Setari Cookie-uri

Eu Rac-El Berbec

Buna...Eu sunt mai noua pe aici si ma bucur sa intru in comunitatea voastra.. .Am si eu o problema..Pana nu demult,nu credeam absolut deloc in horoscop si compatibilitati,insa de ceva timp am o relatie cu un berbec.Ne intelegem foarte bine,insa relatia noastra face parte din cele la distanta.Ce am auzit eu si din kte m-am mai informat este k o relatie intre aceste semne nu va functiona niciodata pentru k racul este hipersensibil(si chiar asa sunt),iar berbecul este hiperagresiv.Voi ce parere aveti?
kudika361050
Postat pe 9 Martie 2011 10:25
De la: kudika361050, la data 2011-03-09 10:25:02Buna...Eu sunt mai noua pe aici si ma bucur sa intru in comunitatea voastra.. .Am si eu o problema..Pana nu demult,nu credeam absolut deloc in horoscop si compatibilitati,insa de ceva timp am o relatie cu un berbec.Ne intelegem foarte bine,insa relatia noastra face parte din cele la distanta.Ce am auzit eu si din kte m-am mai informat este k o relatie intre aceste semne nu va functiona niciodata pentru k racul este hipersensibil(si chiar asa sunt),iar berbecul este hiperagresiv.Voi ce parere aveti?



Sa nu tii cont de zodii
Valy90
Postat pe 9 Martie 2011 11:47
De la: kudika361050, la data 2011-03-09 10:25:02Buna...Eu sunt mai noua pe aici si ma bucur sa intru in comunitatea voastra.. .Am si eu o problema..Pana nu demult,nu credeam absolut deloc in horoscop si compatibilitati,insa de ceva timp am o relatie cu un berbec.Ne intelegem foarte bine,insa relatia noastra face parte din cele la distanta.Ce am auzit eu si din kte m-am mai informat este k o relatie intre aceste semne nu va functiona niciodata pentru k racul este hipersensibil(si chiar asa sunt),iar berbecul este hiperagresiv.Voi ce parere aveti?


Pierzi timp...
mimi_ca29
Postat pe 9 Martie 2011 12:10
Intradevar este o pierdere de timp:|....am fost si eu in situatia ta si 2 ani mi-a luat sa ajung la concluzia pe care toata lumea mi-o spunea(sa o termin)....si eu sunt tot RAC iar el era tot berbec:)...deci relatiile la distanta nu prea au viitor,rar sunt cazuri in kre se poate mentine o astfel de relatie:)! Dar iti pot spune k de ceva timp am o relatie tot cu un berbec si ne intelegem super OK! In concluzie relatia RAC-BERBEC este excelenta din punctul meu de vedere:)...cu toate k astrele spun altceva:D! Succes:*
Adelinne21
Postat pe 26 Martie 2011 14:49
opinia mea racul se pisa pe berbec .de ce ca el e in semn de apa iar berbecul e in semn de foc
kudika367855
Postat pe 27 Martie 2011 02:23
Buna, eu sunt rac iar sotul meu este berbec,si eu auzisem tot felul despre relatia dintre un rac si un berbec ca n u va merge.Suntem casatoriti de doi ani si vreau sa va spun ca e cel mai minunat sot pe care la-s fi putut alege.Inainte am avut o relatie de lunga durata tot cu un rac,de care se spune ca e perfecta asocierea,dar nu a fost deloc asa,gandeam la fel si era cam "moale" si ma facut sa sufar igrozitor,foarte influentabil si nu puteam sa am incredere in el deloc oriunde mergea.Acum cred ca contrastele se atrag mai mult,acolo unde nu excelezi tu vine celalalt cu completarea:)
kudika376046
Postat pe 27 Martie 2011 10:47
Draga mea fa ce simti tu, nu zodiile ii definesc pe oameni, ci oameni vor sa para ceea ce nu sunt.
Se ascund sub diferite masti si se folosesc de aceste scuze.
Ce nu stiu unii dintre ei este sa fie umani si sa-si respecte partenerul ca pe el insusi.
Dar, sa sti ca dragostea, daca exista de ambele parti, poate face dintr-un berbec incapatanat cel mai scump iezisor. Succes
kugina
Postat pe 28 Martie 2011 14:52
Buna.In primul rand vreau sa afli ca sunt in zodia rac iar prietenul meu este berbec si suntem impreuna de 4 ani jumatate.AAAA si da avem o relatie la distanta.Acum ne vedem saptamanal,dar au fost si perioade mai grele.Iti doresc bafta!
aromap
Postat pe 28 Martie 2011 15:48

