Mai multe
|
buna. din experienta mea e mai bine sa-l lasi pt ca niciodata nu se va schimba si simplul fapt ca observi anumite lucruri il va deranja .deoarece stie ca e adevarat,eu acum inchei o astfel de relatie,mi-au trebuit 3 ani sa accept adevarul ,partea proasta e ca acum la sf totul a degenerat si incearca tot el sa se razbune,,,dar atata timp cat stiu ce am facut si ce a facut el,eu ma simt impacata cu mine insumi si trebuie sa las totul deoparte si sa merg inainte .Adevarul este ca la un moment dat vei da peste persoana caruia intradevar ii va pasa de tine si de toate lucrurile pe care i le vei oferi si va face acelas lucru pt tine. Toate cele bune |
||
|
ramicri2004 Postat pe 3 Aprilie 2011 12:54 |
||
|---|---|---|
| RAZBUNATE PT CA O MERITA SI ASFEL DE BARBATI NU SE POTOLESC DACA E OBISNUIT ASA LA VARSTA ASTA ATUNCI NU SE VA SCHIMMBA VECI! | ||
|
kudika125867 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:03 |
||
De la: kudika125867, la data 2011-04-03 13:03:24RAZBUNATE PT CA O MERITA SI ASFEL DE BARBATI NU SE POTOLESC DACA E OBISNUIT ASA LA VARSTA ASTA ATUNCI NU SE VA SCHIMMBA VECI! si tu iti doresti sa il schimbi dupa chipul si asemanarea ta?
|
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 13:06 |
||
| Parerea mea este ca indiferenta e cea mai buna arma pe care o poti adopta in aceasta situatie. Am avut o relatie de 4 ani si ne-am despartit in cele din urma era obisnuit sa am grija de el sa-i fac pe plac dupa 3 luni in care am fost absenta in viata lui si-a dat seama cate faceam pentru el, mu ne-am mai reimpacat nu mai avea rost mi-a fost frica ca e doar o aparenta. Trateaza-l cu indiferenta si poartate obisnuit nu-i mai face micile placeri cu care e obisnuit si surprizele. Arata-i cum este viata fara tine in ea desi esti cu el si...poate se va schimba, incearca sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa faci oarecum ce face el, poate realizeaza cat de importanta esti si cat poate deranja un comportament ca al lui. | ||
|
Simona_B_ Postat pe 3 Aprilie 2011 13:28 |
||
|
NU DORESC SA SCHIMB PE NIMENI DAR NU E NORMAL SA FACA ASA CU EA EU M-AS RAZBUNA |
||
|
kudika125867 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:29 |
||
Right!
|
||
|
000Crisss Postat pe 3 Aprilie 2011 13:30 |
||
| Razbuna-te in primul rand pe tine prin a alege mai bine ! | ||
|
kudika093264 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:32 |
||
De la: blue_deeya, la data 2011-03-19 20:36:10M-am gandit mult daca sa scriu asta sau nu si am decis sa o fac pt ca sunt foarte confuza.Acum ceva timp am cunoscut pe net un tip si am discutat,dupa care ne-am intalnit.Toate bune si frumoase , dar relatia a evoluat extrem de repede si am inceput sa ma indragostesc de el.Intr-o seara ne-am oprit la o benzinarie si cat timp a lipsit ma gandeam daca si el a inceput sa tina la mine.Din curiozitate am vrut sa vad cum sunt trecuta la el in tel,asa ca i-am dat bip.Uimita am observat ca avea tel inchis...cand am luat telefonul am vazut ca era pe offline,lucru care mi s-a parut dubios si am inceput sa ma uit prin mesaje.Surpriza: no message-nici trimis nici primit.Cand a venit in masina am inceput sa discut,explicandu-i si ca nu am avut intentia de a-l controla,iar el mi-a spus ca e pe off in ideea sa nu-l sune cei de la munca sau sa nu fim deranjati de altcineva.Parea plauzibila explicatia,insa n-am vrut sa o cred pt.ca m-am gandit ca daca nu vroia sa fim deranjati il inchidea,insa era pe offline ca eu sa cred ca e deschis si sa patreze aparentele.De atunci am inceput sa fiu cu bagare de seama la multe lucruri, plus ca intuitia ma ajuta foarte mult si mi s-a intamplat de multe ori sa ''miros' baietii de la distanta.Cateodata imi lasa impresia ca tine la mine,cateodata ca nu-i pasa asa mult,insa cred ca lucrurile sunt mai mult decat evidente chiar daca el se straduieste sa nu observ nimic si are o experienta de viata mult mai vasta decat a mea(e cu 7 ani mai mare-28).Intr-o zi stateam si ma gandeam cum sa testez semnalele pe care le primesc si am decis sa fac 2 lucruri: |
||
|
junigrl29 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:32 |
