Mai multe
| bine ti-a facut | ||
|
oana_22 Postat pe 16 Aprilie 2011 05:26 |
||
|---|---|---|
| deci,nu cred ca pentru ca ai inselat-o,brusc te poate vedea ca pe un frate,e prea rapid si fara sens,ceea ce a cautat a gasit,motivul pentru a-ti spune ca nu te mai iubeste! | ||
|
Carlasv Postat pe 16 Aprilie 2011 07:40 |
||
|
parerea mea este sa te impaci cu ea si sa nu mai gresesti sai explici situatia ca orice barbat mai greseste si nu se va mai intampla 6 ani nu se pot da uitariii asa sau sai stergi cu buretele bafta multa si astept un raspuns pozitiv de la voi |
||
|
|
||
|
kudika082767 Postat pe 16 Aprilie 2011 08:35 |
||
mda...ai ranit-o. asa ca suporta consecinte sau du'te la un psiholog...mergeti amandoi...merita incercat
|
||
|
Crisstina23 Postat pe 16 Aprilie 2011 11:09 |
||
|
pai daca te-a mancat limba....trebuie sa suporti... si ca sa o intelegi trebuie sa te pui in locul ei... tine minte , niciodata sa nu recunosti nici daca te prinde in pat cu ea... de asemeni nici unei femei nu-i recomnad sa recunoasca.. si daca atunci cand ai fost te-ai simtit bine, si ti-a fost bine, trebuie sa suporti consecintile..clar ea sa racit total daca te vede ca pe un frate... gresesc atat barbati cat si femeile..i se poate intampla si ei mai tarziu sa te insele ...intervine o monotonie ..toti se duc si deasemeni si femeile.. relatia voastra nu mai merge , e un mod de a spune te vad ca un frate.. viata merge mai departe tu cu altcineva , si ea la randul ei la fel .. intre voi parerea mea nu va fi ceva de viitor.. |
||
|
bella08 Postat pe 16 Aprilie 2011 17:35 |
||
| Ce zici, daca ti-ar fi marturisit ea acum 3 ani ca a facut si ea o m...e la unu intr-o seara mai erati impreuna acum??? Eu cred ca nu!! Nici macar ca fratii! Daca o respectai macar un picutz nu o umileai asa! De ce dracu i-ai spus? e cam tarziu sa mai vrei ceva de la relatia asta... | ||
|
iulischa Postat pe 16 Aprilie 2011 18:53 |
||
| DUPA FAPTA SI RASPLATA...Nu-ti sar in cap pt ca esti baiat,dar asa ceva nu se poate!Ai inselat-o,i-ai vb in ultimul hal,ai umilit-o si acum iti doresti sa fie cea mai ok femeie??N-ai sa vezi asa ceva in veci!!Eu cred ca te-a iubit prea mult de ti-a acceptat greseala,dar poate a asteptat o schimbare radicala,sa-i arati ca ai remuscari,ca o iubesti,ca o respecti,ca exista numai ea pt tine!Dar daca tu ai continuat,probabil,sa ai o atitudine indiferenta,scuza-ma dar e normal sa-ti scoata ochii si sa scazi in fata ei! Din punctul meu de vedere relatia oricum se va sfarsi,mai devreme sau mai tarziu,macar incearca sa inveti ceva din experienta asta,sa fii responsabil,mai diplomat,mai EDUCAT...roata se intoarce si din pacate insutit!! | ||
|
emilia_rizea Postat pe 16 Aprilie 2011 19:41 |
||
| un lucru facut e bun facut!nai cum sa dai timpul inapoi si nu ai km sa faci pe o persoana sa recapete incredere in tine dupa ce ai facut o chestie de asta,normal femeia se gandeste ca tu vei repeta asta...dar asta e tipic barbatilor toti sunteti o apa si un pamat...cine sa va inteleaga!?daca nu va place de femeia pe care va-ti aleso .care e langa voi si va ingrijeste va este aproape luati-va fratilor niste zdrente si ve-ti trai toata viata cu ele facandu-va m..e daca nu va place safaceti dragoste langa femeile voastre care va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
kudika164790 Postat pe 16 Aprilie 2011 20:54 |
||
De la: kudika164790, la data 2011-04-16 20:54:46un lucru facut e bun facut!nai cum sa dai timpul inapoi si nu ai km sa faci pe o persoana sa recapete incredere in tine dupa ce ai facut o chestie de asta,normal femeia se gandeste ca tu vei repeta asta...dar asta e tipic barbatilor toti sunteti o apa si un pamat...cine sa va inteleaga!?daca nu va place de femeia pe care va-ti aleso .care e langa voi si va ingrijeste va este aproape luati-va fratilor niste zdrente si ve-ti trai toata viata cu ele facandu-va m..e daca nu va place safaceti dragoste langa femeile voastre care va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!! Ca bine zici Ei sa nu fie inselati dar femeile sa stea si sa sufere de parca ar fi cel putin rege...Din cauza voastra au ajuns femeile sa faca ce faceti voi ca le-ati inrait! Si ziceau astia ca au probleme cu cainii vagabonzi, dar de fapt au probleme cu barbatii care nu mai au respect pentru nici o femeie
