Setari Cookie-uri

am "inselato"...si vrea sa ne despartim

deci...avem 6 ani de cand suntem inpreuna...!pe la mijlocul relatiei a aflat ca am calcat stramb.dupa un timp neam certat pe acest subiect,iar eu la nervi si suparare iam zis ca am fost si la una DE PE CENTURA SI MIA FACUT O ...UE...!IAR DE ATUNCI INCOTINUUUUUU... IMI SCOATE OCHII SI NE CERTAM..., NE IMPACAP NE CERTAM NE IMPACAM.IAR ACUM SUNTEM IN ITALIA SI LOCUIM IMPREUNA.DAR NU MAI VREA SA AIBA NICI UN FEL DE RELATIE CU MINE.(A ZIS CA MA VEDE AKM CA UN FRATE) UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
kudika369948
Postat pe 27 Martie 2011 16:49
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 16:49:21deci...avem 6 ani de cand suntem inpreuna...!pe la mijlocul relatiei a aflat ca am calcat stramb.dupa un timp neam certat pe acest subiect,iar eu la nervi si suparare iam zis ca am fost si la una DE PE CENTURA SI MIA FACUT O ...UE...!IAR DE ATUNCI INCOTINUUUUUU... IMI SCOATE OCHII SI NE CERTAM..., NE IMPACAP NE CERTAM NE IMPACAM.IAR ACUM SUNTEM IN ITALIA SI LOCUIM IMPREUNA.DAR NU MAI VREA SA AIBA NICI UN FEL DE RELATIE CU MINE.(A ZIS CA MA VEDE AKM CA UN FRATE) UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

du-te la aia care ti-a facut o m...ue
Valy90
Postat pe 27 Martie 2011 16:56
merci pt sfat
kudika369948
Postat pe 27 Martie 2011 17:04
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 17:04:05merci pt sfat

cu placere,dar ce-ai patit de te umfli asa in pene??
te-ai si inrosit o fi ca ti-a supt aia tot din tine??
Valy90
Postat pe 27 Martie 2011 17:06
daaa asa cred si eu...!da numi amintesc bine cum arata aia...!nu erai u cumva? ce te bagi daca nu vrei sa ma ajuti?
kudika369948
Postat pe 27 Martie 2011 17:17
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 17:17:35daaa asa cred si eu...!da numi amintesc bine cum arata aia...!nu erai u cumva? ce te bagi daca nu vrei sa ma ajuti?

Poate era sorta??
Valy90
Postat pe 27 Martie 2011 17:19
cred ca u erai...!ai si un vocabular adaptat acestei meserii
kudika369948
Postat pe 27 Martie 2011 17:26
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 17:26:50cred ca u erai...!ai si un vocabular adaptat acestei meserii

Da,era sorta, doar am zis eu
jet,nu am inceput eu prima
Valy90
Postat pe 27 Martie 2011 17:28
deci fara suparare aici tu esti d vina ...dar nah toti gresim o data in viata ...ar fi bn daca ai avea o discutie calma cu ea ...in care sa-i zici k regreti enorm d mult c s-a intamplat ..k ea e singura p care o iubesti ...si kestii d genul asta ...de asemeni fi atentionat cu ea ...fa-o sa s simta k o printesa ...si nu mai calca stramb ..stii vb aia daca o faci o data e greseala ..daca repeti greseala e prostie si pr meu ma inselat..si l-am iertat ku konditia sa nu s mai repete kt traiesc treaba asta ..dar nah ..tot ii scot okii din knd in knd ... !!!

Mult succes!

