te pupa tata[/quote]
helau, misto avatar
|
visan_georgiana Postat pe 6 Martie 2011 12:51
|
Nu esti deplasata sa te gandesti sa pui punct. Asta din cauza faptului ca el isi inchipuie ca BTS-urile se vindeca de la sine si apoi pt ca te-a acuzat de infidelitate. Tocmai ca cica are experienta de viata ar trebui sa stie ca, candidoza se ia si de la apa din psicina sau sunt femei care o fac regulat din cauza unui dezechilibru in corp.
Cat despre tratamentul masculului, nu stiu ce sa zic, si eu ca orice alta femeie am avut asa ceva, dar nu a fost nevoie ca partenerul sa se trateze si el (in cazul meu), doar de abstinenta pe perioada tratamentului meu.
|
kudika_pudika Postat pe 6 Martie 2011 22:36
|
De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12 ma uimeste si ma doare lipsa de minima educatie a unor barbati care, desi au experienta de viata cu carul, se dovedesc pana la urma a fi ignoranti si foarte balcanici.
Nu ma voi referi la partea medicala a povestii tale, probabil ca medicul te-a lamurit (sau fetele aici pe forum) ci doar la partea sentimentala a ei.
Stim cu totii ca prima reactie a unei persoane, fie barbat, fie femeie, atunci cand e prinsa cu musca pe caciula, este una violenta. Verbal, de regula. Cu cat omul e mai educat, cu atat aceasta reactie se scurteaza si ratiunea isi spune cuvantul. Nu stiu cum e individul din povestea ta, DAR..
..si acum voi face o scurta paranteza
DACA tu excluzi orice alta posibilitate de infectare din cele mentionate de fete, DACA tu esti convinsa, fara doar si poate ca, numai el te-ar fi putut infecta, atunci a-ti pune intrebarea "merita acest individ sa continui o relatie cu el?", mi se pare inutil. Relatia ar trebui sa fie deja terminata. Sa nu mai conteze nicio secunda explicatiile, de orice natura ar fi ele.
Vroiam sa mai spun ca, e foarte usor cand faci pe cocosul sa spui: "nu fac tratament, nu fac investigatii medicale, mi-e egal". Dimpotriva, cred ca orice om normal, cu scaun la cap, cand i se spune "ti-am dat un BTS, uite si tratamentul in punguta asta", il face. Restul e teatru ieftin. Teatru care, cu atat mai mult, m-ar indreptati pe mine sa-l consider un barbat mic si sa-l trec la capitolul "fuse si se duse".
|
|
|
rashela Postat pe 7 Martie 2011 02:59
|
De la: marco918, la data 2011-03-06 11:22:01De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12Cred ca trec prin cea mai stupida si jenanta situatie din toata existenta mea ca femeie: traversez un episod destul de neplacut de infectie cu candida - am mai avut si niciodata nu s-a pus problema ca partenerul sa fie refractar. Ultima recidiva are o vechime de mai bine de 6 ani. Cu actualul partener lucrurile au stat perfect pana saptamana trecuta cand s-a declansat "tragedia".
Avand o relatie la distanta, a fost nevoie de o singura scanteie ca el sa inceapa sa ma acuze de infidelitate, fiind cea mai la indemana arma. Pur si simplu am obosit sa ma apar, dar acum problema e ca atitudinea lui nu numai ca ma ingrijoreaza, dar ma si sperie.
El nu face tratament, desi i-am trimis ce are nevoie sa se trateze sa-l scutesc de o vizita jenanta la medic, el stie mai bine si ca organismul o sa lupte, nu e nevoie de tratament si discutia a degenerat atat de nasol ca ne-am certat foarte, foarte urat. Desi e un tip destupat si are destul creier sa inteleaga o situatie atat de delicata, reactia lui de Gheorghe de la Frecateii din Deal mi-a ridicat parul pe ceafa si acum nu stiu cum sa se faca mai repede maine sa aterizez din nou la ginecolog, pentru ca mi-e frica de mor sa nu fi luat ceva mai grav de la el. Avand in vedere ca el niciodata in cei 40 si un pic de ani nu s-a cautat de vreo "neregula" in zona, calea cea mai sigura sa porti o boala si sa o ignori cu succes.