||
|
parerea mea este ca tu deja ai avut de castigat din experienta asta, deja te-ai mai maturizat si ai inceput sa privesti lucrurile altfel, sa nu mai visezi la printi frumosi pe cai verzi. trebuie sa iti mentionez ca oricat de mult ai incerca sa gasesti baiatul perfect mentionez PENTRU TINE(pentru ca fiecare persoana are sistemul ei de valori propriu) atunci cand il vei gasi iti vei da seama ca de fapt nu este ceea ce cauti si tot asa. o relatie serioasa inseamna o serie mai mare sau mai mica de compromisuri - aici depinde cat de compatibila esti cu el, daca esti putin compatibila trebuie sa faci compromisuri pentru a tine relatia la care nu teai gandit niciodata... ce pot sa iti zic este ca nu trebuie sa iti gasesti baietul perfect ci doar pe cel cu ale carui defecte poti trai, trebuie sa iubesti si pentru defecte si pentru calitati acea persoana; sunt femei care din pacate raman in relatii, casnicii cu toate ca stiu ca niciodata nu vor fi singura femeie din viata barbatului pe care il iubesc, dar ele se multumesc cu asta, tot timpul intr-o relatie unul va iubit mai mult si altul va fi iubit. ai sa vezi pe viitor ca o sa ti se schimbe viziunea despre ce crezi tu ca inseamna "a iubi"... sa ajungi sa iubesti pe cineva inseamna sa treci de toate barierele cu el, sa treceti prin incercari si el sa fie langa tine sau tu langa el, sa ramaneti impreuna chiar si dupa ce a trecut senzatia aia de fluturi(care apare datorita misterului, pentru ca nu va cunoasteti, dupa ce va cunoasteti va disparea, veti tinde catre plictiseala si aici incepe adevarata fata a relatiei daca stiti sa va pastrati relatia sau cadeti prada monotoniei). si ca sa revin la intrebarea ta: RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI. iti garantez eu ca lucrurile se intorc tot timpul, probabil ca si lui i sa facut la fel de catre o fata si acum a ajuns el sa faca asa ceva la fete. gandestete ca nu esti singura persoana din viata lui care trece prin asta din moment ce el iese si cu altele. sfatul meu este sa nu iti mai cauti baieti pe net, sfatul meu este sa privesti in fata pentru ca poti gasi pe cineva cu adevarat potrivit pentru tine chiar in fata ta, important este sa vrei sa vezi. sunt milioane de baieti pe lumea asta nu dispera, si inainte sa incepi o relatie e bine sa iesiti ca amici sa va cunoasteti ca sa nu mai risti sa crezi ca esti indragostita si sa faci mici depresii sau sa fi trista, ei o viata scurta de care trebuie sa te bucuri in fiecare clipa; asa ca nu dispera: iesi cu prietenele prietenii in oras distreazate cat poti tu de mult, fi independenta si nu ceda la prima persoana care iti cere nr de tel; ai incredere in tine si mergi mai departe cu zambetul pe buze orice ar fi...in plus sa stii ca atunci cand ai o relatie iti doresti sa iesi din ea iar cand nu ai tanjesti, nimic din ce vezi p strada nu e adevarat , k vezi 2 care se inteleg bn etc, nu exista peste tot exista certuri, sunt multe cupluri care ar fi trbuit sa se desparta de mult pentru ca se chinuie reciproc si pozeaza in cuplul perfect in fata altora.... |
||
|
kmyphanscor Postat pe 3 Aprilie 2011 13:38 |
||
la ce foloseste razbunarea ????
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 13:42 |
||
razbunare?...nu, vei pierde vremea degeaba... sa mergi mai departe??...nu, te va minti mereu si,intr-o buna zi, te va alunga ca pe o carpa... Concluzia: ignora-l! uita-l! dispari din viata lui! Astfel de barbati nu merita atentia noastra, nu merita clipe pretioase din timpul nostru.... NONVALORI... Cine a mintit, va continua sa minta. Cine a inselat, va continua sa insele. Cine nu te pretuieste acum, nu o va face niciodata...
|
||
|
ilenus Postat pe 3 Aprilie 2011 13:45 |
||
De la: kudika093264, la data 2011-04-03 13:32:07Razbuna-te in primul rand pe tine prin a alege mai bine ! e mai usor sa se razbune pe celalalt, ea e deja asa cum e ce sa se mai schimbe nici nu-ti imaginezi cate de greu e
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 13:45 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? e asa de dulce si gustoasa ...