|
||
|
verraa Postat pe 17 Aprilie 2011 01:52 |
||
De la: verraa, la data 2011-04-17 01:52:23De la: kudika164790, la data 2011-04-16 20:54:46un lucru facut e bun facut!nai cum sa dai timpul inapoi si nu ai km sa faci pe o persoana sa recapete incredere in tine dupa ce ai facut o chestie de asta,normal femeia se gandeste ca tu vei repeta asta...dar asta e tipic barbatilor toti sunteti o apa si un pamat...cine sa va inteleaga!?daca nu va place de femeia pe care va-ti aleso .care e langa voi si va ingrijeste va este aproape luati-va fratilor niste zdrente si ve-ti trai toata viata cu ele facandu-va m..e daca nu va place safaceti dragoste langa femeile voastre care va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!! Ce mi-e un caine care ia toate catelele la rand, ce mi-e un barbat care nu iarta nici una...Dar macar pe caini ii pot scuza ca sunt niste animale, insa pana si ei sunt credinciosi cuiva.. |
||
|
verraa Postat pe 17 Aprilie 2011 01:55 |
||
Adio inceredere = adio relatie !
|
||
|
verraa Postat pe 17 Aprilie 2011 01:56 |
||
|
Ai inselat-o... cu una de pe centura? Ce cautai acolo? Din puntul meu de vedere nu ar avea de ce sa se supere. Era ca si cum te trecea nevoia pe autostrada si te-ai duc la un WC public. Insa ce nu inteleg eu.....ce ai cautat tu acolo? Si mai ales ,de ce i-ai spus? O doare si sufera...este cea mai grea lovitura pentru o femeie care nu a inselat la randul ei. Daca este atat de suparata este pentru faptul ca ea ti-a fost loiala. Daca te-ar fi inselat si ea candva ....ar fi trecut peste. Asta este si bine si rau pentru tine. Depinde cum vezi lucrurile. Daca o iubesti.....recucereste-o. Lupta pentru ea. Tu ai gresit. Ai umilit-o prin gestul tau. Nu mai are incredere in tine. Si sa-ti mai spun ceva : te va parasi cu prima ocazie....daca nu a facut-o pana acum este ca nu a gasit pe cineva deocamdata....dar cauta ....sa fi sigur de asta. Lupta pentru ea ...la maxim...daca o mai vrei daca nu......va pleca pana la urma. |
||
|
emma_niss Postat pe 17 Aprilie 2011 10:16 |
||
foarte urit din partea lui. sau poate nu a avut cum sa se descarce. daca mai are si copii este trist.
|
||
|
Reinhold_Rai_1 Postat pe 17 Aprilie 2011 10:37 |
||
| sar putea sa fie de vina chiar doamna. nu stie cum sa il atraga. | ||
|
Reinhold_Rai_1 Postat pe 17 Aprilie 2011 10:42 |
||
De la: Reinhold_Rai_1, la data 2011-04-17 10:42:13 sar putea sa fie de vina chiar doamna. nu stie cum sa il atraga. |
||
|
Reinhold_Rai_1 Postat pe 17 Aprilie 2011 10:43 |
||
| Mai...spune-i ca o iubesti pe ea si numai pe ea si ca regreti si nu vei mai face asa ceva niciodata...unei femei ii place ca un barbat sa se umileasca in fata ei daca a gresit, ii gadila orgoliul. Poti sa ii spui ca din respect pentru ea ai cautat la tipa aia sa iti faca unele...fantezii pe care nu ti le permiteai cu ea pentru ca o respecti prea mult, dar ti-ai dat seama acum ca nu fanteziile sunt importante, ci iubirea adevarata.Nu conteaza daca nu simti chiar asa. Poate ti se pare abureala, dar prinde. | ||
|
ramo_darkgirl Postat pe 17 Aprilie 2011 11:31 |
||
TU NU VEZI??? Nu aia de pe centura e problema , si nu tu esti de vina ... Certurile au existat si inainte sa-i zici tu povestea la nervi , nu? S-au racit sentimentele intre voi ? ce , e chiar asa de greu sa vezi ? Acum isi cauta motive sa nu te mai vrea . Nu te mai respecta , nu o mai iubesti , nu te mai iubeste ... Preferi sa stai langa o fiinta care nu te mai vrea? Cere-i iertare , dar iertarea nu va aduce inapoi iubirea . GATA ! s-a terminat idila voastra ! SI ai grija , in relatia urmatoare , invat-o pe iubita ta sa iti ofere ce vrei , nu sa te duci in alta parte!
