Mai multe
|
Fugi cat poti de tare si de departe de un barbat geaman! Si iti spun din proprie experienta, crede-ma! Nu poti nicio data sa te bazezi pe ce spun, introtdeauna sunt cu fundul in doua luntre, nehotarati, nu isi tin promisiunile. Fugi! |
||
|
kudika007242 Postat pe 21 Mai 2011 10:07 |
||
|---|---|---|
|
Doamne ce bine pot rade in hohote eu cred ca voi cand jicniti pe cineva vb despre voi ,probabil ca sinteti la menopauza dar eu la 29 de ani nu am cum sa fiu si daca nu stiti sa citi ducetiva si mai faceti si voi o scoala,nu scrie absolut nicaieri ca m-a inselat,(nu stiu probabil a facut-o,eu nu l-am prins)cu presupusul poate da oricine exact cum poate ati murii de ciuda sa ma vedeti cit sunt si de tinara si de frumoasa:cred ca ai vrea si tu sa ii faci un sex oral sotului meu daca l-ai vedea sunt convinsa(e rau sa fii o tiritura si sa vezi ce parare au femeile casatorite de voi).Iar in legatura cu ,,blestemele,,tot pt cel care nu stie citii....a vb despre Dumnezeu si despre ce ne pregateste el nu e tot una cu a blestema,acele femei care au ajuns pina acolo sa nu se uite la ele decit un barbat casatorit care nu vrea altceva decit o data ,deja sunt batute de Dumnezeu nu trebuie sa le mai blesteme nimeni. |
||
|
DoareuLaura Postat pe 21 Mai 2011 13:13 |
||
| sunt mult prea instabili...si nehotarati.....cel putin pt "gustul" unui leu...dualitatea ii caracterizeaza...insa sunt fff inteligenti....iar atata timp cat reprezinti ceva "nou" ptentru ei..sunt adorabili....ulterior....isi pierd nejustificat interesul.... | ||
|
|
||
|
roxanah Postat pe 21 Mai 2011 14:11 |
||
| Eu sunt scorpion si sotul meu este geaman ,este adevarat ca este foarte orgolios,nu-si recunoaste greselile niciodata .este mandru de el,este foarte greu de stat langa un geaman | ||
|
kudika402467 Postat pe 21 Mai 2011 14:32 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-05-08 21:17:13De la: dorinell, la data 2011-05-08 21:13:56un geaman (barbat) nu este ciar usor de strunit dar intro colaborare cu o varsatoare este cea mai perfecta relatie oups nu e chiar asa..eu sunt varsator el gemeni,dar nu e chiar asa de perfecta relatia
|
||
|
oannablueeyes Postat pe 21 Mai 2011 15:36 |
||
sunt scorpion si traiesc de12 ani cu un geaman si in fiecare zi am un razboi ....culmea e ca opinia publica din jurul nostru e impartita in doua: jumatate ne adora si jumatate ne intelege... ...tot ce poate fi mai rau decat asta e sa te plictisesti in fiecare zi...