Si stai kalm k asa suntem majoritatea femeilor ...si dupa 30 d ani ..knd suntem in carje va vom zice : " iiiittttzzzziiii mmmaaaiiii aaaaddduuuccciii aaammmiiinnttee kknndd aaaiii zzziiisss ......
frenchiegirl
Postat pe 11 Aprilie 2011 12:33
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 16:49:21deci...avem 6 ani de cand suntem inpreuna...!pe la mijlocul relatiei a aflat ca am calcat stramb.dupa un timp neam certat pe acest subiect,iar eu la nervi si suparare iam zis ca am fost si la una DE PE CENTURA SI MIA FACUT O ...UE...!IAR DE ATUNCI INCOTINUUUUUU... IMI SCOATE OCHII SI NE CERTAM..., NE IMPACAP NE CERTAM NE IMPACAM.IAR ACUM SUNTEM IN ITALIA SI LOCUIM IMPREUNA.DAR NU MAI VREA SA AIBA NICI UN FEL DE RELATIE CU MINE.(A ZIS CA MA VEDE AKM CA UN FRATE) UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ufffffffffffffffffffffff dai pe dinafara de atata prostie......
ad__83
Postat pe 11 Aprilie 2011 12:43

imi pare rau pentru tine.
faza ca ai fost la una pe bani e un mare TURN-OFF pentru ea, sunt sigura....numai cand ma gandesc si ma pun eu in asa o situatie sa aflu ca a fost la una asa, mi se face rau...la propriu
ce sa zic, nu stiu cum sa o mai dregi cu ea...poate cu urmatoarea sa iti fie invatzatura de minte....
DayC
Postat pe 11 Aprilie 2011 17:14
De la: Valy90, la data 2011-03-27 16:56:39

iti dai seama ce a fost daca aia nu avea tate
ipahebirowtnod
Postat pe 11 Aprilie 2011 17:16

Am inteles ca te-ai dus la aia de pe centura sa-ti faca o .... da chiar trebuia sa tipi in gura mare ca ai facut asta?Probabil o sa-ti scoata ochii mult timp de aici incolo...Esti sigur ca totul se trage de la aia de pe centura?Sa inteleg ca toate erau roz pana sa ii spui de centurista?Mie greu sa cred asta....
Barbie30_
Postat pe 11 Aprilie 2011 17:52
De la: Valy90, la data 2011-03-27 16:56:39

buna tare asta...bvo
delicacy
Postat pe 11 Aprilie 2011 17:55
Sunt femeie, asa ca o sa-ti spun parerea mea.
Daca inca mai este cu tine, inseamna ca te iubeste, dar ai ranit-o prea rau si probabil nu faci nimic pentru ai recastiga increderea.
Trebuie sa intelegi un lucru: pentru o femeie, sa o inseli este foarte grav, o percepe ca o jignire, ca pe o lipsa de respect, pentru o femeie, barbatul care inseala odata va continua sa o faca.
Oricum, daca vrei sa nu o pierzi, vei avea nevoie de multi nervi. Va trebui sa ii redai sentimentul de sigurantza si asta va fi foarte greu.
Multa bafta si multi nervi.
Bgabitza
Postat pe 12 Aprilie 2011 14:03

Cel mai greu este sa ierti. Din pacate unii pot trece peste asemenea experiente, altii nu.
Daca ea nu a putut trece peste, ceea ce este evident, nu are rost sa mai fie cu tine pt ca isi va aduce aminte toata viata si te va face sa intelegi si tu asta in fiecare zi si presupun ca nu este ceea ce iti doresti...
Din pacate, din cate inteleg, nu te mai iubeste si chiar este posibil sa iubeasca pe altcineva sau pur si simplu nu mai simte nimic pentru tine. Tu nu o poti judeca pentru ca nu esti in locul ei, dar poti sa intelegi ca nu te mai vrea.
Incearca sa iti refaci viata cu altcineva.
verraa
Postat pe 12 Aprilie 2011 14:51
De la: kudika369948, la data 2011-03-27 17:17:35daaa asa cred si eu...!da numi amintesc bine cum arata aia...!nu erai u cumva? ce te bagi daca nu vrei sa ma ajuti?

auzi da di ce n-ai pupat-o dupa ce ti-a facut o m...? asa iti aminteai si tu cum arata!
vitamina_c
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:03

si pe cand te vedem la stirile de la ora 5 ? ca numai astia din Italia si Spania ..".astia ca voi"...ocupa ecranul
BEL_AMY1
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:08
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-12 15:08:08

si pe cand te vedem la stirile de la ora 5 ? ca numai astia din Italia si Spania ..".astia ca voi"...ocupa ecranul

vrei sa-l vezi cand ii face aia m...???!!!!
vitamina_c
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:12