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 13:46 |
||
|
ce cauta??? nu pot reproduce cuvintele lui, dar am aflat singura: feteeeeeeeeee.de unde am aflat,de pe id-ul lui de mess.Am aflat parola si am razut ca in lista lui 99% erau id-uri de fete si una dintre el chiar a crezut ca este el si a inceput sa-i trimita mesaje, era ultima cucerire(avea 17 ani). |
||
|
nicoleta1985 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:46 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:06:43De la: kudika125867, la data 2011-04-03 13:03:24RAZBUNATE PT CA O MERITA SI ASFEL DE BARBATI NU SE POTOLESC DACA E OBISNUIT ASA LA VARSTA ASTA ATUNCI NU SE VA SCHIMMBA VECI! |
||
|
kudika093264 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:48 |
||
De la: kudika093264, la data 2011-04-03 13:48:00 Problema este imi e teama ca ii cam alege dupa chipul si asemanarea ei, pentru ca altfel daca ar fii asa mare diferenta de caracter acea relatie nu ar exista ! altfel cum crezi ca se gaseau? e o vorba romaneasca atat de adevarata .... "cine se aseamana se aduna"
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 13:49 |
||
|
Buna, mi s-a intamplat si mie sa caut sa aflu mai multe despre un tip in acelasi fel , dar asta doar pt ca el nu era in stare sa comunice si eu simteam intodeauna ca ceva nu e chiar cum spune. Asa ca l-am "testat'' si eu , mi-am facut un id si un profil fals :)) si asa am reusit sa aflu ceea ce nu-mi spunea. Ba mai mult, am descoperit o alta parte a personalitatii lui...nu foarte placuta, ceea ce m-a ajutat sa deschid ochii si sa-mi dau seama ca nu-si merita locul de pe ''piedestalul'' pe care l-am asezat...am ajuns la concluzia ca nu puteam iubi o persoana care mai cauta ''bucurii'' si in alta parte ...in special pe INTERNET , mi se pare josnic ca la 27-28 de ani (intamplator cel de care vorbesc are aceeasi varsta) sa flirtezi virtual...inteleg ca barbatii se maturizeaza mai tarziu dar...nici chiar asa!! Si mai ales cand sunt cica intr-o relatie... Ziceai ca el isi cauta acuma o sotie....hmmm, daca ar fi chiar asa de matur atunci in mod sigur nu ar sta sa cunoasca pe cineva pe internet...deci stai linistita, el cauta si alte ''prietene'' la cat e de ''matur''... Sfatul meu e sa il confrunti legat de ceea ce ai descoperit si in functie de asta sa iei o decizie cat mai buna pentru tine, nu cred ca e cazul sa faci tu un compromis si sa accepti asa ceva de la varsta asta ...si nu te simti vinovata pentru ce ai facut , ti-ai urmat doar intuitia si pana la urma daca ai devenit suspicioasa, clar ai avut motive ... Scopul scuza mijloacele asa ca ... e foarte bine sa faci totul pentru a fi complet sigura pe persoana de langa tine, altfel relatiile nu si-ar mai avea rostul... Razbunarea cea mai buna e confruntarea, se va simti foarte frustrat pentru ca l-ai ''demascat'' si nu o sa te mai lasi manipulata de el... |
||
|
junigrl29 Postat pe 3 Aprilie 2011 13:49 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? iar dulce ???? o sa te ingrasi...
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 14:01 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? acum mananc inghetata de: Chocolate, Paralines & Caramel
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 14:03 |
||
|
draga mea merita sa ii dai o lectie d viata,''loveste-l unde il doare mai tare,si sfatu meu nu te mai intoarce la el,nu merita,sunt atatea barbati pe lumea asta,si ce este al tau este pus deoparte merita si bafta |
||
|
monyandre Postat pe 3 Aprilie 2011 14:07 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:03:52De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? ai vreo depresie ???
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 14:11 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 14:11:05De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:03:52De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? de ce, vrei si tu?
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 14:13 |
||
| raspunsul din punctul meu de vedere este unul simplu , razbuna-te si apoi paraseste-l , poti sa te folosesti de id-ul fals pe care ti l-ai facut pe acel site ;) | ||
|
rraita Postat pe 3 Aprilie 2011 14:21 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:13:25De la: contesina, la data 2011-04-03 14:11:05De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:03:52De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? ce ???
