Setari Cookie-uri

Barbatii Gemeni -din vietile femeilor

Ma intereseaza ce cred forumistele despre Barbatii Gemeni din vietile lor.

Eu personal am o parere aproximativ buna despre barbatul Geaman ca si prieten, poate fi afectuos, iubitor, cald, mi se par sentimentali.
Ca si minusuri mi se par instabili emotional, uneori se pierd in prea multe cautari.
Uneori nu sunt bine oragnizati in ganduri si decizii, vor prea multe deodata.

Ca si iubiti relatia poate scapa de sub control, asta ptr ca au o latura afectiva dezvoltata, si iti cam pierzi capul cu ei, sunt cuceritori, dar ca prieteni Gemenii devin mai inofensivi.
Poate le sta mai bine sa fie prieteni si atat, iubiti este prea complicat.

Una peste alta apreciez ca Gemenii sunt calzi si sentimentali. Nu apreciez ca sunt instabili si nu te poti baza pe ei pe termen lung, ptr ca se reindragostesc usor, nu le plac angajamentele.

Ca si relatie dintre o femeie Scorpion si un tip Geaman, de ex. as decsrie-o ca incepe ca o ploaie racoroasa de vara, linistita si calda, dar se transforma treptat intr-o furtuna cu final neaspteptat, de multe ori dezastruos si dureros.

Voi ce credeti despre barbatii Gemeni cu care ati avut de a face??
nadine20011
Postat pe 1 Mai 2011 02:35
eu consider ca barbatii gemeni sunt mult prea buni cu cei din jur,prefera sa sufere ei decat sa ii raneasca pe altii,asta in relatiile cu cei pe care ii considera apropiati,dar atunci cand vad ca sunt iubiti atitudinea lor se schimba fata de acea persoana,devin mai reci si considera ca toata atentia li se cuvine si ca ei nu trebuie sa faca nimic pt a intretine relatia,asteapta doar sa primeasca

in concluzie gemenii sunt iubitori dar si schimbatorii,le este greu sa isi recunoasca greselile,dar atunci cand o fac demonstreaza din suflet ca regreta
iubesc un barbat in zodia gemeni si este foarte frumoasa relatia chiar daca uneori orgoliul isi spune cuvantul si apar mici discutii inpacarea este mai dulce si dragostea mai puternica
kudika389111
Postat pe 7 Mai 2011 20:54
un geaman (barbat) nu este ciar usor de strunit dar intro colaborare cu o varsatoare este cea mai perfecta relatie
dorinell
Postat pe 8 Mai 2011 21:13
De la: dorinell, la data 2011-05-08 21:13:56un geaman (barbat) nu este ciar usor de strunit dar intro colaborare cu o varsatoare este cea mai perfecta relatie

Introspectia te face sa realizezi unele lucruri.
Barbie30_
Postat pe 8 Mai 2011 21:17
De la: alinabubi, la data 2011-05-01 02:35:04...................Ca si relatie dintre o femeie Scorpion si un tip Geaman, de ex. as decsrie-o ca incepe ca o ploaie racoroasa de vara, linistita si calda, dar se transforma treptat intr-o furtuna cu final neaspteptat, de multe ori dezastruos si dureros.
..................