Eu acum am vazut...deci tu ai inselat-o de doua ori...Pai nu cred ca mai are inceredere in tine, asa ca (parerea mea) speri degeaba o impacare...
Plus de asta o femeie care iti spune ca te vede ca pe un frate sigur nu te mai vrea!
verraa
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:22
asa..si noi cu ce te putem ajuta?dor nu vrei incurajari?
aysel
Postat pe 12 Aprilie 2011 18:22
Nu vrea saracul baiat incurajari, ci solutii de a repara ce a facut. Of, of, tare rea e lumea asta, maica.
E clar ca regreti ce ai facut si ca o iubesti pe fata. Daca ea inca nu te-a parasit dupa destainuirile tale, are sentimente pentru tine. Numai ca cele de iubire sunt acum amestecate cu cele de ura, e nesigura si nu mai stie ce drum sa aleaga. Ea te poate ierta, poate chiar a si facut-o in inima ei; dar de uitat nu va uita niciodata. Abia acest lucru poate fi o piedica in calea continuarii relatiei. Cineva spunea ca trebuie sa ii recastigi increderea; corect; numai ca depinde foarte mult de comportamentul tau actual si viitor.
Noi, femeile, avem un suflet mare...va iertam voua barbatilor multe. Bine ar fi sa tineti seama si sa nu ne calcati sufletul in picioare. Si sa nu mai bantuiti pe centura...e injositor de-a dreptu'.
Multa bafta si...minte.
Cessy.
CESSY_C
Postat pe 12 Aprilie 2011 21:16
De la: Bgabitza, la data 2011-04-12 14:03:18Sunt femeie, asa ca o sa-ti spun parerea mea.
Daca inca mai este cu tine, inseamna ca te iubeste, dar ai ranit-o prea rau si probabil nu faci nimic pentru ai recastiga increderea.
Trebuie sa intelegi un lucru: pentru o femeie, sa o inseli este foarte grav, o percepe ca o jignire, ca pe o lipsa de respect, pentru o femeie, barbatul care inseala odata va continua sa o faca.
Oricum, daca vrei sa nu o pierzi, vei avea nevoie de multi nervi. Va trebui sa ii redai sentimentul de sigurantza si asta va fi foarte greu.
Multa bafta si multi nervi.

100% adevarat
Si mie dak mi-ar face cnv asa ceva (akum sotul ) l-as da afara pe geam cu ochiu unflat.. inca ai scapat usor..dar nu pot sa cred ca ai fost in stare sa ranesti in asemenia hal o fata care evident te-a iubit.. zic ;te-a iubit; fiindca niki o sansa sa mai placi un mitocan care te inseala cu una de pe centura.. ai scapat ieftin ca inca te considera ca un frate si poti zice ca nu ai pierdut-o de tot. dar la cat ai ranit-o mi-e si mila de ea.. esti badaran rau!!!
Abi1Kate
Postat pe 12 Aprilie 2011 21:30
dar poate toate cuvintele pe care ti-le zice sunt pt. a te rani sau chiar nu te mai iubeste.cert este ca ai gresit fata de ea!!!iti doresc ce-i mai bine
kudika341302
Postat pe 13 Aprilie 2011 03:19

daca voiai sa o pastrezi de ce ai inselat-o?
daca tot ai inselat-o de ce nu ai acoperit urmele? a insela e o mitocanie, a mai si lasa urme e cretinitate.

sfatul meu este ca decat sa lipesti cioburile sticlei mai bine ia alta sticla.
leo_
Postat pe 14 Aprilie 2011 14:44
De la: leo_, la data 2011-04-14 14:44:17

daca voiai sa o pastrezi de ce ai inselat-o?
daca tot ai inselat-o de ce nu ai acoperit urmele? a insela e o mitocanie, a mai si lasa urme e cretinitate.

