Setari Cookie-uri

Amanta ideala

De la: battleofwits, la data 2011-04-01 18:56:08
De la: contesina, la data 2011-04-01 18:08:32
De la: battleofwits, la data 2011-04-01 15:09:12
De la: contesina, la data 2011-04-01 09:27:14 si iata, reteta fericirii absolute : o sa va treaca plictisul, o sa puteti dansa mai cu foc, o sa simtiti ca traiti si o s-o duceti ca-n sanul lui Avram !

concluzie : toata lumea sa isi ia cel putin un amant sau o amanta....

o sa ne casatorim de nevoie si o sa iubim de placere (nu sotul sau sotia, ca nu-i in trend) !!!!

nu vrei sa fi amanta mea?

si asta fara sa ma fi sedus in prealabil....
si fara sa te temi de consecinte .....

mai e nevoie sa te seduc?

ce consecinte, ci ce afirma duduile pe aici, e numai lapte si miere (sper sa vi cu multa miere )

si eu ce castig la faza asta ??? (deja trecem la negocieri, baga de seama !) tu cu ce vii ???
contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 19:36
De la: contesina, la data 2011-04-01 19:36:25
De la: contesina, la data 2011-04-01 09:27:14 si iata, reteta fericirii absolute : o sa va treaca plictisul, o sa puteti dansa mai cu foc, o sa simtiti ca traiti si o s-o duceti ca-n sanul lui Avram !

o sa ne casatorim de nevoie si o sa iubim de placere (nu sotul sau sotia, ca nu-i in trend) !!!!

ce consecinte, ci ce afirma duduile pe aici, e numai lapte si miere (sper sa vi cu multa miere )

si eu ce castig la faza asta ??? (deja trecem la negocieri, baga de seama !) tu cu ce vii ???

tu vi cu mierea ... eu vin cu laptele

si o sa fie numai lapte si miere

sau cel putin asa se lauda gagicile pe aici ...
battleofwits
Postat pe 1 Aprilie 2011 19:38
De la: battleofwits, la data 2011-04-01 19:38:17

dar eu cu ce m-am laudat ???

lapte si miere....beah....prea lesinata combinatia ! unde-i sarea, piperul ???? trebuie sa fie scantei, focuri de artificii, scandal, porcaiala, mahalagism, telenovela....altfel ne plictisim ingrozitor !
contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 19:59
De la: contesina, la data 2011-04-01 19:59:09

lapte si miere....beah....prea lesinata combinatia ! unde-i sarea, piperul ???? trebuie sa fie scantei, focuri de artificii, scandal, porcaiala, mahalagism, telenovela....altfel ne plictisim ingrozitor !

stii doar ca intre amanti exista doar iubire pura ... fara rezidurile cotidiene
noi cand ne iubim, pai ne iubim
battleofwits
Postat pe 1 Aprilie 2011 20:32
De la: battleofwits, la data 2011-04-01 20:32:19
De la: contesina, la data 2011-04-01 19:59:09

stii doar ca intre amanti exista doar iubire pura ... fara rezidurile cotidiene
noi cand ne iubim, pai ne iubim

pai, eu nu stiu... ....dar daca tu spui, oi stii tu ceva, ceva....

"Amanti dimenticati, delusi ormai finiti
amanti lasciati a gli angoli del cuore
amanti di solo letto, che vivono nel sospetto
amanti nascosti in un albergo a ore........

