general un stil de viata sanatos.Acesta implica pe langa o dieta bogata in fructe legume si peste si vizita la stomatolog trimestrial, analize de sange de cel putin 2 ori pe an si miscare cel putin 20 de minute zilnic. Este adevarat ca " suntem ceea ce mancam."
Despre colon help am auzit numai lucruri bune, dar nu cred ca poate sa faca minuni daca dieta e necorespunzatoare.
kudika020675
Postat pe 16 Martie 2011 09:45
Sanatatea si frumusetea sunt generate de un mare ingredient...iubire. Cum afirma Hesiod, iubirea este arhitectul Universului.Iubirea ne modelaza si ne construieste sanatoase si frumoase,ea se arata din interor spre exterior,se simte,se vede,se apreciaza...In prezent,grijile si stresul ne fac sa omitem esentialul dar pentru cele mai multe dintre noi, ColonHelp-ul ne reda echilibrul,ne ajuta sa avem viata sanatoasa si frumoasa!Cel putin asa a fost pentru mine...
mandila
Postat pe 16 Martie 2011 10:22
Frumusetea vine din suflet, din dorinta noastra de a straluci, de a fi iubiti si de oferi dragoste si bunatate. Sanatatea sufletului si a trupului este delicata si luptam pentru a o pastra, dar uneori trebuie ajutata si de cei de langa noi, care din respect si drag pentru om, au descoperit produse care sa ne usureze aceasta lupta.Colon Help este unul din aceste remedii naturale pe care si-l doreste oricine, printre care si eu.
cristalia
Postat pe 16 Martie 2011 11:22
Teoretic cred ca stie toata lumea ,dar practica ne omoara,cam sarim peste ea.Fructe si legume multe,acum ca a venit primavara urzici,stevie,spanac,multa miscare si aer curat.
kudika113923
Postat pe 16 Martie 2011 11:43
Teoretic cred ca stie toata lumea ,dar practica ne omoara,cam sarim peste ea.Fructe si legume multe,acum ca a venit primavara urzici,stevie,spanac,multa miscare si aer curat.
kudika113923
Postat pe 16 Martie 2011 11:44
Am folosit COLON HELP si eu si sotul . Este foarte bun. Eu nu am probleme cu greutatea dar am dorit sa fac o detoxifiere dupa sarbatori. Mi-a reglat digestia, nu mai am balonari, nu mai am probleme cu hiperaciditatea si nu in ultimul rand, m-am obisnuit sa beau minim 2 litri de apa plata pe zi ceea ce inainte nu reuseam. Sotului meu care are diabet de tip II, i-a reglat glicemia si a dat jos 3 kg intro luna.
Va recomand sa-l consumati cu iaurt natural preparat in casa. Este mult mai eficient decat in cazul consumarii cu apa. Legumele si fructele proaspete consumate zilnic, ajuta nu numai in cura de detoxifiere ci si la mentinerea sanatatii.
auricapopsm
Postat pe 16 Martie 2011 12:34
”Mens sana in corporem sana” si ”suntem ceea ce mancam”, ”nicio zi fara sport sau miscare” sunt sloganuri care ar trebui sa ne conduca in ceea ce facem in pastrarii sanatatii si frumusetii.In plus, felul in care aratam si ne simtim in corpul nostru conteaza foarte mult.Eu consider ca este important sa fac in fiecare zi miscare atat in natura cat si acasa.Afara, mai ales acum ca incepe incalzirea vremii si urmeaza zile insorite , este cel mai bine sa fac miscare. De obicei alerg sau ma plimb in parc, pe starda, fac jogging.
Acasa, treburile casnice plus alergatul pe bicicleta magnetica, genoflexiunile, un aerobic usor, pe un ritm propriu, inventat de mine, abdomenele ,...toate acestea ma mentin in forma, imi dau un tonus fizic si psihic extraordinar.
Este foarte important sa facem miscare, pt.ca se oxigeneaza mai bine creierul si intreg organismul, mentinem inima sanatoasa, prevenim depunerea grasimilor pe organe si artere, determinam creierul sa secrete endorfine si seroatonina, hormoni ai fericirii, care ne dau o satre proaspata, de bine..
Nu ati observat ca atunci cand faceti miscare, va simtiti mai entuziasti si mai fericiti?