... inca un topic de kk ? ... iar se cauta prezentarea prostiei ca pe o fatalitate ??? ... daca nu e vorba de anal, oral sau alte ''delicatese'' atunci sigur e despre hrana sufleteasca a ... prostilor ... zodiile ... mai adaugam si ceva ''astrologie'' de la gramezile de mame omida si profilul inteligentei romanesti e desavirsit ...
marco918
Postat pe 8 Mai 2011 21:23
Marco la tine se vede cat esti de inteligent ca profil, mai ales ca esti
'atotstiuitor" si cam frustrat si comentezi si contrariezi pe toata lumea.
TU Fiind foarte activ pe forum, cu aprox. 7000 de mesaje ne intrebam cine este de fapt mai "atotstiutor" si "interesat " de toate subiectele, unele mai bune altele mai putin bune, comentandu-le cu ciuda si ura, din lipsa de ocupatie??
Cui nu ii convine topicul sa nu citeasca. Si invata sa RESPECTI ca sa fi respectat, este regula principala a societtaii, si asta nu tine nu numai de inteligenta, cat mai mult de educatie........ .
nadine20011
Postat pe 8 Mai 2011 22:45
MARCO la tine se vede cat esti de inteligent ca profil, mai ales ca esti
'atotstiiuitor" si cam frustrat si comentezi si contrariezi pe toata lumea.
TU Fiind foarte activ pe forum, cu aprox. 7000 de mesaje ne intrebam cine este de fapt mai "atotstiiutor" si "interesat " de toate subiectele, unele mai bune altele mai putin bune, comentandu-le cu ciuda si ura, din lipsa de ocupatie??
Cui nu ii convine topicul sa nu citeasca. Si invata sa RESPECTI ca sa fi respectat, este regula principala a societatii, si asta nu tine nu numai de inteligenta, cat mai mult de educatie........ .
nadine20011
Postat pe 8 Mai 2011 22:47
De la: alinabubi, la data 2011-05-08 22:47:45MARCO la tine se vede cat esti de inteligent ca profil, mai ales ca esti
'atotstiiuitor" si cam frustrat si comentezi si contrariezi pe toata lumea.
TU Fiind foarte activ pe forum, cu aprox. 7000 de mesaje ne intrebam cine este de fapt mai "atotstiiutor" si "interesat " de toate subiectele, unele mai bune altele mai putin bune, comentandu-le cu ciuda si ura, din lipsa de ocupatie??
Cui nu ii convine topicul sa nu citeasca. Si invata sa RESPECTI ca sa fi respectat, este regula principala a societatii, si asta nu tine nu numai de inteligenta, cat mai mult de educatie........ .

a nu, nu-l judeca prea aspru pe morco.
daca nu era el , eram io!
geo_refinantat
Postat pe 8 Mai 2011 22:59
Sunt total de acord cu tine alina! exact o astfel de relatie incercam sa am si eu el geaman eu scorpion si evident, odata cu trecerea timpului mi am dat seama ca mai mult decat amic nu poate fi, incompatibilitate pe plan sentimental si nu numai!
eyeinthesky
Postat pe 9 Mai 2011 12:54
eu sunt cu un baiat de 6 ani si este zodia gemeni si in ultimul timp imi spune ca nui ii mai arde de mine nui de mine si ca nu ma iubeste nu stui ce sa fac sa mil scot din inima si sa nu mai plang pt ca nu merita dar mam hotarat sa mai stau cu el o 2 saptamani si sa il tratez cu indiferenta si sa fac ce face el sa nul bag inseama poate asa isi da seama ce a avut si ce o sa piarda
kudika401598
Postat pe 11 Mai 2011 23:27
De la: alinabubi, la data 2011-05-08 22:45:06Marco la tine se vede cat esti de inteligent ca profil, mai ales ca esti
'atotstiuitor" si cam frustrat si comentezi si contrariezi pe toata lumea.
TU Fiind foarte activ pe forum, cu aprox. 7000 de mesaje ne intrebam cine este de fapt mai "atotstiutor" si "interesat " de toate subiectele, unele mai bune altele mai putin bune, comentandu-le cu ciuda si ura, din lipsa de ocupatie??
Cui nu ii convine topicul sa nu citeasca. Si invata sa RESPECTI ca sa fi respectat, este regula principala a societtaii, si asta nu tine nu numai de inteligenta, cat mai mult de educatie........ .