Ma se sei tu la donna mia
dimmi che parte vuoi di me
lasciami il tempo per conoscerti
dammi i tuoi sogni per raggiungerti

Ma se sei tu la donna mia
guarda nel fondo dei miei occhi
se sentirai lo stesso brivido che ho io
sei proprio tu l'amore mio........"

cam asa canta Toto Cutugno....

contesina
Postat pe 1 Aprilie 2011 20:53
De la: angela_grace, la data 2011-03-30 10:52:35Tind sa te contrazic..de ce? Pentru ca barbatul prin definitie este un vanator,Poate avea acasa tot ceea ce un barbat isi doreste:sex,dragoste,mama pentru copii lui si gospodina desavarsita iar in momentul in care simte miros de femela in calduri credeti-ma ca va adulmeca si va incepe un lung asediu asupra ei pana va ajunge sa o aiba sub el gemand de placere asa cum sotia lui nu mai poate pentru ca trezeste copii. :

Miroase a incins!
geo_refinantat
Postat pe 2 Aprilie 2011 14:55
De la: marco918, la data 2011-03-20 23:51:54
De la: contesina, la data 2011-03-20 23:46:43
De la: marco918, la data 2011-03-20 23:44:30
De la: roberta060406, la data 2011-03-20 23:40:21
De la: pickard, la data 2011-03-20 23:29:13
De la: roberta060406, la data 2011-03-20 23:23:17Sunt casatorita...el e casatorit...ne gasim cand si cat putem si nu e obligatoriu sa facem sex!!!Stam de vorba,fiecare isi spune ''of-ul'' ne sarutam,ne mangaiem si plecam!!!Nu il iubesc,nu ma iubeste dar de 7 luni vb zilnic la telefon,si ne gasim la 2-3 zile.Nu e urat si josnic sa fii amanta!!!Cele care spun lucruri urate despre amante sunt doar complexate ca la ele nu se uita nici dracul.

cam des dar ...pe sot il iubesti?

Da il iubesc.Si inca un lucru ,amantul e urat...cu spume comparativ cu sotul!Dar imi place sa discutam,e un tip destept...cu cariera.Si din punct de vedere material nu ma sustine cu absolut nimic.

... CURVEEE ... si ... CURVARI ... ... cum te simti cind te calareste si amantul si barbatul in aceiasi zi ? ... probabil barbati-tu calareste pe alta ... nevasta ''carieristului'' e calarita de altul ... si cind ia vreunul un BTS de la vreo prostituata il luati toti ... ... probabil ca iei si pastile cu pumnul sa nu cumva sa ramii bortoasa si sa nu stii al cui e copilul ...

cu copilul e simplu : in curtea cui este, al aluia e ! hai, marco, nu se incurca lumea in probleme asa marunte !

... au rate la plasme, la masini, la apartamente ... culmea este ca la cit se feresc de greutati ele o sa ii plesneasca cind nici nu o sa se gindeasca si atunci nici nu or sa isi dea seama ce ar fi insemnat sa ai multe/i ''lucruri marunte'' in jur ... au fost crescuti egoisti, individualisti iar sloganurile actuale le vin ca o manusha ... unii se nasc ca sa traisca ... degeaba ...

polettimonica
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:56
De la: polettimonica, la data 2011-04-03 10:56:41
De la: roberta060406, la data 2011-03-20 23:23:17Sunt casatorita...el e casatorit...ne gasim cand si cat putem si nu e obligatoriu sa facem sex!!!Stam de vorba,fiecare isi spune ''of-ul'' ne sarutam,ne mangaiem si plecam!!!Nu il iubesc,nu ma iubeste dar de 7 luni vb zilnic la telefon,si ne gasim la 2-3 zile.Nu e urat si josnic sa fii amanta!!!Cele care spun lucruri urate despre amante sunt doar complexate ca la ele nu se uita nici dracul.

Da il iubesc.Si inca un lucru ,amantul e urat...cu spume comparativ cu sotul!Dar imi place sa discutam,e un tip destept...cu cariera.Si din punct de vedere material nu ma sustine cu absolut nimic.

... CURVEEE ... si ... CURVARI ... ... cum te simti cind te calareste si amantul si barbatul in aceiasi zi ? ... probabil barbati-tu calareste pe alta ... nevasta ''carieristului'' e calarita de altul ... si cind ia vreunul un BTS de la vreo prostituata il luati toti ... ... probabil ca iei si pastile cu pumnul sa nu cumva sa ramii bortoasa si sa nu stii al cui e copilul ...

cu copilul e simplu : in curtea cui este, al aluia e ! hai, marco, nu se incurca lumea in probleme asa marunte !

