Setari Cookie-uri

RAZBUNARE

De la: battleofwits, la data 2011-03-19 21:05:44ce e cu mania asta de la un timp
apar numai posturi mamut
voi nu va ganditi ca sunt si oameni lenesi pe forum care nu au posibilitatea mentala de a citi

Pai si cine-i pune sa le citeasca??
balanta65
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:04
eu zic ca ar fi mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt, si sa dai tu dovada de diplomatie si maturitate.mi se pare ca el se comporta ca un adolescent(la faza cu telefonul)...si gestul tau...desi sunt sigura ca ai depus mult efort pt ai face o surpriza este posibil ca el sa nu o fi perceput ca atare, deoarece barbatii sunt foarte sensibili la chestii dinastea cum ar fi faptul ca iai invadat spatiul...daca te limitai doar la a face curatenie era altceva dar faptul ca ti-ai pus amprenta ta pe spatiul lui(mai ales in conditiile in care el sta singur).eu zic ca faptul ca el nu tia zis nimic despre faptul ca ai redecorat a fost din politete,dar cu siguranta a fost ca un atac la persoana lui.eu zic sa il lasi sa se obisnuiasca cat de cat cu ideea...si despre faptul ca tia raspuns la mesaj...e barbat, sta in firea lui...mai ales ca tu ai zis ca nu stiai de la incaput ce va urma sau daca e cu adevarat ceva serios intre voi...ca un sfat nu pot decat sa zic sa fi mai atenta pe viitor, sa nu te arunci cu capul inainte si stai linistita ca ce e al tau e pus deoparte, si undeva cineva asteapta sa te intalneasca.
alinutza89
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:32
cel mai corect este sa faci si tu la fel cum face el! asa ca ia masuri fataaaa...isi cauta nevasta , cauta si tu alt barbat,nu sta sa pierzi vremea langa un misogin,ce crezi ca te vede?nici vorba!...auzi la ea ,sa te transhormi benevol in menajera lui doar doar ca sa observe el!pai uite asa profita dumnealor ca gasesc fraiere
kudika379299
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:41
mai bine lasal balta fara nici un cuvant in plus si se va intoarce ca o pisica uda inapoi si asta o sa fie cea mai mare razbunare , parerea mea lasal ca nu ii de tine
honey_31
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:44
Draga mea,cea mai buna razbunare ar fii sa nu te mai intilnesti cu el si sa nu-i raspunzi la mesaje o buna bucata de timp,sa vezi care e reactia lui.Doar asa il testezi daca il intereseaza persoana ta sau nu....si apoi vei avea doar doua variante:prima-sa nu te mai sune deloc si atunci o sa-ti dai seama ca ti-ai pierdut timpul cu el....si a doua- o sa insiste sa vada de ce ai renuntat la el,fara motiv si o sa te convingi ca nu poate trai fara tine.Abia atunci vei lua o decizie in ceea ce priveste cuplul vostru.Oricum,nu trebuie sa te grabesti sa te mariti....esti atit de tinara si frumusica.Poate ca viata iti rezerva ceva mult mai bun si frumos decit ce ai acum.Bafta,succes si......NU TE GRABI SA TE MARITI--NU PIERZI NIMIC,INCA. ALMA
kudika089552
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:54
Nu cred ca razbunarea este..o solutie...!!! Invata sa te stapanesti...!!! Barbatii de acest fel..orice ai face ..nu se schimba..doar daca vor ei...!!! Nici noi nu ne schimbam..doar daca..vrem noi...!!! Daca continui sa faci pe politista..vei fi vesnic ..nefericita...!!! Ori il accepti asa cum e,ori te orientezi in alta parte...caci viata trece repede si trebuie sa-ti faci un viitor cat de cat sigur...iar fara iubire si incredere...nu este nimic...!!! Iti doresc din suflet..sa fii fericita,sa iubesti si sa fii iubita...!!!
kudika133347
Postat pe 3 Aprilie 2011 09:59
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:49:27pai inca nu m-am razbunat ma gandeam daca sa o fac sau nu...

Fa-o si gata. Ademeneste-l cu un id fals, apoi ia-ti o cartela noua. da-ti intalnire cu el(dr nu prea repede). razbuna-te
Catherine24ism
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:03
De la: kudika362545, la data 2011-04-03 10:03:42
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:49:27pai inca nu m-am razbunat ma gandeam daca sa o fac sau nu...

