Setari Cookie-uri

Amanta ideala

Dragii mei este ceea ce imi doresc sa`se intample,stiu bine ca nu putem impune reguli de conduita ,dar e prea mult ce se intampla..prea multa imoralitate,nu cred ca vreauna din voi v-ati dori sa fiti in postura unei sotii tradate...daca fiecare dintre noi am refuza permanent avansurile unui barbat insurat,atunci nu s-ar mai intampla nimic din toate astea..asa ca voi care vreti sa fiti pe post de metrese,ganditi-va ca asta nu va dura si tot pe locul doi sunteti,indiferent ce va spune el tradatorul...asa ca fiti demne di demonstrati ca puteti fi pe locul intai cu un barbat care merita ...
polettimonica
Postat pe 27 Martie 2011 22:42
sotia ta poate fi o amanta asa cum o doresti
kudika116899
Postat pe 28 Martie 2011 00:04
Una dispusa sa sparga casa unuia insurat,cu copii,fara copii....mult mai urita ca nevasta,mult mai proasta,cicalitoare si pisaloaga,careia ii plac cum miros banii si asternuturile din patul nevestei aluia care are amanta....nu neaparat mai buna ca nevasta in pat,poate fi mai buna si la cratita,si la vorba....
kudika227120
Postat pe 28 Martie 2011 14:13
De la: smigied, la data 2011-03-27 22:30:15eu tot nu am inteles cum trebuie sa fie amanta ideala

sa nu fie punct
miss_darine
Postat pe 28 Martie 2011 14:30
Dupa parerea mea, barbatii insurati de vina cand incep o relatie extraconjugala. Ei stiu ce au acasa, ca au obligatii, neveste posesive, plozi de crescut, rate la banci si soacre isterice...ei au aceste probleme si ei trebuie sa fie responsabilli.
Amantele sunt libere si fac ce vor , nu au o raspundere fata de familia barbatului. Raspunderea o are sotul. Daca cineva trebuie tras la raspundere, atunci barbatul este, in nici un caz amanta care estre straina de povestea asta.
Este clasic tipul femeilor inselate care de-abia astepta sa isi paruiasca amantele sotilor, fara a uita ca sotul are o mare vina:daca isi iubea nevasta, nu o insela, daca nu era amanta aceea, era alta. Nu amanta este de vina si sotul sau ambii soti. Un barbat nu inseala de pomana, inseamna ca nu are acasa ce isi doreste si de aceea cauta prin vecini.......Daca are acasa ce ii trebuie nu este ispitit de alte femei, cat de superbe si tinere si minunate ar fi.
In momentul in care unul dintre soti inseala, nimic nu mai poate fi ca inainte.
Dar si nevestele vor sa fie si ele amante, statistic vorbind 70% dintre femeile maritate si-au inselat cel putin o data sotul in timpul casatoriei.
Asa ca nimeni nu este perfect, nici ei, dar nici ele....Si nevestele inseala din greu, dar la ele nu prea se observa, sunt mai versatile.
nadine20011
Postat pe 28 Martie 2011 19:22
Dupa parerea mea, barbatii insurati de vina cand incep o relatie extraconjugala. Ei stiu ce au acasa, ca au obligatii, neveste posesive, plozi de crescut, rate la banci si soacre isterice...ei au aceste probleme si ei trebuie sa fie responsabilli.
Amantele sunt libere si fac ce vor , nu au o raspundere fata de familia barbatului. Raspunderea o are sotul. Daca cineva trebuie tras la raspundere, atunci barbatul este, in nici un caz amanta care estre straina de povestea asta.
Este clasic tipul femeilor inselate care de-abia astepta sa isi paruiasca amantele sotilor, fara a uita ca sotul are o mare vina:daca isi iubea nevasta, nu o insela, daca nu era amanta aceea, era alta.
Nu amanta este de vina ci sotul sau ambii soti. Un barbat nu inseala de pomana, inseamna ca nu are acasa ce isi doreste si de aceea cauta prin vecini.......Daca are acasa ce ii trebuie nu este ispitit de alte femei, cat de superbe si tinere si minunate ar fi.
Dar si nevestele vor sa fie si ele amante, statistic vorbind 70% dintre femeile maritate si-au inselat cel putin o data sotul in timpul casatoriei.
Asa ca nimeni nu este perfect, nici ei, dar nici ele....Si nevestele inseala din greu, dar la ele nu prea se observa, sunt mai versatile.
nadine20011
Postat pe 28 Martie 2011 19:25
De la: alinabubi, la data 2011-03-28 19:22:46Dupa parerea mea, barbatii insurati de vina cand incep o relatie extraconjugala. Ei stiu ce au acasa, ca au obligatii, neveste posesive, plozi de crescut, rate la banci si soacre isterice...ei au aceste probleme si ei trebuie sa fie responsabilli.
Este clasic tipul femeilor inselate care de-abia astepta sa isi paruiasca amantele sotilor, fara a uita ca sotul are o mare vina:daca isi iubea nevasta, nu o insela, daca nu era amanta aceea, era alta. Nu amanta este de vina si sotul sau ambii soti. Un barbat nu inseala de pomana, inseamna ca nu are acasa ce isi doreste si de aceea cauta prin vecini.......Daca are acasa ce ii trebuie nu este ispitit de alte femei, cat de superbe si tinere si minunate ar fi.