In plus, trebuie sa avem o mare atentie la ceea ce mancam si sa ne hidratam suficient cu apa si ceaiuri naturale, nu cu sucuri carbogazoase.
mariapor
Postat pe 16 Martie 2011 14:41
buna,eu am folosit Colon Help dupa nastere adica dupa ce nu am mai alaptat si intr-adevar face minuni.M-a invatat sa beau apa ceea ce nu prea beau,m-am simtit mai plina de viata chiar daca bebelu este foarte energic,mi-a reglat tranzitul intestinal si multe altele...
Acum am incepu din nou,vreau sa scap de cateva kg
Eu recomand tuturor,oricum este ceva natural daca bine nu-ti face nici rau nu-ti face
ellademian
Postat pe 16 Martie 2011 14:47
De la: concursKudika, la data 2011-03-03 11:21:55[b]Kudika si Plafar te invita la concurs![/b]

Impartaseste-ne pe forumul Kudika opinia ta despre sanatate si frumusete – cum sa le dobandesti, dar mai ales, cum sa le pastrezi si poti castiga necesarul de produse ColonHelp pentru o cura completa de 3 luni!

Concursul se desfasoara in perioada 03-17 martie 2011 iar castigatoarea va fi anuntata in data de de 19 martie.

Mult succes!
2a3d
Postat pe 16 Martie 2011 17:14
De la: 2a3d, la data 2011-03-16 17:14:19

Mult succes!
2a3d
Postat pe 16 Martie 2011 17:17
Colon Help este un prieten bun al pielii! De cand il folosesc tenul si-a recapatat luminozitatea si pielea este mai ferma. Este mai bun decat o crema! In fiecare zi iau o doza de colon help cu iaurt si ma simt excelent, imi da energie!
2a3d
Postat pe 16 Martie 2011 17:31
sanatatea si frumusetea se mentin daca ai ce! Adica daca le mostenesti genetic si ai grija sa nu-ti bati joc de ce ti-a dat mama.
Altminteri, farmece sa transformi o broasca raioasa in craiasa zapezilor, nu stiu!
Ati mai putea incerca cu detoxifieri periodice , alimentatie naturista, vitamine antioxidante, Omega 3+6+9, sport, ras si voie buna, somn cel putin 7 ore/noapte ( si noapte de noapte) sex regulat ( 2;3 ori pe saptamana).
Cica toate de mai sus ajuta! Pe mine cel putin da! cu siguranta!
blablab
Postat pe 16 Martie 2011 17:36
buna!
cred ca cel mai de pret lucru in viata este sanatatea si daca pe langa un organism sanatos aratam si bine, cred ca suntem cei mai norocosi oameni.Eu pun mare accent pe sanatatea mea si de aceea vreau sa-mi fac o cura de detoxifiere dupa o iarna grea cu multe grasimi si mancare nesanatoasa.As incerca colonHelp si pentru faptul ca pot avea un ten si un par sanatos.
multumesc!
kudika376846
Postat pe 16 Martie 2011 19:33
Sincera sa fiu, am auzit cate ceva despre ColonHelp, insa nu foarte multe...iar acum dupa ce am citit unele pareri ale cititoarelor, chiar m-ar tenta si pe mine o astfel de "cura". Mereu am avut probleme...eu cu mine..cu corpul meu, cu aspectul meu fizic..Insa, incerc sa invat sa ma accept eu pe mine, in primul rand, ca sa ma poata vedea si ceilalti cu alti ochi..asta e secretul! Ce pot spune?...Sanatatea este cel mai important lucru pentru noi, si ar trebui sa avem grija de noi, de sanatatea noastra, sa nu ne ignoram...Sanatatea si frumusetea, dupa parerea mea o dobandim fiecare, toti suntem frumosi, fiecare in felul nostru, insa trebuie sa invatam sa si le pastram...si asta o putem face prin sport, un meniu sanatos, mese regulate, etc...Dar cel mai important lucru cred k este faptul ca trebuie sa avem incredere in fortele proprii, sa ne simtim frumoase in pielea noastra, chiar daca nu toate purtam marimi de fotomodel...Toate suntem niste Cenusarese, indiferent de marimea pe care o purtam...in fiecare din noi exista o frumusete si un farmec aparte! Doar ca uneori, e mai greu pana la descoperirea acestei frumuseti...!