Fa-o si gata. Ademeneste-l cu un id fals, apoi ia-ti o cartela noua. da-ti intalnire cu el(dr nu prea repede). razbuna-te

ce-i mai buna si mai buna decat razbunarea?

mai ales cand iti dedici intreaga viata pentru asta
battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:06
ii raspunzi cu aceiasi moneda .PUNCT
anne_maggy
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:11
Eu zic ca inainte de a face ceva, analizeaza bine situatia. Priveste bine lucrurile. In primul rand, de cat timp va cunoasteti, de cat timp va intalniti? Si dupa ce raspunzi la intrebarea asta stai bine si gandeste-te ca iubirea nu e ca in filme in viata reala. Nu e te-am vazut, mi-ai placut , hai sa ne casatorim. Iubirea inseamna mult mai mult. Daca va cunoasteti de putina vreme e greu, de fapt in viata reala e imposibil sa spui gata, de maine nu mai vorbesc cu nimeni de sex opus, la toti/ toate le voi spune ca am o relatie. Nu se intampla asta. La inceput e perioada de tatonare, asteptare, sa vezi daca iti place, daca vrei, daca te potrivesti, daca nu e doar un foc de paie. Daca tu intr-adevar il iubesti ai rabdare si discuta cu el chestiile astea. Daca e dispus sa discute, daca iti explica si are rabdare cu tine, daca iti respecta anumite dorinte atunci continua... daca nu ....... nu ai pierdut nimic. De fapt iubirea asta inseama, pentru a avea o casnicie fericita incredere, respect, comunicare. Daca stam putin stramb si judecam drept , la faza cu increderea tu ai picat testul asa ca.... mai gandeste-te cum poti sa recuprezi.
kudika059383
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:14
Stai linistita si ignoral sunt o gramada de prosti ca el
cypyy
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:19
Mai Dea, razbunarea este o tampenie mare cat casa.
Eu zic sa aveti o discutie civilizata sau sa iti faci bagajelul si sa pleci. Daca vrea sa fie cu tine te iubeste pe tine, nu mai cauta in stanga si in dreapta.
Daca tipul este singur, ca doar nu este insurat si nici nu are obligatii, nu aveti nici un impediment in a fi impreuna.
Sau....unele femei accepta ca barbatul lor sa mai aibe si alte relatii, in acest caz iti trebuie un soi de altruism foarte mare si trebuie sa il iubesti mult , sa il lasi sa experimenteze si altceva.
Uneori este excitant asa ca fiecare sa experimenteze si altceva din punct de vedere social sau sexual dar de fiecare data sa se intoarca la tine.
Dar inima trebuie sa apartina unei singure persoane.
Ce faci cu trupul nu este prea important, uneori simti nevoia sa experimentezi sa vezi cum este cu altcineva...este chiar incitant.
Cautarile astea au o doza de excitare dar devin obositoare.
Dar daca te indragostesti insa de altcineva in cautarile astea atunci este naspa.
nadine20011
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:21
Din relatarile tale nu reiese ca el ar mai avea si pe alcineva,asa ca nu trebuie sa-ti faci ,deocamdata,probleme,mrgi pana la capat sa poti trage o concluzie ferma nu pe baza de banuieli.
ticuta2IV1940
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:24
Imi pare sincer rau pt k ai fost folosita intr-un mod asa de josnic dar dupa parerea mea nu ar trebui sa te razbuni pt k stii vb aia "razbunarea aarma prostului" mai bn ai deveni indiferenta fata de el si nu ia-i mai ras la mes.Sa stii k indiferenta doare mai tare dekt razbunarea.Sfatul meu mai bn te-ai gasi jum.in preajma ta si nu pe net.
kudika370844
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:25
Eu in locul tau m-as razbuna si l-as face sa nu ma uite niciodata.Lasa-mi si mie id tau te rog sa mai vorbim.Al meu e rox.cristinutza.
kudika226699
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:32
De la: kudika226699, la data 2011-04-03 10:32:31 Eu in locul tau m-as razbuna si l-as face sa nu ma uite niciodata.Lasa-mi si mie id tau te rog sa mai vorbim.Al meu e rox.cristinutza.
bn hai ca te bag in lista acum,,sa vb de razbunare
thadoogback
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:34
Da i bataie..toti barbati merita o batai pt sa si revina putin..
Ioanna__
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:38
In general toate fetele fac asa. ne place sa ii controlam ....si eu am facut asa, mi-am facut id fals dar eu am mers mult mai departe. i-am dat si intalnire , vroiam sa vad pana unde ar fi dispus sa mearga, si knd am ajuns acolo mi-am pus o prietena sa mearga sa se intalneasca cu el, si sa isi bata joc de el cum poate ea mai bine.
bombonick
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:47
De la: bombonick, la data 2011-04-03 10:47:26In general toate fetele fac asa. ne place sa ii controlam ....si eu am facut asa, mi-am facut id fals dar eu am mers mult mai departe. i-am dat si intalnire , vroiam sa vad pana unde ar fi dispus sa mearga, si knd am ajuns acolo mi-am pus o prietena sa mearga sa se intalneasca cu el, si sa isi bata joc de el cum poate ea mai bine.