|
||
|
piticuta Postat pe 21 Mai 2011 16:29 |
||
| eu cand am am ajuns la concluzia asta ..adica dupa vreo 5 ani..(acum acem 21 de convietuire) si am si trecut in nesimtire ceva de genul fa cea-ai face pe mine nu ma impresionezi....sau ...daca-ti place ramai ..daca nu ...esti liber sa pleci...ce sa vezi contrastele sau acutizat...acu e dulce ca mierea ...acu tuna si fulgera.. | ||
|
piticuta Postat pe 21 Mai 2011 16:37 |
||
De la: kudika079145, la data 2011-05-21 13:13:06Doamne ce bine pot rade in hohote eu cred ca voi cand jicniti pe cineva vb despre voi ,probabil ca Nu ma intereseaza care e problema ta dar inainte sa recomanzi altora sa faca o scoala incearca sa scrii tu corect .( ex. duceti-va ) |
||
|
Postat pe 21 Mai 2011 17:26 |
||
|
Comportamentul unei persoane deppinde de orice altceva decat de zodie: Mostenire genetica, mediul in care se naste si creste , de educatie , de cum se formeaza, de evenimentele care il marcheaza in bine sau in rau in viata , etc. Voi in schimb o trageti una si buna cu prostiile zodiacale.Poate si de asta va alegeti gresit persoanele cu care traiti sau ati trait. |
||
|
Postat pe 21 Mai 2011 17:40 |
||
Buna..eu sunt varsator si iubitul meu este gemeni,suntem impreuna de 4 ani si jumatate si avem o relatie frumoasa dar....uneori cam complicata...este o fire dualista,acum debordeaza de iubire,acum tuna si fulgera in general se implica cu totul intr-o relatie si pot fi foarte afectuosi,sunt loiali atat timp cat stii sa le mentii intersul treaz,se plictisesc destul de usor si mereu vor ceva nou,le place sa fie iubiti,alintati dar si sa fie "cocos in casa"...in principiu sunt firi extraordinare
|
||
|
kudika360424 Postat pe 21 Mai 2011 20:26 |
||
De la: kudika360424, la data 2011-05-21 20:26:13Buna..eu sunt varsator si iubitul meu este gemeni,suntem impreuna de 4 ani si jumatate si avem o relatie frumoasa dar....uneori cam complicata...este o fire dualista,acum debordeaza de iubire,acum tuna si fulgera Si eu sunt varsator si sunt maritata cu un geaman . Suntem impreuna din 1988 , ne-am casatorit in 1994 si ..iata cati ani s-au adunat . Toate bune si frumoase cu un geaman langa tine , te distrezi , te plimbi , totul e ok ...pana se gandeste el ca de fapt ar cam trebui sa-i dedici viata , sa faci bine sa fii mereu la dispozitia lui , mancarea sa fie in farfurie cand il chemi la masa ,ce conteaza ca se raceste pana isi face aparitia si ca trebuie s-o incalzesti din nou . Daca e singur acasa si tu esti la 60 de km departare iti da telefon sa iei paine ...ca nu mai e si apoi iti scoate ochii ca o sa-l imbolnavesti ca nu i-ai servit masa la timp . Cand este singur, la mare departare de casa , se descurca perfect , stie sa-si gateasca , stie sa-si cumpere ce are nevoie , barbatul ideal . Cand e langa tine ....parca-i un plod cu ombilicul netaiat care nu stie nici ce e in frigider . Prietenul ideal , sot si tata lamentabil . Extrem de atragator , fascinant , de-o inteligenta iesita din comun , face banii pe care ii place la nebunie sa-i cheltuiasca , dar de un egoism rar intalnit . Acum esti langa un tip fermecator si-n urmatoarea secunda , fara niciun motiv real esti langa un vulcan in plina eruptie . E adevarat , femeile varsator sunt singurele care TOLEREAZA barbatii gemeni . Cred ca are legatura cu faptul ca varsatorii sunt ,, vizionarii ,, zodiacului si simturile le spun ca daca ele ii abandoneaza...vor sfarsi singuri . |
||
|
gabita_d Postat pe 21 Mai 2011 22:23 |
||
De la: kudika321455, la data 2011-05-14 10:22:52Sint cei mai mincinosi, prefacuti, nepasatori daca nu le faci pe plac si infideli barbati. |