mai versatile! sa-mi notez pe bloc notess
pickard
Postat pe 28 Martie 2011 19:26
buna afirmati:..."lumea ... lumea e doar cei la care tin si care tin la mine ... restul pot sa sara si in cap ... nu pot decit sa ii trag de mineca ... dar nu mai mult ..." ...asa de mult le place unora sa-i judece pe ceilalti...ca si cand ei se cunosc destul...hm, habar nu au de ce sunt in stare sa faca in anumite conditii...ar ramane si ei surprinsi...e greu sa ti pasul cu perfectiunea intr-o lume de muritori...
STEFYIO
Postat pe 28 Martie 2011 21:10
De la: STEFYIO, la data 2011-03-28 21:10:14...asa de mult le place unora sa-i judece pe ceilalti...ca si cand ei se cunosc destul...hm, habar nu au de ce sunt in stare sa faca in anumite conditii...ar ramane si ei surprinsi...e greu sa ti pasul cu perfectiunea intr-o lume de muritori...

asa...zi-le tu loredana
miss_darine
Postat pe 29 Martie 2011 21:12
bravo,bravo,bravo....ai perfecta dreptate
kudika184834
Postat pe 29 Martie 2011 21:29
De la: kudika184834, la data 2011-03-29 21:29:57bravo,bravo,bravo....ai perfecta dreptate

si tu esti "perfecta"?
miss_darine
Postat pe 29 Martie 2011 21:35
Tind sa te contrazic..de ce? Pentru ca barbatul prin definitie este un vanator,Poate avea acasa tot ceea ce un barbat isi doreste:sex,dragoste,mama pentru copii lui si gospodina desavarsita iar in momentul in care simte miros de femela in calduri credeti-ma ca va adulmeca si va incepe un lung asediu asupra ei pana va ajunge sa o aiba sub el gemand de placere asa cum sotia lui nu mai poate pentru ca trezeste copii. Se intampla ca intr-o relatie de gen sa apara anumite sentimente,posibil si dragoste iar relatia conjugala sa ajunga la gunoi.Nu condam amantele,nevestele si nici barbatii dar pot sa va spun ca acea relatie plina de pasiune pe care o doreau de la amanta ,va ajunge in acelasi impas ca cea pe care o aveau de la fosta nevasta:nici ea nu va mai putea tipa de extaz pentru ca si ea va trezi copii.
angela_grace
Postat pe 30 Martie 2011 10:52
da exista! eu am fost amanta ideala si nu pentru ca am vrut ci pentru ca s-a intamplat pur si simplu sa ma indragostesc de el. si acum suntem impreuna!
karina
Postat pe 30 Martie 2011 13:35
De la: karina, la data 2011-03-30 13:35:52da exista! eu am fost amanta ideala si nu pentru ca am vrut ci pentru ca s-a intamplat pur si simplu sa ma indragostesc de el. si acum suntem impreuna!

nu mai inteleg nimic!! vorbesti al timpul trecut da sunteti impreuna!! cum vine asta?
vitamina_c
Postat pe 30 Martie 2011 13:38
De la: vitamina_c, la data 2011-03-30 13:38:46
De la: karina, la data 2011-03-30 13:35:52da exista! eu am fost amanta ideala si nu pentru ca am vrut ci pentru ca s-a intamplat pur si simplu sa ma indragostesc de el. si acum suntem impreuna!

nu mai inteleg nimic!! vorbesti al timpul trecut da sunteti impreuna!! cum vine asta?