... au rate la plasme, la masini, la apartamente ... culmea este ca la cit se feresc de greutati ele o sa ii plesneasca cind nici nu o sa se gindeasca si atunci nici nu or sa isi dea seama ce ar fi insemnat sa ai multe/i ''lucruri marunte'' in jur ... au fost crescuti egoisti, individualisti iar sloganurile actuale le vin ca o manusha ... unii se nasc ca sa traisca ... degeaba ...

BRAVO MARCO,ESTI SINGURUL CARE MI-A PLACUT DIN ACEST TOPIC,ESTI UN TIP MORAL,CHIAR DACA MAI SCRII SI CUVINTE CAM PICANTE DAR MACAR AI LA BAZA PRINCIPII SANATOASE,CAZ RAR LA BARBATI...CITEAM O PARERE A UNUI BARBAT ,CA TREBUIE SA AI MAI MULTE AMANTE CA SA FII FERICIT IN CASNICIE...CE CREIER FRATILOR!!!!!ATUNCI DE CE VA MAI CASATORITI ????????SA AVETI CHLOTII SPALATI SI RUFELE CALCATE?????AVETI NEVOIE DE SERVITOOARE NU DE O FEMEIE PE CARE TREBUIE S-O IUBITI SI RESPECTATI?????DACA FACETI ASTA,IN PRIMUL RAND NU AVETI RESPECT DE SINE SI MAI APOI DE CEA DE LANGA VOI..CEI CARE GANDESC SI FAC ASA ,SUNT FARA SCRUPULE ,TRAIESC HAOTIC SI NEFERICITI..MAI BINE FACETI CEVA PENTRU CASNICIA VOASTRA SI LASA-TI RAPANDULELE CARE SUNT IN CAUTARE DE BANI SI DE DESTRAMARI DE FAMILII....IN REST SA AUZIM NUMAI DE BINE
polettimonica
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:07
nu cred ca exista asa ceva daca cineva cunoaste o asa persoana sa ma anunte si pe mine
kudika200224
Postat pe 3 Aprilie 2011 17:50
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-02 14:55:10
De la: angela_grace, la data 2011-03-30 10:52:35Tind sa te contrazic..de ce? Pentru ca barbatul prin definitie este un vanator,Poate avea acasa tot ceea ce un barbat isi doreste:sex,dragoste,mama pentru copii lui si gospodina desavarsita iar in momentul in care simte miros de femela in calduri credeti-ma ca va adulmeca si va incepe un lung asediu asupra ei pana va ajunge sa o aiba sub el gemand de placere asa cum sotia lui nu mai poate pentru ca trezeste copii. :

Miroase a incins!

femeia?
mitura
Postat pe 3 Aprilie 2011 19:03
De la: kudika200224, la data 2011-04-03 17:50:55nu cred ca exista asa ceva daca cineva cunoaste o asa persoana sa ma anunte si pe mine

nici eu nu stiu dau,uite,domnisoara de a deschis topicul, si-a anuntat intentia..acum, nu sunt eu carcotasa, dar trebuie sa ne ajutam semenii
mitura
Postat pe 3 Aprilie 2011 19:05
De la: mitura, la data 2011-04-03 19:03:16
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-02 14:55:10

Miroase a incins!

femeia?

de la ferodouri....
contesina
Postat pe 4 Aprilie 2011 08:07
De la: polettimonica, la data 2011-04-03 11:07:39
De la: polettimonica, la data 2011-04-03 10:56:41