||
|
miruna_grace Postat pe 21 Mai 2011 23:36 |
||
| Subscriu in totalitate!!! | ||
|
miruna_grace Postat pe 21 Mai 2011 23:37 |
||
| Tu esti gemeni cumva..;)) | ||
|
floridecamp Postat pe 22 Mai 2011 08:44 |
||
|
Buna. Acum ceva timp am avut timp de 3 ani o relatie cu un barbat geaman. Este adevarat sunt de mult feluri barbatii gemeni. El ma insela constant dar nu mintea. Daca il intrebam imi spunea. Cam fraierica eu ca am stat cu el atat de mult timp, dar cateodata nu mai vezi nimic de prea multa dragoste. Nu ne certam, nu ridica tonul nicioadata, in afarA de infidelitate, nu avea nici o problema, totusi asta era una majora. E drept stiu cum sa te cucereasca, sa te simti cea mai importanta, te fac s te indragosteti foarte repede de ei, drept urmare sunt din nou intr-o relatie cu un geaman. Stiu, simt ca ma iubeste foarte mult, uneori am avut senzatia ca ma inseala, sper ca gresesc, ce face intr-adevar mereu, este sa ma minta cu lucruri minore, dar muncim la acest aspect. Un aspect important al barbatului geaman, e ca daca ai nevoie de sustinere, ajutor, orice, sunt acolo pentru tine. Sa fii cu un geaman ai nevoie de rabdare si putere, pentru ca e de muncit, eu sunt dispusa sa fac aproape orice pentru relatia mea, sunt constienta ca uneori nici cu mine nu e usor sa traiesti. Bafta fetelor cu barbati gemeni, ve-ti avea nevoie :) |
||
|
varodisimona Postat pe 22 Mai 2011 12:18 |
||
|
buna...si eu am avut o relatie cu un geaman....eu sunt femeiA scorpion relatia a durat 2 ani si sa sfarsit dezastruos...nepasare lui si schimbare sentimentelor au ucis toata frumusetea.....in concluzie rabzi prea mult dupa unu ca asta |
||
|
oana_mihaela_m Postat pe 22 Mai 2011 16:42 |
||
Si eu am avut treaba cu un Geaman de curand (adica de anul trecut din august si pana acum 2 saptamani, cand am zis ca nu se mai poate asa. acum cica suntem amici). Eu sunt in zodia Fecioara si am auzit ca aceasta combinatie Gemeni - Fecioara e cam periculoasa sincer, nu stiu daca e asa sau nu. La noi e mareu acea scanteie cand ne vedem, cand suntem unul in preajma celuilalt, dar totusi ca si relatie nu stiu daca ar merge, desi eu mi-as dori sa mearga. Am incercat de mai multe ori, dar eu fiind o persoana mai rationala, unele comportamente mi s-au parut ciudate la el: nu e o persoana stabila emotional, acum e bine, in urmatoarea secunda poate sa tune si sa fulgere, nu stie ce vrea... iar pe mine ma obosesc toate astea... desi imi e drag de el de nu mai pot! Si sunt sigura ca si eu ii sunt draga, am simtit asta din comportamentul lui. Dar natura lui duala ma face sa cred uneori ca ii pasa de mine, alteori nu.deci in concluzie, Gemenii sunt persoane dificile, imprevizibile, nesigure...... dar incredibil de atenti prietenosi, saritori si simpatici foc (cel putin Geamanul meu asa e) Voi ce parere aveti de combinatia Gemeni - Fecioara?? |
||
|
Lusyana Postat pe 23 Mai 2011 14:40 |
||
|
Prietenul meu este geaman... Este sensibil, insa.....nu mereu, de obicei este o diferenta de la cer la pamant (face treceri bruste fara sa fie necesar)..este de foarte multe ori nepasator.....foarte copilaros....Trebuie sa ii zici pas cu pas ce trebuie sa faca si cand sa faca, de obicei nu stie de unul singur. Admira foarte mult femeile frumoase, si dintr-o joaca se baga in seamana cu ele mai mult decat tine de bunul simt, chiar de fata cu tine! Nu simte nevoia sa se ascunda..... Pot sa zic ca de ziua mea...desii eram de aproape doi ani impreuna....niciodata de ziua mea nu am primit un tort/samapanie/si o singura data a fost prezent... Cadouri da, dar nu romantice (mai mult pe placul lui) , este lipsit de idei, nu ia parte persoanei iubite....sunt destul de superficiali...:)) Vai cate lucruri urate am zis aici, insa este adevarat Si cel mai urat lucru care mi l-a facut? Inca avea poze pe un site de socializare cu fosta iubita si la 6 luni dupa ce eram impreuna la modul serios, chiar daca i am atras atentia, si inca a considerat ca o poate ajuta pe fosta, chiar daca asta insemna sa merg singura acasa de la facultate si el sa ramana cu ea sa o ajute la un examen :). deasemeneaaaa NU se sfieste sa raspunda la telefon de fata cu tine, si o fata pe care nu a vazut o de multa vreme sa il complimenteze obraznic....sa ii propuna o intalnire, iar el sa zica doar: nu pot chiar acum :))) Ei bine..ce parere aveti de experienta mea? :)) |
||
|
kudika199635 Postat pe 23 Mai 2011 16:37 |
||
De la: kudika199635, la data 2011-05-23 16:37:02Prietenul meu este geaman... Si tu esti convinsa ca toata marlania lui tine doar de faptul ca e nascut sub semnul zodiacal Gemeni, nu-i asa? |
||
|
rashela Postat pe 23 Mai 2011 16:42 |
||
De la: kudika079145, la data 2011-05-21 13:13:06Doamne ce bine pot rade in hohote eu cred ca voi cand jicniti pe cineva vb despre voi ,probabil ca 1. Se spune " jigni" nu a "jicni" 2. Daca erai asa tanara si frumoasa nu iti mai varsai veninul pe aici 3. Nu te mai da de ceasul de mortii ca esti maritata , ca asta nu este o virtute, si noi suntem maritate si nu ne isterizam 4. Vorbesti despre Dumnezeu si te dai credincioasa, dar esti plina (plin) de ura si venin, jignesti si acuzi in stanga si in dreapta datorita frustrarilor personale 4. Daca erai asa credincioasa vorbeai civilizat si aveai un comportament decent si nu de mahalagioaica nef...tuta 5.Daca O discutie simpla despre astrologie ti-a provocat asemenea iesiri, imi imaginez ce "iesiri" ai la alte discutii despre viata 6. Mai bine fa-ti un amant ca barbatul tau nu te iubeste, o data de ce te-a inselat, s-a terminat, indiferent din ce motiv a facut-o, daca a facut-o o singura data, nu te respecta, degeaba te amagesti singura 7. Nefiind tu o femeie puternica nu esti in stare sa ii dai barbatului tau papucii, asa ca te agati de el, cautand scuze, de fapt, iti ascunzi teama ta de a ramane singura si fara jucaria preferata 8.Tu fiind o penibila incepi sa acuzi omanei straini, cand de fapt, tu cu fiecare acuzatie adusa altora, iti acuzi de fapt sotzul, dar tu fiind un om slab si ipocrit, nu iti recunosti micimea 8. Tuturor care ti-au citit postarile le este mila de tine, mai bine te opresti, respiri adanc si tragi pe dreapta
|
||
|
Gisela008 Postat pe 24 Mai 2011 10:13 |
||
De la: dorinell, la data 2011-05-08 21:13:56un geaman (barbat) nu este ciar usor de strunit dar intro colaborare cu o varsatoare este cea mai perfecta relatie Da, intradevar. Eu varsatoare , sotul meu este geaman. Compatibilitate 99% |
||
|
gazela_grace Postat pe 24 Mai 2011 16:41 |
||
| Buna! am 23 de ani si sunt necasatorita.eu consider ca atunci cand incepi o relatie cu un barbat.indiferent de zodia lui trebuie sa iti impui anumite principii..ca de exemplu..eu sunt balanta iar el este geaman.suntem de 2 ani impreuna si ceea ce i-am spus la inceput e sfant pentru el.adica in cazul in care ma va insela ma va pierde..stiind asta nu cred ca va ajunge acolo daca ma iubeste.. pana acum imi dovedeste..da le place libertatea cred ca daca le-o oferi nu-i ii ti "legati" si ii lasi sa ia ei decizii (sa se simta barbati) va fi bine..pt ca orice barbat isi doreste libertate si sa fie el capul unei relatii, unei familii.pentru asta sunt ei sa ne protejeze,sa ne ofere un sprijin (nu ma refer neaparat la bani)..femeilor lasati barbatii sa se simta barbati chiar daca stiti ca noi suntem in realitate sprijinul lor!! | ||