pai ce nu intelegi...a fost ideala...acum nu mai e!!la naiba!
kinki1
Postat pe 30 Martie 2011 13:40
ai dreptate angela, de multe ori m-am gandit cu teama ca la un momentdat s-ar putea ca eu sa stau acasa si el sa fie cu "amanta". dar din pacate nu putem renunta la prezent, un prezent fericit, gandindu-ne ca in viitor totul o sa se intoarca in potriva noastra.
karina
Postat pe 30 Martie 2011 13:41
De la: karina, la data 2011-03-30 13:41:44ai dreptate angela, de multe ori m-am gandit cu teama ca la un momentdat s-ar putea ca eu sa stau acasa si el sa fie cu "amanta". dar din pacate nu putem renunta la prezent, un prezent fericit, gandindu-ne ca in viitor totul o sa se intoarca in potriva noastra.

ai na! ti-e frica? de ce?
vitamina_c
Postat pe 30 Martie 2011 13:50
Buna asta cu amanta..sincer decide fiecare ce rol are in piesa,insa eu nu as accepta un loc 2 niciodata...iar despre sotul meu,nu as baga mana in foc ca nu ma inselat,insa pana acum eu nu am aflat nimic..insa asta cu amanta ideala e pentru femeile care accepta 'farfuria a doua',accepta sarbatoriile fara el(ca tot vine pastele ),accepta concedii fara el,...in schimba accepta nopti de amor pe fuga,tot timpul grija ca poate afla sotia,etc..cine e dispusa la asemenea compromisuri,INSEAMNA CA E AMANTA IDEALA!....app si el sigur isi iubeste sotia mai mult,daca nu renunta la ea pt amanta
lilianne
Postat pe 30 Martie 2011 17:13
De la: Jahella, la data 2011-03-26 17:55:25
De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-26 17:43:24nu pot...sa nu judec...la asemenea rationamente!!...
in ce priveste faptul de a fi judecat...afla ca`s prea bine infipt...cu cele picioare de dinapoi...in realitate...
si vb prin prisma exeprientelor de-o viata...
nu stiu pt tine...ce inseamna viata...in afara sexului...
asa ca...chiar tre sa mai cresti...chiar daca ai impresia ca ...te-ai facut mare!!!
cand ai sa ai o viata...in spate...cu tot ce trebuie...realizat de tine...prin propriile forte si ratinamente...poate vei reusi sa pricepi ceea ce spun eu acum!!...sa poti avea curajul sa-ti privesti copii-n ochi...cand vor dori sa stie de ce...doar tie ti-o fo` bine...si lor...la momentul respectiv...nu!!
hai...ca daca vrei...poti...totul e sa mai astepti sa mai cresti!!
Copiilor mei le este foooarteee bine,nu stii despre ce vorbesti.Eu traiesc penntru copii mei,sunt cu ei mai tot timpul,nu ii neglijez.Si pot sa-i privesc in ochi oricand.

... auzi ... tu poate ''crezi'' ceea ce spui ... mai ales cind te uiti in ''traista'' ... dar restul nu cred o iota ... adica tu vrei sa ne spui ca sotul tau a plecat de acasa SA SCAPE DE TINE ??? ... sau sa va intretina pe TINE si pe COPII pe care spui (ca nu te costa nimic) ca ii ''iubesti'' ... tu te iubesti doar pe tine ... stii ce e distractiv ... ca voi, curvistinele si curvarii, PRESUPUNETI ca toti va inteleg egoismul si ipocrizia ... voi nu dati doi bani pe familia voastra si tot ce faceti este sa SUGETI tot ce e bun din ea, iar la primele semne de oboseala sariti in alta barca ... in fine ... familii darimate si paranoice se gasesc cu duimul in romania ce mai conteaza citiva pe linga ei ...

marco918
Postat pe 31 Martie 2011 10:39
De la: lilianne, la data 2011-03-30 17:13:40 Buna asta cu amanta..sincer decide fiecare ce rol are in piesa,insa eu nu as accepta un loc 2 niciodata...iar despre sotul meu,nu as baga mana in foc ca nu ma inselat,insa pana acum eu nu am aflat nimic..insa asta cu amanta ideala e pentru femeile care accepta 'farfuria a doua',accepta sarbatoriile fara el(ca tot vine pastele ),accepta concedii fara el,...in schimba accepta nopti de amor pe fuga,tot timpul grija ca poate afla sotia,etc..cine e dispusa la asemenea compromisuri,INSEAMNA CA E AMANTA IDEALA!....app si el sigur isi iubeste sotia mai mult,daca nu renunta la ea pt amanta