ai auzit de vorba aia "cine se asemana se aduna"?

battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:55
1.Eu cred ca e insurat si are o locuinta de "serviciu" unde isi duce amantele.
2. la 30 ani barbatii nu sunt in criza si nu vor sa se insoare
3.poti sa te razbuni, dar nu-ti dedica viata pt asta
4. ideea de a nu-i mai raspunde Aparent fara motiv este foarte buna. Nimic nu o sa-l intrige mai tarre

happycorazon
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:55
pai de ce sa te razbuni pe el? el e de vina ca tu esti naiva si stai cu un tip mai in varsta si cu experienta nepotrivita cu a ta, si mai si astepti o relatie serioasa de la el ca default?
eu zic sa te gandesti ce vrei si ce iti doresti tu in primul rand, si sa cauti pe cineva potrivit....el clar nu e, e evident ca nu are chef de o relatie, inca se distreaza...ah si apropos i-ai redecorat camera?! tie ti-ar placea sa iti fi redecorat el tie camera ta dupa gusturile lui? take care next time
DayC
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:56
De la: Ioanna__, la data 2011-04-03 10:38:57Da i bataie..toti barbati merita o batai pt sa si revina putin..

tigaia de teflon, face adevarate minuni
miss_darine
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:02
Renunta cat mai poti. Esti la un pas de a-ti distruge viata. Nu cred ca vrei sa traiesti in suferinta.
Deschide ochii si vezi ce iubesti de fapt la el si daca merita.
Risti sa iti traiesti restul vietii plangandu-ti de mila.
FUUUUUUUUUUUUGI !!!!!!!!!!!!!
kudika109185
Parerea mea e ca tu esti naiva si nu vezi adevarul ,cum poti sa ai incredere in cineva care te racoleaza de pe net si mai vrei sa fie si serios in relatie ?barbatii acestia cu asta se ocupa se distreaza cu femei naive ca tine .Daca era serios se comporta altfel cu tine relatia nu evolua asa repede nu te poti indragosti asa rapid de cineva trebuie timp mult petrecut impreuna sa va cunoasteti bine sa vedeti daca aveti lucruri in comn daca va potriviti in orice etc.Cel care sare repede cu te iubesc si deastea e fals vrea sa te abureasca de tot sa te aiba apoi sub controlul lui total .Un barbat care nu are nimic de ascuns nu face asa ca el nu ai de ce sa tii telefonul inchis si deastea daca nu mai ai si altceva in plan si vrei sa nu afle celalalt.Te minte de nu mai poate ,se foloseste de tine ca esti usor de manipulat .Parerea mea e sa lasi aceasta prostie de relatie deoparte nu e nevoie nici de razbunare ca nu are rost oricum nu il va afecta asa ceva decat in cazul in care chiar are ceva sentimente pt.tine ceea ce nu cred.Te-a cerut cumva de nevasta ,ti-a zis ca vrea sa aveti o relatie serioasa finalizata cu casatoria?nu.Razbunarea e arma prostului ,nu are rost sa te injosesti pana acolo ca oricum nu rezolvi nimic cu asta ,mai bine termina tot cu el si urmeaza un alt drum in viata ,nu acesta e cel adevarat,daca o sa aiba ceva sentimente pt tine te va cauta el inapoi si se va schimba in comportament daca nu poate trai fara tine ,dar din moment ce raspunde la orice provocare pe net a unei femei nici nu o sa mai aiba timp sa "plinga"dupa tine ,va fi ocupat rapid cu alta.Asa ca termina pana nu e prea tarziu aceasta relatie si vezi de viata ta mai departe ,lasa sentimentele ce le ai pt el deoparte pt ca nu merita ,o sa il uiti cu timpul gandeste-te ca nu iubesti pe cine e pt tine si incet o sa treci peste situatie si o sa il uiti ,asta sa faci pana nu o sa suferi si mai mult rupe brusc relatia si nu mai asculta explicatiile lui pe care vrea sa ti le bage pe gat ca sa nu te piarda ca de esti buna la casa omului faci curat etc.Dupa ce rupi relatia cu el fa-ti un id nou pe care sa nu il stie si abordeaza-l sa vezi ce i poate capul in timp ce ar fi fost cu tine ,o sa vezi ca te va degusta cat de interesat e sa te cunoasca pe tine "noua "achizitie si asta te va face sa il urasti si sa il uiti mai repede .succes
micurutza2005
In primul rand vreau sa va multumesc pt raspunsuri...in al 2 lea rand am stat si am analizat situatia,am discutat cu el insa el spune ca are sentimente pt mine.Am stat si m am gandit k am dramatizat foarte tare si k pana la urma n am dekt21 de ani.Am tras linie si m am gandit la mine si la ce vreau.Am incercat sa ma despart de el,iar el imi da mesaje intr una k nu mai sunt cea kre eram la inceput si k ii este dor de acea fata.A insistat sa ne vedem insa eu de fiekre data am fost ocupata.Intr un final ne am intalnit si am discutat si el crede k am pe altcineva zice k il evit...m am gandit k dak o sa continue relatia asta o sa ma comport fix k el...oricum m am decis sa mi vad de ale mele,sa ma vad si eu cu alti baieti(ba chiar am cunoscut pe cineva:D) si la fel k si el sa stau din anumite interese
blue_deeya
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:03
parerea mea, lasa-l in plata domnului!...ce inseamna razbunare? arma prostului..si la ce-ti foloseste? barbatii in general nu au probleme cu dragostea, lor le plac provocarile...Mai inteligent este sa fii indiferenta, indiferent ce simti in sufletul tau..pro sau contra... Si..cred , ai invatat ceva din asta.
kudika377001
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:04
De la: blue_deeya, la data 2011-04-03 11:03:02In primul rand vreau sa va multumesc pt raspunsuri...in al 2 lea rand am stat si am analizat situatia,am discutat cu el insa el spune ca are sentimente pt mine.Am stat si m am gandit k am dramatizat foarte tare si k pana la urma n am dekt21 de ani.Am tras linie si m am gandit la mine si la ce vreau.Am incercat sa ma despart de el,iar el imi da mesaje intr una k nu mai sunt cea kre eram la inceput si k ii este dor de acea fata.A insistat sa ne vedem insa eu de fiekre data am fost ocupata.Intr un final ne am intalnit si am discutat si el crede k am pe altcineva zice k il evit...m am gandit k dak o sa continue relatia asta o sa ma comport fix k el...oricum m am decis sa mi vad de ale mele,sa ma vad si eu cu alti baieti(ba chiar am cunoscut pe cineva:D) si la fel k si el sa stau din anumite interese