|
kudika401752 Postat pe 25 Mai 2011 09:11 |
||
| cum ati reactiona voi,femeile scorpion ,daca ati afla ca sotul vostru ,geamanul ,are un copil nelegitim si pe care l-a facut in timp ce avea o relatie si cu voi? Eu cunosc un "individ" din acesta care urmeaza sa se casatoreasca peste o saptamana cu o femeie scorpion si caruia ii ascunde faptul ca are un copil dintr-o relatie pe care a avut-o in timp ce era si cu ea. | ||
|
kudika359747 Postat pe 25 Mai 2011 09:14 |
||
| Buna, sotul meu este geaman si eu tot geaman ne intelegem bine, avem 14 ani de casatorie si doi copii, el mai are un copil din casatorie anterioara. Ce pot sa va spun e ca un geaman se intelege cu orice zodie atat cat femeia stie cum sa-l ia. Gemenii in general sunt foarte prietenosi si nu te poti certa cu ei sunt foarte calmi. Nu stiu ce parere aveti voi fetelor dar va garantez ca sunt foarte buni in casnicie. | ||
|
[email protected] Postat pe 27 Mai 2011 00:09 |
||
De la: kudika079145, la data 2011-05-15 09:22:59Buna,eu sint de 6 ani cu un barbat din gemeni si sint casatorita de 4 ani cu el si sint din zodia scorpion.Probabil sint mai multe feluri si de scorpion si de gemeni dar vreau sa spun ca relatia noastra nu a inceput si nici nu este ca o ploaie racoroasa ......dimpotriva:a fost si este ca o furtuna si se mentine in continuare deocamdata si sint ffff sigura ca daca nu miar pasa de minciunile ,scaparile,aventurile si libertatea lui mult dorita,totul ar dura o vesnicie sau mai bine spus pina cind moartea ne va despartii!!!cine a scris mai devreme ca gemenii sint :mincinosi,nerecunoscatori,grandomani,prefacuti ...etc a avut fffff mare dreptate.doar ca geamanul meu are si calitati:nu bea, nu fumeaza,nu imi lipseste noptile deacasa,face curatenie de un milion de ori mai bine ca o femeie si va spun eu ca un geaman casatorit nu o sa isi lase sotia sau familia pt niciuna dintre acele femei care au fost atit de credule si au muscat tot ce a scos el pe gura si care avut nesimtirea si caracteru imputit de a se combina cu un barbat casatorit si de incerca sa-i distruga familia.Are defecte are si calitati dar daca iubesti si simti ca esti iubit si tii se face toate mofturile(deocamdata)e de ajuns,probabil dupa inca citiva ani cind va disparea din iubirea si dragostea nu va mai fii asa roz tot pt ca el nu prea stie ce inseamna respect,recunostinta el traieste dupa impulsul de moment si curiozitatea il omoara dar in final oricum am intoarceo el in momentele de cumpana alege sa mearga dupa ratiune.(femeile gemeni sint fara scrupule si niste femei ordinare:de 6 ani o femeie casatorita care este gemeni,se milojeste la sotul meu sa se mai intilneasca macar inca odata..........chiar daca stie ca este casatorit si ea este la fel) Esti VARZAAAA!!!! |
||
|
Valy90 Postat pe 27 Mai 2011 01:01 |
||
De la: Maaad, la data 2011-05-21 17:22:10De la: kudika389111, la data 2011-05-07 20:54:29eu consider ca barbatii gemeni sunt mult prea buni cu cei din jur,prefera sa sufere ei decat sa ii raneasca pe altii,asta in relatiile cu cei pe care ii considera apropiati,dar atunci cand vad ca sunt iubiti atitudinea lor se schimba fata de acea persoana,devin mai reci si considera ca toata atentia li se cuvine si ca ei nu trebuie sa faca nimic pt a intretine relatia,asteapta doar sa primeasca Si eu sunt geaman, si in mare parte m-am regasit in ce ai spus, mai putin in partea cu inselatul din punct de vedere al relatiei fizice...