racii sunt foarte sensibili , trebuie sa fii foarte atent cu ei ; cum vb , tonul vocii , sensul cuvintelor ...au o gramada de pitici cu tot cu Alba ca zapada , uneori li se pare ca ai ceva cu ei , iar felul berbecilor de a fii directi , lipsiti de diplomatie ii poate ranii tare de tot pe fragilii raci , este o relatie diametral opusa si neindicata intre un semn de apa si un semn de foc , care sunt 2 elemente diametral opuse.Eu nu iti recomand o astfel de relatie ptr ca nu are viitor .Cauta un scorpion , un peste , taur si poate fecioara , ve-i vedea diferenta .Mai ales ca femeile rac sunt foarte tandre si romantice iar pe berbeci nu ii vad asa de romantici si tandrii .Retine , este parerea unui om , care a studiat mult zodiacul si caracterul oamenilor. Daca doresti mai multe informatii poti intra pe privat.
banalulanonim
Postat pe 28 Martie 2011 17:38
Mda, nu e neaparat importanta zodia... Lucrurile pot merge bine sau prost, depinde mai mult de parteneri. Eu sunt in combinatia rac-rac...
darksukkubus69
Postat pe 28 Martie 2011 19:28
Buna sunt berbec si sincer din punctul meu de vedere mi se pare o combinatie excelenta desii zicea ca nu va merge etc.etc. dar am incercat pentru ca am citit niste caracteristici ale racului de care aveam nevoie si care ma atrag,am avut in trecut o relatie cu un sagetator totul a fost perfect horoscopu spunea ca suntem suflete pereche s.a.m.d. dar ce ma enervat era ca nu isi exprima niciodata sentimentele,numi spunea ce probleme avea cu ce o pot ajuta,nu o aveam langa mine cand aveam nevoie de ea.Recent am o relatie cu un rac (femeie) ne completam reciproc, berbecii adora tandretea,sensibilitatea raciilor desii uneori mai avem nevoie de libertate deoarece nu ne place sa fim tinuti sub papuc sau sa ne comande cineva, suntem independenti sa nu te sperie asta pentru ca nu va cauta pe altcineva atata timp cat te iubeste si ar face pentru tine orice, oricum eu cred in relatia mea si vreau sa continue cat mai mult posibil.Cel mai important e sa comunicati si uite un mic secret daca cu adevarat te iubeste cand greseste cu ceva grav isi va calca pe orgoliu si isi va cere scuze desi nu-i sta in fire.Deci nu conteaza asa mult compatibilitatile dintre zodii iti doresc multi ani fericiti impreuna cu el !
kudika381651
Postat pe 5 Aprilie 2011 23:57
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre...Uite ca a trecut ceva timp si relatia noastra merge excelent...Simt ca e prima persoana care ma intelege,ma accepta si ma iubeste asa cum sunt fara sa vrea sa schimbe ceva la mine...Suntem impreuna de 9 luni si se pare ca si el simte ca ne este foarte bine deoarece luna trecuta m-a cerut in casatorie.. Ca sa nu mai spun ca a fost extraordinar de romantic atunci cand a facut-o..Eu sunt foarte fericita cu berbecul meu si sper sa fiu asa mereu.Va doresc si voua tuturor relatii care sa va faca fericiti indiferent de zodiile voastre sau ale partenerilor....
kudika361050
Postat pe 23 Mai 2011 10:18
Compatibilitatea dintre bãrbatul Berbec ºi femeia Rac
Un bãrbat Berbec poate fi uºor vrãjit de o femeie nãscutã în semnul Rac, pentru cã ea pare puternicã ºi foarte femininã.Berbecul iubeºte sã joace rolul protectorului ºi sã fie un umãr pe care ea oricând se poate sprijini.Ceea ce adesea se va întâmpla dacã vor fi într-o relaþie unul cu celãlalt.Ca o recompensã, ea va avea grijã de el cu aºa dragoste, la care mulþi bãrbaþi numai pot visa.Dar ea trebuie sã aibã grijã sã nu-l sperie cu excesiva sa dependenþã de el.Dacã un Berbec realizeazã cã ea îl sufocã, el s-ar putea îngrozi ºi sã îºi doreascã sã evadeze.Berbecul îºi iubeºte libertatea ºi independenþa.Lucrul care poate face acest cuplu deosebilt sunt banii. Femeia conecteazã siguranþa financiarã cu cea emoþionalã.Salveazã bani ºi nu le place sã-i cheltuiascã. Bãrbatul Berbec se conduce dupã teoria:Banii nu pot cumpãra fericirea.