Ma adresez mai degraba unui barbat, daca e vreunul prin zona, sa ma lumineze si pe mine cineva cu ce am gresit si daca sunt absurda daca ma gandesc foarte, foarte serios sa inchid capitolul si sa trag linie cu omul. Dincolo de siguranta si de protectie, care acum simt ca mi-au fost brutal calcate in picioare, ma uimeste si ma doare lipsa de minima educatie a unor barbati care, desi au experienta de viata cu carul, se dovedesc pana la urma a fi ignoranti si foarte balcanici.
... lasa bre, ca nici tu nu esti mai procopsita ... la cit de usor va obtin, nici nu e de mirare ca sint astfel de barbati ... in fond ''va traiti'' viata ... ce mai conteaza cui ii mai dati BTS-uri ... tot ce conteaza este sa va simtiti bine ...
cu postul asta nu mi-ai dovedit decat ca esti mai incult decat credeam.
cu un simplu search pe google ai putae afla ca o candidoza nu se transmite doar prin actul sexual neprotejat.
te poti trezi cu ea pe cap prin simpla utilizare a antibioticelor care pot da peste cap flora intestinala si vaginal => candidoza...sau poti lua de pe un vas de toaleta, sau de la dusuri sau din mii de alte locuri..ori chiar prin utilizarea lenjeriei sintetice (adica faci din cauza nearisirii)
tot ce conteaza pentru tine e sa fii prost si sa-ti bati joc de lume pr forum?
INCULTULE!!!!
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 12:02
|
De la: visan_georgiana, la data 2011-03-06 12:50:49De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12Cred ca trec prin cea mai stupida si jenanta situatie din toata existenta mea ca femeie: traversez un episod destul de neplacut de infectie cu candida - am mai avut si niciodata nu s-a pus problema ca partenerul sa fie refractar. Ultima recidiva are o vechime de mai bine de 6 ani. Cu actualul partener lucrurile au stat perfect pana saptamana trecuta cand s-a declansat "tragedia".
Avand o relatie la distanta, a fost nevoie de o singura scanteie ca el sa inceapa sa ma acuze de infidelitate, fiind cea mai la indemana arma. Pur si simplu am obosit sa ma apar, dar acum problema e ca atitudinea lui nu numai ca ma ingrijoreaza, dar ma si sperie.
El nu face tratament, desi i-am trimis ce are nevoie sa se trateze sa-l scutesc de o vizita jenanta la medic, el stie mai bine si ca organismul o sa lupte, nu e nevoie de tratament si discutia a degenerat atat de nasol ca ne-am certat foarte, foarte urat. Desi e un tip destupat si are destul creier sa inteleaga o situatie atat de delicata, reactia lui de Gheorghe de la Frecateii din Deal mi-a ridicat parul pe ceafa si acum nu stiu cum sa se faca mai repede maine sa aterizez din nou la ginecolog, pentru ca mi-e frica de mor sa nu fi luat ceva mai grav de la el. Avand in vedere ca el niciodata in cei 40 si un pic de ani nu s-a cautat de vreo "neregula" in zona, calea cea mai sigura sa porti o boala si sa o ignori cu succes.
Ma adresez mai degraba unui barbat, daca e vreunul prin zona, sa ma lumineze si pe mine cineva cu ce am gresit si daca sunt absurda daca ma gandesc foarte, foarte serios sa inchid capitolul si sa trag linie cu omul. Dincolo de siguranta si de protectie, care acum simt ca mi-au fost brutal calcate in picioare, ma uimeste si ma doare lipsa de minima educatie a unor barbati care, desi au experienta de viata cu carul, se dovedesc pana la urma a fi ignoranti si foarte balcanici.