Ha, ha, ha, ha Ca bine i-ai zis-o barbatului caruia, cica, nu-i pasa de zodii dar citeste toate topicurile de genul asta Mai, barbatilor, si voi sunteti rai? Credeam ca numai noi, fetele
charlotte_sucks
Postat pe 12 Mai 2011 19:42
De la: marco918, la data 2011-05-08 21:23:16
De la: alinabubi, la data 2011-05-01 02:35:04...................Ca si relatie dintre o femeie Scorpion si un tip Geaman, de ex. as decsrie-o ca incepe ca o ploaie racoroasa de vara, linistita si calda, dar se transforma treptat intr-o furtuna cu final neaspteptat, de multe ori dezastruos si dureros.
..................

... inca un topic de kk ? ... iar se cauta prezentarea prostiei ca pe o fatalitate ??? ... daca nu e vorba de anal, oral sau alte ''delicatese'' atunci sigur e despre hrana sufleteasca a ... prostilor ... zodiile ... mai adaugam si ceva ''astrologie'' de la gramezile de mame omida si profilul inteligentei romanesti e desavirsit ...

Marco ca bine zici.... ..no vor sa vada...cat de compatibili sint..in intehligentza
Fulg-de-nea
Postat pe 12 Mai 2011 19:59
De la: alinabubi, la data 2011-05-01 02:35:04Ma intereseaza ce cred forumistele despre Barbatii Gemeni din vietile lor.

Eu personal am o parere aproximativ buna despre barbatul Geaman ca si prieten, poate fi afectuos, iubitor, cald, mi se par sentimentali.
Ca si minusuri mi se par instabili emotional, uneori se pierd in prea multe cautari.
Uneori nu sunt bine oragnizati in ganduri si decizii, vor prea multe deodata.

Ca si iubiti relatia poate scapa de sub control, asta ptr ca au o latura afectiva dezvoltata, si iti cam pierzi capul cu ei, sunt cuceritori, dar ca prieteni Gemenii devin mai inofensivi.
Poate le sta mai bine sa fie prieteni si atat, iubiti este prea complicat.

Una peste alta apreciez ca Gemenii sunt calzi si sentimentali. Nu apreciez ca sunt instabili si nu te poti baza pe ei pe termen lung, ptr ca se reindragostesc usor, nu le plac angajamentele.

Ca si relatie dintre o femeie Scorpion si un tip Geaman, de ex. as decsrie-o ca incepe ca o ploaie racoroasa de vara, linistita si calda, dar se transforma treptat intr-o furtuna cu final neaspteptat, de multe ori dezastruos si dureros.

Voi ce credeti despre barbatii Gemeni cu care ati avut de a face??

vrei o ciocolata?
rockk
Postat pe 12 Mai 2011 20:09

Nu cred ca e asa.Eu am o relatie de 7 ani si 1/2 cu un geaman si merge foarte bine.
Scorpion -gemeni nu are nici o importanta!