sfatul meu este ca decat sa lipesti cioburile sticlei mai bine ia alta sticla.

sticla trebuie sa fie plina neaparat
ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 14:48
iti zic eu cum sta treaba .. ca ai "inselat" acum 3 ani nu are nici o legatura .. pur si simplu sa plictisit de relatia asta .. si vrea ceva nou ... asa ca nu te mira daca te insala de ceva timp ... din cauza asta vrea sa ramai ca un frate ... pentru ca sa atasat de tine .. dar vrea ceva nou in sex si in relatii .. stai linistit ca nu ai gresit cu nimik .. si nu este de la ce sa intamplat acum 3 ani... pu si simplu asa sunt femeile... barem a ta a rezistat 6 ani... si iti si spune ca nu mai vrea sa fitii impreuna ... fata de altele .. care tac ... si insala fara remuscari.. sau poate cu .. dar degeaba
ykrad
Postat pe 14 Aprilie 2011 18:42
De la: Valy90, la data 2011-03-27 17:28:45...jet,nu am inceput eu prima

ce tare esti .... "nu am inceput eu prima"

battleofwits
Postat pe 14 Aprilie 2011 18:54
De la: ykrad, la data 2011-04-14 18:42:26iti zic eu cum sta treaba .. ca ai "inselat" acum 3 ani nu are nici o legatura .. pur si simplu sa plictisit de relatia asta .. si vrea ceva nou ... asa ca nu te mira daca te insala de ceva timp ... din cauza asta vrea sa ramai ca un frate ... pentru ca sa atasat de tine .. dar vrea ceva nou in sex si in relatii .. stai linistit ca nu ai gresit cu nimik .. si nu este de la ce sa intamplat acum 3 ani... pu si simplu asa sunt femeile... barem a ta a rezistat 6 ani... si iti si spune ca nu mai vrea sa fitii impreuna ... fata de altele .. care tac ... si insala fara remuscari.. sau poate cu .. dar degeaba

Da...concluzia unui "barbat" care se crede mai presus de toate si considera ca fiind barbat poate sa insele de cate ori vrea dar cand s-a saturat ea de minciunile lui concluzia pentru el este ca i s-a facut de altul...niste cretinisme...de aceea nu o sa ajungeti nicaieri!
De vina sunt femeile astea proasta care va suporta cretinismele! GROW UP
verraa
Postat pe 16 Aprilie 2011 02:20
De la: verraa, la data 2011-04-16 02:20:07
De la: ykrad, la data 2011-04-14 18:42:26iti zic eu cum sta treaba .. ca ai "inselat" acum 3 ani nu are nici o legatura .. pur si simplu sa plictisit de relatia asta .. si vrea ceva nou ... asa ca nu te mira daca te insala de ceva timp ... din cauza asta vrea sa ramai ca un frate ... pentru ca sa atasat de tine .. dar vrea ceva nou in sex si in relatii .. stai linistit ca nu ai gresit cu nimik .. si nu este de la ce sa intamplat acum 3 ani... pu si simplu asa sunt femeile... barem a ta a rezistat 6 ani... si iti si spune ca nu mai vrea sa fitii impreuna ... fata de altele .. care tac ... si insala fara remuscari.. sau poate cu .. dar degeaba

Da...concluzia unui "barbat" care se crede mai presus de toate si considera ca fiind barbat poate sa insele de cate ori vrea dar cand s-a saturat ea de minciunile lui concluzia pentru el este ca i s-a facut de altul...niste cretinisme...de aceea nu o sa ajungeti nicaieri!
De vina sunt femeile astea proaste care va suporta cretinismele! GROW UP
verraa
Postat pe 16 Aprilie 2011 02:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despartirea 30 De la: kudika_934749 18 August 2014 23:51
singuratate... 56 De la: EmperorNerva 24 Aprilie 2009 17:19
dupa atata timp..... 10 De la: eka 14 Octombrie 2009 12:44
clipe de viata 5 De la: Shhh 8 Aprilie 2010 07:51
sa fie oare iubire? 45 De la: kudika330098 22 Noiembrie 2010 18:56