BRAVO MARCO,ESTI SINGURUL CARE MI-A PLACUT DIN ACEST TOPIC,ESTI UN TIP MORAL,CHIAR DACA MAI SCRII SI CUVINTE CAM PICANTE DAR MACAR AI LA BAZA PRINCIPII SANATOASE,CAZ RAR LA BARBATI...CITEAM O PARERE A UNUI BARBAT ,CA TREBUIE SA AI MAI MULTE AMANTE CA SA FII FERICIT IN CASNICIE...CE CREIER FRATILOR!!!!!ATUNCI DE CE VA MAI CASATORITI ????????SA AVETI CHLOTII SPALATI SI RUFELE CALCATE?????AVETI NEVOIE DE SERVITOOARE NU DE O FEMEIE PE CARE TREBUIE S-O IUBITI SI RESPECTATI?????DACA FACETI ASTA,IN PRIMUL RAND NU AVETI RESPECT DE SINE SI MAI APOI DE CEA DE LANGA VOI..CEI CARE GANDESC SI FAC ASA ,SUNT FARA SCRUPULE ,TRAIESC HAOTIC SI NEFERICITI..MAI BINE FACETI CEVA PENTRU CASNICIA VOASTRA SI LASA-TI RAPANDULELE CARE SUNT IN CAUTARE DE BANI SI DE DESTRAMARI DE FAMILII....IN REST SA AUZIM NUMAI DE BINE[/quote

Dar de ce nu va imprieteniti VOI ?
EKaterina
Postat pe 4 Aprilie 2011 10:38
mi-ar placea sa fie fosta :))
blackmagic84
Postat pe 4 Aprilie 2011 14:45
Vrei sa devii amanta? Amanta de profesie sau ce?
Jaqueline_healthy
Postat pe 8 Aprilie 2011 22:38
sa fi amanta ideala inseamna sa fi amanta lui Basescu
Jaqueline_healthy
Postat pe 8 Aprilie 2011 22:42
De la: Jaqueline_healthy, la data 2011-04-08 22:42:33sa fi amanta ideala inseamna sa fi amanta lui Basescu

Si sa stie o tara intreaga.
Te rog, nu te lega de elena udrea.
geo_refinantat
Postat pe 8 Aprilie 2011 22:46
Eu cred ca e incorect spus "ideala"...caci sunt notiuni oarecum exclusive: amanta este femeia de care esti legat sexual, cu ea ai o legatura fizica satisfacatoare, ea corespunde/raspunde nevoilor tale fizice. Femeia cu adevarat importanta din viata ta este aceea cu care ai o legatura afectiva, emotionala...dar cu care, din varii motive nu mai ai aceeasi conexiune fizica. Amanta este un compromis, o solutie ln nevoia de a fi satisfacut sexual.
Viata este mult mai complicata si nu alegi sa divortezi si apoi sa te casatoresti ori de cate ori se modifica nevoile tale sexuale...
Din acest rationament, nu cred ca exista amanta "ideala". Nimic nu e ideal=perfect in relatiile interumane.
Poate "visul" la femeia ideala sau barbatul ideal. Dar atunci vorbim despre dragoste si este cu totul altceva.
Acelasi rationament este aplicabil si la femeia maritata care are un amant.
Amanta/amantul sunt o solutie de compromis oferita de viata, de societate si valorile ei.
A-ti dori sa fi un compromis "ideal" e ca si cum ai recunoaste ca nu esti apt sa iubesti.
maimai_no1
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:37
De la: floriabuzman, la data 2011-04-09 17:37:54Eu cred ca e incorect spus "ideala"...caci sunt notiuni oarecum exclusive: amanta este femeia de care esti legat sexual, cu ea ai o legatura fizica satisfacatoare, ea corespunde/raspunde nevoilor tale fizice. Femeia cu adevarat importanta din viata ta este aceea cu care ai o legatura afectiva, emotionala...dar cu care, din varii motive nu mai ai aceeasi conexiune fizica. Amanta este un compromis, o solutie ln nevoia de a fi satisfacut sexual.
Viata este mult mai complicata si nu alegi sa divortezi si apoi sa te casatoresti ori de cate ori se modifica nevoile tale sexuale...
Din acest rationament, nu cred ca exista amanta "ideala". Nimic nu e ideal=perfect in relatiile interumane.
Poate "visul" la femeia ideala sau barbatul ideal. Dar atunci vorbim despre dragoste si este cu totul altceva.
Acelasi rationament este aplicabil si la femeia maritata care are un amant.
Amanta/amantul sunt o solutie de compromis oferita de viata, de societate si valorile ei.
A-ti dori sa fi un compromis "ideal" e ca si cum ai recunoaste ca nu esti apt sa iubesti.