Si oricat de hidoasa ar fi Ratusca cea urata, se poate transforma intr-o minunata lebada, daca are grija de ea si de sanatatea sa....si implicit, frumusetea nu va intarzia sa-si arate efectele! :)
Sa stiti ca suntem propriile noastre Zane Bune...asa ca nu trebuie sa incetam sa ne visam visul, sa ne implinim dorintele si sa ne scriem propriul sfarsit!
Mult succes!
sunshine004
Postat pe 17 Martie 2011 01:19
Sanatatea este cel mai important lucru din viata fiecaruia.
siana
Postat pe 17 Martie 2011 08:11
kudika113923
Postat pe 17 Martie 2011 08:28
kudika113923
Postat pe 17 Martie 2011 08:29
kudika113923
kudika113923
kudika113923
sanatatea este bunul nostru cel mai de pret,eu incerc sa o menajez si cu toate ca timpul nu imi prea permite reusesc sa fac sport, reusesc sa fac fata tentatiilor culinare si nu mananc decat mancare pregatita de mine ,multe fructe si legume,si fara sa ma laud reusesc sa am grija de familia mea.
Folosesc de doua ori pe an cura de detoxifiere cu colonhelp, totodata folosesc produse plafar(ceaiuri,seminte)si ma simt foarte bine.
sfatul meu este sa consumati si voi colonhelp.
carmenspinu
Postat pe 17 Martie 2011 08:33
Parerea mea este ca , exceptand cazurile nefericite, natura ne inzestreaza de la bun inceput cu aceste doua daruri nepretuite : sanatatea si frumusetea. N-am vazut un chip de copil sau adolescent despre care sa spun ca e urat !
Din pacate, din clipa cand am inceput sa avem "preferinte "si sa ni le permitem, am renuntat la meniul mamei cu lapte, miere , carnita fiarta si fructe , pentru un meniu Mac Donald sau o saorma, etc, am renuntat la ceiutul cu lamaie din cana de acasa pentru Fanta, Pepsi sau altceva din comert.
Din acea clipa , dragii mei , trebuie sa stim ca toate acestea le vom plati scump mai tarziu. E timpul sa ne trezim! Sa nu ne condamnam singuri! Voi, tineri, inca mai aveti timp sa va informati si sa schimbati aceste lucruri, nu pentru ca asa zice mama, ci pentru ca e vorba de sanatatea voastra de mai tarziu. Nu zice nimeni sa nu mancam cand si cand o saorma, sa zicem, nu zice nimeni sa nu bem un Pepsi cand si cand, dar acest moft sa nu fie obicei!
Iar noi, maturii care am gresit la randul nostru, fie din inconstienta, fie din necunoastere, sa incercam din rasputeri sa indreptam ce se mai poate, renuntand la obiceiuri daunatoare de zeci de ani, facndu-ne altele. Nu e usor, fara indoiala, va spun din proprie experienta, dar se poate. Si desigur, vrem sa aratam un pic mai tineri si sa fim un pic mai sprinteni, sa nu mai simtim anii din buletin in ficatul obosit sau in picioare. Acum avem toate informatiile de care avem nevoie : multe fructe si legume, carnita de porc mai putina, un pic de miscare, mese mici si dese, etc. Trebuie doar sa le adaptam noua, functie de timp si resurse si sa le aplicam. Veti vedea ca schimbarile ,in timp, nu sunt doar povesti!
covelu
Postat pe 17 Martie 2011 08:38
Am 41 de ani si consider ca detoxifierea organismului este cea mai buna metoda de ati mentine tineretea si frumusetea.Perioada cea mai eficace pt detoxifiere este primavara cand pe langa o alimentatie bogata in vitamine folosesti si produse care ajuta la curatarea organismului de toxinele acumulate in perioada iernii.
flory36
Postat pe 17 Martie 2011 09:05
Teoria o stiu, practica ... nu ma omoara, dar nici bine nu-mi face.