... nu ai pus punctul pe criteriile reale ... amantele si amantii (insurati sau nu) SE MINT SINGURI ... atita tot ... ''relatia'' lor se bazeaza pe minciuni si instincte aminalice ... isi cauta singuri explicatii penibile, intotdeauna aceleasi, si fug de realitate ... in loc sa rezolve ceea ce nu le functioneaza in familie se arunca in bratele altui/ei darimate si se mint reciproc ca se ''iubesc'' ... iar minciunile continua pina realizeaza ce pot pierde ... iar atunci se agatza ca jegurile de ''familiile'' lor ... cer iertare, se jura, se injura ... tiganie ca la usa cortului ... e haios sa ii vezi cum reactioneza cind balonul se sparge si ramin cu chilotii in vine in fatza tuturor ... inclusiv in fata propriilor copii ...
marco918
Postat pe 31 Martie 2011 10:46
De la: iza_aradeanca, la data 2011-03-21 07:36:27
De la: scorpio67, la data 2011-03-21 07:17:43
De la: iza_aradeanca, la data 2011-03-21 01:44:40o amanta ideiala e o femeie foarte desteapta care stie sa isi traiasca viata, si nu e o incuiata la minte.
si nu inteleg ce atatea certuri pe aici...
fiecare are dreptul sa deschida orice subiect, iar daca sunt persoane care nu sunt de acord cu aceste subiecte sa se abtina de la comentarii uracioase!
eu daca nu sunt de acord cu cineva....pot sa imi exprim parerea si fara sa jignesc.
deci daca vrei sa fi amanta ideiala parerea mea, trebuie sa sti sa asculti, sa fi frumoasa, si sa nu fi geloasa niciodata! :)

Nu stiam ca trebuie sa ai doctorate si biblioteca din Alexandria in cap ca sa fii amanta ideala.
creadeam ca amantele sunt primele la " craceala" si nu la recitat sonetele lui Shakespare sau la discutat Freud!!!!!!!!! Adevarate gheise amantele astea !?!?

nu cred ca exista vre-un barbat care isi doreste o amanta proasta , iti dai seama ca toti barbatii cu amante proaste ar fi date de gol? amanta inseamna o femeie care este iubita de un barbat casatorit, un barbat care are obligatii nu este liber. observi cuvantul "obligatii" ? si ai observat mai sus cuvantul "iubita"?
care suna mai frumos?

... bei ... orice curvar isi doreste o amanta ciiiiit mai proasta ... dar frumoasa ... eventual ... curvarii vor sa ''experimenteze'' ... nu au chef de femei care sa vrea mai mult ... sau care sa le strice casa ... ca sa fii amanta TREBUIE sa fii ingramadita rau de tot ... cine naiba isi maninca tineretzea (si familia de multe ori) pentru niste minciuni expirate ... trebuie sa fii prost/a sa investisti sentimental (asta in cazurile grave in care ei chiar cred ca traiesc o telenovela) intr-o ''relatie'' care s-a format doar pentru ... sex ... mai fetelor, treziti-va ...
marco918
Postat pe 31 Martie 2011 11:01
Amanta ideala.Hm.Povesti nemuritoare.Da, exista amante dar fraiere rau de tot.Eu stiu una care a stat cu unul insurat si cu copii, vreo citiva ani buuunnni, multi, n-are importanta citi, cert este ca s-a trezit pe la 30 de ani ca vrea sa o rupa cu insuratul si ramine cu un altul, mai proaspat gasit.Nu e nimic rau in asta, spun unii dar intreb eu, la30 de ani te trezesti ca iti doresti si tu familie si poate copii, dar ai pierdut ani din viata pentru o himera.Respectiva spera sa-l determine pe insurat sa divorteze si sa ramina cu ea.A sperat ani buni si sa ales praful de sperantele ei.La 30 de ani faci primul copil, te mariti cu unul care sigur are untrecut si iti rozi unghiile cind ala merge sa isi vada copiii si poate fosta nevasta.Toata viata aceste amante vor fi niste frustrate si nemultumite de viata lor.Poate dupa ce ajung si ele sa fie luate de cineva dupa ceva vreme isi cauta alt amant ca doar sau plictisit si e prea monotona viata lor.Eu cred ca asemenea femei nu vor fi niciodata fericite si nici implinite.ind te obisnuiesti sa duci o viata in dorul lelii si sa astepti pe fat frumos sa vina la tine sa tio mai traga si tie, greu mai poti sta la locul tau si sa devii o nevasta buna.Parerea mea.Cind lucrurile sint impinse la extrem si astepti prea mult nici astrele nu pot sa iti ofere decit ceea ce meriti.
ceusernameevalabil
Postat pe 31 Martie 2011 11:22
da exista
passion69
Postat pe 31 Martie 2011 12:16
Eu zic ca fiecare sa se uite in ograda proprie , vor avea mari surprize si cine stie cate cadavre sunt ingropate in pivnita casei lor.....
Lasati fata aceea in pace, o fi amanta, nu o fi, este treaba ei, si se pare ca este fericita.