... toate bune si frumoase pina la ultima fraza ... alambicata rau de tot ... inteleg ca amanta e pentru a scapa de niste hormoni fara responsabilitati ... iar nevasta e ceva cu mult peste ... dar nu inteleg de ce iubirea trebuie sa dezamageasta ca sa fie ''normala'' ? ...
marco918
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:47
De la: contesina, la data 2011-03-20 23:44:56
De la: battleofwits, la data 2011-03-20 23:38:25
De la: contesina, la data 2011-03-20 23:35:01deci, chestia asta cu "celelalte sunt invidioase" ca-s urate, proaste sau mai stiu eu cum si nu "se uita nimeni la ele", mi se pare absolut delicioasa !

tipic "feminin"

serios acum, am intalnit expresia asta asa de des prin postarile de pe forum, este un fel de argument suprem !
cu toate ca mie mi se pare ca este un laitmotiv imprumutat, in lipsa oricarui alt argument...

of, dar ce stiu eu...
zdrente proaste:))le place rolul de pres si saltea:))
jollynne
Postat pe 10 Aprilie 2011 16:50
De la: jollynne, la data 2011-04-10 16:50:35
De la: contesina, la data 2011-03-20 23:35:01deci, chestia asta cu "celelalte sunt invidioase" ca-s urate, proaste sau mai stiu eu cum si nu "se uita nimeni la ele", mi se pare absolut delicioasa !

tipic "feminin"

serios acum, am intalnit expresia asta asa de des prin postarile de pe forum, este un fel de argument suprem !
cu toate ca mie mi se pare ca este un laitmotiv imprumutat, in lipsa oricarui alt argument...

of, dar ce stiu eu...
Adele_R
Postat pe 10 Aprilie 2011 23:42
De la: Adele_R, la data 2011-04-10 23:42:48

tipic "feminin"

of, dar ce stiu eu...
Adele_R
Postat pe 10 Aprilie 2011 23:44
De la: Adele_R, la data 2011-04-10 23:44:39

tipic "feminin"

of, dar ce stiu eu...
Adele_R
Postat pe 10 Aprilie 2011 23:45
Intamplarea face ca cea mai buna prietena a mea sa fie in rolul acesta ingrat de amanta. Este o fata extrem de frumoasa, are tot ce-si doreste si ar putea avea(parerea mea) orice barbat si sunt destui care ar vrea sa fie cu ea. Dar nu stiu cum naiba a reusit sa o imbrobodeasca domnul respectiv.
In concluzie "zdrente" sociale sunt barbatii care fac asa ceva si cred eu si femeile "oficiale' care accepta ca barbatul cu care sunt sa faca lucrul asta, nici ele nu prea as spune ca ar avea oaresce caracter.
Dar, vorba aceea :femeile pot mima orgasmul, un barbat poate mima o intreaga relatie.
Adele_R
Postat pe 11 Aprilie 2011 00:02
De la: Adele_R, la data 2011-04-10 23:45:14
De la: Adele_R, la data 2011-04-10 23:44:39

tipic "feminin"

of, dar ce stiu eu...
Adele_R
Postat pe 11 Aprilie 2011 00:03
De la: Jaqueline_healthy, la data 2011-04-08 22:42:33sa fi amanta ideala inseamna sa fi amanta lui Basescu

maaa parerea mea...amanta ideala e femeia care dei stie ca esti casatorit accepta situatia si nu numai ca o accepte da iti mai face si cadouri scumpe...iti da bani de buzunar...de concedii si vacante in locuri exotice....totul numai sa nu te piarda...
BEL_AMY1
Postat pe 12 Aprilie 2011 14:54
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-12 14:54:36

maaa parerea mea...amanta ideala e femeia care dei stie ca esti casatorit accepta situatia si nu numai ca o accepte da iti mai face si cadouri scumpe...iti da bani de buzunar...de concedii si vacante in locuri exotice....totul numai sa nu te piarda...