|
||
|
ianacosanziana Postat pe 17 Aprilie 2011 19:49 |
||
| si tu inca TE MIRI ca nu mai vrea sa fie cu tine????? Eu MA MIR ca a mai sta cu tine, de cand a aflat!!HELLLLOOOO??? AI INSELAT-O!!!!! Tu cum ai reactiona in locul ei? | ||
|
poisongirl87 Postat pe 18 Aprilie 2011 10:04 |
||
|
Daca-i desteapta, nu va crede aburelile,dar incercarea moarte nu are |
||
|
poisongirl87 Postat pe 18 Aprilie 2011 10:06 |
||
De la: Valy90, la data 2011-03-27 16:56:39De la: kudika369948, la data 2011-03-27 16:49:21deci...avem 6 ani de cand suntem inpreuna...!pe la mijlocul relatiei a aflat ca am calcat stramb.dupa un timp neam certat pe acest subiect,iar eu la nervi si suparare iam zis ca am fost si la una DE PE CENTURA SI MIA FACUT O ...UE...!IAR DE ATUNCI INCOTINUUUUUU... IMI SCOATE OCHII SI NE CERTAM..., NE IMPACAP NE CERTAM NE IMPACAM.IAR ACUM SUNTEM IN ITALIA SI LOCUIM IMPREUNA.DAR NU MAI VREA SA AIBA NICI UN FEL DE RELATIE CU MINE.(A ZIS CA MA VEDE AKM CA UN FRATE) UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF corect! cineva de aici nu stie ca nicio fraza nu se incepe cu "deci" decat daca se trage concluzie la ceva...tu la ce tragi concluzie?!!?!?! daca ai iubit-o asa de mult incat ai inselat-o cu o zdreanta de pe centura...crezi ca mai meriti sa se apropie femeia aia de tine?! Nu m-as mira sa aflii ca este cu altul si...p.s ti-ai facut un control de boli venerice???
|
||
|
Chocolatzyk Postat pe 19 Aprilie 2011 09:14 |
||
| Daca inca o mai iubesti fa tot ce-ti sta in putinta sa ii demonstrezi ca iti pare rau. Nu inteleg de ce i-ai spus de chestiile astea. Eu una nu te-as fi iertat pentru asa ceva niciodata. Bafta! | ||
|
MonikStefn Postat pe 20 Aprilie 2011 22:43 |
||
In primul rand iti ceri iertare apoi ii explici ca ai avut doar o scurta aventura...ai avut nevoie de ceva nou si gata.Ar trebui sa inteleaga...
|
||
|
Elyaa Postat pe 29 Aprilie 2011 11:59 |
||
| Iar a doua oara nu as mai sta la discutie in locul ei. | ||
|
Elyaa Postat pe 29 Aprilie 2011 12:01 |
||
| Poate ca i-ai dat motive sa fie geloasa. Si e normala reactia ei. Asa ca, asta e, suporti consecintele actiunilor tale. Daca ati fi fost in Romania te-ar fi lasat pana acum. Dar in Italia e mai greu, sunteti printre straini, nu are cine sa o ajute. Nu stiu ce sfat sa iti dau, fii si tu mai calm si asuma-ti prostia. Nu te mai certa cu ea, ca nu ai dreptate. | ||
|
Eva32 Postat pe 7 Mai 2011 01:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutatima va rog sunt foarte confuza | 16 | De la: kudika_22856 5 Decembrie 2012 21:18 |
| Asculta-mi povestea | 25 | De la: bloody_queen 2 August 2010 17:03 |
| Vrea sa se desparta de mine :( | 21 | De la: Inobb 23 Noiembrie 2009 15:42 |
|
|
||
| Povestea mea ... | 16 | De la: Lisssa 30 Iulie 2010 17:02 |
| va salut dragi prieteni | 7 | De la: Marius_Hertan_1 15 Aprilie 2012 15:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.