Postat pe 14 Mai 2011 10:02
Sint cei mai mincinosi, prefacuti, nepasatori daca nu le faci pe plac si infideli barbati.
Inseala la drumul mare cu oricine le cade in plasa.
Trebuia sa se faca toti gemenii actori.
kudika321455
Postat pe 14 Mai 2011 10:22
Eu sunt multumita de barbatul gemen cu care am o relatie acum. Este adevarat ca se cam pierd in cautari,vor mereu ceva nou si se plictisesc foarte repede de un lucru.Nu le plac rutina ...dar in schimb sunt foarte atenti cu iubita si foarte iubitori le plac fetele foarte comunicative si foarte interesate de lucruri "ciudate",este fidel nu am avut probleme cu chestii de genul si sper in continuare sa nu am, acum depinde de fiecare persoana cum este .
Elyaa
Postat pe 14 Mai 2011 12:17
Eu sunt multumita de barbatul gemen cu care am o relatie acum. Este adevarat ca se cam pierd in cautari,vor mereu ceva nou si se plictisesc foarte repede de un lucru.Nu le plac rutina ...dar in schimb sunt foarte atenti cu iubita si foarte iubitori le plac fetele foarte comunicative si foarte interesate de lucruri "ciudate",este fidel nu am avut probleme cu chestii de genul si sper in continuare sa nu am, acum depinde de fiecare persoana cum este .
Elyaa
Postat pe 14 Mai 2011 12:17
Nu toti gemenii sunt asa.Altii sunt minciosi altii din contra,dar depinde de personalitatea fiecaruia dintre ei.
Elyaa
Postat pe 14 Mai 2011 12:19
... vai ... cita profunzime !!! ... ... de incaltat te incalti singura, draga ? ...
marco918
Postat pe 14 Mai 2011 12:25
barbatii gemeni sunt f.interesanti dar nehotariti. Il poti lua asociat, chiar partener, desi e complicat. Fiind duali, e bine sa stai cu jumatate din el si sa suporti bine cealalta jumatate. Eu, fiind sagetatoare, zodie de foc, aerul lui ma aprinde, trebuie sa invat sa intretin arderea. Ce e atractiv la un geaman, este faptul ca cu el nu te plictisesti niciodata si in mod sigur nu mori de foame linga el. Sunt gospodari si atit de achilibrati in ale banului ca ,cu ei, daca ii cuceresti, traiesti fara grija zilei de miine.EU si EL ne consolidam independenta si ne place sa facem lucruri impreuna.Nu-mi doresc contract asa ca noi suntem 2 persoane libere care evoluam si impreuna. Si , daca mergem pe al treilea an impreuna.....inseamna ca se poate!
kudika389351
Postat pe 14 Mai 2011 18:40
Buna,eu sint de 6 ani cu un barbat din gemeni si sint casatorita de 4 ani cu el si sint din zodia scorpion.Probabil sint mai multe feluri si de scorpion si de gemeni dar vreau sa spun ca relatia noastra nu a inceput si nici nu este ca o ploaie racoroasa ......dimpotriva:a fost si este ca o furtuna si se mentine in continuare deocamdata si sint ffff sigura ca daca nu miar pasa de minciunile ,scaparile,aventurile si libertatea lui mult dorita,totul ar dura o vesnicie sau mai bine spus pina cind moartea ne va despartii!!!cine a scris mai devreme ca gemenii sint :mincinosi,nerecunoscatori,grandomani,prefacuti ...etc a avut fffff mare dreptate.doar ca geamanul meu are si calitati:nu bea, nu fumeaza,nu imi lipseste noptile deacasa,face curatenie de un milion de ori mai bine ca o femeie si va spun eu ca un geaman casatorit nu o sa isi lase sotia sau familia pt niciuna dintre acele femei care au fost atit de credule si au muscat tot ce a scos el pe gura si care avut nesimtirea si caracteru imputit de a se combina cu un barbat casatorit si de incerca sa-i distruga familia.Are defecte are si calitati dar daca iubesti si simti ca esti iubit si tii se face toate mofturile(deocamdata)e de ajuns,probabil dupa inca citiva ani cind va disparea din iubirea si dragostea nu va mai fii asa roz tot pt ca el nu prea stie ce inseamna respect,recunostinta el traieste dupa impulsul de moment si curiozitatea il omoara dar in final oricum am intoarceo el in momentele de cumpana alege sa mearga dupa ratiune.(femeile gemeni sint fara scrupule si niste femei ordinare:de 6 ani o femeie casatorita care este gemeni,se milojeste la sotul meu sa se mai intilneasca macar inca odata..........chiar daca stie ca este casatorit si ea este la fel)