Vise maica....vise....
Alfreeeee de stiam eu ca te gasesc acilea la amante veneam mai repede sa te tzuc ca-mi fu dor de tine
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 03:35
Cea mai proasta alegere e sa fii amanta ... iti spun din propria experienta ... daca auzi ca are gagica de nu stiu cat timp sau mai rau ca locuieste cu el in casa sau si mai rau ca sunt luati cu acte fugi cat te tin picoarele si nu te uita in urma pt ca la sfarsit tot tu vei fi cea care sufera ;);)
Judoka89
Postat pe 16 Aprilie 2011 13:37
De la: angela_grace, la data 2011-03-30 10:52:35Tind sa te contrazic..de ce? Pentru ca barbatul prin definitie este un vanator,Poate avea acasa tot ceea ce un barbat isi doreste:sex,dragoste,mama pentru copii lui si gospodina desavarsita iar in momentul in care simte miros de femela in calduri credeti-ma ca va adulmeca si va incepe un lung asediu asupra ei pana va ajunge sa o aiba sub el gemand de placere asa cum sotia lui nu mai poate pentru ca trezeste copii. Se intampla ca intr-o relatie de gen sa apara anumite sentimente,posibil si dragoste iar relatia conjugala sa ajunga la gunoi.Nu condam amantele,nevestele si nici barbatii dar pot sa va spun ca acea relatie plina de pasiune pe care o doreau de la amanta ,va ajunge in acelasi impas ca cea pe care o aveau de la fosta nevasta:nici ea nu va mai putea tipa de extaz pentru ca si ea va trezi copii.

da este un pucnt de vedere foarte interesant ... dar de cele mai multe ori un barbat insurat nu este dispus sa renunte la copii si la nevasta pt amanta .....
Judoka89
Postat pe 16 Aprilie 2011 13:42
De la: Judoka89, la data 2011-04-16 13:42:26
De la: angela_grace, la data 2011-03-30 10:52:35Tind sa te contrazic..de ce? Pentru ca barbatul prin definitie este un vanator,Poate avea acasa tot ceea ce un barbat isi doreste:sex,dragoste,mama pentru copii lui si gospodina desavarsita iar in momentul in care simte miros de femela in calduri credeti-ma ca va adulmeca si va incepe un lung asediu asupra ei pana va ajunge sa o aiba sub el gemand de placere asa cum sotia lui nu mai poate pentru ca trezeste copii. Se intampla ca intr-o relatie de gen sa apara anumite sentimente,posibil si dragoste iar relatia conjugala sa ajunga la gunoi.Nu condam amantele,nevestele si nici barbatii dar pot sa va spun ca acea relatie plina de pasiune pe care o doreau de la amanta ,va ajunge in acelasi impas ca cea pe care o aveau de la fosta nevasta:nici ea nu va mai putea tipa de extaz pentru ca si ea va trezi copii.

da este un pucnt de vedere foarte interesant ... dar de cele mai multe ori un barbat insurat nu este dispus sa renunte la copii si la nevasta pt amanta .....
Asa-i ai dreptate ....un barbat nu, dar un fufalau cu siguranta da !!!
cristinxxx
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de o parere... 279 De la: Amanita 14 Ianuarie 2015 22:24
RELATIE ZODII 9 De la: brunetaa 11 Septembrie 2009 02:18
ce sa fac? 5 De la: roz5blue6lila7 13 Februarie 2010 19:14
emisiune misogina!!! 24 De la: joana_rise 3 Noiembrie 2009 21:33
E o greseala sa te muti cu iubitul ? 18 De la: cami_goanga10 18 Aprilie 2010 22:45