Candidoza la nivelul zonei vaginale este primul lucru la care se gandesc femeile atunci cand aud de termenul "vaginita". Candidoza este produsa de o specie de ciuperci numita Candida. Candida populeaza in mod normal vaginul dar si cavitatea bucala si tractul digestiv atat la femei cat si la barbati.
in primul rand candidoza nu este o boala care se ia doar prin contact sexual (spre deosebire de chlamydia, trichomonas, HPV si care or mai fi ), candidoza poate fi data si de tratamentul cu antibiotice foarte puternice(aici ma refer la femei). De exemplu, in cursul unui tratament cu antibiotice pentru o infectie, este distrusa flora saprofita ce mentine un echilibru al candidei in organism. Astfel, aceasta se dezvolta prea mult si determina aparitia unei infectii.
- diabetul zaharat necontrolat datorita persistentei nivelului crescut al glucozei in sange si in urina este favorizata aparitia acestei afectiuni.
- sarcina cu modificarea nivelurilor hormonale.
Alti factori implicati:
- contraceptivele orale
- tulburari ale sistemului imun
- tulburari endocrine sau tiroidiene
- terapia costicosteroida.
apoi prietenul tau este un ma dacaaare ignorant daca refuza vizita la medic si tratamentul.
bv, se pare ca mai exista si oameni informati si nu doar dobitoci care se grabesc sa arunce cu piatra pentru ca-s pur si simplu niste minti netede!
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 12:04
|
De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12Cred ca trec prin cea mai stupida si jenanta situatie din toata existenta mea ca femeie: traversez un episod destul de neplacut de infectie cu candida - am mai avut si niciodata nu s-a pus problema ca partenerul sa fie refractar. Ultima recidiva are o vechime de mai bine de 6 ani. Cu actualul partener lucrurile au stat perfect pana saptamana trecuta cand s-a declansat "tragedia".
draga mea, nu este exclus ca tu sa fi luat chiar de la el, mai ales ca la barbati se poate manifesta foarte tarziu, deci vorba ta: sa fi fost purtator dar sa fi ignorat unele semnale.
daca nu e constient de ce iti face refuzand tratamentul atunci nu mai merita nici macar un buna ziua.
|
OanaSun Postat pe 12 Martie 2011 12:06
|
De la: OanaSun, la data 2011-03-12 12:06:11De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12Cred ca trec prin cea mai stupida si jenanta situatie din toata existenta mea ca femeie: traversez un episod destul de neplacut de infectie cu candida - am mai avut si niciodata nu s-a pus problema ca partenerul sa fie refractar. Ultima recidiva are o vechime de mai bine de 6 ani. Cu actualul partener lucrurile au stat perfect pana saptamana trecuta cand s-a declansat "tragedia".
draga mea, nu este exclus ca tu sa fi luat chiar de la el, mai ales ca la barbati se poate manifesta foarte tarziu, deci vorba ta: sa fi fost purtator dar sa fi ignorat unele semnale.
daca nu e constient de ce iti face refuzand tratamentul atunci nu mai merita nici macar un buna ziua. ya zi draga care e treaba,ai candidoza
|
thadoogback Postat pe 12 Martie 2011 12:07
|
De la: thadoogback, la data 2011-03-12 12:07:18De la: OanaSun, la data 2011-03-12 12:06:11De la: kudika374094, la data 2011-03-06 10:21:12Cred ca trec prin cea mai stupida si jenanta situatie din toata existenta mea ca femeie: traversez un episod destul de neplacut de infectie cu candida - am mai avut si niciodata nu s-a pus problema ca partenerul sa fie refractar. Ultima recidiva are o vechime de mai bine de 6 ani. Cu actualul partener lucrurile au stat perfect pana saptamana trecuta cand s-a declansat "tragedia".
daca nu e constient de ce iti face refuzand tratamentul atunci nu mai merita nici macar un buna ziua. ya zi draga care e treaba,ai candidoza
nu "draga", am citit despre ea! ce, te simti ofensat ca un barbat poate imbolnavi o femeie?
|
OanaSun Postat pe 14 Martie 2011 01:15
|