Mai multe
de cate ori am avut o relatie noua am vb tot timpul despre pataniile mele in trecut si a mers foarte bine nu mi sa scos niciodata ochii din contra a fost mult mai usor de acceptat ptr ca intodeauna am mers pe principiul mai bine sa afle de la mine decat de la alte persoane adevarul cum am fost si ce am facut in trecut asta da bine intro relatie
|
|
pisicuta_salbatica Postat pe 9 Mai 2011 09:12 |
|---|
|
Esti sigura?Ca eu imi amintesc ca am pierdut prietene cand m-a mancat limba...trecutul e trecut si cu asta basta. Si daca nu ai un trecut "glorios" nu ai de ce sa-ti fie frica de ce ar putea afla. Ia zi-mi cum te-ai simti daca actualul ti-ar spune ca fosta lui are niste tzatze si un fund mai sexi ca ale tale, e mai draguta are un zambet fermecator; obisnuiau sa faca dragoste ca noi debuni ... etc...
|
|
The_Exile Postat pe 9 Mai 2011 09:18 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau sa ne despartim. Oare fac bine? | 31 | De la: Andreea1989mm 25 Ianuarie 2015 13:31 |
| O alta poveste... | 8 | De la: sadora 23 August 2009 17:42 |
| Cum sa lucrez impreuna cu fosta mea prietena? | 8 | De la: kudika_31341 18 Aprilie 2013 12:20 |
|
|
||
| am gresit si nu ma iarta | 131 | De la: kudika_17016 3 Noiembrie 2012 14:53 |
| Friends with benefits?! | 4 | De la: kudika_8080 25 Octombrie 2012 21:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.