living la vida loca - fast living, gambling, drugs, prostitution and easy sex
battleofwits
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:05
parerea mea e ca ar trebui sa il lasi ,eu nu am incercat niciodata sa imi fac iubiti pe net pt ca nu cred ca sunt de incredere.eu am fost singura si mi-a fost greu dar dumnezeu mi-a scos in cale un baiat bun si merg toate bine.eu cred ca pe net sunt numai mincinosi pt ca acolo te pot minti cu nerusinare fata in fata le e mai greu .
roua_diminetii
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:08
oamenii nu pot fi decat dezamagiti atunci cand au asteptari....ai dorit sa intalnesti barbatul perfect si ai facut toate demersurile sa verifici daca e asa...insasi aceasta atitudine a ta a atras intamplarea de mai sus si vei continua sa atragi acelasi gen de intamplari pana vei invata...e valabil la modul general ...
ai gandit ca daca va vedea ca ai facut micul dejun va cadea pe spate uimit ca n-am mai vazut asa o dovada de afectiune si nici o gospodina asa desavarsita...apoi i-ai intins o capcana sa verifici daca el e lesinat dupa tine sau nu....ce ti-a iesit sunt rezultatele actiounilor tale si nu caracterul lui...
ce se intampla daca trecea testul? cu siguranta urmau altele..pana gandeai , gata am gasit pe Fat-frumos pe care il pot duce la altar! si apoi ce faci dupa altar? ii trantesti 1-2 copii si el va avea carca de a aduce bani acasa, si ve folosi asta sa-i amintesti in fiecare zi ce responsabilitati are...dar el e un om liber si nu vrea sa-si dea libertatea asa la prima incercare...ce-i oferi tu in schimb?
inca din start ai demonstrat ca esti o persoana care nu ai incredere nici in tine, deci nici in altii-cauand prin telefonul lui ...ai demonstrat ca esti duala in momentul in care ti-ai creat un profil fake pe net sa-l atragi, pai dupa treaba cu telefonul e clar ca nu s-a indragostit de tine, mai degraba s-a intrebat cine esti tu cu adevarat? i-ai facut curat in casa si s-a simtit dator sa-ti multumeasca si asa voalat...zi mersi ca a facut-o...ai incalcat spatiul lui intim..cu ce drept? cine esti tu sa crezi ca stii ce-i mai bine pentru casa lui si cum sa fie lucrurile sale aranjate? de ce vrem sa ne bagam in viata altor oameni cu orice pret?
trebuie sa gandim inainte de a face asta, deoarece si-ar putea simti libertatea in pericol..iar pt asta dialogul sincer este cel mai bun lucru...
ai facut ordine in casa lui pt a arata cine esti sau pt ca ti-a facut placere? a2a varianta e corecta si aici nici macar multumiri sa nu astepti pt ca ai facut-o pt placerea ta...
apoi vrem sa ne razbunam pentru ca el nu a raspuns asteptarilor noastre! cu ce drept?doar pentru ca te-a cunoscut pe tine nu mai are dreptul sa cunoasca si alte persoane si chiar sa faca sex cu ele? cine suntem noi sa hotaram cum sa-si desfasoare viata o alta persoane?De ce dorim sa punem stapanire pe libertatea si viata altora? cu ce drept?
atata timp cat nu exista un angajament intre doua parti,nu pot exista conditii si asteptari...
Daca a continuat sa caute o alta este pentru ca tu nu l-ai impactat destul de puternic incat sa-l determini sa renunte la cautare...si barbatii ca si femeile isi cauta partenera potrivita lor,ei sunt mai simpli in cautari, femeile sunt mai complicate datorita programelor genetice,deci trebuie sa acceptam atunci cand pierdem, simplu-nu suntem omul potrivit...e mai greu , nu?
iar cand va gasi partenera potrivita, masculul va renunta la alte cautari...deci daca vrem ceva in schimb, ceva pretios, trebuie sa raspundem la acelasi nivel, nu doar sa avem pretentii-asteptari...
trebuie sa ne rezumam la aici si acum, sa nu scotocim in trecut ca nu-i nimeni fara pata, ne simtitm bine cu o persoana? e ok, de ce sa cautam motive sa umbrim acele clipe placute...
nu fa planuri intr-o relatie, asuma-ti riscul si cauta sa fii fericit..