Este usor sa te uiti in ograda altuia si sa comentezi de pe marginea santului ca o baba, dar mai bine, sa se uite fiecare la chipul propriu, vor gasi multe, multe greseli.....
Sa isi vada de treaba lor Si acele femei "moraliste" care acum isi fac matanii si cruci si scuipa in san a paguba in ciuperci , si acei barbati care nu mai pot sa doarma de ce fac altii in pat cu nevestele si cu amantele si fiind invidiosi pe succesul altora care sunt iubiti si de neveste si de amante.

Si cum pot acesti barbati sa isi satisfaca si nevestele si amantele si sa fie fericiti si ei si ele...Ei bine, unii chiar pot si sunt super fericiti, radiaza, respira, traiesc, spera, iubesc..

Aveam o colega mai in varsta care era foarte moralista si foarte autoritara cu barbatul ei pe care il tinea din scurt de frica sa nu o insele, pana cand EA insasi a calcat in strachini si si-a facut un amant, ea avand acum plenara varsta de 56 de ani si un amant de 48.

Si acum, dansa, respectabila doamna, radiaza de fericire si a "reinviat", a slabit 10 kg, se aranjeaza, este cocheta si fericita.
Si cand mi-amintesc ca pana deunazi era foc si para pe sot de frica sa nu isi faca ala vreo amanta.....iata ca si-a facut dansa amant si este disperata de fericire, nici nu se mai gandeste ce face barbatul ei.
Asa ca nevasta sau nu, niciodata sa nu spui "niciodata".

Nu stii cand te loveste pasiunea si cum te prinde, de multe ori de prinde nepregatit si gol pusca.

Mia bine fiecare sa isi vada de viata lui si de treaba lui, ca o viata avem si asa este scurta, ne- complicam aiurea.
nadine20011
Postat pe 31 Martie 2011 23:03
si iata, reteta fericirii absolute : o sa va treaca plictisul, o sa puteti dansa mai cu foc, o sa simtiti ca traiti si o s-o duceti ca-n sanul lui Avram !

concluzie : toata lumea sa isi ia cel putin un amant sau o amanta....

o sa ne casatorim de nevoie si o sa iubim de placere (nu sotul sau sotia, ca nu-i in trend) !!!!
contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 09:27
De la: contesina, la data 2011-04-01 09:27:14 si iata, reteta fericirii absolute : o sa va treaca plictisul, o sa puteti dansa mai cu foc, o sa simtiti ca traiti si o s-o duceti ca-n sanul lui Avram !

o sa ne casatorim de nevoie si o sa iubim de placere (nu sotul sau sotia, ca nu-i in trend) !!!!

am fujit sa-mi caut hamant! stai asa, sigur nu-i pacaleala de 1 Aprilie?
vitamina_c
Postat pe 1 Aprilie 2011 10:58
De la: vitamina_c, la data 2011-04-01 10:58:32
De la: contesina, la data 2011-04-01 09:27:14 si iata, reteta fericirii absolute : o sa va treaca plictisul, o sa puteti dansa mai cu foc, o sa simtiti ca traiti si o s-o duceti ca-n sanul lui Avram !

am fujit sa-mi caut hamant! stai asa, sigur nu-i pacaleala de 1 Aprilie?

alinabubi stie sigur....

contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 14:38

nu vrei sa fi amanta mea?
battleofwits
Postat pe 1 Aprilie 2011 15:09
De la: battleofwits, la data 2011-04-01 15:09:12

si asta fara sa ma fi sedus in prealabil....
si fara sa te temi de consecinte .....

contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 18:08
De la: contesina, la data 2011-04-01 18:08:32
De la: battleofwits, la data 2011-04-01 15:09:12

si asta fara sa ma fi sedus in prealabil....
si fara sa te temi de consecinte .....

mai e nevoie sa te seduc?

ce consecinte, ci ce afirma duduile pe aici, e numai lapte si miere (sper sa vi cu multa miere )
battleofwits
Postat pe 1 Aprilie 2011 18:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Discut sau dispar? 38 De la: feminine_infinity 13 Ianuarie 2014 15:46
Cum imi pot recupera prietena ?? 39 De la: kudika_9502 10 Iunie 2012 09:49
sunt foarte confuza!nu stiu ce sa fac!ajutati-ma cu niste sfaturi 7 De la: maid_marion 17 Septembrie 2009 17:20
Balada fetelor de altadata 202 De la: kudika015331 20 August 2013 15:31
E iubirea.... sau doar coperta 16 De la: razz 22 Aprilie 2010 11:53