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 14:23 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 14:23:30De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:13:25De la: contesina, la data 2011-04-03 14:11:05De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:03:52De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? inghetata! sau tu vrei razbunare, pentru ca e mai dulce
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 14:27 |
||
| Lasand la o parte cele trei tipuri de iubire consacrate , eros ,filia si agape, cred ca exista vreo tipuri de iubire pe care le traiesc oamenii : iubirea fizica, strict sexuala, iubirea egotica, si adevarata iubire care este doar cea in care traiesti starile celuilalt, cea in care te identifici real cu cealalta fiinta umana, cu ceea ce este frumos si armonios in acea fiinta, si mai ales te identifici cu nevoile celuilalt suplinind si de fapt implinind nevoile fiintei iubite, cea mai consistenta traire in aceasta iuire fiind aceea de a te bucura plenar de fericirea pe care o produci, o provoci celeilalte fiinte umane, de a savura recunostiinta fiintei fericite de langa tine, dar pentru ca toate acestea sa fie posibile trebuie sa alegi o fiinta cat mai compatibil a cu tine, afectiv - emotional, sufleteste deci, si nu in ultimul rand caracterial, conditii necesare pentru a se putea realiza acel transfer reciproc de trairii, abia apoi trebuie sa fii si complementar cu celalalt, complementaritatea este cea care genereaza pasionalitate, sustinere, chiar implinire intr-o buna masura. Interesant este de fapt ca ,, nimeni nu are dreptul de a trai o fericire mai mare decat este in stare sa genereze la randu-i unei alte fiinte umane '' | ||
|
kudika093264 Postat pe 3 Aprilie 2011 14:27 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:27:18De la: contesina, la data 2011-04-03 14:23:30De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:13:25De la: contesina, la data 2011-04-03 14:11:05De la: battleofwits, la data 2011-04-03 14:03:52De la: contesina, la data 2011-04-03 14:01:07De la: battleofwits, la data 2011-04-03 13:46:24De la: contesina, la data 2011-04-03 13:42:01la ce foloseste razbunarea ???? daca ai inghetata de post, vreau ! ce razbunare, eu il aduc direct in faza de seppuku, sa nu fie din vina sau cu mana mea.... eu ca Pilat, ma spal pe maini.... nu asa era : "femeile e rele si perverse" ????
|
||
|
contesina Postat pe 3 Aprilie 2011 14:34 |
||
De la: kudika093264, la data 2011-04-03 14:27:34... iubire care este doar cea in care traiesti starile celuilalt, cea in care te identifici real cu cealalta fiinta umana, cu ceea ce este frumos si armonios in acea fiinta, si mai ales te identifici cu nevoile celuilalt suplinind si de fapt implinind nevoile fiintei iubite, cea mai consistenta traire in aceasta iuire fiind aceea de a te bucura plenar de fericirea pe care o produci, o provoci celeilalte fiinte umane, de a savura recunostiinta fiintei fericite de langa tine, dar pentru ca toate acestea sa fie posibile trebuie sa alegi o fiinta cat mai compatibil a cu tine, afectiv - emotional, sufleteste deci, si nu in ultimul rand caracterial, conditii necesare pentru a se putea realiza acel transfer reciproc de trairii, abia apoi trebuie sa fii si complementar cu celalalt, complementaritatea este cea care genereaza pasionalitate, sustinere, chiar implinire intr-o buna masura. Interesant este de fapt ca ,, nimeni nu are dreptul de a trai o fericire mai mare decat este in stare sa genereze la randu-i unei alte fiinte umane '' ce spui tu e literatura SF pentru majoritatea duduilor de pe aici ele nu sunt in stare sa se iubeasca asa cum sunt insa au pretentia sa fie iubite de barbati din cauza asta atrag tot felul de luzeri ca si ele deci e clar cakudica va abunda mereu cu subiecte de genul asta |
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 14:35 |
||
De la: contesina, la data 2011-04-03 14:34:00 esti in post? si eu care vroiam sa te ispitesc cu niste ...
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 14:37 |
||
| Nu esti nici prima...si nici ultima pentru el!...Sa te razbuni?!~....Are cine sa se razbune.....mai devreme sau mai tarziu fiecare primeste ceea ce merita!...Nu te mai chinuii singura...atentia ta trebuie sa fie indreptata catre altcineva....cineva care te si merita!....Pe net de obicei asa se intampla....toti vor sa fie peste tot si nicaierea!...Niciunul nu-i de ,, DOAMNE-AJUATA ""!....Iti pierzi timpul...anii !...E plina strada de baieti...si baieti care stiu ce vor!...Nu trebuie sa fii jucaria sexuala a nimanui!....Da-l dracului de bou!...Are -BALTA PESTE- si pentru tine! | ||
|
elda_2oo5_yahoo_com Postat pe 3 Aprilie 2011 14:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 2 | De la: kudika012227 22 Iunie 2010 23:06 |
| Unde-mi gasesc o femeie cu bani? | 80 | De la: Eva32 2 Iulie 2011 03:06 |
| Cununie ortodoxa - juramant in cadrul slujbei? | 5 | De la: kudika_35337 7 Octombrie 2014 10:15 |
|
|
||
| nu intzeleg nimik..... | 9 | De la: PurpleDreams 8 Septembrie 2009 02:17 |
| mi-e frica sa nasc | 55 | De la: geo_reincarcat_iara 29 Iunie 2010 17:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.