Dumnezeu nu doarme niciodata!!!!si nu uitati femeilor,scuze nu asa am vrut sa spun :WC -LOR PUBLICE CE SINTETI TOATE CARE UMBLATI DUPA BARBATI CASATORITI CA DUMNEZEU VA PREGATESTE O SURPRIZA SI PE ACEASTA LUME NU DOAR PE CEALALTA.
DoareuLaura
Postat pe 15 Mai 2011 09:22
ai perfecta dreptate eu sunt casatorita cu un geaman de 21 de ani de 27 suntem impreuna avem 3 copii . VREAU SA SPUN CA NICI MORT NU ISI CERE SCZ UN GEAMAN CAND GRESESTE SI E UN INFIDEL INASCUT
DA SI UN FAMILIST CONVINS
CU TOATE ASTE TE IUBESTE SI NU POATE FI BARBATUL UNEI SING FEMEI
.E FOARTE GREU SA TRAIESTI CU EI DACA NU ESTI UN PIC MAI MULT NESIMTITA
ghughili
Postat pe 15 Mai 2011 13:22
NUam spus ca sun t scorpioana si chiar si dupa atatia ani sufar si il iubesc mai mult decat viata .DESI IN VIATA LUI EXISTA SI ALTA FEMEIE DE FAPT CUM SPUNEAI UN WC .E MAI TANARA CHIAR DACA NICI EU NU SUNT BATRANA AM 40 DE ANI DA POATE E MAI BUNA LA PAT LA TOATE E CEVA CE NU POT SA INTELEG
ghughili
Postat pe 15 Mai 2011 13:27
ai dreptate.si eu sunt scorpion si unul dintre persoanele masculine din anturaj ca sa ii spun asa este geaman; relatia dintre scorpionsi gemeni in cazul meu este exact cum ai zis si tu. mare dreptate...:(
kudika396689
Postat pe 15 Mai 2011 15:53
Mai sincer, te compatimesc si imi este mila sincer de tine.
Ai adunat foarte multa URA si isterie, daca un simplu topic de astrologie s-a soldat cu asemenea mesaje penibile si frustrante din partea ta.
Nu stiu ce ti-a facut sotzul tau, dar tu, saraca de tine, suferi tare de o boala fara leac numita isterie.
Ca sa ajungi sa jignesti pe toata lumea, inclusiv pe sotzul tau care te-a inselat, esti jalnica.
Sotzul tau are motive sa te insele, daca te comporti ca o "doamna", iar "blestemele" sunt o porcarie.
Stai linstita ca "blestemele" pe acre le invoci vor cadea pana la urma tot asupra ta.Poate un efect minor, dar in final, vor cadea asupra ta.
Stii cum este:faci un rau mic, dar asupra ta se intoarce un rau mai mare.
Saraca de tine, Arata ce fel de om esti, tragi de o relatie cu sotzul, desi nici pe el nu il iubesti, doar tragi de el, ca ai ajuns la o varsta, dar tu esti o nefericita si o frustratata.
RUSINICA.
nadine20011
Postat pe 19 Mai 2011 09:41
Mai sincer, te compatimesc si imi este mila sincer de tine.
Ai adunat foarte multa URA si isterie, daca un simplu topic de astrologie s-a soldat cu asemenea mesaje penibile si frustrante din partea ta.
Nu stiu ce ti-a facut sotzul tau, dar tu, saraca de tine, suferi tare de o boala fara leac numita isterie.
Ca sa ajungi sa jignesti pe toata lumea, inclusiv pe sotzul tau care te-a inselat, esti jalnica.
Sotzul tau are motive sa te insele, daca te comporti ca o "doamna", iar "blestemele" sunt o porcarie.
Stai linstita ca "blestemele" pe acre le invoci vor cadea pana la urma tot asupra ta.Poate un efect minor, dar in final, vor cadea asupra ta.
Stii cum este:faci un rau mic, dar asupra ta se intoarce un rau mai mare.
Saraca de tine, Arata ce fel de om esti, tragi de o relatie cu sotzul, desi nici pe el nu il iubesti, doar tragi de el, ca ai ajuns la o varsta, dar tu esti o nefericita si o frustratata.
RUSINICA.
nadine20011
Postat pe 19 Mai 2011 09:41
De la: ghughili, la data 2011-05-15 13:22:38ai perfecta dreptate eu sunt casatorita cu un geaman de 21 de ani de 27 suntem impreuna avem 3 copii . VREAU SA SPUN CA NICI MORT NU ISI CERE SCZ UN GEAMAN CAND GRESESTE SI E UN INFIDEL INASCUT
DA SI UN FAMILIST CONVINS
CU TOATE ASTE TE IUBESTE SI NU POATE FI BARBATUL UNEI SING FEMEI
.E FOARTE GREU SA TRAIESTI CU EI DACA NU ESTI UN PIC MAI MULT NESIMTITA