daca doresti sa afli mai multe despre aceste atitudini gresite in relatie, vino la workshop-ul meu in 19 aprilie despre Psihosexualitate, in Bucuresti, daca nu poti atunci invata ca razbunarea nu are sens, este de fapt o suferinta a celui ce se simte respins, dar daca suntem respinsi inseamna ca nu am fost persoana potrivita si gata, mergi mai departe...orice intamplare care vine in viata noastre este ca sa nu invete unde gresim si sa ne perfectionam..
cu bine
psihoterapeut
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:09
De la: blue_deeya, la data 2011-04-03 11:03:02In primul rand vreau sa va multumesc pt raspunsuri...in al 2 lea rand am stat si am analizat situatia,am discutat cu el insa el spune ca are sentimente pt mine.Am stat si m am gandit k am dramatizat foarte tare si k pana la urma n am dekt21 de ani.Am tras linie si m am gandit la mine si la ce vreau.Am incercat sa ma despart de el,iar el imi da mesaje intr una k nu mai sunt cea kre eram la inceput si k ii este dor de acea fata.A insistat sa ne vedem insa eu de fiekre data am fost ocupata.Intr un final ne am intalnit si am discutat si el crede k am pe altcineva zice k il evit...m am gandit k dak o sa continue relatia asta o sa ma comport fix k el...oricum m am decis sa mi vad de ale mele,sa ma vad si eu cu alti baieti(ba chiar am cunoscut pe cineva:D) si la fel k si el sa stau din anumite interese

Daca la 21 de ani gandesti "sa stau din anumite interese"....
Barbie30_
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bonus la lumini lasere,fum 1 De la: djboyeru 21 Iulie 2008 18:32
Eu Berbec, el Fecioara 7 De la: _dulcik_ 15 Aprilie 2009 23:18
Ce va deranjeaza la femei? 111 De la: kyru 11 Octombrie 2010 21:19
cum se enerveaza un leu 10 De la: stem_29 20 Septembrie 2010 20:52
relatie fara atractie fizica 16 De la: oana0309 26 Mai 2016 21:06