ªi acþioneazã dupã asta. În acord cu ei, banii sunt pe lume pentru scopul de a-i cheltui.Aºa cã, nu existã absolut nici o compatibilitate între aceste douã semne în aceastã sferã.Pe de altã parte, ei pot învãþa ceva unul de la celãlalt.Ea poate învãþa de la el sã piardã frica de a cheltui banii puºi deoparte din timp în timp ºi deasemenea sã se bucure de ei.ªi el poate învãþa de la ea cã micile lucruri pot fi folositoare.Berbecul deasemenea nu va fi încântat de desele toane ale Racului care uneori sunt aproape de depresie.La început, de fapt acesta este lucrul pe care el îl întrezãreºte în ea: îºi poate exercita optimismul ºi o poate face sã râdã.Dar dupã un timp poate reuºi.Relaþia dintre bãrbatul Berbec ºi femeia Rac conþine adesea conflicte, din cauza banilor. Acesta este singurul lucru care mereu iese la suprafaþã, chiar dacã nu în situaþiile potrivite , de exemplu cum ar fi momentul în care fac dragoste.Dacã sunt capabili sã treacã peste , au mare ºansã sã-ºi trãiascã propria poveste fericitã.Dacã un bãrbat Berbec îºi doreºte sã pãstreze o femeie Rac, trebuie sã dãruiascã destulã dragoste, bani ºi copii.Da, mulþi copii.Femeia Rac iubeºte copii ºi o familie numeroasã.Berbecul deasemenea îi iubeºte ºi atungi când ajunge la stagiul de maturitate atunci când are copiii lui,îi îngrijeºte foarte bine.Berbecul le oferã multã libertate ºi încearcã sã-i înveþe sã fie independenþi.Racul,în mod contrar,îi va verifica mereu ºi îi va conduce spre direcþia corectã(corectã pentru ea).Diferenþele în modul de a-i creºte sunt mari pentru acest cuplu ºi au nevoie de multe compromisuri din ambele pãrþi.Potrivirea de parteneri dintre Berbec ºi Rac nu este definitã, dar dacã lucreazã la aceastã relaþie, au mare ºansã sã depãºeascã toate problemele menþionate.
kudika_28648
Postat pe 5 Februarie 2013 11:00
Buna,,,si eu sant un racushor iar el este un berbec! pot sa spun,chiar de de la inceputul relatziei citeam horoscopul sa vad ce compatibilitate avem,si chiar daca aveam o atractie intensa fatza de el,ma gandeam totushi ca nu santem compatibili si ca nu va ieshi nimic bun. el,berbec optimist ce este,m-a convins de faptul ca in orice combinatzie de zodii exista avantaje shi dezavantaje shi ca nu ar trebui sa ma conduc dupa aceste criterii. pot sa spun ca ma bucur de o relatzie, de 2 ani deja, foarte calduroasa,plina de intelegere si pasiune. DA,sant momente in care copilul zodiacului ,berbecul,poate sa arunce cu replici care pe mine ma pot jigni,insa imi trece repede ,shtiind faptul ca de fapt,berbecul nu are intentia de a te supara,ci pur si simplu asta e modul lui de a-si exprima unele ganduri. ceea ce vreau sa zic e faptul ca aceste mici problemutze nu pot ajunge sa ne despartzeasca,ne unesc sentimente mult mai puternice decat ele si asta e cel mai important. Noi santem fericitzi,asha ca daca ,fiind rac ,itzi iese in cale un berbec,nu ezita sa incerci,ai toate shansele sa reusheshti!
kudika_957162
Postat pe 6 Martie 2014 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu- rac si el- leu 18 De la: yumalai 22 Mai 2009 15:19
Compatibilitate Pesti - Sagetator 3 De la: frumusik26 15 Ianuarie 2011 12:53
oare m-am indragostit?sau e doar o simpla atractie? 9 De la: blaa 19 Martie 2010 22:19
buna 2 De la: Shhh 4 Septembrie 2010 18:45
compatibilitate dintre femeia leu si barbatul pesti 8 De la: kudika_29937 19 Februarie 2013 20:18