sa inteleg ca tu te incadrezi daca ai stat atat cu el? esti un pic mai mult...nesimtita?
delicacy
Postat pe 19 Mai 2011 17:32
De la: kudika079145, la data 2011-05-15 09:22:59Buna,eu sint de 6 ani cu un barbat din gemeni si sint casatorita de 4 ani cu el si sint din zodia scorpion.Probabil sint mai multe feluri si de scorpion si de gemeni dar vreau sa spun ca relatia noastra nu a inceput si nici nu este ca o ploaie racoroasa ......dimpotriva:a fost si este ca o furtuna si se mentine in continuare deocamdata si sint ffff sigura ca daca nu miar pasa de minciunile ,scaparile,aventurile si libertatea lui mult dorita,totul ar dura o vesnicie sau mai bine spus pina cind moartea ne va despartii!!!cine a scris mai devreme ca gemenii sint :mincinosi,nerecunoscatori,grandomani,prefacuti ...etc a avut fffff mare dreptate.doar ca geamanul meu are si calitati:nu bea, nu fumeaza,nu imi lipseste noptile deacasa,face curatenie de un milion de ori mai bine ca o femeie si va spun eu ca un geaman casatorit nu o sa isi lase sotia sau familia pt niciuna dintre acele femei care au fost atit de credule si au muscat tot ce a scos el pe gura si care avut nesimtirea si caracteru imputit de a se combina cu un barbat casatorit si de incerca sa-i distruga familia.Are defecte are si calitati dar daca iubesti si simti ca esti iubit si tii se face toate mofturile(deocamdata)e de ajuns,probabil dupa inca citiva ani cind va disparea din iubirea si dragostea nu va mai fii asa roz tot pt ca el nu prea stie ce inseamna respect,recunostinta el traieste dupa impulsul de moment si curiozitatea il omoara dar in final oricum am intoarceo el in momentele de cumpana alege sa mearga dupa ratiune.(femeile gemeni sint fara scrupule si niste femei ordinare:de 6 ani o femeie casatorita care este gemeni,se milojeste la sotul meu sa se mai intilneasca macar inca odata..........chiar daca stie ca este casatorit si ea este la fel)
Dumnezeu nu doarme niciodata!!!!si nu uitati femeilor,scuze nu asa am vrut sa spun :WC -LOR PUBLICE CE SINTETI TOATE CARE UMBLATI DUPA BARBATI CASATORITI CA DUMNEZEU VA PREGATESTE O SURPRIZA SI PE ACEASTA LUME NU DOAR PE CEALALTA.