Eu locuiesc la tara, asa ca ar trebui sa va spun ca am cel putin o alimentatie sanatoasa si ar fi adevarat, cel putin partial. Consumam produse proaspete si naturale (lapte, oua, carne de pasare etc.), primavara si vara legumele provin din gradina proprie. La mine nu e o problema de mancare nesanatoasa din cauza fastfood-urilor sau alte asemenea cauze specifice secolului 21. Eu fac parte din specia "pretentiosilor la mancare": nu mananc salate si verdeturi (si aici ma refer la frunze: salata, spanac, varza, telina, patrunjel etc.); legume in starea naturala, consum vara rosii, castraveti, ceapa si cam atat. Evit prajelile mai putin din cauza recomandarilor nutritionistilor, cat din cauza durerilor de stomac. Nu reusesc nici sa consum acei 2 litri de lichide, dar am ajuns la performanta de aproape 1 litru (mai ales, ceai de plante). La fructe, e ceva mai bine. Merele nu lipsesc din casa (cumparate din piata cu speranta ca sunt autohtone si neinjectate/stropite cu diverse chimicale) si de obicei cumpar si alte fructe (kiwi, portocale, mandarine etc), depinde ce ma tenteaza la supermarket. Nu fac nici sport, cel putin nu disciplinat; miscare fac pentru ca am treaba pe langa casa, in gradina; Am luat tratamente naturiste pentru memorie, ochi si niste calciu, dar numai pentru perioade scurte. Cu mere, miere, ursturoi, ceapa si siropuri facute in casa pot sa spun ca de 2-3 ani am scapat de iarna fara gripa, doar nasul infundat din cand in cand. Culeg plante medicinale de primavara pana toamna si cu acestea facem ceai de-a lungul anului. Folosim de cativa ani bitter suedez facut de cumanta mea din alcool natural (plantele sunt comandate, pentru ca nu se gasesc toate in Romania) . Apreciez tratamentele naturiste tocmai pentru ca plantele celelalte ingredinte sunt naturale si nu au efecte secundare.
Cristina979
Postat pe 17 Martie 2011 10:35
Buna ziua,
As dori sa particip si eu la acest concurs. Nu am folosit acest produs, dar as fi interesat de el.
O colega l-a folosit si este foarte multumita.
100380
Postat pe 17 Martie 2011 10:50
cred ca cea mai buna metoda pentru mentinerea sanatatii si frumusetii este un stil de viata sanatos. Înjumãtãþirea porþiilor de mâncare, hidratarea corespunzãtoare ºi 30 de minute de miºcare pe zi ne ajutã sã slãbim pânã la jumãtate de kilogram pe sãptãmânã Adoptarea unui stil de viaþã sãnãtos ne ajutã sã slãbim ºi sã ne pãstrãm silueta fãrã a depune prea mari eforturi.Un mare beneficiu al unui stil de viaþã sãnãtos este acela cã metabolismul nu este supus schimbãrilor bruºte, aºa cum se întâmplã în cazul adoptãrii unei diete drastice. Mai mult, specialiºtii în nutriþie spun cã persoanele care adoptã un regim restrictiv de cel mult douã ori pe an prezintã un risc crescut de îmbãtrânire precoce a pielii. Aceste diete sunt sãrace în nutrienþi esenþiali dermei, iar pielea nu mai are putere sã lupte împotriva radicalilor liberi.Un stil de viaþã sãnãtos presupune ºi hidratarea organismului.Pentru menþinerea unui nivel normal de hidratare este recomandat consumul zilnic de 2 litri de lichide, provenite atât din bãuturi cât ºi din alimente. Apa bãutã înainte de servirea mesei contribuie la reducerea senzaþiei acute de foame.În plus, includerea în rutina zilnicã a cel puþin 30 de minute de activitate fizicã pe zi ne ajutã sã ardem multe kilocalorii indiferent dacã alegem alergarea sau o plimbare pe jos. Întregul ritual este la îndemâna oricui, iar principalele beneficii sunt cã slãbim sãnãtos fãrã a ne pune sãnãtatea în pericol.
vios777ro
Postat pe 17 Martie 2011 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Pantene saptamana 4 335 De la: concursKudika 18 Octombrie 2010 11:46
Baneasa Shopping City si Muscle Maker iti ofera 2 vouchere de 350 Euro fiecare! 89 De la: adrianas18 9 August 2011 16:11
Castiga unul dintre cele 6 cursuri de dans oferite de Moty Dance School! 34 De la: kudika436511 19 Septembrie 2011 05:04
Concurs Ravioli 515 De la: Motz 13 Iunie 2010 16:13
Concurs Bottega Verde 2195 De la: concursKudika 19 Martie 2010 17:56