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 27 Mai 2011 01:06 |
||
| da nici eu nu pot spune lucruri tocmai bune despre gemeni(de putin timp am terminat o relatie de 6 ani cu unul).eu sunt sagetatoare.nu pot sa spun ca nu ne potriveam, pt ca cumva la caracter semanam fff mult si ne puteam intelege, dar la el orgoliu era ceva sfant, fff rar cand isi dadea seama ca greseste si asta cand a fost pe punctul sa ma piarda mai demult at a fost ca o bocitoare atata mi a plans si mi-a promis, sunt foarte delasatori lucru care tot timpul i l-am reprosat, gelosi, schimbatori si intr-adevar cum zicea cineva se poarta mult mai frumos cu persoanele care nu merita decat cu cele care merita si finalul a fost destul de dezastruos, cand vor se poarta ingrozitor cu tine.Dar in sch cat am fost impreuna si ne-am inteles bine nu m-a inselat( acum la sfarsit nu stiu sigur), era iubitor, priceput la tot felul de lucruri dinastea prin casa.Nush ce sa zic, poate cand sunt mai maturi sunt altfel, dar mie mi-a lasat un gust cam amar relatia asta si in momentul de fata,chit ca treaba asta cu zodiile e mai mult un mit decat o realitate, nu as mai putea fi cu un geaman | ||
|
andrea_m Postat pe 1 Iulie 2011 16:27 |
||
[ Voi ce credeti despre barbatii Gemeni cu care ati avut de a face?? [/quote] Draga mea, sunt sagetatoare si sunt casatorita cu un geaman de aproape 14 ani. Barbatul "gemeni" e vesnic indragostit, mereu de cate o "alta". Mai bine ramai la stadiul de prietenie sau cel mult sa fiti amanti.Crede-ma stiu bine ce vorbesc. |
||
|
mirajdan Postat pe 26 Iulie 2011 05:21 |
||
De la: nadine20011, la data 2011-05-01 02:35:04Ma intereseaza ce cred forumistele despre Barbatii Gemeni din vietile lor. Am avut unul in zodia asta vai de capul lui: egoist, rau lipsit de orice sentiment, puturos . grea munca,iresponsabil , razbunator mai spun? |
||
|
alexia30 Postat pe 12 August 2011 22:24 |
||
| sa crezi tu , intr o relatie de 23 ani mi a mincat zilele, eu varsator si el geaman, dovada ca am ramas la stadiul de RELATIE. | ||
|
ica0258 Postat pe 13 August 2011 23:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbatul imatur: incantare sau dezgust??? | 72 | De la: 12 Septembrie 2013 23:49 |
| vreau si euo parere sincera! | 17 | De la: buburuza22 6 Iulie 2009 19:06 |
| Ce credeti ca ii innebuneste pe barbati la o femeie? | 110 | De la: Melek88_88 2 Octombrie 2010 21:30 |
|
|
||
| Doar cu tine...sau... | 10 | De la: needles_and_pins 19 Aprilie 2009 22:35 |
| Barbatii..cine poate sa-i inteleaga? | 18 | De la: mihaibilie 5 Septembrie 2010 12:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.