doamne...ce mahalagioaca esti...cum sa nu te insele cand are asa ceva acasa?? la ce venin transpare din vorbele tale, parca te si vad cu mainile in sold, ridata si cu mustata...pe bune asta imi inspiri..las-o mai moale...altfel te vad pe forum cu vreo tema de genul..m-a parasit, ce sa fac sa il readuc inapoi?
delicacy
Postat pe 19 Mai 2011 17:41

te simti cumva atinsa??sau nu esti casatorita,ma faci sa rad in hohote,
1.pot sa iti trimit o poza cu mine si cu sotul sa vezi ca nu am niciuna din ,,calitatile,, pe care mi le-ai atribuit
2.daca esti casatorita eu sper ca iti dai seama ca am folosit cele mai frumoase cuvinte care se puteau pt.fiintele de genul acela care se coboara la acel nivel sa se milojeasca la un barbat casatorit pe care sotia :il ingrijeste il iubeste,ii este alturi la greutati la boala,il saruti pe buze cind vine acasa cind pleaca,stai linga el cind se simte rau,il alinti...........etc ar fii nenumarate lucruri de spus,si intr-un final sa apara una dintre acelea....si sa iti dai seama ca ai trecut prin atitea impreuna.....degeaba...pt ca altcineva vrea o bucatica,ca parca nu ar fii atitea dinacelea bucati libere(liberi)
3.nu am deschis un topic niciodata si nici nu am sa deschid
4.daca nu esti casatorita inseamna ca esti una tintre ,,acelea,,(daca tea deranjat)
5.nu o sa ma paraseasca si nici nu am spus ca ma inselat,dimpotriva ne iubim fff mult,spuneam despre alte ,,calitati,,ale barbatilor gemeni si adevarul e ca le place sa dispere toate femeile care se cred cum de fapt nu sint dupa care le lasa cu ochii in soare si tot acasa la sotia lor ajung
DoareuLaura
Postat pe 20 Mai 2011 20:31
De la: kudika079145, la data 2011-05-20 20:31:23
te simti cumva atinsa??sau nu esti casatorita,ma faci sa rad in hohote,
1.pot sa iti trimit o poza cu mine si cu sotul sa vezi ca nu am niciuna din ,,calitatile,, pe care mi le-ai atribuit
2.daca esti casatorita eu sper ca iti dai seama ca am folosit cele mai frumoase cuvinte care se puteau pt.fiintele de genul acela care se coboara la acel nivel sa se milojeasca la un barbat casatorit pe care sotia :il ingrijeste il iubeste,ii este alturi la greutati la boala,il saruti pe buze cind vine acasa cind pleaca,stai linga el cind se simte rau,il alinti...........etc ar fii nenumarate lucruri de spus,si intr-un final sa apara una dintre acelea....si sa iti dai seama ca ai trecut prin atitea impreuna.....degeaba...pt ca altcineva vrea o bucatica,ca parca nu ar fii atitea dinacelea bucati libere(liberi)
3.nu am deschis un topic niciodata si nici nu am sa deschid
4.daca nu esti casatorita inseamna ca esti una tintre ,,acelea,,(daca tea deranjat)
5.nu o sa ma paraseasca si nici nu am spus ca ma inselat,dimpotriva ne iubim fff mult,spuneam despre alte ,,calitati,,ale barbatilor gemeni si adevarul e ca le place sa dispere toate femeile care se cred cum de fapt nu sint dupa care le lasa cu ochii in soare si tot acasa la sotia lor ajung

Cucoana, las-o draq de treaba, pana acum te dadeai de ceasul mortii ca te inseala barbatul "cu un wc public" si acuma o dai la intors.
Esti tare suparata pe viata, si sa stii o treaba: daca barbatul te insala cu alta femeie nu mai arunca cu noroi in acea femeie, ca nimeni nu violeaza barbatii, ei vor sa aibe relatii extraconjugale ca s-au saturat de ce au acasa.
Si tu degeaba il alinti daca dupa aia il scupi si ii vorbesti ca la usa cortului, esti o madama penibila si jenanta, tragi cu dintii de barbatul tau ca o disperata.
Esti o mahalagioaica ajunsa la menopauza, unele ajung cu demnitate la batranete, dar matale arunci cu mucii in fasole.
Stai calma ca mai suntem si noi maritate pe aici, si nu mai facem atata panarama si ne comportam bine cu barbatii nostri!
Gisela008
Postat pe 20 Mai 2011 23:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SUNT CU UN BAIAT E 11 LUNI SI DECAND SUNTEM IMPREUNA NU MI-A CERUT NICIODATA SA FACEM DRAGOSTE MA INTREB E OARE NORMAL AVEM 24 DE ANI AMANDOI ????? HELP :) 16 De la: EKaterina 3 Martie 2010 14:53
In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord? 309 De la: scorpio67 14 Iulie 2009 12:56
Ce masuri sa iau 54 De la: kudika462277 14 Decembrie 2011 02:52
Cum imi dau seama ce vrea de la mine? 48 De la: kudika141930 28 Noiembrie 2011 18:19
petting 24 De la: catalinacatalina 14 Septembrie 2013 20:16