Mai multe
|
SUNT CURIOASA DE CEEA CE GANDITI VOI... NE-AM CUNOSCUT CU VREO 8 ANI IN URMA, AM TRECUT PRIN MULTE IMPREUNA, AM CLADIT IMPREUNA CAM TOT CE AVEM ACUM DE LA ZERO APROAPE, PRIMII ANI IUBIREA ACEEA NEBUNA, INSA PROBLEMA BANILOR NE-A CAM CREEAT FISURI IN RELATIE.AM FOST NEVOITI SA FACEM CEVA CONCRET SA CASTIGAM NISTE BANI MAI REPEDE, PENTRU A NE CASATORII SI A NE FACE SI NOI UNELE LUCRURI.EL LUCRA IN TARA, AVEA UN SERVICIU BUN, EU NU, INSA IL AVEAM PE FRATELE MEU IN SPANIA CARE MA CHEMA LA UN LOC SIGUR SI BANOS, SA CASTIG BANII DE CARE NOI AVEAM ATATA NEVOIE, IAR GANDUL CA IN SFARSIT FACEM BANII PENTRU CASATORIE, PENTRU MASINA DORITA, M-A INCANTAT SA PLEC PENTRU O PERIOADA SINGURA, LASANDU-L PE EL IN TARA.A MERS BINE O PERIOADA INTRE NOI, AM PLANS IMPREUNA MULT INAINTE SA PLEC, PENTRU CA STIAM CA DEPARTAREA NU NE FACE BINE...VORBEAM MULT LA TELEFON, PE MESS...IUBIREA ERA MAXIMA, DORUL ASEMENEA, PANA INTR-O ZI, CAND INCEPUSE SA FIE MAI RECE, NU M AI ERA ACELASI, EU IL SIMTEAM, INSA NU ERAM SIGURA CE ARE...MA GANDEAM CA SINGURATATEA NU-I FACE BINE, ASA ERA, INSA DIN ACEL MOMENT EU NUI MAI AVEAM STARE...ERAM DISPUSA SA MERG ACASA, SA LAS BANII AIA MULTI, DAR SA MA INTORC LA IUBIREA MEA, INSA EL MA INDEMNA SA RAMAN, PENTRU CA ASEMENEA OCAZIE DE A FACE BANII ACEIA NU PREA MAI AVEAM CUM IN TARA.AM VENIT INSA PENTRU UN MINICONCEDIU, NE-AM IUBIT CU DISPERARE, INSA EL...EL NU IMI ASCUNDEA CEVA...TELEFONUL ERA UN SECRET PENTRU EL, LUA FOC DACA I-L ATINGEAM, PRIMEA MESAJE SECRETE, INSA AM VAZUT, ERA CINEVA IN VIATA LUI...O EA, PE CARE O URASC SI-N ZIUA DE AZI...M-AM REANTORS IN SPANIA, LA LUCRU, LA BANI, INSA EL...NU MAI ERA ASA CUM ERA INAINTE, I-AM SPUS SA ALEAGA...MA ALEGEA TOT PE MINE, I-AM DAT POSIBILITATEA SA DISPAR DIN VIATA LUI, NU A VRUT SUB NICIO FORMA, NU VROIA SA MA PIARDA, INSA EU ERAM DISPUSA SA LAS SINGURA MEA IUBIRE ALTEIA, INSA AM LUPTAT CAT AM PUTUT, NU STIU DACA A MERITAT (EL) LUPTA MEA, PENTRU EL...AM REVENIT IN TARA, CU BANI, NE-AM CASATORIT, INSA A MAI DURAT VREO DOI ANI PANA AM FACUT PASUL, PENTRU CA ACEA PERSOANA A INCERCAT DIN RASPUTERI SA NE VADA DESPARTITI, EU AM TRECUT(SPER), DE RESENTIMENTELE ACELEA GROAZNICE, STIU CA S-AU VAZUT DE VREO TREI ORI, DAR CA NU AU FACUT NIMIC...ASA MI-A ZIS EL, EU VREAU SA-L CRED, SI AM TRECUT...DAR SPER CA MERITA...INCA MAI SUFAR, DAR E IUBIREA MEA, CU RELE, CU BUNE...ASTEPT PARERILE VOASTRE, SA-MI SPUNETI VOI CE ATI FI FACUT? CE CREDETI CA A DUS LA ACEST COSMAR PENTRU NOI DOI?VA PUP! P.C |
||
|
corneliaP Postat pe 3 Aprilie 2011 12:04 |
||
|---|---|---|
De la: corneliaP, la data 2011-04-03 12:04:19SUNT CURIOASA DE CEEA CE GANDITI VOI... chiar sunt curios cine are rabdarea sa citeasca textul asta
|
||
|
battleofwits Postat pe 3 Aprilie 2011 12:17 |
||
De la: corneliaP, la data 2011-04-03 12:04:19SUNT CURIOASA DE CEEA CE GANDITI VOI... Certo,distanta va dus la acel cosmar(cum ii zici tu) Ca ai facut bine sau nu luptandu-te,asta numai tu stii.Tu esti cu el,nu noi. Daca acum, e totul ok(ceea ce mie nu-mi vine sa cred)atunci a meritat, lupta asta a ta. Esti sigura ca el sa linistit??? |
||
|
|
||
|
Valy90 Postat pe 4 Aprilie 2011 02:00 |
||
De la: corneliaP, la data 2011-04-03 12:04:19 SA-MI SPUNETI VOI CE ATI FI FACUT? CE CREDETI CA A DUS LA ACEST COSMAR PENTRU NOI DOI?VA PUP! P.C Nu stiu ce a dus la acel "cosmar" (de ce-i cosmar? ), dar pot sa-mi imaginez. O fi fost singuratatea, o fi fost slabiciunea din pantaloni, or fi fost multe sau n-a fost nimic. A facut-o ca-i barbat si o s-o mai faca. Ai avut o sansa cu plecatul la fratele tau, ai facut bani de nunta (alta obsesie pe care n-o voi intelege in veci, dar nu-i asta subiectul), te-ai intors, te-ai maritat, cu alte cuvinte ai intrat in randul lumii. Ce as fi facut? In primul rand n-as fi muncit ca disperata intr-o tara straina pentru o nunta, dar asta-s eu, nu lua in seama. In al doilea rand, n-as fi crezut niciodata ca s-a vazut de trei ori cu o femeie si s-au privit in ochi cateva ceasuri si apoi si-au luat la revedere, DUPA CARE timp de doi ani ea a incercat sa va desparta. Serios? Asa frumosi ochi are sotul tau incat, o femeie doar ca-l vede de trei ori, isi pierde timpul doi ani sa-l aduca langa ea? Ma rog, asa cum spuneam, gogosile astea eu nu le-as fi inghitit. Dar ce mai conteaza daca te-a inselat sau nu? Ti-e sot, cu bune si cu rele, dupa cum spui tu. Casa de piatra! |
||
|
rashela Postat pe 4 Aprilie 2011 03:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| viata lipsita de iubire?...sau frika de a o trai? | 27 | De la: cobra_dm 30 Septembrie 2010 18:40 |
| Gelul orgasmic Play O de la Durex | 24 | De la: BEL_AMY1 14 Decembrie 2010 15:14 |
| ce parere aveti despre pozele postate? | 21 | De la: kudika_29054 11 Aprilie 2013 11:13 |
|
|
||
| societate cu stoc zero | 1 | De la: Lady-Doina 11 August 2013 20:59 |
| De ce cultele, bisericile, nu platesc taxe si impozite | 7 | De la: polin 13 Decembrie 2011 19:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.